چشمن 3 بعدی نمیشه دوست گلم.. فقط وقتی وسط بازی برین تو replay زوم کنین رو زمین چمن 3بعدیه !!
Printable View
چشمن 3 بعدی نمیشه دوست گلم.. فقط وقتی وسط بازی برین تو replay زوم کنین رو زمین چمن 3بعدیه !!
ولی توی تریلرهاش چمنش سه بعدیه. فیفا 11 هم سه بعدی بود. اگه سه بعدی نباشه که خیلی بد میشه. وقتی مثلا صحنه آهسته رو می بینم و از نمای نزدیک چمن رو نشون میده خیلی توی ذوق می زنه. حدس می زنم که بشه با یه پچ مشکل رو حل کرد. هر چند هر چی گشتم پیدا نکردم. :41:نقل قول:
سلام
من نمیتونم از شوک سمت راست برای زدن حرکات تکنیکی استفاده کنم
خواهشن کمک کنید ک بدجور تو کفم
دستم شوک داره اما چینیه اسمه خواصی نداره فقط نوشته prodouct
سلام . من چند تا فیس و توپ و کفش دانلود کردم ولی نمیدونم چه جوری وارد بازی کنم . کسی اموزش این رو داره بهم توضیح بده . ممنون میشم .:20:
با Creation Master 12:46:نقل قول:
یکی بیاد طریقه راه اندازی کریشن مسترو بگه.. هرکار میکنیم فایل بازیو باز نمیکنه ارور رجیسترو ازین جور چیزا میده.... مرسی رفقا
راستی دوستانی که با کارت گرافیک 9600GT مشکل داشتند حتما آخرین آپدیت درایور این کارت رو دانلود کنند مشکل حل شده .
ورژن 295.73 رو نصب کنید و دیگه با بازیهای جدید EA Games مشکل نداشته باشید.
مشکل بنده با بازیهای زیر حل شده.
Need for speed RUN
Battlefiel D 3
Fifa 12
آقا کسی میتونه کمک کنه چجوری کریشن مستر رو اجرا کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من فیفا رو تازه نصبیدم .....ولی تو fifaconfig من چیزی به نام قسمت کیبورد مثل فیفا 11 نیست تو رو خدا کمک !!!!
یعنی نمیتونم کیبوردمو ب دلخواه تنظیم کنم !!!
هیچ کس چنین چیزی توی fifiaconfig نداره دوست من!نقل قول:
شما برای تنظیم کیبورد باید طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کنی.
سلام خدمت دوستان
من وقتی جوی استیک رو به فیفا وصل می کنم به طور خودکار همه کلید ها در منو و بازیکن ها در بازی به سمت پایین جرکت می کنند قبلا با 11 هم همین مشکل رو داشتم حتی با یک دسته دیگه هم این اتفاق افتاده بود. چه کنم؟
دسته ات حتما شوک دارهنقل قول:
اگه روشنه خاموشش کن اگه خاموشه روشنش کن:20:
سلام/ دستت درد نکنه ولی درست نشد! همچنان همون مشکلی رو دارهنقل قول:
دوستان بعد از اینکه ویندوز عوض کردم(قبل ویندوز عوض کردن نصب بود واجرا میشد) بعد از نصب مجدد دایرکت ایکس,
بازی از طریق فایل اجرایی اجرا میشه ولی وقتی میخوام از طریق فایل کانفیگ بازی رواجرا وتنظیمات ش رو عوض کنم این اروررو میده کسی میدونه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه دوستان گرامي
من بازي FIFA 12 رو قبلاً رو سيستمم نصب كرده بودم و اجرا ميكردم . الان يه هارد 500 ساتا سيگيت خريدم و رو اين هارد نصب كردم ولي وقتي ميخوام شروع به بازي كردن بكنم از بازي ميپره بيرون . توضيح اينكه توي بازي صفحه تنظيماتش رو ميتونم انجام بدم وقتي كه ميخوام بازي كنم اين اتفاق ميفته .
در ضمن هيچ تغييري در سيستمم ايجاد نكردم .
ميخواستم راهنماييم كنيد .
ممنون از راهنمايهاتون
[QUOTE=ستاره آسمان;6905294]با سلام به همه دوستان گرامي
من بازي FIFA 12 رو قبلاً رو سيستمم نصب كرده بودم و اجرا ميكردم . الان يه هارد 500 ساتا سيگيت خريدم و رو اين هارد نصب كردم ولي وقتي ميخوام شروع به بازي كردن بكنم از بازي ميپره بيرون . توضيح اينكه توي بازي صفحه تنظيماتش رو ميتونم انجام بدم وقتي كه ميخوام بازي كنم اين اتفاق ميفته .
در ضمن هيچ تغييري در سيستمم ايجاد نكردم .
ميخواستم راهنماييم كنيد .
ممنون از راهنمايهاتون[/QUOT
كسي نيست به داد ما برسد؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
كسي نيست به داد ما برسد؟نقل قول:
منم مشكله همين دوستمونو دارم
هيچ كس يه راهي به ذهنش نميرسه؟!؟!؟!؟!؟
از اساتید محترم یکی برام تنضیمات دسته رو بگه که چطوری مثه pes کنم.وقتی میخوام شوک های دسته رو روشن کنم تا با جهت ها وrs دریبل بزنم جهت ها کار نمیکنن و باید با شوک ها هدایتشون کنی و دریبل بزنی حالا یکی از دوستان جواب بدن جطوری جهات هارو راه بندازم تشکر
یکی روش تغییر ترتیب کلید ها رو به من بگه ؟ میخوام کلید هایی که میخوام رو واسش ست کنم :(
دوستان فایل .exe ارجینال فیفا رو اگه کسی داره برام بذاره ممنون میشم ... تو سایتای خارجی هم هر چی گشتم پیدا نکردم
دی وی دی خودم هم کرک ریلودد روشه و خبری از فایل exe ارجینال نیست
مرسی
کسی مثل من مشکل هنگ کردن سیستم بعد از اجرای i68 regenerator رو داره؟
آقا ما چیکار کنیم این دسته های بازی مثل بقیه فوتبالا تنظیم بشه؟؟؟
یک فایلی هست که باید داخل فولدر بازی کپی کنی که عکس دسته هستش. بعد بری داخلش و کلیدهای دسته رو براش معرفی کنی. بعد باید بری داخل بازی و راحت هرکلیدی رو میخوای تنظیم کنی. فایلش رو من دارم فقط نمیدونم چطور اینجا آپلود کنم. ایمیلت رو بده واست بفرستم.نقل قول:
سلام
یه دو ماهی داشتم بدون مشکل بازی میکردم ولی نمیدوم چی شد که از چند روز پیش بازی لگ داره
عجیب سرعت پایینه و همه راه حل ها هم امتحان کردم ولی نشد که نشد!
کسی از مشکل من سر در نمیاره؟!نقل قول:
سلام.اون 360ce رومیگی؟؟؟؟با اون نتونستم ستش کنم.:41:نقل قول:
چجوری میشه برای سریعتر لود شدن فیفا 12 صفحات اولیه رو حذف کرد؟
FIFA 12 FAST START 1.0 by Doctor+ Pub.rar
فقط زبان رو انتخاب میکنه
میخوام بره تو منوها مستقیم
چرا نتونستی؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اگه سوالی بود دریغ نمیکنم:46:
من یه دسته آنالوگ دار گرفتم و با شبیه ساز دسته 360 تنظیمش کردم. مشکلم اینه که توی بازی جهت بازیکن ها با آنالوگ شده (سمت چپ) و با دکمه های جهتی نیست دیگه!
برای من خیلی سخته چون به دکمه عادت دارم. میشه یه جور جای دکمه های جهتی و آنالوگ رو عوض کرد؟
پست تکمیلی رو 10 بار خوندم. بهم آدرس ندید!
نقل قول:به اینجا هم یه سری بزنننقل قول:
رو چه پلتفرمی بازی میکنی؟نقل قول:
پلتفرم چیه؟ :دینقل قول:
................:31:نقل قول:
pc یا 360 یا ps3:20:
نقل قول:
آهان ... از اون لحاظ؟ :دی
Pc
ولی با دسته بازی میکنم
آنالوگ راست (RS) شما نصبه؟نقل قول:
اگه نصب نیست یه سری به تاپیک توی امضام بزن و ردیفش کن تا بت بگم :46:
آقا چرا سختش میکنی؟نقل قول:
این عکس دسته من ! ازیناست که یه سیم وصل میشه .... بعد میشه 2 تا :دی
خب با اون نرم افزاره با بهترین کانفیگ بدون ذره ای delay و بدون هیچ مکلی نصب میشه و همون راه رو برو:46:نقل قول:
تاپیک رو خوندم ... ممنون از آموزشت!
فقط مشکل من اینه که ، میخوام سانتر کردن و شوت کردن و دویدن مشکلشون حل بشه! مشکل نیستا .... ولی من عادت دارم که مث PES باشه!