تبریک به هوادارن تیم همیشه قهرمان تـــاج
Printable View
تبریک به هوادارن تیم همیشه قهرمان تـــاج
ای کسانیکه ایمان آورده اید . . .
.
.
.
.
... .
.
.
.
.
دمتون گرم، ولی کاش که اول فصل ایمان رو آورده بودید،
ولی الانم اشکال نداره، ایمانتونو حفظ کنید تا رستگار شوید . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی قبلم جای حمودی اومد مجتبی ؟نقل قول:
دقت نکردم به این مسئله حجت جان . خوب وقتی میره بیرون معلومه یه نیمه اصلا نمیبینمش :n08:اصلا هواسم نبود فکر میکردم تو زمینه !
سلام ..
منم تبریک می گم ...
ایمان موسوی حرف نداره . گلی که زد رو حتما به یاد دارید که یکی به همین شکل رو مجیدی قبلا زده بود ... دقیقآ گل مجیدی همینجوری بود و چیپ کرد تو گول .:n02:
یه جورایی سبک بازی مجیدی و موسوی به هم می خوره و اگر اینا زوج اینده خط حمله تیم بشن واویلاااا:n02:
این کاماچو رو چرا بازی نمی دهههههههههههههههههههههههه هههههههههه
اره محمد جان . /نقل قول:
بازی قبلم جای حمودی اومد مجتبی ؟
فکر می کنم این تغییر با شناخت از ویژگی های خسرو انجام می شه . قلعه نویی ، به نوعی وقتی تیم نیاز به حمله بیشتر داره اینجوری از قدرت هجومی خسرو در کنار خط استفاده می کنه منتها در پست دفاع راست و چون توپ و میدون دست ماست شاید زیاد نگران دفاع و خالی شدن پشت خسرو نباشه . از سوی دیگه وقتی خسرو دفاع راست باشه بهتر می تونه موقعیت و فضا برای سانتر پیدا کنه تا وقتی هافبک راست ( و نه گوش راست) باشه . مثلا در حالت عادی شرایط برای سانتر حمودی بیشتر از خسرو پیش می اد .
با تغییر جباری به جای حمودی ؛ با امدن یک هافبک طراح میانه زمینمون رو هم قوی تر می کنه . در کل استراتژی جالبیه به نظرم . توی این دو دیدار اخیر شاهدش بودیم . یکی از دلایل دیگرش هم می تونه اماده نبودن جباری برای بازی 90 دقیقه ای باشه .
ولی خب زوج خسرو - حمودی رو خیلی من می پسندم . در حالت نرمال حضور این دو در راست ، اشجاری و محمد رضایی در چپ و جباری در مرکز فوق العاده ترسناک و اثرگذار است به نظرم .
خوب دوستان اگه 90 رو هم دیشب دیده باشید نشون داد که هم یه پنالتی برامون نگرفتن هم گل آرش برهانی آفساید نبود !
میبینید که واقعا داوری جزئی از فوتباله دیگه نمیشه کاریش کرد ! اما با این پنالتی و اون گلی که سالم زدیم و داور آفساید گرفت باز هم با اقتدار توی زمین حریف جلوی هواداراش بازی رو بردیم و نشون دادیم اگه یه تیم خوب
بازی کنه داور چه پنالتی بگیره چه نگیره چه گل سالم رو آفساید بگیره چه نگیره برنده ی بازیه :n12:
دیگه اشتباهات داوری برای همه تیم ها هست هم به نفعشون و هم به ضررشون ..
مثلآ همین بازی دیروز که دو تا گل روی اشتباهات داوری گرفته نشد برای ما یا بازی های قبلی که اشتباهات داوری باعث شد تا ما بازیمون رو ببریم ...
یا پرسپولیس که بازی قبلی یک پنالتی براشون نگرفتن و بازی با ملوان پنالتی برای ملوان نگرفتن .
یا برای تراکتور .....
همه تیم های لیگ از اشتباهات داوری هم سود می برند و هم ضرر ...
و کلآ به نظرم نتایج و آمار کلی که از تیم ها گرفته میشه رو نمیشه گردن داوری انداخت ....
فرهاد مجیدی در تمرین روز پنجشنبه استقلال حضور نیافت.
به گزارش اوج نیوز،وی که در هنگام سفر آبی پوشان به هرمزگان تمرینات اختصاصی اش را انجام داده بود در تمرین روز پنجشنبه غیبت داشت.
این در حالی است که جواد نکونام در این تمرین حضور داشت.
ستار همدانی و ایمان عالمی از کادر مربیان استقلال و مجیدی مجتبی جباری، امیر حسین صادقی و حنیف عمران زاده هم از دیگر غایبان تمرین روز پنجشنبه بودند.
عسگري: فغاني دو پنالتي را براي استقلال نگرفت
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عسگري درباره ديدار آلومينيوم هرمزگان و استقلال تهران در بندرعباس گفت: "روز خوب فغاني نبود. بايد بگويم که از شانس اين داور استقلال توانست بازي را ببرد؛ چرا که دو پنالتي مسلم را براي استقلال تهران نگرفت. در صحنه پنالتي اول هيچ شبيهسازي اتفاق نيفتاد و روي مهاجم استقلال کاملا خطا شد. در صحنه دوم خطاي هندپنالتي کاملا محرز بود و بايد پنالتي ميگرفت. ضمن اينکه داور به درستي بازيکن آلومينيوم را اخراج کرد؛ چرا که بر اساس گزارش ناظر داوري اين بازيکن از الفاظ زشتي استفاده کرده بود."
وي ادامه داد: "در بازي سايپا و تراکتورسازي داور اشتباه تاثيرگذاري نداشت و به درستي پنالتي گرفت. محسن قهرماني قضاوت خوبي را به نمايش گذاشت."
عسگري در پايان گفت: "در بازي فولاد - داماش، حاجيبابايي در صحنه گرفتن پنالتي براي داماش و اخراج يکي از بازيکن داماش در دقيقه 89 کاملا اشتباه کرد. در بازي ذوبآهن - فجر و پيکان - صبا هم داوران جوان اين دو بازي بسيار عالي قضاوت کردند. در کل داوران جوان اين هفته بازي قضاوتهاي خوبي را به نمايش گذاشتند."
فتحاللهزاده: رحمتي و نکونام قهر نيستند
مديرعامل استقلال گفت: جواد نکونام و مهدي رحمتي قهر نيستند و هيچ مشکلي ندارند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي فتحاللهزاده در برنامه تلويزيوني ورزش و مردم در خصوص قهر جواد نکونام با مهدي رحمتي و داستان کادر فني تيم فوتبال استقلال اظهار داشت: قهر نکونام و مهدي رحمتي درست نيست ما در ابتداي فصل نکونام را به عنوان کاپيتان انتخاب کرديم و در ادامه فصل نکونام خودش بازوبند را به رحمتي داد. در بازي آخر هم شاهد بوديم که رحمتي بازوبند را به جباري داد من شخصاً در اين موضوع دخالت نميکنم چرا که انتخاب کاپيتان برعهده سرمربي است.
وي ادامه داد: من به بازيکنان گفتهام که در هر بازي بازوبند را به هم تعارف کنند. چند بازيکن در تيم داريم که ميتواند کاپيتان باشند به همين دليل از آنها درخواست کردهام بازوبند را به هم تعارف کنند تا همه ببينند که ما هيچ مشکلي نداريم.
مديرعامل استقلال خاطرنشان کرد: چرا وقتي بازيکني روي نيمکت مينشيند از اين موضوع ناراحت ميشود دليلش کاملاً روشن است چون رسانهها نيمکتنشيني را موضوعي بد جلوه دادهاند.
فتحاللهزاده در خصوص اين نکته که نکونام گفته بود دلم شاد نيست و به همين دليل در تمرينات حاضر نشدم، عنوان کرد: عمل و نگرش بازيکن براي ما خيلي مهم است. نکونام در اسپانيا و در سطح اول فوتبال اين کشور بازي کرده است و شايد برخي از شوخيها را جدي ميگيرد. ميخواستند بازيکن خوب ما را بگيرند و به همين دليل من خودم در اين موضوع ورود کردم.
وي با بيان اينکه هر تيمي آرزوي داشتن نکونام را دارد، گفت: فکر ميکنم قلعهنويي کار درستي کرد که نکونام را در ديدار برابر آلومينيوم وارد زمين نکرد. مجيدي با سابقهتر از نکونام و رحمتي و جباري است و به همين دليل کاپيتان تيم خواهد بود هرچند که ما نبايد در اين موضوع دخالت کنيم تا قلعهنويي کاپيتان را انتخاب کند.
مديرعامل آبي پوشان در خصوص پرداخت پول ردي عنوان کرد: اگر بحثي غلط مطرح شود و غلط ادامه پيدا کند به فاجعه تبديل خواهد شد ما با ردي توافق کرديم که 20 روز پس از فسخ قرارداد پولش را پرداخت کنيم.
فتحاللهزاده با بيان اينکه رينالدو از ما شاکي بود که پولش را پرداخت کرديم، ادامه داد: ما پول رينالدو را پرداخت کرديم اما صرافي که بايد کار ما را انجام ميداد خلف وعده کرد که اين موضوع را هم برطرف خواهيم کرد. ما توزي و ردي را از ليست خارج کرديم و فردا هم کارت بازي فرهاد مجيدي را ميگيريم هر تيمي ميتواند بازيکنانش را کنار بگذارد و با تعهدي که ميدهد مشکلات احتمالي را برطرف کند.
وي در مورد اينکه هميشه از تبعيض بين تيمهاي استقلال و پرسپوليس ناراحت بوده است، گفت: بعد از انقلاب تا حالا پرسپوليس هميشه بيشتر از ما امکانات و پول داشته است. رحمتي و ساير بازيکنان قسطهاي عقب افتاده خود را از من ميخواهند به همين دليل من در چند روز اخير 83 ميليون، 75 ميليون قرض گرفتم و پس از آن 800 ميليون هم از پرهام گرفتم تا پول بازيکنان را پرداخت کنم.
فتحزاده ادامه داد: در شهرک اشرفي اصفهاني آپارتماني ساخته شده است که تنها دو واحدش متعلق به من است اما همه ميگويند تمام اين آپارتمان مال من است که اين صحت ندارد. 800 ميليوني که از پرهام گرفتهام در مدت هشت ماه به وي بازميگردانم.
مديرعامل تيم فوتبال استقلال در خصوص اينکه گفته ميشود نکونام به اساسونا يا الوصل خواهد رفت، تصريح کرد: خير، اين موضوع درست نيست و نکونام تا آخر فصل در استقلال ميماند.
وي در مورد قهر نکونام و رحمتي تأکيد کرد: اين دو بازيکن مشکلي با هم ندارند شب قبل از بازي با آلومينيوم هم شايد سرمربي خواسته که اين دو بازيکن در کنار هم نباشند.
فتحاللهزاده در مورد اينکه زماني که مجيدي ميخواست به استقلال بيايد برخيها مخالف حضور وي بودند، عنوان کرد: اگر در انتقال اخبار دقت کنيم همه چيز روشن ميشود. اگر فيلم اعتراض برخيها به حضور مجيدي دراستقلال را مشاهده کنيم متوجه ميشويم که تنها هفت نفر بودند که با اين موضوع مخالف بودند و سايرين موافق حضور مجيدي در استقلال بودند. به هر حال در ورزشگاه آزادي خواهيد ديد که مجيدي چقدر هوادار دارد. قطع يقين اگر حجازي هم زنده بود از فرهاد دعوت ميکرد که به استقلال بيايد.
وي در مورد صحبتهاي اخير مجيدي و قلعهنويي مبني بر مکتب حجازي و مکتب استقلال خاطرنشان کرد: نبايد نام مکتب را وارد فوتبال کنيم چرا که اين واژه مربوط به اعتقادات است نه ورزش. در ورزش بايد از کلمه اسطوره استفاده کرد و بايد قبول کنيم که حجازي در فوتبال ايران يک اسطوره بود.
مديرعامل تيم فوتبال استقلال در خصوص اظهارات تقوي سرمربي تيم فوتبال سايپا مبني براينکه برخيها با رفتار غير حرفهاي بازيکنان جوان ما را هوايي ميکنند، گفت: من رابطه بسيار خوبي با حيدري مديرعامل سايپا دارم و به همين دليل سراغ بازيکنان نميروم. ممکن است دلالها به سراغ بازيکنان سايپا رفته باشند؛ از همينجا اعلام ميکنم هيچ بازيکني از سايپا بدون اجازه تقوي به استقلال نخواهد آمد.
وي در مورد اشتباهات داوري در ديدارهاي اخير استقلال عنوان کرد: در ديدار برابر آلومينيوم داور مسابقه دو پنالتي به سود ما اعلام نکرد و حتي يک گل ما را هم مردود اعلام کرد اما من معتقدم فغاني يکي از بهترين داوران است. اگر حتي نتيجه بازي را هم واگذار ميکرديم باز هم اين موضوع را مطرح ميکردم چرا که از اقتدار فغاني خوشم ميآيد چون وي اقتدارش را با احترام به همه نشان ميدهد.
فتحاللهزاده در مورد ميزباني دوروديها نيز گفت: آنها نشان دادند تماشاگران شايستهاي دارند و حقشان است که در ليگ هم ميزبان تيمهاي حريف باشند. باز هم درود ميفرستم به مردم دورود. مربي پرتلاشي به نام مايليکهن در اين تيم فعاليت ميکند و همه بايد به وي کمک کنند. معتقدم گهر دورود پتانسيل ماندن در ليگ را دارد. دارا و ندار حرف درستي بود که مايليکهن به آن اشاره کرد هرچند که داراتر از ما هم در ليگ هستند.
وي در مورد اينکه چرا باشگاه استقلال بيشتر در بخش فوتبال فعاليت ميکند، گفت: ما حداقل شش رشته ديگر را هم راهاندازي کردهايم اما متأسفانه آنها به چشم نميآيند چرا که هنوز متمرکز نشدهاند و برخي مواقع به دليل مشکلات مالي نميتوانيم آنها را حفظ کنيم.
در پايان برنامه بهرام شفيع کلماتي را مطرح کرد و از فتحاللهزاده خواست نظرش را در خصوص اين کلمات بگوييد:
استقلال: محبوب قلبها
کمپ حجازي: آروزي ديرينه من و هواداران
رويانيان: دوست خوب من
پرويز مظلومي: سوبله چوبله
حسن روشن: عجوبه تمام نشدني فوتبال
مايليکهن: عزيز ما
چک برگشتي: فتحاللهزاده
حجازي: اسطوره
کفاشيان: مدير توانا
بمب ترکاندن: برو بالاتر...
شواليه: من شواليه نيستم دوستان لطف کنند اگر لايق هستم مرا «حاج علي» صدا کنند.
منبع : ورزش3
منتظری, بازیکنی که در فوتبالمان کَم داریم
بازیکنی با خصوصیات و ویژگی های منتظری در فوتبال ما انگشت شمارند. به جرات می توان گفت پس از سهراب بختیاری زاده، چنین بازیکنی نایاب شده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - استقلال در غیاب نکونام، محرومیت ساموئل و عدم آمادگی کافی کیانوش رحمتی برای اولین بازی نیم فصل دوم در پست هافبک دفاعی با کمبود بازیکن مواجه بود. این مساله سبب شد قلعه نویی برای این پست، پژمان منتظری را برگزیند.
مدافع خوزستانی آبی های پایتخت در فولاد کارش را با همین پست آغاز کرده بود و به همین خاطر هم با این نقش بیگانه نبود. اما در سال های اخیر پژمان را عموماً در قلب خط دفاعی دیده ایم و اینکه یک بازیکن پس از مدت ها پست بازیش را تغییر دهد و بخواهد موثر نیز باشد کار چندان آسانی نیست. اما پژمان به دلیل هوش بالا و کلاس خاص فوتبالیش در دیدار استقلال برابر آلومینیوم به خوبی از پس وظایفش برآمد تا نشان دهد چه بازیکن ارزشمندی است.
او در دیداری که استقلال بازیکن مخرب نداشت و با وجود اینکه مثل اکثر خوزستانی ها بیشتر بازیکنی پا به توپ است تا فیزیکی، به خوبی از پس انجام این مسئولیت برآمد و بارها و بارها به خاطر جاگیری های مناسب، کم زحمت و بدون اینکه نیاز به درگیر شدن داشته باشد با قرار گرفتن در مسیر توپ، ارتباط میان بازیکنان تیم میزبان را به راحتی قطع می کرد.
پژمان در این دیدار حتی در کارهای هجومی نیز تاثیر گذار بود. روی گل اول نقش او و پاس گل دیدنیش در رقم خوردن پیروزی استقلال انکار ناپذیر است همان طور که در ادامه و در حفظ توپ برای آبی ها بازهم این پژمان بود که جریان حرکتی تیم را کنترل می کرد و علاوه بر کمک به خط دفاعی، در بازیسازی نیز شرکت داشت.
بازیکنی با خصوصیات و ویژگی های منتظری در فوتبال ما انگشت شمارند. به جرات می توان گفت پس از سهراب بختیاری زاده، چنین بازیکنی نایاب شده بود اما حالا با وجود پژمان می توان امید داشت مدافعان در قابلیت هایی این چنینی بیشتر به کار گرفته شوند تا شاید شاهد تغییر در اصول بازیکنان دفاعی و تاکتیک های تیمی در فوتبال کشورمان باشیم.
در بازی آلومینیوم – استقلال، پژمان حقیقتاً بازی در خور تحسینی ارائه کرد و جا دارد برای اینگونه بازیکنان و نقششان اهمیت و ارزش بیشتری دهیم تا شاید از این دست فوتبالیست ها بیشتر از یک نفر در هر دهه ظهور کنند!
گزارش تمرين آبيپوشان
تمرين تيم فوتبال استقلال با حضور جواد نکونام و فرهاد مجيدي برگزار شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيم استقلال از ساعت 15 امروز تمرينات خود را در کمپ زندهياد حجازي برگزار کرد.
به گزارش فارس،در ابتداي تمرين جواد نکونام و فرهاد مجيدي با يکديگر به خوش و بش پرداخته و پس از روبوسي با استقبال تصويربردار رسانهها مواجه شدند. اين اولين رويارويي نکونام و مجيدي پس از عقد قرارداد شماره 7 آبيپوشان بود. همچنين مجتبي جباري که در تمرين روز گذشته حضور نداشت در کنار ديگر بازيکنان به تمرين پرداخت.
* حدود 350 نفر از طرفداران تيم استقلال با حضور در تمرين امروز نظارهگر برنامههاي تاکتيکي آبيپوشان شدند.
* امير قلعهنويي قبل از آغاز تمرين تمامي بازيکنان را دور هم جمع کرد و با آنها در خصوص ديدار آينده و اتفاقات مختلف به صحبت پرداخت.
* کاماچو آرزه تنها غايب تمرين امروز تيم استقلال بود. وي براي حضور در تيم بوليوي به کشورش سفر کرده و جالب اينجاست که اين بازيکن در ديداري رسمي بازي نخواهد کرد. سرپرست تيم استقلال در اين ارتباط به خبرنگار فارس گفت: در ابتدا تصور ميکرديم که تيم ملي بوليوي هيچ بازياي در برنامه ندارد، اما قرار است اين تيم به مصاف منتخب باسک برود.
* تماشاگران تيم استقلال فرهاد مجيدي را که تنها به دويدن دور زمين ميپرداخت تشويق ميکرده و بابت نشان دادن عدد 4 به هنگام ثبت قرارداد از او تشکر ميکردند.
* تعدادي از بانوان براي تماشاي تمرين امروز آبيپوشان به کمپ زندهياد حجازي آمدند و از پشت ميلهها تمرينات را تماشا ميکردند.
* ليدر جنجالي که چند روز پيش با گرفتن عکس در کنار قلعهنويي سروصداي زيادي را به پا کرده بود امروز به محل تمرين آبيپوشان آمد و در گوشهاي نظارهگر تمرينات شد.
* حنيف عمرانزاده مدافع استقلال در بخشي از تمرين خطاب به يکي از دوستانش گفت: هنگامي که از هرمزگان برميگشتيم در کنار خلبان نشسته بودم که پس از برگشتن به صندليام متوجه شدم که موبايلم به سرقت رفته است.
* تمرين تيم استقلال به 3 گروه و در 3 بخش اختصاص داشت. در بخش اول بازيکنان به تنيس فوتبال پرداخته و کارتاکتيکي انجام دادند و در بخش ديگر تمرين چارچوبشناسي براي بازيکنان درنظر گرفته شد. بخش پاياني نيز به ضربات ايستگاهي اختصاص داشت.
* در اواخر تمرين تيم استقلال فرهاد مجيدي به سمت پورحيدري و بياني رفت و از آنها رخصت گرفت. وي هنگامي که قصد خروج از زمين را داشت با استقبال گسترده تماشاگران روبرو شد.
* منصور پورحيدري، بياني، ماجدي و دينمحمدي در تمرين امروز آبيپوشان حضور داشتند.
تمرين فرداي آبيپوشان ساعت 15 برگزار خواهد شد.
تيم فوتبال استقلال روز دوشنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف سايپاي البرز خواهد رفت
کارت بازي مجيدي فردا صادر ميشود
فتحاللهزاده با اطمينان کامل از دريافت کارت بازي مجيدي در روز شنبه خبر ميدهد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از سايت گل، مديرعامل باشگاه استقلال ضمن اعلام اين خبر گفت: «بازيکنان استقلال مشکلي با يکديگر ندارند و مطمئن باشيد با حضور فرهاد مجيدي بازوبند کاپيتاني از سوي جباري به وي اهدا خواهد شد.»
فرهاد مجيدي که بهجاي بازيکنان خارجي جداشده از استقلال وارد ليست اين باشگاه شده براي اخذ کارت بازي با مشکلاتي مواجه بود که به گفته فتحاللهزاده اين مشکلات حل شده است. باشگاه استقلال بايد با بازيکنان خارجي جداشده تسويه حساب کامل ميکرد که ظاهرا اين کار را انجام داده است. چرا که فتحاللهزاده با اطمينان کامل از دريافت کارت بازي مجيدي در روز شنبه خبر ميدهد.
منبع : ورزش3
قلعهنويي:دغدغه انتخاب ترکيب ثابت رادارم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: دغدغه انتخاب فهرست 18 نفره تيم و انتخاب ترکيب ثابت را دارم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي در حاشيه تمرين امروز استقلال در جمع خبرنگاران گفت: روز به روز روند ما بهتر ميشود و با يک بازي منطقي و تاکتيکي مقابل آلومينيوم پيروز شديم و اين هفته هم با سايپا بازي داريم که نتايج خوبي با تقوي گرفته است. بازيهاي برگشت حکم فينال را دارد و ما بازيهاي سايپا را آناليز کردهايم که آنها تغييرات سيستمي در برخي بازيها دارند.
به گزارش فارس،وي در مورد مصدومان استقلال گفت: يکي دو بازيکن مصدوم داريم که تلاش ميکنيم به اين بازي برسند. هرچه در نيم فصل اول مشکلاتي از اين بابت داشتيم، اکنون دغدغه انتخاب فهرست 18 نفره استقلال و تعيين ترکيب 11 نفره اصلي تيم را داريم و با توجه به فشردگي بازيها ميتوانيم به برخي از بازيکنان استراحت بدهيم.
سرمربي تيم استقلال در مورد جلسه با بازيکنان در زمين، گفت: از اين جلسات هست، گاهي نياز است با بازيکنان جوان و بزرگان تيم صحبتهايي انجام شود.
قلعهنويي در مورد اينکه مشکل جواد نکونام حل شده يا خير، گفت: نکونام مشکلي نداشت، او با ما به بندرعباس هم آمد و مسئلهاش حل شده است.
وي در مورد اينکه کاپيتان استقلال مشخص شده است يا نه و بعد از بازگشت مجيدي چه کسي کاپيتان است، گفت: استقلال يک کاپيتان بيشتر ندارد و آن هم مردم است و اين مسئله مشخص بود. در مورد ديگر هم پس از بازگشت، من تصميم ميگيرم.
قلعهنويي در مورد اينکه حاشيهها به استقلال ضربه ميزند، گفت: فعلا در صدر جدول هستيم.
وي در مورد حضور محمود بابايي در باشگاه استقلال و اينکه قلعهنويي با او مشکل دارد يا خير، گفت: مگر او پست گرفته است؟ اگر پست گرفته است من بيخبرم.
سرمربي استقلال در مورد شانس اين تيم در ليگ گفت: فعلا به بازي با سايپا فکر ميکنيم و هفته به هفته جلو ميرويم.
ورزش3
گزارش تصویری/ تمرین امروز استقلال با حضور نکونام و مجیدی
( جمعه ؛ 8 / 10 / 91)
قلعه نویی کاپیتان های استقلال را انتخاب کرد
به گزارش قدس آنلاین، امیر قلعه نویی در جلسه ای که با 8 نفر از بازیکنان استقلال داشت کاپیتان های این تیم را انتخاب کرد. در این جلسه بازیکنانی همچون نکونام، منتظری، رحمتی، اکبرپور، صادقی، جباری، برهانی و حیدری حضور داشتند که در نهایت امیر قلعه نویی اعلام کرد از این پس مجتبی جباری کاپیتان اول استقلال و در غیاب او مهدی رحمتی بازوبند را می بندد. البته این دو در شرایطی کاپیتان های اول و دوم استقلال خواهند بود که فرهاد مجیدی در ترکیب استقلال حضور نداشته باشد. به مجرد آنکه مجیدی به شرایط آرمانی برسد و در ترکیب استقلال قراربگیرد او بازوبند کاپیتانی را بر دست خواهد بست و جباری و رحمتی کاپیتان های دوم و سوم خواهند بود. البته پیش بینی می شود باتوجه به شرایط خاص این دو بازیکن اغلب رحمتی را با بازوبند کاپیتانی در ترکیب استقلال ببینیم.
اول متن را خوندم تعجب کردم ...... گفتم نکنه بازم این قلعه نوعی سر بازوبند مسخره ، با فرهاد لج کنه و بازوبند را نده بهشنقل قول:
ولی دیدم نه این خبرها نیست ....... بهترین کار همینه که انجام داد . اگه فرهاد کاپیتان نمیشد جای تعجب داشت
مصطفی شهبازی در خصوص کارت بازی فرهاد مجیدی و اظهار نظر مدیرعامل باشگاه استقلال مبنی بر اینکه کارت بازی این مهاجم برای بازی با سایپا صادر خواهد شد، ضمن بیان مطلب فوق گفت: کارهای مربوط به کارت بازی فرهاد مجیدی انجام شده است اما تا این لحظه استقلالی ها پول "لیام ردی"، دروازهبان پیشین استرالیایی خود را پرداخت نکرده و یا رضایت نامه وی را در اختیار سازمان لیگ قرار نداده اند.
وی در همین خصوص تاکید کرد: مطمئن باشید تا زمانی که استقلالی ها تعهدات خود را در قبال توافق نامه ای که با این بازیکن استرالیایی داشته اند انجام ندهند، کارت بازی وی صادر نخواهد شد و برای مجیدی مجوز بازی مقابل تیم سایپا در هفته نوزدهم رقابت های لیگ برترصادر نخواهد شد
ایول امیر خان بهترین کار ممکن همین بود.نقل قول:
واقعا بازیکنهایی که داریم رو نگاه می کنم ،،چشمام برق میزنه.
پس از سالها یه تیم کامل و بی نقص با بهترین سرمربی ایران رو داریم
تو دروازه سید مهدی رحمتی که نیاز به توضیح نداره. خدا کنه همیشه سالم و قبراق باشه.
دفاعهامون امیر حسین و پژمان و حنیف و اشجاری که یه دیوار بتنی درست کردن. پس از مدتها امسال میشه به دفاعمون اطمینان داشت
در کنارها اوضاع متعادل شده و فقط به راست دلگرم نیستیم . سمت راست خسرو و حمودی رو داریم که ویران کننده هستن . در چپ آزره و سیاوش و بیک زاده رو داریم که آرزه امیدوار کننده نشون داد.وسط هم جباری و نکونام و بائو و کیا رحمتی که هیچکدوم هنوز اون کارایی مد نظر رو ندارن و رو فرم نیستن .یادمون باشه داشتن اینا آرزوی هر سرمربیه. خط حمله هم با فرهاد و آرش و موسوی و فرزاد حاتمی واقعا زهر داره و بوی گل میده.
فقط باید این همه ستاره رو مدیریت کرد و حرفهای دوپهلو و کنایه ای نزد.این فصل با همدلی و رفاقت میشه شاهکار کرد .
آقا چی شد این هفت مقدس ما؟:n02:
الکی دارن واسه دوشنبه هوادارا خودشونو آماده میکنن این بنده خدا هنوز کارتش نرسیده که
گزارش تمرين آبيپوشان
تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب 30 دقيقهاي تماشاگران برگزار شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، تيم فوتبال استقلال که قرار است روز دوشنبه به مصاف سايپا برود از ساعت 15 امروز در کمپ زندهياد حجازي تمرينات خود را پيگيري کرد. آروه کاماچو بازيکن بوليويايي استقلال که قرار است امروز در ديدار دوستانهاي براي تيم ملي کشورش به ميدان برود تنها بازيکن غايب تمرين امروز بود.
* در ابتداي تمرين بازيکنان به بازي تنيس فوتبال پرداخته و پس از آن فرهاد مجيدي آخرين بازيکني بود که خود را به ورزشگاه رساند. وي بلافاصله پس از حضورش مورد استقبال طرفداران اين تيم قرار گرفت.هنگامي که تمرين تيم استقلال آغاز شد سرمربي اين تيم بازيکنان را جمع کرد و در خصوص ديدار آينده مقابل سايپا به صحبت پرداخت.
*منصور پورحيدري، ميرشاد ماجدي، دکتر نوروزي، دينمحمدي و شاهرخ بياني از نزديک تمرين استقلال را نظاره کرد.
* فرهاد مجيدي که در اين چند روز تمرينات اختصاصي را پشت سر گذاشته باز هم زيرنظر بدنساز آبيپوشان به تمرين پرداخت.
* سياوش اکبرپور بعد از گذشت 40 دقيقه از تمرين از ساير بازيکنان جدا شد و به رختکن رفت.
* امير قلعهنويي در حاشيه تمرين امروز تيم استقلال گفتوگوي کوتاهي با سيدمهدي رحمتي دروازهبان اين تيم داشت.
* ميثم بائو که تا همين هفته گذشته تمرينات فيزيوتراپي را انجام ميداد امروز هم برنامههاي اختصاصي زيرنظر کادر پزشکي را پشت سر گذاشت.
*حدود 100 نفر از طرفداران تيم استقلال در تمرين امروز حضور داشتند که پس از گذشت يک ساعت مسئولان کمپ از آنها خواستند تا ورزشگاه را ترک کنند. سرمربي تيم استقلال قصد داشت تا تمرينات تاکتيکي مهمش را به دور از چشم طرفداران تيمش انجام دهد.
* آخرين برنامه تمرين امروز استقلال ارسال از جناحين بود که بازيکنان از اين توپها براي گلزني استفاده ميکردند. جواد نکونام و مجتبي جباري از آمادهترين بازيکنان تيم استقلال در تمرين امروز بودند و در برخي از صحنهها با تشويق سرمربي روبهرو شدند.
تيم فوتبال استقلال فردا آخرين تمرين خود را قبل از ديدار با سايپا از ساعت 15 برگزار خواهد کرد و اين تيم روز دوشنبه در ورزشگاه آزادي به مصاف شاگردان مجتبي تقوي خواهد رفت.
ورزش3
در مورد قضیه کاپیتانی شخصا دوست دارم این گونه می بود :
کاپیتان اول : فرهاد
دوم : پژمان
سوم : رحمتی
چهارم : خسرو
پنجم : ...
بنده خدا آرش برهانی با اینکه سابقه زیادی در تیم داره ، یکی از بهترین گلزنهای تاریخ استقلاله و بچه خوبی هم هست کلا :دی ؛ سخته جزو کاندیدای کاپیتانی قرار دادنش .
نمی دونم چرا اصلا نمی تونم آرش رو با بازوبند کاپیتانی در یک تیم تصور کنم :دی
دوم : پژمان :n04:نقل قول:
به نظرم اگه فرهاد تو ترکیب نباشه کسی جز امیرحسین لیاقت بازوبند را نداره ! اگه بخوایم به قدمت بازیکن ها نگاه کنیم باید به نظرم کاپیتان ها اینطوری باشن
اول که معلومه دیگه : فرهاد
دوم : امیرحسین
سوم : پژمان
اگه همه اینا نباشن مجتبی
اصلا نمیدونم چرا وقتی بازوبند دست رحمتی هست وسط بازی اعصابم خورد میشه !
به نظرم اصلا لیاقت بازوبند را نداره ! نه رحمتی نه نکونام
آرش برهانی هم که کلا ولش کن :n02: آرش با این همه موقعیت هایی که خراب میکنه همینطوری رو اعصابه چه برسه به اینکه بازوبند هم ببنده
بچه ها با آرش درست صحبت کنید گناه داره:n02:
عاشق اون لحظه ایم که دقایق آخر تعویضش کردن داشت نهایت قدم های ریز رو در حال دویدن ور میداشت که زمان بگذره و لغب عروسک کوکی هم برا خودش کرد :n08:
ولی خداوکیلی با هر مربی کار کرده و حتی یک هاشیه هم برا تیم نداشته و با اینکه این همه موقعیت خراب می کنه بازم مربی ها می ذارنش تو زمین و حتی تماشاگر ها هم تشویقش می کنن . کمتر بازیکنی به این شکل پیدا میشه . بعضی بازی ها عالی بازی می کنه و گل قشنگ میزنه و بعضی بازی ها خراب می کنه ..
هرچند دیگه کمتر بازی بهش میرسه ولی ما دوسش داریم ..
بعد فرهاد و پژمان به نظرم با تعصب ترین بازیکن تیممون هست .
بیانیه باشگاه استقلال در آستانه بازی مقابل سایپا/سلام صدرنشین
باشگاه استقلال با صدور بیانیه ای از هواداران تیم صدرنشین لیگ برتر دعوت کرد تا در روز دوشنبه با حضور در ورزشگاه آزادی،آبی پوشان را در مصاف حساس با سایپا در لیگ برتر همراهی کنند. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،در بخشی از این بیانیه آمده است: سلام به صدرنشین . استقلال ما دوباره با اقتدار بر صدر تکیه زد و باردگر بوی خوش پیروزی و حلاوت قهرمانی ها پیش پیش در میان دوستدارانش پخش شد. گرمای تلاش بی وفقه مردان آبی ،سرمای زمستان را بی اثر کرده و جاده موفقیت هموار به نظر می رسد و بار دیگر ورزشگاه پرخاطره پایتخت،میعادگاه دهها هزار آبی دل و آبی دوست خواهد بود. مصافی حساس و تعیین کننده با سایپا.فردا،آزادی ،حضور عاشفان استقلال را دوباره به تماشا خواهد نشست.برای ثبت یک روز بزرگ و خاطره انگیز دیگر. سلام به صدرنشین.
من که فردا 100% میرم استادیوم....:n09:
امیدوارم هر چه زودتر کارت بازی فرهاد صادر بشه ، لاوره که پرید ...
اگه فرهاد کارت بازیش میرسید صد در صد بالای 30 هزارنفر میرفتن اما فرهاد به این بازی نرسید !
و همون 10 هزار نفر هم برن کافیه تو این سرما:n02:
خوب سپاهان هم که امروز باخت و فردا زمان مناسبیه تا خودمون رو توی صدر جدول تثبیت کنیم . میگم دوستان اگه کارت بازی صادر نشه فرهاد حتی روی نیمکت هم نمیتونه بشینه؟
اگه پول ردی رو ندن تا 18 دی فک کنم ... کلا فرهاد از لیست این فصل استقلال خط میخوره .نقل قول:
رسيدن به استقلال ايدهآل متري نيست
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: متر نيست که بگوييم چه زماني به استقلال ايدهآل ميرسيم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، امير قلعه نويي در نشست خبري پيش از بازي با سايپا اظهار داشت: خدا کمک کرد در فصل نقل و انتقالات خوب عمل کنيم و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسيم. بعد از دو پيروزي در جام حذفي شرايط خوبي داريم اما هنوز با استقلال مدنظر فاصله داريم.
وي افزود: سايپا تيم جوان و خوبي است و از مربي خوبي برخوردار است اما اميدوارم با حمايت هواداران به روند رو به رشد خود را ادامه دهيم.
سرمربي آبي پوشان تاکيد کرد: اگر موفقيتي هست کار گروهي بوده و من کمترين تاثير را در اين هفته ها داشته ام.
خبرنگاري پرسيد شما صدرنشين هستيد اما تماشاگران استقبال خوبي ندارند که قلعه نويي گفت: اين روند فوتبال ما است اما توقع داريم تماشاگران بيشتري بيايند. فکر مي کنم سرماي هوا و برگزاري مسابقات در روزهاي غير تعطيل تاثير دارد. اگر مسابقات را زود بيندازند يک مشکل ديگر وجود دارد.
قلعه نويي در خصوص تفاوت آبي ها در جام حذفي با ليگ گفت: ما جام حذفي را فراموش کرديم و به ليگ فکر مي کنيم. يکسري اتفاقات بيرون زمين و يکسري داخل زمين رخ مي دهد و اميدوارم نتيجه بازي فردا به نفع ما باشد اما نسبت به بازي قبلي با سايپا اميدوارم متفاوت باشيم.
قلعه نويي در ادامه نشست خبري در پاسخ به سوال خبرنگاري که پرسيده بود تکليف کارت بازي فرهاد مجيدي چه شد؟ گفت: هنوز سوال هاي شما در مورد مجيدي تمام نشده؟ من مسائل اداري را در جريان نيستم اما باشگاه استقلال قانونمند است و بر اساس قوانين کارش را انجام ميدهد ، تشکيلات استقلال مي داند که چگونه در خصوص جذب يک بازيکن بايد اقدام کند.
وي در خصوص مصدوم و محرومان تيمش گفت: سياوش اکبرپور جز 18 بازيکن اصلي ما نيست چون آسيب ديده است و يکي دو بازيکن ديگر با تلاش کادر پزشکي به جمع ما اضافه ميشوند.
سرمربي تيم استقلال در خصوص اينکه چه زماني استقلال مدنظرش را خواهد ساخت گفت: طبيعي است که يک تيم فراز و نشيب داشته باشد و شما ديديد که منچستر چند شب پيش در خانه خود چندين بار عقب افتاد ولي در نهايت برنده بازي شد ، جذابيت فوتبال به همين مسائل است، در نمودار روز به روز بهتر ميشويم و بايد بگويم آمدن جباري خيلي بهما کمک کرد هرچند تصور مي کرديم او هفته ششم به ما اضافه ميشود اما با پيوستن اين بازيکن پازل تاکتيکي استقلال تکميل شد.
همان خبرنگار پرسيد استقلال مدنظر شما کي ساخته خواهد شد؟ که قلعه نويي گقت: متر که نيست تا من بگويم کي به آن مي رسيم اما قطعاً در آسيا کار راحت تري داريم چون زمين هاي آنجا مساعد است و بازيکنان انگيزه زيادي در آن مسابقات دارند ، قطعاً بازي در کشورهاي عربستان و شهر رياض با آن شرايط انگيزه ما را بيشتر خواهد کرد.
امروز با سایپایی بازی داریم که دور رفت تونست ما رو شکست بده ، اما چیزی که هست و میشه بهش امیدوار بود اینه که تیم نسبت به شروع فصل پیشرفت چشم گیری داشته و ازون بی برنامگی اعصاب خرد کن فاصله گرفته ، بازیکنا با همدیگه هماهنگ تر شدن و به یه درک متقابل رسیدن ، امیدوارم امروز بتونیم با یه بازی زیبا این تیمو شکست بدیم ! هر چند سایپا همیشه غافلگیر کننده بازی کرده :n30: !
ترکیب احتمالا اینجوری بازی کنیم :
رحمتی
حمودی-صادقی-منتظری-اشجاری
حیدری-نکونام-محمدرضایی-موسوی(جباری)
برهانی-حاتمی
ممکنه 3-5-2 بازی کنیم و به جای حمودی از جباری استفاده کنیم !!
به امید برد....:n12::n16:
کارت بازي مجيدي امروز و فردا صادر ميشود
معاون ورزشي باشگاه استقلال گفت: پرسپوليس جوسازي نکند چون داوران ايران پاک هستند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي اميري در مورد صحبت هاي سعيد شيريني سرپرست پرسپوليس اظهار داشت: هيچ داوري با استقلال آشنا نيست. اين صحبت ها جوسازي است و بهتر است آنها دست از اين کار بردارند. من فکر مي کنم اين صحبت براي اين است که اگر در دربي اتفاقي براي پرسپوليس افتاد بهانه اي براي توجيه داشته باشند.
وي افزود: از نظر باشگاه استقلال همه نتايج دربي ها در زمين مسابقه مشخص مي شود و هيچ اتهامي هم نبايد به داوران زد. اشتباه داوري براي همه تيم ها رخ مي دهد. داوران فوتبال ما شريف هستند و اين افتخار است که داور ايراني در چند سال اخير بدون مشکل توانسته اين مسابقه را قضاوت کنند.
معاون ورزشي استقلال تصريح کرد: من تا به حال از رويانيان مصاحبه اي نخواندم که از داوري انتقادي کرده باشد و فکر ميکنم اين صحبت ها از تراوشات فکري شيريني است.
اميري در ادامه در خصوص اينکه چه زماني کارت بازي مجيدي صادر مي شود، گفت: اگر مشکل خاصي پيش نيايد امروز يا فردا کارت بازي مجيدي صادر مي شود.
وي همچنين درباره اينکه گفته مي شود باشگاه استقلال درصورت جدايي نکونام در حال مذاکره با تيموريان بازيکن فعلي الخريطيات قطر است، اظهار داشت: اصلا اين خبر صحت ندارد. جواد نکونام براي استقلال حکم ستون را دارد و قول داده تا پايان فصل در کنار استقلال باشد.
ورزش 3
خب بازی رو بردیم خوشبختانه !! ولی تیم خیلی موقعیت خراب می کنه !!!!!!!!! حاتمی رسما تیمو فلج کرده اون جلو ، آرش هم که انتظار نمیره کاری کنه :دی !
رحمتی و خط دفاعی هم خوب کار کردن هر چند که در یک صحنه پژمان منتظری بد توپو لو داد که ازش بعید بود واقعا !!!!!
جباری و خسرو هم که عالی بودن !! موسوی هم می تونست بیشتر بازی کنه هر چند که یار جایگزین بلافاصله جواب داد !!
آفرین به این محمدرضایی کلا نقطه قوت سمت چپه !!!
تثبيت صدرنشيني استقلال باپيروزي برابرسايپا
تيم فوتبال استقلال با پيروزي برابر سايپا صدرنشيني خود را تثبيت کرد.
آخرين ديدار هفته نوزدهم ليگ برتر از ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادي و بين دو تيم استقلال و سايپا آغاز شد و بازي با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.
به گزارش فارس،فرزاد حاتمي در دقيقه 54 براي استقلال گلزني کرد. آبي پوشان با اين تک گل 37 امتيازي شدند و اختلاف خود را با تيم دوم جدول فولاد خوزستان به 4 امتياز رساندند.
سايپا نيز 27 امتيازي در رده هشتم باقي ماند.
احمد صالحي داور مسابقه بود که به ساموئل و فرزاد حاتمي از استقلال و حامد شيري از سايپا کارت زرد نشان داد.
ترکيب استقلال:
سيدمهدي رحمتي، پژمان منتظري، خسرو حيدري، اميرحسين صادقي، حسن اشجاري، جواد نکونام، مجتبي جباري، جي لويد ساموئل( 46 عباس محمدرضايي)، آرش برهاني( 90+2 ميثم بائو)، فرزاد حاتمي و ايمان موسوي( 52 علي حمودي)
سرمربي: امير قلعهنويي
ترکيب سايپا:
رحمان احمدي، محسن ارزاني، مجيد ايوبي، حامد شيري، ابراهيم صادقي، کاظم برجلو، سيداسحاق سبحاني، روزبه شاه علي دوست( از دقيقه 61 ميلاد غريبي)، جونيور تورتا( از دقيقه 79 کاوه رضايي)، سجاد شهباززاده و سعيد دقيقي
سرمربي: مجتبي تقوي
ورزش 3
خب به قول قلعه نویی یه فینال دیگه رو بردیم و یه قدم دیگه به قهرمانی نزدیک شدیم
نیمه اول تقریبا با سیستم 3-3-4 بازی کردیم که زیاد جواب نداد ولی نیمه دوم با اومدن محمدرضایی و حمودی به همون سیستم 2-4-4 لوزی برگشتیم که مخصوصا با اومدن حمودی دیگه کلا ترکیب ایده آلی به وجود اومد و از همون گوشه ها هم تونستیم به گل برسیم که اینجا باید از تعویض عالی قلعه نویی هم یاد کنیم که نشونه میده که چه قدر مربی خوبیه که در شرایط مختلف می تونه تغییر سیستم و تاکتیک بده و تیمش هم به گل برسه...
تیم نقاط مثبت زیادی داره ولی به نظرم از همه مهتر وجود مغز متفکری به نام جباری هستش که اصلا وقتی اون توی زمین باشه کلا خیالمون راحته و سطح بازی اون فراتر از فوتبال ایرانه. یعنی من دقت کردم کلا کمتر توپی رو لو داد و هر توپی بهش می رسید به بهترین شکل بازیسازی می کرد و از تکنیک خودش هم خوب استفاده می کرد. کلا جباری برای استقلال یه نعمتیه و امیدوارم دوباره مصدوم نشه!
تبریک میگم .
بد بازی میکنیم کلا . فقط داریم نتیجه میگیریم . اونم با یک گل همش .
من که راضی نیستم .
خب بازی خوبی بود از تیم !
با وجود این که تیم موقعیت های زیادی از جمله تک به تک اول بازی حاتمی ، دروازه خالی موسوی ، تک به تک آرش و شمار زیادی موقعیت که به خاطر پاس های آخر بد در اواخر بازی گل نشد ، خراب کردیم ولی تونستیم سه امتیاز رو بگیریم ..
حاتمی رو هوا خیلی خوب کار میکنه و کلا توی محوطه جریمه خوب جایگیری میکنه ولی بازی با پاش هنوز جای کار داره !
محمد رضایی هم یک تنه سمت چپ تیمو راه میاندازه واین خیلی خوبه !
با حساب بازی سایپا تو حذفی و گهر و آلومینیوم و این بازی ، چهار کلین شیت عالی از تیم .. خیلی جالبه که آخرین گلی که تیم خورده بر میگرده به بازی با داماش !
حالا هر کی میخواد بیاد بگه توپ میخوره به رحمتی ، رحمتی خودش توپ نمیگیره !!!!
اختلاف 4 امتیاز هم توی صدر خیلی خوب به نظر می آید ..
با این اوضاع هنوز بعضی ها از تیم ناراضی اند !
خوب همیشه نظرات من طولانیه چون بیشتر به حاشیه ها میپردازم دیگه به بزرگی خودتون ببخشید:n02:
اول از همه بگم استقبال خیلی خوبی از این بازی شد . آره گزارشگر عزیز آقای احمدی بر خلاف گفته ی شما که بارها و بارها هی زدی توی سر این فوتبال استقبال از بازی خیلی خوب بود شما چشتون مشکل داشت !
این برای بار دومه دقیقا ایشون بازی استقلال سایپا رو به بدترین شکل ممکن به ضرر استقلال گزارش میکنه ! تماشاگر ها دارن حنجره ی خودشون رو پاره میکنن میگه همه آروم نشستن بازیو نگاه میکنن !
در همون لحظه من سایت هواشناسی بودم دمای هوا 0 درجه بود نه 4 درجه . آدم عاقل یکم چشم و گوشت رو باز کن . 10 هزار نفر برای یه بازیه معمولی توی یه روز کاری وسط امتحانای تمام دانش آموزان و دانشجوها توی همچین هوای سردی با باد بسیار شدید استقبال خیلیییییی خوبیه . خیلیییییییا اینقدرم میگم خیلیییی که چشات 4 تا شه !
به خدا یه بار دیگه ببینم گزارشگر بازی این یاروئه صدا تلویزیون رو تا ته میبندم ! چی میگی مرد حسابی؟ انگار برای بازیهای دیگه داره 20 هزارتا 20 هزارتا تماشاگر میاد این بازی که 10 هزارتائه میشه خیلیییییی افتضاح ! اصلا خیلییییییی ضایعس ! اصلا نمیشه بازی رو برگزار کرد به دلیل کمبود تماشاگرررررر . واقعاااا بازیهای دیگه همه ورزشگاها پر میشه این بازی چرا اینجوریهههههه . وای وای وای :n08:جمع کن برو مرد حسابی گزارش بازیتو بده جا اینکه اینقدر ... بگی ! 4 بار گفت واقعا تماشاگر کمی اومده . 3 بار گفت اینقدر تماشاگر کم اومده تماشاگرا از طبقه بالا اومدن پایین ... خوب یه خورده به اون مغزت فشار بیاری توی جمعیت 10 هزار نفری تماشاگر عقلش کم نیست بره بالا بشینه همه میان پایین !
دیگه همه شدن واسه ما تخمین زن تماشاگر ! اعصاب آدمو خورد میکنن اینا ! تا سر کوچه نمیشد رفت از باد و سرما این هی داره واسه خودش ... میبافه ! بازیه مهم به چه بازیهایی میگن؟ بازی تیم های تهرانی با تراکتور . ملوان . سپاهان وسلام ! به این بازیا میگن بازیهای مهم . توی این بازیها جمعیت کمتر از 30 هزار نفر بیاد میشه استقبال کم زمانش هم مهم نیست . و تا حالا هم همچین اتفاقی نه واسه ی استقلال افتاده نه پرسپولیس !
حالا من بازیه استقلالو میگم شاید برای پرسپولیسیا هم بگنا من نمیگم فقط مختص استقلاله . این از دانش پایین اون گزارشگره ! دمای هوا 0 درجه . باد شدید . وسط هفته . بازیه عادی . جمعیت 10 هزار نفری خیلییییییییی کمه آره؟با این وضع اقتصادی و این شرایط و این زمان برگزاری مزخرف مسابقات چه برای پرسپولیس چه استقلال همینه دیگه !
پارسال دربی جام حذفی یادتونه ؟ دیگه از این بازی حساس تر؟دربی اونم توی جام حذفی ! توی زمستون بود هوا سرد بود 75 هزار نفر رفتن ورزشگاه ! هر بازی به هر بازی میبینید دیگه . نباید نسبت به 100 سال پیش جمعیت بسنجید که آره اون موقع تو بوران هم میرفتن ورزشگاه اما ما در زمان حال زندگی میکنیم ! پارسال همین وضع بود امسال هم بدتر شده . دیگه اینقدر گفتن نداره که . حالا بگید یه بارررر اول بازی بگید تموم شه بره 100 بار تا آخر بازی باید تکرار کنید؟
اون اولای فصل هم که استقبالا همه بالای 30 هزارتا بود به لطف ماه رمضون بود و ساعات پخش بازیا همین ! وگرنه همون اونقدر تماشاگر هم تا حالا نمیدیدیم تو ورزشگاه ها برای تیمای تهرانی !
4 بار گفت تشکر میکنم از مسئولین و همکاران ما که با این هوای سرد ... اونا پولشونو میگیرن . تشکر کن از اون 10هزار نفر که پول دادن و اومدن تو اون سرما از درس و زندگیو کارشون زدن !
غیر از اینه قضیه هی میخواست تخریب کنه ! منتظریییی چه توپییی لو داد خیلییی از این بهتر میتونست کار کنهههه . اون دفعه هم که استقلال 4 تا به سایپا زد به خاطر اخراج بازیکنشون بود و .... بسه دیگه کنترل کن خودتو ! اه اه . این از اینور عادل هم از اونور گیر داده به قرارداد مجیدی . امشبم احتمالا باز میگه . آقا اصلا میدونید چیه؟گردنمون کلفتههههه فرهادو آوردیم هر جور شد آوردیم مهم اینه که اومد حالا شکایات داریدددد؟بنویسید رو کاغذ بندازید سطل آشغال وسلاممممم:n08:
بعد از حواشی بپردازیم به بازی :n02:
نیمه اول چیز خاصی ندیدیم و نمیدونم چرا قلعه نوعی اینجوری میکنه ! دقیقا استقلال در نیمه های اول شده موش آزمایشگاهی قلعه نوعی برای رسیدن به ترکیب ثابت ! عزیز من نمیشه که اینجوری . آقا با ترکیب خودت بازی کن راحت ببریم بازیو دیگه . امسال یه نیمه اول قشنگ ما ندیدیم !
بدترین بازیکنای زمین ساموئل و حاتمی بودن . این حاتمیه کیه بابا؟فقط به درد کله میخوره:n02:اصلا اسلوموشن اسلوموشنه ! یعنی توپ میاد دستش انگار بابابزرگ من وسط زمینه ! فقط هم میخواد بشوته ! پاس ماس تو کارش نیست یا شوت یا دریبل به روش اسلوموشن:n02:خدایی کارت فرهادو بدن این نیمکت نشین شه اعصابمونو خورد کرد . اون از بازی با آلومینیوم که 6 تا موقعیت 100% خراب کرد اینم از این بازی که جز اون گل که هر کی بود گل میکرد هیچ کاری نکرد !
آقا خیلی موقعیت خراب میکنه خیلی ! اصلا عطش گل زنی نداریم . این گزارشگر تو اینهمه چرت و پرتش یه حرف راست زد این که استقلال تا محوطه جریمه حریف میره و رو به عقب کار میکنه ! معلوم نیست اون جلو چیکار میکنن . آقا 2 تا پاس بده گل بزن دیگه چرا گل کوچیک بازی میکنید؟ بذارید فرهاد بیاد ببینم جرئت دارید اینجوری ریلکس بازی کنید تا یه گل میزنید:n02:همونجا میزنه پس کلتون !
یه گل که برد نیست تا دم محوطه جریمه میرید خوب یه عرض اندام بکنید گل بزنید دیگه چرا تمرینی بازی میکنید؟ای بابا !
آقا همه بازیکنامون هم خوب بودن جز همون ساموئل و حاتمی . تعویض ژنرال هم اشتباه بود جا اون موسوی این حاتمی رو میبردی بیرون دیگه !این ممد رضایی خیلی باحاله ها . دمش گرم خدایی آینده خیلی درخشانی داره . میتونه یه خسرو حیدری بشه برای سمت چپ فوتبال ایران :n12:
این داور هم روی 2 تا صحنه آخرش ضعف داشت . اونجا که بازیکنه افتاده بود رو توپ نمیذاشت حاتمی توپو برداره آخرش هم هند کرد خطای اون بود نه حاتمی
اون صحنه ی آرش قرمز داشت و صد در صد تک به تک بود .
این برد ارزشمند رو هم به همه تبریک میگم و تثبیت صدر نشینی رو . میبینم که استقلال بعد نیم فصل حریییییف ندارهههه:n02:اینم چهارمین برد متوالیمون . و مطمئنم فعلا ادامه داره .
تیمی که جباری و رحمتی و منتظری و مجیدی و نکونام و حیدری و اشجاری توش باشن و بالای سر همشون هم ژنرال امیر قلعه نوعی باشه از الان باید براش شعر قهرمانی خوند:n12:
برادر من تیم 8 تا موقعیت بالای 80 درصد داشته شما دیگه چه توقعی از تیم داری ؟مگه داریم با بچه های مدرسه ابتدایی بازی میکنیم...نقل قول:
در مورد بازی امروز یه نکته مهم داشت اونم قدرت بالای امیر قلعه نوعی توی تغییر تاکتیک تیم هست خیلی این مرد باهوشه..