[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
manreza71 مسابقه هارو بیخیال اینو بچسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
manreza71 مسابقه هارو بیخیال اینو بچسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان موزیک های بازی رو از کجا میشه دانلود کرد؟
یه سوال
یه آهنگ هست که توش خواننده میگه dont hold back:دی
ملودیش به آهنگای قدیمی ایرانی میخوره:دی
چندوقت پیش صحبتش شد ، گفتن از عباس قادریه، اون موقع من بازیرو نداشتم ، منظورتون همین بود؟:دی
این چیش جالبه؟نقل قول:
میشه توضیح بیشتر بدی!؟
آره خودشه!نقل قول:
تو مایه های لریه!
منظورش پلیس هایی که ترکونده و sp که جمع کرده.نقل قول:
سمت چپو ببیننقل قول:
pursuit results رو میگم :دی
Pursuit Result چیه هی مینویسه تو بازی؟(وقتی از دست پلیس در میرم)
گالاردو هم پیدا شد بالاخره!بین ماشینایی که پیدا میکنی کدوم بهتره؟(موست وانتد ها رو نمیخوام فعلا بگیرم)
به نظره من همین گالاردو خوبهنقل قول:
نه عباس قادری نیست..من به شوخی گفتم ..lol... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ملودیش شبیه اون سبک آهنگ ها هست..
اینم پستم و لینک آهنگش که چند صفحه قبل گذاشته بودم :::
کم کم داشتم از نیدفور نا امید میشدم تا اینو دیشب خریدم بازی کردم . عجب چیزیه !
تمام خوبی های Hot Pursuit رو در کنار کاستومیزیشن داره . خیلی خوشمان آمد
Audi R8 که از اونم بهتره : دینقل قول:
100%نقل قول:
اگه تیونینگشو بالا ببری خیلی خوب میشه :دی
فراری کسی پیدا کرده؟اگه دارید حدودا بگید کجاست.
دوستان با این رنگ با این زاویه تابش نور عالی شده!
عروسی شده واسه خودش!:sq_2:
سلام
من همه race های پورشه رو تموم کردم الان دیگه هیچ race جدیدی وجود نداره.
باید چی کار کنم؟
دوست من هر ماشینی ریس های مورد خودشو داره!نقل قول:
برو و اگه موست واند لولی برات وا شده باشه اونا رو هم تموم کن!(مربع قرمز!)
بعد هر ماشینی پیدا کردی فولش کن بعد اون 10 نفر رو باید ببری تا بازی از مراحل موست وانتد خارج بشه و نفر اول بشی!
بدون استثنا باید با تمامی ماشن های موجود در بازی مسابقات رو انجام بدی ، باید تموم بلیبوردها رو هم پیدا کنی باید تموم ماشین ها رو پیدا کنی تا بازی بشه 100% و تمومش کنی ، من الان فقط بلیبوردها رو مونده تموم کنمنقل قول:
اول از همه بگم که من فقط بازی رو یه بررسی کلی کردم ودیگه کاری به نحوه اجرای اون روی سیستمهای دیگه ندارم چون جاش اصلا توی این تاپیک نیست!!!!نقل قول:
ولی فقط همین رو بگم که خیر این افت فریم زیاد به قدرت گرافیک وسیستم بستگی نداره(البته سیستم قوی رو که میخواد) و شما حتی اگه یه گرافیک کار درست هم داشته باشید توی گرفتن یه فریم ثایت توی این بازی می مونید ولی فقط به نقل قول یکی ازپستهام اشاره میکنم که دیگه بحثی هم توش نباشه:
لطفا این بحث هم توی این تاپیک ادامه پیدا نکنه....نقل قول:
خود من cpu x4 640 هست ولی تقریبا در هر سه حالت دو سه و چهار هسته فریم بازی ثابته که نشون میده بازی از cpu_های چند هسته ای خوب پشتیبانی نمیکنه!!...که البته حدس میزنم کسانی که دو هسته ای قدرتمند فرکانس بالا داشته باشند بهتر از چند هسته ای ها بتونند فریم بگیرند چون تعداد بیشتری از ترانزیستورهای cpu درگیر بازی میشه.... در مورد گرافیک هم با یه 5970 مجبور شدم تموم گزینه ها تا ته بکشم پایین تا حداقل یه فریم playable بین 30 تا 40 بگیرم...در صورتی که وقتی توسط نرم افزار msi after burner چک میکنم از هر کدوم از هسته های گرافیک زیر 30% داره استفاده میشه اونم به صورت نا متوازن مثلا یکی 29% و دیگری 23%(شخصا اولین بازی عمرم هست که چنین چیزی میبینم چون اگه از CF پستیبانی نمیکرد هسته دوم نباید درگیر بشه و در غیر اینصورت هر دو هسته دقیقا به یه میزان باید کار کنند!!!!)که این وسط معلوم نیست بازی با گرافیک چی کار داره میکنه اینطور خروجی میده بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه موتور بازی به شدت بی پدر مادره یعنی به نظر من نه FB2 نه Chameleon بلکه می تونه ترکیبی از این دو باشه که اینطور عمل میکنه!!....چون هیچ کدوم از این دو موتور به طور مستقل توی بازیهای قبلیشون اینطور داغون عمل نیمکردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر:20:
من که الان فقط یا با گالاردو میرم یا با R8 Spyder
جفتشون ماشینای خیلی باحالی هستن
ارزش بازی کردن بازی خیلی بالاست.توی تک تک Race ها اول بشی و برای ماشینات چیز میز آزاد کنی.نمیدونم بعدش دومم بشی تا یه چیز دیگه آزاد کنی.کل ماشینا رو پیدا کنی و همه موست وانتد ها رو ببری.همه ی بیلبورد ها رو بپری بشکونی.همه دوریبنا رو پیدا کنی .الآن من این همه دست زدم تازه خوب هندلینگ بعضی ماشینا اومده دستم.الآن بعد از کلی تمرین بالاخره تونستم با Audi R8 خوشگلم(: دی) توی مسابقه ای که مثلا راحته اول و دوم بشم و تایر و نیترو آزاد کنم.حالا باید برم موست وانتد 10می رو بزنم و خلاصه از این بازیاست که تا مدت ها میشینی پاش!(چنین بازی من خودم کم بازی کردم(مگر بازی های آنلاین که اکثرشون به دلایل معلوم بیش از حد ارزش بازیشون بالاست)).با این که تیونینگش مثل قبلی نیست و گاراژ هم نداره اما بعد از مدت ها یه NFS بازی دارم میکنم که واقعا حس موست وانتد 2005 رو داره بهم میده!(حالا یه کم کمتر : دی)
این Audi R8 Spyder فوق العادست خدایی!تا الآن ماشینی رو دستش ندیدم تو بازی خیلی خفنه.نیترو هم که آزاد کردم دیگه به گرد پام(تایرم : دی) نمیرسن بیشترشون.نقل قول:
من که الان فقط یا با گالاردو میرم یا با R8 Spyder
جفتشون ماشینای خیلی باحالی هستن
دوستان سر پیچ های شدید چی کار کنم که نرم تو دیوار؟
ای ول واقعا راست می گی اکثر ماشینای بازی فرمونش خوبه ولی این خیلی نرم و روون.نقل قول:
سر پیچ های شدید هم اگه یه نیم نگاه به نقشه داشته باشی قبلش گاز و ول کن و سعی کن به حال دریفت پیچ و رد کنی. فرمول که نداره:31: خب اگه دیدی بازم داری می ری تو دیوار یه کوچولو دستی چاشنیش کنی دیگه نمی ری.
دریفت چه جوری بزنم؟من وقتی میبینم سر پیچم گازو ول میکنم وضعیت بد بود z (ترمز) رو نگه میدارم میپیچم ولی بدیش اینه که درسته تو در و دیوار نمیخورم ولی میفتم اون قسمتای سمت راست جاده و تا دوباره گازو بگیرم و ماشین جون بگیره 2 تا ازم جلو میزنن.همیشه رتبه 2 هستم مثلا سر پیچ میشم 5 بعدش دوباره بعد از یه مدت میرم بالا و هیچ وقت نشده سر پیچ خوب کار کنم!
نقل قول:
خب به همین خاطر می گم باید پیچ ها رو دریف کنی کنی دیگه .
من گاز و ترمز رو به فلش بالا و پایین روی کیبورد انتقال دادم کلا تو همه ریسینگ ها این کار رو می کنم. اینجوری با یه دست گاز و ترمز و جهات تو دستمه.
سر پیچ ها هم باید فلش چپ یا راست رو همزمان با ترمز یه جوری با هم هماهنگ بزنی که هم نری تو دیوار و هم سرعتت کم نشه. بعضی جاها باس دستی بکش. به همین راحتی:31:
کلا اگه DIRT یا GRID رو بازی کرده باشی خیلی راحت تو این بازی رانندگی می کنی.
من برای دریفت گاز رو کم می کنم (صفحه های قبلی گفتم ، با دسته میشه) ، سر پیچ هی پشت سر هم ترمز رو می زنم و مشکلی ندارم ، اگه پیچش خیلی تند باشه یه کوچولو ترمز دستی می زنم
گاهی اوقات حتی نیترو هم میگیرم ، سرعت ماشین بعد از پیچ افت نمی کنه
:18::18::18:
اینو توی فیــســـبوک دیدم
:18::18::18:
لمسشون کنی له میشی :|
کمپانی فراری اجازه نمیده از ماشینهاش در بازی های تعقیب و گریز استفاده بشه . یعنی توی سری نید فور اسپید خیلی وقته که دیگه پیداشون نمیکنید .نقل قول:
خود بازی اولش یاد میده که !نقل قول:
مثل Hot Pursuit دریفت بکشید . یعنی نرسیده به پیچ فرمون بدید یک نیش ترمز بزنید بدون اینکه گاز رو ول کنید ماشین خیلی خوشگل میچرخه و دریفت میکشه بعد همون طوری که گاز رو نگه داشتی با فرمون بازی کن حله .
اون وقت به چه دلیل ؟ بعضی از این کمپانیها واقعا جالبندنقل قول:
میلاد خان جسارت نشه ولی تا اونجایی که میدونم لایسنس ایکسکلاسیو (انحصاری) فراری در اختیار مایکروسافت و همین امر هم لایسنس پورشه در اختیار EA هستش...نقل قول:
اگه دقت کنی توی سری فورزا پورشه نداره و با برند تیونینگ Ruf تو بازی پورشه هست...
:sq_6:نقل قول:
کمپانی فراری اجازه نمیده از ماشینهاش در بازی های تعقیب و گریز استفاده بشه
دوستان توی قسمت Races از کجا بفهمم که کدومشون از ایناست که باید از پلیس فرار کنی؟الآن به امید اینکه برم مسابقه رفتم سر یکیشون دیدم باید از دست پلیس فرار کنم.هی از رادارشون میومدم بیرون ولی دوباره یکیشون میومد میدید منو.میخوام مسابقه ها رو برم این مود خیلی سخته آخه و حالم نمیده اما مسابقه حال میده!
شما وقتی هر زیر پنجره مسابقه ای رو باز میکنید، نوع مسابقه توی عنوان زیر پنجره نوشته شده. برای مثال SPRINT یا AMBUSH.
توی Ambush شما باید از دست پلیس توی مدت زمان تعیین شده فرار کنی، توی Speed Run که میانگین سرعت شما در کل مسیر هستش باید بالاتر از ماینگین تعیین شده باشه؛ و گاها توی برخی از مسابقه های عادی مثل Sprint (از یک مبدا به یک مقصد) پلیس هم حضور داره.
اونوقت مسابقه بین چندین ماشین چیه اسمش؟
نقل قول:
آره دوست عزیز، بازی واقعا بازی منحصر به فردی هستش و خود من هم که تمام سری های NFS رو بازی کردم فکرشو نمیکردم اینقدر جذبم کنه. با اجازتون سه روزه در عرض مدت زمان کل 24ساعت به همراه تمام ماشین ها و بیلبردها و... تموم شد:5:
ماشین مورد علاقتون هم تازه جزو ماشین های ساده بازیه:) ماشین های زیر رو بهت پیشنهاد میدم حتما امتحان کنی:
Nissan GTR بخاطر فرمون عالی و شتاب بالا
Porsche Spyder بخاطر سرعت و شتاب
Lamborghini Aventador بخاطر قدرت بالای کنترل ماشین در کنار سرعت و شتاب بالا (بقیه دوستان رو نمیدونم اما لامبورگینی برای من حکم پیکان رو داره، باهاش هرکاری میکنم، خیلی خوبه؛ توی مسابقات Drift Canyon (دریفت های کوهستان NFS Carbon با لامبورگینی مورسیلاگو 280.000 دریفت زدم:sq_20:)
اگر پیچ تنده، با ترمز و نگه داشتن گاز تیز بپیچ؛نقل قول:
اگر پیچ کنده، با یه نیش ترمز و نگه داشتن گاز بپیچ؛
اگر پیچ عادیه، با فرمون خالی و نگه داشتن گاز هم میشه دریفت زد، البته به کمی تمرین و مخصوصا ماشینتون بستگی داره.
نقل قول:آره:sq_21: اولین بار که بهشون زدم فکر میکردم اگه به پشتشون بزنم میشه رد شد، اما ماشینم خرد شد، اونا فقط یکم لرزیدن:(نقل قول:
نقل قول:
Sprint: از یک مبدا به یک مقصد
Circuit: مسابقاتی که یک مسیر خاص رو دو الی سه بار طی میکنید، اصطلاحان مسابقات دوری
زیاد نگران پلیس نباش، فوقش دستگیر میشی برمیگردی سرجای اولت که ماشینت بود؛ نه پول از دست میدی (اصلا پولی وجود نداره داخل بازی)! نه ماشینتو ازت میگیرن! فقط اون امتیازهایی که برحسب دریفت و سرعت و... موقع پلیس بازی بدست آوردی رو از دست میدی
کسی در مورد license plate چیزی میدونه ؟
خودم فک کنم مربوط به تیونینگ هست که بازی باید اورجینال باشد و کی داشته باشی تا فعال بشه
کسی دقیقا میدونیه چیه اون ؟
معمولا در کنار اینها یه راه فرار کوچیک هم هست ولی در این صحنه که عمرا طرف بتونه رد بشه.تنها کار اینه که یه دریفت 180 درجه بکشه و دوباره برگرده.نقل قول:
ولی گفته بودند توی این نسخه یکی از ماشینهای فراری هم هست!!نقل قول:
مساله انحصار نیست ! خوب در بازی GT یا سایر بازی هایی که مال مایکروسافت نیست ولی در عین حال هم مسابقات غیر قانونی تعقیب و گریز با پلیس هم نیست فراری رو میبینید !نقل قول:
اینجا هم بحث شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Ferrari doesn't want their cars involved in illegal street racing with police chasing them.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
It's been stated before, Ferrari wanted no part in illegal racing games, just not gonna happen anytime soon. And honestly, a Honda S2000 is to damn small and will be destroyed by the Crown Vic Pursuit car
در شیفت که مسابقاتش غیر قانونی نیست ولی شما فراری رو میبینید !نقل قول:
Ferrari is an Italian sports car manufacturer founded in 1929 and owned by FIAT. Before Ferrari built road cars, it gained great reputation in motorsport events, which is still today, especially in Formula One.
The street legal Ferraris are internationally regarded as dream cars, because of their flamboyant styling and performance.
After Hot Pursuit 2, Ferraris never came back to the series until the release of the Ferrari Racing DLC Pack for Need for Speed: Shift. Throughout the series the F50 made most appearances, although the 550 and its convertible version were regularly included in many NFS installments.
بروید از کمپانی معظم فیات که صاحب فراری است بپرسید ! خوب دوست ندارند در مسابقات غیر قانونی ماشینشان باشد دیگر !نقل قول:
من هم شنیده بودم ! ولی همان موقع هم خیلی صابون به دلم نزده بودم . چون خود Criterion بارها گفته که تا فراری اجازه نده خبری از ماشینهاش در بازی نیست ! توی توییترش هم گفته بود که خبری از فراری نیست (این مال این بازی نیست) :نقل قول:
لطفا یکی لینک دانلود سیو بازی که توش همه ماشین ها ازاد شده باشن رو بذاره..مرسی
همون پلاک ماشین خودمونه؛ که توی حالت آنلاین (چندنفره - Multiplayer) که نیازمند داشتن نسخه قانونی و سریال نامبر اصلی هستش میتونید یه پلاک به دلخواهتون درست کنید؛ و در کنارش روی پلاکتون هر تغییراتی که روی ماشینتون اعمال کرده باشید ثبت میشه و به دیگران نشون میده شما چند مرده حلاجی.نقل قول:
نیست عزیزم. از اولش هم نبوده! شما بعد نسخه 4 بازی دیگه اسم فراری رو توی کوچه پس کوچه های NFS هم نمیتونستی ببینی!نقل قول:
این هم لیست کامل ماشین ها:
کد:http://wiki.nfsunlimited.net/wiki/Most_Wanted_2012_Car_List