همونی پکی که همه نقشه داره هم مجسمه و از این مضخرفات!:n02:نقل قول:
Printable View
همونی پکی که همه نقشه داره هم مجسمه و از این مضخرفات!:n02:نقل قول:
آها، خب اینا فعلاً توی ایران پیش فروش نشده، توضیحاتش هم در زیر مینویسم. اگر خبر جدیدی بود میگم...نقل قول:
اول از این که پیش خرید هر نسخه از بازی باعث میشه بتونیم این یارو رو برونیم (قیمت نسخهی عادی: 59.99$):
امّا نسخهی Special Edition شامل موارد زیر میشه و قیمتش 79.99$ هست:
- یک نسخه از بازی
- Collectible SteelBook with Exclusive Artwor
یک SteelBook که تصویری جدید از مایکل، فرانکلین و ترور روش وجود داره.
- Blueprint Map
یک نقشهی 26.75*20.5 اینچ که نمای بلوپرینت لوس سانتوس و بلین کانتی رو شامل میشه و روش نقاط مخفی مانند جای پول و ... مشخّص شده.
- Special Ability Boost
هر کدام از شخصیتهای بازی یک قابلیت ویژه دارند، در این نسخه قابلیت ویژهشون با سرعت %25 بیشتر رشد میکنه.
- Stunt Plane Trials
مأموریتهای حرکات نمایشی با هواپیما در قسمت سینگل پلیر.
- Bonus Outfits, Tattoos and More
لباسها، خالکوبیها و ... ویژه برای هر شخصیت.
- Additional Weapons
امکان خرید اسلحههای مخصوص، مانند Pistol .50، شاتگان Bullpup و چکش.
نسخهی Collector Edition که کامل ترین نسخه هست، شامل موارد زیر میشه و قیمتی معادل 149.99$ داره:
همهی محتویات نسخهی Special Edition، به علاوهی موارد زیر:
- Grand Theft Auto V Security Deposit Bag with Logo Key
یک کیف پول 8.5*10.75 اینچ دارای قفل و به همراه لوگوی بازی روی کیف پول. در طرف دیگر لوگوی راک استار و مکان قرار دادن اطّلاعات (برای در تماس در صورت گم شدن) وجود دارد.
- Grand Theft Auto V New Era 9FIFTY™ Snapback Cap
کلاه لبهدار با لوگوی لوس سانتوس جلوی آن، لوگوی راک استار در سمت چپ و لوگوی V در سمت دیگر، به همراه بند برای تنظیم اندازه.
- Custom Characters for Grand Theft Auto Online
امکان بازی با شخصیتهای قدیمی GTA در قسمت آنلاین بازی.
- Unique Vehicles and Garage Property
در اختیار داشتن یک گاراژ با ماشینهای فوق العاده.در قسمت سینگل پلیر: اتومبیل مسابقهای Hotknife به سبک سال 1930 و دوچرخهی اسپورت CarbonRS.
در قسمت آنلاین: خودروی الکتریکی Khamelion با انتهای بلند.
خداکنه کمی طبیعی باشه
مثلا به غذاخوردن نیاز پیدا کنه
توی iv که اصلا هیچی هم نمیخوردی چیزی نمیشد!
واکنش نیکو بعد از دیدن ویدیوی گیمپلی:
خوبیش به اینه که میان خفن ترین نسخه رو کرک میکنن و همه ی قابلیتهای نرم افزاری ِ اضافه شده گیرمون میاد. فقط بدیش به اینه که این کرکا باهاش نقشه و کیف پول و اینا نمیاد :|نقل قول:
حال مفتی بازی کردن یه شاهکار ب ما میرسه!:n26:نقل قول:
من خودم قرار بود بازی رو اصلش رو بخرم واسه پی سی ولی چون تائید نشده ، واسه همه کسایی که اکس باکس یا پی اس 3 دارن حرام اعلام میکنم بازی رو :n02:
راستی بازی اگه بیاد واسه پی سی کرکش میکنم
محسن عکست باز نمیشه ,مشکل منکراتی داره فکر کنم! : دی
به نیکو توهین نکن دوستش دارمنقل قول:
اینو من نگفتم راک استار گفته!نقل قول:
بابا همه سرکاریم این نسخش هیچی نمیشه فقط تبلیغاته
آره باو...............نقل قول:
بابا همه سرکاریم این نسخش هیچی نمیشه فقط تبلیغاته
اگه این بازی خوب بشه و فروش خوبی داشته باشه دلیلش ماییم.چون ماییم که با تبلیغات و تعریف کردن از بازی دیگران رو امید دار میکنیم و وقتی راک استار این طور میبینه سعی میکنه هواداران رو نا امید نکنه.
یادت هست چطور واسه آی وی له له و چه چه میزدن ولی چیشد اخر؟نقل قول:
چی شد آخر !؟ :n02:نقل قول:
هیچی متاش شد 98 با بیشترین تعداد نمره ی کامل تاریخ متا و میلیون ها فروش کرد (اخیرا هم به لیست 20 بازی برتر بریتانیا از لحاظ فروش راه یافت ) و کلی افتخار دیگه ... R*نقل قول:
پ راکستار بره نذر کنه که این تاپیک بسته نشه،وإلا باس بره در شرکتو گِل بگیره!نقل قول:
نقل قول:آخــــــــــــــــــــــر الزمانـــــــــه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
منبع؟ لطفانقل قول:
اگه یه بازی تو دنیا باشه که بشه اسم بازی روش گذاشت همین جی تی ای هست باقی الکین شما نگاه کن به همین cod یا nfs و...... هر چی میام جلوتر مزخرقتر میشن بازی اونی نیست که هر سال یه نسخه بده بیرون بازی به جی تی ای میگننقل قول:
بازم این بحث متا شروع شد باور کن رشوه دادن به چنتا منتقد هیچکاری نداره همونطور که با رشوه دادن کل دنیا الان داره اداره،در ضمن اگه عشق و حالی هم توش بود ماله کنسولی ها بود pc باز ها که همه کوفتشون شد یعنی اومد یه بازی port کنه rid
نقل قول:
بله! میانگین امتیاز IV از نزدیک به 50 نقد 50 هم نمیشه ولی راک استار رشوه داده متاش شده 98:n08:
اصلا متا و نقد هم کاری نداریم!این همه گیمر در سطح جهان بازی رو خریدن لذت بردن و نمره کامل به بازی دادن چی؟ اونا هم رشوه گرفتن یا از بازی چیزی سرشون نمیشه؟
25 میلیون نسخه فروش ِ IV ، تایید میکنه اینو.نقل قول:
اگه صد تا gta vنسخه اصل بهم بدن با یه مافیای کرکی عوضش نمیکنم.این رو هم بگم خیلی شرکت تو ساختن بازی از راک استار حرفه ای ترن مثلا همین یوبی سافت اگه به هر کدوم از بازیاش نگاه کنی میفهمی چند نسخه داره در ضمن 5سال هم بین بازیا نیس حد اکثر 2سال بین بازیاش باشه سالی10تا15بازی اراعه میده که راک خیلی کم یکی هم به زور میده.
اصلا شما بیاین مکس پین 3که 9سال ساختش طول کشید رو باcall of juarez gunslingerمقایسه کنید میفهمید که یوبی خیلی حرفه ای تره اگه بخواد اینفد زمان بذاره بازی hdمیشه.(منظورم این نبود که مکس پین بده تازه یکی از بازی های مورد علاقه منه ولی فاصله ساختش رو فکر کنید)
کی این رقمای25میلیون رو داده همش چرته.
شما که از این بازی خوشت نمیاد اینجا چیکار می کنی ؟ :دینقل قول:
واقعا توی بازی های اوپن ورد راک استار با این بازی GTA واقعا حرف اول رو میزنه
تنها بازی که واقعا رقیب سرسختی برای این بازی هست فقط و فقط بازی مافیاست که توان رقابت با این بازی رو داره گرچه سطح آزادی در GTA بسیار بیشتر از مافیاست اما در عوض مافیا داستانی بسیار زیبا - گرافیک بهتر (بخاطر وسعت کمتر) و هوش مصنوعی بهتر (به دلیل آزادی عمل کمتر) نسبت به ابر بازی GTA داره
نقل قول:
ببین دوست من مثال شما مثل اینه که من برم فروم PES و بگم فیفا بهتره یا بر عکس! به این حرکت میگن ترول که خوب همه هم میدونیم ترول یعنی چی!
استاندارد کیفیت یک شرکت و بازی هاش تعداد بازی هایی که پخش میکنه نیست بلکه کیفیت خود بازی و میانگین موفقیت اون عنوانه.
برای مثال شما یوبی سافت رو مثال زدی که اتفاقا در مورد چندتا از از بزرگترین عناوین صنعت دچاره اشتباه شده و با پخش هرساله این عناوین رو به سمت نابودی کشونده. در 5 سال اخیر 5 تا Assassin`s Creed اومده ولی هیچ کدوم شاید به موفقیت نسخه Brotherhood نرسید و نسخه 3 بازی که کم و بیش یک شکست بود و حالا جوری شده که فن های ببازی زیاد از عرضه 4 خوشحال نیستن!
یا همون Call of Juarez که اون هم هیچوقت از یک بازی معمولی بالاتر نرفت و حتی وقتی Red Dead Redemption موفق شد زمان بازی رو به حال آوارد.(البته الان برگشته به زمان کابوی ها) در مورد Prince هم که حرفی نیست ! کلا این عنوان میشه گفت نابود شده!
شما درباره مکس پین و 9 سال زمان ساختش صحبت میکنین ولی یادمون نره که کمپانی Take Two که به مراتب تیم مجهز تر با افراد بیشتر و سرمایه بیشتری از راک استار هم داره 12 سال طول کشید تا مافیای 2 رو عرضه کنه. بازی کهخوب بود ولی خیلی از انتظارات رو بر آورده نکرد و اون چاشنی مزخرف Playboy هم به نظر من از ارزش های بازی کمتر کرد. داستان تکراری یک قهرمان جنگ که حالا وقتی به آمریکا بر میگرده وارد دسته مافیا میشه!(دقیقا مثل مایکل کرلئونه با این تفاوت که پدر مایکل دون کورلئونه خودش رییس یک خانواده مافیا بود) دیگه جذابیت نداره و همونطور هم که دیدیم DLC های بازی هم زیاد موفق نبود.حتی نوع آوری خاصی هم برای سبک بازی های Open World نداشت(هر چند که مقایسه آزادی گیمر و همچنین توجه به جزییات توسط تیم سازنده بین GTA و مافیا اشتباهه و GTA چندین سر و گردن از مافیا بالاتره)
رفم 25 میلیون رو من و سایر گیمر ها یا حتی سایت های صنعت گیم عنوان نمیکنیم بلکه ارگان های معروف فروش ( که فروش همه چیز چه بازی چه نرم افزار فیلم .......) رو بررسی میکنند عنوان میکنند و در اختیار شرکت سازنده میزارن.
بعد بازی فیلم نیست که HD باشه:n06:
به نظر من این بازی پرفروش ترین بازی تاریخ میشه
عزیز وقتی تو تاپیکت میگی فلان بهترین بازی اپن ورد دنیاس باید چند نفری باشن که این ادعاتو رد کنن تازشم فروش بازی هیچ ربطی بهترین بودنش نداره مثلا فیلم shawshank redemption رو بهترین میدونن ولی 28 میلیون دلار بیشتر فروش نکرد!
دقیقا همینجاست که بحث دموکراسی و احترام به عقاید پیش میاد. که x با بازی GTA حال نمیکنه و y حال میکنه. X میتونه این بازی رو نقد ( نقدی که حداقل پشتوانه فنی و صحیح داشته باشه) ولی حق نداره به علاقه و عقیده شخصی y توهین کنه.نقل قول:
مثال shawshank redemption رو زدین! اولا این فیلم در خیلی از سایت ها بهترین نیست و فقط در لیست Top 250 سایت IMDB بهترین فیلمه. نظرات زیادی هم در همون سایت در مورد این فیلم هست. اما واقعا shawshank redemption بهترین فیلمه تاریخه؟ مطمئنا نه. خیلی از فیلم های تاریخ سینما کیفیت بهتری نسبت به این فیلم دارن. ولی دلیل معروفیت بیش از حد فیلم نشان دادن فساد مالی در بین مدیران بلند پایه آمریکاییه که در زمان ساخت فیلم بسیار شایع بوده و همچنین تاکید بر دین در فیلمه. و میبینید که در مهم ترین پیام فیلم رستگاری یا میتونه با خوندن کتاب مقدس تا مرگ بوجود بیاد یا میشه از کتاب مقدس برای راه در رو استفاده کرد و رستگار شد!. وگرنه تمام ایده های فیلم کپی از فیلم Escape From Alcatraz با بازی Clint Eastwood ه که این فیلم هم بر اساس واقعیت ساخته شده. حتما فیلم رو ببینید و یا دربارش در ویکیپدیا سرچ کنید هوشمندانه ترین فرار تاریخه و باعث بسته شدن زندان آلکاتراز شد!
اینا به خودشون هم وفا ندارن، دلم به حال همه اون قبلیا سوخت : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک سری هم به پارک جنوبی زدن : دی
این عکسا چیه؟
تاریخ دقیقی براش اعلام نشده؟
تا کی منتظر بمونیم:n29:
26 شهریور یعنی دقیقاً 42 روز و 8 ساعت و 10 دقیقه و 25 ثانیه ی دیگه مونده !نقل قول:
چندتا دی وی دیه؟ چه سیستمی میخواد؟نقل قول:
برای PC هنوز تایید نشده اومدنشنقل قول:
وارد روز 39 شدیم :دی
اینم تبلیغات بازی که تو نیویورک در حال نصب هست :
بچه ها جریان این عکس چیه ؟