وقتی رفتم مغازه نسخه 1 رو بگیرم یارو گفت نگیر بذار هفته اول مهر نسخه اصلی میاد...حالا واقعا هفته اول مهر ماه میاد یا همون 18 اکتبر ؟؟
Printable View
وقتی رفتم مغازه نسخه 1 رو بگیرم یارو گفت نگیر بذار هفته اول مهر نسخه اصلی میاد...حالا واقعا هفته اول مهر ماه میاد یا همون 18 اکتبر ؟؟
نسخه اصلی هفته بعد میاد؟
اون واسه اروپاست تو ایران زودتر میاد.نقل قول:
اگه تیم نهایی منچستر همین باشه که تو دمو بود خیلی نا امید کنندس! آخه با چه منطقی چیچاریتو و 72 ساختن؟؟ کلا با یونایتد خوب نیست این pes.
من تا حالا گل آفساید نزدم
ولی یه گلهایی خوردم که بازیکن یک متر تو آفساید بود
اینو که من میگم حتما فکر میکنید اشتباه میکنم
ولی این گلی رو که خوردم از چند زاویه دیدم نمیدونم شاید به خاطر شلوغی محوطه جریمه بود. که کمک داور هنگ کرد:31:
تو دموی اولی PES 2012 واقعا کمک داورها خوب کارکردند
ولی داور وسط افتضاست
توپ رونی و نانی و که نمیشه گرفت اونم که میگیری خطا میگیره
یه دریبل های از این گیگز دیدم که فکر نکنم مسی تو عمرش زده باشه:31:
پچه ها شمام تیر دروازه زیاد میزنید؟ شده تو 1 بازی من 5بار تیر زدم؟ فکر کنم بجای کمتر گل زدن کاری کردن تیر یا اوت بیشتر بزنیم! کلا بازی خیلی قشنگ شده..
مال من که اصلا اینطور نشده که تو یک بازی چند بار به تیرک دروازه بزنم / اگه فکر کونامی اینه که واسه کمتر گل زدن توپ بخوره به تیرک یا بره اوت واقعا براش احساس تاسف میکنم . :5:نقل قول:
هر كس بتونه پورتو رو ببره من بهش جايزه ميدم!
10 بار بازي كردم هر تيمي رو كه برداشتم باهاش ميلان يا منچستر رو بردم ولي دريغ از 1 گل زده به پورتو!!!
نميدونم چطوري بازي ميكنه اين پورتو در حسرت موندم بتونم يه گل به اين تيم بزنم، بردنش پيشكش
من خوراكم تكل زدنه، تا الان هر ورژني از PES كه بازي كردم خيلي زود قلق تكل زدن بازيكنارو ياد گرفتم و با تكل 90% مواقع توپ رو از هر بازي كه بگيد ميگيرم ولي تو اين دموي اول 2012 بنظر ميرسه چيزي به اسم دفاع در زمين وجود خارجي نداره، مهاجم هر كاري كه دلش ميخواد ميكنه و هر چي تكل هم ميزنم حتي به قصد خطا هم ميرم باز تكل به پاي بازيكن نميگيره و مدافعين خيلي راحت جا ميمونن (كلا دفاعهاي اين دمو منو ياد سوتي هاي دفاعهاي تيم ملي خودمون ميندازه)
ولي انصافا خيلي از نقاط ضعف 2011 برطرف شده، مخصوصا حركات و خروجهاي دروازه بانها + حذف اون خطاهاي مسخره و الكي كه قبلا گرفته ميشد + سانتر از جناحين كه كاملا طبيعي طراحي و اكثر سانترها تبديل به موقعيت خطرناك ميشن
كسي تا حالا تونسته با ضربه آزاد گل بزنه؟
من دموی دوم رو بازی نکردم ولی تو دموی اول خیلی راحت گل میزدم.سیدورف عالی میزد.نقل قول:
ضربه ازاد زدن تو 6 خیلی سخت بود تو 11 و 12 هم خیلی راحت شده بنظر من بهترین استاندارد تو pes9 رعایت شده بود اگه بلد بودی و بازیکنت هم خوب میزد میتونستی گل بکنی.
یه چیزی هم در مورد ضربه ازاد بگم که موقع زدن ضربه ازاد استیل بازیکنی که پشت توپ وایساده خیلی مهمه
همونطور که دوستمون در بالا گفت استایل بازیکن مهمترین چیز برای ضربه ایستگاهی هست.به نظر من بهترین ضربه ایستگاهی زن و بهترین استایل ماله کاسانو هست!حالا تو واقعیتم اینقدر خوب ضربه میزنه یا نه خبر ندارم!نقل قول:
كسي تا حالا تونسته با ضربه آزاد گل بزنه؟
من از هر 5 تا ضربه آزاد 4 تاش رو گل میکنم همشم دو نفره میزنم اگه یادتون باشه مثل 2009 ..
آره منم دونفره میزنم 90 درصد کاشته هام گل میشننقل قول:
من با ویا میزنم راحت گل میشه
یه سری چیزای جدید توی دموی اول بود، فکر کنم دوستان دیدند همه، حالا برای اونایی که دانلود نکردند: مثلا میشه در پنالتی چیپ زد، یا یه سری Ability جدید که اضافه شده (power kick ، attack) وغیره.
اولین گلم رو ضربه آزاد زدم با گیگز (دموی اول). من نفره میزنم، سیستمش مثه دو سه سال پیشه، بنابراین هرکی پس باز باشه یه چند سالی تجربه داره، معمولا اگه گل نشه کرنر میشه. بلدی دیگه : سه مدل شوت داره(محکم آروم معمولی)، کات هم که میشه داد، از اونا استفاده کنی، خوب میزنه معمولا!نقل قول:
منم پورتو بر میدارم همه تیمارو راحت میبرم حیف دموی دوم پورتو نداره..نقل قول:
این بازی کاملش کی عرضه میشه؟
منکه با کیبورد بازی میکنم کلید فلش رو کدوم تنظیم کنم؟ 2تا تنظیم واسه فلش وجود داره..یکی کلیدهای فلش و دیگری کلیدهای شوک.حالت پیش فرض رو شوک هستش
هیچ فرقی نداره. با کیبورد فقط 8 جهت میشه حرکت کرد، بنابراین آنالوگ با فلش فرقی نداره.نقل قول:
مشكل من با ضربه آزاد اينه كه مثل PES2011 نميزنه، من به هواي PES2011 ضربه رو كه ميزنم خيلي آروم ميزنه!
اتفاقا با كاسانو در PES2011 پدر همه دروازبانهارو در آوردم از كاسياس تا فن در سار و پيتر چك ولي توي دموي اول خودم كشتم توپ حتي به زور از ديوار دفاعي رد ميشه!
بهر حال ممنون از همه دوستاني كه جواب دادن! اولين گلي كه با ضربه آزاد بزنم فيلمشو واسه دانلود ميزارم
دوستان دو تو سوال کلی داشتم...
1.دربیل دو طرفه چه جوریه؟
2.اگه یه بار داری حرکت میکنی بعد حریف بهت خیلی نزدیک هست یه تکنیک هست یدفعه توپ رو میندازه عقب خودش....شما میدونین اون چیه؟
دوستمون راست میگه ... اصلا نمیشه پورتو رو برد ... البته من یه بار باهاش مساوی کردم :31:
جواب سوال اول رو نمیدونم...فکر کنم اصلا نداره.نقل قول:
جواب سوال دوم هم فکر کنم اگه بری تو قسمت link feints بعد یه دریبل هست اسمش outside step over هست . شاید این به کارت بیاد . :46:
طوری میشه تنظیم کرد هر بازکین در پست خودش بایسته ؟ من etoo از جمله همش توی دفاع هستش
ضمن اینکه وسط زمین همیشه بازکنا نیستن همه توی دفعا هستن
دوستان عزیز این برای بار چندمه میپرسم من از عمق و دریبل زیاد گل میخورم یک روش بگین جلوی این همه دریبل بازیکنا رو بشه گرفت
میشه سیوهای pes 2011 رو روی 2012 هم load کرد؟
جایزه منو بده :31: با منچستر تو حالت top player پورتو رو 4-1 بردم :15::26:
اگر راست میگی یک فیلم از اول بگیر از موقعی که top player میزنی تا اون موقعی که میبری
نه داره بهت دروغ میگه!!! تو خودتو ناراحت نکن !(ملت نه که علافن سر بردن یه تیم تو یه بازی خالی میبندن !!! )نقل قول:
اگر راست میگی یک فیلم از اول بگیر از موقعی که top player میزنی تا اون موقعی که میبری
+
دوستانی که پورتو رو نمیتونن ببرن تو سبک بازیشون تجدید نظر کنن
سلام انصافا بی طرف بگین.
خیلی با دموی اول فرق میکنه؟
داداش من تا حالا به پورتو نباختم
بحث باخت نیست میگه هر کی تونست پورتو رو ببره جایزه داره :31:نقل قول:
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
نه عزیز اونجور که شما گفتین خیلی نهنقل قول:
یکم سایه روشن بوجود اومده تو بازی ( یعنی بعضی جاها آفتاب داره بعضی جاها سایه )
دروازبان ها اندکی از خنگ بازی در اومدن و کمی هم هوش مصنوعی دفاع بیشتر شده
من تا همینجاش گیرم اومد . . .
آخه من بیام واسه شما خالی ببندم...من که 4 تا زدم البته کار شاخی نکردم ولی نمیدونم چرا باورتون نمیشه ... حتما شما بازی بلد نیستید که بردن یه تیم مثل پورتو واستون میشه یه رویا :27::27::27:نقل قول:
دعوا نكنين، فردا كه 4 هزار ميليارد اختلاس كردم نفري يه دونه لامبورگيني واستون ميخرم!!!
منظور من از اينكه هر كسي پورتو رو ببره جايزه ميدم اين بود كه كلا پورتو يه جوري بازي ميكنه كه سخت ميشه بهش گل زد و خيلي سخت ميبازه
من بعد از زدن اون پست تونستم پورتو رو با ميلان ببرم
هدف كل كل نيست، متاسفم از اينكه بعضي از دوستان بجاي اينكه صميميت به خرج بدن با هم دعوا ميكنن و سعي دارن طرف مقابل رو ضايع كنن
فكر نكنم واسه يه جوون به سن و سال ما كه اكثرا حدود 20 و بالاتر سن داريم اينطور صحبتها و كل انداختنهاي بچه گانه درخور شان و شخصيتمون باشه
هدف نصيحت و ... نيست فقط خواهش دارم جو تاپيك رو بخاطر يه مساله ي نه چندان مهم بهم نريزيد
باهوش من دارم نظر اون طرفو حلاجی !!! می کنم !! واقعا درکش اینقدر برات سخت بود !نقل قول:
آخه من بیام واسه شما خالی ببندم...من که 4 تا زدم البته کار شاخی نکردم ولی نمیدونم چرا باورتون نمیشه ... حتما شما بازی بلد نیستید که بردن یه تیم مثل پورتو واستون میشه یه رویا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا حمایت از کسی به ما نیومده !!!
برای سوال اولت که شما میتونی تیمتو اونطوری که میخوای به بازی بفرستی. توی تنظیمات اگه قسمت تغییر جای بازیکنهارو روی صفر بزاری تقریبا دیگه جاشونو عوض نمیکنن.البته من همیشه اونو میزارم روی بیشترین حالت ممکن چون تغییر جای بازیکنا گاهی خیلی به کمک آدم میاد. درمورد وسط زمین هم بسته به پستی که به هافبکت میدی اون همونجا بازی میکنه البته استایل هجومی یا دفاعی تیمت توی اون تاثیر داره. در مورد سوال دوم من هر بازی که بیشتر انجام میدم به این نتیجه میرسم بهترین دفاع اینه که بیای جلوی بازیکن حریف قرار بگیری و در زمان متناسب با دکمه3 یا x توپو ازش بگیری. عمق دفاع رو هم میتونه با چینش و استایل تیمت خیلی راحت پوشش بدی.نقل قول:
شرمنده منظورم شما نبودی... کلی گفتم... حالا بیخیال سو تفاهم شده بود برطرف شد ... بازم شرمنده :46:نقل قول:
چرا کامپیوتر اینقدر خوب توپ رو از ما میگیره ولی خودش با دفاع میادو همه رو دریبل میزنه ؟؟؟؟؟؟؟
این دفاع کردن قلق خاصی باید داشته باشه که من هنوز نفهمیدم
دوستان زدن پنالتی چیپ چطوری هست ؟
کنترل یار دوم چطوریه ؟
برو تو قسمت training شیوه دفاع کردن رو بهت میگه...نقل قول:
برای زدن پنالتی چیپ فکر کنم باید L1 رو بگیری...
منظورت از سوال سوم چیه ؟؟؟
نقل قول:
توی بخش تمرینات چیزی متوجه نشدم
منظورم از سومی اینه که توی این نسخه گویا در هنگام حرکت قابلیت کنترل بازیکن دیگه هم در کنارش وجود داره اون چطوریه ؟
با L1 هم چیپ نزد
من نتونستم وسط بازی یه یار دیگه رو کنترل کنم...ولی وقتی کرنر یا اوت دستی یا اوت پشت دروازه گیرت اومد شوک سمت راست رو تکون بده ببر روی یاری که میخای..بعد وقتی کرنر رو سانتر کنی میکشه واسه همون یارت...توی اوت دستی و اوت پشت دروازه هم همینطوریه...
واسه پنالتی چیپ هم من رفتم تو بخش command list نوشته بود L1...
شرمنده اشتباه گفتم با R1 پنالتی چیپ میزنه...البته نوشته بود قبل اینکه بشوتی باید R1 رو بزنی:46:نقل قول:
کامنت بالا هم توضیحی که خواسته بودی...
سلام
دیدم صحبت از بازی با پورتو هست گفتم برم ببینم این پورتو چه جور تیمیه و یکی دو دست باهاش بازی کردم دیدم نه بابا اونجوریم نیس که نشه ازش برد و زیاد خبری بش نیس دست اول رو باهاش 2-2 کردم البته 2-0 جلو بودما
اینم نتجه دست دوم با پورتو که 4-1 ازش به راحتی بردم . این دو بازی رو تو حالت top player انجام دادم. خودمم میلان بودم
lol
تیم سازنده pes اینقدر هم نمیفهمه که تو فوتبال دقیقه 91 و 92 وجود نداره؟؟!!!!!!!!!!
من فکر میکردم تو ساخت بازی ضعیف هستند اینا دیگه کلا شوت هستند از دنیای فوتبال.اگه طرفدار سری هستید یه کتاب قوانین فوتبال براشون بفرستید خیلی بهش احتیاج دارند.
*بروزرسانی*
hts1369@ لیگ فوتبال امریکا (الان رو نمیدونم) تایمرش اینجوری بود از 90 شروع میشد کم میشد تا 0 !!
تو قوتبال طبق قوانین فیفا دقیقه 91 وجود نداره 1+90ـه یا دقیقه 1 وقت اضافه،همونجوری که نیمه اول دقیقه 46 نداره 1+45ـه اون دقیقه 46 متعلق به نیمه دومه.
چرا از وسط زمین ضربه ازاد میزنی با گرفتن فلش جلو و سرعت توپ محکم میره تو دروازه جالبه دروازبان دفع مکنه! یعنی اصلاح میشه؟