دیدمنقل قول:
:31::31::31::31::31::31::31:
Printable View
دیدمنقل قول:
:31::31::31::31::31::31::31:
چرا سرعت دانلود رایگانش از ساعت 2 شب به بعد اینقدر افت می کنه و به 20کیلوبایت می رسه؟
جوابش کاملا واضحه .... کلاهبردارینقل قول:
ساعت 1-6 رایگان
سرعت 220 تا 250 سرعتش بد نبود
لطفا استان شهر مرکز رو هم ذکر کنید که اگه کسه دیگه ای توی همون مرکز بود نظر بده.نقل قول:
az testam malon niنقل قول:
512 up to 2mb
10 gb
:sq_25:
C:\Documents and Settings\VisTa Lp>ping google.com
Pinging google.com [173.194.70.102] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.70.102: bytes=32 time=193ms TTL=46
Reply from 173.194.70.102: bytes=32 time=195ms TTL=46
Reply from 173.194.70.102: bytes=32 time=192ms TTL=46
Reply from 173.194.70.102: bytes=32 time=193ms TTL=46
Ping statistics for 173.194.70.102:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 192ms, Maximum = 195ms, Average = 193ms
C:\Documents and Settings\VisTa Lp>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 190ms, Maximum = 190ms, Average = 190ms
C:\Documents and Settings\VisTa Lp>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=265ms TTL=47
Request timed out.
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Minimum = 265ms, Maximum = 265ms, Average = 265ms
من از دیروز مشترک نوین نت شدم
امروز بعد از ظهر از ساعت 3 تا 5 نیم ساعت وصل می شد و یک ربع قطع بود، پشتیبانی که اصلاً جواب نمیداد...... ضمناً تو یکی از قطعی ها امتحان کردم سایتهایی که هاستشون خارج ایران بود وارد نمی شد ولی هاستهای داخل رو باز می کرد
من قبل از اشتراک گرفتن این تاپیک رو خوندم اما دوستان شکایتی از قطع و وصل نداشتن
حالا این مشکل رو کسی داشته یا فقط من بودم و ایا سرویسهاشون همینطوری در پیتی هست؟؟؟
نه دوست عزیزنقل قول:
همین بر عکس شما هم برای من اتفاق افتاد یعنی هاستهای خارجی رو باز میکردم ولی اصلا با هاست های داخل مشکل داشت
که هیچ کدوم این مشکلها هم به ISP برنمیگرده
اینا مربوط به زیر ساخت هست
اینم سرویس 128 ما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
C:\Documents and Settings\HosSeiN>ping google.com
Pinging google.com [209.85.148.102] with 32 bytes of data:
Reply from 209.85.148.102: bytes=32 time=184ms TTL=51
Reply from 209.85.148.102: bytes=32 time=183ms TTL=51
Reply from 209.85.148.102: bytes=32 time=189ms TTL=51
Reply from 209.85.148.102: bytes=32 time=213ms TTL=51
Ping statistics for 209.85.148.102:
Minimum = 183ms, Maximum = 213ms, Average = 192ms
C:\Documents and Settings\HosSeiN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=185ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=183ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=184ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=184ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 183ms, Maximum = 185ms, Average = 184ms
C:\Documents and Settings\HosSeiN>ping 4.2.2.6
Pinging 4.2.2.6 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=249ms TTL=49
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=249ms TTL=49
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=253ms TTL=49
Reply from 4.2.2.6: bytes=32 time=250ms TTL=49
Ping statistics for 4.2.2.6:
Minimum = 249ms, Maximum = 253ms, Average = 250ms
C:\Documents and Settings\HosSeiN>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=260ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=259ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=261ms TTL=47
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=259ms TTL=47
Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 259ms, Maximum = 261ms, Average = 259ms
C:\Documents and Settings\HosSeiN>ping p30world.com
Pinging p30world.com [67.205.111.105] with 32 bytes of data:
Reply from 67.205.111.105: bytes=32 time=241ms TTL=50
Reply from 67.205.111.105: bytes=32 time=243ms TTL=50
Reply from 67.205.111.105: bytes=32 time=246ms TTL=50
Reply from 67.205.111.105: bytes=32 time=242ms TTL=50
Ping statistics for 67.205.111.105:
Minimum = 241ms, Maximum = 246ms, Average = 243ms
سلام دوست خوبم.نقل قول:
بله منم مشکل قطع وصلی بعضی وقتا برام پیش میاد ... اگه صفحات پیش رو خوب میخوندی گفته بدوم این مطلب رو...
پینگ افتضاح.... دیر باز شدن صفحات... قطع وصلی بعضی وقتا..... کندی بیش از حد در برخی ساعات در طول روز...
فقط در برابر یه مزیت اونم سرعت دانلود خوب رایگان که بدرد من اصلاً نمیخوره!
دوستان دیگه هم کمی زیاده روی میکنن در تبلیغات این شرکت!
اگر شما کاربر منصفی باشید باید اینو بدونید که دلیل خراب بدون یک کاربر از بین چندین کاربر دلیل بر ضعف یک پروایدر نیستنقل قول:
در ضمن اینو هم در نظر بگیرید که قیمتهای نوین خیلی پااین تر از بقیه ست و امکانات خوبی برای سرویس هاش تعریف کرده
در ضمن خرابی ها مربوط به استان ها میشه که در بعضی مناطق متسفانه کیفیت لازم رو ندارن که به علت های زیادی مثل خرابی سیمهای مخابرات هستن که بنده به همین دلیل SNR خودم زیر حد لازم(یعنی 6 ) هست:31:
نقل قول:
فقط ایشون من یا بهنام نبودیم و نخواهیم بود....
اصولاً زمین و زمان مشکل داره فقط نوین نت بی گناهه...
من که خودم دنبال یه پورت خالی هستم از یکی از شرکتای دیگه ولی تا اون موقع یکی دوماهی طول میکشه و باید تحمل کنم!!
باور کردنی نبود پریشب صفحات به قدر کند باز میشد که آرزوی همون ایج ایرانسل رو داشتم!! :2:
شما کدوم شهری؟نقل قول:
کرمانشاه عزیزم...نقل قول:
تاپیکش هم همینجا هست ...
پینگ نوین نت در ساعت رایگان ،قضاوت با شما .....
سلام
من به خاطر قیمتاش احتمالا بیام این شرکت ولی منظور از سرویس 2048 512up to چیه؟ بالاخره 512 حساب میشه یا 2048 ؟ چه سرعتی میده ؟چون این محدوده سرعت تو جاهای دیگه خودش شامل 3تا سرویس میشه
در مورد شبانشم توضیح بدید ممنون میشم.
شما اگه 15-20 صفحه آخر این تاپیک رو بخونی به همه جوابات میرسی!!!!نقل قول:
بخون که بعداً نیای اینجا بگی : " اه اه ...چه اوضاع بدی !...... چرا هیچیکی چیزی نگفته بود !!!"
چنتا از صفحاتو خوندم والا یه عده ای ظاهراً راضین یه عده ای هم ناراضی. منم نمیدونم حق با کیه
این سرویسی که عرض شد خوبه؟ میارزه به قیمتش؟
اقایون تروخدا نیاید . چرا الکی پا میشید میاید نوین نت شبکه رو شلوغ میکنید ؟ برید شاتل و پارس انلاین بگیرید . ول کنید مال دنیارو . بذارید زندگیمونو بکنیم .
دادش شاتل و پارس و جاهای دیگه هم بودیم دیگه خسته شدم ازشون نمیخوام دیگه پول الکی پای این اینترنت گرون بیکیفیت بریزم.
پس مخابرات هم امتحان کنید بهترین قیمتهای ایران هست ولی کیفیت در هر منطقه مخابراتی قرق داردنقل قول:
چیزی که قطعیت داره اینه که در مورد شهر کرمانشاه پیوستن به نوین نت اشتباه محضه!
دوستمون راست میگه نیاین تنها ISP که من تونستم بدون دردسر پینگ پایینی با سرورهای داخل داشته باشم ازش بدون سرو کله زدن با بخش فروش و پشتیبانی همین نوین نته :sq_13: نیاین شبکه رو شلوغ نکونین :31:نقل قول:
من از پیشگامان و پارس آنلاین و ... سایر ISP ها سرویس داشتم اما بهترین ISP واسه مرکز مخابراتی من تا الان همین نوین نت بوده :sq_5:
ظاهراً نوین نت قطعی های زیادی داره و کسی هم از یه ساعتی به بعد جوابگو نیست تو پشتیبانی شون
والا من هر وقت به پشتیبانیشون زنگ زدم حداکثر سر 1 دقیقه جواب دادن و کار رو هم راه انداختن :|نقل قول:
در مورد قطعی چند بار گفتم مشکل اصلی این قطعی ها DNS هست. مخابرات و شرکت های وابسته اش هم (مثل همراه اول) همیشه این مشکل رو دارن راه حلش اینه که DNSتون رو با یه DNS عمومی مثل 8.8.8.8 و 8.8.4.4 عوض کنین. این کارو بکنین اکثر مشکل قطعیتون حل میشه :)
------------------
در کل این چیزایی که میگین نوین نت بده و فلان من تا الان اصلا همچین نظری نداشتم و اتفاقا از اول هم راضی بودم از نوین نت. حداقل برای من از بقیه شرکت ها خیلی بهتر بوده سرویسش. به نظر بعضی از دوستان اگه من بیام از سرویس نوین نت تعریف کنم دارم واسش تبلیغات دروغ میکنم و ... هدف من اینه که اون چیزی که از نوین نت تجربه کردم رو به بقیه دوستان بگم که اگه از کیفیت پایین سرویس بقیه شرکت ها خسته شدن بیان اینجا چون فعلا نوین نت خوبه ... (احتمالا تا موقعی که مشتریاش کمه) ؛ شما مطمئن باشین آدمای زیادی هستن که تا میبینن یه شرکتی کارش خوبه واس اینکه اینم به سرنوشت بقیه دچار نشه نمیان ازش تعریف کنن و درنتیجه شما فقط نظر کسایی رو می بینی که سرویس تو منطقه اونا خوب نبوده و ناراضین. اینم در نظر داشته باشین که کسی که راضیه معمولا" نمیاد بگه سرویسم خوبه :)
کسی که قصد داره بیاد نوین نت به نظرم اول بره نمایندگی نوین نت تو شهرشون و شماره چند نفر از کاربرای شهرشون رو بگیره و سرویس رو تست کنه که ببینه کیفیت نوین نت تو شهرشون چجوریه بعد اقدام کنه تا مثل بعضی از دوستان نشه که بگیرن بعدا پشیمون شن ;)
دوستان قبل اینکه بیان به تاپیک پروایدر ها سر بزنن بهتره به نظر من تو تاپیک مربوط به شهرشون با دوستان مشورت کنن و بر اساس منطقه مخابراتی که دارن سرویس انتخاب کنن
:31:
دوستان در پیگیری خرابی اینترنت ۲ تا از مهندسین شرکت به خانه امدن و با مودم ها و لپ تاپ های متفاوت تست شد هنوز سرعت افتضاح (روزانه) روز بعد یکی از مهندس ها از طرف من به محل شرکت نوین نت رفته و توضیح خواست . با کمال احترام وادب با ایشان برخورد شد . دلیل خرابی نهایی پس از پیگیری این بود چون در منطقه ما تعداد یوزر از خیلی از شهر ها بیشتر است طول باند جوابگو نیست درخواست افزایش طول باند داده شده ۱ ماه عملی شدنش طول میکشد.
در ۲ شب گذشته هر شب سرعت ۶ کیلو بایت افزایش داشته شب اول ۶ شب دوم ۱۲ شب سوم ۱۸ قبلا حتی صفحه هم باز نمی شد اما فعلا هر شب ۶ کیلو بایت بهتر می شود.بیشتر از همه از ادب و شعور پرسنل مسرورم چون مثل شاتل منکر همه چیز نشده یا مثل پیشگامان تقصیر را به گردن من نینداختند راحت پذیرفتند اشکال از طرق انهاست عذر خواهی فراوان کرده شرایط را بهتر کردند از بابت درک فراوانشان و نحوه برخورد با مشتری بسیار راضی هستم. توصیه من به عزیزان این است که قبل از امدن به نوین اول اینجا سوال کنند مثلا کیفیت نوین نت در منطقه حافظیه شیراز چطور است ؟ در صورت گرفتن جواب دلخواه نسبت به هزینه کردن اقدام کنند چون هر منطقه با بقیه کاملا متفاوت است یکی همینجا شاکی بود چرا کمتر از ۱ گیگ داونلود می کند در حالی که من به چک کردن ایمیل یا حتی باز شدن یاهومسنجر راضی بودم که ان هم نمیشد!!! کلام اخر تحقیق قبل از پول خرج کردن بهنرین کار است
سلام شما کدوم منطقه مخابراتی هستید ممنوننقل قول:
دوستان در پیگیری خرابی اینترنت ۲ تا از مهندسین شرکت به خانه امدن و با مودم ها و لپ تاپ های متفاوت تست شد هنوز سرعت افتضاح (روزانه) روز بعد یکی از مهندس ها از طرف من به محل شرکت نوین نت رفته و توضیح خواست . با کمال احترام وادب با ایشان برخورد شد . دلیل خرابی نهایی پس از پیگیری این بود چون در منطقه ما تعداد یوزر از خیلی از شهر ها بیشتر است طول باند جوابگو نیست درخواست افزایش طول باند داده شده ۱ ماه عملی شدنش طول میکشد.
در ۲ شب گذشته هر شب سرعت ۶ کیلو بایت افزایش داشته شب اول ۶ شب دوم ۱۲ شب سوم ۱۸ قبلا حتی صفحه هم باز نمی شد اما فعلا هر شب ۶ کیلو بایت بهتر می شود.بیشتر از همه از ادب و شعور پرسنل مسرورم چون مثل شاتل منکر همه چیز نشده یا مثل پیشگامان تقصیر را به گردن من نینداختند راحت پذیرفتند اشکال از طرق انهاست عذر خواهی فراوان کرده شرایط را بهتر کردند از بابت درک فراوانشان و نحوه برخورد با مشتری بسیار راضی هستم. توصیه من به عزیزان این است که قبل از امدن به نوین اول اینجا سوال کنند مثلا کیفیت نوین نت در منطقه حافظیه شیراز چطور است ؟ در صورت گرفتن جواب دلخواه نسبت به هزینه کردن اقدام کنند چون هر منطقه با بقیه کاملا متفاوت است یکی همینجا شاکی بود چرا کمتر از ۱ گیگ داونلود می کند در حالی که من به چک کردن ایمیل یا حتی باز شدن یاهومسنجر راضی بودم که ان هم نمیشد!!! کلام اخر تحقیق قبل از پول خرج کردن بهنرین کار است
چند شبه ساعت 10 به بعد واقعاً کند میشه ... (کند میگم در حد به زحمت باز کردن صفحات...) نمیدونم فکر کنم اون مهندسای پست بالایی باید بیان شهر ما هم چک کنن!! همچین وضع پهنای باند اختصاص داده شده به کرمانشاه خیلی بده....
به نظر من بهتره شما تخلیه کنی یه سرویس دیگه بگیرینقل قول:
سرعت جواب دادن شما از پشتیبانی نوین نتم بیشتره!!!!! اینکار رو هفته پیش رفتم دنبالش ... فعلاً تنها شرکتی که تو مرکز مخابراتی مربوط به منطقه من در کرمانشاه پورت خالی داره نوین نته!!! خودم الان 7-8 ماهه تو صف انتظار خط مخابراتم پورت خالی نیست که نیست!! ولی اینا توجیه نمیکنه عملکرد نوین نت رو تو شهر من .... اگه میخاد بیاد توی کرمانشاه بین بقیه رقیباش فعالیت کنه باید قوی تر از اینا ظاهر شه اینجا... الان شاتل، پارس، صبا ،حتی آسیا تک هم پورت خالی ندارننقل قول:
آی گفتی رقابتنقل قول:
رقابت وقتی معنا داره که حداقل یکی از این سرویس دهنده هایی که شما میگی بیاد و درست کارشو انجام بده
وقتی شما میگی همشون مثل همن خوب نباید انچنان انتضاری هم از نوین داشت
برای مثال من اینترنت شهر خودمو مثال میزنم
برای مثال اینجا هم نوین هم صبا هم مکس و هم مخابرات و هم همارا و پارس و .......... سرویس دهنده وجود داره
الان اینجا کیفیت نت شاتل از نظر پینگ با پارس یکیه که هر دوشون مزخرف به تمام عیارن ولی از نظر سرعت دانلود و اپلود عملکرد خوبی دارن
ولی الان اینجا رقابتی که وجود داره بین 2 تا شرکت قدیمی تبریز بین همارا و مکس نت هست (تا اونجایی که من یادم بود قبلا ها همارا 11 هزار تا یوزر تو تبریز داشت که روز به روز هم داره به تعدادشون افزوده میشه)
چند سال بود که صبا هم روی پینگ و سرعت داشت با اینا رقابت میکردکه امسال با تغیراتی که صبا تو شبانش داد و باعث کندی سرعت شبانه شد خیلی از یوزرهاشو از دست داد(برای نمونه 4 تا از دوستای خودم ازش تخلیه کردن و 3 تاشون مکسنت خریدن)
رقابت باید اینجوری باشه
نه مثل شاتل که وقتی میری دفتر نمایدگی میخوان به پات بیفتن که بیا ثبت نام کن(از بس همه ازش تخلیه کردن)
خیلی متوجه منظورت از این پست نشدم ... گفتی شاتل برام جالبه اینجا استقبال از شاتل طوری بود که من رفتم دفترش گفتن الان که پورتا همه پر شدن و یوزر تکمیله ولی شرکت میخواد تو کرمانشاه تجهیزات جدید (همون پورت جدید منظورش بود فکر کنم) اضافه کنه و یکی دو ماه دیگه دوباره یوزر میگیرن....نقل قول:
اینجا الان کرمانشاهه و نه تبریز و تهران .... پهنای باندی هم که اختصاص داده به این شهر اصلاً مناسب کرمانشاه نیست! در حالی که کرمانشاه شهریه که در یه سال یوزر های ADSL از بیست هزار به 47 هزار رسیده .... پارس خیلی اینجا جالبه از دفتر رفتم تو گفت شرمنده اصلاً پورت نداریم و کلی هم تو نوبتن!!(پارس رو دوستان همه توصیه کرده بودن و منم اول رفتم اونجا) این شهر الان اینجوریه ... اگه نوین نت بخواد همینجوری ادامه بده یک سال نکشیده باید بساطش رو از کرمانشاه جمع کنه بره ...
شما وایمکس رو تست کردید؟نقل قول:
شاید اون بهتر باشه برای شما
نقل قول:
مبین نت پوشش مناسبی رو در کرمانشاه ارائه نکرده .... منطقه ما indoor که اصلاً نیست تو محدوده و برای outdoor هم تو مرزه تقریباً اونم با سیگنال دهی نامناسب و ... (300 تومن بدی مودم outdoor تازه بعدش مشکلات شروع بشه؟!! )
استقبالی هم از وایمکس نشده به همین دلیل... الان یکی از نماینده هاش از نمایندگیش انصراف داد با اینکه اون اوایل خیلی تبلیغ میکرد و ...
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
دوستان اهوازی وضعیت نوین نت از نظر سرعت دانلود و پینگ چطوره؟
مال من اکثر اوقات بین 180 تا 250 متغیره ولی الان نمیدونم چرا رفته بالا!!!!!نقل قول:
Pinging google.com [173.194.34.224] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.34.224: bytes=32 time=282ms TTL=51
Reply from 173.194.34.224: bytes=32 time=281ms TTL=51
Reply from 173.194.34.224: bytes=32 time=282ms TTL=51
Reply from 173.194.34.224: bytes=32 time=274ms TTL=51
Ping statistics for 173.194.34.224:
Minimum = 274ms, Maximum = 282ms, Average = 279ms
نقل قول:
request time out هم ندارید؟البته به آخر دستور t- هم اضافه کنید تا خطهای بیشتری مورد بررسی قرار بگیره،چون واسه ی منم داخل 4 تا پینگ request time out نداره،اما داخل هر 8 تا یکی داره