سلام مجدد پس از 17 ماه نبودن اگه کسی راجب شبکه از Network + تا ISA server 2k4 سوالی داشت در خدمت هستیم با اجازه از اساتید محترم. خواهشن کسی سوال تکراری نپرسه... یا حق.
دوستانی که سوال کرده بودن حتما جوابشونو می گیرن.
Printable View
سلام مجدد پس از 17 ماه نبودن اگه کسی راجب شبکه از Network + تا ISA server 2k4 سوالی داشت در خدمت هستیم با اجازه از اساتید محترم. خواهشن کسی سوال تکراری نپرسه... یا حق.
دوستانی که سوال کرده بودن حتما جوابشونو می گیرن.
نقل قول:
شما با گذاشتن حرف $ اول اسم فولدر Share شدتون میتونی به اصطلاح Hidden کنی .... :27:
آقایون سلام.
یه سوال داشتم خواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه. آقا یه شبکه هست که حدود 150 کامپیوتر رو به هم وصل کرده به این صورت که روی یک کامپیوتر ویندوز ریختن وتمام برنامه ها رو رزد درایو c ریختن و بعد از این درایو image گرفتن و روی بقیه کامپیوتر ها restore کردن. بعد از این کارها درایو c کاملا از اختیار یوزر ها در اوردن یعنی نه میشه روی این درایو چیزی نصب کرد نه تغییراتی داد. از اونجایی روی این کامپیوترها تمام برنامه ها روی درایو c نصب شده بعضی از این برنامه ها به خاطر محدودیتی که روی درایو c هست اجرانمیشن.البته بعضی از این برنامه ها فقط یک فایل یا چند فایل تو درایو c دارن که وقتی اجازه میدی یوزر ها به اون access داشته باشن راه میفته ولی خیلی از برنامه های دیگه مثل ansys که license رونمیتونه بخونه وبعضی از برنامه ها که اصلا اجرا نمیشه و ما هم هر چه قدر گشتیم نتونستیم اون فایل هایی رو که نیاز داره پیدا کنیم و به یوزرهامون access بدیم.
می خواستم ببینم ایا کسی با لین مشکل تا حالا بر خورده وایا راهی برای حل اون هست و ایا یک برنامه هست که ببشه به توسط اون به یوزر ها اجازه اجرا کردن برنامه ها رو بده البته با محدودیتی که برای درایو c در نظر گرفته شده و با علم بر اینکه تمام برنامه ها روی درایو c هستن؟
ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید.
سلام دوستان عزیز
میگما ، میشه از هاب به کامپیوتر رو با سیم کراس وصل کرد؟
من که وصل کردم ، کار کرد ، ولی میگن خوب نیست
؟؟؟
سلام به دوستان عزيزمن ميخواستم با شما مشورتكنم.
من در استان اصفهان شهر شاهين شهر زندگي ميكنم . در شهر ما يك آموزشگاه آزاد فني و حرفه اي به اسم (ماناپويا) هست كه دو ساله باز شده. من علاقه دارم كه مدرك mcse را در اين آموزشگاه بگيرم.اما باخيلي ها مشورت كردم :بعضيا ميگن كلاه سرت نزارن و بعضيا ميگن اگه مدرك بهت ندن و بعضيا هم ميگن كه اين امتحانات بيشتر دركشور دوبي و در استان تهران انجام ميشه. آموزشگاه نمايندگي از شركت kobigem تركيه داره كه به من گفته امتحانات در همان مركز انجام ميشه كه امتحانش به اين صورت كه به اينترنت وصل ميشن وبه شركت كبيگم تركيه وامتحان را از طريق اينترنت ميگيرن / حالاميخواستم از شما دوستان عزيز و گرامي بپرسم كه ميشه اعتماد كرد؟؟/و با اين مدرك واقعا تو خارج كار با درآمد بالا هست؟؟؟؟ ممنون ميشم اگر كسي منو راهنمايي كنه!!! يا اگه جوابه اين سوال رو به ايميل من بفرسته دعاش ميكنم.... email:omid.1371@gmail.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز ، آیا میشه گوشی رو با یه نوت بوک که وایرلس داره ، وصل کرد ؟
آخه ، وقتی من دنبال شبکه با گوشیم میگردم ، میگه هیچ اکسس پوینتی چیدا نمیشه
حالا ختما" باید اکسس پوینت داشته باشم ، به صورت مستقیم نمیشه ؟
تکراری شد......
یین داداش اشکان من خودم با Pocket Pc میتونم Connect بشم ولی P990i رو کار نکردم ...
راستی
مدل نوت بوک : Dv Pavilion 4000 HP
مدل گوشی : 2600 Nokia
D:
:D
نقل قول:ممنوننقل قول:
روی P990i هم جواب داد . . .
سلام.نقل قول:
من می خوام تو شبکه ام که ISA رو رو سرور نصب کردم، پرینتر ها رو شیر کنم. این کار مشکلی واسه ISA ایجاد نمی کنه؟ یا اینکه باید از ISA اونارو شیر کنم؟ اگه آره لطفا بگید چه جوری؟؟؟
تشکر.
سلام دوستان و خسته نباشید.
در مورد محدود سازی شبکه و اجازه ندادن نصب برنامه روی سیستمها از کجا میتونم اطلاعات بدست بیاورم.؟
همچنین میشه مثلا بر روی سیستم سرور برنامه ای نصب کرد که آنرا روی تمام سیستم ها اجرا کرد که دیگه لازم نباشه روی تک تک ----- ها نصب کرد؟ مثلا ویروس یاب.که روی سیستم سرور نصبش کنیم و برای ویروس یابی سیستم های کلاینت دیگه لازم نباشه روی آن سیستم ها ویروس یاب نصب کنیم و در کل از راه دور آن سیستم ها رو توسط ویروس یاب سیستم سرور کنترل و ویروس یابی کنیم؟
مرسی.
من بیشتر میخوام در این مورد بدونم که برای کار یک برنامه روی تمام سیستم ها آیا باید اون برنامه روی تک به تک کامپیوترها نصب بشه؟
مثلا من میخوام ویروس یاب کاسپراسکای رو نصب کنم .
آیا لازمه که ویروس یاب رو روی تمام سیستم ها نصب کنم ؟ یا نه میشه روی سرور نصب کرد و تو تمومه سیستم ها اجراش کرد و و ویروس یابی کرد.
من از یه کامپیوتر به یکی دیگه بخوام فایل بفرستم ، سرعتم باید چقدر باشه ؟
برای من خیلی که بشه 6مگ در ثانیه میشه
کم نیست؟
البته اکثر مواقع ، سرعتم زیر مگ هست
--------------
از نظر تئوری شبکه 100 مگابیت بر ثانیه هست
تقسیم بر 8 میشه 12.5 مگا بایت بر ثانیه
تا انجا که من تست کردن سرعت شبکه به نسبت مقدار رم ازاد و کیفیت سیم و سرعت خواندن سیستم فرستنده و سرعت نوشتن سیستم گیرنده و مقدار فایل ربط داره.نقل قول:
من با نوت بوک و پی سی اوایل تا 10 مگابایت ممتد فایل ارسال کردم ولی الان بخاطر سنگین بودن سیستم تقریبا 6.5 یا 7 مگابایت سرعت می گیرم.
سلام دوستان و خسته نباشید.
در مورد محدود سازی شبکه و اجازه ندادن نصب برنامه روی سیستمها از کجا میتونم اطلاعات بدست بیاورم.؟
همچنین میشه مثلا بر روی سیستم سرور برنامه ای نصب کرد که آنرا روی تمام سیستم ها اجرا کرد که دیگه لازم نباشه روی تک تک ----- ها نصب کرد؟ مثلا ویروس یاب.که روی سیستم سرور نصبش کنیم و برای ویروس یابی سیستم های کلاینت دیگه لازم نباشه روی آن سیستم ها ویروس یاب نصب کنیم و در کل از راه دور آن سیستم ها رو توسط ویروس یاب سیستم سرور کنترل و ویروس یابی کنیم؟
مرسی.
من بیشتر میخوام در این مورد بدونم که برای کار یک برنامه روی تمام سیستم ها آیا باید اون برنامه روی تک به تک کامپیوترها نصب بشه؟
مثلا من میخوام ویروس یاب کاسپراسکای رو نصب کنم .
آیا لازمه که ویروس یاب رو روی تمام سیستم ها نصب کنم ؟ یا نه میشه روی سرور نصب کرد و تو تمومه سیستم ها اجراش کرد و و ویروس یابی کرد.
سلام اقای iran2008
من می دونم شما می خواهید به جواب برسید ولی خواهشا تا وقتی که پستتان تو صفحه است دوباره پست را تکرار نکنید.
در مورد سوالتان تا انجا که دیدم و خواندم اگر شما با تعدادی پی سی بخواهید یک شبکه که یک سیستم سرور داشته باشه بسازین باید روی تمام کامپیوتر ها نرم افزار های مورد نیازشان زا نصب کنید .البته برای حالت شبکه تعداد زیادی از نمر افزار ها نصخه شبکه دارن( تمام انتی ویروس ها و فایر وال ها رو خبر دارم بهمچنین تعدادی از ترن افزار ها) که با نصب انها روی هر سیستم می تونید از طریق سرور انها را تنظیم کنید. در مورد تنظیمات کاربری اطلاع دقیقی ندارم ولی دیدم که روی سیستم هایی که می خوان کاربر های مورد نیاز که بعضی هاشون تو چند سیستم مشترک است را بر اساس اختیارات مورد نیازشان هست که از در سرور هم دست رسی هایی برای هر کاربر را مثل دسترسی به اینترنت و فضای روی سرور و استفاده از سروس ایمیل داخل شرکت تعریف کردن
در مورد سیستم های کلاینتی که دیگر بجای پی سی چند تا کلاینت (تین کلاینت تو روزنامه ها دیدم برای یک برند نمی دونم درست می گم یا نه)به سرور وصل می شن دیگر رو ان سیستم ها یک سیستم عامل خاص انها نصب میشه که نرم افزار های مورد نیازشون رو از سرور می گیرن و همچنین تمام احتیاجاتشون و کاربری هاشون هم در سرور ظاهرا تعریف میشه
این شبکه ها رو معمولا تو ادارت خیلی کوچیک که کاربراش معمولا کارهای خیلی ساده می کنن می زارن چون در غیر این صورت احتیاج به یک سرور فوق العاده قوی و فوق العاده گران نیاز است.
همینقدر اطلاعات داشتم
ببخشید :11:
اگر بیشتر منتظر بمانید شاید از کسانی که این شبکه ها را ساختن بتونن بیان راهنمایی کنند ولی پیشنهاد می کنم در کنار صبر تو گوگل هم در مورد شبکه جستجو کنید و
همچنین تو همین بخش و بخش مقالات و زیر مجموعه هاش بتونین اطلاعات بیشتری پیدا کنید
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=18
من امروز یه کاری کردم که فکر نمیکردم بشه :
با سیم معمولی (نه کراس) دو کامپیوتر رو بدون هاب به هم وصل کردم
سلام
چطور می تونم دو لب تاب رو از طریق وایرلس به هم شبکه کرد.؟
سلام
میخوام تو شبکه ای که دارم پهنای باند کامپیوترهای دیگه رو کم کنم ( به صورت دستی)
چیکار کنم؟
من وصل کرده بودم نمیشه! :18:نقل قول:
من هم دنبالش بودم ، ولی نتونستمنقل قول:
اگه پیدا کردی به من هم بگو
برای من هم عجیب بودنقل قول:
از ارتباط ad-hocنقل قول:
کمک خواهشن کمک
بچه ها من سرعت اینترنتم حدود 12 هستش اما دوستم از همون شرکت هستش ولی سرعتش 23 هستش
زنگ زدم پشتیبانی گفت برو تو مشخصات مودمت(البته مودم من justec هستش و گفت ما توصیه نمیکنیم) بعد گفتش Downstream چنده گفتم 47 گفت زیاده احتمالا عیب از توئ می خواستم بدونم عیب از کجاس
ممنون
Downstream
Upstream
SNR Margin 47.0 31.0
Line Attenuation 25.0 13.5
به نظر شما راهی هست که من از دو کانکشی که برای اینترنت در دانشگاه دارم بتونم با هم تلفیق بکنم و از پهنای باند بیشتری بهره ببرم؟!! یکی با شبکه داخلی و lan هست و دیگری با وایرلس هست .البته هر دو از یک سرور هستند و اینترنت بصورت sharing در اختیار کاربران قرار می گیره
مگه سرعت چقدره ینی از 100 MB/S بیشتره! :18::18::18::18:نقل قول:
اگه کارت شبکه هوشمند باشه کار می ده منم قبلا امتحان کردمنقل قول:
دوستان کسی الگوریتم پیاده سازی شده کنترل ازدحام توی Tcp/ip (یا اینترنت) رو داره؟
لطفا کمک کنید پروژه درسی ام هست:41: تا شنبه می خوام
با سلام وخسته نباشید
من تو یه شبکه وایرلس دو تا اکسس پوینت دارم که هیچ مشکلی هم نداره اما برای بزرگ کردن شبکه میخوام یه اکسس پوینت از همون نوع رو وارد شبکه کنم از خاصیت Wds استفاده مکنم اما وقتی سومی را وارد میکنم یکی از اکسس پوینتا دی سی میشه به نظر خودم وارد کردن مک آدرس تو منوی Wds ترتیب خواصی داره که من نمیدونم در صورت امکان مرا راهنمایی کنید./
آهانقل قول:
شاید
من دو تا نوت بوک رو به هم وصل کردم . . .
سلام به همه اساتید محترم
من تقریباً دو هفته پیش یه تاپیک باز کردم و در اون تاپیک یه راهنمایی خواستم ولی هنوزم که هنوزه جوابی داده نشد.شاید من نباید تاپیک جدا باز می کردم و مشکلمو اینجا مطرح می کردم.
اما مشکل من:
من برای اینترنت اداره ای که در اون کار می کنم یه --- Server(وی پی ان)درست کردم و برای اکانت دادن به کاربران از برنامه Nttacplus استفاده می کنم.یه گروم تشکیل دادم که ساعت معینی از روز بیشتر نتونن کار کنن.اما دیدم که بعد از موعد پایانی اونها باز هم در اینترنت هستن.از Kill Line استفاده کردم جواب نداد.تو اینترنت سرچ کردم یکی از اساتید برنامه ای رو برای این منظور تهیه کرده بودن که باید درون برنامه Nttacplus کپی میشد،از اون برنامه هم استفاده کردم باز هم جواب نداد.حالا می خوام بدونم راهی هست برای حل این مشکل؟یا برنامه دیگری هست که به مانند Nttacplus قدرت داشته باشه و این مشکل رو هم نداشته باشه؟
در ضمن می خوام بدونم کسی هست که کاملاً با این برنامه کار کرده باشه آخه چند تا سوال دیگه هم دارم و آیا برنامه ای قویتر و بهتر از این برنامه برای مدیریت شبکه وجود داره؟
ممنون
آیا کسی می تونه در مورد سطوح دتسرسی و تنظیمات User در سیستم عامل ناول منو راهنمای کنه؟
خودم پیدا کردم. اگر کسی خواست بگه تا به اون هم بدمنقل قول:
شما از NAT استفاده کردید دیگه؟ توی خود NAT اکانت ها رو محدود کردید؟ چون اگه توی خودش این کار رو بکنید جواب می دهنقل قول:
خیلی ممنون جناب undertaker_ss.درسته من از نت استفاده کردم اما می تونید در مورد راهنمائیتون بیشتر توضیح بدین.نقل قول:
ممنون
موقعی که می خوام به اینترنت وصل بشم خطای 678 مودم رو می ده و معنیش هم "پاسخی وجود ندارد" است .
ولی من منظورش رو نمی فهمم . چطوری می شه درستش کرد؟
سلام و با تشکر از دوستان
میشه یه سری مطالب آموزشی اینجا بزارین برای ما مبتدی ها.
من دسترسی به شبکه Domain Model ندارم. و دوست دارم اطلاعات تخصصی تری به دست بیارم چی کار کنم؟
پول ندارم دوره های mcse رو تموم کنم. آیا راهی هست که بتونم کاری بکنم؟
infra 1 , 2, isa server - share point , .... کمک من کلاس server 2003 رو هم رفتم. و تو بحث تعمیرات هم تقریبا واردم. اگه منبعی چیزی هست لطف کنید بهم بگین....................
نقل قول:
سلام و با تشکر از دوستان
میشه یه سری مطالب آموزشی اینجا بزارین برای ما مبتدی ها.
من دسترسی به شبکه Domain Model ندارم. و دوست دارم اطلاعات تخصصی تری به دست بیارم چی کار کنم؟
پول ندارم دوره های mcse رو تموم کنم. آیا راهی هست که بتونم کاری بکنم؟
infra 1 , 2, isa server - share point , .... کمک من کلاس server 2003 رو هم رفتم. و تو بحث تعمیرات هم تقریبا واردم. اگه منبعی چیزی هست لطف کنید بهم بگین....................
اگه درست یادم باشه توی routing and remote access که نت رو تنظیم می کنید توی remote access policies اونجا می شه ساعت رو تنظیم کرد. شرمنده الان server نصب نیست روی کامپیوترم که دقیق بهتون بگم اگه عجله ندارید می رم دقیق نگاه می کنم بهتون می گم. فقط یه کم طول می کشهنقل قول:
توی active directory users and computers که user ها رو تعریف می کنید روی user کلیک راست کنید بعد توی properties توی تب diall in گزینه RAP رو انتخاب می کنید و بعد توی routing and remote access روی remote access policies راست کلیک می کنید و new access policy را انتخاب می کنید بعد یه اسم واسه اش می گذارید بعد custome رو انتخاب می کنید بعد add و ساعت رو تعریف می کنیدنقل قول:
امیدوارم که مشکل تون حل بشه
دوست عزیز جناب undertaker_ss من یه راه دیگه هم پیدا کردم:
در قسمت Routing and remote access در بخش Remote access clients می شود کلاینتهایی که به اینترنت وصل هستند را دید و از همانجا با راست کلیک روی آنها و انتخاب Disconnect ارتباط اینترنت آنها را قطع کرد.
ممنون از راهنمایی شما
سلام. من میخوام دو تا سیستم با ویندوز XP رو بهم وصل کنم. کابلی که گرفتم به طرف گفتم میخوام کراس باشه ولی نمیدونم از کجاش بفهمم. رو کابل نوشته cable tia/eia568(4pairs) 24AEG Category 5e و وقتی با این کابل دو سیستم رو به هم وصل کردم همه چیز ردیف میشه.
IP و بقیه چیزها رو میدم و حتی Share شده ها تو سیستم مقابل دیده میشه ولی بسیار دیر باز میشه. یعنی برای کپی یک فایل چند مگابایتی سیستم هنگ میکنه یا اصلا به سختی باز میشه. در کل اتصال خیلی شدید کند هست. بازی هم که اصلا نمیشه با این سرعت انجام داد.
میخواستم یکی راهنمایی کنه که چرا انقدر سرعت پایینه؟؟ آنتی ویروسهای دو سیستم NOD32 3.0.650 هست.
اونها رو هم Disable میکنم و Firewallها هم خاموش هستند. ولی باز هم فرقی نمیکنه.
Ping هم که میکنم معمولا 25درصد یا 50 درصد LOST میده.
هدفم هم از اشتراک فقط بازی و اشتراک فایل هست. پرینتر و اینترنت رو نمیخوام.
لطفا راهنمایی کنید که مشکل از کابل هست یا چیز دیگه؟