از بازگشت دوبارتون خيلي خوشحالم.
از بازگشت دوبارتون خيلي خوشحالم.
نقل قول:
سلام آقا سياوش خيلي خوش آمدي
ميگم من كه اسپانيايي و انگليسي در حد صفر است چه جوري بفهميم مال چيه و به درد چي ميخوده
اگه ممكنه يك توضيح كوچولو بده
چشمت بي بلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چشم
من منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي من گوشيمو آبديت كردم ولي يك مشكل كه قبلا داشت برطرف نشود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونم اين بود كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عكسهاي داخل گوشي كه داشتم نشون نميداد و تمام عكسها به صورت يك آدمك بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بايد گوشي رو خاموش روشن ميكردم كه درست بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني ميگين مشكل از كجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکین مدیا پلیر رو برگردون به حالت اول درست میشه .نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
ممنوننقل قول:
اسکین مدیا پلیر رو برگردون به حالت اول درست میشه
اسكين رو برداشتم , حالا ببينم چي ميشه
سلام
من يك گوشي كا750 دارم و مي خواستم فضاي اس ام اس هام رو زياد كنم اما در فارمنيجير وقتي كه گوشيم به برنامه وصل ميشه داخل پوشه Fs چيزي نيست يعني هيچ فولدري داخلش نيست و خاليه! به نظر شما مشكل من چيه؟ و بايد چي كار كنم؟ در ضمن اون پيام شات دان چه جوري مياد؟ يعني چه جوري بايد به صورت اصولي از برنامه خارج شد؟
سلام
من يك گوشي كا750 دارم و مي خواستم فضاي اس ام اس هام رو زياد كنم اما در فارمنيجير وقتي كه گوشيم به برنامه وصل ميشه داخل پوشه Fs چيزي نيست يعني هيچ فولدري داخلش نيست و خاليه! به نظر شما مشكل من چيه؟ و بايد چي كار كنم؟ در ضمن اون پيام شات دان چه جوري مياد؟ يعني چه جوري بايد به صورت اصولي از برنامه خارج شد؟
سلام
می خوام بدونم چطور می تونم در گوشی کا 310 آی - طول اس ام اس رو بیشتر کرد. آخه نمی تونم اس ام اس های دریافتی رو برای دیگران ارسال کنم و می گه طولش زیاده.
ممنون می شم.
سلام
میخوام بدونم میشه بدون تبدیل k750 به w800 فقط مدیا پلیر k750 رو به مدیا پلیر w800 تبدیل کرد یا کاری کرد که مدیا پلیر k750 فایل های AAC رو پخش کنه
با تشکر از شما
بخاطر تاخیر در پاسخ معذرت می خوامنقل قول:
نوشته شده توسط elessar
خیر پچی برای اینکار نیست
گوشی شما چیه؟ احتمالا CID49 هستشنقل قول:
نوشته شده توسط MnMN
از شما خیلی ممنونمنقل قول:
نوشته شده توسط amir_hma
چشم همین امشبنقل قول:
نقل قول:
سلام آقا سياوش خيلي خوش آمدي
ميگم من كه اسپانيايي و انگليسي در حد صفر است چه جوري بفهميم مال چيه و به درد چي ميخوده
اگه ممكنه يك توضيح كوچولو بده
نقل قول:
چشم
چشمت بي بلا
من منتظرم
این مشکل بندرت پیش میاد مگر اینکه فایل های اریجینال رو تغییر بدین یا برای مدیا پلیر اسکین بذاریدنقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
این کار نیازی به هک یا نفوذ به فایل های سیستمی نداره فقط کافیه تو تنظیمات اس ام اس اون رو به حداکثر شبکه تغییر بدیننقل قول:
نوشته شده توسط free_user
توضیحات پچ هانقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
اولی مسیر tpa رو که با فار میتونستین وارد بشین الان بدون اون براتون میسر می کنه
دومی استفاده از گوشی رو بدون سیم کارت میسر می کنه و در متن انگلیسی موارد قابل استفاده هم ذکر شده
سومی مسیر درایور های گوشی رو در مسیری که در متن گفته برای سهولت دسترسی تغییر میده
خيلي ممنون
سياوش جان
من اون پچ دومي (بدون سيم كارت) رو نميتونم بگيرم
يه چك بكن ببين مشكل چيه
ممنون از زحمتي كه مي كشي
دوستان راهي نداره قبل از خريد گوشي فهميد كه با فار همخوني داره با نه
کسی جواب منو نمیده ؟ اگه نمیشه فقط یه کلمه بگین نمیشه و خیال منم راحت کنهنقل قول:
نوشته شده توسط Al_pacino
با تشکر از شما
کسی جواب منو نمیده ؟ اگه نمیشه فقط یه کلمه بگین نمیشه و خیال منم راحت کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط Al_pacino
با تشکر از شما
چک شد لینک از سرور مشکل پیدا کرده بودنقل قول:
نوشته شده توسط hemo
لینک صحیح رو در پست مربوطه گذاشتم
ممنون از توجهتون
نه مگه با فروشنده کنار بیای :)نقل قول:
hippo
دوستان راهي نداره قبل از خريد گوشي فهميد كه با فار همخوني داره با نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدید ترین پچ برای این گوشیه با این فیرم ور هستش
این پچ به جای آیکن next اسم فایل بعدی رو که در لیست پخش شما قرار داره رو نشون میده
این پچ مشابه پچ بالاییه البته برای K750 با فیرموری که تو عکس بالا هست
و اینم دوتا پچ دیگه که هم نام با پچ های قبلی که برای W800 گذاشتم هستن و توضیحاتشون یکیه
اگر کسی برای جدید ترین فیرم ور K750 پچ خواست بگه تا اون ها رو هم بذارم. R1DB001
سلام به همه بچه های باحالی که این بحث باحال رو راه انداختن.من یه مشکلی دارم که واسه حلش تا صفحه 30 مطالب اینجارو خوندم ولی هیچی نفهمیدم! پس اگه بگید تو صفحه های قبلی توضیح داده شده بازم مشکل من حل نمیشه!مشکل من با این پیغام خطاست:"Unable To Open Device: EPIUSB Check For EPIUSB.SYS Driver Instaled" بعضی دوستان گفتن که باید درایو یو اس بی رو نصب کنیم . من فایلی رو که گذاشته بودید رو دانلود کردم و فقط یه فایل توش بود یه این نام"ggsemc.sys" حالا سوال من اینه که من این فایلو چه جوری نصبش کنم تا مشکلم حل شه و اصلا مشکل من اینجوری حل میشه.از هر کسی که میتونه مشکل منو حل کنه خواهش میکنم کمکم کنه چون خیلی وقته که معطل همین یه مساله هستم.بازم تشکر به خاطره این همه اطلاعات مفید و زحماتی که میکشید... :sad:
ظمنا من همون طور كه گفتيد بايد Cid گوشيمو با برنامه داوينچي بفهمم عمل كردم چيزي حدود 5 دقيقه دسم رو كليد C بود و گوشي هم روشن شد ولي برنامه هيچ اطلاعاتي به من نداد... انگار هيچ اتفاقي نيفتاده!!!!!
امیر جان این کارهایی رو که میگم انجام بدهنقل قول:
نوشته شده توسط amir1367
1) گوشیت رو خاموش کن
2) کابل USB رو به کامپیوتر وصل کن ولی به گوشی وصل نکن
3) دکمه C رو نگهدار وکابل رو به گوشی وصل کن
4) تاوقتی که پنجره found new hardware ظاهر نشده دکمه C رو رها نکن
5) در صفحه ظاهر شده گزینه پایین (دوم) رو انتخاب کن
6) حالا گزینه .... from cdrom or flapy disk... رو انتخاب کن و browse رو بزن و مسیر فایلی که دانلود کردی رو انتخاب کن و ok کن
7) next رو بزن
حالا دیگه flash USB نصب شد
آخه اصلان هيچ پنجره اي باز نميشه!احتمالا نصب باشه flash USB :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط Al_pacino
سیاوش جان یک سوال فنی
اگه تو گوشیم درایور صدای دبیلو 810 را بریزک واقعا کیفیت صداش مثل دبیلو 810 میشه
و سوال دوم اینکه اگه این درایور را بریزم صدای اسپیکر و هدفونای گوشیم کمتر میشه (گوشیم دبیلو 800 آپگرید شده)
آقا ببخشيد اينقدر پر حرفي ميكنم ولي مشكلم تو نصب يو اي بي درايو حا شد ولي الان وقتي ميرم تو قسمت Fs هيچ چيزي نميبينم در حالي كه بايد توش فايلهاي سيستمي گوشي باشه مشكل از كجاست؟! :blink:
آقا سياوش خوبي من گوشيم كا 800 هستش از بس سوال كردم ميدوني ديگه :) از اداره با شبكه Lan اپديت كردمش با برنامه seuse همون آپديت تو سوني اريكسون بعد الان نسخه نرم افزاريش شده همون فريم وير جديد جديدش كه R1ED001 و اشكالاتش گرفته شده اونايي كه تو اين فريم وير گفته شده ميخواستم ببينم پس ديگه نيازي به فريم وير جديد نداره چون من از سايت ftp.sony... گرفتم فريم وير هميني كه الان با آپديت به روز شده رو ديگه نيازي نيست اون رو بريزم بعد بايد اين كار رو با داوينچي بكنم تو فريم وير اين فايل رو انتخاب كنم بعد خودش ميريزه براي اطلاع بيشتر ميخوام بدونم. پسوند فريم وير ها كه گرفتم Dvt هستش ممنون ميشم جواب منو بديننقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون از توضيحهات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ما اين پچ ها رو ريختيم تو گوشي اگه از اونها خشمون نيومد چه جوري پاكشون كنيم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به سياوش عزيز
سياوش جان من يه گوشي كا 800 دارم و مي خوام فارسيش كنم ايا مي تونم از اين طريقي كه گفتي براي كا 800 استفاده كنم يانه
يه سوال ديگه من خارج از ايران هستم و كامپوتر ندارم فقط مي تونم از كامپيوتر هاي دانشگاه استفاده كنم برا همين نمي تونم تو سايت topsony عضو بشم اگه ميشه مي توني با اين ايميل برا من يه ID باز كني ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه سوال ديگه اين سايته كه ميگي انگليسي نيست ميشه انگليسيش كرد
آقا كا 800 خودش زبان فارسي داره كه مال من داشت خودشنقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad_p
بابا من دردمو به كي بگم آقايون من گوشيما از انگليس گرفتم برا همين زبان فارسي نداره علت فارسي كردنشم استفاده ديكشنري فارسي به انگليسيه چون الان نمي تونم استفادش كنم
نه کمتر نمیشه و تا حدودی بیشتر هم میشه نسبت به R1BC002نقل قول:
نوشته شده توسط Amir7323
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
جواب کوتاه: آپدیت از طریق SEUS کافیه
یه در خواست: لطفا بعد از هر جملتون یک نقطه (.) بذارین تا من بفهمم جمله کجا تموم میشه، آخه اینی که شما نوشتی خیلی در هم بر همه. ممنون
شما از داوینچی نمی تونین استفاده کنین (پولیه)
قبلا روش پاک کردن پچ ها رو گفتم!نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
دوباره میگم
دوباره همون پچ رو نصب می کنید منتها در در بخش آخر و قبل از نصب Remove VKP script رو انتخاب کنید
سلام مهرداد جاننقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad_p
لطفا پست های قبلی رو بخونید آخه بیشتر از N بار گفتم که این گوشی CID49 هست و با فار نمیشه وارد فایل های سیستمیش شد
مشکلتون در رابطه با رجیستر کردن در تاپ سونی رو نفهمیدم! از همون دانشگاه وارد سایت بشید و طبق روشی که آموزشش در همین تاپیک داده شده رجیستر کنید
تاپ سونی فقط به زبان اسپانیاییه و انگلیسی نداره
هر گردی که گردو نیست :laughing: هر گوشی هم که فارسی نیستنقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
گوشی های که فارسی رو حمایت می کنند فقط تو منطقه خاورمیانه توزیع می شوند و البته همه گوشی هایی که در این منطقه هستن به لطف قاچاق فارسی رو ساپورت نمی کنن
نقل قول:
نوشته شده توسط Siavash Y
سياوش جان
از راهنماييد ممنون يعني فلن بيخياله فارسي كردن بيفتم درمورد رجيستر كردنم بگم كه هيچ صفحه اي برام باز نمي كنه اگه لصف كني مي توني يه اي دي برا من باز كني با همون مشخصات
سلام
ميخواستم ببينم ايا w8010 را مي شه هك كرد. :rolleye: