سلام
اگه تربیت معلم تو مصاحبه رد بشی میتونی بری اولویت بعدی؟
سلام
اگه تربیت معلم تو مصاحبه رد بشی میتونی بری اولویت بعدی؟
یه دونه داروسازی اضافه شد به دانشگاه ارومیه
الان که میرم سایت سنجش ننوشته ویرایش
چجوری ویرایش کنم؟
اقا خواهشا یکی کمک کنه...من مکانیک اراکو زدم ولی اصلا نفهمیدم کدوم گرایش انتخاب شدم چون نه تو رسید گرایش رشته جلوش نوشته و نه تو دفترچه........ چیکار کنم؟
اگه تو دفترچه چیزی ننوشته بعد از دو سال خودتون انتحاب می کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اطلاعاتی که می خواد وارد می شی و هر بلایی :31:که می خوای سر انتخابات میاری بعد تایید می کنی و باید رسید انتخابت رو دوباره مشاهده کنینقل قول:
خوباگه خود گردان یعنی چی ؟ ارزش داره واسه دانشگاه اراک چنین خوابگاهی گرفت چه فرقی می کنه اصلا ؟
تا اونجایی که من می دونم اگر روزانه قبول شی دیگه نمی تونی کنکور بدی تا 2 سال فکر نکنم اگز شبانه قبول شی چنین قانونی باشه. یه زنگ بزن سازمان سنجش بپرس ولس برای روزانه از این قانونا هست شبانه که تحصبل رایگان حساب نمی شهنقل قول:
ما یه موقعی تو دانشگاهمون تبلیغ خوابگاه خودگردان و اینا رو کرده بودند اونچه که ما فهمیدیم این بود که خوابگاه تحت نظارت دانشگاه است ولی جای دیگه ای اونو اداره می کنه. یعنی یه شرکت دیگه یا شخص دیگه خوابگاه دانشگاه به حساب نمی آد. مثل خوابگاههایی هست که توسطح شهر برای خانم ها یا آقایون ولی مثل اینکه فقط به افرادی که دانشگاه معرفی کنه می دند. تا اونجایی که فهمی دیم قیمتاشون بالاتر از خوابگاه دانشگاه در می آد ولی مثل اینکه بهترند. حالا اینا منظورشون همین بوده یا نه نمی دونم.نقل قول:
والا تا اونجا که من میدونم واسه شبانه که مشکلی نداره(ولی باز تو دفترچه نگاه کن دفترچه شماره ۱ اونجا صفحات اول در مورد اینکه چه اشخاصی حق ثبت نام کنکور رو ندارن مفصل گفته الان یادم نیست) ولی واسه روزانه قانون اینه که اگه شما که امسال کنکور دادید انتخاب رشته کنید و یه جا روزانه قبول شید و نرید سال اینده یعنی ۹۲ حق شرکت در کنکور رو ندارید و دیگه ایشالا کنکور ۹۳ خوش بگذره :دینقل قول:
تو تایپیک وضعیت خوابگاه ها گفتم اینجا هم میگمنقل قول:
تعریف کتاب درسی:خوابگاه خودگردان به خوابگاهی میگویند که خودشون میگردوننش.به عبارت ساده تر دانشگاه میره به علت کمبود خوابگاه یه ساختمان رو رهن میکنه و هر ماه از دانشجو ها کرایه میگیره
فرقشم با خوابگاه دولتی اینه که معمولا و نه همیشه خودگردانا امکانات کمتری دارن و اینکه تو خوابگاه دولتی شما ترمی حدود ۱۰۰ تومن شهریه میدی ولی اونجا ماهی ۵۰ به بالا کرایه میدی و اینکه معمولا بیرون دانشگاه هستن و مشکلات رفت و نرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بهش اضافه میشه و در کل هزینت از اینکه خونه بگیری کمتر در میاد ولی از اینکه خوابگاه دولتی بری بیشتر در میاد
والا تا اونجا که من میدونم نباید اینجور باشه چون ایجور باشه هر کی رفت دانشگاه اگه اخراجش کردن میره اولویت بعدیشنقل قول:
ولی این فقط چیزیه که تو ذهنمه همیشه از خود منبع ذیربط سوال کردن بهترین کاره در مورد ایجور مواردی که یه خرده شک برانگیزه
همانطور که اقا سعید هم گفتن معمولا منوال کار بر اینه که شما ترم ۴ به بعد تو دانشگاه انتخاب گرایش میکنید و به نظرم ابن خیلی سیاست خوب و عالیی هستش اخه اون موقع در مورد گرایش ها یه چیزی حالیت شده و بهتر میتونی تصمیم بگیرینقل قول:
راستی الان که نگاه کردم دانشگاه اراک هم تقریبا امسال به نرکده تبدیل شده ها اکثر رشته فقط مرد میگیره(حالا وزیر علوم هی بیاد بگه نه اقا تفکیک جنسیتی نداریم و همه چیز رقابتیه یه مقایسه بین دفترچه پارسال و امسال همه چی رو مشخص میکنه به عبارتی ان چیز که عیان است چه حاجت به بیان است)
بچه ها کسی از مهندسی فیزیک دانشگاه تهران چیزی می دونه؟ تا چه رتبه ای تو منطقه 2 قبولی میده؟
دانشگاه های دیگه هم جز تهران مهندسی فیزیک دارن؟
راستی بیوتکنولوژی (از گروه ریاضی) بخوایم بریم کدوم دانشگاه ها دارن این رشته رو؟
تازه اینجور که من دیدم رشته ی بسیار سختی هم هست!:18:
ممنون
بچه ها کسی از مهندسی فیزیک دانشگاه تهران چیزی می دونه؟ تا چه رتبه ای تو منطقه 2 قبولی میده؟
دانشگاه های دیگه هم جز تهران مهندسی فیزیک دارن؟
راستی بیوتکنولوژی (از گروه ریاضی) بخوایم بریم کدوم دانشگاه ها دارن این رشته رو؟
تازه اینجور که من دیدم رشته ی بسیار سختی هم هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
والا دوست عزیز من فقط یه چیز میگم این که واقعا ببین به چه علاقه داری بعد برونقل قول:
رشتت رو فدای دانشگاه نکن(چون با این لحنی که شما دارید میپرسید ظاهرا هیچ اطلاعاتی در مورد این رشته ها ندارید)
این مهندسی فیزیک رو والا من جز دانشگاه تهران جایی دیگه ندیدم و کلا با توجه به اینکه فکر کنم امسال بار اوله که میگیره توصیه نمیشه چون معمولا سخت ترین دوران واسه یه رشته ورودی های اول اون رشته هستن و تقریبا دور از جون شما حالت موش ازمایشگاهی هستن ورودی های اول(البته دقیق نمیدونم که امسال ورودی اولشه یا نه ولی در کل گفتم)
این رشته فیزیک مهندسی که شما فرمودید توی دفترچه هست؟ من نمی بینیم! توی اصلاحیه دادند اینو؟ تو دفترچه که نیست!نقل قول:
منم سرج کردم تو دفترچه نبود، تو دو تا اصلاحیه های سنجش هم نبود!نقل قول:
اول صفحه ی سوم اصلاحیه دوم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم بیوتکنولوژی بود!نقل قول:
اتفاقاً کاملاً ازش اطلاع دارم به طوری که هر 141 واحدش رو زیر و رو کردم ولی گفتم شاید بچه های این رشته اطلاعات بیشتری داشته باشننقل قول:
(چون با این لحنی که شما دارید میپرسید ظاهرا هیچ اطلاعاتی در مورد این رشته ها ندارید)
بیوتکنولوژی رو منم ندیدم میخواستم بدونم کسی میدونه چیکار باید بکنیم برا انتخابش؟
رشته فیزیک مهندسی چیه ؟ ارزش داره ؟ بازار کار چطوره ؟
در کل مهندسی مکانیک شبانه بهتره یا مهندسی عمران روزانه؟
شبانه با روزانه هیچ فرقی نداره اگه شبانه شهر خودتونه که عالیه چون شبانه بعضی دانشگاهها امکانات رفاهی نمی دننقل قول:
دوستان دانشگاه هایی مثل صدا و سیما رو که نیمه متمرکز اند رو باید اول از همه کد رشته ها زد ؟!!
برای یه تهرانی دانشگاه شاهد یا قزوین؟
کسی اطلاعی درباره دانشگاه شاهد داره؟از نظر علمی و ... .؟
قبلن که بعله، باید اول میزدید، ولی خب امسال رو نمیدونم، توضیحات اول دفترچه باید نوشته باشه.نقل قول:
چون اگه یه نیمه متمرکز قبول شید، اولویت های بعدیتون هم مشاهده میشه تا جایی که یه دانشگاه معمولی قبول شید، ولی اگه نیمه متمرکز ها رو بعد از رشته های معمولی بزنید، اولین رشته ی معمولی رو که قبول شید دیگه سیستم اولویتهای بعدیتون رو بررسی نمی کنه
کسی از رتبه های قبولی برق و عمران شاهد تهران خبر نداره؟
نقل قول:
دوست عزیز همونطور که بچه ها گفتن به قیمت تهران بودن هر رشته ای رو نرو!
رشته ای رو برو که بازار کار داشته باشه ! به نظر من فوق دیپلم حسابداری خیلی بهتر از این رشته هستش !
همون جواب بالا رو هم به شما میدم دوست عزیز ! آیندت و تباه نکن!نقل قول:
بین مکانیک و عمران هم بستگی به خودت داره ! اما مکانیک بازار کار بهتری داره ! تو کسب و کار کوچک بیشتر رونق داره
اتفاقا به نظر من بین مکانیک و عمران ... عمران بهتره(هر چند خودم خیلی از این رشته متنفرم)نقل قول:
همون جواب بالا رو هم به شما میدم دوست عزیز ! آیندت و تباه نکن!
بین مکانیک و عمران هم بستگی به خودت داره ! اما مکانیک بازار کار بهتری داره ! تو کسب و کار کوچک بیشتر رونق داره
عمران بازار کار بهتری داره(التبه توصیه میکنم که به این حرف توجه نکنید و برید دنبال علاقتون)
ولی عمران میتونی تو این زمانی که دیگه کار دولتی پیدا نمیشه بری و خود اشتغالی کنی(چه میدونم یه دفتر فنی و مهندسی بزنی و کار کنی واسه خودت)
ولی مکانیک مشکلش اینحاست که خوداشتغالی نداره و کار به راختی پیدا نمیشه(البته این به هیچ وجه به این معنی نیست که رشته ی بدیه)
سایت سنجش نوشته پذیرش جنسیتی نداریم.سال پیش یه دختر از شهر ما 900 آورد پزشکی نتونست رفت فیزیوتراپی. امسال اگه بود میتونست؟ منظورم اینه که امسال هم مثل سالهای قبل احتمال قبولی پسرا بیشتره یا کلا مساوی شد ؟؟
نقل قول:
دوست گلم همین دفتر مهندسی زدن سرمایه زیادی میخواد! اما شما تو مکانیک میتونی با یادگیری چندتا نرم افزار و یادگیری cnc و برش (( البته یادگیری این ها هم به عرضه و همت خود آدم بستگی داره )) توشهرکهای صنعتی مشغول به کار بشی !
این چیزیه که من تو رشته خودم دیدم ! عمران هم شاید همینطور باشه !
یا ایهاالناس کمک.
اقا تو این اصلاحیه سنجش نوشته مهندسی نفت دانشگاه تهران ولی محل تحصیل رو نوشته فومن.
حالا سوالم اینه که اینا واقعا مدرک دانشگاه تهرانو میدن یا نه؟
دیگه وقتی نمونده ما رو دریابید.
یا حضرت خضر :دی
رشته ی فیزیک مهندسی رو امسال دانشگاه تهران برای اولین بار آورده .
ولی چیزی نیست که قبلا نبوده باشه . اولین بار واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد این رشته رو آورد .
چون امسال بار اولشه در مورد رتبه هیچ نظری نمیشه داد ولی پیش بینی میکنم مثل بقیه رشته های علوم پایه دانشگاه تهران تا 2-3 هزار بگیره .
اینکه بزندیش یا نه به خودتون مربوطه و علاقتون !
توصیه من اینه که اگه دقیقا نمیدونید این رشته چی هست به هیچ وجه نزنید . فیزیک مهندسی شدیدا رشته ی نظری هست و باید واقعا بخونید ! اصلا رو این حساب نکنید که با شب امتحانی بتونید پاس شید .
اگه نمیخواید خارج از کشور برید این رشته به دردتون نمیخوره تو ایران . مگه حالت خاص ! اونم این که شما از خودتون شناخت داشته باشید و بدونید به شدت خرخون هستید و کنکور ارشد میتونید رتبه ی خفن کسب کنید و یکی از رشته های مهندسی مثل برق رو بیارید .
ولی اگه بخواید اپلای کنید بدونید اونور آب از رشته هایه که تقریبا تو هر جایی واسش کار پیدا میشه . و بخصوص اگه درستون خیلی قوی باشه و رزومه ی خفن داشته باشید میتونید برای رشته های مهندسی اپلای کنید که در اون صورت چون پایه ی شما خیلی قویه کلی به نفعتون خواهد شد .
ولی بازم میگم . اگه قصد تو ایران موندن دارید توصیه نمیکنم . رشته ی علوم پایه تو ایران آینده نداره . با رتبه ی 2-3 هزار مکانیک یا برق یکی از شهرستان ها آینده کاری بسیار بهتری خواهد داشت .
موفق باشید
نتايج پذيرش کی ميآد؟
پذیرش چی؟ اگه منظورت انتخاب رشتست تا 17 شهریور میادنقل قول:
سلام
تا ساعت 12 شب فرصت دارم؟ یا 12 بعد از ظهر؟
بچه ها جواب بدین من استرس دارم..
یه سوال دیگه:
کسی در مورد مکانیک گرایش ساخت و تولید اطلاعاتی داره؟
تا ساعت24 یا همون12شب!نقل قول:
دستت درد نکنه.نقل قول:
تا ساعت24 یا همون12شب!
توی مدرک شما اسمی از فومن نمیاد میزنه دانشگاه تهران.نقل قول:
یا ایهاالناس کمک.
اقا تو این اصلاحیه سنجش نوشته مهندسی نفت دانشگاه تهران ولی محل تحصیل رو نوشته فومن.
حالا سوالم اینه که اینا واقعا مدرک دانشگاه تهرانو میدن یا نه؟
دیگه وقتی نمونده ما رو دریابید.
دوستانی که انتخاب رشتشونو اصلاح کردن می خواستم بدونم میشه رشته جدید هم اضافه کرد یا فقط حذف و یا اصلاح داره.؟ تو رو خدا جواب بدین:42:
من همین الان ویرایش کردمنقل قول:
اره میشه هر کاری کرد
به عبارتی میتونی انگار یه بار دیگه از اول انتخاب رشته کنی(من چند تا از رشته ها رو حذف کردم چند تا رشته جدید گذاشتم)
ممنون خیالم راحت شد .نقل قول: