دوستان کسی بهت بعد حموم می گه عافیت باشه در جواب باید بگیم سلامت باشید درسته؟!:n02:
Printable View
دوستان کسی بهت بعد حموم می گه عافیت باشه در جواب باید بگیم سلامت باشید درسته؟!:n02:
بله درسته :n02:نقل قول:
یه سوال!
من زیاد شوخم و با بچه ها زیادی بگو بخند دارم! اصن کسیو میبینم نمیتونم نخندم و شوخی نکنم :)
سعیمو میکنم سبک نشم ولی انگار بعضیا اینطوری برداشت میکنن
وسوء استفاده میکنن
بنظرتون چه طوری باید برخورد کنم باهاشون
یه بار به یکیشون توپیدم الان حرف نمیزنه باهام!
نه دوست عزیزنقل قول:
به نظر خودم شوخ طبعی هم یه حدی داره.بعضی ها برداشت بد می کنند مثل اینکه فک می کنند که شما حرف اونا رو منباب ریشخند می گیری.به نظرم قبل از شوخ طبع شدن بهتره اول با خصوصیات اخلاقیشون آشنا بشی بعد اگه دیدی شوخ طبع هستن تو هم همینطور باش...
در کل به یه انسان سنگین و با وقار بیشتر از یه انسان شوخ طبع در ابتدای برخورد بها می دن...
البته نظر شخصی خودم بود گفتم
----------------------------
حالا من یه سوال دیگه دارم:
وقتی می خوایم به طرف کسی چیزی رو پرت کنیم (البته خودم کلا با پرت کردن چیزی طرف کسی موافق نیستم و نوعی بی ادبی می دونم ولی خوب بعضی موقع آدم مجبوره!)که برداره به نظرتون چی باید گفت؟ می گن پیش آمد (البته دقیقا نمی دونم ولی فک کنم شبیه همین کلمست) یا بگیم خیلی معذرت می خوام خدمت شما!:n13:
ممنونم
این مشکل عجیبه منه هنوزم!:n02: البته دیگه کمتر شهنقل قول:
من وقتی با خانم ها صحبت میکنم اصلا و ابدا نمیتونم تو چشماشون نگاه کنم . راه حل چیه ؟
سعی می کنم تا حدودی به صورتش نگاه کنم.البته هر چند لحظه من باب اینکه به حرفتون دارم توجه می کنم نگاه می کنم! و بیشتر مواقع به زمین می نگریم!!!:n02: (نه که خودمون یکم چشم رنگی هستیم اونام بیشتر به چشامون می نگرن تا من به اون.واسه همین یکم خجالتی می شیمو و زمینو رصد می کنیم!!!:n02:)
داشتن جاذبه و دافعه متناسب واقعا چیزیه که باعث میشه بتونیم در کل زندگی موفق باشیمنقل قول:
خیلی بد اخلاقی ها و بد رفتاری ها از این ناشی میشه ما دقیقا نمی دونیم کجا باید بخندیم و کجا جدی باشیم و اصلا چقدر بخندیم و جدی باشیم
یکی از شاخصه های ارتباط درست برقرار کردن با دیگران خنده و شوخی است. جایی که اینها نباشه همه میگن خشک و بی روح
از طرف دیگه جدیت و محکم صحبت کردن هم واقعا یک امر حیاتیه. یهو وسط یک امر مهم یکی شوخی کنه، دیگران رسما دیگه طرف رو .... حساب میکنن
به نظرم شما باید اول شخص رو محک بزنی. بعد محیطی که درونش هستید
ساعات و روزهای اول باید سعی کنی حداقل خنده و از اون طرف حداقل جدیت رو داشته باشی. یه طورایی حداقل ارتباط غیر ضروری (سلام ... چطوری؟ ... چه خبر؟ ... خداحافظ)
بعداز مدتی کم کم هر دوی شما همدیگر رو میشناسید. بر اساس ظرفیت طرف باهاش شوخی کن. جایی هم که دیدی وقت شوخی نیست، تا حد امکان جدی باش
حتی میفهمی از چه نوع شوخی خوشش میاد و با چه نوع مشکل داره
البته شاید یه وقتها محیطهایی مثل محیط رسمی و کاری باعث بشه شوخ ترین آدمها هم جدی بشن و کسی که شوخی کنه رو به چشم دیگه ببین. پس شما باید محیط رو هم در نظر بگیری
در نهایت هم باید در نظر داشته باشی که تقریبا محاله ما بتونیم با همه کسانی که در طی روز و هفته و ماه باهاشون سر و کار داریم، رابطه نزدیک و صمیمی داشته باشیم.......
دوستان اگر کسی رو خیلی دست بالا بگیرید و کلی عزت و احترام و ... بعد طرف با یه کاری یا حرفی ثابت کنه که اونقدرها هم براش مهم نیستی! شما باشید چه میکنید؟مثل سابق رفتار خودتون رو ادامه میدید؟ یا میشید مثل خوده اون طرف؟
اصولا قبل از اینکه چیزی رو پرت کنی باید عذرخواهی کنی...وقتی پرت کردی وطرف ناراحت شده که عذرخواهی فایده نداره...مثلا قبلش بایه حالت رو در واسی باید بگی ببخشید پرت میکنم.جسارت نباشه...بعد طرف میگه نه مسئله ای نیست بعد پرت میکنی باز میگی ببخشیدنقل قول:
نه اصلا...از قدیم گفتند برای کسی بمیر که برات تب کنه...من اگر ببینم اینجوریه کلا ارتباطمو باهاش خیلی خیلی کم میکنم.ولی وقتی ببینمش احترام میذارم.تحویل میگیرم مثل غریبه هانقل قول:
به نظرم هر کسی برای روابط اجتماعی خودش باید چارچوبها و قوانینی وضع کنه...در بعضی مواقع کلی و بر خی مواقع هم جزئینقل قول:
من اعتقاد دارم به هر کس تا اندازه ای باید عزت و احترام گذاشت...احترام بیش از حد باعث خودخواهی طرف مقابل میشه و این وسط ما مقصریم...
تو همه این موارد اگر قبل از اینکه رابطه جدیدی رو شروع کنید باید قوانینی که برای خودتون وضع کردید رو دوباره مرور کنید...مثلا من به شخصه به این موضوع اعتقاد دارم که نباید در جلسات اولیه مثلا تا 1 ماه با طرف مقابل هیچگونه شوخی انجام بدم....من نباید از رسومات خانوادگیشون ازش سئوال کنم....من نباید اسم اعضای خانوادشو بپرسم..اینها نکاتی هست که فکر میکنم هر کسی باید رعایت کنه...
در مورد موضوع مورد بحث شما بهتره اصلاحاتی در این رابطه بوجود بیارید...باید کاری کنید که پاشو از گلیم خودش درازتر نکنه...وگرنه این بی احترامی ها و بی ارزشی ها ادامه خواهد داشت مطمئنا...
فرمایش شما متین من خودم هم همین رویه رو در پیش میگیرم اما گاهی وقتا نمیشه! یعنی اون شخص اینقدر برات مهمه و ارزش داره که...از طرفی این شبهه پیش میاد که اونکار یا اون حرف شاید از نظر اون شخص به معنای کم ارزش گذاری نبوده باشه و برداشت من ناصحیح...:n13:نقل قول:
نقل قول:
الان یه مشکلی که هست حس میکنم شخصیتم مضحک شده یا یه همچین چیزی(نه به این شدتی که گفتم) برای احیای دوبارش چی کار باید کرد
:n13:نقل قول:
ببخشید شما الان دنبال یک تایید نیستید که رابطه رو ادامه بدید ؟ :n13:نقل قول:
بالاخره یا کم محلی شده یا نشده... حالا 0 و 1 هم به ماجرا نگاه نکنیم. ولی خودتون بهتر از هر کسی می تونید قضاوت کنید
ما از اینجا چی می تونیم بگیم؟
در کل اگر قرار باشه در یک رابطه به اصطلاح یکی خیلی مایه بزاره و یکی مثل سیب زمینی رفتار کنه....... خوب نفر اول آخرش فقط خودشو اذیت میکنه :n27:
من باشم اول از بیرون هم بررسی میکنمنقل قول:
حتما دوست و رفیقی داری که بهت بگه برداشتش از رفتار خودت درسته یا نه.... (ممکنه دسته ای آدمها الکی نسبت به شما حساسیت نشون میدن)
اگر شخص قابل اعتمادی که هم سن خودت هست، اینو تایید کرد....... خوب باید کم کم شروع کنی جاهایی که می بینی دیگران نسبت به شوخی های شما عکس العمل منفی نشون میدن، کمتر شوخی کنی
از یه جا باید شروع کرد. اگر بخوای یک رفتار خشک و خاص سراسری از خودت نشون بدی هم زیاد دووم نمیاری
خیلی هم سخت نگیر
انقدر تو زندگی بدبختی داریم که وقت نداریم خودمون رو برای هر شخص و گروهی تنظیم کنیم.... باید یک تم رفتاری کلی داشته باشی برای همه
با کسانی که بیشتر ارتباط داری و این ارتباط برات اهمیت داره، روابط رو دقیقتر تنظیم کنی
دقیقا میفهمم چی داری میگینقل قول:
حالا راه حل این هست
اگه دقیقا عمل کنی بهت قول میدم موفق بشی
اولا بدونی حافظه مردم کوتاه مدته و برخورد ها را خیلی زود یادشون میره بنابراین بعد از یک مدت این شخصیت مضحکی که میگی را به کل فراموش میکنن
دوما تو جمع که هستی هیچ کس را دست نینداز و مسخره نکن
اگه دختری توی جمع هست زود خودت را گم نکن و مثلا برای جلب نظر اون خودت را مسخره نکن یا دوستت یا استادت یا ...
بعد اینکه به شخصیت خودت کاملا و تماما احترام بگذار
بعد هم اینکه قبل از اینکه حرفی را به زبان بیاوری یک لحظه روش فکر کن و بعد بگو
هر کاری که میگن را تو انجام نده و بقولی با نوکری بقیه شخصیت خودت را پایین نیاور
خیلی زیاد هم صحبت نکن که بعد یک مدت میبینی هرچی میگی همه حواسشون به حرف های بقیه هست و تو را اصلا حساب نمیکنن
و در اخر هم بگم خیلی برای مردم ارزش قائل نشو که باعث میشه کلا از مسیری که میخوای بری منحرف بشی و همش فکر کنی اگه این را میگفتم بهتر بود یا اگه اون را میگفتم
خیر از اونجایی که کلا ادم عجولی هستم نخواستم عجولانه تصمیم گیری و رفتار کنم و خواستم اینجا در میون بزارم که بهترین تصمیم رو بگیرم اما خب گویا چون بیانم خیلی کلی هست دوستان نمیتونن برداشت کاملی از قضیه داشته باشن:n06: اما از راهنمایی اقا حمید عزیز و ملانصرالدین گرامی تشکر میکنم:n16:نقل قول:
سلام دوستان
چه جوری باید با یک فرد احساسی ارتباط برقرار کرد؟ ( مرد )
یعنی طرف که می خوای باهاش ارتباط برقرار کنی مرده و احساسی؟نقل قول:
خوب اولا من دوست دارم بدونم چه جوری فهمی دی احساسیه؟! این کمک می کنه که بدونی چطور ارتباط باهاش برقرار کنی
دوما اینکه چه ارتباطی می خوای برقرار کنی هم مهمه؟ مثلا رابطه صمیمانه یا فقط می خوای بدونی چجوری باهاش رفتار کنی که طرف ناراحت نشه چون خیلی احساسیه.
خلاصه چون دیتیل مطلبو نمی دونم فقط چندتا نکته رو بهت می گم
ابتدا اینکه مثلا اگر فهمی دی طزف شعر دوست داره مثلا یا رمان اینا می تونی باهاش راجع به این چیزا حرف بزنی. دوم اینکه سعی نکنی احساسی بودن رو به روش بیاری مگر اینکه بفهمی براش مهمه که تو می دونی احساسیه. اسن نکته خیلی مهمه تو رابطه ها برای اینکه ما ایرانی ها کلا شرقی ها فکر کنم یه چیزی داریم که می گه مرد نباید احساسی باشه. حالا ممکنه به طرف بر بخوره اگر بفهمه تو اینو می دونی. یا ممکنه به قول معروف روشن فکر باشه و خوسحال باشه.
به هر حال اگر اطلاعات بیشتری بدی شاید بهتر بشه راهنمایی کرد
شاد باشی
در جواب بعضی از دوستان...
حافظ می فرماید یار من هم جمال دارد و هم ملاحت (از ملح میاد یعنی بانمک بودن)
به نظر من ملاحت (بانمک بودن)در جذب افراد موثرتر از جمال و زیبایی ظاهری است
چون بعض افراد هستند که زشتند ولی نمکشان افراد را به خود جذب میکند:n02:
و بسیاری هم جمال دارند ولی چون نمک و ملاحت ندارند جاذبه ای ندارن
من 22 سالمه پسر هم هستم وقتی میخوام با دخترای هم سن سال خودم صحبت کنم خیلی دست پاچه میشم :n29: چه کنم؟
با پیرزنا مردا هیچ مشکلی ندارم:n02:
سلام..نقل قول:
احتمالا شما با دیدن جنس مخالف به شدت تپش قلب میگیرید و استرس و تعریق شدید بدن براتون اتفاق می افته
شما باید حالت خجالت یا شرم رو از خودتون دور کنید و برای اینکار هم باید اعتماد به نفس خودتون رو بالا ببرید...البته این مشکل ارتباط با جنس مخالف به خاطر شرایط خاص فرهنگی و سنتی جامعه ما برای همه از جمله خود منم پیش اومده بود...اما باید سعی کنی برای مشکلت راه حل مناسب رو پیدا کنی...چون تو جامعه و محیطهایی مثل دانشگاه و کار باید با جنس مخالف سروکله بزنی
برای خجالتت باید ریشه یابی کنی..مثلا باید از خودت بپرسی که من برای چی خجالت میکشم...با پرسیدن این سئوال میتونی راه حلهایی که جلوی پات هست رو انالیز کنی...
از ظاهر خودت باید راضی باشی...این نکته مهمی هست..منظورم این نیست که یه خوشتیپ جنتلمن باشی...همینکه حس کنی لباس مناسب تن کردی همین اعتماد به نفست رو بالا میبره....
در مرود اینکه دیگران چطور دربارت قضاوت میکنند هم اصلا فکرشو نکن...همون چیزی باش که هستی...یا خوششون میاد یا نمیاد...شما مسئول طرز تفکر دیگران در قبال خودت نیستی...
جلوی آینه هم میتونی با خودت تمرین کنی...از حرف زدن همجنسات با جنس مخالف هم میتونی الگو برداری کنی ..اینطوری ایده های جالبی برای غلبه به این مشکلت به ذهنت میرسه...
فعلا اینها چیزهایی بود که به ذهنم رسید..مهمتر از این موارد و مواردی که بقیه دوستان حتما بهش اشاره میکنند مقابله با ترس با اراده قویه...
ایران و اریایی 3 بار باید ببوسن. ولی سایر کشور ها اکثرا 2 بار هست.نقل قول:
با سلام
وقتی میخوای از کنار کسی که اشناست بگذری و میخوای یه سلام و علیک کوتاه داشته باشی و سریع بری باید به طرف چی بگی که ناراحت نشه ؟
.........
جواب وقتی که مریض هستی بهت میگن خدا بد نده باید چی بگی ؟
:n24::n12:
سلام یه سوال :
وارد یه مهمونی میشیم و همه سر سفره نشستن باید چیکار کرد (بعضیارم خیلی وقته ندیدیم) یه سلام احوال پرسیه سریع برای همه کافیه؟
وقتی نزدیکش شدی همین جوری که در حال راه رفتن هستی بهش سلام کن و به نشانه ی احترام دستتو رو سینت بذار و راهتو ادامه بده.اونم جواب سلامتو میده .البته اگه دختری دستتو نذار رو سینت بلکه یه ذره کوتاه خم شو .اما اصلا نباید بایستی.اگه بایستی دیگه سلام کوتاه تبدیل میشه به یه کپ و گفتگونقل قول:
وقتی کسی گفت خدا بد نده بهتره بگیم ای بابا خدا که بد نمیده.یه کسالته ایشالله برطرف میشه
یا فقط بگو ایشالله بد نمیده
وارد شدید اگه صمیمی هستید دستها رو کمی بالا بگیرید به نشانه ی احترام و به تک تک حضار در حالی که دستاتون کمی بالاست (ثابت نگه ندارید و کمی تکون بدید)و دارید همون ابتدای سفره (یعنی از در وارد شدید و بشینید)میشینید ، سلام کنید و بگید سر سفرس بفرمائید و بعد اینکه غذا تموم شد و همه کنار کشیدن تک تک احوال حضار رو بپرس و اگه شد دست بدیدنقل قول:
اگه همون ابتدا جا نبود سریع برید محل مناسب و با دوسه نفر کناری هم دست بدید (به همراه همون دست تکون دادنا و احترامات برای حضار).دست تکون دادن منظورم اینکه که وقتی یکی از رفقا رو که از دور میبینید دستتونو براش بالا میگیرید و کمی سرتونو بالا پایین میکنید مثله این شکلک البته بدون خنده(:n09:)
اگه سر میز باشن و محفل رسمی بود ، وارد که شدید دست به سینه کمی خم (خیلی جزئی خم بشید) و تند به چند نفر سلام و احترام کنید و تو همون ابتدا اگه جابود بشینید وگرنه سریع برید محل مناسب بشینید
درحال راه رفتن 1 لحظه بایستید این ها رو تند تند با فاصله ی هر جمله 1 ثانیه مکث بگید سلام..احوال شما؟خیلی مخلصیم...با اجازتون... بعد میرویدنقل قول:
وقتی کسی میگه خدا بد نده باید در جواب بگی.. بد نبینی..مثلا چی شده علی اقا خدا بد نده....بد نبینی اصغر اقا چیزی نیست ...
بله اول چند تا سلام بعد احوال پرسی...اگر هم کسی خواست بلند بشه بگید بفرمایید بلند نشید ... بعد از غذا بعد کم کم با بقیه احوال پرسی میکنیدنقل قول:
یه لحظه تصور کردم با اون شکلک وارد مهمونی بشی :n08:نقل قول:
باحال بود مرسی دست هر دوتون درد نکنه
یه سوال دیگه وقتی میگن ایشالله عروسیت (یه ادم بزرگتر میگه)ما باید چی بگیم چون یه بار مامان بزرگم به پسرخالم گفت ایشالله عروسیت (دقیقا یادم نیست چی گفت ولی یه همچین چیزی بود)اونم گفت ایشالله بعد باباش برگشت با خنده گفت رو نیست که...!یعنی باید ادم خجالت بکشه؟؟!!سرخ بشه؟؟!!یا جمله ی خاصی باید بگه؟
نقل قول:
بستگی به طرف داره،ولی من اگه صمیمی باشه (عمه و خاله و اینا) یا میگم ایشالا (با خنده) یا میگم کی به من زن میده!!
اگه هم صمیمی نباشه یه لبخند میزنم میگم ممنون.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
بهتره بگید ایشالله قسمت آرزومندا :n02:نقل قول:
من باشم میگم چرا نفرین میکنی :n02:نقل قول:
والا ما فامیل داریم خودشو آریایی اصیل میدونه:n08: موقع روبوسی میگه یا دوتا یا 4 تا با من روبوسی کنید . 3 تا عربیه :n02:نقل قول:
سلام به دوستان اداب معاشرتی :n02:
دوستان وقتی وارد یه جمعی میشید برای اولین بار و غریبه هستید برا همه ... برا جلوگیری از تنها موندن و همچنین قاطی جماعت شدن چیکار میکنید ؟!:n01:
.
ادم انچنان خجالتی نیستم ... اما وقتی وارد یه گروهی میشم که همه همدیگرو میشناسن و صحبت میکنن ... ارتباط برقرار کردنم باید بر حسب یه اتفاق باشه یا از طرف های مقابل باشه !:n02:! و خودم محافظه کارانه برخورد میکنم و خیلی طول میکشه تا صمیمی تر شم با همه ! :n23:
+
امیدوارم متوجه منظور و مشکلم شده باشید ... یارو هست 2 دقیقه نشده با همه گرم و صمیمی میشه و شوخی هم میکنه !! تا اون حد رو متنفرم !:n21: اما تا این حد الانم که شاید هفته ها طول بکشه فقط یکمی با جمع ارتباط برقرار کنم !! :n29:هم اصلا راضی نیستم :n21:.. خودم میخوام با همه صمیمی شم مثه خیلی های دیگه اما به قول مهران مدیری نمیدونم چرا هی نمیشه:n02: و به خودم اجازه نمیدم :n13:
+
بارها و بارها تجربه کردم این مسئله رو .... مثلا اخرین باری که این اتفاق برام افتاد ... دو هفته پیش و وارد شدن به یه گروه کوهنوردی بود که اولین بار بود تو برنامشون شرکت میکردم و نکته ی مهم اینکه تنها هم رفته بودم ! هرکی هم میاد با من ارتباط برقرار کنه خشک برخورد میکردم :n29: ... خودمم میدونم اینو اما خوب چه کنم دست خودم نیست:n27:برا این مرض چی پیشنهاد میکنید دوستان:n02:
سلام سجاد جان
والا منم کمی مثل خودتم ما نه اینطوری...من بیشتر سعی میکنم تو برخوردهای اول دیگران رو بسنجم و ببینم چه تیپ شخصیتی دارن ...بعدش بر اساس برداشتهایی که تو این مدت داشتم سعی میکنم رفتنارمو تنظیم کنم...ولی در کل باید چکونه ارتباط برقرار کردن با دیگران رو یاد گرفت که این امر برای برخی اکتسابی میتونه باشه
شاید این امر تا حدودی به اعتماد به نفس افراد مرتبط باشه..شاید عدم احساس امنیت باعث بشه نتونیم تو جمعهایی که تازه واردشون شدیم کمی محافظه کاران برخورد کنیم..البته این نکته رو هم گوشزد کنم که تا مدتی این امر طبیعی میتونه باشه...اما همیشگی نباید باشه...
قدرت ابزار وجود میتونه فاکتور مثبتی در این مواقع باشه...قدرت اظهار نظر و تائید شدن از طرف دیگران هم هست...اما برای ارتباط برقرار کردن باید مشترکاتی با گروه و یا جمع جدید باشه تا بشه در مورد موضوعات مشترک اظهار نظر کرد...اینطور یحرف تو حرف پیش میاد و رابطه ها شکل میگیره
از کمی شوخ طبعی هم میشه برای جا باز کردن در گروه استفاده کرد...معمولا آدمها از انسانهای شوخ طبع خیلی خوششون میاد...در ضمن از گارد گرفتن هم خودداری کنید..معمولا افراد به عضوهای جدید توهین نمیکنند ...پس فکر نکنید اگر کسی برای ارتباط برقرار کردن پیقدم شد قصد ایجاد مزاحمت یا توهین و تحقیر رو داره...
اینا چیزهایی بود که فعلا به ذهنم رسید..انشالله بقیه دوستان بیشتر کمکتون میکنند
سلامنقل قول:
من متوجه نشدم منظورت از (ارتباط برقرار کردنم باید بر حسب یه اتفاق باشه) چیه؟
خوب همین که شما وارد جمعی میشی مهمترین اتفاقه . دیگه دنبال چی هستی؟ :n02:
برای شروع ارتباط هم باید بگردی دنبال نقاط مشترک
مثلا شروع میکنن راجع به فوتبال حرف میزنن........ شما متنفری از فوتبال......... هیچی نگی بهتره
بعد درباره فلان فیلم میشینن بحث میکنن.... شما دیدی اون فیلم رو..... خیلی راحت نظرتو بگو و بحث کن (البته اول کاری خیلی جدی نباشه)
دیگه مثلا خوراکی تعارف کنی... بستنی و قهوه مهمون کنی .... البته بر اساس افراد مختلف متفاوته
جایی کمک لازم بود خیلی آروم بری کمک کنی (جوگیر نشی!!!)
در کل دنبال فرمول پیچیده ای نباش. همین باید راجع به یک چیز مشترک بحث رو شروع کنی تا کم کم آشنا بشین (درس و مدرسه و دانشگاه و کفش لباس و سرما و گرما و فیلم و سریال و ورزش و ...)
دیگه بدترین حالتش اینه که اصلا بحث مشترکی پیش نیاد. خوب باید بحث رو ببری به اون سمت :n06:
اگرم بحثی پیش نیومد، میتونی مثلا خودتون چندتا سوال بپرسین مثلا تو گروه کوهنوردی در مورد برنامشون؛ در مورد مقرارتشون ، یا وقتی به کوهی قراره برین میتوند در مورد مثلا موقعیت جغرافیایی و..بپرسید تا کم کم رابط شکل بگیره البته اینم بگم که من خودم از کساییم که وارد یک جمع جدید بشم تا ارتباط برقرار کنم و صمیمی بشم خیلی طول میکشه و این برام آزاردهندسنقل قول:
نقل قول:نقل قول:ممنون از دوستان عزیز ... به نکته های خوبی اشاره شد ...نقل قول:
.
دوستان پیشنهاد کردن در مورد فلان چیز میبینی بحثی هستش یه جا برو تو هم نظرتو بگو و اینا ... اما مشکل اصلی اینجاست ... در این مواقع جلوی خودم رو میگیرم و با خودم میگم:n13: الان نکنه برم وارد بحثی شم بعد بقیه با خودشون بگن این یارو اومده خودشو بندازه وسط :n02: ( الان ممکنه بگید اعتماد به نفست ضعیفه درست اما ادامه رو با دقت بخونید)همین 50% عامل جلوگیریم از وارد شدن به جمع و صمیمی شدنه ! بعدشم خیلی وقت ها هم حس کردم به قول اون دوستمون بدترین حالت پیش اومده :n02:از نظرم اکثرا حدود 90% هم سن و سالام (22 تا 25) در مورد چیز های مزخرف و مسخره و بیخود حرف میزنن و حس میکنم سنخیتی باهاشون ندارم:n29:بعد که یکم دوروبرمو با دقت نگاه میکنم ! میگم نمیشه که 90% مردم همه دارن چرند میگن فقط تو خوبی ؟! :eh::n02:قبول دارم اشتباست این طرز فکر حداقل تا این حد افراطیش ! اما هرچقد با این نوع دیدگاه به محیط و ادمای اطراف میجنگم فایده نداره ... :n21:و همین باعث میشه تو جمعی که وارد میشم هفته ها شاید طول بکشه با 1 نفر کمی صمیمی شم ! شاید:n27:
شایدم اشتباه نباشه..... واقعا منم در بعضی جمع ها که میرم، مزخرفات زیاد میگن... یکساعت میشینی کنارشون، انگار یک روز الاف بودی :n02:نقل قول:
اما همین پی30 رو ببین. بدون تعارف بعضی بخشها و تاپیکها مثل همین تاپیک واقعا از نظرات دوستان استفاده می کنیم....... پس همه افراد اینطوری نیستن
بالاخره اگر حضور در جایی اجباری نباشه، من و شما که نباید بریم در جمعی که باعث تلف شدن وقتمون بشه
به همین خاطره که میگن قدر دوست خوب رو باید بدونی
در جواب یکی از دوستان صفحات قبل گفتم که یه فرقی باید قائل شد بین ارتباط برقرار کردن با صمیمی شدن
نهایتا هر کدوم از ما در زندگی جاری می تونیم با 2-3 نفر خیلی نزدیک باشیم و صمیمی باشیم...
اما بحث ارتباط برقرار کردن و گفتن و خندیدن و در کنار هم بودن و کار کردن و گذران وقت و تفریح و ..... الزاما نیازی به صمیمت نداره
برای ارتباط برقرار کردن، جلف بازی و خود نمایی و الکی پریدن وسط بحثها نیازی نیست. به قول دوستمون باغبون، شما از همون برنامه جاری سوال بپرس
یکمی هم به مخ فشار بیار و بحث رو ادامه بده :n02: همین
کسی نمیاد بگه چرا حرف میزنی!!!:n24:
سلام
واسه یکی از استاد های دانشگاه تحقیق ایمیل کردم اینو جواب داده:
باید جواب بدم بهش؟نقل قول:
ممنون فقط یکبار هم آن را خواندید وقتی کپی می فرمایید یا خیر به فایلتان یک بار دقت کنید
اقا بحث سره 4 نمره تو یه درس 4 واحدیه...نقل قول:
چی کار کنم باید جواب بدم؟
بله که باید جواب بدید...شما باید تو ارسال فایلتون دقت بیشتری میکردیدنقل قول:
به استادتون بگید نسخه ویرایش شدش رو براتون میل میکنم..این چند وقته سرم شلوغ بود و تمرکز لازم رو نداشتم...
سعی کن توجیهه کنی استادتو
بنظرم اول ویرایش کنید تحقیق رو بعد ایمیل کنید براشون و بنویسید با تشکر از راهنمایی شما استاد محترم، همونطور که فرمودید اصلاح و پیوست شدنقل قول: