اینا دارن اینترنت رو جمع میکنن شما دارید سر سرعت و ... سروکله هم میزنید؟ واقعا که جو فروم های p30w آدم رو یاد کبک سر در برف میاندازه واقعا نمیبینید این روزا چه خبره؟ چرا تاپیک درست حسابی راجع بهش نیست؟ ...
اینا دارن اینترنت رو جمع میکنن شما دارید سر سرعت و ... سروکله هم میزنید؟ واقعا که جو فروم های p30w آدم رو یاد کبک سر در برف میاندازه واقعا نمیبینید این روزا چه خبره؟ چرا تاپیک درست حسابی راجع بهش نیست؟ ...
نقل قول:کسی سرش رو نکرده زیر برف همه هم میدونن چه خبره اتفاقا.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6511561&postcount=21
گور بابای اون قانون. مگه توی pt ممنوع نیست؟ مگه توی فروم های دیگه ممنوع نیست؟ پس چرا همه جا دارن بحث میکنن.نقل قول:
کاربر اگه مرده باید حرفشو بزنه مدیر هم اگر دید بحث خیلی به بیراه رفته تاپیکو میبنده. نه مثل اینجا که انگار نه انگار خبریه. اینجا بچه ها دارن راجع به فیلترنت محدود و نامحدود بحث میکنن!! بخدا خنده داره
سرعت بیشتر میخوای چه کار وقتی همه سایت های اشتراک فایل و عکس فیلتره، یوتوب فیلتره نصف بیشتر نت فیلتره. وی پی ان هم وقتی نباشه لابد میخوای با ultra فیلم دانلود کنی ...
مسئله اینه که از نظر اونا :31: وی پی ان=سایت غیر اخلاقی... دیگه کل مطلب رو خودتون میدونید و به گفتن چیزی نیاز نیست :41:نقل قول:
خدا بهمون رحم کنه و نجاتمون بده
این اوضاعی که من میبینم رو فقط اقا امام عصر میتونه درست کنه...
هههههههیییییییییییی...
:18:
اوضاع بهتر شد یهویی! خدا کنه دوباره خراب نشه و خوب خوب تر شه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان نوسانش رو داره...
راستی موفق شدم رمز شکنی کنم مودمم رو!
دان استریم: 2048
اپ استریم: 512
تعرفه: 512 نامحدود پارس انلاین
فقط در عجبم نکنه نامحدود بودنش ربطی به مقدار دانلود داشته باشه...؟! اخه روز اول 4 گیگ دانلود کردم بعدش نابود شد الان یهویی بهتر شده نفهمیدم چرا... شاید دوباره خراب شه که البته ایشالا نمیشه :20:
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اینم یه تست دیگه
دوستان لطفا نظراتشون رو بگن که بدونم با یه جور قانون محدود کننده طرفم یا نه....؟
دوستان هر کسی از منظر دید خودش داره به مطلب نگاه میکنه این فرض و ضرب و تقسیم دوستان که در صفحات قبل دیدیم همه در زمانی صحت داره که همه کاربران به صورت همزمان با هم توی یک Zone بخوان دانلود بکنند.
در همین الان هم خیلی از ISP ها دارند 1 به 8 سرویس میدن اما 1 به 4 میزنند تو سایتشون (یعنی از زمانی که 1 به 10 گفته شد اینها هم 1 به 4 رو زدن در صورتی که قبلا این نکته نبود)
من منکر بالا بودن قیمت اینترنت و پایین بودن سرعت در ایران نیستم
اما دوستان فکر نمیکنید که علاوه بر قیمت بالا وسرعت پایین محدودیت ترافیک هم به در های ما اضافه شده؟
کسی از دوستا اگر زمان و علاقه کافی داره ایم عکس رو به دقت ببینه چند تا کشور تو دنیا وضعیت مابه ما رو دارند؟ کسی هست که بتونه تفاوت سرعت رو هم احساس کنه؟؟
من هدفم این هست که در مقابل آزاد شدن محدودیت ها مقاومت نکینم. دانلود کردن حق همه هست و در تمام دنیا انجام میشه چون یکی از اهداف این شبکه جهانی اشتراک اطلاعات هست حالا کسی فیلم علاقه داره یه نفر دیگر مقاله علمی
هیچ کدوم از ISP ها تا به حال به این نکنه که پهنای باندی جهت خرید وجود نداره اعتراض نکردند چون با همین وضعیت هم در امد خوبی دارند و عرضه و تقاضا با هم هم خوانی داره و نیازی به این کار نمیبینند و سود خوبی هم دارند من نمیگم ISP نباید سود کنه
اما این سود باید از راه ارایه سرویس با کیفیت و هدمات ارزش افزوده باشه
به نظر شما چرا شرکت ایرانسل سیم کارت رو با 500 تومن میتونه ارایه کنه (5000 تومان دو سیم کارت با اعتبار 2000 تومان قیمت دو سیم کارت 1000)ولی همراه اول با 20 هزار تومان
ایرانسل سود خودش رو تو مشتری بیتر و فروش شارژ بالا تر داره
سرویس MMS اول تو ایرانسل راه اندازی شد بعد در همراه اول میدونید بحث رقابت و عرضه و تقاضا است. اگر MMS در ایران وجود نداشته باشه بحث تقاضا ممکنه باشه ولی تقاضای فعال نیست.
در مورد پهنای باند و عدم محدودیت دانلود هم همین مثال صادقه
اگه همیشه اینجوری نوسان داشته باشه که بدرد نمیخوره !!!!1
تست اخر سرعتش 5 برابر اولی هست !!!
سرعت اپلود هم خیلی کمه
شما از کدوم شهر هستید و از پارس آنلاین سرویس نامحدود رو چه قیمتی گرفتید؟!نقل قول:
شرکت ما که از اول اشتراک های نامحدود واگذار میکرد!!! :31:
اینم پهنای باند خالی که داریم:31:(کلا 300mb/s پهنای باند داریم و این پهنای باندی هست که خالیه و از دست یوزر ها در امان مونده............:31: نگاه کنید حالشو ببرید:27: اسم شرکت رو نمیگم یه موقع نگید تبلیغ میکنی... سرویس وایرلس هم ارائه میدیم.
تست speedtest.net قرار میدید ؟نقل قول:
هدفت شومه :31:نقل قول:
اومدی دل مارو آب بندازی :31:
البته تو ساعت های خلوت بهتره ولی ساعت های شلوغی نوسان داره ولی سیستم این تست اسپید طوریه که سرعت اخرین لحظه رو نشون میده بهمون علت اینقدر اختلاف سرعت هستنقل قول:
تست سرعت اپلودمم کلا بالای 0.05 نمیره!! فناوریش چیه نمیدونم...! البته سرعت اپلودم تا 20ک بر ثانیه میره ولی تو این تست کمتر نشون میده...
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
نقل قول:همدان 512 25 تومننقل قول:
سلام.
تقديم شما ( با عرض شرمندگي :2:)
هرچقدر بتونم تست ميگيرم !!!
اين يكي رو :18:
راستي اين اپ استريم و دان استريم رو از كجا بايد ببينم ؟
از دوستان اگر کسی زمان داشته باشه این عکس
رو به نمودار تبدیل کنه که در اون سرعت و قیمت باشه خیلی چیز ها به چشم میاد
اگر کسی زمان داشت ممنون میشم
اینجا کسی هست که وایمکس داشته باشه و در موردش حرفی داشته باشه؟؟؟
من همبن امروز از سازمان مقررات و.....به سازمان بازرسی کل کشور شکایت کردم به این علت که به شکایت کاربران ابنترنتی توجه نمیکنه ...و بیقیش رو دیگه میدونید..هر چیزی بشه اینجا قرار میدم. البته ابن رو بگم که اول من شماین شرکت مبین نت رو به سازمان مقررات .....کردم اما فعلا رسیدگی نشده.. حالا شکایت این سازمان رو بالاتر ارجاع دادیم ببینیم چی میشه..مه میگم های نه میگم هوی...تا نتیجه ...
شکایت شما در مورد چی بوده؟؟
من موافقم که برای وایمکس هم مثل همین طرح نامحدود که برای ADSL هست قانونی تصویب بشه و اونها هم مجبور به ارایه سرویس فقط به شکل فروش پهنای باند بشن
حالا نمیدونم از دوستان چه کسانی موافق هستند؟؟
همین هفته پیش بود رفتم ISP اون یک کارت به من داد برای تعرفه هاش!
128kb or 16kB : یک ماهه 1Gb : تومان 9900 و 10 گیگا بیت یا 1 گیگا بایت وخرده ای به 30 هزار تومان
سه ماهه 5 گیگابیت یا 640 مگابایت به 38000 تومان
اینجا همون آشه و کاسه.. کسی نیست جلوی این مفت خورها رو بگیره!
بهش گفتم ایرانسل 10 هزار تومان میگیره و یکماه 2 گیگابایت با سرعت بین 10 تا 30 کیلو بایت یا همون 250kb (با بیت اشتباه نگیرید چون یک بایت برابر 8 بیت است و این isp ها سرعت رو به بیت میگن و کاربر ساده فکر میکنه سرعت بالاست!) در اختیارمون میذاره. سرخ و سفید شد و گفت خوب سرویس سه ماهه بگیر! این طرف ما یا احمق بی سواد بوده یا فکر کرده هر مزخرفی بگه و ما سر تکون بدیم یعنی پذیرفتیم!!!! طبقه سوم بود. اومدم ورودی ساختمون کارتشو پاره کردم انداختم جلوی یک موبایل فروشی و رفتم شاید دیده باشه! به اندازه a5 کارت چاپ کرده بود قیمتهای غیر قانونیش رو نوشته بود. البته من یک یوزر مخفی از اینا دارم که خنگا با وجود اینکه خودم هم زنگ زدم اطلاع دادم هنوز پیداش نکردن و نبستنش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هیمن امروز فردا دوباره زنگ میزنم حماقتشون رو به رخشون میکشم!
به نظر من تا زمانی که مشتری هست فروش اونها هم ادامه داره و حتی توجیه!!
من نمیدونم چند درصد از کاربران ADSL از این قانون خبر دارند؟ و چند درصد از افراد مطلع نفع اون رو برای کاربر ها درک کردند و توسط شرکتها یا سایر کاربر ها در جریان مزایای این طرح قرار نگرفتند؟؟
حالا شما جای شرکتها فکر میکنی میان و تراکت چاپ میکنند که جای این سرویسهای گران از سرویس نامحدود استفاده کنید؟؟ معلومه اونها به سود فکر میکنند (که صد البته اگر غیر از این بود جای شک داشت!!!) ولی من نمیدونم چرا کاربر ها به نفع خودشون فکر نمیکنند... و باز هم سعی در گرفتن سرویس حجمی و پر کردن جیب ISP ها از راه غیر درست اون هستند
شرکت به کاربر سرویس خوب ارایه بدهد و پول سرویس رو بگیره و جای سود از بابت حجم به سود از بابت تعداد مشترک برسه به نظر شما بهتر نیست این طوری هر دو طرف منتفع میشوند
نقل قول:
شرکت به کاربر سرویس خوب ارایه بدهد و پول سرویس رو بگیره و جای سود از بابت حجم به سود از بابت تعداد مشترک برسه به نظر شما بهتر نیست این طوری هر دو طرف منتفع میشوند
موافقم اگه حجم نامحدود باشه و با حفظ کیفیت مشترک هم بگیره به اندازه ای که ظرفیت داره.
البته کارمندان isp های مختلف اینجا بشدت سرویس محدود رو تبلیغ میکنند با نامحدود شدن شرکتها حق دزدی ندارند:27: از وقتی نامحدود گرفتم فکر انتقام و دانلود شبانه و زود حجم تموم کردن ندارم و دیگه زیاد دانلود نمیکنم از چشم افتاد :21:نقل قول:
البته درست نیست که هر کسی که با این طرح مخالف هست رو کارمند ISP یا مرتبط با شرکت بدونیم خود ISP ها اگر زنگ بزنی بهشون چنان شما رو از این سرویس مایوس میکنند و عاقبت کار رو بد نشونت میدن که شما در نهایت باید خودت مقصر باشی اگر سرویس خوب نیست (یعنی اونها نیمخوان خوب ارایه بدن)
خیلی ها هم هنوز درست متوجه نشدن که چی حقشون هست! این چیزی نیست که تازگی داشته باشه! خیلی سال هست که تصویب شده اما همتی نبود که دنبالش رو بگیره الن هم که مطرح شده
همه واهمه دارند!! علت این واهمه رو من نمیدونم همین
امروز یه گزارشی از نمایشگاه IFA آلمان دیدم واقعا اشکم در اومد گزارشگره به نقل از سامسونگ می گفت تو اروپا از هر 4 خریدار تلوزیون 3 تا شون تلوزیون با قابلیت internet tv می خرن
اون وقت اینجا ما داریم بحث می کنیم که آیا اینترنت نامحدود که بین 10 نفر شیر میشه خوبه یا بد(اونم چه سرعتهایی 128 یا 256 فوقش 2مگ) واقعا آدم اون جا رو که میبینه فکر میکنه یه کره دیگست
من فکر میکنم برخی از دوستان جهت مزید اطلاع یه جستجویی در مورد سایر ISP ها در کشور های مختلف انجام بدهند و نوع سروسها رو به همراه قیمت مقایسه کنندنقل قول:
در اون زمان تازه متوجه میشوید که بخشنامه سازمان تنظیم فقط حداقل حق شما برای استفاده از اینترنت هست
البته در بخش نامه ذکر شده حداکثر 1 به 10 حالا خودتان میتونید حدس بزنید که چرا شرکتها میتونند با قیمت بالاتر با ضریب 1 به 4 سرویس نامحدود بدهند و هیج صحبتی هم از افت سرعت نکنند ولی شما زمانی که میخواهید از سرویهای نا محدود جدید استفاده کنید این ضریب 1 به 10 و همچنین سرعت پایین وووو یاد کنند.
تایپک چرا یهو خوابید !؟
چیز پی ان ها رو زدن ، ملت رفتن تو شوک :31:نقل قول:
دوستان , شرکت اعجوبه ی آسیاتک میگوید سرویسهای نامحدود cra یا همان سرویسهای نامحدود جدید که بر طبق تعرفه ی مخابرات هستند با ضریب اشتراک 1 به 80 ارائه میشود...بله درست خواندید یک یه هشتاد!!1
امروز طی تماسی که داشتم و درباره این سرویس و زمان ارائه ی آن سئوال کردم با پاسخی بس شگرف مواجه شدم:
خلاصه ای از این گفتگو:
-سلام این سرویس cra از کی ارائه میشه؟!
-این سرویس ارائه میشه ولی سرعتش خیلی کمه
-چطور؟! طبق دستور سازمان ارتباطات ضریب اشتراکش حداکثر 1 به 10 هست دیگه , پس نباید خیلی فرق با سایر سرویس هاتون داشته باشه
-بله یک به ده هست...ما اون سرویس یک به هشت معمولمون رو که تو همه ی سرویسها اعمال میکنیم دوباره یک به ده میکنیم یعنی یک به هشتاد میشه مثلآ سرویس 512 سرعتش میشه 5 کیلوبایت
من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16::16::16::16::16:نقل قول:
آقا دمت گرم شادمون کردی ............ کلی خندیدم
من دارم فکر میکنم که نت الان به چه دردم میخوره بدون pn/\
دیگه محدود یا نامحدود بودنشم فقی واسم نداره
دوست عزیز دروغ گفته بهت اونم از نوع خفنش!نقل قول:
البته تعجبی نداره وقتی می بینند طرح به ضررشونه از هر روشی استفاده می کنند تا مردم از این سرویس استفاده نکنند!
درضمن سرویس 512 کیلوبیت سرعت دانلودش 64 کیلوبایت هستش که تقسیم بر 80 میشه 0.8 کیلو بایت که میشه حدودا یک دهم سرعت دایال آپ!
:weird:نقل قول:
بهش میگفتی آقا یه دو سه تا دیگه عدد هم از اینور اونور می آوردی توش ضرب میکردی !
بعد هم به توان n ...:31:نقل قول:
فکر میکنم شما بد متوجه شدید. سرعت دانلود سرویس 512 کیلوبیت همونطور که دوستمون گفت 64 کیلوبایت هست (یعنی تقسیم به 8).
از اون طرف طبق قانون ضریب اشتراک 1 به 10 هست که این 64 کیلوبایت تا 6.4 میتونه پایین بیاد.
یعنی اون تقسیم به 8 ضریب اشتراک نیست، بلکه تبدیل بیت به بایت هست.
(حالا روی هم رفته سرعت سرویس میتونه تا 1/80 هم پایین بیاد!)
توان جواب نمیده. باید لگاریتم بگیره .:31:نقل قول:
دوست عزیز دقیقآ حرفی بود که خودشون زدند گفتن ضریب اشتراک یک به هشتاد...با این روشی هم که شما گفتید حساب کنیم میشه همون یک به هشتاد...فرقی نداره...در هر صورت یک به هشتاد حساب میشهنقل قول:
خوب بله درسته. سرعت سرویس 512 طبق قانون در بد ترین حالت 6.4 هست که تقسیم به 80 شده. و در بهترین حالت 64نقل قول:
اینقدر تعجب نداره
جالبه اگر اینطوری بخواهم حساب کنید سایر سرویس ها هم حتما 1 به 50 میشن! چرا شرکت در مورد اونها صحبت نمیکنه!
من نمیدونم چرا اینقدر مقاومت در مورد درک این مطلب (البته کاربران علت مقاومت شرکتها که معلومه!!) کاش کسانی که هنور در گیر بیت و بایت و تبدیل و ضریب اینها هستند برای روشن شدن ذهن خودشون و جلوگیری از اینکه شرکت خدمات دهنده اونها نتونه با دادن اطلاعات غلط در تصمیم گیری اونها انحراف ایجاد کنه
حداقل 20 دقیقه در مورد این ها مطالعه کنند تا گره های ذهنی و سوالاتشون حل بشه اونوقت با ذهن باز تر و دست پرتری میتونند با سرویس دهنده خودشون صحبت بکنند و اونها هم نمیتوانند با ذهن شما رو با حرف های به ظاهر خیلی فنی منحرف کنند. در این زمان که شما خودت و با اطلاعات خودت نتیجه گیری میکنی که سرویس نا محدود برای شما بهتره یا پرداخت هزینه بیشتر به شرکت حدمات رسان.
شما از حرف زدنت معلومه چقدر حالیته! من تاحالا به کسی بی احترامی نکردم چون به من بی احترامی نشده بود. :4:نقل قول:
کدوم تقسیم به 50 فیلسوف؟ اینو از کجات درآوردی دیگه. شما بهتره یه تحقیق کنی که بیت چیه بایت چیه. این ربطی به کاربر شرکت بودن نداره!
کسی که ندونه سرویسی که بهش ارائه میدن اسمش کیلوبیت هست یا کیلوبایت تکلیفش روشنه. بعدش هم یه ضربو تقسیم لازمه که هر بچه ابتدایی بلده.
من هم نگفتم همیشه تقسیم به 80 میشه، گفتم در بدترین حالت اونم طبق قانون، اگه قانونی پیش نره که تکلیف جداس، شاید تقسیم به 99999 بشه شاید هم سرعت برای رقابت زیاد بشه و ضرب 999 بشه.
بهتره قبل از اینکه کسیو متهم کنی یکم تحقیق کنی و بجای اینکه حرفای اینو اونو از حفظ بگی به عقل خودت رجوع کنی. حالا خوبه که محل سکونتت دهکده جهانی هست!
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
The formula, see how simple it is !!!!!1 Byte = 8 bits1 kiloByte ( kb ) = 1 024 Bytes1 megaByte (Mb) = 1 024 kb = 1 048 576 Bytes1 gigaByte (Gb) = 1 024 Mb = 1 073 741 824 Bytes1 teraByte (Tb) = 1 024 Gb = 1 099 511 627 776 Bytes1 petaByte (Pb) = 1 024 Tb = 1 125 899 906 842 624 Bytes
من نمیدونستم شما اپراتور شرکت اسیا تک هستی که با اون دوستمون در مورد ضریب اشتراک صحبت کرده بودی!!نقل قول:
اما در مورد بی احترامی این جا فکر نمیکنم اساسا بی احترامی صورت گرفته باشه که شما مدعی باشید و حتی اسمی از شما جایی برده شده باشه یا روی صحبتی با شما بوده باشه یا حتی نقل قول!
در مورد به دست آوردن اون عدد و منبع محاسبه هم باید خدمت شما عرض کنم که اون مثالی بود برای اینکه چرا شرکتها سعی دارند سرویس Cra رو به نحوی جلوه بدهند که کاربر پشیمون بشه اما هیچ وقت صریب اشتراک سرویسهای نامحدود رو به این شکل عنوان نمیکنند1 (این رو برای رفع سو تفاهم کلیه دوستان گفتم و نه شما!)
در ضمن در اینجا جای بحث های این شکلی فکر نکنم باشه
اگر شما صحبتی شخصی با من داری که برای سایرین فکر میکنی مفید نیست و به موضوع مورد بحث هم مربوط نمیشه میتونی از پیغام خصوصی استفاده کنید.
من از نظرات و سواد نه تنها شما بلکه کلیه دوستان استفاده مفید میکنم پرا که هدف این تیپ بحث ها ارتقا دانش هست و نه به رخ کشیدن اطلاعات
اگه روی صحبت شما با کلیه دوستان بوده من معذرت میخوام. اما شما بهتره یکم به پستهای دیگران توجه کنید، اخه اینجا فقط من در مورد این تبدیلها به طور مستقیم حرف زدم، پس احتیاجی نیست نقل قول کنید یا اسممو ببرید!!! دلیل این سوتفاهم کاملا روشنه!
ضمنا لطفا بیشتر مثال های نزدیک به واقعیت بزنید، اخه مسئله به اندازه کافی گنگ هست. این مثال ها ذهن آدمو منحرف میکنه.
یه دقت کوچیک دیگه هم بکنید به کلیه پست ها، ببینید چندتاش برای عموم اطلاع رسانی کرده. فکر نمیکنم پست من که این حساب کتابو به دیگران نشون میده بی فایده باشه. (حالا اینکه بقیه دوست ندارن یه تقسیم بر 8 به حسابشون اضافه کنن دلیل بر بی محتوا بودن مطالب من نیست. دلیلشون هم این هست که اگه سرعت اینقدر بیاد پایین دیگه اسمش "اینترنت پر سرعت" نیست!!! خدایی این دلیل چقدر محکمه؟)
من قصد توهین به کسیو ندارم، پستهای دوستان هم باحال بود کلی خندیدم. پستهای من درسته خنده نداره اما واقعیت هست.
دوست عزیز یک گروهی به همت بچه های خوش فکر درست شده به اسم " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
و توی اون سعی شده روشی اصولی برای کم فروشی راهی پیدا بشه اگر شما هم مایل هستی خوشحال میشم که عضو باشی و از اطلاعات شما هم اونجا بهینه تر استفاده کنند همه
در ضمن برای اطلاع رسانی هم یک تاپیک با موضوع "آشنایی با حقوق مصرف کننده ها و فروشنده های سرویس های اینترنتی" درست شده است
این گروه که با نظر خوب Glad Boy تشکیل شده قصد داره که با کار گروهی اطلاع رسانی انجام بده امیدوارم همه دوستانی که این مطلب برای اونها اهمیت داره و یا علاقه مند به شرکت در اون هستند رو هم به شکل قوی و مستمر تا رسیدن به یک شرایط بهتر در کنار هم داشتته باشیم
آشنایی با حقوق مصرف کننده ها و فروشنده های سرویس های اینترنتی
دوست عزیز چه ربطی به تبدیل بیت به بایت داره آخه ؟ چطور از این جور تبدیل ها برای سایر سرویس هاشون انجام نمیدن وقتی مشتری ازشون میپرسه ؟ اصلا به نظرت منطقی میاد ؟
شما یک بار دیگه پست رو بخون :
معنی این حرف دقیقا این میشه که برای سرویس های معمولیشون ضریب اشتراک 1 به هشت اعمال میکنن و برای سرویس های CRA ضریب اشتراک 1 به 80نقل قول:
به احتمال زیاد هم چرت و پرت محض گفته که مشتری نره سراغ این سرویس
در ضمن حرف های همشون از بیخ مشکل داره و خلاف این قانون هست ، چون طبق قانون سرعت شما در بدترین حالت باید به مقدار یک دهم کاهش پیدا کنه نه اینکه دقیقا بیان مثلا 512 رو به 10 نفر تقسیم کنن و سرعت هر نفر ثابت روی یک دهم باشه.