سلام دوست عزيزنقل قول:
به نظر من اولي
Printable View
سلام دوست عزيزنقل قول:
به نظر من اولي
it is ''tablo'' that first one is true!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
Hey There . I confirm your answer
در کل مقایسه will و is going to اینه که will برای اهداف تصمیم گیری نشده استفاده میشه و احتمال مطمئن بودنش از is going to بیشتره ولی is going to قصد و نیت رو نشون میده . یعنی طرف چند دقیقه وقت گذاشته که این تصمیمو گرفته .و کاربرد دیگه ی will اینه که برای تصمیم گیری های آنی یا به قول دوستمون مکالمه ای گرفته میشه
سلام دست گلت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشدم اگه میتونستم ازطریق ایمیل ازت راهنمایی بگیرم
فرض كن اين فروم ايميل شما . هرچي سوال داشتي بپرس خب
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
ببخشيد من اينو متوجه نميشمنقل قول:
He us here bnow
salam:31:
i have a question that my teacher ask me to bring him the answere.as you know we have some words called wh question.like what or who.but although "how" doesn't have "wh"in the biginig we name it as wh-question.
why?
نقل قول:
به این دلیل که نمیشه جوابش رو با yes یا no داد
نقل قول:Hi there!
It doesn't matter to have "WH" at the beginning of the word. We often refer to them as WH words because they include the letters WH, as in How.
میشه بازهم آموزش هارو ادامه بدید ؟ تا اینجا که عالی آموزش دادید . اما اگر کامل کنید منبع خیلی مفیدی میشه ...
به نظر منم اولینقل قول:
---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
دوست عزیز وقتی که تو جمله منفی یا سولی که didi هست فعل اصلی استفاده میکنی دیگه فعل با ed نمیاد و شکل ساده اون استفاده میشهنقل قول:
سلام دوستان
من فردا امتحان دارم(کانون زبان high 2)
اگه میشه به این سوال بجوابید ممنون میشم.
تو ساختار جملات مجهول(passive)چرا این جمله درسته؟اگه میشه توضیح بدین که چرا be استفاده کرده؟
a package has to be wrapped carefully before it is mailed.
سایتی نمیشناسین که سوال های گرامری رو نشون بده ؟
واقعا عالیه،چقدر چیز یاد گرفتم،واقعا ممنون
نقل قول:
when did you arrive? this is true.
نقل قول:
میدونم که از امتحانت گذشته ولی اینو بدون که این ساختار مجهول هست برای infinitive
to+be+pp
چرا دیگه نمیزارید ؟
میخواستم توضیحی در مورد Tend to و کاربرد گرامریش در جمله بدید ؟
" اگه با مثال باشه خیلی بهتره "
tend to در واقع فعل به شمار میاد و از نظر کاربرد گرامری مثل یک فعل باهاش رفتار میشه !نقل قول:
به معنای تمایل داشتن/ مایل بودن / گرایش داشتن
از افعال infinitive به شمار میاد به این معنا که همواره با to میاد
معمولا" فعلی تکمیل کنندش هست ( بعد از tend to معمولا فعل قرار میگیره)
مثال هاش هم زیاد:
my friend tends to immigrate to America
دوستم تمایل داره به امریکا مهاجرت کنه
it tends to get very cold here in the winter
در این مثال tend to به همون گرایش داشتن برمیگرده(ولی لزوما در ترجمه ی تحت الفظی قرار نمیگیره) ... به این صورت که در زمستان اینجا هوای سردی داریم
نمیدونم تونستم خوب بیان کنم یا خیر
به هرحال سوالی بود یا توضیح تکمیلی بود دوستان دیگه زحمت بکشند ممنون میشم :10:
یه تاریخ چطوری در انگلیسی خونده میشه مثل : 2010/06/10
یه بار تو یه ازمون تعیین سطح ازم پرسیدن منم تا حالا به بهش برخورد نکرده بودم نتونستم جواب بدم :41:
شاید معمول ترینش اینطوره:نقل قول:
10th of June, two thousand and ten
June 10, two thousand and ten
سال را هم که اخرش میگی
سلام دوستان
من بعد ازمدتها که می خواستم زبان رو یاد بگیرم ، بلاخره دیروز شروع کردم:20: ( با گرامری که توی همین تاپیک هست)
همین اول کار یه سوال برام پیش اومد:31:
مفهوم نکته زیر رو اونجور که باید درک نکردم (آخه نمی خوام سرسری بخونم برم جلو ، دیگه بسه هر چی این کار رو انجام دادم:13:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
درود
در دو جمله زیر چرا Suspended که (صفت) است بعد از Sentence که (اسم) هست آمده؟
Mr Young was given a six-month jail sentence suspended for two yearsبا سپاس فراوان
He was given a sentence of three months in prison suspended for two years.
بدرود
i should have indicated
این چه زمانی است؟
using two passes
وقتی فعل + ing در ابتدای جمله می آید توضیح دهید؟
سوال من در مورد مالکیت چیزی به شخص یا چیز دیگر است. جملاتی را دیدم که چیزی را به چیز دیگر نسبت مالکیت داده و نه از S مالکیت استفاده کرده مثل: Masoud,s Book و نه از of، مثل: a friend of mine .
و مثلاً اسمی را بعد از اسم دیگر آورده و. خواستم بدانم قاعده و دستور زبان این مدل نسبت مالکیت چگونه است و در چه مواقعی استفاده می شود؟
با سپاس فراوان
بدرود
تا آنجا که دانش من اجازه میده اینه که برای مالکیت میان اشیاء میتونیم از حالت اسم + اسم استفاده میکنیم بدون 'sنقل قول:
the shop owner
حالا نمیدونم جواب سوالتون را گرفتین یا خیر
should have به زمان گذشته بر میگرده، کارهایی که در گذشته باید انجام میدادیم ولی ندادیم:نقل قول:
I should have accepted the invitation -- من باید دعوت را میپذیرفتم (نشون میده که نپذیرفتم)
یا مثال خودتون:
I should have indicated -- من باید نشان میدادم ! (در واقع نشون ندادین!)
+
البته اگه یک not به should اضافه کنیم، به کارهایی اشاره میکنیم که در گذشته انجام دادیم ولی بهتر بود انجام ندیم (یک جور اظهار پشیمانی):
I shouldn't have told him -- من نباید بهش میگفتم
...
وقتی جمله ای را با فعل شروع میکنیم، همیشه فعلمون با ing میاد، که معمولا بیان دیدگاها/واقعیت ها و مسلما" زمان حال را در بر میگیره:
eating too much is not good for health
driving fast is dangerous
...
عذر میخوام بابت تاخیر
به شخصه مدتها بود به این تاپیک سر نزده بودم
با سلام...دوست عزیز اولا نوشته شما غلط است چون همیشه سال در آخر می آید و در انگلیسی تاریخ از چپ به راست نوشته میشود.نقل قول:
دوم اینکه دو روش برای ثبت تاریخ وجود دارد اولی
فرمول بریتانیایی ddmmyy یعنی day .month.yearروز .ماه. وسالدومی:فرمول امریکایی mm.dd.yy یعنی month.day.year
حال نوشته شما باید به صورت زیرین باشد
10/06/2010
the sixth of October, two thousand and ten
October sixth, two thousand and ten
sixth of October, two thousand and ten
October six, two thousand and ten :5:
سلام این چه زمانییه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا در مورد این جمله توضضضضضیح بدین .:::::::::8:
WE WONT GO THERE UNTIL MORE IS KNOWN ABOUT IT
اینجا دو جمله ی کامل داریم که یکی:نقل قول:
we won't go there هست ... !
این جمله آینده است ... البته منفی آمده ... در واقع won't = will not هست که معنی نخواستن هست:
معنی: ما به آنجا نخواهیم رفت ...
و جمله ی بعدی :
more is known about it : که یک جمله ی مجهول هست ...
جمله ی مجهول هم جمله ایست که فاعلی نداره ، بلکه تاکید جمله ی مجهول روی مفعول هست ...
معنی: در موردش(it) بیشتر دانسته شود (البته این ترجمه تحت الفضیست و از نظر معنایی چندان دلنشین و زیبا نیست!)
در واقع کل جمله میشه: تا بیشتر در مورد آن ندونیم، به آنجا نخواهیم رفت
سلام دوستان
این چه گرامریه ؟ از چه فرمولی استفاده کرده:
computer systems are devised
"or"
devices are thought of and recognized as computer
does anybody know whay we use on for street ? whay we cant say in the street ? should we always use on ? please justify it
---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
i want to know is there a difference between hard & difficult ?if so , what ?
please justify with example
نقل قول:
مورد اول فكر مي كنم زياد فرقي نداشته باشند فقط ظاهراتو بريتيش in بكار ميره تو امريكايي on
وآمما مورد دوم اين توضيح American heritage هستش فكر مي كنم توجيه بشي
Synonyms: hard, difficult, arduous
These adjectives mean requiring great physical or mental effort to do, achieve, or master. Hard is the most general term: “You write with ease to show your breeding,/But easy writing's curst hard reading” (Richard Brinsley Sheridan). Difficult and hard are interchangeable in many instances. Difficult, however, is often preferable where the need for skill or ingenuity is implied: “All poetry is difficult to readThe sense of it is, anyhow” (Robert Browning). Arduous applies to burdensome labor or sustained physical or spiritual effort: “knowledge at which [Isaac] Newton arrived through arduous and circuitous paths” (Thomas Macaulay).
فرق بين wear and put on چيست؟
خب تا جایی که من فهمیدمنقل قول:
wear به معنای به تن داشتن هست
put on به معنای پوشیدن
2 Wear and Put on.
(a) Wear.
Don't say: Kathy always puts on black shoes.
Say: Kathy wears black shoes.
(b) Put on.
Don't say: I wear my clothes in the morning.
Say: I put on my clothes in the morning.
Wear means to have upon the body as a garment or as an ornament. To put on denotes a simple act
من دنبال یک آزمون جامع گرامر می گردم که سوالاش اساسی و درست و حسابی باشه همراه با پاسخ درسطح مدرسه و این حرفا نباشه بالاتر جامع باشه اگر دارید بگید!
the focus of his concern becomes the plants and .........
animals that are contaminated, then the issue.......... he is
dealing is ecological
1) Although 2) Nevertheless,
3) By contrast, 4)If, however,
------------------------------
1)in that 2)with which
3)from that 3)for which
---------- Post added at 08:07 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------
با سلامنقل قول:
لطفا دوستان پاسخ این دو سوال را بدهند.:41:
نظر من اینه. حالا دوستان دیگه هم باید نظر بدن.نقل قول:
the focus of his concern becomes the plants and .........
animals that are contaminated, then the issue.......... he is
dealing is ecological
1) Although 2) Nevertheless,
3) By contrast, 4)If, however,
------------------------------
1)in that 2)with which
3)from that 3)for which
با تشکر :11::11:نقل قول:
لطفا بقیه دوستان هم نطر بدند. اگر در سوال دوم with which صحیح باشد لطف کنید قاعده همراه کردن حرف اضافه با who و which و احیانا whose هم بفرمایید.:40:
کسی کمک نمیکنه؟:41:نقل قول:
In English it'sنقل قول:
To deal with a problem
or generally to deal with something/someone