فکر کنم 11.45 باشه با حریف انگلیسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکر کنم 11.45 باشه با حریف انگلیسی
23.45 یوسف کرمی باید با محمد لوتلوی بریتانیا مسابقه بده
اگه پیروز شه که 99 درصد میشه باید به مصاف برنده ارمنی و آرژانتین بره
دلم میسوزه نتیجه 4 سال تلاشش رو نگیره
3 ساله کچل کرده به خاطر همین المپیک و کلا تو اردو بوده
بدون مدال نابود میشه ولی امیدوارم بتونه برنز بگیره
اگه انگلیسی رو ببره باید با ارمنستان برای برنز مبارزه بده .نقل قول:
خب به سلامتی اینم از یوسف کرمی :دی
از اولم هیچی نبود الکی بزرگش کرده بودن
متاسفانه يوسف كرمی به حريف بريتانيايی هم باخت ، نمیدونم مصدوميت مچ پاش چقدر جدی بود چون صبح كه خيلی اين مصدوميت ديده نمیشد.
اگر پاش درد میکرد یوسف کرمی، چرا صبر نمیکرد تا دکتر بیاد و اسپری برنه؟!
حریف انگلیسیه هم بااخلاق بود و دست کرمی رو بالا برد. گزارشگر، خراسانی، یه لحظه خواست بگه که دست کرمی رو بالا میبره حریف که گویا یادش افتاد طرف انگلیسیه و نگفت! :|
به نظر من کلا دوست نداشت ببره. بعد از بازی صبح هم که مصاحبه اش رو تو تلویزیون دیدم اصلا ناراحت که نبود هیچی انگار خوشحال هم بود. بازم دم باقری گرم با اینکه نقره گرفت بازم اونجوری ناراحت بود.
میخواستم همین جمله رو بگم که گفتینقل قول:
فکر نکنم اینقدر که ضربه به سر کرمی خورد توی این مسابقات به سر کل شرکت کنندگان خورده باشه
یه جوری داخل پروفایل کرمی نوشته تانک و . . .
ویرایش: در این المپیک روی هر روزشکاری حساب باز کردیم خراب کرد
نمیدونم چی بگم . اصلا یه جورایی کاملا بودار بود که یوسف نمیخواد امروز مبارزه کنه . معلوم نیست حالا پشت پرده چه ماجرایی هست . در هر حال یوسف کرمی امروز خودش نبود .
در ضمن اگه یادتون باشه یه بار نمیدونم برای چه مسابقاتی بود که حرف و حدیث درست شده بود که حق کرمی هست که بره شرکت بکنه، اما ساعی رو جاش فرستادن. با توجه به اینکه توی این وزن یه نفر دیگه پارسال قهرمان شده بود، شاید به خاطر تلافی کردن اون دوره، کرمی رو اوردن المپیک...
آره فکر کنم انتخابی المپیک پکن بود ساعی مصدوم شده یود تو انتخابی شرکت نکرد کرمی اول شد ولی بازم ساعی رو بردن البته فکر کنم! !نقل قول:
در هرصورت امروز ما میتونستیم خیلی بهتر باشیم اما. ....
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
کاش به این بازی نمی رسید اینجوری بهتر بود
با این وضعیت بازی بد خودشو بیشتر نشون داد
اصلا طوری هم بازی نکرد که حد اقل بگیم زحمت کشید
یوسف کرمی خیلی با انرژی و امیدوار بود همیشه ، خیلی هم دوست داشت طلا بگیره
ولی این یوسف اصلا یوسفی که میشناختیم نبود
نمی دونم . . . .
جمعه روز ورزشکارهای ما نبود
امروز شنبه هم بعیده که مدالی کسب بشه
البته به قول دوستمون روی هر ورزشکاری که حساب کردیم گند زد خدا رو چه دیدی
یهو دیدی امروز ستاره های جدید به دنیای کشتی معرفی شدند
حقش بود باخت من خوشحال شدم . کاش حداقل جونای دیگه رو جای اون فرستاده بودند !
با توجه به اینکه یه ذره مسابقات تکاندو شانسیه مثلا همون راند طلایی یا اینکه داورا تصمیم بگیرند کی بره بالا. من دلم از همه بیشتر برا نماینده خانم تکواندو سوخت. بیچاره با این امکانات ایران این همه زحمت کشیده بود. اگر امکانات و در نظر بگیریم کلی موفقیت آمیز بود که با استرالیاییه مساوی کرده بود. یعنی لا اقل حقش بود این مسابقه رو ببره. آخی آخرشم اشک تو چشاش جم شده بود.:37:
کجای دنیا قبل از مسابقات المپیک بهترین مربی جهان رو به علت منافع شخصی اخراج میکنن؟
سرِ 2میلیون آقای مهماندوست که زحمت خیلی زیادی واسه تکواندو کشیده اخراج شدن!
آقای ساعی هم بیگناه نبودن توی این قضیه که با جار و جنجال باعث کنارهگیری ایشون شدن!
این کرمی اصلا واسه چی اومده المپیک باخت هاش به کنار خیلی ریلکسه انگار نه انگار عقبه .
کلکسیون ضربه خوردن از سر بود توی مصاحبه ناراحت نیست هیج می خنده ...
ورزش۳: رضا مهماندوست در گفت وگو با ايسنا، اظهار کرد: از پولادگر بايد سوال کنيد که چرا تکواندوي ايران در بازيهاي المپيک اين همه ضعيف عمل کرد. تکواندوي ما از اتفاقي که براي کشتي در المپيک 2008 پکن رخ داد درس نگرفت. بايد تکواندوي ايران به اين شرايط بد ميافتاد تا آنها به فکر بيفتند چرا آن زمان که ما در مسابقات آسيايي دوم شديم کسي به فکر نبود. وي افزود: يوسف کرمي به کسي باخت که در مسابقات کسب سهميه در باکو هفت بر سه او را برده بود. اين تکواندو کار اسپانيايي در اين سالها با هر ورزشکار ما که بازي کرده بود باخته بود، حال چطور ميشود که کرمي را شکست ميدهد! سرمربي سابق تيم ملي تکواندو با اشاره به اينکه کرمي در اين مبارزه هيچ تاکتيکي براي پيروز شدن نداشت، گفت: او تنها ميخواست به نوعي مبارزه کند که نگويند خوب مبارزه نکرد و قصد داشت براي رفع تکليف پا بزند. وي ادامه داد: با اين نتايج آبروي ما در تکواندوي جهان رفت، آبرويي که سالها براي به دست آوردن آن زحمت کشيده بوديم. مسئولان فدراسيون همين را ميخواستند، اگر هدفشان اين بود، به آن رسيدند. مهماندوست در مورد عملکرد محمد باقري معتمد و مدال نقرهاي که کسب کرد، به ايسنا گفت: به نظر من او هم در اين المپيک باخت چرا که مقابل حريف برزيلي و حتي آن حريف افغان با کمک داوران پيروز شد. او وقتي که داوران در راند طلايي به عنوان فرد پيروز دستش را بالا بردند به هوا پريد و اين نشان ميدهد که به همان مدال راضي بود، حتي معتقدم او به مدال برنز هم راضي بود. وي با بيان اين سوال از مسئولان فدراسيون تکواندو که آن زمان که اعلام ميکرديد دو طلاي المپيک ميگيريد، حال چه شد؟ گفت: از کسي ناراحت نيستم، از ذوالقدري و پولادگر ناراحتم که اين بلا را سر من آوردند، آنها با احساسات مردم و تکواندو کاران ايران بازي کردند و به آن لطمه زدند، در اين دنيا و آن دنيا آنها را نميبخشم. سرمربي سابق تيم ملي با تاکيد بر اينکه اکنون اين فرصت از دست رفته و بايد به فکر آينده بود، گفت: مسئولان فدراسيون ميگفتند که اين تيم بهترين تيم تاريخ بود پس چه شد که تنها يک نقره المپيک را گرفتند. اين تيم يازده ماه پيش بهترين تيم تاريخ بود. وي ادامه داد: بارها گوشزد کردم که مراقب اين تيم باشند، همان زمان که يوسف کرمي در مسابقات آزمايشي المپيک به آرون کوک باخت، زنگ خطر به صدا درآمد اما کسي گوش نکرد. مهماندوست با اشاره به اين که به تکواندو فکر نميکند، به ايسنا گفت: خدا جاي حق نشسته و اين دوستاني که به خاطر اندکي پول اجازه کار را از من و موفقيت تکواندو گرفتند، حالا بايد پاسخگو باشند.
نمی دونم چرا هم کرمی هم باقری معتمد اصلا ضربات بالا نمی زدند .. هر کیه یو که میدیدی با ضربات توی سر مسابقه رو می برد ( باقری معتمد هم خیلی شانسی می برد)
یوسف کرمی ابرو ریزی کرد واقعا . یکی از سهمیه های تکواندو رو به معنای واقعی کلمه هدر داد . حتی نتونست با یه نتیجه نزدیک ببازه
کرمی از قصد بازی رو واگذار کرد هم بازی ظهر و هم بازی شب. این بازیکن که به ضربات سر و صورت مشهوره چطور می شه حتی یه ضربه سر هم نمی زنه و حتی در دو بازی 10-12 امتیاز رو با ضربه به سر از دست می ده. کاملا معلوم بود که می خواست اعتراض کنه و به همین راحتی یه سهمیه المپیک رو به هدر داد و آبروی تکواندو رو برد. فکر می کنم بچه محل هاش هم اگه می یومدن تو زمین می بردنش.:31:
اخه المپیک جایی نیست که ادم به خاطر اعتراض خودشو شکست بدهنقل قول:
اینطور نیست
به نظر من تمرین مناسبی نداشت
از نظر بدنی اصلا اماده نبود
شاید خیلی دست کم میگرفت حریفاشو
اگه مربی هم باهاش نبود نباید اینجوری بازی میکرد . ابروریزی کرد .
معلوم نیست پشت پرده چه خبر بوده که اینجوری مبارزه کرد .
ولی هر چی بوده نباید اینجوری مبارزه میکرد . با هرکی با هر چی مشکل داشته به مایی که تو مملکت نشستیم داریم حرص و جوش میخوریم ربطی نداره .
اینجا بحث ملی و کشوری هست . حیثیت مملکت هست بحث فردی نیست که حالا حال نداره یا هر مشکلی داره اینجوری مبارزه کنه .
ببخشید ولی غلط میکنه میره اونجا و آبروریزی میکنه و حق یه نفر دیگه رو که میتونه بهتر مبارزه کنه میگیره .
بچه بازی نیست که . جوون باانگیزه کم نداریم که واسه موفقیت کشورشون از جون مایه بزارن .
برد و باخت اصلا مهم نیست . تلاش و کوشش مهمه . ارزش قائل شدن به اینکه نماینده 80 میلیون ایرانی تو عرصه بین المللی بودن مهمه .
صدرحمت به سوسن خانم:38: کرمی اومد آبروی خودشو برد حیف پول بلیطی که برا این گرفتن:31:
شاید حرف شما درست باشه و اصلا منطقی نیست که یه ورزشکار بیاد المپیک و حداقل زحمات خودش رو هدر بده ولینقل قول:
نمی دونم مصاحبه خودش و هادی ساعی رو دیدی یا نه. خودش که انگار خوشحال بود و عین خیالش هم نبود و ساعی هم می گفت که تا قبل از مسابقه خیلی عالی و آماده بوده ولی چطور شده که امروز اینجوری شده خودش هم مونده بود چی بگه.
و اگه آماده نبود حداقل دو تا حرکت که می تونست بزنه بگیم تلاش خودش رو کرد ولی نشد. ولی کاملا ریلکس بازی رو باخت.
اینکه دست کم گرفته حریف رو در بازی اول شاید قابل قبول بود ولی در بازی دوم دیگه حداقل باید می فهمید که هیچ حریفی آسون نیست.
حرف های یوسف کرمی رو شنیدم الان دلم سوخت
خیلی سعی میکرد الکی بخنده و با روحیه خودش رو نشون بده ولی بغضش گرفته بود
10 بار ازش پرسیدن چرا باختی هیچ دلیلی نگفت فقط بار اخر گفتش به جون دخترم نمیخوام توجیه کنم ولی من خوابم میومد
تو رختکن قبل و بعد مسابقه همش داشتم میخوابیدم
چون شب قبلش فقط 1 ساعت اونم به زور خوابیدم
گفتش متاسفانه کسی هم نبود برم باهاش صحبت کنم که بعد سریع حرفش رو خورد و گفت مصلحت بوده ببازم
فقط مردم منو ببخشند
.
.
کلا یه جورایی دلم سوخت
تازه میفهمم چرا این قدر گیج میزده.
آره منم دیدم ، بنده خدا چه قدر هم قسم میخورد ، ولی انصافا گفت تمرینات خوبی داشتیم و از همه چیزم زدم ، 10 ماه ( فکر کنم ) تو اردو بودیم و سخت تمرین کردم ، حتی دخترم رو هم 2 الی 3 بار میدیدم ، به قرآن نمیدونم چی شد !!!!نقل قول:
نکته » خیلی ها میان میگن یوسف عین خیالش نیست و میخنده و ... ، خواستم بگم ، یوسف کلا چهره ی بشاشی داره ، و همیشه تبسم رو لبانش بوده و نمیشه بهش خرده گرفت .
و بهتره برای قضاوت خودمون رو جای اون بنده خدا بذاریم و سریع حکم ارتدادشو ندیم :18:
موفق باشید .
من (اینو نمی گم که از خودم تعریف کرده باشم)7 سال تکواندو کار کردم و چندین مقام هم دارم.......و خدا رو شکر کاملا مبارزه تکواندو رو درک می کنم:
یوسف واقعا معلوم بود که نمی خواد بازی کنه.....معلوم بود .
دلیلش رو نمی دونم ولی واقعا نمی خواست.یوسف کرمی یکی از تکنیکی ترین مبارزه گران دنیاست.ولی همونطور که دیدیم حتی یک ضربه سر هم نزد و واقعا دلیلش رو خودش و خدا می دونه.
وقتی مثلا 20 ثانیه به پایان بازی مونده تموم چیز ها رو فراموش می کنی و فقط حمله می کنی ولی یوسف کرمی توی 3 تا راند و فقط 2 امتیاز گرفت.
همون باقری معتمد هم معلوم بود داشت به زور بازی می کرد و فقط اومده بود توی زمین.خلاصش بگم شاید دلیل داشته باشه که مطمئن هم باشید که داره جفتشون افتضاح بودن اون باقری معتمد هم اصلا مبارزه های خوبی نکرد.
به هر حال فکر می کنم دیگه 100 درصد فردا المپیک برای ما تموم می شه و امیدوارم که برای المپیک برزیل برنامه ریزی بشه .
یه چیز دیگه هم بگم شاید بعضی ها بد برداشت کنن یا هر چیز دیگه ولی حق ایران دریافت این همه مدال نبود و این فقط به خاطر غیرت اونا بود که که اومدن و جنگیدن ولی ایران لیاقتش رو نداشت.چون:1-سرمایه گذاری نمی شه
2-به این ورزشکار ها هیچ اهمیتی داده نمی شه.
3-و......همه چیز هایی که تو ذهن همتون می دونم هست.
ممنونم.
خبر خوب :
چه قدر بازی ضایعی بوده ، فقط یک امتیاز داشته :31:
حریف اسپانیایی یوسف کرمی تو فینال باخت ، چون اگه طلا میگرفت ،تو رنکینگ مدال ها 3 طلاهه میشد . از اون طرف هم که بسکتبالشون فیتالیست شده ، اگر اونجا هم طلا رو میگرفت ( البته عمرا آمریکا بذاره ) میشد 4 طلا و چون نقره هاش خیلی بیشتره ما میشدیم 15 م .
موفق باشید.
توی رادیو جوان داشتن با مهماندوست مصاحبه میکردن قبل بازی یجورایی اصلا از خداش بود این اتفاقات بیفته تابلو بود!
هی میگفت این ورزشکارا انقدر به من عادت کردن عین بچه هامن نمیتونن با کس دیگه کار کنن و من از بچه هام و زندگی خودم زده بودم!
کرمی اصلا شدید تابلو بود خودش بازی نکرد تو بازی اولش یارو پارو آورد ضربه رو بزنه به سرش اما نخورد ولی کرمی حتی سرشو عقبم نبرد یارو هم رلکس با لگد دوم کوبید تو سرش بدون اینکه حتی پاشو بندازه!!!
گند زدن سر این تعویض مربی تیما قبل المپیک! امیدوارم استیضاح وزیر ورزش که مجلسی ها گفته بودن بخاطر المپیک مسکوت نگهش داشتن با اتمام المپیک جدی بشه!
راستی گزارشکر شبکه جوان تو المپیک گفت داورای بازی عبدولی حذف نشدن هیچ هنوزم دارن قضاوت میکنن و مارتینتی تو نشست خبری گفته داورها هیچ مشکلی نداشتن ایرانیا الکی شلوغش کردن!!!
برای تکواندو فقط میشه تاسف خورد که سر چه بچه بازی هایی دل مردم رو رنجوندن . :41:نقل قول:
فردوسی پور میگفت درسته حق با مهماندوست بوده ، ولی اون هم خیلی تند برخورد کرد که باهاش این جوری کردن .
آره تو تایپک کشتی خبرشو گذاشتم ، اونجوری که اون حرف زده ، انگار داور رو هم محروم نکردن ، چون میگفت قضاوتش درست بوده . ( ولی نمیدونم چرا بنا و ... میگفتن محروم شده ، این خبر گذاری ها هم خودشون رو کشتن ، خیلی ضد و نقیض حرف میزنن )نقل قول:
راستی گزارشکر شبکه جوان تو المپیک گفت داورای بازی عبدولی حذف نشدن هیچ هنوزم دارن قضاوت میکنن و مارتینتی تو نشست خبری گفته داورها هیچ مشکلی نداشتن ایرانیا الکی شلوغش کردن!!!
موفق باشید.
بعد بازی یوسف کرمی خیلی ازش ناراحت بودم همش می گفتم چرا این قدر بی غیرت بازی کرد اما امشب که مصاحبه اش رو گوش کردم فکر می کنم فهمیدم اوضاع از چه قراره میدونین بعضی وقتها برای یک کاری برنامه ریزی می کنین برنامتون هم درست پیش میره اما خیلی راحت کار انجام نمیشه هرچی هم به عقب نگاه می کنین می بینین جایی رو اشتباه نکردین اما بازم موفق نشدین.
من مطمینم اگه خود یوسف هم مسابقش رو ببینه تعجب می کنه که چرا اینجوری بازی کرده اما خواست خدا بالاتر از همه اراده هاست. نمیدونم چرا بعد مصاحبه مهر یوسف خیلی بیشتر از قبل المپیک حتی به دلم نشسته.
بحث این نیست که چرا باخته . بحث اینه چرا حداکثر تلاششو نکرده .نقل قول:
خدا نخواسته و روز روز کرمی نبوده درست ولی اینا وقتی معنی پیدا میکنه که کرمی هزار تا ضربه از انواع مختلفش بزنه ولی امتیاز نگیره .اینجاست که میگن روزش نبوده و خدا نخواسته .
ولی اینکه یه جا وایسی و راحت ضربه سر و صورت بخوری و هیچ عکس العمل منطقی انجام ندی آدم شک میکنه که چیزی بالاتر از کم خوابی هستش .
میگه از تو حرکت از خدا برکت ! نه اینکه تو هیچی نکن بعد بگو خواست خدا بوده !نقل قول:
خدا نخواسته و روز روز کرمی نبوده درست ولی اینا وقتی معنی پیدا میکنه که کرمی هزار تا ضربه از انواع مختلفش بزنه ولی امتیاز نگیره .اینجاست که میگن روزش نبوده و خدا نخواسته .
یوسف کرمی مبارزه نکرد احتمالا به خاطر اون مسائل قبلش !
نبوده تو ورزش ما ورزشکارا به خاطر این مسائل کم کاری کنن ؟ جام جهانی 2006 ؟ علی دایی و کریمی و باقی جریانات ؟
درسته کرمی اصلا خوب بازی نکرد .
ولی دوستانی که میگن کرمی مخصوصا بازی نکرده به این فکر کنید مسابقات جهانی که نیست المپیکه با همه چی فرق میکنه هیچ وقت ورزشکار نمیاد تمام سختی ها و زحمتشو به خاطر هیچی هدر بده . با توجه به سنش یوسف بعیده به المپیک بعدی برسه به نظر من اصلا امکان نداره مخصوصا باخته باشه
نیوزلند طلا گرفت شد 14 و ما شدیم 15 تو جدول مدالی.
هر دوجنبه ماجرا غیر قابل قبول هست
اینکه یه ورزشکار به خاطر مشکلات با عده ای بیاد و المپیک رو خراب کنه اصلا قابل توجیه نیست
همچنین دو بازی بسیار ضعیف از یوسف هم اصلا قابل توجیه نیست که با وجود اینکه می گفت کم خوابی و این مسائل علتش بوده. اگه این حرف ضعف بدنی رو قبول کنیم دیگه قبل بازی فنون و تکنیک های مبارزه که رو که از یاد نبرده بود که بیاد در حد آماتور مبارزه کنه و هر ضربه ای به طرف سرش اومد دست رد بهش نزنه. حداقلش اینه که دو تا حرکت می زد می دیدیم تلاشش رو کرده وقتی که 10 ماه شب روز زحمت می کشی مگه می شه قبل مسابقه خواب و این مسائل رو تنظین نکنی که بدن از رو فرم بیفته؟ در این سطح مسابقات و از یک ورزشکار حرفه ای انتظاری فراتر از این می ره. باز اگه خستگی ناش از چند تا مبارزه بود که یه چیز منطقی هست که گریبان ورزشکارا رو می گیره .
بازم معلوم نیست این تکواندو چه چیزی پشت سرش بوده؟
صد در صد تایید . با اینکه اصلا تلاش نمیکرد برای جبران ولی نمیتونم تصور کنم یه ورزشکار تو المپیک برا لجبازی یا هرچیز دیگه مسابقه نده و خودشو بازنده کنه .یعنی یک میلیارد که هیچی ده میلیارد هم بدن همچین کاری نمیکنن.نقل قول:
کی مصاحبه ساعت 12:30 دقیقه کانال خبر با افلاکی رو دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(افلاکی مربی2 تیم ملی بود.....با مهماندوست.)
اگه دیده باشید می فهمید که چه کادر فنی افتضاحی داشتیم.
من چند تا از بازی های محمد باقری معتمد رو توی جهان دیدم.فقط اینو بهتون بگم که اگه خودش در اون زمان و در حال بازی می کردن(به صورت فرضی با خودش)10-0 می باخت.
مهماندوست کسی بود که تکواندو ایران رو قهرمان جهان کرد می دونید این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم........هرچی می خوام یه چیزی بنویسم می ترسم هرکی تو دلش یه جوری فکر کنه و بگه این دیگه کیه ،از خودش تعریف می که یا فحش رو ببندین بهم.
خلاصه اینکه تموم .ایران حتی لیاقت نداشت اون مدال نقره رو بگیره .
چرا؟؟؟به این دلیل که با نامردی مهماندوست و محمدی (کشتی آزاد)رو انداختن و حالا خدا هم گذاشت تو کارشون.
آقا بچه ها همه دیدند که این 3 کشتی گیر تا پای جوووووووووووون:31: مبارزه کردند و هیچ کس بهشون امید نداشت اما عالی بودند اندازه 4 تا طلا تلاش کردند و اگه کمی با تجربه و البته خوش شانستر بودند طلا رو میگرفتند آقای کرمی غیرت یعنی این . مربی اینها هم عوض شده بود .... رسول خادم خوب کار کرده اگه بهش فرصت بدند یه مربی خوبیه ... به افتخار همشون :33::33::33::33::33::33: