دندون را فکر نکنم ولی هوشبری را 100% قبولی اگر همین درصدا را زده باشینقل قول:
دندون را فکر نکنم ولی هوشبری را 100% قبولی اگر همین درصدا را زده باشینقل قول:
تراز دندون رو که گغتم.نقل قول:
برای هوشبری در انتخاب دوم پارسال ۶۹۲۸ بود و سال ۸۸ شده بود ۷۱۳۴.پرستاری بندرعباس هم حدود ۵۵۰۰.
رتبه سراسریت حدودا چند میشه؟
ینی واقعا شک داری؟نقل قول:
اصلا نمیدونم منی که این همه ضعف دارم تو زیست و اصلا بلد نیستم... حتی اگه قبول بشم برم؟؟؟؟؟ آزاد با شهریه بالا... یا مهندسی دولتی که کاملا مجانیه و توش سررشته دارم...؟!؟!؟!؟!؟!؟!
جالبه!:21:
خب چی باعث میشه به ادامه ی تحصیل توی رشته های تجربی فک کنی؟
شما رشته خودتو تو سراسری بچسبی موفق تری
راستی تا یادم نرفته بگم انتخاب پرستاریتون احتمالا حذف میشه چون ازاد پرستاری فقط زن میگیره نه مرد!:31:
---------- Post added at 03:01 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
راستی امسال این ازمایشگاه تهران ترازش چه حدودایی میشه برای انتخاب اول؟
کلاس پزشکی:31:.......... یه بنده ی خدایی هم پزشکی می خواد بره... :11:نقل قول:
سراسری که ریاضی دادم... فکر کنم حدود 4 هزار بشم.. شهر هم بوشهر....:8:نقل قول:
اگه بخوام برم بوشهر دانشگاه احتمال زیاد مکانیک یا معماری....:46:
شیراز هم که معماری نمیارم... it میزنم...:31:
تهران هم هر رشته مهندسی خوبی رو که محروم باشه و بشه آورد رو میزنم...
فقط بچه ها یه سوال... کسی درباره رشته راه آهن اطلاعاتی داره؟؟نمیدونم بزنم یا نه... راه آهن بوشهر فکر کنم تا چند سال دیگه راه بیفته... پارسال 2 نفر سهمیه محروم داشت دانشگاه علم و صنعت...با رتبم فکر کنم بتونم بیارمش...
بچه ها درباره دانشگاه بابل و بابلسر هم اگه اطلاعاتی دارید بگید...معماری و it رو با چه رتبه ای میگیره از منطقه 2؟ میتونم بیارم؟؟؟بومی اونجا نیستما...:13:..... یکی از دوستام می خواد بره پزشکی اونجا...:11: منم گفتم برم...:31:
سلام بچه ها.
3 واحد پروژه رشته مکانیک چیه؟مثل پایان نامس؟تحقیقه یعنی؟یا عملیه؟ دفاع و از این حرفا هم داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جزو واحدای سال آخره؟کلا یه توضیح میدین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا هر سال به خاطر سیستم دانشگاه آزاد (که وسط سال که هیچ کس دقیقا نمیدونه چه کارست) بچه ها به ترازای پارسالش نگاه میکنن و سعی میکنن تراز پایین تر هارو انتخاب کنن که قبولیشون قطعی تر باشه سر همین ماجرا معمولا یه سال در میون ترازا بالا پایین میشه. سالی که تراز یه رشته شهر 6800 هست بچه ها ازش فرار میکنن میاد رو 6600 در عوض سالی که یه رشته شهر 6200 هست بچه ها بهش هجوم میارن میشه 6500. ولی در مجموع هیچ تضمینی نیست که چی بشه ولی احتمال بالارفتن تراز این رشته شهر که شما فرمودین بیشترهنقل قول:
سلام کسی میدونه جوابا کی میان؟:19:
نقل قول:
درود
کاملا درسته ولی این دانشگاه فرق می کنه این دانشگاه بینالمللی هست و ترمی 6 میلیون پول می خواد
هجوم کمتر از دانشگاه های دیگست
گر چه یکی از بچه ها می گفت که بچه بفهمند که اینقدر پولش فرار می کنند بجای هجوم
خیلی ها نمی دونند که هزینش چقدره
10 تا 15 دقیقا معلوم نیستنقل قول:
13 ام گفتننقل قول:
معمولا از اون چیزی که میگن زودترمیاد...نقل قول:
میدونم بچهای کنکوری چحالی دارن :13:بچها غصه نخورین چشم بهم بزنین نتایج میاد...
تااونجا که یادمه 88و89
حولو حوش 9و10و11اومد
خدا کنه امسال افزایش ظرفیت بدن حداقل کم نکنن مثله پارسال
باز صد رحمت به سازمان خدماتی سنجش!! آزمون ها جامع سنجش حداقل 3 یا 4 روز بعدش درصدا رو اعلام میکرد آدم میدونست حدودا چند میشه! حالا سنجش نمیخواد مثل کانون 3 ساعت بعدش رتبه و درصد و تراز و همه چیو بزنه اما حداقل میتونه درصدا رو اعلام کنه که! از آخرای تیر درصدامونو میدونن حالا شاید تاثیر معدل و این جور چیزا کمی طول بکشه اما درصدا که راحته حساب کردنش! حتی سازمان خدماتی سنجش دیگه تا 10 روز بعدش همه چیو اعلام میکرد. سنجش از اون هم کندتره... چیکار میکنن مگه؟!؟! حالا باز کنکور خوبه! یکی از فامیلامون فراگیر پیام نور امتحان داده حدودای اردیبهشت بود بعد نتیجه هاشون شهریور میاد! ای کاش همون نهم یا دهم نتیجه ها بیاد! البته از سازمان سنجش بعیده! حتما باید دل آدمو خون کنه تا نتیجه بده... من که دیگه خسته شدم....:41::45::24:
اول :31:نقل قول:
کلاس پزشکی..........
ولی بعدش :41:
قرار نیست که به خاطر کلاس پزشکی و یه بنده خدایی آیندتو خراب کنی.
حتما یه انگیزه ای داشتی که تجربی رو ول کردی پاشدی اومدی ریاضی ...
زیست هم که نسبت به بقیه خیلی عقبی ...
رتبت هم خوبه نسبتا برا رشته ی ریاضی.سراسری قبولی.
فک نمیکنم عاقلانه باشه به آزاد پزشکی فکر کنی ...
شهرش مهم تره؛خیلی مهم تر از رشته.اگه خیلی مایلی برو به شهری که میره ...:11:نقل قول:
یه بنده ی خدایی هم پزشکی می خواد بره...
مطمئن باش اگه بخوان میتونن از کانون هم سریع تر عمل کنن ...نقل قول:
باز صد رحمت به سازمان خدماتی سنجش!! آزمون ها جامع سنجش حداقل 3 یا 4 روز بعدش درصدا رو اعلام میکرد آدم میدونست حدودا چند میشه! حالا سنجش نمیخواد مثل کانون 3 ساعت بعدش رتبه و درصد و تراز و همه چیو بزنه اما حداقل میتونه درصدا رو اعلام کنه که! از آخرای تیر درصدامونو میدونن حالا شاید تاثیر معدل و این جور چیزا کمی طول بکشه اما درصدا که راحته حساب کردنش! حتی سازمان خدماتی سنجش دیگه تا 10 روز بعدش همه چیو اعلام میکرد. سنجش از اون هم کندتره... چیکار میکنن مگه؟!؟! حالا باز کنکور خوبه! یکی از فامیلامون فراگیر پیام نور امتحان داده حدودای اردیبهشت بود بعد نتیجه هاشون شهریور میاد! ای کاش همون نهم یا دهم نتیجه ها بیاد! البته از سازمان سنجش بعیده! حتما باید دل آدمو خون کنه تا نتیجه بده... من که دیگه خسته شدم....
اما چه سیاستی پشتش خوابیده خدا میدونه ...:13:
همه ی رشته های مهندسی 3 واحد پروژه دارننقل قول:
2 نوع هست
1) آزمایشگاهی
2)تحقیقاتی
در نوع اول
انجام آزمایشهای متعدد و دقیق مدنظر هست
در نوع دوم
تحقیقات و برنامه نویسی مد نظر هست
در کل همه چی به شما بستگی داره که 1چیز خوب ازش می خواین یا 1 نمره الکی که فقط پاسش کنین می تونین نتایجتون رو در سایتهای معتبر چاپ کنین یا فقط ازش نمره بگیرین
بر همین اساس می تونین پروژه رو از سال دوم یا از آخرین ترم شروع کنین:10:
درود دوستان
این تخمین تراز سایت 100 در 100 چقدر دقیقه ؟؟؟
این قسمت تجربیش برای غیر پزشکی هست یا پزشکی یا اصلا فرقی نداره ؟؟؟؟
تخمینش حدودیه نه دقیقنقل قول:
اون احتمالا پزشکی هستش چون زمین نزاشتن توش
دوستان میخواستم بدونم نتایج بیان میگن چه رشته هایی میتونیم قبول شیم؟
نتیجه انتخابات 40 میلیونی رو شبش می گن؛نقل قول:
ولی نتایج کنکور یک میلیونی 1 2 ماه طول می کشه!:2:
چه حکمتیه؟
این مقایسه شما اشتباه است ( کاری به مسائل سیاسیش ندارم )نقل قول:
این 2 تا نحوه تصحیحشون فرق می کنه . انتخابات تو هر حوزه شمرده میشه نتیجه اش کامپیوتری به مرکز ارسال میشه در صورتی که کنکور همه پاسخنامه ها از نقاط مختلف کشور با پست معمولی میره تهران و آنجا صحیح میشه ( البته اگر اشتباه نکنم. )
ولی حکمتش هر چی که هست من باهاش موافقم . این طوری هر دانش آموزی می توانه حداقل یک ماهی را بدور از استرس نتایج به تفریحش بپردازه که اگر زودتر اعلام می شد و آن فرد به خواسته اش نمیرسید نمی توانست از این مدت یک ماه لااقل لذت ببره.
نه جواب میاد مجازی یا نه برای انتخاب رشته. رتبه خودتو نوشته که با توجه به اون فرم 100 رشته رو پر کنیدنقل قول:
منم کاری به درست و غلطش ندارم ولی جواب شما اشتباهه.:دینقل قول:
این 2 تا نحوه تصحیحشون فرق می کنه . انتخابات تو هر حوزه شمرده میشه نتیجه اش کامپیوتری به مرکز ارسال میشه در صورتی که کنکور همه پاسخنامه ها از نقاط مختلف کشور با پست معمولی میره تهران و آنجا صحیح میشه ( البته اگر اشتباه نکنم. )
نه اینکه اشتباه میگید،منظورم اینه خب به فرض اینجوره که شما میگی،این کار چقد طول میکشه؟1 مـــــــــــــاه؟
باز یه بحث انحرافی دیگه راه افتاد.خواهشا" دیگه ادامه ندید.من همینجا تسلیم میشم!:دی
آره شهرش مهمه..... اما من هرجا برم اونم اونجا میره........ یکی از دوستام میخواد پزشکی بزنه بابل دولتی..واسه همین منم مهندسی بابل میزنم...شاید اوردم..نقل قول:
به نظرم بهتره دیر اعلام میکنن الان نه من حساب کردم چند درصد زدم و نه میدونم چی میشه بیخیال سه ماه تابستون رو فکر کنیم با این درصدا که اوردیم چه رتبه ای میاریم خراب کنیم ؟
این روزای اخر جنون امیزه... :دی
بهش فک نکن . یه جورایی راه آهن و نساجی و معدن تو یه مایه هستن . در ضمن در اینکه بابل و بابلسر دانشگاههای خوبین شک نکن اما به دردت نمیخورن ! میدونی از بوشهر چقد راهه تا بابل ! از من میشنوی شهرایی رو بزن که از بوشهر اتوبوس مستقیم داشته باشن ! این یه تجربه دانشجویی به شدت اثبات شدست ! اگرم نمیخوای که بیا سمنان پیش خودمون :31: راستی امسال برای اولین بار در کشور دانشگاه سمنان مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی در مقطع کارشناسی میگیره !نقل قول:
بابل هم معماری و آی تی هم تا 5-6 هزار میگیره غیر بومی .
نقل قول:
آقا من شنیدم راه آهن اینفدر بازار کارش خوبه که شرکتها نمیذارن بچه ها حتی مدرک کارشناسیشون رو بگیرن!!3 تا گرایش داره یکیش یه جورایی به مکانیک ربط داره(ماشین های ریلی) یکیش یا جورایی عمرانه (فکر کنم خطوط)و یکیش یه جورایی صنایع هستش(حمل و نقل ریلی)
چرا گمراه میکنی بچه مردمو!؟!منبعت برای حرفت چیه شما؟
اما میگم این شنیده های منه،کاش یکی یه آمار از این رشته داشت خودش،چون استان ما هم سهمیه داره براش،کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟؟:13:
نقل قول:
فقط بچه ها یه سوال... کسی درباره رشته راه آهن اطلاعاتی داره؟؟نمیدونم بزنم یا نه...
خوشم میاد سوالات سوالای من هم هست!:20:نقل قول:
بچه ها درباره دانشگاه بابل و بابلسر هم اگه اطلاعاتی دارید بگید..
جدی؟شما آشنایی باهاش؟نقل قول:
بهش فک نکن . یه جورایی راه آهن و نساجی و معدن تو یه مایه هستن .
اگه کسی اطلاعات دقیق از این رشته ی راه آهن داره بیاد بگه،شاید به درد بخور بود ...
من هم شنیدم "بابل" دانشگاه خوبی داره.اگه اطلاعات تکمیلی بدین ممنون میشم ...نقل قول:
در اینکه بابل و بابلسر دانشگاههای خوبین شک نکن
این پسته که دادم یه جوریه!:دی
از بچه هايي كه شيمي ميخونن،يه سوال داشتم
اگه كسي ارشد شيمي آلي بخونه ميتونه تو مقاطع بالاتر شيمي دارويي بخونه؟؟
کی گفته راه اهن مثل معدنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
رشته جدیدیه کاش یکی اطلاعی داشت ازش،دفترچه کی میاد؟میترسم اون 2-3 تا سهمیه های مارو از دانشگاه های خوب کم کرده باشن...
شماها چقدر عجولین:31:نقل قول:
بابا بشینین استراحت کنین ..نتایج که اومد اونوقت راجبه انتخاب رشته بحث کنین...
یکی از خوبیای راه اهن اینکه تو ایران چند تا دانشکاه بیشتر نمیگیره
اينكه تا بوشهر فاصله داره درسته..... اما خب اگه يه رفيق توپ هم اونجا داشته باشي خوبه...در ضمن من مشكلي بابت دوري از خونه و.. ندارم... همين الانشم مجردي زندگي مي كنم يه جورايي...:20:..يعني سالي يه بار هم نرم خونه مشكلي ندارم...نقل قول:
بعدشم راه اهن فكر كنم بهتر از معدن و نساجي باشه... بهرحال علم و صنعت تنها دانشكده راه آهن تو خاورميانه رو داره... تو ارشد هم گرايشاي خوبي داره... تو هر جاي دنيا هم كار واسش هست...فكر كنم گرايشي كه به مكانيك نزديك تره بهتر از بقيه باشه....
راستي من از بچه هاي شمالي پرسيدم مي گفتن بابلسر از بابل بهتره شهرش.. دانشگاهش هم همينجوريه؟؟؟؟
بابلسر شهر توریستی و قشنگیه ! اما دانشگاهش ( دانشگاه مازندران ) واسه رشته های مهندسی تعریفی نداره !نقل قول:
راستي من از بچه هاي شمالي پرسيدم مي گفتن بابلسر از بابل بهتره شهرش.. دانشگاهش هم همينجوريه؟؟؟؟
بهترین دانشگاه مازندران واسه مهندسی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابله که با بابلسر 20 دقیقه فاصله داره : دی
منم امیدوارم همونجا بتونم قبول شم:دی
کسی از مهندسی برق ارومیه خبر نداره؟ کسی نمیخواد بیاد اینجا:31:؟ ایشالله اگه زیر 5000 بیارم میرم همین دانشگاه برق میخونم وگرنه عمران یا معماری میخونم
بچه ها دقیقا نتایج کی میاد؟
چند روز برای انتخاب رشته فرصت داریم؟
رشته روباتیک هم سمنان اولین بار در ایران بود ولی هنوز بعد 9 سال رشته روباتیک مقطع کارشناسی ارشد توی ایران نداره
این هوش مصنوعی هم که شما میگید حالا خدا میدونه کی میخوان مقطع ارشد هم اضافه کنن.
از چه لحاظ؟نقل قول:
کسی از مهندسی برق ارومیه خبر نداره؟
توی یادگار مانگار یه نفر از "نقده" با 6064 قبول شده (برق قدرت)
خب سطحش چجوریاست؟نقل قول:
بهترین دانشگاه مازندران واسه مهندسی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابله که با بابلسر 20 دقیقه فاصله داره
اصفهان < نوشیروانینقل قول:
دانشگاه اصفهانم داره که پارسال تا6000 میگرفته...
دانشگاه نوشیروانی بابل خیلی بهتره...
یا
بابلسر < نوشیروانی
؟؟