به سلامتی همه مردایی که تا دیپلم بیشتر حسشو نداشتن. از اجباری نظامم نترسیدن. از جمله خودم حساب کردم یهسال پشت کنکور چهار پنج سال دانشگاه دوسال خدمت خدافظ جوونی .
Printable View
به سلامتی همه مردایی که تا دیپلم بیشتر حسشو نداشتن. از اجباری نظامم نترسیدن. از جمله خودم حساب کردم یهسال پشت کنکور چهار پنج سال دانشگاه دوسال خدمت خدافظ جوونی .
اون امتحان های که در مدرسه و غیره می گیرند اره منم بیست می شوم
ولی امتحان نهایی مثل فیزیک و زبان فارسی و درس های غیره سوال ریز می دهند عزیز و دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد
آدم اگه برنامه ریزی کنه به همه ی کاراش میرسه ... هم درس هم تفریح
ضمنا یه چیز دیگه هم اینکه نمیدونم شایدم من اشتباه فکر میکنم ولی تو کشور ما تفریح سالم خیلی کمه و اکثر هم سن و سالای ما تفریحشون اینترنته ... آخه اینترنتم شد تفریح؟
فکر نمیکنم تو هیچ کشوری مثل کشور ما جنبه ی تفریحی اینترنت اینقدر پررنگ باشه ....
حق با شماست ، ولی چیکار کنیم ؟ درسته که کازینو و پارتی و ... نداریم ! ولی حداقل یه قهوه خونه و گیم نت داریم توش زندگی میکنیم : دی اصلا وقتی میرم اینجور جاها انگار وارد یه دنیای دیگه شدم ! : دینقل قول:
دوستان ما که سه روز رفتم بیرون شهرستان خودمان و استراحت کردم و الان هم تا درس دو زبان انگلیسی خوندم
شما چی انشاالله برا بیست می رویم
نه بابا درس و تفریح با هم نمیشهنقل قول:
توصیه های ایمنی رو ول کن :31:
تو این چند روز درس خوندید؟
سست شدم :41:
نقل قول:
من طبق برنامه ريزي بايد سه روز اول رو روزي 7 ساعت زيست ميخوندم ..
ولي روزي يك ربع زيست خوندم:31:
حالا چيزي رو از دست نداديم ..درسته كه ميتونستيم از اين سه روز طلايي استفاده كنيم ..
ولي خب زبان رو كه توي 2 روز كامل ميشه بست ...فرجه براي بقيه درسا هم تقريبا مناسبه و يه جورايي سه روز شد استراحت واس من براي شروع خوب دوباره :6:
ما هم که حس خوندن نداشتیم اصلا :دی فقط امروز نصف مثلثات رو از روی کتاب درسی خوندم ! همین !نقل قول:
سلام بر دوستان
ممنون از راهنمایی های بسیار خوبتون .
اگر همین جور بحث ادامه پیدا کند، فکر می کنم به تجربیات و مطالب بهتری دست پیدا کنیم .
دوستان به نظر شما روش درس خوندن اکثر ما اشتباه نیست ؟ (یعنی تمرکز 90 یا حتا 80 درصدی هم موقعه خوندن نداریم) . به نظر دوستان چه عواملی باعث میشه مطالب رو بهتر درک کنیم و (بدون بی حوصلگی بخونیم) ؟؟( به عبارت بهتر مشتاق درس خوندنم بشیم؟)
اگر جزی و به صورت مثال (تجربه شده) بیان کنید خیلی عالی میشه .
باتشکر فراوان.
تنها راهش اینه که به درس عشق بورزی ! مثلا بگی آخـــــ جون عربی ! من عاشق این درسم ... : دینقل قول:
من با همین کار عربیم رو که 0 بود رو کردم 20 : ))
سلام
دوستان میخواین حسابان بخونید مثلثاتشــو از رو این بخونید :دی ... :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا از رو این میلاد ؟ : دی
@ممد :
واسه اینکه سوال خوفناک دادن غافلگیر نشید : دی
ویرایش :
البته دوستان توجه داشته باشید متن کتاب حسابان خیلی خیلی مهم هست ( + تمریناتش ... )
چون کتاب تازه عوض شده امتحان بیشتر سوالات از خود کتاب پس کتاب رو در اولویت قرار بدید اگرم به چند تا نمونه سوال همین 2سال گذشته دید بزنید میفهمید . به نظرم تا چند سال دیگه جا داره امتحان حسابان آسون باشه :31:
آره آره : دی سوالات نهایی گذشته واقعا کپ کتاب هست ! : دینقل قول:
جدی؟یا شوخی؟:|
باور کن راست نمیگم لوووووووووووووووووووووووو وووول
نه حالا بی شوخی راسته
به ابرفرض راست میگم : دی
ص82
True & False
Number1
Activeites
LOL
دقــتت تو حلقم .. :27:نقل قول:
من کتابو هنوز نخوندم فقط نمونه سوال ... : دی
این اینگیلیسی رو بیست بشم یه عکس هنری میزارم اینجا حال کنین:D
میلاد همکلاسی منم هندسه رو فقط نمونه سوال خوند میگه 19میشه:8:
پارسال هم Lesson Tow داشتیم :31:نقل قول:
ص92 این سوال بالای صفحه _جدوله_ باید چیکارش کنیم?!
میگه ب معلم گوش کن : دی .. و بعد کلمات رو در گروه مربوطه قرار بده ... !نقل قول:
استرس هست . اگه دقت کنی در کلمات ستون اول استرس روی سیلاب اول هست . بعدی روی سیلاب دوم و آخری روی سیلاب آخر ... !
این استرس ها رو من اثن بلد نیستم...:(
راستی ص98
F
No it wasent
LOL
چه بیکاری تو : دینقل قول:
حس میکنم این نیاز ب تکمیل داره : دی
دومین ستون استرس روی سیلاب دوم هست ک چون کلمات دو سیلابی هستند سیلاب آخر ب حساب میاند ...نقل قول:
استرس هست . اگه دقت کنی در کلمات ستون اول استرس روی سیلاب اول هست . بعدی روی سیلاب دوم و آخری روی سیلاب آخر ... !
ستون سوم روی سیلاب دوم میانی هست .. مثل Department
نقل قول:
...Activeites...
جدا اینطوری نوشته؟! من کتاب چاپ 84 رو میخونم، درست نوشته!نقل قول:
راستی ص98
F
No it wasent
LOL
بله اینطوریه
بازم هست
فعل های اخر کتاب
متولد شدن رو به ترتیب نوشته
Bear
BORN
Born
در حالی که باید میشد
Bear
BORE
Born
ده نه ده خودتم اشتب نوشتینقل قول:
bear
bore
borne
واینکه به معنی تحمل کردنه
چه قد خوب میشد اگه برای همه امتحانا 4-5 روز تعطیلی داشتیم
این اولین امتحان نهاییه که میتونم شب امتحان راحت بخوابم
شدیدا تائید میشهنقل قول:
واقعا چه کنیم تا این تنبلی رو از بین ببریم؟
بر عکس من پنج روز رفتم گردش و استراحت و فقط امشب خواندم .
حالا انشالله نمره خوبی می گیرم خیلی نخواندم .
انشالله همه برای بیست می رویم .
تحمل کردن یه معنی دیگشه!نقل قول:
معنی اصلیش که توی این کتاب اومده زاییدنه!(اشتباه نوشتم متولد شدن:دی)
ولی قسمت سوم فصل همون born هستش:)
این نمونه سوالاشو خوندم! آقا عجب راحته:)
ولی 100% امسال سخت تر از سالای قبله! be sure:دی
ok guys get ready for the exam
:27:
دوستان امتحان را دادیم شما چی
من از همان بچگی از زبان بدم می اومد . ولی کلا زبان امتحانش متوسط به بالا برای کسانی که کلاس نرفته بودند . اسان برای کسانی که کلاس رفته بودند .
بنده هم که خیلی مانور رویش ندادم بین 13 الی 15 می شوم . بسمه می خواهم چی کار کنم .
راستی دوستان معدل بین 15.5 الی 16.5 چند درصد تو کنکور سال دیگه بهش تعلق می گیره
این طوری نیست! دفترچه انتخاب رشته سال 90 رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی صفحهی 7 توضیح کافی داده.نقل قول:
راستی دوستان معدل بین 15.5 الی 16.5 چند درصد تو کنکور سال دیگه بهش تعلق می گیره
نمرهی خام آزمون شما نسبت به بقیهی داوطلبا تراز میشه، این میشه نمره تراز آزمون شما. بعد معدل دیپلم شما هم تراز میشه و میشه نمره تراز سوابق تحصیلی. این دو تا نمره با هم مقایسه میشن. درضورتی که نمرهی تراز معدل تون از نمرهی تراز آزمون بیشتر باشه، نمرهی تراز توی تراز کل تاثیر داده میشه که مشخصه تاثیرش مثبت هست. به این صورت که 25 درصد تراز معدل + 75 درصد تراز آزمون ، نمرهی تراز کل شما رو میسازه. در غیر این صورت، تراز کل شما، همون تراز آزمونتون خواهد بود. این است معنای تاثیر مثبت 25 درصد!
بچه ها چه کردین؟
سوال 17 رو part نوشتم اشتباهه؟ دوستم که میگفت اشتباهه باید period مینوشتم
سوال 43 و 44 چی؟
من به ترتیب 3 و 2 زدم
گفتم استرس بلد نیستما:(
من استرس ها را زدم 3و3 اصلا کلا امتحان را خوب ندادم .
ولی مشکلی نیست
از دانش خودتان را فقط اط شش تا سه تا درست نوشتم .
این رو هم ---- ... : دی