دوستان برای آپدیت کردن با آی پی ایران مشکل نداره
دوستان برای آپدیت کردن با آی پی ایران مشکل نداره
نقل قول:
خیر. فقط برای دانلود کردن خود برنامه از سایت نورتون باید چیز فلان داشته باشید.
برا بعضیا که با ای دی ام مشکا داشتن!عزیزان ما رو از نظراتشون بی بهره نگذارن.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا یه ادم خیر پیدا نمیشه لینک سیمانتیک رو واسه 64 بیت واسم بزاره؟:n13: البته کرک شده...چون بدون کرک رو خودم پیدا کردم
ضروریه!!!!
سپاسنقل قول:
دقیقا یه بدافزاری به اسم temp49.exe وجود داشت که عامل اصلی این قضیه بود
دو تا سوال
1)چرا با وجود آخرین نسخه ی نورتون سکیوریتی و آپدیت بودنش(البته 30 روزه بود) باز هم سیستم آلوده شد؟
2)نسخه های trial که در سایت خود نورتون قرار گرفته با نسخه هایی که برای فروش گذاشته(اول پول پرداخت بشه بعد دانلود کنی) فرقی دارن؟یعنی اگر trail رو دانلود کنیم و بعد توسط کلید های 120 روزه اون رو اکتیو کنیم تفاوتی از لحاظ کارایی با نسخه ی پولیش داره؟
چی 30 روزه بوده آپدیت دیتابیس رو میگید مال 30 روز قبله یانه تریال 30 روزه هتسش!نقل قول:
اگه تریال 30 روزه بوده که دیگگگگگگگگگه چی بگیم حتمن ویروس خفنی بوده نمیشه به انتی ویروسیمعروفی مثل نورتون لقب ضیف بودن دادن!
هیچ فرقی نداره همین 30 روزه ها فقط برای آزمایش کردن هستش بعد از 30 روز ازتون کلید میخواد که 120 روزه رو میشه از این انجمن گرفت!
ببخشید فضولی کردم اینجا قلمرو بتمن جان هستش
نقل قول:
کرک شده دیگه چه صیغه ای هست؟ شما همین نسخه که دانلود کردید رو نصب کنید و تو تاپیک سریال و کرک نورتون درخواست بدید تا دوستان براتون سریال بفرستند و راحت استفاده کنید.
?????????????????????????
داداش فارسی بنویس:n02:نقل قول:
سلام.نقل قول:
بله نصب دو فایروال اشتباهه.
1-روی آیکن نورتون در Taskbar کلیک راست کنید و گزینه Turn-off Smart Firewall رو انتخاب کنید.
اینکه از چه فایروالی استفاده کنید سلیقه ای هست.کومودو مسلما تو این زمینه خیلی بهتره.پس میشه گزینه 3 .
1-درسته این موارد کم پیش میاد. حتما یه نمونه خیلی جدید هستش که به زودی براش اقدام میکنن.نقل قول:
همون فایل temp49.exe رو اگر برای نورتون ارسال کنید کمک بزرگیه.
2-شواهد نشون داده این نسخه های فرقی با هم ندارن و از نظر امکانات و کارایی مثل هم هستن.
اون ویروس رو میشه آپلود کنید توی تایپیک دانلود ویروس خیلی ممنون میشم اگه هستش آپلود کنید بزارید اونجا!نقل قول:
شما در 6 تاپیک همین پست رو ارسال کردید. چــرا؟!نقل قول:
میخواستم بدونم کجای فایروال نشون میده تحت حمله دیداس قرار گرفتم ؟!
شنیدم که فایروالا یک جاش مینویسه .
سلامنقل قول:
حملات Ddos روی سرورها انجام میشه و قدرت پاسخگویی رو از اونها میگیره.
نورتون ترافیک ورودی و خروجی رو کنترل میکنه اما روی سرورها معمولا فایروال مخصوص نصب میشه.
در بدترین حالت تبدیل یه یه واسط میشید برای این حملات که آنتی ویروس مقابله خواهد کرد.
با سلام
اول عذر میخوام که این سوال رو اینجا مطرح میکنم نمیدونستم کجا باید این مطلب رو بپرسم
سیستم عامل من seven 64 bit هست از نرمافزار انتی ویروس نورتون + فایروال کومودو ورژن5
+ Malwarebytes Anti-Malware+ زولمان AntiLogger استفاده میکنم
امروز با یک ارور عجیب برخورد کردم وقتی در حال خوندن یک سایت بودم ناگهان تصاویر زیر ظاهر شد
من پیش خودم فکر کردم ممکن کامپیوتر من تبدیل به زامبی یا botnet شده باشه چطور میتونم
مطمئن شم
ایمن مطلب رو هم باید ذکر کنم که من هیچ چیزی ارسال نکردم و هیچ نظری هم ندادم و فقط داشتم مطالب
سایت رو مطالعه میکردم.
ممنونم علی.
سلام دوستان
من یه مشکل تو active شدن دارم
بعد نصب آنتی ویروس از روی راهنما، trial reset رو active میکنم اما بعد که واسه ادامه مراحل active شدن میره این صفحه میاد
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چکار باید کرد؟
تو سایت نورتون هم عضو شدم
سلامنقل قول:
به نت وصل باشید !
اقا شرمنده من انجمن رو دیدم ندیدم
: یه سایتی بود میرفتی توش یه سریال 180 یا 120 روزه نورتون میداد
ممنون میشم دوستان بهم بدن ما هم یه تمدید بزنیم به برنامه مون
Norton Internet Security
به نت وصلم
ممکن تنظیم دیگه ای بخواد؟
نقل قول:به نت وصلم
ممکن تنظیم دیگه ای بخواد؟
بچه ها کمک کنید
هر کاری میکنم active نمیشه
به نت هم وصل میشم
سلامنقل قول:
یه سریال برای نورتون در این تاپیک درخواست کنید:
نام و نسخه محصول رو به طور کامل بنویسید.
آنتی ویروس با این سریالها بدون نیاز به Norton Account فعال میشه.
ارتباط اینترنتی رو حفظ کنید و در صورت بروز مشکل از وی|پی|ان استفاده کنید.
کرک IDM رو کهه نصب میکنم بلافاصله شروع میکنه به پاک کردن اومدم دیس ابل کردم و خاموش کردم نورتون رو ولی بعدش به محضی که روشن شد شروع کرد به پاک کردن و دیگه نمیتونم نرم افزار ای دی ام رو اجرا کنم
باید چیه حوری و از چه مسیری دقیق به نورتون بشناسونم که این فایل مشکلی نداره و پاکش نکنه و هر بار که ای دی ام رو باز میکنم شروع به حدف کردن فایل نکنه
ممنون
درود ..نقل قول:
همین سوالو پرسیدم تو ص 57 این تاپیک پرسیدم و یکی از اساتید گفتند که Norton Anti Virus رو به جای Norton Internet Security نصب کنید ! ( + همین COMODO Firewall )
حالا میخوام ببینم چه تفاوتی بین Internet Security و Anti Virus هست !
لازمه که Internet Security پاک کنم و به جاش Norton anti virus رو نصب کنم یا همین Internet Security با COMODO Firewall کفایت میکنه ؟
سپاس!
اگر یه کاربر تازه وارد سوال میکرد مشکلی نبود اما از شما تعجب میکنم که چرا پست دوم رو نخوندید!نقل قول:
شما یکبار سوال کردید و پاسخ گرفتید و الان دقیقا همون سوال قبلی رو تکرار می کنید!نقل قول:
Norton Internet Security شامل فایروال هم میشه و از اونجا که شما از فایروال کومودو استفاده میکنید پس باید فقط از Norton Antivirus استفاده کنید.
پستهای مرتبط:
دوستان NIS ورژن جداگانه ی 64 بیتی هم داریم یا جفتشون در یک قالب طراحی شدن؟
از سایت خود norton با پیلترشکن آخرین ورژن رو دانلود میکنم و با ip ایران(بدون پیلترشکن) آپدیتش میکنم ولی فوق لاعاده سیستم کند میشه
مثلا وقتی می خوام یه نرم افزار ساده رو نصب کنم خیلی طول میکشه تا باز بشه و شروع به نصب کنه
همچنین موقع بالا اومدن ویندوز خیلی خیلی سرعت لود taskbar و بقیه نرم افزار ها کند میشه.مثلا 2 3 دقیقه بعد از ویندوز تازه گجت usage cpu میاد بالا
cpu: C2D E8400
VGA: Rdeone 6770
6Gb Ram DDR3 1333 dual channel
Norton 360 2014 21.0.0.100 – Final
محتوای مخفی: 360
Norton Internet Security 2014 21.0.0.100
Norton AntiVirus 2014 21.0.0.100 – Final
نسخه 21 هنوز به صورت رسمی معرفی نشده و تست بتا همچنان ادامه داره اما لینکی که دوستمون معرفی کرده نسخه نهاییِ غیر رسمی هست که میتونید دانلود و نصب کنید.
نسخه 21 روی سایت هست الان !!نقل قول:
درسته. در مورد فروشش شک داشتم که ظاهرا امکان خرید هم وجود داره.نقل قول:
نسخه بتا هم ادامه پیدا میکنه تا برای ویندوز 8.1 آماده بشه.
دوستان سلام
من قصد استفاده از یک دانلود مننجر رایگان رو داشتم که یکی از دوستان معرفی کرده بود که ناگهان بعداز دانلود انتی ویروس نورتون
اونرو به عنوان بدافزار شناخت و حذف کرد من هم اونو ریستور کردن و در ویروس توتال اسکنش کردم در کمال تعجب همه انتی ویروسها
حتی خود نورتون اونرو سالم تشخیص دادند حالا میخوام اساتید بتمن عزیز و دیگر دوستان اظهار نظر کنند که این فایل بلاخره الوده هست
یا یک اشتباه تشخیص برای نورتون هست فایل برنامه چند مگ بیشتر نیست منم لینک سایت اصلی رو قرارمیدم دوستانی که نسخه 2014
استفاده میکنند چی ایا اونها هم با این تشخیص الودگی روبرو هستند
لينک ويروس توتال
اینم عکس تشخیص نورتون
ممنونم علی
مشخصه که یک تشخیص اشتباه یا همون مثبت کاذب از طرف نورتون هست و فایل کاملاً سالمه
علاوه بر ویروس توتال من سایت برنامه رو هم چک کردم مشکلی نداشت
ضمن اینکه این برنامه در سایت های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم برای دانلود گذاشته شده که خود دلیل دیگری بر سالم بودن برنامه است.
میتونید با خیال راحت از برنامه استفاده کنید
با تشکر ازدوست عزیز jolan57
البته هر شرکتی ممکنه تشخیص اشتباه داشته باشه ولی نرمافزار اوربیت که معرف جضورتون هست کسپر موقع نصب ارور میداد که باید حذفش کنید
تازه بعد از کلی وقت ، تشخیص دادند که یک حفره امنیتی بسیار بحرانی روی اون هست و جالب اینجاست که همچنان ورژن فوق روی سایت اصلی برای
دانلود وجود داره پس نمیشه به این راحتی گفت که این نرمافزار سالم هست یا نه ، البته قصد جسارت نبود ما مخلص تمام اساتید هم هستیم .
مخلص دوستان علی،
جنس شناسایی این دو باهم فرق دارهنقل قول:
نورتون فایل نصبی این نرم افزار رو ویروس میشناسه اونم بر اساس اعتبارسنجی که احتمال فالس رو بالاتر میبره و همچنین احتمال باگ رو کمتر میکنه ولی کسپر در موقع نصب احتمالاً رفتاری از اوربیت دیده که مشکوک شده و خواهان حذف نرم افزار شده در حالی که کسپر فایل نصبی اوربیت رو ویروس نمیشناخت
خواهش میکنم :11:
سلامنقل قول:
احتمال اشتباه در تشخیص هایی که بر چسب WS.Reputation دارن وجود داره.
همونطور که jolan57 عزیز گفت نورتون این فایل رو اعتبارسنجی کرده و تشخیص از طرف دیتابیس محلی و یا ابری نبوده.
برای فایلهای جدید و ناشناخته ممکنه این حادثه پیش بیاد که بعد از مدتی برطرف میشه.
با سلام .امروز نورتون 2014 رو نصب وکامل آپدیت کردم(حجم آپدیتش 25 مگ بود) بعد که آنتی ویروس رو با سریال 170 روزه کردم 160mb آپدیت خواست؟حالا چیکار کنم آپدیتش کنم؟؟؟چرا اینطوری شده؟
آپدیت اولیه معمولا اینقدر حجم دارهنقل قول:
مشکلی نیست !
ممنون دوست عزیز-من نورتون 2014 آنتی ویروس دارم ویندوزم هم 8.1 هستش...دوستام میگن کسپرسکی بهتره آیا اونو نصب کنم یا به نورتون اعتماد کاملو داشته باشم .از نورتون خیلی راضیم ولی دوستام میگن سنگینه .آیا ارزششو داره کسپر نصب کنم یا همین نورتون خوبه؟؟راستی به نظرتون n360خوبه یا nav؟؟؟نقل قول: