رو on کلیک کن.نقل قول:
رو on کلیک کن.نقل قول:
:n02: تغییر نمیکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیماتش تو پنلشه!
من برای موبایل گرفتم همینجوری بود.نقل قول:
طبیعتا باید بشه اما چون هنوز بطور رسمی 2014 در سایت قرار نگرفته ممکنه فعلا نشه از لایسنسهای اورجینال نسخه های قبل استفاده کرد.نقل قول:
ازشون سوال کردم گفتن کسی که درباره این انتی ما اطلاعات کافی داره نیست ولی میگیم که بهت ایمیل بزنه و بهتون کمک کنهنقل قول:
باز من دوباره دو روز دیگه ازشون سوال میکنم و اینم ازشون سوال میکنم که چجوری غیر فعال میشه
ویرایش : این انتی ویروس برای 5 تا 30 کامپیوتر هست و این سایت رو بهم داد گفت هرچی میخوای بدونی اینجاست
Hello Pedram,
Thank you for contacting us.
Bitdefender Cloud Security for Endpoints is a security solution with a web-based management interface. More information about our product you can find below:
من متوجه یک چیز دیگه هم شدم وقتی بیت دفندر رو از سایت اصلی خودش دانلود کردم سرور اپدیتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود ولی چون من این انتی رو از ایران خریدم باید نسخه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب میکردم که سرور اپدیتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که سرعت اپدیت شدنش و ... خیلی بد تر از نسخه اصلی هست حالا نمیدونم مشگل چیه
ولی من فردا حتما باهاشون حرف میزنم تا ببینم چرا اینجوریه
سلام دوستان
من total security 2014 دارم از دیروز ارور میده برا آپدیت یعنی نمیتونه آپدیت کنه !
کسی همچین مشکلی نداره؟؟!
خدای نکرده تحریم که نکردن که؟؟!!:n28:
update server رو عوض کردم حل شد....
update server رو چی گذاشتی؟نقل قول:
وقتی بیت رو نصب کنی سرور پیشفرض هست که برای ایشون ارور اپدیت میداده و سرور رو عوض کردهنقل قول:
اگه یکم صبر میکردین جواب رو میداد و میفهمیدیم . الان شما یک اسپم دادید و این خلاف قوانین انجمن هست .
چندتایی آپدیت سرور داره بیت دفندر منتها هرموقع که ارور آپدیت بده بین xiv و xiii سوئیچ میکنم حل میشه...نقل قول:
اسیاتک نسخه تریال 30 روزه دادهنقل قول:
پاک کردم کسپرسکی 2014 خودمون را نصب کردم!عشقه!:n12:
بله درسته.نقل قول:
بله میشه.نقل قول:
داداش بتمن این ترایل ریستی که گذاشتی دانلود نمیشه
لطفا یه بررسی کن
ممنونم
سلامنقل قول:
بررسی شد. لینک سالمه!
برای راحتی بیشتر یه لینک کمکی به پست مربوطه اضافه کردم
موفق باشید
من چند روز پیش اومدم بیت نصب کنم ، ولی موقع نصب با اینکه گزینه آپدیت آنلاین موقع نصب رو برداشتم ، ولی فکر کنم موقع نصب یکی دو ساعتی منو مشغول آپدیت کرد! توی پنجره نصب ، 3 تا نوار بود اگه اشتباه نکنم. یکی نوار اسکن ، یکی نوار دانلود و آپدیت و اینا ، یکی هم نوار نصب! بعد از دو ساعت دیدم نوار نصب طوری پیش میره که باید 8-7 ساعت دیگه هم منتظر بمونم! برای همین بیخیالش شدم!!!
حالا همیشه اینطوری هست؟
شما بیت رو چجوری نصب میکردین؟نقل قول:
حجم فایل نصبیه شما چقدر بوده؟
از کدوم سایت دانلود کردین؟
من این نسخه رو نصب کردم :نقل قول:
BitDefender.Internet.Security.2013.Build.16.30.0.1 843.x64
و از سایت س ا ف ت 98 گرفتم. حجمش هم ماشاا... هزار ماشاا... 383 مگ هست :n02:
سعی کنید همیشه تمام برنامه های امنیتی رو از سایت مخصوص خودش دانلود کنیدنقل قول:
به پست اول همین تاپیک مراجعه کنید، لینک های دانلود همشون موجود هستند
دوست عزیز موقع نصب باید کاملا اینترنت قطع باشه. و همون اول موقع نصب به شما میگه اپدیت شود و نصب شود شما میگی خیر و نصب رو شروع میکنه اول اسکن سریع میکنه و نوار اپدیت سریع پر میشه و نوار نصب در مدت چند دقیقه پر میشهنقل قول:
سلام
من هر وقت برنامه ای مثل IE یا ... رو انتخاب می کنم که به اینترنت نیاز داره؛ فایروال توتال سکیوریتی 2013 از من در مورد دسترسی به اینترنت سوال می کنه!
در صورتی که من قبلاً براش مشخص کردم ولی این کارو هر بار تکرار می کنه!
چه کار کنم که فقط همون اول در مورد برنامه ای سوال کنه، نه بیشتر؟
ممنون
در تنظیمات چه تغییراتی انجام دادید ؟نقل قول:
سلام
تغییرات خاصی نبوده!
در قسمت Setting فایروال فقط حالت Personal mode رو ON کردم و در قسمت Advanced هیچ تغییری ندادم!
این کل تغییراتی بود که من در قسمت فایروال دادم.
در قسمت Setting فایروال Personal mode رو off کنید و یک بار سیستم رو ریستارت کنید مشگل شما حل میشه :n02:نقل قول:
و ایا منظور شما اینه چون این paranoid mode هست نه Personal mode و وقتی paranoid mode رو غیر فعال کردی یک بار سیستم رو ریستارت بکن
paranoid mode کارش اینه که هر برنامه ایی که نیاز وصل شدن به اینترنت را دارد اول باید از شما اجازه بگیرد . هیچ برنامه ای بدون اجازه شما نمیتونه به اینترنت وصل بشه .
سلام
دوستان من یک لایسنس یک ساله بیت دیفندر(آنتی ویروس نه اینترنت سکیوریتی) دارم،پارس آنلاین بهم داده،ولی به کارم نمی یاد، هر کی خواست پیغام خصوصی به من بده( البته با یه مقدار مبلغ!) که من بهش تقدیم کنم.
بعضی ها با بیت دفندر مشگل دارن که میگن کرک رو پاک میکنه برای این کار چند راه حل وجود داره اول میرین تو تنظیمات انتی بیت و طبق عکس عمل کنید
و بعد ok رو میزنید .با این کار دیگه کرک و ویروس و فایل مشکوک رو پاک نمیکنه و قرنطینه میکنه از قرنطینه شما مییتونی پاک کنی برگردونی و... . و برای شناسوندن کرک به بیت اول بیت را غیر فعال میکنید و طبق عکس پیش میرید
اگه کرک شما قرنطینه شده اول باید از قرنطینه درش بیارید در اینجا
در عکس بالا بیشتر EXcluded files and folder بکار شما میاد که یک فایل و یا یک فولدر رو از دسترس انتی خارج میکنید
اگه باز هم موفق نشید در این تاپیک اعلام کنید تا بررسی شود .
چطوری میشه از پاک شدن کرک ها و patch ها توسط آنتی ویروس بیت دیفندر جلوگیری کرد؟
نقل قول:
سلام
یکم زحمت خوندن به خودت بدی بد نیست
همین پست قبلیت توضیحشو داده
بابا این بیت دفیندر خیلی گیر میده !!
سی دی میذاری تو دستگاه الکی الکی واسه خودش اسکن میکنه ! از کجا غیر فعال کنم این گیر دادنای الکیش رو؟
یوزرش رو میدین؟
من 5تا دوساله داشتم سر یه اشتباه پاک شد
الان داره اشکم درمیاد
نسخه فارسیش تو بعضی سایت ها دیده میشه معتبره؟
دو نوع داریم ایمن و خود بیت دفندرنقل قول:
اگه از سایت نمیانده بیت دفندر در ایران دنلود کنی معتبر هست
من نصب کردم خیلی هنگ میکنه خوب نیست اصلا
سیستم شما چیه ؟ احتملا ضعیف هست چون من نسخه توتال 2013 رو رو سیستم قدیمی پدرم نصب کردم بدون هنگ و کندی کار میکنهنقل قول:
تو سیستم من که انگار انتی نصب نیست
نسخه معمولی رو من نصب کردم مشکلی نداشت به قول شما انگار انتی ویروس نصب نیست رو سیستم ولی نسخه فارسیش خیلی بده همش هنگ میکنه
سلام دوستان
برای نسخه 2014 کرکی وجود داره؟
کرک قبلی بهش میخوره؟؟(BD2013.TR.Setup-BBs)
دانلود کردنش خیلی برام مشکله، میخواستم اگه کرک نداره الکی دانلود نکنم!
سلام
میخوام بیت دفندر دونه به دونه فایل ها کلا هرچی وجو.د داره رو بگرده و اسکن کنه چی رو بزنم
خعلی هم دقیق بگرده
:|
تجربه شخصی: واسه اینکه خعلی دقیق بگرده باید بری توی setting بعد antivirus حالا active virus control رو بذار روی aggressiveنقل قول:
واسه اسکن کامل هم Scan now رو بزن بعدشم system scan رو بزن
یه سوال وقتی ویروس هاروئ پیدا کرد چیکار کنم پاکشون کنه؟
من اشتباهی زدم
و فکر میکنم به قرنطینه یا جایی بردمشون
اگه شناساندن فایل لیستی یا چیزی داره بگید برم ازشون پاکشون کنم
برو تو قرنطینه ببین اونجا ویروس هست یا نهنقل قول:
اگه تو قرنطینه نبود برو اینجا گزارش رو ببین