اغلب نمودارهایی که بر مبنای زمان هستند كمترين و مواردی که براساس فریم هستند بیشترین مورد بیشترین امتیاز رو خواهد داشتنقل قول:
نوشته شده توسط m654
ضمنا نمایشگاه الکامپ انشالا 27 همین ماه طبق آخزین اعلام برگزار خواهد شد
Printable View
اغلب نمودارهایی که بر مبنای زمان هستند كمترين و مواردی که براساس فریم هستند بیشترین مورد بیشترین امتیاز رو خواهد داشتنقل قول:
نوشته شده توسط m654
ضمنا نمایشگاه الکامپ انشالا 27 همین ماه طبق آخزین اعلام برگزار خواهد شد
ببخشيد من فعلا نمي تونم خيلي بيام واقعا عذر مي خوام ان شا ال.. فردا و يا پس فردا دوباره شروع مي كنم.
دوست عزيز كجا زندگي مي كني من توي اصفهانم هست ولي حالا مجبوري يا 6200 توربو كش ببندي يا 5500 . ;)نقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
دوست من بله قيمت هست و بايد بگم كه با اين رنج اينتل نبند مدل هاش زياد گرم ميشه و اين كارايي را هم نداره .نقل قول:
نوشته شده توسط raziel
پس اينتل منتفيه از نظر من و هارد هم با اين قيمت بايد 60 يا 40 مكستور بردي داري 60 اون ميشه 35 تومن و 40 اون حدود 25 تومنه .
قربانت شهريار ;)
در بنچ مارك ها كه مال مقايسه هاست بايد بگم كه هر كي بيشتر باشه بهتره يعني قوي تره.نقل قول:
نوشته شده توسط satdw
قربانت شهريار ;)
دوست عزيز وقت ندارم سريع مي گم با دو ميليون تومن اين كيس را ببند ;) :
INTEL - P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.4 : 350T
ASUS P5WD2-E PRENIUM : 230T
GRAPHIC X1900XT : 570T 512MEG
RAM 4*512 KINGSTONE : 160T
MONITOR SAMSUNG - 17" - MB17960 : 120T
DVD RW nec : 55t
COMBO ASUS : 35T
CASE PORSCHE OR GREEN : 35T
HARD MAXTOR-SATA 2 - 200 GB :75T
PRINTER HP - INKJET 9650 : 350T
CANON - CanoScan 4200F : 95T
MODEM GIGABYTE : 10T
...
ديگه اگه چيزي را يادم رفت بگو ولي اگه قيمت را نشمورد اگه كمه به نظر من سي پي يو دو هسته اي اي ام دي من با مين ASUS - A8N32-SLI Deluxe كه 300 تومنه يا سي پي يو 3500 دوهسته اي اگه هم ساپورت نمي كنه هم نمي دونم خوابم مياد. ;)
سلام شهريار جاننقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
ببخشيد كه با 550 تومن اين همه گير مي دم.
والا من تو بازار تهران گرافيكي به اسم Ex-Byte نديدم.(پاساژ ايران + علا الدين + پايتخت)
در ضمن چيپ 6500 هم نديدم
هر چي هست يا 6200 يا 6600 يا 6800
البته توي سايت هاي قيمت هم گرافيكي با چيپ 6500 نبود كه از اونا بخرم
غير از اين دو تا (5500 و 6200) 7300 چطوره؟ البته اونم توربو كش داره.
با آرزوي موفقيت.
بجاي اين صحبتها بودجتو به حداقل 120 تومن افزايش بده برو يه 7600جی اس بگير كه از لحاظ كارايي به قيمت خيلي بهترهنقل قول:
نوشته شده توسط zonealarm
خير وقتي برمبناي زمان باشه كمتر بالاتره.نقل قول:
zonealarm جان پسر خاله ی بابام تو کریم خان که اسمش هم سعید هست شرکت کامپیتری داره موقعی که آقا شهریار cpu pentium D رو به همه معرفی کرد بود من به این آقا سعید زنگ زدم گفت اینcpu رو 3 هفته پیش آوردیم بعدشم
قطعات رو با کیفیت میبنده میگم میخواین برین سیستم ببندین که مطمئن باشه برید پیش ایشون و بگید که من رو سعید فرستاده
آخه اسم من و اون سعید هست
اگه خواستید آدرسشو بهتون میدم
شما پنتيوم دي رو با سمژرونهاي آشغال مقايسه ميكني :blink:نقل قول:
داغ كردنشون مال زمانيه كه اور ميشن والا اگه فن استوك سالم باشه دليل نداره بسوزه ضمنا هر سيپييو رنج دماي خاص خودشو داره كه تو اون دما صدمه اي نميبينه ضمنا من 6150 رو كاملا به 5500 ترجيح ميدم هم از نظر پرفرمنس هم تنوع پورتها ميدونيد كه حتی ديوي آي هم داره !اون مدل ام اس آي هم برد خيلي خوبيه تنها اشکالش اینه که این ورژنش فاير واير نداره که در موراد خاص کاربرد داره.
بهر حال فكر ميكنم اگر كارت گرافيكي خوبي ميخواي بهتره يكي از سيستمهاي اي ام دي رو ببري.
توي پست 663 صفحه 67 جواب دوستمون با اظافه شدن هارد ديسك پيشنهادي داده شده
خيلي ممنون از ايشون كه به ما معرفي كردن :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط samgun
خوب حالا خيلي فرقي نميكنه!
نقل قول:
یه چند کاره جوهر افشان هم کفاف کارشونو میده ; نیاز به اینهمه خرج اظافی نیست (اگه چاپشون بالاست پیشنهاد من کننه)ضمنا 920 توی فرکانسهای بالای 4.3 هم کار میکنه نیاز به 180 تومن خرج اظافی نیست علاوه براون حتما پاور رو بالای 500 ریل TT که قیمتشم دور و بر 100 هس بگیرین کیس خالی هم اگه پسندیدین فراسو بگیرین که کیسای خوبین
دوست عزيز ميشه بگي توي رنج 80 تومن چه پنتيوم دي اي هست ؟ ;)نقل قول:
نوشته شده توسط m654
آخر پيغام رو بخون "پست 663"
دوست من خوندم ولي با اين بودجه به نظر من سمپرون بهتره چون اين طور كه شما گفتيد خوب معلومه 805 30 تومن قيمتش بيشتره تازه يك حرفي شما تا حالا از ازراك استفاده كردين از پايونير چي والا من نه از مادربورد ازراك دله خوشي دارم و نه خوب شنيدم نه از پاييونير البته پاييونير را من خودم دوست دارم.
اين پست را دادم كه بحث كنيم.!!
قربانت شهريار
m654 جان 5500 هم پورت D-Sub داره و هم DVI -I و هم S-Video Out داره
دوست عزيز ...نقل قول:
نوشته شده توسط m654
:sad:
Asrock که آشغاله بابا به درد نمیخوره!!!
نگو لطفا آشغاله قرار شده نگيم ولي كلا خيلي خوب نيست .
ولي خوب كارايي ميده پيش قيمتش . ;)
چه کارائی خاصی تو این محدوده Asrock ها دارن؟!؟!؟!؟!
توي مثلا قيمت 60 تومن اين مادربورد ها خيلي هاي اون دي دي آر 677 هست . و يا مثلا ازراك دراي بعضي از مادربورد هايي هست كه هم اي جي پي ساپورت ميكنند هم پي سي آي يا ...
1- کارت هایی که هم Agp دارن هم Pci - E هیچ وقت توصیه نمیشه چون نه Agp اون کیفیت داره و نه Pci-e و همچنین ساپورت کردن رم بدون داشتن کارایی خوب آدم میخواد چیکار کنه؟؟؟
دوستان سلام.لطفا فرق سوکت Amdرا با Am2 بهم بگین و تا جایی که میدونم تنها فرقش در ساپورت Ddr2 است و یه سوال دیگه اینکه این مادر بورد سی پی یو دو هسته ای رو ساپورت میکنه یا نه ؟ Asus A8n32-sli Deluxe
تو این لینک نگاه کن برای جواب هر دوتا سوالت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين لينك هم خيلي خوبه هم براي معرفي هم براي بحث :
خصوياتش هم اينه و با قيمت 90 هزار تومن كه نمي دونم توي ايران اومده يا نه ولي خيلي ميارزه اين را ببينيد :
ConRoeXFire-eSATA2 also supports Core™ 2 Duo Desktop (Conroe) CPU, which believed to be able to enforce the CPU performance. And of course, ConRoeXFire-eSATA2 is Windows Vista™ Premium Logo Hardware Ready for you to upgrade Operating system to new, fancy Windows Vista™ Premium version
پس كنرو هست . و كلا امكاناتش را هم مي گم :
ConRoeXFire-eSATA2 also supports Core™ 2 Duo Desktop (Conroe) CPU, which believed to be able to enforce the CPU performance. And of course, ConRoeXFire-eSATA2 is Windows Vista™ Premium Logo Hardware Ready for you to upgrade Operating system to new, fancy Windows Vista™ Premium version
اين هم يوزر منوآلش كه درباره ي اسلات ها و كلا مادربورد توضيح داده.:
اگه قرار باشه ساپورت کنه حتما تو اون لینک باید پیداش کنی در غیر این صورت ساپورت نمیکنه در ضمن اینطور که من دیدم سری AM2 از Asus با M شروع میه نه A
دوست عزيز ست اس اس دبليو اگه مي خواي مي توني به لينك هاي تاپيك مقالات و اخبار پردازنده بري اونجا همه توضيح داده شده يا به يك تاپيك منفرده از گابانا بري كه بايد سرچ كني . راستي ببخشيد اگه گمراهتون مي كنم . واقعا عذر مي خوام.
قربانت شهريار
خوب بنده گفتم نداره؟!نقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
جناب پروفشنال کی حرفی از ازراک زد
حرف آخر این بود که اگر گرافیک بالا میخوای با این بودجه اتلن 3000 و برد 6150 MSI بگیرن
نه اینکه برد ازراک بد باشه اتفاقا و استثناء این برد هم خیلی پایداره و هم امکانات -تجهیزات و قیمت خوبی هم داره علاوه براون تعدادی از دوستان استفاده کردن وخیلی راضی بودن
دوباره شد همون حرفای صد تا یه غاز!!!!!!!!!!
شما مثلا پورووفیشینالید بااااااابااااااااا.
پرفسور جان خوب اين بورد واسه آپگريدر هاست ديگه و از همين جهته كه پورتهاي 20 پين رمهاي ددر1 و ايجيپي ساپورت ميكنهنقل قول:
اگه نمیدونستی بدون:این یه مزیته!!!!!!!!!
عزیز آخه شما یک جوری گفتی تازه Dvi هم داره که گفتم شاید نمیدونی 5500 هم Dvi داره!!!!
دوست عزيز اين مادربورد اي ام تو را ساپورت نمي كنه.
m654 جان شما مثل اینکه خیلی داغ کردی عزیز!!! یکم یواش تر دعوا که نداریم!!!
مرسی از تذکرت!!!
چطور ممکنه که pentium D 3.2 رو 220 هزار تومان بدن و 3.4 رو 350 هزار تومان؟؟؟؟؟؟؟
دوست من چرا بحث را به جنگ مي كشي باشه نظر شما اينه نظر من هم اينه چرا حالا ديگه كنايه مي زني به ريتينگ ؟ ;) تازه پست هاي بعدي من را هم ببين و جوابي كه به شايان دادم. ;) :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط m654
باتشكر شهريار
شهریار جان مگه am2 اومده که دنبال مادربردش میگردن؟؟
بله مدتی هست که اومده مدل های فراوونی هم عرضه شده :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط samgun
عزیزم یادت رفت قیمت بدی
يه راه حل داره:نقل قول:
شما قبل از اينكه در مورد سخت افزاري قاطعانه نظر بدي خوب جوانب امر رو بررسي كن وقتي تجربه كسب كردي اونوقت نظرت رو ابراز كن(يا اينكه شروع كن به تقطعه ي طرف!!!!)