اینجا کسی هست که دندون آبادان رفته باشه یا از دوستانشون امسال دندون آبادان در اومده باشه ؟ دوست داشتم رتبه هاشونو بدونم ... هرکی یه چیزی میگه ... یکی میگه باید زیر ۵۰۰۰ منطقه ۲ باشه یکی میگه ۹۰۰۰ منطقه ۲ هم قبول شده امسال ...
Printable View
اینجا کسی هست که دندون آبادان رفته باشه یا از دوستانشون امسال دندون آبادان در اومده باشه ؟ دوست داشتم رتبه هاشونو بدونم ... هرکی یه چیزی میگه ... یکی میگه باید زیر ۵۰۰۰ منطقه ۲ باشه یکی میگه ۹۰۰۰ منطقه ۲ هم قبول شده امسال ...
سلام
دوستان
سهمیه شاهد چقد میتونه تاثیر داشته باشه اگر کسی رتبش 10 هزار کشوری بشه رتبش حدودا چند میشه .
کسی رو سراغ دارید که تغییرات رتبش چطور بوده . مثلا رتبش چند بوده و با سهمیه چند شده .
میدونم نمیشه دقیق گفت.
سلام
من میخوام بعد از 6-7 سال از کنکور خودم دوباره کنکور بدم و مد نظرم فقط دندونپزشکی هست
من کنکور زمان خودم خیلی کم درس خوندم و رتبه ام شد 4500 منطقه 1 ریاضی واسه دندونپزشکی دانشگاه آزاد تهران روزی چند ساعت باید درس بخونم؟
کسی از دندونپزشکی های دانشگاههایی که تو کیش تاسیس شده خبر داره؟
درود به همه دوستان عزیز
دوستان عزیز آیا تحصیل در دانشگاه های بین الملل مثل دانشگاه آزاد برای فرزندان جانباز آزاده و شهید رایگانه؟
سلام چرا اینجا این همه خلوت شده هیچکس جواب سوالارو نمیده؟
میشه با 13000 منطقه 3 زیرگروه 3 داروسازی جایی مثل یزد یا جاهای دیگه قبول شد؟
با 19000 منطقه 3 زیرگروه 1 چی میشه قبول شد؟
بین الملل برای بچه های شاهد مفتی نیست
نقل قول:
امکان ارسال پیغام خصوصی نبود.میشه خواهش کنم عمومی مطرح کنید همه به فیض نائل شن؟ (هدف همون چیزیه که فرمودین!)
سلام..نقل قول:
شما شوخی تون گرفته؟!!!!!
بین الملل هم اینقدر بدبخت نشده همچین رتبه هایی برداره...
حداکثر برای واحد تبریز امسال 10000 کشوری بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه دارو چه دندان چه پزشکی:n09:
سلام دوست مننقل قول:
چون بین الممل ها هزینه زیادی دارند .به نوعی خاص هستند ....
و تقاضای چندانی ندارد. حتی از رتبه های که دوستمون هم گفت باز رتبه های نجومی هم قبولی دانرد بین المملل ها ....
بله ولی برای قبل سال 90 اینجوری بود..نقل قول:
من خودم دانشجوی بین المللم!!!
تقاضا اینقدر زیاده که مجبور شدن ظرفیت ها رو ببرن بالا!
سلام
روزانه و بین الملل مجاز شدم .. کنکور امسال ( 92 )
میخاستم ببینم با شرایطی که دارم شانسم چقدره که بین الملل پزشکی ( کیش ( تهران یا شیراز ) یا رامسر ) منو بگیرن ؟
1. معدل کتبی نهایی 16/02
2. رتبه کل در سهمیه منطقه دو 24000
3. در زیر گروه یک با سهمیه 22000
4. نمره کل نهایی زیر گروه یک 7291
5. مدرک زبان ندارم ولی دارم فشرده با معلم خصوصی کار میکنم تا تو مصاحبه کم نیارم
6. مشکل مالی ندارم
خیلی درس خوندم ولی نشد پزشکی دولتی قبول شم . خیلی ناراحتم
با عرض سلام خدمت عزیزان
با رتبه 7500 زیر گروه 2 ونمره کل نهایی 8580 زیر گروه 2( منطقه 2 ) و معدل کتبی 17/5 میشه داروسازی بین الملل کیش یا رامسر یا هر جای دیگه آورد ؟ زبانمم بد نیست ... ضمنا شهریه ترمی چند در میاد واسه دارو:n13: ؟ خیلی ممنون :n16:
خب اونوقت من چیکارکنم که معدلم خیلی کمههههههههههههههههههه:n13::n1 3:
دانشگاهی وجود نداره که به معدل گیرندهههههههههههههههههههه هههه:n28:
دانشگاهی وجود نداره که به معدل گیرندهههههههههههههههههههه هههه:n28:
چرا کسی جواب نمیده ؟؟ .... دارم از اضطراب میمیرم . خواب شب ندارم
بسته به واحد برخی واحدها اگر شرط معدل رو هم نداشته باشید اشکال نمیگیند ...نقل قول:
سلامنقل قول:
بله شانس قبولی بالایی دارید ....
شهریه هم حدود 9.000.0000 تومان
دوست عزیز ممنون از پاسختون اما چیزی که من فهمیدم از این یک ماه تحقیق میگن دارو بین 13 تا 15 میلون سالی در میاد شما این ترمی9 میلیون که گفتید با اطلاع دقیق بوده یا نهایت شهریه هستش ضمنا الان شانس منو تو کدوم پردیس بیشتر میبینید ؟ با تشکر
خیلی ممنون که جواب همه رو میدید بجز من
:n30:
سلام من تازه عضو شدم...من امسال کنکور 92 رتبم 7730 تو رشته تجربی منطقه 3 شدم...میخواستم بدونم شانس قبولی تو دانشگاهای پردیس گه امسال زیاد شده دارم یا نه؟؟خیلی دلم میخواد اردبیل داروسازیش قبول بشم!!امسال اولین ساله تاسیسش هست.....:n03:
بنظرتون شانسی هست؟؟؟یا بیهوده دل خوش کردم...:n27:
شهریه واحدها متفاوت هست ...نقل قول:
و اینکه با احتساب دروس تخصصی و عملی هزینه ترمها بیشتر هم میشود ....
سلامنقل قول:
به عنوان 10 انتخاب اول بین الممل ها رو بزنید که بتونید رشته دیگری هم پذیرفته شوید ....
شاید واححدها نه چندان نطرح احتمال قبولی باشه ولی اصلا قابل پیش بینی نیستند بین الملل ها گاهی تا رتبه زیر 10000 قبولی دارند گاهی هم تا 30000 این تغییرات در چند سال گذشته مشاهده شده اند ...
دوستانی که در مورد بین الملل های علوم پزشکی سوال دارن ما تو وبلاگ کلاسی مون یه قسمت برای همین بین الملل اختصاص دادیم
هرکسی میخواد بیاد اونجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت همه دوستان
من امسال کنکور دادم رتبه م تو زیر گروه 1 که پزشکی میشه شد 13000 منطقه 1 و ترازم 7143
تو زیر گروه 2 هم که میشه دارو 13000 شده با تراز 7129 ...
معدل کتبی م هم 16.5 هست ...
میشه با این تراز و رتبه بین المللی ارس و جاهای دیگه قبول شد ؟ :n03:
یکی نیست جواب ما رو بده :n03: :n28:
سلام دوستان.با رتبه زیر گروه1 : 5100 در منطقه 2 امکان داره جایی دندون بین الملل قبول بشم؟!!
سلامنقل قول:
بله اغلب واحد ها رو میتونید پذیرفته بشوید ...
در بین الملل ها میدونید که هزینه شهریه بالا هست ...
سلام بین الملل ها قابل پیشبینی نیستند .نقل قول:
شما در واحدهای نه چندان نطرح احتمال قبولی باشه ولی اصلا قابل پیش بینی نیستند بین الملل ها گاهی تا رتبه زیر 10000 قبولی دارند گاهی هم تا 30000 این تغییرات در چند سال گذشته مشاهده شده اند ...
سلام به همه ی دوستان . رتبه ی من در منطقه ی یک در رشته ی تجربی 3661 با معدل کتبی نهایی 19/10 (زیست 20 فیزیک 20 شیمی 17/5 زبان 19 منظورم نمرات درسی است) با زبان 80 درصد در کنکور. از لحاظ مالی هیچ مشکلی ندارم . به نظر شما آیا شانس قبولی در پزشکی بین الملل کیش (تهران) یا اصفهان را دارم.... ؟ با تراز 9113.
منمو از جوابتون
کسی دراره بین الملل بابل که امسال تاسیس شده چیزی میدونه ؟
هر اطلاعاتی دارین بگین لطفا
ممنون
شما رو قبول نکنن کیو قبول کنن اصن شک به دلت راه نده:n16:نقل قول:
بسياري بني الملل ها قلابي هستن مثل بين الملل اردبيل ! اردبيل يه دانشگاه علوم پزشكي بيشت رنداره؛ منتها 60 نفر از دانشجويان پزشكي و دندانپزشكي امسالش رو تحت عنوان بين الملل قرار داده كه بتونه بالاي يه ميليارد تومن شهريه بگيره.
دوستان من با 8600 منطقه 1 ممکنه بتونم پزشکی بین الملل همدان یا زنجان یا اردبیل یا ارومیه قبول شم ؟
و این که انتخاب رشته ی این ها تو همون 150 تا انتخاب مون باید بزاریم ؟
و این که من مدرک زبان ندارم اما سطح زبانم متوسط رو به خوب هست و کنکور هم 70 زدم مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
معدل دیپلمم هم 16.06 معدل نهایی و 17.57 معدل کل هست
با این شرایط ایا احتمال داره که جایی پزشکی بین الملل بیارم ؟
و شهریه اش هم شنیدم سالی حدود 11-15 هست درسته ؟
دوستان اين نكته رو يادتون باشه كه بين الملل خيلي به كسايي كه درخواست مي دن و مصاحبه بستگي داره ...
احسنت همینه که شما گفتی همه میخوان ملتو بچاپن :n03::n03:نقل قول:
دوستان شرط معدل برداشته شده یا من اشتباه می کنم ؟
* واحدهاي بين المللي دانشگاه هاي علوم پزشكي
شيوه پذيرش: پذيرش دانشجو به صورت نيمه متمركز است كه به ميزان 5 برابر ظرفيت اعلام شده از ميان داوطلبان به واحدهاي مربوطه معرفي خواهند گرديد و پس از انجام مصاحبه و تأمين شرايط، اسامي داوطلبان نهايي اعلام خواهد شد.
الف) شرايط عمومي:
1- دارا بودن شرايط عمومي و اختصاصي مندرج در دفترچه راهنماي شماره (1) آزمون سراسري سال 1392.
2- دارا بودن سلامت جسماني و رواني براي تحصيل در رشته مورد علاقه بر مبناي جدول نقص عضو غيرمؤثر مندرج در دفترچه راهنماي انتخاب رشته هاي تحصيلي (شماره 2) آزمون سراسري سال 1392.
ب) شرايط اختصاصي:
1- مجاز بودن به انتخاب رشته در دوره هاي روزانه آزمون سراسري سال 1392.
2- تسلط به زبان انگليسي كه توسط دانشگاه مربوطه تعيين خواهد شد.
3- داوطلبان بايستي قادر به پرداخت شهريه باشند. جدول و نحوه چگونگي پرداخت شهريه در وبسايت واحدهاي مذكور درج مي گردد. ميزان شهريه بر اساس مصوبات هيأت امناي دانشگاه هاي مربوطه در هر سال تعيين و اعلام مي گردد. 4
- دانشجو موظف به پرداخت هزينه هاي تسهيلاتي و رفاهي به طور جداگانه مي باشد.
ج) تذكرات:
1- محل تشكيل كلاس هاي دروس تئوري و علوم پايه در شعب بين المللي اعلام شده مي باشد.
2- از لحاظ برگزاري امتحانات، دانشجويان تابع مقررات آموزشي كشور مي باشند.
3- امتحانات جامع طبق روال معمول كشوري و مطابق آزمون هاي جامع كشوري خواهد بود.
4- زبان رسمي دانشگاه بين المللي، زبان فارسي مي باشد.
5- هرگونه انتقال و ميهمان شدن از شعب بين المللي به دانشگاه ها و دانشكده هاي علوم پزشكي داخل كشور، ممنوع مي باشد.
6- در پايان دوره به دانش آموختگان مدرك تحصيلي مشابه ديگر دانشجويان همان دانشگاه ها و با مُهر «واحد بين المللي» دانشگاه، اعطاء خواهد گرديد.
7- داوطلبان براي كسب اطلاعات بيشتر به وبسايت اينترنتي اينترنتي دانشگاه هاي ذيربط به آدرس هاي ذيل مراجعه نمايند.
دوستان شهریه علوم پایه چقدر میشه و چن ساله؟
شهریه دوره فيزيوپاتولوژی چقدر میشه و چن سال طول میکشه؟دوره کارآموزی بالينی و دوره کارورزی بالينی چقدر طول میکشه و شهرش چطوریه؟واحدی یا سالی چقدر میشه؟
سلام بچه ها من با رتبه ی 3661 منطقه ی 1 با تراز 9113 امکان دانشگاه آزاد پزشکی دارم؟ پردیس بهشتی چطور؟