من وصل کردم مشکلی نبود!نقل قول:
شما مانیتورو انتخاب می کنی؟
رو دسکتاپت کلکیک راست کن برو screen resolution اونجا نمایشگرو عوض کن.البته تو ویندوز 8 با شرتکات win+p هم می تونی این کارو بکنی که نمی دونم تو 7 هم جواب می ده یا نه .خودت تست کن
Printable View
من وصل کردم مشکلی نبود!نقل قول:
شما مانیتورو انتخاب می کنی؟
رو دسکتاپت کلکیک راست کن برو screen resolution اونجا نمایشگرو عوض کن.البته تو ویندوز 8 با شرتکات win+p هم می تونی این کارو بکنی که نمی دونم تو 7 هم جواب می ده یا نه .خودت تست کن
عجب لپ تاپ توپی دارید،الان قیمتش چنده؟
متاسفانه اصلا مانیتور رو نمیشناسه....البته همون مانیتور رو با کابل vga وصل کردم راحت شناختش ...حالا سه تا احتمال هست :1- کابله خرابه (که بعیده بسته بندی داشت دیگه خیلی هم آشغال نبود :دی)نقل قول:
2-پورت لپتاپ خرابه 3-پورت مانیتور خرابه
یه سوال کابل های hdmi که با هم تفاوتی ندارن؟(از لحاظ کیفیت نمیگم از لحاظ ورژن و مدل و این حرفا)
حدود 3700نقل قول:
عجب لپ تاپ توپی دارید،الان قیمتش چنده؟
قابل شما رو نداره .قیمتا که خیلی متغیره.ولی شما حدود 4 تومن حساب کننقل قول:
اگه به همون مانیتور با vga وصل کردی پس احتمال زیاد مشکل از کابله.یه جای دیگه هم تست کن.نقل قول:
خیر.از نظر ساپورت یه نوع hdmi بیشتر نداریم.البته مینی hdmi هم هست که کلا سوکتش فرق داره.
بله ورژن های مختلف داره. جدیدترینش توی بازار 1.4 هست. تفاوتش با ورژن 1.3 در ساپورت 3D و ARC هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی کابل رو وصل می کنید رو مانیتور یه پیغام باید بده.مثلا hdmi 1920*1080 .. .اگه هیچ اتفاقی نمی افته احتمالا مشکل از کابله.هرچند می تونه از پورت لپتاپ هم باشه
اینجا زده 2.950.000 که؟
سلام دوستان
درسته موقع استفاده باتری تو شارژ بمونه و هر دو هفته یه بار تا 20% دشارژ و مجددا شارژ کرد؟
درود بر همگي
يه مشكل عجيب ، من تمام درايورهاي win8 رو از خود لنوو دانلود كردم اما بعد از نصب
هر كدام كه اجرا ميكنم يه ايرادي ميگيره
موقع دانلود هم بيشترشو زده بود ٣٢ بيت و ٦٤ بيت باهم
اما هيچ كدام به درستي اجرا نميشه كسي هست علت رو بدونه
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
سلام درایور هایی که از لنوو دانلود میکنی وقتی روشون دابل کلیک میکنی همگی میرن تو درایو C تو یه فولدر به نام Driver و هر یک تو یه فولدر بنام خودشون اکسترکت میشن و بعد بصورت Auto Run اچرا میشن.ولی بعضی هاشون تو فولدر مجزا اکسترکت نمیشن و ممکنه چند تا درایور با هم تو یه فولدر Driver اکسترکت بشن که دچار مشکل میکنه.
درایور صدای من میزد یکی از فایل های درایور وای فای رو ریموو میکرد (بخاطر بکسان بودن) بعد دیگه وای فای با مشکل نصب میشد.
پیشنهاد میکنم درایور ها رو تک تک اکسترک و نصب کن و بعد از نصب برو تو درایو c و محتوی داخل فولدر Driver رو پاک کن و بعد درایور بعدی رو اکسترکت و نصب کن. و مجدداً درایور رو از فولدرش پاک کن و درایور بعدی رو نصب کن.موفق باشی.
اکسترکت تمام درایورهای وین 8 لنوو مشکل داره!!!نقل قول:
شما نرم افزار 7zip رو نصب کن.رو هر درایور کلیک راست کن و extract here رو بزن بعد از تو فولدرش نصب کن.
!!!!!نقل قول:
والا نمی دونم چرا این قیمتو زده! شاید قیمت از قبل بوده و به روز رسانی نکرده!
به هر حال شما تماس بگیر اگه به این قیمت می ده واقعا می ارزه بخرش!
منم همین سوالو دارمنقل قول:
کل نمیدونم طریقه استفاده درست از باطری لپ تاپ جه طوریه. تاپیک خاصیم واسش پیدا نکردم
واسه من که لپ تاپم تقریبا همیشه تو شارژه که از باطری استفاده نشه و باطری سالم بمونه این تنها راهیه که به ذهنم میرسه
واسه من خود power management توصیه کرد که چون معمولا به برق وصله از یه آپشنش استفاده کنم که باتری رو تا 60 % شارژ میکنه و بعدش از مدار خارج میکنهنقل قول:
منم از همون استفاد میکنم
رو لپ تاپ من power manager هست!این آپشن کجاشه؟نقل قول:
دقیقا تایید میشه ، اما اگه با بلوتوث مشکل داری یعنی کلا تو سخت افزار شناخنه نمیشه راهش اینه و 100 % جواب میده اول power management 8 رو اگه نصب کردی uninstall کن بعد power management مخصوص وین 7 رو نصب کن و بعد با fn+f5 بلوتوث رو فعال کن بعد power management 8 رو روی 7 نصب کن که سریع شناخته میشه و بعد از تصب درایورش بلوتوث کار میکنه ........که تو فروم خود لنوو خونذم به زودی برنامه power management 8 رو آپدیت میکنه که مثل قبلی میشه بوتوث رو هم مثل wiifi ختموش و روشن کردنقل قول:
درود - دوستان حالا که بحث بلوتوث شد من هم یه مشکلی از وقتی y580 رو خریدم با بوتوثش دارم چه win7 و چه win8 --- بدین ترتیب که بعد از نصب بلوتوث برنامه کاملا کار میکنه همه چی تقریبا درسته مثلا ترسفر کردن فایل یا سینک کردن یا حتی access point اون هم کار میکنه اما سرویسی که لپ تاپ رو بعنوان اسپیکر بلوتوث برای موبایل یا آیپد انتخاب میکنه کانکت میشه ولی از لپ تاپ صداش نمیاد ( حتی اون برنامه مدیاپلریری که میشه باهاش ترک گوشی رو از لپ تاپ عوض کرد میاد و کار میکنه اما صداش نمیاد) حتی تیک سرویس هم خورده و گوشیم سرویس اونو میشناسه ..... 4 ماهی بطور متناوب درگیرشم و خیلی نو فرومهای خارجی هم دنبالش بودم .. باور کنید خودمم یه چیزهایی حالیم هست اما تو این یکی بد موندم یعنی این ایراد سخت افزاری یا ...........خلاصه هرکی کمکی - راهنمایی داره منو مستفید کنه. سپاسگذارم
من یه بار همینجوری اتفاقی داشتم با گوشی به بلوتوث وصل میشدم و گوشیم آهنگ هم گذاشته بودم با گوشیم یهو دیدم صدای گوشی از بلند گو لپتاپ پخش میشه...خر کیف شدم :Dنقل قول:
این عکسشه اون قسمت فلشه باید اون شکلی باشه....یعنی connetct رو میزنی و وصل میشه
آقا یه سوال این تاچ پد شما هم وقتی روش ضربه میزنید برا کلیک یه صدای "تق " میده؟ به ویژه قسمت پایینی؟
power management یه برنامه است که برای وین 7 رو خود dvd لنوو هست که باید نصبش کنی و برای وین 8 هم برنامش موجوده باید download کنی - که خیلی خیلی هم مفید و کار راه اندازه میشه باهاش چند تنظیم پاور داشت مثلا برای بازی یا کارهای سنگین بزاریش رو high performance و برای وبگردی و کار سبک بذاری رو power safe یا balance که بیخودی از منابع و سخت افزار کارنکشی و با مصرف باطری کمتر --- و میشه از حالت battery protect از شارژ غیر لازم باطری جلوگیری کرد که خیلی مفیدهنقل قول:
آخه من از این ویژگی زیاد استفاده میکنم برای پخش موزیک های آیپدم رو اسپیکرم که به لپ تاپ وصله با همه لپتاپهای قبلی براحتی میشد ---- خوب تق که میده اما استاندارد بنظرم چیز عجیبی نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من گوشیم galaxy s هه....وقتی بلوتوث گوشی رو on میکنی ,قسمت بلوتوث گزینه ی کانکت رو میزنی و خودش اتومات از بلندگو پخش میشهنقل قول:
آخه من این اولین لپتاپمه برا همین خیلی تجربم زیاد نیست نمیدوستم امری عادی هست...ای کاش تاچ پدش با دکمه های کلیک چپ و راست هم سطح نبود .... الآن با انگشت که رو قسمت پایینی میزنم تق میکنه انگار شله ...کلا قطعات خوب اسمبل نشده....
کول پد خوب برای این لب تاپ اگه میشه معرفی کنید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] خوب برای من اینجوریه
بهترین کول پد برا همه لپتاپ ها n8 ultra black هه....نقل قول:
والله من همین اۀآن دارم با بلند گوم آهنگ میشنوم...شما یه دور نرم افزارش رو uninstal کن دوباره نصب کن بعد گوشیت رو دوباره بهش وصل کن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
من اینو دارم با قابلیت جا بجایی فن ها و جنس فوقالعده عالی یعنی میتونی فن رو بذاری همون جای هواکش لپ تاپ و خیلی بزرگ و سبک و اصلا هم خط و خش زیر لپتاپ نمیدازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قیمتش الان چنده؟نقل قول:
[QUOTE=M A M M U T;7308751]والله من همین اۀآن دارم با بلند گوم آهنگ میشنوم...شما یه دور نرم افزارش رو uninstal کن دوباره نصب کن بعد گوشیت رو دوباره بهش وصل کن ببین درست میشه یا نه[/QUOTE
سه بار دیگه که نصبیدم به طرز معجزه آسایی درست شد یعنی تو خوذش 2 جور روش برای کانکت شدن داره با یکی میشه با یکی نه - شاید باورت نشه رفیق نه به طور خیلی جدی اما یه 3 ماهی باهاش ور میرفنم
3 ماه پیش 47 خریدم از نمایندگی رسمی cooler master با دو سال گارانتی که خیلی ازش راضیم و خیلی هم face باکلاسی داره کلا با لپتاپ مچهنقل قول:
power management options رو باز میکنینقل قول:
بعد روی قسمت پایین سمت چپش که عکس باتری انداخته کلیک میکنی
بعد توی صفحه ی باز شده توی قسمت battery health گزینه ی battery protection mode رو انتخاب میکنی و در پایان apply و ok میکنی
تمام!
آقا دمش گرم y580 دیروز مارو سر بلند کرد!!
دیروز صبح رفتم یه جایی کارمم همش با لپ تاپ بود.لپ تاپو که روشن کردم دیدم ای دل غافل شارژر نیاوردم! آقا منم جنگی پریدم وایرلسو بلوتوسو خاموش کردم نور صفحه رو هم کم کردم.
به همین نام و نشون از 7:45 تا 2:15 یه ضرب روشن بود!!!
تازه بیشترشم تو اینترنت بودم و نزدیک 1 ساعتشم مجبور شدم یه سیستم عامل دیگه هم با ویرچوال باز کنم!!!
واقعا کف خودم و همه ی حضار از باتریش بریده بود!
از اینpower management می شه توی لپ تاپ y570 هم استفاده کرد؟
والا ماسه من که با نور کم و باوتوث و وایرلس خاموش و حالت balanced نهایتش 1 ساعت و نیم بیشتر دووم نمیاره :sq_11:نقل قول:
نقل قول:من هفته ی اول که خریدم در حدود 5 ساعت و خورده ای با نور عادی و وایرلس روشن و اینترنت و یک ساعت موزیک جواب داد.دیشب هم یه حدود یک ساعت و 45 دقیقه باهاش کار کردم در حدود 35 درصد باتریش مصرف شد.....البته بگم من خیلی از باتریش استفاده نمیکنم عمدا تو برقه.نقل قول:
اما مشکل من با اینه که باتریش رو چطور باید مراقبت کنیم؟ هرکس یه چیز میگه .یکی میگه باتریش رو دربیار بعد بزن به برق.یکی میگه باتریش رو درنیار چون اگه برق بره مادربرد میسوزه.یکی میگه بزن رو 60 درصد با power management.
آخرش میترسم این باتری از دست بره.
شوخی می کنی!؟نقل قول:
نکنه بازی می کنی؟!
تو بازی همون 1-1.5 ساعت بیشتر کار نمی ده.ولی کار معمولی راحت 5 ساعت با تنظیمات معمولی جواب می ده!
والا منم دقیقا نمی دونم!!!بهترین کاری که به نظرم می رسه اینه که از باتری استفاده نکنم.مال من که همیشه به برق وصله .تا حالا جمعا 4-5 بار بیشتر از باتریش استفاده نکردم.نقل قول:
دوستان...راه کار مراقبت از باتری اینه که شارژ و دشارژ باتری منظم انجام بشه.:sq_20:
نه کی میگه برق بره مین میسوزه ؟
اگه بره و بیاد چون موقع وصل شدن برق نوسان زیاد داره آسیب میزنه
راهکارش اینه که وقتی برق رفت جنگی لب تاپو از برق بکشید :20:
بهترین کار برای اینکه باطری سالم بمونه همینه که وقتی باطری شارژ کامل شد از لب تاپ جدا بشه و موقع نیاز استفاده بشه
مثل موبایل وقتی شارژش نصفصت شارژ نکنیم بزاریم خالی بشه بعد ( در غیر اینصورت یک قسمتش به اصطلاح تنبل میشه)
بعد موقعی که باطری داغه شارژ نشه
موقعی که با لب تاپ کار میکنید شارژ نکنید
ایشا الله که باطریتون یه عمر براتون کار کنه :46:
مورد اولی که گفتید پدر لپتاپ دیگه درومده نمیخواد برق رفت از برق بکشیش!!!نقل قول:
اون مورد دوم شما برای باتری های قدیمی صادقه باتری های جدید اثر حافظه ندارن
نه عزیز حتی زحمت نکشیدید نوشتمو کامل نخوندین وقتی برق میاد صدمه اصلی وارد میشه نه وقتی برق میره (دلایل زیادی داره )نقل قول:
در مورد دوم هم اینطور نیست که تو باطری های جدید یکدفعه حذف بشه همونطور که میدونید باطری ها تکنولوژیشون در حال پیشرفته راهکاری که ر باطری های جدید ارائه شده این ایراد را بطور کامل برطرف نمیکنه بلکه تا حدی مشکلش رو کم میکنه ولی اثرش یک مقدار کمتر از سابقه ( اگرم قبول نداری امتحان کن هی نصفه شارژ و دشارژ کن ببین چطور میشه )
اینم چیزی نیست که از خودم بگم چون هنوز این توصیه ها رو میکنن پس هنوز هست