دوست دارم بدونم خانوما بر چه اساس انتخاب می کنن عقل یا دل؟
Printable View
دوست دارم بدونم خانوما بر چه اساس انتخاب می کنن عقل یا دل؟
حاصل ازدواج فامیلی احتمال بچه های معلول و مشکل دار و ..... بالا میبره .نقل قول:
الان دیگه زمان عصر یخبندان نیست که اینجوری فکر میکنی .... کلی آزمایش میگیرن که اگه مشکلی بود مشخص بشه .... تازشم احتمال درمان هم وجود داره .... علم پیشرفت کرده داشی .نقل قول:
بر اساس چشم!نقل قول:
ماشین - خانه - پول :n17:
البته تمام دخترا اینطوری نیستند! فقط بعضی هاشون که خودشون رو زیاد بزرگ می بینند اینطوری هستند :n16:
دوستان تو خیابون را میریم
این همه دختر
این همه پسر
تا حالا چقدر دنبال ایده آل رفتیم و ایا ایده ال هممون یکی هست
تا کجا میخوایم جلوی این حس رو بگیریم به قول فیلم گشت ارشاد همه چی جفته
چند درصد تجربه عشق پاک رو داشتیم
شاید میترسم برم خونه بگم این دخترو میخوام یا این پسرو خانواده بگن بدرد خانواده ما نمی خوره
در کل بدونیم چه چیزایی باید مورد توجه قرار بگیره خوبه
تا کی بی هم دم :n20:
دوستان تو خیابون را میریم
این همه دختر
این همه پسر
تا حالا چقدر دنبال ایده آل رفتیم و ایا ایده ال هممون یکی هست
تا کجا میخوایم جلوی این حس رو بگیریم به قول فیلم گشت ارشاد همه چی جفته
چند درصد تجربه عشق پاک رو داشتیم
شاید میترسم برم خونه بگم این دخترو میخوام یا این پسرو خانواده بگن بدرد خانواده ما نمی خوره
در کل بدونیم چه چیزایی باید مورد توجه قرار بگیره خوبه
تا کی بی هم دم :n20:
تو جواب به بعضی ها باید بگی
میخرم برات
به شخصه اخلاق واسم مهمه ...چهره جذاب و حیا .....دوست دارم خانومم پشتم باشه و خودمون دوتایی زندگیمون رو باهم دیگه بسازیم و نه برای هم.
البته در ازدواج هر پسری یکسری حداقل ها رو بایستی داشته باشه....کار و سربازی دوتا از مهمترین ها هستن....خودم ترم آخرکارشناسی مکانیکم اما با وجود اینکه کیس های خوبی دور و برم هستن به خودم اجازه رو نمیدم قبل از اینکه سر کار برم با خانوادم در موردشون حرف بزنم.
لطفا با هم مهربون باشیم
میخوایم یه نتیجه خوب بگیریم شاید سرنوشتمون شذ
سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندند ! :n08:
فقط خودم و خودم. :n25:
اگه حالا یه روز خواستی ایده ال شما چیه
توی این زمانه اگه کسی رو پیدا بکنی که فقط سالم و چشم پاک باشه خودش واسه خودش حرفیه.
اینجا فقط مردا pm میدن؟؟؟
همیشه آدم باید به اندازه پیالش آش بخواد:n16:
پس یه زنی بگیرید که بتونه با اخلاقتون بسازه............:n30:
ایده آل بنده :نقل قول:
با اجازه:
زیبایی هر چند ملاک اول نیست ولی کم اهمیت هم نیست.
پر توقع و تجمل گرا نباشه. با توجه به این دوره و زمونه دیگه توقع های بیجا رو نداشته باشه.
فکرش این باشه فقط خودش و من
و اینکه انگلیسی فول باشه.:n02:
١ به چشمت زيبا باشه
٢.خونواده دار باشه
٣ اخلاقش بهت بخوره
٤ با مشكلاتت بسازه
يه چيزيم شما بايد رعايت كني كه گذشته طرف رو كاملا ناديده بگيري.
Sent from my iPhone using Tapatalk
محتوای مخفی: خواهش
من دوست دارم:
راستگو و صادق باشه
هرچی رو که برای خودش میخواد برای منم بخواد (همونطور که دوست داره باهاش رفتار کنم، باهام رفتار کنه)
باحال باشه !! یعنی گیر های بی جهت نده و مثل یه دوست باشه که بشه براش درد دل کرد!!
مشکلاتی که باهاش دارم رو به خودم بگه نه به همسایه و فک و فامیل
وارد بحث های بیخود و بهوده با مادر و شوهرش نشه
فکر کنه دوستشم نه بچه ـش!
با ادب باشه و روشنفکر یکم تحصیل کرده
به خونه و زندگی عشق بورزه:دی
با حیا باشه
زن یا مرد ایده آل -فرقی نمیکنه - برای ازدواج فقط و فقط یک مشخصه داره:
ازهمه جهات همردیف خودت باشه.
واسه تنوع بد نیست یه نگاهی بندازین به این
البته جسارت نشه ها .اما ظاهر بینی و مادیات در کل تو جامعه بیداد میکنه.ازدواج هم از این مقوله مستثنا نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سوال خوبیه اما معیارهای هرکس با توجه به عقاید و ارزش هاش ، با بقیه فرق میکنه و نمیشه فقط چند اصل رو ملاک زن ایده آل قرار داد .
اما فکر نکنم زنی پیدا بشه که همه صفات خوب رو داشته باشه همونطور که مردی پیدا نمیشه .
سلام
سوال خوبیه اما معیارهای هرکس با توجه به عقاید و ارزش هاش ، با بقیه فرق میکنه و نمیشه فقط چند اصل رو ملاک مرد ایده آل قرار داد .
اما مثلا من این چیزا مورد توجهم هست :
راستگو باشه و سر حتی کوچیکترین چیز از دروغ استفاده نکنه .
چشم پاک باشه .
تحصیل کرده باشه .
خانواده خوبی داشته باشه .
مرد متعهدی باشه و در قبال مسئولیت های زندگی شونه خالی نکنه .
کاری باشه .
پایبند به مسائل اخلاقی باشه .
سخت کوش باشه .
وقتی مواد بالا اوکی باشه دیگه قیافه و پول و خونه و ماشین و هیکل و قد و ...... اهمیتی زیادی نداره .
زن ایده آل؟
عجب...:31:
ما که زن بگیر نیستیم..............
منتها فقط یه چی...
بساز باشه...
زیبایی که معیار اول آقایونه
پول هم معیار اول خانوماست
اما خب مهم اینه که زیبایی و پول به نظر همه آدمها یکی نیست
یکی بیل گیتس به نظرش پولداره یکی هم سوپری سر کوچه سون
یکی آنجلینا جولی براش خوشگله یکی دختر همسایه شون!
+
زیباترین دختر دنیا اون جور که من شنیدم میگن 1 ماهه بعدها برات عادی میشه،این به این معنی نیست که باید بیخیال زیبایی بشی .تایه حدی باید زیبایی را در نظر بگیریم.اما نباید زیبایی رو فدای چیزای دیگه کنیم.
بعضی ها میگن زن زیبارو باید خیلی مواظبش باشی چون بعضی ها چشم طمع دارند.
پول شاید در وحله اول مهم باشه بعدها چیز بی ارزشی خواهد شد. پول دار بون یه امتیازه اما نباید پولو قربونی اخلاقیات کنی.
اگه دوست داری بایه فرد پولدار زندگی کنی ببین اون فرد کسی نیست که بعدها با پولش تو را تحقیر کنه باهاش ازدواج کن.
ازدواج یعنی پیوند خانواده ها وطلاق یعنی جدایی این دو خانوادها
خلاصه:
1- خود دختر
2- خانواده
3- زیبایی
خلاصه دنبال کسی باش که بساز باشه ازت توقع بیجا نداشته باشه این به این معنی نیست که خودتو به بیخیالی بزنی تو زندگی بعد به زنت بگی توقع بیجا نداشته باش.
ایده آال !! عجب جمله ای ... ایده آل (:n13:)
گشتم نبود نگرد نیست :n01:
پیدا کردید یه ندا هم به ما بدین ... :n08:
دوستان گرامی :
3 تاپیک چرا ازدواج نمیکنم ، مرد ایده آل برای ازدواج و زن ایده آل برای ازدواج با هم ادغام شدن .
تذکر اینکه هرگونه بحث اسپم ، شوخی و مسائلی از این دست " هیچ " جایی نه در این تاپیک و نه در کل انجمن متفرقه نخواهد داشت و این گونه پستها بدون هیچ اغماضی حذف خواهند شد و دوستانی که خواهان و ادامه دهنده ی این گونه بحثهای انحرافی باشند بدون تعارف دسترسیشون برای همیشه به انجمن متفرقه بسته خواهد شد .
این که یک تاپیک در طول یک روز 5 صفحه جلو بره و 12 پست ازش پاک بشه اصلا خوب نیست ...
مورد بعدی هم اینکه مواردی مثل مهم شدن تاپیکها ، حذف پستها و امضای کاربران جزو مواردی هست که نباید در تاپیکها مطرح بشه ، این موارد رو از طریق گزارش تخلف ، انجمن انتقادات و پیشنهادات و پیام خصوصی با مدیران انجمن باید مطرح بشه .
و اینکه حضور کاربران سایر انجمنها در این انجمن هیچ مشکلی نداره به شرطی که خودشون رو بتونن با ساختار و قوانین ما انطباق بدن .
پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری دوستان
به نظرتون هوش و استعداد تحصیلی و شاگرد اولی تو دانشگاه هم مهمه!!!!:n07:
هوش و استعداد شاید یه جایگاهی داشته باشه ولی شاگرد اولی توی دانشگاه چه فایده ای برای ازدواج داره؟
اینکه بساز باشه یعنی چی؟همه مردها میگن ولی من خودم هنوز نمیدونم بساز یعنی چی؟
با سلام .نقل قول:
بحث سر این هست که طرف مقابل حالا چه پسر چه دختر به اون بلوغ های لازم رسیده باشند . یه موقع طرف شاگرد اول هم هست اما می بینی به یه سری بلوغ هایی هنوز نرسیده .
============================
یه مورد دیگه که میخواستم بگم به نظرم خیلی روی مشکلات بحث نکنید در هر صورت مشکلات توی زمینه ازدواج زیاد هست خیلی هم زیاد هست این رو به هیچ وجه نمیشه منکرش شد . شما هر چی هم در موردش بحث کنید باز هم جای بحثش هست .
فرض کنیم با همه مشکلات راه ازدواج کنار اومدید روی انتخاب بحث کنیم این که :
1- چه کسی رو انتخاب کنیم ؟
2- نحوه انتخاب چه جوری باشه ؟ سنتی ؛ مدرن ؛ ادغامی از این دو
3- روز خواستگاری چه نوع سوالاتی بپرسیم که به شخصیت طرف مقابل پی ببریم ؟
و .....غیره ......
يعني تو شرايط سخت زندگي هي غر نزنه و به جاي غر زدن پشت مردش باشه و حمايتش كنه.....:n29:نقل قول:
بیشتر می خواستم به این موضوع برسم که. با اینکه شاگرد اول تو کلاس خیلی مود توجه همه هست . اما به این معنی نیست که برای زندگی هم ملاکی برای گزینش باشه.
یعنی همون شاگرد اول که دختره همش باهاش میخنده و حرف میزنه اگه بره خاستگاری اون دخترهممکنه جواب نه بشنوه. اما اون پسری که درسشم معمولیه و تو دید همه نیست ممکنه از همین دختر جواب بله بشنوه.
زندگی عجیبه.
یه معلم دینی سال سوم دبیرستان داشتیم تو دانشگاهم درس میداد ! میگفت یکی از دوستاش که می خواسته ازدواج کنه بش گفته بود لیست دانشجوهایه خانم رو با نمرهاشون برام بیار !!!!:n08: نمی دونم واقعا بعضیا چه طوری می تونن اینجوری فک کنن !!!!!!!:n15: خب انگار واسه بعضی ها که از الان تو فکر کنکور بچشونن مهمه !... اگه یادتون باشه چن تا درس آخری دینی 3 در مورد ازدواجه ...:n02:نقل قول:
خب اولا توی شرایط اسون زندگی خود مرد باید هوای خانمش رو داشته باشه که اون هم توی شرایط سخت غر نزنه.وگرنه همه چیز که یک طرفه نمیشهنقل قول:
دوما اگر دو طرف عشق و علاقه واقعی به هم داشته باشند توی شرایط سخت همدیگرو درک میکنند.پس بساز بودن تا اینجا یه چیز 2 طرفه است
تازه اول ازدواج یا مثلا خواستگاری از کجا میفهمید طرف بسازه؟
به نظرم کسی که فقط از طرف مقابلش انتظار داره یا ملاکی رو یه طرفه می خواد اصلا نباید به فکر ازدواج باشه ازدواج یعنی اشتراک تو هر زمینه ای درباره خصوصیات اخلاقی هم دو نفر باید مکمل هم باشن
دوستان تا چند سکه حاضرن مهریه خانومشون بکنن
12 سکه ....نقل قول:
بله خب حرف شما كاملا درسته صد در صد بساز بودن به معناي منظور ما دوطرفست.....نقل قول:
ولي در بعضي مواقع ممكنه زن يا مرد تعداد زيادي اخلاق خوب داشته باشن كه كاملا آرماني باشن ولي بساز نباشن يعني تو سرازيري مشكلات كم بيارن.
بساز بودن در اين دوره زمونه يك فضيلت اخلاقي به حساب مياد..... الان خيل عظيمي از طلاق ها به خاطر تحمل نكردن مشكلات در زندگي هاست....
و دقيقا مشكل ما جووونا همين جاست كه نميشه فهميد طرف بسازه يا نه...:n27:
نقل قول:
تعداد سكه به نظر من به دو چيز خيلي مربوطه:
1: ميزان تحصيلات دو طرف
2: سطح اقتصادي خانواده ها
در اين دو حوضه به هيچ وجه نميشه خط قرمز هارو شكست....
کسی که واقعا منو بخواد با همین 12 سکه هم زنم میشه .... اگه نه واقعا به چیز دیگه چشم داشت داشته باشه همین بهتره که زنم نشه :n16:نقل قول:
مثلا برای یه خانوم با تحصیلات لیسانس و وضع اقتصادی متوسطنقل قول:
تعداد سكه به نظر من به دو چيز خيلي مربوطه:
1: ميزان تحصيلات دو طرف
2: سطح اقتصادي خانواده ها
در اين دو حوضه به هيچ وجه نميشه خط قرمز هارو شكست....
یکی از تاپیک های خیلی خوب انجمن هست که بعضی مواقع سر میزنم و میخونم ... بهترین ویژگیش هم اینه که با طرز تفکر های متفاوتی نسبت به ازدواج و زندگی اینده ادم اشنا میشه...:n16:
نمیدونم چرا ولی هیچ وقت نتوستم به خودم به قبولونم که تمام زندگی اینده و سال های سال پیش رو با یه فرد بتونم زندگی کنم !(خودخواه نیستما:دی)
ازدواجی های تا پایان عمری و اینکه حداقل 30-40 سال اصلی زندگی رو با اون فرد زندگی کنی از نظر من خیلی سخته ...
میدونمم جواب این حرفام چیه ولی باز هم همین نظرمه.... اینکه اگه همسرت رو دوست داشته باشی و زندگی شادی داشته باشی زیاد هم سخت نیست و غیره...
بدون شک منکر ارزش های این مسئله ازدواج تا پایان عمری نیستم و میدونم چه حس خوشبختی خواهد داشت .....
اما واقعا؟:n27:
تا پایان عمر ؟:n27: .... از کسایی که یه قولی میدن ولی زیرش میزنن متنفرم! و نمیخوام اینجوری باشم! همین الان انقدر خیانت های به ظاهر کوچولو میبینم که خیلی دل زده تر میشم نسبت به اینکه واقعا چرا وقتی انسان در خودش عدم پایبندی و یا بی ثباتی میبینه چرا ازدواج میکنه؟؟ منظورم از پایبندی فقط این که با کس دیگه ای رابطه نداشته باشی نیستا .... خیلی مسائل گسترده تریه!!
قبول همچین مسئولیتی که زندگی چندین انسان رو رقم میزنه خیلیییییه:n02:
ولی به نظر من مشکل ترین وجه ازدواج این دوره بحث مهریه هست چون اکثر خانواده ها مهریه های سنگین تعین میکنن و اکثر مردها میترسن جلو برن
آیا غیر از اینه؟یه نگاه به مهریه های دور و اطرافتون بندازین ببین حرفم درسته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از ازدواج : خوابیدن تا لنگ ظهر
بعد از ازدواج : بیدار شدن زودتر از خورشید
نتیجه اخلاقی : سحر خیز شدن
قبل از ازدواج : رفتن به سفر بی اجازه
بعد از ازدواج : رفتن به حیاط با اجازه
نتیجه اخلاقی : با ادب شدن
قبل از ازدواج : خوردن بهترین غذاها بی منت
بعد از ازدواج : خوردن غذا های سوخته با منت
نتیجه اخلاقی : متواضع شدن
قبل از ازدواج : استراحت مطلق بی جر و بحث