تو بخش خودروهای آمریکایی مطرح کنید خیلی راحت جواب میگیرید.نقل قول:
تو بخش خودروهای آمریکایی مطرح کنید خیلی راحت جواب میگیرید.نقل قول:
با سلام قیمت این دو تا مدل را تو بازار می خواستم
206 تیپ 2 سفید مدل 91 صفر
205 تیپ 5 دنده اتومات مدل 85 رنگ مشکی
.
پژو 206 تیپ 2 صفر 91 ----->19.200.000نقل قول:
پژو 206 تیپ 6 مدل 85 ----->17.500.000
تیپ 5 اتومات نداریم ، اتومات میشه تیپ 6
پژو 206+ تیپ 2 مدل 91 قیمت 18700000 تومان ( نوسان قیمت داره و تا 19 میلیون هم امکان داره برسه )نقل قول:
پژو 206 تیپ 5 دنده اتوماتیک نداره تیپ 6 دنده اتوماتیک هست تیپ 5 مدل 85 قیمت حدود 14500000 تومان
با سلام دوستان یه ال 90 ای یک مدل 88 نقره ای بیرنگ و کارکرد کم و بیمه هم 10 روز دیگه بیشتر نداره چند بخرم؟ ممنون میشم بگید خودش میگه 13500 ؟!
قیمت مناسبه.نقل قول:
برا اینکه 10 روز بیشتر بیمه نداره چونه بزن شاید کمترم بتونی
مزدا 3 مدل 87-88 تیپ 3 حدودا چند هست؟؟ بدون رنگ و فنی سالم
مزدا3 تیپ3مدل 87 حدود 32تومننقل قول:
سلام.من تا 17 میلیون می خوام برای ماشین هزینه کنم.به نظر شما صفر بگیرم یا کارکرده؟چی بخرم؟ موندم.کمکم کنید.
دوست عزیز انتظاراتت ومورد مصرفتو بگو تا بهتر بشه راهنماییت کردنقل قول:
مزدا 3 تیپ 3 مدل 87 قیمت 37 میلیون توماننقل قول:
سلام،من تا حدود 13 میلیون می خوام هزینه کنم این اولین ماشینمه که می خوام بخرم،نظرم رو ریو هست چه مدلیش گیرم میاد؟به نظر شما آیا ماشین دیگه ای بهترم گیرم میاد،به نظرم ریو چون قیمت قطعاتش مناسبه،ظاهرشم پسندیدم خوبه ضمن اینکه دوگانه هم میشه کردش
سلام.نقل قول:
دوست من شما اول باید ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو مشخص کنید.
با این بودجه پژو 405 با موتور TU5 مدل 89 هم میتونید انتخاب کنید که فکر میکنم از ریو سر باشه.
بازم برمیگرده به ملاک های شما.
سلام
206 تیپ 2 نوک مدادی
تو 10 ماه 10000 (ده هزار) تا رفته
بیمه بدنه هم داره
یه تصادف جزئی هم داره
چقد میرزه؟
٢۰٦ تیپ ٢ مدل ٩۰.با این مشخصات ١٨,٢۰۰ تومن
مزدا 323 تيپ 5 اتوماته تيپ 2 و 3 دستي هستشنقل قول:
نقل قول:
بله درسته
اشتباه رخ داد.
ممنون از شما.
به نظرم،نصبت به 405 خوشکل تره،امنیتش خوب باشه،خرج زیاد نندازه رو دستم و اذیت نکنه چون فنی چیزی حالیم نمیشه،بیشتر استفادمم کارمندیهنقل قول:
چه مدلایی از ماشینا گبرم میاد،عذرخواهم اگه بد توضیح می دم مبتدیم
مشکلی نیست دوست من.نقل قول:
شما پژو 405 با موتور TU5 رو انتخاب کنید.
خودروی خیلی خوبی هست و عملکرد عالی داشته و تا الان هر کسی داشته
ناراضی نبوده. با ملاک های شما هم همخوانی داره.
برای مسافرت عملکردش به راحتی از ریو بهتره خواهد بود اما خوب برای مصارف شهری هردو مناسبن.
ریو مدل 87 رو با این بودجه میتونید پیدا کنید. 405 رو هم مدل 89
سلام خدمت دوستان عزیز
تا دو ساعت دیگه میخوام یک سمند ای ال اکس مدل 90 با موتور ای اف سون بنزین سوز.به قیمت 16 میلیون معامله کنم..قیمت خوبه؟اصلا این ماشین ماشین خوبی هست و پیشنهاد میشه؟
خیلی ممنون میشم اگر زود جواب بدین
ضمنا تا برج 7 بیمه داره
ممنون
اصولا سمند ای اف سون موتور غیر زیمنس هم داره؟چون این ماشین موتورش زیمنسه....این ینی خوبه؟ببخشید اگر سوال مبتدانه است
موتورهای EF7 اخیرا با مشکلات زیادی مواجه شده و خریدش ریسک هست. یا خوب در میاد یا بد نمیشه نظر قطعی داد.نقل قول:
اما اگر خدایی نکرده مشکلی برا موتورش پیش بیاد تا مرز فروش شما رو اذیت خواهد کرد.
سمند EF7 موتور EF7 داره فکر کنم منظور شما از زیمنس موتور قدیمی XU7 هست. به هر حال اگر موتور XU7 باشه که مشکلی نداره فقط کمی مصرف سوختش بالاست اما خرابی تو کارش نیست.
اما موتور EF7 انتخابش ریسکه بیشتر دقت کنید.
با تشکر از پاسخ سریع شما موتور رو به من گفتن اف سون زیمنس آلمانی! احتمالا همون ای اف سون هست...با توجه به مصرف بالای xu7 و اینکه این ماشین 10 هزار تا بیشتر نرفته...با دو ماه بیمه به قیمت 16 میلیون می ارزه؟نقل قول:
بیشتر قیمتش برام سواله....راستی موتورش رو تامیر کار میتونه بفهمه خوبه یا بد؟
قیمتش مناسبه.نقل قول:
موتور EF7 رو فقط ببرید نمایندگی بازدید کنن ( نمایندگی با تجربه و مجرب )
حتما ببرید بازدید کنن تا اگر مشکلی هست بهتون اطلاع بدن
راستش ظاهر 405 رو زیاد نمی پسندم،ببینید من این ماشین اولمه و فنی چیزی سرم نمیشه می خوام ماشین اذیتم نکنه،مصرفش معقول،برای مصرف کارمندی،قطعاتش قیمت مناسب باشهنقل قول:
با همون قیمت 12-13 میلیون لطف کنید راهنماییم کنید
اگه 405 رو نمیپسندی انتخاب زیاد دیگه ای نداری تیبا صفر بخر چیز دیگه ای تو این قیمت بدرد بخور نمیدننقل قول:
سلام دوستان دو تا سوال داشتم:
1- پرايد مشكي (روغني) مدل 86، يگانه، هيدروليك، 80000 تا كار كرده، يه گلگير جلو رنگ شده يه گلگير جلو تعويض، 2 ماه بيمه، 5 سال تخفيف بيمه، فني هم كاملا سالم (مال دوست خودمه) چند مي ارزه بخرم؟
2- كلا رنگ شدگي و تعويض قسمت هاي مختلف پرايد،چقد تو قيمتش تاثير ميذاره؟ اگه كسي اطلاع داره بگه
رنگ گلگير عقب
تعويض گلگير عقب
رنگ درب راننده
تعويض درب راننده
رنگ گلگير جلو
تعويض گلگير جلو
و....
حاجی بخر که خوب قیمت داده!!!
قيمت در مياد: 6.200نقل قول:
كلا روي پرايد رنگ شدگي و خوردگي زياد تاثير نداره. مثلا تصادفاي ماشين شما يه 300 تومن ازش انداخته
قيمتش معقوله و قيمت رايج اين مدل همينه.نقل قول:
من پيشنهاد ميدم بخريد و تو اين شرايط سمت ماشين صفر نريد
این پرایدی که میگین تمام این نقاطی که نام بردین تعویض یا رنگ شدن؟نقل قول:
اگر اینجور باشه که 5 میلیون تومن هست اگر فقط همون 2 موردی که در خظر اول گفتین باشه طبق گفته دوستمون مهدی قیمتش همینه حدود 6200000 تومان
سلام دوستان من میخوام یه ماشین بخرم به نظرتون یه 206 مدل 89 با 40 هزار کارکرد بخرم حدود 16200 یا یه تی یو فایو slx بخرم حدود 16700 صفر؟
slx را دوست دارم فقط یکم این قیافش زشت شده 206 را هم دوست دارم ولی نمیدونم میارزه این قیمت را براش بدم اون هم به خاطر این بازار داغ! ماشین
ممنون میشم راهنمایی کنید
میگن ریو خودروی کم استهلاکیه . با 14-15 تومان چه مدلهایی از ریو میشه پیدا کرد؟ می ارزه ؟
من ريو رو پيشنهاد نميدم چون اصلا نمي ارزه.نقل قول:
كيفيت پايين. بدون اپشن .ايمني پايين
بهتره دنبال ريو نباشيد و گزينه هاي ديگه رو بخريد
با گرون شدن 405، تو این رده ها فقط تیبا میمونه.نقل قول:
نقل قول:
405 با موتور TU5 صفرش الان 15500000 تومان هست ( قیمت شرکت )
پس با 15 میلیون تومن مدل 90 در حد صفر و حتی مدل 91 کارکرده رو میشه پیدا کرد.
ریو مدل 89 رو هم میشه با این بودجه پیدا کرد
هردو خودرو دارای معایب و مزایایی هستن.نقل قول:
شما ملاک های خودتون رو مشخص کنید تا زودتر به نتیجه برسید.
ملاک در انتخاب خودرو بسیار مهم هست.
منم بهش فکر میکردم اما 2-3 روز پیش قیمت گرفتم 16950 نقدینقل قول:
یه ماشین برای کارهای روزمره. خانواده کم تعدادیمنقل قول:
مصرف خوبی داشته باشه و خرابی های خفن نداشته باشه.
قیمتش هم مناسب باشه
اهل کورس گذاشتن و سرعت و ... هم نیستم.
خودم تمایل دارم 131 بگیرم اما متاسفانه خانوم راضی نمیشه
اگر تو رنج 15 میلیون میخوای خرید کنید من بازم 405 با موتور TU5 مدل 89 یا 90 رو پیشنهاد میدم.نقل قول:
بعدش میتونی به تندر E2 فول مدل 88 هم فکر کنی.
شک نکن که این ماشین هارو میتونی تمیز و عالی گیر بیاری.
تا شرایط برای خرید 405 و تندر و ریو باشه به پراید سهمی نمیرسه مگر اینکه کاهش بودجه تا سقف 10 میلیون تونن
رو داشته باشید. اون موقع هم ریو مدل 86 میتونی پیدا کنی و پراید رو هم که صفر کیلومتر
معیار که صرف کم سرعت و شتاپ خوب هستش؟! آخه قیمت206 فضایی رفته بالا حالا موندوم یه ماشین صفر بخرم یا یه 206 سه سال کارکرده؟ آیا با 40 هزار کارکرد تازه اول خرجش هست؟نقل قول:
هردو خودرو دارای معایب و مزایایی هستن.
شما ملاک های خودتون رو مشخص کنید تا زودتر به نتیجه برسید.
ملاک در انتخاب خودرو بسیار مهم هست.
بود الان سه روزه تو سایت رسمی ایران تو فروش نقدی خودرو 16640 شده!نقل قول:
405 با موتور TU5 صفرش الان 15500000 تومان هست ( قیمت شرکت )
با سلام خدمت دوستان
206 تیپ 2 ، مدل اسفند 86 و ظاهرا سالم و بدون رنگ و 10 ماه بیمه ، چند می ارزه به نظرتون؟؟
ممنون