با سلام خسته نباشید
قصد خرید یک هارد 1 ترابایت اینترنال تا حدود قیمت 220 رو داشتم،از این هارد به عنوان آرشیو دیتا میخواستم استفاده کنم،کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟
با تشکر فراوان
Printable View
با سلام خسته نباشید
قصد خرید یک هارد 1 ترابایت اینترنال تا حدود قیمت 220 رو داشتم،از این هارد به عنوان آرشیو دیتا میخواستم استفاده کنم،کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟
با تشکر فراوان
سلام .نقل قول:
برای آرشیو دیتا WD Green گزینه مناسبی هست .
مزیت هاش نسبت به بقیه مدل ها که باعث میشه برای آرشیو دیتا گزینه بهتری باشه رو میتونم بدونم؟نقل قول:
با تشکر :»
در مقایسه با مدلهای دیگر از همان برند مثل WD Black و یا WD Blue ، مدل پیشنهادی با داشتن قابليتهايي چون IntelliSeek و ... گرچه سرعت بالایی ندارد ولی Quick و Cool هست و از آنجائی که برای نصب OS و نصب و اجرای نرم افزار نمیخواهید بنظرم سرعت این مدل که برای آرشیو دیتا خواهد بود کفایت میکند . اگر سرعت بالا برای شما مهم هست میتونید WD Blue و یا حتی Seagate یا مدل نامبر ST1000DM003 بخرید .نقل قول:
لطف کنید ببینید هارد 2 ترا اصلی که وسترن دیجیتال گرین است وضعیتش چطوریه؟ رو سیستم هست و تقریبا 2 ساله کار میکنه
1. در مورد CRC Error در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتي دادم . تا حد امكان موارد گفته شده را انجام بدید و ببینید مقدار نوشته شده در ستون Data بیشتر میشود یا خیر .نقل قول:
2. در مورد Current pendin Sector ميتونيد از برنامه HDD Regenerator استفاده كنيد . Scan & Repair كردن هارد ديسك توسط اين برنامه را حتماً تحت Dos انجام دهيد (CD بوتيبيل درست كنيد) . آموزش كار با اين برنامه در اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گفته شد .فرايند Scan & Repair كردن اين هارد (با توجه به حجمي كه دارد) طولاني و زمانبر هست . ميتونيد انجام نديد و فقط كنترل كنيد اگر بيشتر شد پس Scan & Repair كنيد .
در كل ، بنظرم وضعيت حادي ندارد و Benchmarkـي كه گرفتيد عادي هست .
سلام
من الان روی سیستمم یه هارد 1 ترا سیگیت دارم
من حدود 1 ترا فیلم هم رو dvd دارم
به نظرتون اگه این هارد رو بفروشم و به جاش 3 ترا سیگیت بخرم و هم روش ویندوز نصب کنم هم از 2 ترا باقی موندشم به عنوان آرشیو فیلم استفاده کنم مشکلی نداره ؟ از نظر سرعت سیستم و این چیزا چطور ؟ ( چون از نظر هزینه اگه این کارو کنم به صرفه هست تا بخوام یه هارد 2 ترا جداگانه بخرم )
ممنون
سلام .نقل قول:
مشکلی نیست . ولی حتماً در جریان هستید که اگر سیستم شما از UEFI پشتیبانی نمیکند برای اینکه بتونید روی این هارد دیسک ، هم ویندوز نصب کنید و هم تمام حجم آن در دسترس باشد باید از برنامه DiscWizard استفاده کنید !؟
مادربوردم جدیده ( b85-plus ) فکر کنم پشتیبانی میکنهنقل قول:
در این صورت راحت میشه هم روش ویندوز نصب کرد هم از تمام فضاش استفاده کرد ؟
اول از همه مطمئن بشید که از UEFI پشتیبانی میکند (با مراجعه به سایت سازنده و یا مطالعه User manual) . در اینصورت نه تنها میتوان روی آن ویندوز نصب کرد بلکه تمام حجم آن در دسترس خواهد بود .نقل قول:
نکته :
1. از ویندوزهای 64 بیتی باید استفاده کنید .
2. هارد دیسک باید بصورت GPTد، Initialize شود .
من چک کردم مادربوردم از uefi پشتیبانی میکنه ویندوزم هم سون 64 بیتی هستنقل قول:
حالا چند تا سوال :
1 - اگه این هارد رو بگیرم سرعتش از هارد 1 ترا که الان دارم کمتر نیست ؟ ( چون حجمش بیشتره اینو میگم ) مدل هارد الانم : ST1000DM003 مدل هاردی که میخوام بگیرم : ST3000DM001
2 - صداش از هارد الانم بیشتر نیست ؟
3 - میشه به طور خلاصه بگین وقتی این هارد رو خریدم چه جوری پارتیشن بندیش کنم که هم ویندوز بشه روش نصب کنم هم همه حجمش استفاده بشه ؟ ( مراحل کارشو برام توضیح بدین اگه میشه )
مرسی
1. Average Seek Read/Write و حتی Sequential Transfer rate ایندو مدل فرقی نمیکنند ولی Start/Stop Time مدلهای 3TB بیشتر هست که به خاطر بیشتر بودن تعداد پلاترها عادی هست . البته اطلاعات ارائه شده در Product Manual ممکن هست با واقعیت کمی متفاوت باشند.نقل قول:
2. صدای مدلهای 3TB کمی بیشتر از مدلهای 1TB هست .
3. خیلی ساده هست در مرحله نصب ویندوز و در مرحله انتخاب دیسک دکمه های Shift+F10 را بطور همزمان بزنید تا Command Prompt اجرا بشود . سپس دستورات زیر را به ترتیب وارد و اینتر بزنید .
Type Diskpart, press Enter
Type List disk, press Enter
Type Select disk X, press Enter
Type Clean, press Enter
Type Convert GPT, press Enter
Type Exit ,press Enter
با دستور Convert GPT هارد دیسک بصورت GPTد، initialized خواهد شد و پس از خارج شدن از DiskPart ، به تعداد مورد نیاز پارتیشن بندی و ویندوز را بر روی یکی از این پارتیشنها نصب کنید .
دقت کنید که اگر چند هارد دیسک روی سیستم نصب شده باشد در مرحله List Disk شماره هارد دیسک مورد نظر را مشخص و در قسمت Select Disk وارد کنید. همچنین دقت کنید که در مرحله Clean کل اطلاعات (در هر پارتیشنی که باشد) از بین میرود .
1 - یه خرده نگرانم کردی یعنی Start/Stop Time که گفتی بیشتره ، تو عملکرد سیستمم خیلی تاثیر میزاره ؟
2 - این دستوارت که گفتی یه خرده پیچیده هست ! راه دیگه نداره ؟ دیدم از طریق خود ویندوز هم میشه این کارو کرد درسته ؟ یعنی این هارد جدید رو به سیستم قبلیم وصل کنم بعد از طریق هارد قبلیم که ویندوزم روشه سیستم رو بوت کنم و از تو محیط ویندوز با disk management این هارد جدید رو GPT کنم
1. در واقع زمان مورد نیاز برای آماده بکار شدن هارد دیسک هست که در مدل 3TB کمی بیشتر (در حد 5 ثانیه) هست . ولی پس از اینکه آماده بکار شد تفاوتی در عملکرد ایندو هارد دیسک نخواهد داشت (بطور تئوری طبق اطلاعات نوشته شده در Data Sheet) .نقل قول:
2. این دستورات خیلی ساده هست و اصلاً پیچیده نیست . با اینحال میتونید بعنوان هارد دیسک دوم نصب کنید و از طریق Disk management ویندوز GPT کنید .
ممنون و شرمنده از اینکه اینقدر سوال میپرسم
1 - پس تو کارایی سیستم و بازی ها تفاوتی نداره با هارد الانم ؟
2 - بعد از اینکه gpt کردم این هاردو شما توصیه میکنین با کدوم نرم افزار پارتیشن بندیش کنم ؟ ( چون میخوام بیشتر از 3 درایو دشته باشم از setup ویندوز نمیشه )
1. در Data Sheet بغیر از موردی که گفته شد تفاوتی دیده نشده . به هر حال اگر هم تفاوتی در عملکرد ایندو مدل وجود داشته باشند فکر نمیکنم محسوس باشه .نقل قول:
2. پس از اینکه نصب ویندوز را تمام کردید میتونید الباقی فضای پارتیشن بندی نشده را از طریق Disk management ویندوز پارتیشن بندی کنید . یا اینکه از نرم افزار Acronis Disk Director Home هم برای Initialize کردن و هم برای پارتیشن بندی کردن استفاده کنید (بعنوان هارد دیسک دوم روی سیستمی که ویندوز نصب شده) .
سلام چند سوال راجب هاردهای تحت شبکه مخصوص استفاده خانگی داشتم 1- اگر صرفا هاردهای تحت شبکه خانگی را فقط برای قابلیت شیر کردن فایلها در شبکه خانگی بین دستگاههای دیجیتال مثل تلویزیون و تبلت و غیره بخواهیم با توجه به قیمت بالای آن نسبت به هاردهای یو اس پی تری و همچنین سرعت بالای آن در مدلی که سرعت آن 1000 هست آیا خرید آن را مقرون بصرفه میدانید یا دستگاه دیگری را برای شیر کردن فایلها در شبکه خانگی بین دستگاههای دیجیتال پیشنهاد میدهید.
2- هاردهای تحت شبکه مدل my cloud آیا از سرعت 1000 پشتیبانی میکنند یا نه کدام مدل از سرعت 1000 پشتیبانی میکند و آیا سرعت 1000 از یو اس پی تری بالاتر هست
3- آیا هارد تحت شبکه my cloud از قابلیت dlna پشتیبانی میکند یا نه راجب عمکرد این هارد و قابلیتهای آن کمی توضیح دهید.
4- تفاوت هارد تحت شبکه my cloud با مدل My Cloud EX4 و مدل Seagate Centra در چیست و کدامیک برتری نسبت به دیگری دارد و کدامیک از این 3 مدل را برای استفاده خانگی با توجه به قیمت آن که مقرون بصرفه باشد و قابلیتهای آن پیشنهاد میدهید.
5- آیا هاردهای تحت شبکه نسبت به هاردهای یو اس بی تری از نظر امنیت اطلاعات امنیت پایین تری دارند و احتمال -- شدن و بسرقت رفتن اطلاعات هست با توجه به اینکه اطلاعات آن شیر میشود . با تشکر از شما
سلام .نقل قول:
1. برای Share کردن اطلاعات بین دستگاههای مختلف NASـها بهترین آپشن هست . اگر بودجه اضافی ندارید میتونید از PC برای Share کردن اطلاعات موجود در هارد دیسک اینترنال و یا اکسترنال معمولی متصل شده به آن استفاده کنید . به هر حال برای Share کردن اطلاعات از روی NAS و یا PC باید روتر مناسب و پرسرعتی داشته باشید .
2. WD my book اینترفیس Gigabit Ethernet دارد . پهنای باند این اینترفیس 1000Mbit/s هست (مقایسه کنید با پهنای باند 5000Mbite/s اینترفیس USB3) ولی این اعداد و ارقام بصورت تئوری هست و در عمل سرعت واقعی بستگی زیادی به مشخصات سیستم (از جمله کارت شبکه) ، کابل شبکه ، مدل Router ، نوع RAID تنظیم شده ، نوع کنترلرهای بکار رفته در NAS و و حتی خود هارد دیسک و ... دارد.
بعنوان مثال ؛ یک تست عملی ترانسفر دیتا با برنامه TeraCopy مربوط به مدل WD my cloud EX4 که بصورت RAID5 کانفیگ شده و به روتر ASUS RT-AC66U متصل شده در حدود 25MB/s هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
محتوای مخفی: WD my Cloud EX4
سرعت ترانسفر دیتا در مدل WD my cloud که به روتر Netgear R6300 متصل شده و از هیچگونه RAID استفاده نشده در حدود 38MB/s هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
محتوای مخفی: WD my cloud
عکس زیر هم مربوط به هارد دیسک 4 ترابایتی وسترن دیجیتال خودم هست که سرعت ترانسفر دیتا در حدود 46MB/s بوده است .
محتوای مخفی: WD my book
3. مدل WD my Cloud از DLNA پشتیبانی میکند ولی برنامه Twonky Media امکانات زیادی ندارد و حتی فکر نمیکنم از زیرنویس هم پشتیبانی کند . احتمالاً مجبور باشید که از مدیا پلایرهای تحت شبکه استفاده کنید .
4. اگر حجم دیتا شما بیشتر از 4TB نیست و اگر از RAID نمیخواهید استفاده کنید من پیشنهاد میکنم WD my book را بخرید .
5. کاربرها و دستگاه هایی که به NAS متصل میشوند از صفحه تنظیمات کاملاً مشخص هست و با فرض اینکه هـک هم بشود میتونید متوجه بشید. برای جلوگیری از دسترسی های ناخواسته نه تنها میتونید برای صفحه کانفیگوریشن پسورد بگذارید بلکه برای هر کاربر محدودیتهایی تنظیم کنید .
سلام
من یه هارد اینترنال دو ترابایتی برای ارشیو فیلم و سریال میخوام، حداکثر بودجه ام هم 300 تومن هست، اگه ممکنه بهم یه هاردی معرفی کنین که سرعت خوبی هم داشته باشه.
در ضمن مدل مادربردم همmsi A55m هستش.ممنون:n16:
سلام .نقل قول:
میتونید Seagate با مدل نامبر ST2000DM001 بخرید .
سلام
من می خواستم یک هارد 3ترا بگیرم ولی موندم چه هاردی بگیرم که خوب باشه
الان دوتا WD Green دارم که کلافم کرده سرعت پایینش و این که همش خاموش و روشن میشه
فعلا روی این هارد جدید می خوام ویندوز نصب کنم ، به احتمال زیاد هم چند ماه دیگه یک هارد SSD بگیرم و کلا این هارد بشه هارد دوم
بعد از کلی گشتن رسیدم به seagate ST3000DM001 و WD Black 2TB ( چون هم قیمت بودن )
یکم که تحقیق کردم با توجه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فهمیدم که هارد های سیگیت از عمر پایینتری نسبت به بقیه برخوردار هستند و Hitachi ظاهرا بهتره
که Hitachi هم پیدا کردن حجم بالاش هم خیلی سخته
این هارد های SSHD ـیه Seagate پیدا میشه تو بازار ؟؟ می ارزه مثلا 2 ترا اونو پیدا کرد ؟
الان موندم چی بگیرم ، ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .نقل قول:
همان WD Black بخريد اگر نميخواهيد سيگيت را انتخاب كنيد .
حتي اگر هم بتونيد در بازار پيدا كنيد ، با توجه به اينكه براي آرشيو ديتا ميخواهيد نيازي به قابليتهاي آن نخواهيد داشت .نقل قول:
این هارد های SSHD ـیه Seagate پیدا میشه تو بازار ؟؟ می ارزه مثلا 2 ترا اونو پیدا کرد ؟
اون مطلبی که پیدا کردم صحت داره در مورد هارد های seagate ؟؟
می خوام ببینم ارزش داره یک ترابایت حجم کمتر بگیرم و WD رو انتخاب کنم
آن مطلب بر اساس تجربه هاي عملي Backblaze نوشته شده و نتايج بدست آمده از تجربه هاي عملي چيزي نيست كه بتوان آنرا به سادگي رد كرد . در ديتاسنترها هارد ديسكها معمولاً خيلي بيشتر كار ميكنند و در نتيجه احتمال بيشتري هست كه زودتر خراب بشوند و در استفاده هاي عادي چنين احتمالاتي معمولاً كمتر هست . ضمن اينكه براي ديتاسنترها هارد ديسكهاي ويژه اي (سري اينترپرايز) موجود هست كه دوام و استقامت آن را تضمين ميكند در صورتيكه در Backblaze از مدلهاي معمولي Seagate استفاده شده و احتمالاً به همين دليل هست كه آمار خرابي آن بالاتر هست .نقل قول:
همان WD Black را انتخاب كنيد كه حداقل خيال خودتان راحت باشد .
شما تجربه تون بیشتره اگه بودین کدوم رو انتخاب میکردین ؟؟
سیستم من هم از 24 ساعت ، حدود 20 ساعت روشن می مونه
به نظرتون بهتره هارد دوم که WD Green 1TB هست رو با یک ST1000DM001 تعویض کنم ؟؟ ( از نظر کارایی و سرعت و ... )
مثل اینکه فراموش کردید جواب بدید ...
up ...
( این پست رو حذف کنید )
انتخاب نهایی با خودتان هست . اگر قيمت مهم نیست و بودجه کافی دارید همانطوريكه قبلاً هم گفتم میتونید WD Black را انتخاب کنید ، در غير اينصورت اگر بدنبال حداكثر حجم با حداقل بودجه هستيد چاره ای جزء انتخاب Seagate ندارید . WD Green که سرعت پایینی دارد ، هارد دیسکهای HGST همانطوریکه خودتان هم گفتید که بسادگی در بازار پیدا نمیشوند . آیا چاره ای بغیر از انتخاب Seagate دارید ؟نقل قول:
به هر حال بار کاری و Workload هارد دیسکهای موجود در سیستمهای عادی و کاربردهای معمولی به پای هارد دیسکهای موجود در دیتاسنترها نمیرسد و احتمال خرابی کمتر خواهد بود.نقل قول:
سیستم من هم از 24 ساعت ، حدود 20 ساعت روشن می مونه
من نظرم این هست که ابتدا SSD درایو بخرید ، OS و نرم افزارها را روی آن نصب کنید و از WD Green بعنوان آرشیو دیتا استفاده کنید . طبق روشی که در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم میتونید مقدار زمان مورد نیاز برای Sleep/Standby شدن هارد دیسکهای WD Green را به حداکثر برسانید (رفع مشکلی که در پست اول اشاره کردید) . به هر حال اگر بازهم راضی نبودید میتونید هارد دیسکهای WD Green را با Seagate یا WD Black تعویض کنید.نقل قول:
به نظرتون بهتره هارد دوم که WD Green 1TB هست رو با یک ST1000DM001 تعویض کنم ؟؟ ( از نظر کارایی و سرعت و ... )
سلام یک هارد مای بوک 4 ترابایت وسترن دیجیتال خریدم مقداری فایل در حدود 26 گیگ روش ریختم اما مرتب هارد هنگ میکنه که مجبور میشم آدابتور رو ازش خارج کنم باز دوباره که وصل میکنم دوباره هنگ میکنه سرعت انتقال اطلاعاتشم کمه واسه رفع این مشکل چه باید بکنم چطور از سلامت این هارد مطمن بشم آیا باید از برنامه hd tune استفاده کنم طرز کار با این برنامه چگونه است و کدام قسمتها را برای سلامت هارد باید بزنم لطفا کمکم کنید متشکرم. عکسهای گرفته شده از هارد من با برنامه hd tune آیا این هارد مشکل دارد و نیاز به تعویض دارد یک هفته بیشتر نیست این هاردو گرفتم . بعد گذاشتن این عکسها الان دمای هارد 44 درجه هست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .نقل قول:
توصيه ميكنم روي سيستم ديگري كه USB3 دارد تست كنيد . اگر همچنان مشكل هنگ كردن و كندي ترانسفر ديتا دارد و اگر SMART Statusـها نشاندهنده وضعيت نامناسب هارد ديسك باشد (عكس بگذاريد) توصيه ميكنم بفرستيد گارانتي تا براي شما تعويض كنند .
خيلي ساده هست . طبق عكس زير (مربوط به هارد اكسترنال چهارترابايتي WD كه براي خودم هست) از قسمت Health ، پس از انتخاب هارد ديسك مورد نظر از منوي پايين آمدني سمت چپ و بالا ، ميتونيد SMART Statusـها را بررسي كنيد .نقل قول:
چطور از سلامت این هارد مطمن بشم آیا باید از برنامه hd tune استفاده کنم طرز کار با این برنامه چگونه است و کدام قسمتها را برای سلامت هارد باید بزنم لطفا کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطع و وصل كردن پشت سرهم و بدون فاصله ، كار صحيحي نيست .نقل قول:
آدابتور رو ازش خارج کنم باز دوباره که وصل میکنم
وقتيكه از پستتان نقل و قول گرفته ميشود و به آن پاسخ داده ميشود ، خواهش ميكنم ديگر پستتان را ويرايش نكنيد و براي مطلب جديد ، پست ديگري ارسال كنيد . به هر حال باتوجه به SMART Status و مشكلات پيش آمده در هنگام استفاده (هنگ كردن و كند شدن آن) من توصيه ميكنم بفرستيد گارانتي .نقل قول:
سلام دوستان
1- من لپ تابم مدل HP 6190se است و هارد داخلی اش مشکل داره . می خوام یک هارد خوب و با دوام براش بگیرم . به نظرتون چه مدلی بگیرم ؟ SSD هم هست هارد داخلی این لپ تاب ؟ از نظر بوجه تا 600 هزار تومان می تونم هزینه کنم . می خوام هاردش عالی باشه .
2- یک هارد اکسترنال 4 ترابایت خوب هم می خوام . به نظرتون چه مدلی بگیرم .
با تشکر.
سلام .نقل قول:
بودجه زیادی برای اینکار کنار گذاشتید ، حتی میتونید SSD Driveـهای 250GB تا سقف بودجه ای که در نظر گرفتید پیدا کنید که نه تنها پرفورمنس بهتری در مقایسه با HDD دارند بلکه در برابر ضربه و شوک هم مقاومت بیشتری دارند . به هر حال اگر حجم ذخیره سازی بیشتری میخواهید من پیشنهاد میکنم WD Black را پیدا کنید . در صورتیکه نتونستید WD Black را در بازار پیدا کنید مجبورید از مدلهای عادی مثل WD Blue انتخاب کنید .
ممنون ، این SSD درایو ها داخل لپ تاب جا میشه ؟ به لپ تاب می خوره ؟ به نظرتون چه مدلش رو بگیرم و با چه حجمی؟
با تنشکر.
سایز SSD Drive مشابه هارد دیسکهای 2.5 اینچی هست و در نتیجه مشکلی با نصب در داخل لپتاپ نخواهید داشت . میتونید ADATA SX900 256GB بخرید که در یکی از انجمنهای فروش 585 هزار تومن قیمت گذاشتند .نقل قول:
سلام اُستاد عطا، اون یکی مقاله backblaze رو در مورد مقایسه هارد دیسکهای Enterprise(هارد مخصوص سرور با عمر طولانی) و Consumer (هارد معمولی برای کاربران خانگی) را خواندهاید نتیجه وحشتناک و غیر قابل باوره!
درصد خرابی هاردهای معمولی استفاده شده در سرورهای شبانه روزی کمپانی عظیم backblaze در یک سال = 4.2%
درصد خرابی هاردهای گرانقیمت مخصوص سِرور در سِرورهای شبانهروزی کمپانی عظیم backblaze در یک سال = 4.6%
در آخرش هم نویسنده این تحقیق آماری و عَملی با قاطعیت گفته، هاردهای گرانقیمت Enterprise مخصوص سِرور ارزش پولی که بابتشون پرداخت میشه رو ندارند و فقط تنها مزیتشون گارانتی و خدمات پس از فروش طولانیترشونه.
در واقع پول اضافیای که کمپانیهای سازنده هارد بابت محصولات Enterprise مخصوص سِرور میگیرند برای گارنتی طولانیتره و نه تکنولوژی ساخت برتر و بادوامتر!
لینک مقاله:
راستی اُستاد یه عکس از وضعیت یکی از هاردهای 1 ترابایتیام میذارم ممنون میشم نظرتون رو بدید.
عجیب اینکه تو این 3 ماهه که این هشدار رو در وضعیت هاردم دیدم ، خود هارد تا الان مشکلی نداشته!
هارد دیسک سیگیت 1 ترابایتی ، 3 پلاتر ، که دی ماه سال 1389 خریدم یعنی تا الان که تیر ماه سال 1393 است. 3 سال 7 ماه میشه داره کار میکنه، روزی هم به طور متوسط 16 ساعت کار می کنه در تصویر هم مشخصه 21031 ساعت Power On Hours داشته. کلاً به نظر شما وضعیتش خطرناکه؟ ممنون.
سلام .نقل قول:
ایندو سری در شرایط یکسانی استفاده نمیشوند (جمله بالا نقل و قول شده از همان سایت هست) و مطمئن هستم اگر Consumer driveـها در شرایط کاری برابر با Enterprise driveـها قرار بگیرند آمار خرابی بیشتر خواهد بود .نقل قول:
The enterprise drives are used heavily. The consumer drives are in continual use storing users’ updated files and they are up and running all the time, but the usage is lighter.
مدلی که دارید 2 پلاتر هست . آخرین بار کی Reallocate Eector Count را چک کردید ؟ اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده پس جای نگرانی زیادی نیست (مقدار نوشته شده در ستون DATA) ولی اگر مقدار آن بطور دائم بیشتر میشود قابل اعتماد نخواهد بود و توصیه میکنم تعویض کنید.نقل قول:
در مورد CRC Error در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتي دادم . موارد گفته شده را انجام بدید و ببینید مقدار نوشته شده در ستون Data بیشتر میشود یا خیر .
سلام
آقا شرمنده باز من اومدم سوال کنم
من چند روز دنبال این WD BLACK 2TB بودم پیدا نشد
الان با یکی از دوستان صحبت کردم گفت 2 ترا نگیر و به جاش WD 3TB external بگیر یا دوتا 1 ترا اکسترنال
به نظرتون 3ترا اکسترنال بهتر از اینکه یک black 2TB بگیرم؟ ( می خوام 24 ساعته هم به سیستم وصل باشه و تکونش ندم و حالا پورت USB شو هم بعضی وقت ها بکشم بزنم به مودم واسه file sharing )
واسه ویندوز هم یک SSD 120 میگیرم بعدا یا شاید یکی از WD Green هام رو با Seagate عوض کنم.
سلام .نقل قول:
اين دو مدل براي اهداف كاملاً متفاوتي طراحي و ساخته شده و در مقايسه ايندو باهم كار صحيحي بنظر نميرسد . از آنجائي كه قرار هست بطور دائم به سيستم متصل باشد من پيشنهاد ميكنم هارد ديسك اينترنال بخريد و اگر file sharing براي شما مهم هست از طريق PC هم ميتونيد اينكار را انجام بديد . اگر هم WD Black پيدا نميكنيد ميتونيد Seagate بخريد .نقل قول:
به نظرتون 3ترا اکسترنال بهتر از اینکه یک black 2TB بگیرم؟
ممنون ، خودم هم همین نظر رو داشتم ( حالا بیشتر میگردم همین WD black رو میگیرم )نقل قول:
( واسه فایل شرینگ هم چون مودمم هارد ساپورت میکنه و میشه مستقیم و بدون استفاده از کامپیوتر به اطلاعاتش دسترسی داشت گفتم )
حالا یک موضوع دیگه اینکه :
هارد WD Black به دلیل سرعت بالاش مثلا برای بازی مناسب تره طبق گفته خودتون سرعت لودینگ رو میبره بالا ، حالا اگه ویندوز روی یک SSD نصب باشه و بازی مثلا روی یک WD Green آیا سرعت لود به WD Black میرسه ؟؟ ( من اینطور فرض میکنم چون در Black ویندوز و بازی روی یک دیسک هست باید سرعت بیشتر باشه )
و اینکه کلا در بحث هارد یک عدد هارد با فضای بالاتر مناسب تره یا دو تا هارد که مجموعش میشه همون فضا ؟؟؟ ( 1+1 بهتر از 2 ؟؟ ) با فرض مشخصات یکسان
باز هم ممنون
سلام .نقل قول:
از آنجائي كه بازي را روي WD Green نصب كرديد ، سرعت لودينگ بازي در حد كارايي WD Green باقي خواهد ماند . البته دقت كنيد كه كيفيت اجراي بازي مثلاً رزولوشن و ... بيشتر به كارائي گرافيك و CPU بستگي دارد .نقل قول:
هارد WD Black به دلیل سرعت بالاش مثلا برای بازی مناسب تره طبق گفته خودتون سرعت لودینگ رو میبره بالا ، حالا اگه ویندوز روی یک SSD نصب باشه و بازی مثلا روی یک WD Green آیا سرعت لود به WD Black میرسه ؟؟ ( من اینطور فرض میکنم چون در Black ویندوز و بازی روی یک دیسک هست باید سرعت بیشتر باشه )
بافرض يكسان بودن مشخصات ، حتي اگر بصورت RAID0 باهم تركيب شوند ،فقط سرعت Copy/paste افزايش پيدا ميكند (افزايش در Sequential Transfer rate) و معمولاً تغييري در Access Time ايجاد نخواهد شد و در نتيجه كاربر متوجه بهبود در سرعت بوت سيستم عامل و يا اجراي نرم افزار نخواهد شد .نقل قول:
و اینکه کلا در بحث هارد یک عدد هارد با فضای بالاتر مناسب تره یا دو تا هارد که مجموعش میشه همون فضا ؟؟؟ ( 1+1 بهتر از 2 ؟؟ ) با فرض مشخصات یکسان
بنظرم يك هارد ديسك 2TB بخريد كه بعداً امكان افزايش تعداد هارد ديسك را داشته باشيد . البته با ذخيره كردن اطلاعات در تعداد بيشتر هارد ديسك ، احتمال از دست دادن كليه اطلاعات كمتر خواهد شد .