آیا کتاب دیکشنری آلمانی فارسی فرامرز بهزادخوبه ؟ آیا دانشجوی زبان آلمانی یا کسی که علاقه به این زبان داره تا حالا از این دیکشنری استفاده کرده و مفید فایده بوده یا نه؟
Printable View
آیا کتاب دیکشنری آلمانی فارسی فرامرز بهزادخوبه ؟ آیا دانشجوی زبان آلمانی یا کسی که علاقه به این زبان داره تا حالا از این دیکشنری استفاده کرده و مفید فایده بوده یا نه؟
بهترین دیکشنری هست.نقل قول:
با سلام
لینک قسمت سوم سی دی مخصوص معلم ها یعنی Unterrichtsvorbereitung interaktiv Part 3 خرابو نمیشه دانلود کرد. میشه لطفا اونو اصلاحش کنید. ممنون میشم.
MOMO
Hallo Leute
!Der Link zum dritten Teil von der Vorbereitung- CD ist kaputt und funktioniert nicht. Könnt Ihr ihn bitte korrigieren. Das wäre nett
! Danke
با سلام
لینک قسمت سوم سی دی مخصوص معلم ها یعنی Unterrichtsvorbereitung interaktiv Part 3 Studio B1 خرابو نمیشه دانلود کرد. میشه لطفا اونو اصلاحش کنید. ممنون میشم.
MOMO
Hallo Leute
!Der Link zum dritten Teil von der Vorbereitung- CD ist kaputt und funktioniert nicht. Könnt Ihr ihn bitte korrigieren. Das wäre nett
دوست عزیز میشه بفرمایید از کجا می تونم سی دی صوتی کتاب اشریت پلاس 2 رو به صورت رایگان دانلود گنم :n23:
سلام و تشکرنقل قول:
پسورد این فایل چی هستش؟
سلام
دانلود نمیشه.
لطفا راهنمایی کنید.
:n30:
[QUOTE=omid-p30;7333200]Bitte schön
لینکهای کتاب کار نمی کنند. لینک جایگزین هست؟کد:Buch
http://depositfiles.com/files/zs3bk8oqj
http://ifile.it/1ip9tg7/16086.pdf
http://turbobit.net/s7ebx9ywijyc/Hoeren-und-Sprechen.pdf.html
Audio
http://depositfiles.com/files/4zzx5dpun
http://ifile.it/iuab2nf/16086%20ACD.rar
[CODE]
Buch
http://depositfiles.com/files/zs3bk8oqj
http://ifile.it/1ip9tg7/16086.pdf
http://turbobit.net/s7ebx9ywijyc/Hoeren-und-Sprechen.pdf.html
لینکهای کتاب Hören und Sprechen A1 Heuber کار نمی کنند. آیا لینک جایگزین هست؟
سلام.
دوستان من دنبال نرم افزارهاي اموزش زبان الماني مثل رزتا استون و tell me moreو... براي اندرويد هستم.كسي ميتونه كمك كنه از كجا دانلود يا بخرم؟
يه سوال ديگه
كسي در مورد برگزاري دوره هاي اموزش زبان آلماني در كشور آلمان چيزي ميدونه؟
مرسي
سلام.
دوستان من دنبال نرم افزارهاي اموزش زبان الماني مثل رزتااستون و tell me moreو... براي اندرويد هستم.كسي ميتونه كمك كنه از كجا دانلود يا بخرم؟
يه سوال ديگه
كسي در مورد برگزاري دوره هاي اموزش زبان آلماني در كشور آلمان چيزي ميدونه؟
مرسي
نقل قول:
من چند جا براي خريد مراجعه كردم و پيدا نكردم.(اصفهان) لينك دانلودش رو كسي سراغ داره؟
ba salam wa khoda ghowat, man ruye part1 Berliner Platz ke klick mikonam, safheye Embedupload baz mishe, ruye Download Now klick mikonam, hamash mikhad iLivid ro baram dl kone, ke man uno daram, man ketab ro mikham dl konam. mishe lotfan begin, che juri ketab ro dl konam? merci
Hi, ich kann auch Deutsch. Wenn ich helfen kann, tue ich das gerne
سلام بچه ها
کسی دیکشنری آلمانی به آلمانی و... برای اندروید سراغ داره؟
سلام دوستان
کسی بوده که کنکور زبان آلمانی شرکت کرده باشه؟ جامعه آماری و تعداد قبولی ها به چه صورت هست؟ تا چه رتبه ای دانشجو میگیره؟
ممنون
دوستان متن horen های کتاب aspekte گیر میاد جایی؟؟
بله آخر کتاب Arbeitsbuch تمام متن ها هست.نقل قول:
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
سلام دوستان،
من این کتاب رو خریدم ولی ظاهرا سی دی-ش رو هم باید مجزا بخرم! :n03:
احیانا کسی جایی سراغ داره که بشه دانلودش کرد؟
ممنون
(خیلی فــــــــــــــــــــــور ی لازمش دارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان،
من کتاب TestDaF - Oberstufenkurs mit Prüfungsvorbereitung
رو خریدم ولی ظاهرا سی دی-ش رو هم باید مجزا بخرم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احیانا کسی جایی سراغ داره که بشه دانلودش کرد؟
ممنون
(خیلی فــــــــــــــــــــــور ی لازمش دارم)
مرسی دوست عزیز.متن فیلم ها هم شاملش هست؟نقل قول:
دوشتان کسی سایتی سراغ داره فیلم های روز المانی رو بشه دانلود کرد؟
نقل قول:
با سلام
ممنون از نرم افزار بسیار خوبتان . متشکر می شوم کمی در مورد نحوه
"دیکشنری مورد نیاز رو جداگانه دانلود کرده و از داخل این برنامه اقدام به نصب اون دیکشنری کنید."
بیشتر توضیح دهید.
به چه روشی باید این کار را انجام دهم؟
با تشکر
سلام دوستان کسی می دونی لینک دانلودپاسخنامه کتاب کلاس وکتاب تمرینSTUDUIO D A2, B1, B2 چیه؟ ممنون میشم.
سلام
من امتحان B1 دادم فقط بخش sprechen رو افتادم . کتاب آمادگی Hueber رو هم دارم.
کسی هست که موضوع های دیگه sprechen مخصوصا قسمت präsentation آزمون رو از دیگر کتاب های آمادگی آزمون برام بزاره
ممنون
hallo zusammen,
vor eine Woche habe ich um die CD des Buchs "TestDaF - Oberstufenkurs mit Prüfungsvorbereitung" gebeten, aber bisher hat niemand mir geantwortet! :(
Das war mein erstes Mal hier in diesem Forum und erwartete mehr von euch und besonders von aktivem Mitglied "omid-p30" !!!!
Ich brauche die Audio-Files von diese zwei Bücher:
"TestDaF - Oberstufenkurs mit Prüfungsvorbereitung"
und "Mit Erfolg zur DSH"
und warte immer noch auf eure Hilfe....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Hallo lieber Mahdiنقل قول:
Ich habe dich nicht beantwortet, weil ich die Links zu deinem gewünschten Material nicht gefunden können habe
Ich freue mich darüber, wenn ich dich noch weiter helfen kann
Alles Gute
.............
Hallo Lieber Omid
danke für deine schnelle Antwort, kein Problem! Wahrscheinlich muss ich die CDs auch kaufen :n27:. Ich habe auch anderes Problem beim "Hueber- Fit für den TestDaF CD-ROM", die du in der Seite 11 hochgeladen hast
Ich habe sie heruntergeladen. Es gibt 3 Dateien wie beigefügtes Bild. Aber sie funktionieren nicht, weder bei Win 7 noch win XP!
Ich wollte fragen, ob du diese Dateien selbst kontrolliert hast und ob sie richtig sind?
Wenn ja, wie kann man sie verwenden?
Ich freue mich auf deine baldige Antwort
LG
سلام.نقل قول:
تصویری در پستتون دیده نمیشه برای من، به هر حال حدس میزنم فایل های ایمیج باشند. یعنی باید یک نرم افزار ایمیج خوان مثل Daemon Tools رو نصب کنید و بعد فایل ها رو اجرا کنید. بعد وارد درایو مجازی در صفحه اصلی my comptuer بشید و از اونجا اقدام به نصب برنامه کنید.
Hallo
Ja, ich habe auch so gedacht und habe sie mit einem "Virtual Drive" Program geöffnet. Drin gab es noch Viele Dateien, aber gar keine "Setup file" oder andere exe File zu installieren! Deswegen habe ich dich gefragt.
Jetzt würde es mich sehr freuen, wenn jemand mir helfen kann, um dieses Program zu installieren
Danke
یه فایل به نام start بینشون هست. اون رو هم در ویندوز xp امتحان کن.نقل قول:
پسورد فایل فشرده لطفآ؟!
langacademy.netنقل قول:
سلام دوستان عزیز
آیا کسی میتونه به من کمک کنه و لینک دانلود واژه نامه آلمانی- انگلیسی کتاب Menschen را معرفی کنه. منظورم A1/1 و A1/2 است. میخوام عودم با اینکه آلمانیم در اون سطخ نیست، اما شروع کنم به برادرم آلمانی درس بدم. نظر شما چیه؟ بنظر من که کتاب خوبیه. من خودم البته با Studio D یاد گرفتم. اما فکر کنم که Menschen برای من و برادرم بهتر باشه. اون متاسفانه اصلا بخاط درس و کارش نمی تونه بره کلاس. خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید. من خودم یه استاد معرکه سراع دارم. شاید بد نباسه که این استاد به تمام معنی عالی را معرفی کنم. من تا خالا کلاسهای مختلف و استاد های مختلفی را تجربه کردم اما همشون یه اشکالی داشتند. یا تلثظشون خوب نیست یا آلمانی را فقط اینجا یاد گرفتند و خلاضه ایرادهای مختلف. اگر هم یکیشون آلمانی بلد بوده تدریس نمی تونسته بکنه. چند وقت پیش اما یکی از دوستام بهم گفت که انستیتو ادبا یک استاد داره که خرف نداره. اون بهم گفت که این استاد قبلا تو آلمان هم کارش تدریس آلمانی بوده. من که اولش باورش برام سخت بود. اما به هر خال اصرار دوستم را که دیدم رفتم اونجا و برای سطخ B1 ثبت نام کردم اما شرط کذاشتم که اگه استاد خوب نبود ادامه ندم. حالا من یه چیزی میگم و شما یه چیزی میشنوید. این استاده خدای زبان آلمانیه و معاون خدا تو تدریس. گفتم خیفه که دیگران مثل شما حبردار نشند.
ممنون پیشاپیش برای کمک و راهنمایتون.
محمد
دوست عزیز این استاد تهران هستند؟؟
سلام دوست عزیز
این استادی که گفتید تهران هستند؟من اصفهان هستم
سلام
بله نام ایشان محسنی است و در آموزشگاه ادبا تهران و احتمال ریاد در آموزشگاه های دیگرهم تدریس می کنند.
مخمد
دوستان عزیز
آیا کسی نمیتونه به من کمک کنه و لینک دانلود واژه نامه آلمانی- انگلیسی کتاب و A1/2و Menschen A1/1را معرفی کنه. ممنون میشم.
مخمد
سلام به همه ،
از دوستان کسی فایل کتاب Aspekte 2 Mittelstufe Deutsch رو داره؟ مخصوصا Lehrbuch رو .
اگر کسی هست ممنون میشم بذاره...