گروه لنوو دارا بچه هایی که می خوان بیان.
Printable View
گروه لنوو دارا بچه هایی که می خوان بیان.
یکی از زبانه های doctor هست که کارش بینایی سنجیه ، 4 تا فلش میاد روصفحه بعد شما از طریق وبکم جهت فلش نشون میدی اگه درست باشه فلش سبز رنگ میشه ، زبونه بعدی assistance هست که برای همون رفتن به آهنگ بعدی از طریق ضربه هست و بعدیش هم guard هست که اگه فعال باشه وقتی شما ال سی دی لپ تاپ رو میبندی شروع میکنه به آژیر کشیدن که یه جور تنظیم امنیتی هستنقل قول:
برای غیر فعال کردن اپدیت مسیر زیر رو برو
Control Panel > System and Security > Windows Update > Change settings
و بعد از قسمت important update
گزینه never check for update را انتخاب کن ، بستگی به نظر خودتون داره من برای اینکه وقت گیره و هنگام خاموش کردن هم وقت میگیره غیر فعالش کردم
ممنون.شما برنامه لنوو گیت رو ندارین؟همون که بالای دسکتاپ یه جیزی مثلا ستاره باز می کنه که مخصوص تنظیمات هست؟
نه این برنامه رو ندارم ، راستی این برنامه دقیقا چی کار میکنه؟نقل قول:
کلید هایی هستش بالا منظورم fهاست که با کلیدfnکار می کنن.نقل قول:
اونارو روی دسکتاپ میاره.وکار رو راحت می کنه.
دوستان لطف میکنید دقیقا کانفیگی ازین y570 که موجود هست تو بازار رو بگید که چیه؟(مثلا هاردش چنده؟ssd هم داره؟گرافیکش 555 هست؟ddr3 یا ddr5 ؟)
ممنونم
این کانفیگ رو سازگار تازه آورده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگیرم به نظرتون ؟ بلوری هم داره ! اما رمش 4 گیگه که می شه به 8 ارتقاش داد !
آها قیمتش هم 1.790 هستش ! خوبه یا نه ؟
سیستم عامل روش نصب نیستش.با توجه به نیازتون ببینید میصرفه یا نه.نقل قول:
راستی قیمت با هارد ssd رو ندارین؟
دوست عزیز شما از کجا این قیمت رو گرفتین؟:41:
من از یه طرف خوشحالم که لپ تاپ رو خریدم :rambo:
از یه طرف به خاطر این وضعیت خرابم:9::42:
دیگه حالم داره به هم می ریزه. :2:
این لپ تاپ رو _منظورم مدل جدبد هست_ 1900 قیمت گرفتم.
فکر مدلای دیگه رو هم نکنید گفتش که دیگه نمیاد:25::47:
آره سیستم عامل روش نصب نیست اما به نظرم نسبت به قیمتش میارزهنقل قول:
فکر کنم هفته دیگه با هارد ssdاش میاد
من خودم می خوام با هارد ssd شو بگیرم اما نمی دونم گیر میاد یا نه !
کل تهران رو گشتم پیدا نکردم :13:
اگه قیمتش با هارد ssd بیشتر از 2 میلیون باشه اینو می گیرم اما اگه همون 1.900 و خرده ای باشه ssd به صرفه تره !
این مدل جدید رو از پیامد رایانه قیمت گرفتم ! 1.790نقل قول:
بله آقای کوهستانی مرد خیلی خوبی هستن و همیشه بهترین قیمت هارو به من دادند.نقل قول:
فقط اون هارد ssd قیمتش 300 هزارتومن هست حالا دیگه خودتون حساب کنید.
این قیمتی که شما گرفتین مطمئن باشید که بهترین قیمت و قیمتی است که داره به همکار می ده.
دوستان کسی قیمت امروز این لپتاپو داره؟؟؟؟؟؟
2 تومن ناقابل .نقل قول:
البته شاید بگردی ارزونتر هم گیر بیاری .
مستر قیمت با هارد ssd چنده؟
اگه اون بلوری دارش این قیمت باشه با هاردش باید حداقل 2300-400 باشه نه؟البته با هارد ssd انگار دیگه نمیاد.
نه !!!!!!!!نقل قول:
یعنی سر جمع 2400!!!!!!!!
شما با ssd خریدی 1400؟؟؟؟
چطور؟برای من تقریبا 1400 شایدم کمتر افتادنقل قول:
محض کنجکاوی:31::31::31::31:نقل قول:
من با این کانفیگ گفتم :نقل قول:
مشخصات 2nd generation Intel Core i7-2670QM Processor (2.2GHz 1333MHz 6MB) (CPU) پردازنده 15.6" (1366x768) HD Glare with integrated camera
(Display) صفحه نمایش 8GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1333MHz (RAM) حافظه 814GB (750GB + 64SSD) (HDD) هارد دیسک Nvidia Geforce GT 555M 2GB + Intel HD Graphic (GC) کارت گرافیکی Blu-ray /DVD Combo (ROM) درایو نوری Genuine Windows 7 Home Premium 64 (OS) سیستم عامل 6 Cell Lithium-Ion (Battery) باطری
تو سایت چاره زده !!! البته اگه موجود داشته باشه .
تو بازارم بعید میدونم پیدا بشه ، البته شاید تا اخر هفته رفتم بازار و آمار دقیقترشو درآوردم .
:18::18::18:
من که تاحالا همچین کانفینگی رو ندیده ام!!!!!!!!!!!
حتی تو سایت سازگار هم نیستش.!!!!!1
چاره از کجاش آورده اینو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کاری نداره که ، زنگ بزن از خودش بپرس .نقل قول:
البته احتمال اشتباه تو سایت های اینترنتی 100% هست :27:
سلام بچه ها:
به خاطر یه مشکل که برای پارتیشن بندی ایجاد شد من مجبور به استفاده از recovery شدم.واقعا دکمه دیکاوری این لپ تاپ یه معجزه هست.
حالا یه سوال داشتم .من الان دوباره باید بک آپ بگیرم؟
سلام
دوستان با توجه به اینکه قیمت این لپتاپ رفته بالا (2 تومن) و پایین نمیاد به نظر شما بهتره این لپتاپ رو بگیرم یا n55 fullhd با قیمت 2100؟؟؟
ممنون
دوستان یه مشکل:
وقتی با اون دکمه های لمسی بالای صفحه می خوایم صدا رو کم یا زیاد بکنیم اون آیکون سبزه هست نشان دهنده voloume نمیاد.
چی کار باید بکنم؟
جون من کمک:19::
لمسی ها و RECOVERY از کار افتاده
کمک کمک کمممممممممممممممممک کمک کمممممممککککککککککککککککک کککککککک کمممممممککک کککککککمممممممکککک
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
به خاطر درایوراش نیست؟
اینا رو نصب کنم درست می شه؟
سوال قبلی رو که کمک نکردین.......
چه طوری باید کارت گرافیک رو سوییچ کنم؟و روی GT555 بازی هارو اجرا کنم؟
سوال قبلی هم اگه کسی می دونه کمکمون کنه.
سوال اول که نمیدونم، اما فکر نکنم مشکل خاصی باشه چون من هم ان 500 داشتم یه مدت اینجوری شد و بعدا درست شد!!!
از فروشنده بپرس
سوال دوم هم تا حالا لبتابهام گرافیک اینتل داشته اما فکر کنم اتومات سوئیچ میکنه.
فکر نکنم کمک خاصی کرده باشم :دی
خود به خود درست شد؟از فروشنده بپرسم یا گارانتی؟نقل قول:
از موقعی که سیسیتم رو ریکاوری کردم اینطور شد.
سلام دوستان
بالاخره بعد از مدت ها صبر نادرست ما تصمیم به خرید لپ تاپ گرفتیم. این لپ تاپ رو که مدتها پیش انتخاب کرده بودیم تصمیم به خریدش گرفتیم. اما چند تا مسئله فنی برام جالب توجه بود
مهمترین بحثش همین rapid boost هست که من برای اولین بار از یک فروشنده شنیدم اونایی که میگن اس اس دی داره اون واقعا هارد اس اس دی نیست بلکه یک چیپست هست که به صورت پی سی آی اکسپرس بهش میخوره و فقط روند انتقال اطلاعات رو تسریع میبخشه
در صورتی که خود هارد اس اس دی 300 قیمت داره و اگر بخواد روی این لپ تاپ سوار بشه خییلی قیمت ها رو تحت تاثیر قرار میده.
همینجوریشم قیمت طرفای دو تومن میچرخه که خریدش پر از شک و ابهامه اما نمیخوام دیگه دس دس کنم.
فقط یک سوال؟ ببخشید شاید هم جاش اینجا نباشه اما چون بچه هاییی که خرید کردند اکثرا اینجا میان میخواستم بپرسم به نظر شما کار درستی هست موقع خرید مثلا هارد 7500 دور پایینش رو بایک هارد کم حجم دور بالا تعویض کنم؟؟ اصلا این کارا خوب هست یا نه؟
ممنون
:11:
با دکمه سوئیچ گرافیک لپ تاپ اول لپ تاپ رو در حالت GPU Ready to optimize power قرار بده بعدش خودش اتوماتیک سوئیچ می کنه اما میتونی دستی هم سوئیچ کنی به این صورت که روی nvidia control pannel رو باز می کنی و بعد میری قسمت manage 3d setting و بعدش در قسمت global setting فقط nvidia processor را انتخاب میکنی.نقل قول:
راستی آخرین آپدیت گرافیک nvidia هم ورژن 295.73 هست و حجمی حدود 200 مگابایت داره !
برای از کارافتادن لمسی ها هم من فکر کنم باید یه سری برنامه ها و درایور های پیش فرضو دوباره نصب کنید تا فعال بشه .
سلام ، من دلیل و استدلال فنی ندارم اما به نظرم نمیخواد هاردو عوض کنی.نقل قول:
یه نفر هم به ما یاری برسونه..........................کسی نیست؟:19:
اقا من امروز میخوام این لپتاپ رو بگیرم
لطفا بگید موقع خرید چیا رو بررسی کنم که بعدا مشکلی پیش نیاد؟؟؟؟؟؟
وقتی لپ تاپ رو برای شما روشن کرد باید یه نوشته ای بیاد که عبارت first boot یا یه چیزی تو این همین مایه که نشون میده اولین باره داره لپ تاپ استفاده میشه .نقل قول:
- کامل بدنه لپ تاپ و دکمه های کیبرد رو چک کن
- وب کم و بلوتوث رو هم چک کن[
این تاپیک رو هم حتما نگاه بنداز همه ی نکات توش هست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=515180
من که حتی در لپ تاپم باز نکردم موقع خرید:31:نقل قول:
از کجا و با چه قیمتی؟
روش باید یه برچسب مشکی از لنوو باشه که وقتی می کنیش روی جعبه جا بنداره(یعنی lenovo می نویسه)
راستی کسی نمی دونه درایور مخصوص به دکمه های بالای صفحه چیه؟
امروز رفتم گرفتم بالاخرهنقل قول:
core i7
4G ram
750GB :5400
Bluray
قیمت 1850
که البته 80 دادم و رمشو 8G کردم
که البته ssd نداره:41::41::41::41:
در پلمپ رو باز کرده بود و داشت رم رو جا میزد که متوجه شدم ssd نداره اما چون پلمپ رو باز کرده بود نمیتونستم چیزی بگم ولی موردی نداره در کل لپتاپ خوبیه ولی من هیچی از طریقه کار با لپتاپ نمیدونم
یعنی نمیدونم ریکاوری چیه یا چه برنامه هایی برای بهتر کار کردن لپتاپ باید نصب کنم یا چطوری باید درایو ها رو اپدیت کنم و ....
ان شاء ا.. سر فرصت میپرسم
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
نمیدونم کدوم برچسب رو میگیدنقل قول:
فقط یه سوال همه bluray ها موقع خوندن سی دی هر چند ثانیه یه صدایی میکنن؟؟؟
روی جعبه اونجایی که در جعبه باز می شه یه برچسب مشکی لنوو هست.
در مورد سوالتم :من بلوری نداشتم ولی صدای cd/rw عادی هست.
کسی نمی تونه به من کمک برسونه؟:19::42::37::45::33:
بک اپ حتما بگیرید تا به مشکل من بدبخت دچار نشید.
همین الان بهتون مرحله به مرحله می گم:
1-دکمه کنار دکمه پاور رو بزنید
2-آیکون سمت چپ یعنی crate backup رو برن.
3-سپس selectودر آنجایی که 2 گزینه داره hard disk رو بزن سپس مکانش رو انتخاب بکن .
4-نکست رو بزن و بک آپ گرفته می شه.برای من 8 دقیقه طول کشید (45 گیگ بود)اما شما به خاطر اینکه ssd ندارین بیشتر می شه.
مغازه دار بهم گفت بذار شارژش تموم بشه بعد 8 ساعت بذار تو شارژ
این کار درسته و مشکلی برای باطری ایجاد نمیکنه؟؟؟
خوب برای منم بودنقل قول:
یعنی در جعبش باز شده بوده قبلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]