نه نمیگیره . الان سرعتا 2 برابره تو روز 128 تو میشه 256 !!!!نقل قول:
پی ام میفرستم برات
Printable View
نه نمیگیره . الان سرعتا 2 برابره تو روز 128 تو میشه 256 !!!!نقل قول:
پی ام میفرستم برات
میگم واسه من شبا هنوز درست نشده تو روز ۲۴۰ ولی شب حداکثر ۷۰ ۸۰ . بعد یه چیز دیگه میخوام یه مودم درست حسابی بخرم که مطمئن باشم مشکل نویز ندارم با حدود ۱۰۰ تومان چی بخرم ؟؟
شما اشتراکت چیه؟نقل قول:
اگه اشتباه نکنم 2 مگ دارید
تو شب سرعتت مشکل داره
شایدم از سروری باشه که دانلود میکنی . از میهن دانلود دانلود کن ببین چه سرعتی بهت میده از IDM استفاده کن خیلی خوبه
من زایکسل دارم 24 ساعته روشنه 3 ساله دارمش . اخ نگفته ( البته این مدلی که دارم با وایرلس هست) Zyxel P-660HW T1 - V2
نقل قول:
نمیدونم میدونی یا نه . اما شما هر سرعتی که داری میخری تقسیم بر 8 میشه یه تبدیل ساده مثل سانتیمتر و متر
مثلا شما 128 کیلوبیت میخری . 128 تقسیم بر 8 میشه 16 کیلوبایت بر ثانیه . البته یه مدته 128 تو مخابرات شده 30 کیلوبایت بر ثانیه و 256 میشه 50 کیلو بایت بر ثانیه . البته تو روز اینطوره . تو شب میشه سرعت طبیعی . یعنی 128 میشه 16 و 256 میشه 32.....
10 تومن هزینه نصابه که به هر صورت میگیرن حتی اگه نصاب نیاد!نقل قول:
اون 10 تومن که همون ثبت نام میگیرن ارهنقل قول:
ولی اگه بیاد دیگه نمیگیره
شما اگه مشکل نویز داشته باشی با بهترین مودم هم مشکلت حل نمیشه!نقل قول:
ولی اگه بخای مودم بخری مودم های asus حرف ندارن من خودم چند ساله دارم دریغ از یه مشکل اما جدیدا به خاطر گرون شدن دلار کم گیر میاد
بعد از اسوس هم همین ژایکسل و d-link خوبن
شما snr رو از مودم پیدا کن ببین نویز داری یا نه
حتما از اسپلیتر استفاده کن
از دوتا اسپلیتر استفاده می کنم . کل تلفن خونه رو قطع کردم . حتی گوشی تلفن رو عوض کردم که نویز نندازه . همچنان snr= 7 و با زنگ تلفن قطع میشم . هم موقع وصل شدن تلفن هم وقتی تلفنو قطع می کنم . جالب اینه که قبلا از یه شرکت دیگه می گرفتم snr=40 بود پس نمیشه گفت خطم تا مخابرات مشکل داره . خلاصه من هم راه ها رو رفتم واسه مشکل نویز تو خود مخابراتم با پشتیبانی تماس گرفتم . اصلا حاضر نیستن چک کنن . حالا هرکی راهی بلده غیر از اینایی که من رفتم لطفا بگهنقل قول:
زرشک،همون اسیاتک خودم با قطعیش بهتره اخه 128 کیلوبیتش تا 200 دان میده 30 تا ک خدا ادمو درمیاره تا یه چی بدانلودی،در هر صورت ممنوننقل قول:
من 128 دارم و توی شب هم سرعتش همون 35 تا 40 باقی میمونه.یعنی کلاً شبها تفاوتی با روز نداره.البته 128 نامحدود ها.نقل قول:
کیفیت خوب شد یه نفر تعریف نمیده :31: فقط همه منتظرن که اشکال پیدا کنه .
نقل قول:
عزیز دلم کیفیت آشغاله
تو 24 ساعت به طور متوسط 50 بار دی سی میشه نت
این statistics خط منه
snr 32
attenuation 16
با این ارقام یعنی نویز کشک
متاسفانه یه مشت بی سواد ریختن اونجا که بهشونم 10 تا صفحه کاغذ پاره دادن بخونن
خانوم هنوز نمیدونه که statistics هم downstream داره هم upstream
بعد از چند روز کلافگی در باره ی این موضوع باهاشون تماس گرفتم
به زور می خواد منو توجیح کنه که خطم نویز داره
بعد از کلی کلنجار رفتن میگه با یه سری تغییرات درست میشه
می پرسم لطف کنید توضیح بدید
خانوم جواب میده"گفتند نگیم، تخصصیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
میرم می بینم downstream و upstream رو کرده 512!
حالا شما می فرمایید کیفیت خوب شده، من ....
یا کیفیت ندیدید یا نمی دونید چیه!
حدوداً 6 ساله که از تهزان اومدم اهواز
متاسفانه مردم این استان خیلی در زمینه ی دریافت حق و حقوقشون ضعیفند(از هر لحاظ نسبت به پتانسیل استان حق خوری شده)
نه خیر عزیز .ضعیف نیستند .نقل قول:
مسئول های اینجا بی توجه هستند ...
نگفتم کیفیت پشتیبانی خوب شد متاسفانه مشکلی پیش بیاد حداقل چند روز طول میکشه تا رسیدگی بشه . حتی کوچکترین کار ها هم به چند تا تماس احتیاج داره کاملا حق با شماست .نقل قول:
همتون درست میگید . متاسفانه اینجا اصلا که جای جدای از ایرانهنقل قول:
دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که گفت کیفیت خوبه منظورش این بوده که نسبت به قبل بهتر شده نه این که از همه جا بهتره . خوزستان که از ایران عقب افتاده تره ایران از ترکیه ترکیه از امریکا و.... حالا شما که تهرانه کیفیتو دیدی یعنی با کیفیت امریکا یکیه؟؟؟ حتما نه . ماهم اینجا اوضاعمون خرابه . تازه خوزستان خوبه شما استان سیستان و بلوچستان و هرمزگانو ندیدی . ما یه بار رفتیم حتی یه هتل نداشت .؟؟؟؟
کسی هم که جواب بده هم نبود . انگار شهر متروکه بود
چرا جبهه میگیرین؟دوستمون حق داره و ما خوزستانیها توی گرفتن حق و حقوقمون بسیار ضعیف هستیم.بلد نیستیم یه نهاد رو مجبور کنیم حقوق حقه مون رو بهمون بده.پاسش میدیم به همدیگه.الان خدا وکیلی تا حالا چند نفر اون فرم شکایت رو پر کردن؟
کاملا موافقم..کیفیت که برای من دیگه مثل قبل نیست کمی کند شده و مطمئنم به خاطر نویز نیست.در مورد پشتیبانی اپراتورها کاملا بی سواد هستند و یک سری cd اموزشی بهشون میدن تا کار با نرم افزارها رو یاد بگیرند و سیستم الان طوری هست که بیشتر اپراتورهای زن و مخصوصا مرد ها در شب دسترسی کامل ندارند و فقط میتونند چک کنند و انجام تغییرات ظاهرا بر عهده افراد دیگری است که به همین دلیل با یک تماس نمیشه فورا مشکل را حل کرد .دلیل پشتیبانی ضعیف رو هم که همه میدونند و نمیشه اینجا در موردش صحبت کرد..نقل قول:
دوستان اینجا تعرفه ها رو زده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد رایگانش چیزی نزده ؟
کیفیت روزانه مثل همیشست اما کیفیت شبانه افت داشته .
حرق دوستمون درسته دیگه . چرا جبهه میگیرین ؟؟؟
من واسه یه شارژ ساده ۷ بار تماس گرفتم .
تو روز هم همش دیسی دارم . تماس میگیرم همین که دوستمون گفتن . اصلا خود پورت رو چک نمی کنن . فقط بلدن سرعتو کمو زیاد کنن .
کیفیت شبانه هم که افتضاحه . سرعت دانلودم ۱/۴ میشه تو شب .
درباره گرفتن حق . نمیشه همه چیزو اینجا گفت . ولی همین مثل گردو خاکی که هفته ای دو سه بار بهمون حال میده . چند ساله اینجوریه ؟ چیکار کردیم واسش ؟؟
دوستان عزیزم از راست نهراسید لطفا
اگرم چیزی نمیگیم . اولا صفحه قبل اینجا رو بخونین که من نوشتم هیچکی جواب نداده . دوما خسته شدم دیگه . یعنی هربار زنگ زدم نه تنها درست نکردن مشکلمو که یه مشکل جدیدم اضافه کردن
آقا اینطوری ک فایده نداره
یکی یه راهی پیشنهاد بده
آقا ما از این وضعیت پیش آمده ناراضی هستیم
چطوری میشه صدامون رو ب مسئولین برسونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:45:
دوستان تعرفه هاي سرويس مخابرات رو از كجا ميشه ديد ؟ توي سايت كه نبود اصلا.
من اكثر شهر ها رو پرسيدم كه اي دي اس ال مخابرات نامحدود دارن و كاملاً راضي ان . مخابرات خوزستان چطوره ؟
من مبين نتم فعلا ولي واقعا كلافه ام كرده.
منم از عرب ها توی شهرمون متنفرم ...
تماما دزد و بیخاصیت هستن ...
نگهبان ما خودش دزده !
یک کلاهبردار پول یک خونه رو از ما بالا کشید .گرفتنش .اقا با مسئول زندان رفیق بوده ازاد شده رفته پی کارش الان هم هیشکی ازش خبر نداره.
به کی باید بگیم ؟
اصلا این شهر رو باید ول کنیم بزاریمش واسه خوده عربا ...
واقعا از آدمای بیشعوری مثل تو حالم به هم میخوره، آشغاله نژادپرستنقل قول:
حالا اگه تو یه نفرو دیدی که دزدی میکنه حق نداری به همه توهین کنی
من از تو و این طرز صحبتت بدم میاد ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم چون از تو بدم میاد به نژاد و قومیت تو بی احترامی کنم
واقعاً برات متاسفم که همچین طرز فکری داری. برای خودم هم متاسفم که تو همشهری من هستی
armin 76
حرف بسیار زشت و نژادپراستانه ای زدی.
توی هر قوم و جامعه ای ادم خوب و بد وجود داره ولی دلیل نمیشه ک ب کل اون گروه نسبیتش بدی.
سعی کن در رفتارت بازنگری کنی
دوستان سلام
امروز صبح از مخابرات مرکزمون اومدن کابلا رو برای نویز چک میکردن من مونده بودم اینا دیگه از کجا اومدن . طرف گفت از اداره بازرسی تماس گرفتن گفتن adsl ای که روی این خطه مشکل داره. همون شکایتی که گفتم انجام بدید و خیلی از شما رسیدگی نشدنو بهونه کردید . بهشون توضیح دادم که خطم نویز نداره و اون مشکل افت سرعت هم رفع شده . پس دوستان هیچوقت الکی بخاطر تنبلی بهونه نیارید بعد بگید ما اهوازیا بدبختیم اگر هستیم بخاطر خودمونه اگر روحیه زندگی درست و حسابی داشته باشیم همه چیز درست میشه .
موفق باشید
تعرفه های سرویس های مخابرات رو وقتی بخوای تمدید سرویس کنی میتونی ببینی.کدوم سرویسش رو میخوای که قیمتش رو بذاریم واست؟اما اینو بگم که اینجا نسبت به استانهای دیگه گرونتره.کرمانشاه 1مگ نامحدود 30 تومنه!نقل قول:
میدونی که من هم قبل از اینکه تو بگی و هم بعدش شکایت کردم.برخلاف بقیه ی دوستان نظر منم مثل خودت بود.اما متأسفانه هنوز که هنوزه به شکایتم رسیدگی نشده و فقط نوشته با اپراتور مربوطه مکاتبه شد و نتیجه به اطلاع شما خواهد رسید!نقل قول:
بچه ها سرعت شما هم دیروز تا حالا افت کرده؟واسه من پایداریش کم شده.یعنی همش کم و زیاد میشه دیشب تا حالا.
بله من یه مگ برام 850 کیلوبیت بود شده 600 کیلوبیت.یعنی 100 تا ازش کم کنی میشه 512 یعنی جمش کن بره.نقل قول:
دوستان هنوزوضعیت مخابرات خوبه ؟! شبانه سرعتش با روزانه یکیه ؟! امروز زنگ زدم پشتیبانی یه سوال داشتم 1 نفر با اپراتور فاصله داشتم ولی 6 دقیقه پشت خط بودم !!! آخرش خسته شدم قطع کردم :19:
آره فعلا نرماله .نقل قول:
دوستان چند تا سئوال داشتم که زیاد وقتتون رو نمیگیره ممنون میشم پاسخ بدید.
1-مخابرات اهواز سرویس نامحدود داره؟
2-قیمت هارو از کجا میشه دید؟سایت دارند؟
3-برای ثبت نام باید به کجا مراجعه کرد؟
4-چه پیش شماره هایی رو ساپورت میکنند؟
5-سرعت آپلود و دانلود در سرویسها به چه صورت هست؟مثلا 512 سرعت آپلود و دانلودش چنده؟توی روز و شب. (من سرعت آپلود برام مهمه چون میخوام فایل آپلود کنم لطفا آپلود رو دقیق بهم بگید ممنونتون میشم)
مرسی
بچه ها منم یه چندتایی سوال داشتم ، ممنون میشم جواب بدین .
اول اینکه مخابرات به غیر از 128 ، نا محدود داره ؟! اگر آره قیمتاش چه حدوده ؟!
دوم اینکه توی اهواز بخوایم تماس بگیریم با مسئول فروششون با چه شماره ای باید تماس بگیریم ؟
اینم تست اینترنت من،استان مازندران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس نامحدود فقط 128 هستنقل قول:
قیمت هارو تو پیج های قبلی همین تاپیک میتونی ببینی خودم پست کردم
برای پاسخ به بقیه سوالات میتونی با 2020 تماس بگیری ک بخش فروش و پشتیبانی هست
سرعت هارو کاملا واقعی میبندن تا اونجایی که من میدونم اما مثل اینکه دارن برای سرعت های پایین مثل 128 توی روز سرعت بالاتر میدن (بجز نامحدود )
مثلا 512 هم آپلود و هم دانلود همیشه روی 512 هست .
خوب داداش حداقل میگفتی چه سرویسی گرفتی؟ چه سرعتی؟ چه قیمتی؟نقل قول: