برنامه هایی مثل سایفون و اونایی که از بازار میخوام رو گوشی نصب کنم خود گوشی نمیزاره مگه این که تیک source رو بزنم .این برنامه ها به گوشی اسیب نمیزنه؟یا سرعتشو کم نمی کنه چون مثل این که امضای دیجیتالی نداره؟
برنامه هایی مثل سایفون و اونایی که از بازار میخوام رو گوشی نصب کنم خود گوشی نمیزاره مگه این که تیک source رو بزنم .این برنامه ها به گوشی اسیب نمیزنه؟یا سرعتشو کم نمی کنه چون مثل این که امضای دیجیتالی نداره؟
هیچ آسیبی نمیرسه.سخت نگیر.نقل قول:
تیکشم بزن.اصلا مزیت اندروید همینه :))
thx d.23:n02::n05:
سلام . برا این گوشی اندروید 4.3 نیومده؟
اگه اومده چرا من از طریق اپدیت خود گوشی میزنم میگه اپدیت جدید نیومده . از من 4.2 هست
چطوری به 4.3 اپدیت کنم راحت
فعلا نسخه آزمایشی اومده. تا چند هفته دیگه باید نسخه نهایی بیاد.نقل قول:
در ضمن هر کشور آپدیت هاش فرق میکنه و زمان میبره.
راحت ترین راه هم از طریق خود گوشیه و باید صبر کنید آپدیت به شما برسه.
سلام اقا من امرو رفتم یه رم 8g transcend class 10 خریدم و انداختم تو note2 اما بنظرم یه نمه سرعت گوشی کند شد.این طبیعیه؟؟
نقل قول:
سلام.
خیر این مسئله طبیعی نیست.شما با حجم بیشتر و کلاس پائینتر هم بندازی مشکلی بوجود نمیاد.مگر اینکه رم مشکل داشته باشه.:11:
دوستان که جواب دادن.نقل قول:
بعد تا اونجا که میدونم توی android 4.3 قراره move To SD Card اضافه بشه.که فکر کنم اجازه نصب برنامه ها روی مموری کارت رو میده.پس سعی کن یه رم خوب بگیری.
اگر بتونی فیلیپس هم پیدا کنی قیمتش خوبه و اروزنه.
بقیه برند ها مثل سامسونگ و sandisk و غیره که گرونه.
برابکس قاب خوب برای نوت 2 چه مدلیه؟ لطفا اگه میشه یه چند تا عکس از قاب های مناسب بزارید.
اقا تو گالری من یه پوشه اومده نوشتهauto backup و همه عکسهایی که قبلا داشتم و پاکشون کردم داخلشه . هیچ جوری هم پاک نمیشه نه پوشه و نه فایلهاش
چطوری پاکش کنم نمیخام باشه . من هیچ کاری نکردی و بکاب گیری نکردم
دیروز گوشی را به کامپیوتر وصل کردم بعد دیدم اومدن
سلام.نقل قول:
دوست عزیز بکاپ اکانت جیمیلتون هست.تنها راهشرپاک کردن اکانت جیمیل هست.بعد از اینکه دوباره جیمیل رو وارد کردید اجازه سینک و ری استور رو ندید. :11:
سلام به همه دوستان.من تو یه مشکلی گیر کردم.
گوشی من چون منو فارسی نداشت و گاه خود به خود خاموش روشن میشد من برای اینکه هم منو فارسی بشه هم مشکلش حل بشه برداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.1.2 ایران رو با این ورژن رو گوشیم زدم n7100xxdmc3_n7100ojvdmc1_n7100xxdlk7 .الان دیگه هیچ کدوم از سیم کارت هارو نمیشناسه نه ایرانسل نه همراه اول و شماره سریالش هم چند رقمش عدد هست بقیه رقمش هم صفره!تورو خدا کمک کنید من چیکارش کنم؟؟یه رام دیگه هم که واسه آلمان بود(n7100xxdmc3_n7100oxedmc3_n7100xxdlk7) اون رو هم زدم ولی بازم درست نشد!!
چیکار کنم که درست بشه؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز مطمئن هستید گوشیتون N7100 هست و از ورژن های دیگه نوت 2 نیست؟ :11:
رام رسمی اندروید 4.3 برای گلکسی نوت 2 اومد
واقعا اومد . یعنی الان با خود گوشی میتونم اپدیتش کنم ؟؟؟؟؟؟؟. دیگه خیلی منتظرش بودم
سلام.نقل قول:
خیر ،هنوز تا این حد نیومده :n02:
فعلا" فقط برای هند اومده که اونم فکر نمیکنم OTA باشه.(البته مطمئن نیستم).:11:
من یجا خوندم اونی که اومده و همونکه میگفتن واسه هنده اونم انگامشکل داشته و سامسونگ دوباره برش داشته همزمان مال اس 3 روهم برداشته
سلام.نقل قول:
خیر اونو برنداشته الان برای چین هم اومده،من مال هند رو روی نوت 2 یکی از دوستان نصب کردم الان 3 روزه بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه.فقط زبان فارسی رو توی زبانهاش نداشت که اونم چون رفیق ما با فارسی کار میکنه گوشی رو روت کردیم و فارسیش رو فعال کردیم. :11:
سلام
دوستان تو مرورگر پیشفرض گوشیم این قابلیت incognito فعال شده چطور میتونم این قابلیت خاموش کنم رو مخم هست
اهان ممنون
مشخص نیست نسخه فارسی دار کی میاد؟
سلام.نقل قول:
نه تاریخ خاصی مشخص نیست منتها شما برای هر کشوری که CSCبرابر با ایران داشته باشه بیاد رو میتونید نصب کنید.مثل امارات، عراق، مصر، مراکش و..... :11:
قیمت امروز 1300
بهترین گزینه واسه خرید .. البته امکان پایینتر اومدن هم هست
اقا ما یه مشکلی با این نوتمون داریم میخواستم ببینم مال شماها ام اینجوریه یا نه! مال من هر از گاهی وقتی دارم باهاش کار میکنم هنگ میکنه و از برنامه ای که توشم میاره بیرون و ارور un suported رو میده. این عادیه؟؟؟!!؟؟:n03:
آپدیت 4.3 که باساپورت فارسی و ایران باشه هنوز نیومده؟بنظرتئن کی میاذ؟اگه اومده منبع معتبری هست واسه خبرش؟چون از موبایل فروش پرسیذم گفت نیومده و یه ورژن اومده که مخصوص هلنده یا نمدونم دقیقا کدوم کشوره
و یجایی خوندم میشه اونو زد و با روت کردن فارسی رو اضافه کرد.که من میخام همون ورژن اصلی و نرمال باشه
سلام ببخشید من بین گلاکسی نوت 2 و گالاکسی مگا 5.8 دو دلم که کدومو بگیرم
میشه راهنماییم کنید البته میدونم که هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ کیفیت صفحه نمایش نوت 2 بهتر از مگا هست بیشتر سر ورژن آندرویدشون دودلم چون ورژن اورژینال نوت2 اندروید 4.1 هست ولی ورژن مگا آندروید 4.2
من خودم یه اچ تی سی سنسیشن دارم آندروید اولیه اش 2.3 بود از وقتی اپدیتش کردم به آندروید 4 یکم سرعتش اومده پایین خلاصه تجربه بهم ثابت کرده اندروید اولیه ای که روی گوشی هست خیلی مهمه که
بالا باشه چون وقتی اپدیت میشه دیگه مثل اول کار نمیکنه ( البته تو گوشیهای سامسونگ شاید فرق کنه چون تا حالا سامسونگ نداشتم)
ممنون میشم اگه کسی تجربه داره بهم کمک کنه
سنسشن اخه بین اولین دو هسته ای نسبت به دوهسته ای بودنش بین رقبا سرعتش همونجوری هم تعریفی نداشت و با اپیت به 4 کند تر هم شده/ اون قضیه کلا جداست
بین این دو جریان اپدیت رو یک درصد هم تاصیر نده /و البته مگا با دوهسته ای 1.4 و نوت 2 با 4 پردازنده حتما نوت 2 سرعت بهتری خاه داشت حتا بعد از اپدیت/اگه فاصله قیمت هاشون مهم نیس حتما نوت 2 بگیر که چگالی پیکسل صفحش هم مناسبتره/و با باطری 3100 درمقابل مگا با باطری 2600 که فکر کنم همون باطری نوع نوت 1 باشه از لحاظ عمر باظری و موارد ریز و درشت دیگه نوت 2 ارجح تره
الان آخرین اپدیتی که برای نوت 2 اومده اندروید چنده ؟ مثلا اگه آخرین آپدیت 4.2 باشه
اگه من الان برم گوشی نوت 2 بخرم اندرویدش 4.2 هست یا 4.1 یعنی الان گوشیهای نوت 2 که تو بازار هست اندرویدشون چنده
آخرین اپدیتش 4.3 هست که هنوز به ایران نرسیده.خودتم بخوای خیلی راحت میتونی فلش کنی .هیچ چیزی هم پاک نمیشه و خیلی هم آسونه.نقل قول:
الان بخری 4.1.2 روشه
برای اینکه سامسونگ اومد 4.2 رو رد کرد که مستقیم بره به 4.3 و مشتری ها معطل نشن.
ولی دیگه این وسط یهو 4.4 اومد.
4.4 هم تقریبا 4-5 ماه دیگه میاد.
مگا هم اصلا با نوت قابل مقایسه نیست.
100% نوت بخر.
اگر هم خریدی و به منو فارسی نیاز نداری حتما رام فرانسه یا انگلیس رو بریز چون معمولا بهترین و سریع ترین آپدیت ها رو میگیرن.(کیبورد فارسی روی همه رام ها هست)
پشتیبانی سامسونگ رو هم اصلا با اچ تی سی مقایسه نکن.سامسونگ همیشه تو آپدیت ها از بقیه بهتره.
اگر هم بودجت به بالای 1500 میرسه حتما به LG G2 و نکسوس 5 فکر کن.
الان گوشی نوت 2 با رام فرانسه یا انگلیس توی بازار هستش
میشه لطفا راهنماییم کنید یا لینک بهم بدید که چطور رام گوشی و عوض کنم من رفتم تو بازار بیشتر گوشیهای نوت 2 رام خاور میانه روش بود
اگه رامشو عوض کنم فقط منوهاش انگلیسی میشه یا تغییرات دیگه ای هم توش بوجود میاد
میشه بگید اگه گوشیو به رام اروپایی تغییر بدم کلا چه تغییراتی ایجاد میشه اس ام اس فارسی میشه بگیری و بفرستی یا باید برنامه کیبرد فارسی رو نصب کنم
اصلا مهم نیست با چه رامی میخری.نقل قول:
فقط منو فارسی نداره.
دلیل اینکه میگم رام انگلیس یا فرانسه بریزی به خاطر اینکه سامسونگ برای هر کشور جداگانه آپدیت میده و معمولا این دوتا زود تر از بقیه میگیرن ( البته شانس هم هست گاهی اوقات امارات و هند هم زود میگیره)
SMS فارسی و وبسایت فارسی و همه چی راحت قابل خوندن هست. از اندروید 4 به بعد فارسی به طور رسمی پشتیبانی میشه.
برای کیبورد هم خود سامسونگ تو منو هاش فارسی کیبورد فارسی رو به صورت رسمی داره.
عوض کردن رام هم خیلی آسونه.
فقط فایل رام مورد نظرتو دانلود میکنی بعد گوشیتو وصل میکنی به کامپیوتر و با برنامه odin فلش میکنی.
فایل های رام معمولا 1 گیگ تا 1.5 حجم دارن.
اینم یه توضیح خیلی ساده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا سخت نگیر.
ببخشید من خیلی سوال میکنم
از کجا میتونم رام گوشی نوت 2 رو دانلود کنم که مطمین باشه
اگه رام جدید نصب کردم و پشیمون شدم دوباره میتونم گوشی و برگردونم حالت اول یعنی رام خاور میانه
تنها وبسایتی که رام های سانسونگ توش وجود دراه ( بقیه ازش بر میدارن) :نقل قول:
باید برید تو قسمت frimware
به هر رامی و نسخه اندرویدی که براش وجود داره میتونی برگردونی.محدودیتی نیست.
من الان تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودم یه اپدیتی گذاشته برای گوشی نوت 2 که اندروید گوشی و تبدیل 4.3 میکنه اینم لینکش
کسی از این آپدیت خبر داره که جریانش چیه بهمون خبر بده اپدیت بکنیم یا وایسیم از طریق خود گوشی اپدیت کنیم البته این اپدیت اگه اشتباه نکنم واسه گوشیهای اروپایی اومده ولی اگه کسی اپدیت کرده بهمون
بگه که گوشی چه تغیراتی کرده؟ ما هم اپدیت کنیم یا نه
و یه سوال دیگه اگه اپدیت کردیمو پشیمون شدیم چطور میشه یرش گردونیم حالت اول
اینن اپدیت 4.3 واسه نوت 2 داستانی شدا .اکثرا میگن نسخه اوروپا اومده و ردیم به گئشی ها مشکلاتی وجود داشته و صبر کنین 4.3 مخصوص خاور میانه بیاد اما چرا نمیاد؟یا اینم مثل 4.2 موکول شد به 4.4؟
رو نوت 2 من قبلا وقتی قلم رو در می اوردم تا قلم به صفحه نخورده بود کار نمیکرد چه تومحیط نوت یا برنامه ها البته وقتی با صفحه فاصله کمی داشت مکان نمارو نشون میداد اما تا تماس فیزیکی نبود هیچ چی اعمال نمیشد مگر تو گالری که وقتی بالاس محتویات پوشه رو نشون میداد
جدیدا یه موری فعال شده که وقتی با صفحه هم تاس نداره هم میشه دستور داد و یا با کشیدن ازچپ به راست یا برعکس تو هوا بین صفحه ها چرخید یا تو اسنترنت با پایین اوردن قلم صفحه ها هم جابجامشن/یا تو نقاشی با اینکه نوک مداد به صفحه نخورده میشه نقاشی کرد و واسه قطع شدن خط باید قلمو زیادی بالابیاری که ارتباط قطع شه
1 چجوری میشه این حالتو خاموش کرد و به حالت قبلی برگشت؟ یا روشن خاموش کردن این حالت از کجاس
2 اپیدیت 4.3 که زیان فارسی هم واسه نوت 2 داشته باشه نیومد؟
سلام. بچه ها اپدیت 4.4 برای note 2 اومده؟ اگه اومده چرا نمیشه از تو خود گوشی اپدیت کرد؟؟؟!:n27:
سلام من به یه مشگل بر خوردم ممنون میشم اگه کسی میدونه جوابمو بده
یه چند وقتیه من شبها که میخوابم صبح که بلند میشم میبینم گوشیم فوق العاده زیاد شارژ خالی میکنه مثلا اگه صد در صد شارژ داشته باشه صبح میرسه به 20 در صد در ضمن من شبها گوشیمو میذارم رو حالت پرواز ولی تو روز با اینکه از گوشیم استفاده میکنم و دایم وای فای گوشیمم روشنه اینقدر شارژ خالی نمیکنه کسی میدونه دلیلش چیه و راه حل درست شدنش چیه؟ گوشیم هم نوت 2 یا اندروید 4.3 هست
شما به کیت کت اپدیت کنید ببینید مشکل حل میشه.ترجیحا فلش کنید
من شنیدم کیت کت مشکل هنزفری بلوتوس داره منم خیلی از هنزفری بلوتوس استفاده مینکم به نظرتون اگه باطریو عوض کنم درست میشه یعنی منظورم اینه مشکل از باطریه یا جای دیگه ست اگه خواستم باطری بخرم از کجا بدونم باطری اصله و قیمتش الان میدونید چنده اصلا پیدا میشه باطری اصلینقل قول:
از اون مشکل بلوتوث منم شنیدم اگه کار میکنید با هندز فری پس دست نگه دارید و همون باتری را عوض کنید قیمت هم خبر ندارم فقط بگردید جنس اصل پیدا کنید