بدون شرح.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تکراری نباشه.
Printable View
بدون شرح.
امیدوارم تکراری نباشه.
هر سال یه بساطی با این EA داریم! واقعا یه کارایی می کنن در حد آفریقا. این Origin رو اومدم نصب کردم، حالا Product code می خواد! پس این چه جور نسخه دمو مجانی ایه؟ یکی دو تا کد هم پیدا کردم که گفت قبلا استفاده شده! کسی کیجنی چیزی داره؟
کرک ها رو هم که هر کدوم رو می ریزم، وارد بازی نشده بلافاصله می پره بیرون. توی این تاپیک چنین موردی ندیدم، کسی راه حلی داره؟
نشد یه فیفا PC بده این EA انقدر بدبختی نداشته باشه!
يه بار بازي حذف كن دوباره فايل اكستركت كن بعد كرك بذار ايشا... كه مشكلت حل بشه
دوستان کسی تونسته لگ رو از بین ببره.........همه کارها رو هم کردم........از کنترل پنل nvidia هم کارهلی لازم رو کردم......ولی بازم لگ دارم
چند صفحه پیش یه بنده خدایی یه کرک 13 مگی گذاشته بود.من از همون استفاده کردم و اجرا شد...دیگه نیازی به اریگین و اینجور چیزا هم نیست
لگ از خود بازیه.نه از سیستم.اگه دکمه ها رو عوض کنی لگ داره و بازی کرش میشه.منم وقتی تنظیم نمی کردم عین هلو اجرا میشد ولی وقتی تنظیمات کیبوردو عوض میکنم لگ داره.کلا باید تا 25 سمپتامبر صبر کنیم!نقل قول:
دوستان کسی تونسته لگ رو از بین ببره.........همه کارها رو هم کردم........از کنترل پنل nvidia هم کارهلی لازم رو کردم......ولی بازم لگ دارم
از پچ EA خبر ندارم ولی مشکل کرش روی کرنر و آفساید و خطا روی pc رو با نرم افزار Key Customizer میشه کامل برطرف کرد
از این لینک دانلود کنید:
البته دانلودش تو دو مرحلس...یعنی شما این فایل رو دانلود کردید تو مرحله بعدی نرم افزار رو دانلود و نصب می کنه
طرز کار هم که باهاش راحته..محیطش به این شکله:
در واقع کاری که این نرم افزار انجام میده چینش دکمه های صفحه کلید رو تغییر میده..
به عنوان مثال می خواید سرعت رو دکمه W بزارید بر طبق عکس زیر سرعت دکمه SHIFT چپه...پس تو قسمت 1 تو کادر جلویه set کلیک کنید w رو بزنید تو کادر بعدی(جلوی to) دکمه شیفت چپ رو بزنید بعد change(شماره 2) رو کلیک کنید((دقت کنید برعکس نزنید))
برای تمام دکمه هایی که می خوایید تغییر بدید به همین صورت انجام بدید.
در نهایت دکمه active رو بزنید که تغییرات اعمال بشه...دیگه می تونید راحت بازی کنید و کرش وجود نخواهد داشت
هر وقت بازیتون تمام شد و خواستید دکمه ها به حالت اولیه برگرده کافیه برنامه رو اجرا کنید( از system try آیکون برنامه رو کلیک کنید...یعنی کناره ساعت) ...این بار دوباره روی دکمه شماره 3 که تبدیل به suspand شده کلیک کنید
چرا تا 25؟تو پردیس گیم نوشته 3 روز دیگه انتشار میشهنقل قول:
حس زمان معرفی iOS6 بهم دست داد. خیلی خوبه ها، ولی انتظار بیش از این داشتم.
به خصوص امیدوارم فیفا تو نسل بعد تو گرافیک تقویت بشه که در اون صورت بی نقص خواهد بود.
البته از تغییرات کم اهمیت اما خیلی جذاب مثل برگزاری بازی تو ساعتهای مختلف یا شیوه شروع مجدد بازی یا تابلوی تعویض داور چهارم و ... هم نباید گذشت.
کسی آپدیت جدید فیفا رو از طریق اریجین نصب کرده؟!
ویرایش:آقا ما هر کاری میکنیم این Key Customizer جواب نمیده.با این که برنامه بازه ولی توی محیط بازی جواب نمیده.برعکس الان که میخواستم بنویسم دکمه ها جابجا شده بودند
تاکید کردم جای set و to رو اشتباه نکنید:31:نقل قول:
به عکس بالا با دقت نگاه کن... مثلا چطوری جای A و Space (دکمه پیشفرض تکل و سانتر) رو عوض کرده..کلید پیش فرض سمت راست قرار می گیره کلیدی که می خوای جدید عمل کنه سمت چپ
همونطوریهنقل قول:
توی محیط بازی عمل نمیکنه ولی تو محیط ویندوز عمل میکنه
xbox ندارم.اینجا مثل اینکه همه با کیبورد بازی می کنن.سختتون نیست؟نقل قول:
توی xbox مگه چجوریه؟من هیچ گونه مشکلی با دسته ندارم همه دکمه ها هم کار میکنه.منظور شما چیه بگو تا تستش کنم.
اینرو هم یکی جواب بده:
بجز تغییر تاکتیک نمیشه پست یه بازیکن رو مثل pes عوض کرد؟مثلا بین هافبک مرکزی و هافبک دفاعی؟
------------
دموی من برای skidrow بود ولی مشخصات match day رو داشتم.منظور همونه تغییرات تیم و بازیکناست دیگه.اینکه همینجوری هم میاد.
cd key چنده و چه مزایایی داره؟
موقع اجرای Key Customizer هم این ارور رو میده
Tweaker رو هم که نصب کردم و زمان بازی رو افزایش دادم اصلا عمل نکرد.نسخه ایه که از سافت/98 گرفتم
این که میگی تو ویندوز عمل می کنه من احتمال میدم تنظیمات کنترل توی بازی رو altentrate(یه چیزی تو همین مایه ها:31:) نیست..چون اگه کلاسیک باشه حرکت با a s d w صورت می گیرهنقل قول:
البته این خطایی رو هم که نوشتی احتال مشکل تو عملکرد نرم افزار هست
متاسفانه لینکی برای پچ پیدا نکردم...اریجین منم زبانش المانیه نمی دونم کجا این پچ رو باید پیدا کرد
می تونی این نرم افزار رو هم امتحان کنی..کارش مشابه همون فقط بعد از تغییر کلیدا انگار باید سیستم رو ریبوت کنی که به نظر به دنگ و فنگش نمیرزه
کلا این دموی فیفا مکافاتی شده . انواع و اقسام مشکلات و درگیری ها با این بازی بوجود اومد .
البته من با این برنامه KEY CUSTOMIZER کار کردم و مشکل رو حل کرد . البته بعضی وقت ها Space از کار می افتاد .
دو هفته باید با این دمو و مشکلاتش سر کنیم تا نسخه اصلی منتشر بشه!
دوست عزیز کی گفته بازی لگ داره؟!نقل قول:
پس چرا برای من لگ نداره؟
---
من الان با دسته ایکس باکس بازی میکنم هیچ مشکلی هم ندارم.
....من با این مورد هایی که در زیر می گم بازی رو گرفتم و در حال استفاده هستم بدون مشکل
کرک مربوط به اسکیدرو
برنامه x360ce.App-2.0.2.156 که شبیه ساز دسته ایکس باکس در کامپیوتر می باشد و در خیلی بازی ها عالیه .....
و پچی که وقت بازی رو 6 دقیقه ای میکنه (البته بازیکنای arena به مارکیزیو و بوفون تغییر میکنند که باید کد شون رو در فایل عوض کرد تا دوباره مسی و جو هارت بشن) ، البته دسته بازی رو هم وقتی میرین تو بازی رو حالت کلاسیک میاره که باید در تنظیمات دسته بروید و آلترنیتیو رو انتخاب کنید !
کد تیم بارسا = 241 کد مسی= 158023
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که من اینجا آپ کردم :
در ضمن دوستان برای تغییرات تنظیمات بازی باید به آدرس زیر و فایل fifaconfig مراجعه کنند
FIFA.13.Demo\Game\fifasetup
:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چندی پیش دمو بازی FIFA 13 برای PC ,PS3 و Xbox360 عرضه شد حال EA اعلام کرده است این دمو توانسته رکورد دانلود های دمو این سری را با ۱٫۹۹ میلیون بار دانلود بشکند . اگر تعداد دانلود را با سال قبل و FIFA 12 مقایسه کنیم تعداد دانلود ۲۹ درصد افزایش داشته است . پیش خرید FIFA 13 نسبت به سال قبل در امریکا ۶۷ درصد و در بریتانیا ۳۷ درصد افزایش داشته است ! پیش خرید این عنوان تنها در بریتانیا چیزی معادل ۸۷۵ هزار نسخه است . FIFA 13 در تاریخ ۲۸ سپتامبر به طور رسمی عرضه می شود .
برای همه که نداره... فکر کنم بیشتر برای کسایی باشه که با کیبورد بازی میکنن،از چند نفر دیگه هم پرسیدم اونا هم لگ داشتن.ولی وقتی تنظیمات کیبورد با کی کستومایزر تغییر دادم سوای از کرش نشدن بازی لگ هم نداشت!نقل قول:
دوست عزیز کی گفته بازی لگ داره؟!
پس چرا برای من لگ نداره؟
حيف ليگ ايران نيست !
داستان شده این دمو...
من کلا چه با کیبورد و چه دسته میخواد وارد زمین بازی شه پرتم میکنه بیرون!!!
فقط تو قسمت تمرین میتونم برم!!!
اين روزها بدجوري گير كردم بين مسئول لايسنس ea و فدراسيون فوتبال ايران
خيلي دارم سعي ميكنم تو ايميل هام يه جور تعامل برقرار كنم بينشون ... اين همه پول تو اين فوتبال جابجا ميشه ! هركدوم از باشگاه ها 50 ميليون بزارن ميتونيم 1000 تا بازي فيفا14 رو بخريم و در ضمن 1سال وقت بديم كه بازي تيما رو زير نظر بگيرن و مثل عربستان هول هولكي لايسنس نكنن ...
كسي هست اينجا يه تيم تشكيل بديم و يه سال يه برنامه ريزي داشته باشيم كه از هر جهت فشار بياريم به مسئولين داخلي با ايميل و ea كه ليگ مارو لايسنس كنه ؟ كافيه يه جو تو فيس بوك بديم و مردم اين جو رو بگيرن ... ديگه تمومه !
اونوقت سال ديگه همين موقع بجاي استرس ، قش و ضعف ميريم براي اومدن فيفا 14 و بازي كردن با تيماي ايراني و بازيكناي خودمون ...
من ميرم ملــــــــــــــــــــوان ميگيرم با بارسلونا بازي ميكنم :دي 10تا ميخورم حال ميكنم (گرچه تو واقعيت 10تا ميزنيم :دي)
یه چیزی گفتی که از هر طرف بهش نگاه کنیم محالهنقل قول:
ea بیاد ایران؟ مگه بیکار خودشو با آمریکا در بندازه
مدیرعامل یه تیم ایرانی بیاد پول بده بابت بازی؟ از اون حرفاس!
مردم ما چقدر به بازی اهمیت میدن؟ (آدم بزرگا رو میگم)
گیم هنوز یه چیز بچگونه تلقی میشه تو جامعه ما
دوست عزيزم شما رقابت عربستان و ايران رو تو سايت fifplay ديده بودي ؟ كه در نهايت با اختلاف حدود 100تا عربستان برنده شد و امسال لايسنس شد.نقل قول:
چرا فكر ميكني مدير عامل ايراني پول نميده ؟ وقتي فدراسيون فوتبال ما اراده كنه به راحتي پول هم ميدن ...
مردم ما خيلي به بازي اهميت ميدن ! شما نگاه كن تو خانوارهايي كه وضع اقتصادي شون معمولي و خوبه كنسول بازي و كامپيوتري كه بشه باهاش بازي هاي next gen انجام داد وجود داره كه نشونه علاقه مردمه ! بين من و دوستاي من : تقريبا بيشتر از نصف ايكس باكس و پي اس3 دارن !
کاملا موافقم... متاسفانه صنعت گیم تو ایران خیلی بهش بی احترامی میشه ...نقل قول:
یکی از مریضام اومده بود ، دندوناشو درست کردم ( 10 سالش بود ) ، بعد باهاش جلوی باباش یه مقدار حرف زدم و گفت ایکس باکس دارم و بازی میکنم و گفت PES بازی میکنم ، یه دفعه جو منو گرفتو از خودم درومدم و بهش گفتم بابا بشین فیفا بازی کن ، فیفا 7 مهر میاد ، اونو بخر و یه خرده از بازی بهش توضیح دادم یه دفعه احساس کردم و که خودشو پدرش یه مدلی منو نگاه میکنن که یعتی دکتر مملکت با این سن هم گیم بازی میکنه ؟!؟!؟! دیدم اوضاع خرابه و مجبور شدم موضوع رو عوض کنم و بگم : من بازی نمیکنما ! بچه ی خواهرم بازی میکنه ! این چیزایی هم که در مورد گیم بهت توضیح دادم اون به من میگه ...
بابا مگه گیم چیه که ما ایرانیا اینطوری برخورد میکنیم در موردش ؟ :41:
GA... GAME که نیست که ..... :41:
ولی عمرا با این وضعی که فوتبال ما داره ، فوتبالمون لایسنس شه ... فوتبال ما چیزی برای ارائه نداره که بخواد لایسنس هم بشه ... این یه واقعیته..
اون نظر سنجی رو دیده بودم و فکر کنم مال فیفا 12 بود
به نظر من الکی بود و یا حداکثر تاثیر خیلی کمی داشت (چون هر کس میتونست نامحدود رای بده و بین دو تا کشوری بود که خیلی یوزرها بودن که 24 ساعته اونجا رای میدادن!)
در مورد مدیر عامل و فدراسیون هم اونا اگه میخواستن کار کنن میرفتن ورزشگاه درست میکردن دیگه به این چیزا نمیرسید!!
مردم ما هم البته به گیم علاقه دارن منتها من و شما علاقه داریم که سنمون زیر 20 یا نهایت زیر 25 هست (حالا یه بزرگتر اگرم باشه نمیشه تعمیم داد به همه)
اکثر جامعه ما گیم رو همچین چیزی در نظر نمیگیرن که بخواد براش سرمایه گذرای بشه و ...
چندصفحه پیش هم یکم بحث شد درباره اینکه چزا عربستان هست و ایران نیست
بهترین و ساده ترین راهش اینه که از فیفا بخوایم یه رای گیری دوباره راه بندازه که لیگ ایرانو بذاره یا یه لیگ دیگه!
فدراسیون باید فیفا رو یارانه ای کنه.یعنی از جیب خودش مایه بذاره، بعد بازی اصل رو که خودش خریده حداکثر 15 تومن بده به همه.اگه همه ببنن بازی اصل اینقدر ارزونه،مطمئن باشید کسی کپی نمیخره،کسی هم که با این قیمت کپی میخره اصلا پلیر نیست...
بعدشم ما اینهمه مخ کامپیوتر مگه نداریم؟این همه نرم افزار ایرانی قفل دارن، اگه خود ایرانی ها روش قفل بذارن کسی نمی تونه بازش کنه :دی
شاید هم بازیکنای ما برای اینکه قدرتشون تو فیفا بالا بره یه تکونی به خودشون بدن،آخه آبرو ریزیه دفاع وسط تیم ملی مثلا قدرتش 65 باشه :دی
نکته جالب اینجاست که پتانسیل ایرانی ها رو بذارن 95، بعد از 2 فصل کریر مود بازیکن 33 ساله ایرانی که 65 بوده دفاع وسط بایرن شده!!!!
دوستان شرمنده من دمو رو از دانلود ها گرفتم و کرک اسکیدرو رو هم ریختو و آخرین ورژن direct x رو هم نصب کردم ولی بازم وارد بازی نمیشه :(
مشکل از کجاست ؟
من بازی رو از طریق اوریجن نصب کردم و حتی آپدیت هم شد وایمیلم رو هم شناخت ولی همچنان قبل از شروع بازی کرش می کنه...
ما که نتونستیم بازی کنیم....
در مورد لیگ ایران هم به نظر من ذره ای ارزش نداره...من مدتهاست که فقط فوتبال اروپا رو نگاه می کنم و فوتبال ایران دیگه از رده خارج شده....
به شخصه اگه فوتبالی لیگ ایران رو بزاره هیچوقت لیگ ایران رو بازی نمی کنم...
به شخصه توی همه فوتبالا کاریر مود رو فقط با رئال بازی می کنم و بس...
بحث بسيار جالبيه ، افرين :31:
شهروز جان اتفاقا دانشكده ما همه اهله بازين !!يعني تا اين حد كه انترن هاي دختر هم بازي ميكنن:31: .ولي در مورد نگاه عموم به گيم كاملا باهات هم عقيدم .راه دور چرا بريم ،همين فروم خودمون تا ميخوايم تو بخش هاي پزشكي ،علمي يا فرهنگي نظر بديم همه اولين كاري كه مي كنن اينه كه نظرات مارو نخونده رد ميكنن :31: دليلش هم اينه كه بالاي اسم اوردن كاربر فعال انجمن بازي !!!
يعني نگاه به گيمر ها اينه كه همگي يسري ادم علاف ، افسرده ، چاق :31: غير اجتماعي و كلا يك احمق تمام عيار هستن كه از مساىل روز عقبن و فقط پولشونو سر بازي ها تلف ميكنن .
دوستمون گفت معمولا زير ٢٠ساله ها علاقمند بازي هستن ! درست هم ميگه تو ايران و تا نسل هاي قبل ما اينطور بوده .اما نميدونم ايشون چقدر در زمينه سن ميانگين گيمر ها در دنيا تحقيق كردن .
سن ميانگين بالاي ٣٠ سال هست دوستان !! يعني من با ٢٦ سال سن هنوز يك بچه گيمر محسوب ميشم !:31:
ببينيد بازي ها تعداد بسياريشون براي بالاي١٨سال مناسبن و البته هر جا بجز ايران اين ارقام واقعا اهميت داره و بازي ها رو به سنين پايين تر نميفروشن ( در ايران اسلامي ما بچه هاي ٦ ساله هم gta بازي ميكنن و پدر مادر ها هم هيچ مشكلي ندارن (بخاطر فرهنگ سازي قوي اين ٣٠ سال اخير !!))اين خودش نشون ميده كه قشر عظيمي از گيمر ها سن كمي ندارن
+
در رابطه با صحبت دوستمون ، ببين برادر من EA برا چي بايد ليگ ايرانو بسازه ؟ مگه چقدر از بازار خريد فيفا در اختيار ايرانه كه بخاطر افزاش سود فروش تو ايران ليگ مارو هم قرار بدن ؟مگه قانون كپي رايت در ايران رعايت ميشه (نمونش چند صفحه قبل دوستمون شهروز گفت ميخواد بازي رو ارجينال تهيه كنه ،بقيه دوستان با نگاهي عاقل اندر سفيهانه گفتن وقتي ميتوني بازي رو با 5 تومن بخري برا چي پولتو هدر ميكني ؟؟؟)
+
بشخصه خوشحالم ليگ مارو قرار ندادن ،اگه ميساختن بايد چنت هاي ليگ ايرانم ميزاشتن!! اون وقت امت اجنبي استاديوم ها رو ميديد ، لباس هاي تيم ها رو ميديد شعار ها رو ميشنيد و...
واقعا دارم با بازی حالی میکنم و روز شماری میکنم برای منتشر شدنش
نقاط قوتش رو که همه گفتیم
اینم نقاط ضعف از دید من تا الآن:
1. تور دروازه خیلی خشک و بی حسه انگار از آهن درست شده!
2. داور خیلی راحت پنالتی میگیره. تنه های ساده رو هم بعضی وقتا پنالتی میگیره!
3. دروازه بان ها با اینکه اکثرا عکس العمل های قشنگی نشون میدن ولی هر از گاهی خیلی بد گل میخورن!
اَخ که چقدر توی فیفا پتالتی ها رو به وسط دروازه میزنن !!! یک بازی کردیم رفتیم پنالتی تیم مقابل 10 تا از بازیکنانش همگی توپ رو به وسط زدن .
ما هم به خیالمون که بالاخره یکی رو به کناره ها میزنه چپ و راست شیرجه میزدیم این طرف و او نطرف و کلا مچل شده بودیم و سوژه خنده تیم حریف . آخرش دروازه بانشون توپ رو به اوت زد که از قضا وسط هم زده بود!
این قسمت توی فیفا خیلی روی اعصابه و 98% پنالتی ها به وسط دروازه زده میشه .
پنالتی هایی هم که به ارتفاع بالا زده میشه خیلی راحت توسط دروازه بان ها گرفته میشه . کلا دروازه بان ها توی ضربات پنالتی شیرجه های هوایی میزنن که اصلا طبیعی نیست و در واقعیت پنالتی هایی که به بالا زده میشه اگر توی چهارچوب باشه اکثرا گل میشه.
ولی اینجا خیلی راحت گرفته میشه .
راستی کسی میدونه چطور میتونیم دیوار دفاعی رو موقع شربات آزاد به جلو بیاریم ؟!
فکر کنم فکر کنم فکر کنم با شوت.چون وقتی دیواره رو جلو اوردم دستم رو شوت بود.شاید هم دکمه ی کناریش بودهنقل قول:
راستی کسی میدونه چطور میتونیم دیوار دفاعی رو موقع شربات آزاد به جلو بیاریم ؟!
با شما موافقم ولی ببینید اگه لیگ ایران لیسانس بشه به فوتبال کشورمون خیلی کمک میکنه. یعنی به بازیکنامون نشون میده که کجا هستن و بازیکنهای اروپا کجا هستن ...نقل قول:
چرا باید بازیکنای ما میلیاردی پول بگیرن و درجا بزنن ! باید بسازن و آورال فوق پایین بزارن که ببینن هیچی نیستن !
آره یکی دو بار همچین اتفاقی برای منم افتادنقل قول:
کرکر خنده بود:39:
ولی با یکم تمرین دستتون میاد
سخته ولی میشه به گوشه هم زد
این تیکه رو نفهمیدم آخرش توپ بالا بره قراره گل بشه یا نه؟!
نقل قول:
دوستمون گفت معمولا زير ٢٠ساله ها علاقمند بازي هستن ! درست هم ميگه تو ايران و تا نسل هاي قبل ما اينطور بوده .اما نميدونم ايشون چقدر در زمينه سن ميانگين گيمر ها در دنيا تحقيق كردن .
سن ميانگين بالاي ٣٠ سال هست دوستان !! يعني من با ٢٦ سال سن هنوز يك بچه گيمر محسوب ميشم !:دی
ببينيد بازي ها تعداد بسياريشون براي بالاي١٨سال مناسبن و البته هر جا بجز ايران اين ارقام واقعا اهميت داره و بازي ها رو به سنين پايين تر نميفروشن ( در ايران اسلامي ما بچه هاي ٦ ساله هم gta بازي ميكنن و پدر مادر ها هم هيچ مشكلي ندارن (بخاطر فرهنگ سازي قوي اين ٣٠ سال اخير !!))اين خودش نشون ميده كه قشر عظيمي از گيمر ها سن كمي ندارن
منظور منم دقیقا همین بود
چون تو کشور ما نظر جامعه اینه که گیم مال بچه مدرسه ای هست و اگه مثلا یه دانشجو بشینه پای بازی دیگه خیلی معنی دار میشه!!
برعکس اون ور
توی فوتبال این ضربات اکثرا گل میشه (اگر در چارچوب باشه) . ولی توی فیفا دروازه بان ها شیرجه هایی عجیب و هوایی میزنن و توپ رو میگیرن که اصلا طبیعی نیست !نقل قول:
این تیکه رو نفهمیدم آخرش توپ بالا بره قراره گل بشه یا نه؟!
پس این ضربات باید گل بشه :31:
برای من که به همه نقاط دروازه میزنن!نقل قول:
تو پنالتی چجوری شیرجه میزنی؟؟
من هر دکمه ای رو میزنم نمیشه
نسخه سافت/98 که نصبی نیست هیچ پچی روش کار نمیکنه.کسانیکه این نسخه رو دارن پچی که تایم بازی رو زیاد میکنه واسشون جواب داده یا نه؟
با دکمه های Numpad یا همون دکمه های ماشین حساب :31:نقل قول:
برای من که به همه نقاط دروازه میزنن!
تو پنالتی چجوری شیرجه میزنی؟؟
من هر دکمه ای رو میزنم نمیشه