سلام خدمت همه دوستان اون مرحله fight night که باید با sanchezتو رینگ مسابقه بدیم بعد اولین بازی که شکستش دادیم دفعه دوم که میریم بالای گردنش میگه Qرو بزن من هر چی میزنم از بالای سرش پرتم میکنه پایین میمیرم چجوری این مرحله باید رد کنم؟
Printable View
سلام خدمت همه دوستان اون مرحله fight night که باید با sanchezتو رینگ مسابقه بدیم بعد اولین بازی که شکستش دادیم دفعه دوم که میریم بالای گردنش میگه Qرو بزن من هر چی میزنم از بالای سرش پرتم میکنه پایین میمیرم چجوری این مرحله باید رد کنم؟
اوه چه راهی رو رفتی ، اصلا به ذهنم نرسیده بود.نقل قول:
اگه میتونی خودتو برسون آخرین طبقه ، دقیقا بالای زمین مبارزه ، یه لوستر مانند هست که دستگیره داره اون بالا ، اونو بکشی میوفته رو سر سانچز و میمیره ، سعی کن وقتی خودش تنهاست اینکارو بکنی که امتیازه بیشتری بگیری. البته طبقه بالا رفتن خیلی دنگ و فنگ داره اگه بخوای کسیو نکشی :31:
ممنون ردش کردم راه حلش این بود باید Qرو پشت سر هم تند تند میزدم بعد پیغام اومد که Wرو بزن زدم گردنش شکوندنقل قول:
بچه ها من هرکاری کردم مرحله personal contract رو silent assassin برم نشد که نشد :31: همه challenge هارو انجام دادم. pursuit هم رفتم. ادیت *** تو ign خوندم که نمیشه ، سرکار بودیم این همه مدت :( همون امتیاز 7.5 شایسته اش بوده ، حالمو کلی گرفت :(
ولی واقعا سایلنت اساسین شدنش حال نمیده ، به خاطر این اجباری که روی انجام دادن challenge ها گذاشته ، مخصوصا بعضی هاش که مجبورت میکنه مثلا همه disguise هارو بگیری یا اینکه مجبورت میکنه non-target هم بکشی. فکر کنم اینجوری کردن تا پلیر رو مجبور کنن همه راه های ممکن در مرحله رو تجربه کنه. ولی اینجور کارا شایسته silent assassin شدن نیست.
-----
کسی قسمت greenhouse مرحله personal contract رو تونسته suit only رد کنه ؟ اولشو هرکاری کردم حواس اون تا گارد رو پرت کنم ، نشد که نشد. ادیت : *** سایت های دیگه رو دیدم ، مثله اینکه اینجارو نمیشه suit only و no kill رفت ، حتما باید لباستو عوض کنی ، چون بخشی از tutorial هستش. واقعا چه tutoriale خوبی design کردن ، گند زدن *** باید یه مرحله جدا میکردن به اسم tutorial میذاشتن مثله witcher 2 که واقعا عالی بود. قشنگ 3 ساعت من داشتم راه های مختلف رو امتحان میکردم :(
من مرحله Train رو موندم.بعد از فرار از اون مزرعه ماریجوانا : دی
دو تا در هست دم هر دوشونم کلی پلیسه و یکی از درها تازه نیروی ویژه جلوشه : دی
سلام.
دوستان با این سیستم توی امضام، میتونم بازی رو با تنظیمات high اجرا کنم؟
جیم ثانیه صبر کنی نیروهای ویژه حرکت میکنن میرن بعد برو رد شونقل قول:
نه بابا !!! ... خطر لو رفتن داستان :نقل قول:
محتوای مخفی: خطر خطر خطر خطر
این پایینی رو اگه بهش نرسیدی نخون چون داستان لو میره ولی دنباله ی حرفامه :
همون مرحله که دکتر دکستر داره روی ویکتوریا آزمایش انجام میده :
محتوای مخفی: خطر :دی
اینم از هیتمن ۵
تموم شد...
لذت بردیم هاهاها.
کم کم دارم از بازی نا امید میشم :41:
این آخراش واقعا گند هوش مصنوعی داره در میاد ... خیلی راحت آدمارو میکشمو میرم جلو :41:
داستان چرا یهو اینجوری شد ؟!
اون زنا از کجا اومدن ؟
دکستر Jade رو از کجا میشناخت ؟!
دوستان من از اون آهنگه که همون اول مرحله shaving lenny :part II از رادیو جلوی باربی کیو پخش میشه خیلی خوشم اومد..نمیدونم خوانندش کیه کسی لینک دانلودشو یا اسم ترکشو برام میزاره؟؟
یه بار اخرین بار چند سال پیش وقتی اساسین کرید اومد حسشو گرفته بودم بد جوری بین مردم که میرفتم دستمو میزاشتم رو شونه هاشون و مخفی میشدم : دی
الان هم حسه برگشته این بار تا یه جایی شبیه Hide میبینم بد جوری وسوسه میشم برم وایسام مخفی بشم : دی
نمی دونم چجوری هوش مصنوعی ناراضیت کرده....تا اونجایی هم که میدونم روی یکی از درجه های پروفشنال داری بازی می کنی پس نباید زیاد تابلو بازی در بیارننقل قول:
من رسما با مسواک شدن دست و پنجه نرم می کنم چون که همون اول بازی زدم اخرین درجه سختی گفتم یا علی برو که رفتیم : دی
شخصا وقتی بازیو تموم کنم به دنبال موسیقی هاش هم خواهم گشت ولی هنوز تموم کنم بعدا..نقل قول:
دوستان من از اون آهنگه که همون اول مرحله shaving lenny :part II از رادیو جلوی باربی کیو پخش میشه خیلی خوشم اومد..نمیدونم خوانندش کیه کسی لینک دانلودشو یا اسم ترکشو برام میزاره؟؟
آی گفتی حامد جان منم دقیقا همینجوری شدم قبلنا که هیتمن بازی میکردم عادتم بود هرجا سراغ کسی میرفتم یکی از دستامو پشت کمرم قایم میکردم ....اساسین ک اومد عادتم بود از هر جا که میشه با چند پرش پرید اونجوری رد میکردم چند بارم نزدیک بود دستو پام بشکنه الانم ک اینو بازی میکنم عادت کردم تو سر کار پشت دیوارا با پوزیشن هیتمنی کاور بگیرم به حرفاشون گوش میدم خداییش جوابم میده .. اگه ببینم کسی پشت سرم داره حرف میزنه با شیشه نوشابه میزنم فرق سرش یا با سیم خفش میکنم...:sq_2::sq_2::sq_2:خلاصه اینکه یه همچین آدماییم داریم ما بعله ه ه ه ...
میگن بازی مشکل اخلاقی داره واسه همین وزارت ارشاد جلو شو گرفته
مگه چه صحنه هایی داره؟
خب بازی رو تموم کردم
باید بگم که بازی خوب بود ولی اونجوری که انتظار داشتم نشد که مثلا در حد بهترین شماره این سری باشه
در زیر نکات مثبت و منفی بازی رو از نظر خودم میگم:
نکات مثبت:
1- مخفی کاری در بازی خوب طراحی شده . با استفاده از کاور گرفتن و همین طور پنهان شدن در جاهای مختلف مثل صندوق ها و کمد ها میشه از دید دشمنان پنهان شد. پوشیدن لباس افراد که همیشه یکی از ارکان هیتمن بوده در این شماره نسبت به قبل بهتر شده. دیگه اینجوری نیست که با یه لباس یه فرد دیگه خیلی راحت بشه ماموریت رو به پایان رسوند و ممکنه سریع شناسایی بشید که این در درجه های سختی بالاتر کاربردش کمتر میشه و تقریبا باید قید پوشیدن لباس دشمنان رو بزنید!
2- برای تموم کردن یه مرحله راه های زیادی وجود داره که جذابیت بازی رو بالاتر می بره
لازم نیست که در مراحل حتی برای کشتن فرد هدف هم حتما از اسلحه استفاده کرد و با پیگیری اینکه فرد مورد نظر به چه مکان هایی میره میشه برای اون فرد تله گذاشت و بدون هیچ اسلحه سرد و گرمی اونو از بین برد که این در نوع خودش خیلی جالب طراح شده و در اکثر مراحل گیمر رو کنجکاو می کنه که از طریق همچین راه هایی هدف رو از بین ببره
3- تنوع مراحل بالا ست و در طول بازی انواع و اقسام مراحل مختلف رو تجربه خواهید کرد و به خصوص بعضی از مراحل پایانی جذابیت بالایی داره
4- با اینکه دیگه خبری از جسپر کید آهنگساز شماره های قبلی نیست ولی با این حال موسیقی بازی در سطح خوبیه
5- گرافیک بازی عالیه و به خصوص از لحاظ نورپردازی که همیشه تا اون جایی که حضور ذهن دارم هیتمن از لحاظ نورپردازی عالی بوده و توی این شماره هم به همین صورته
نکات منفی:
1- داستان بازی اصلا کیفیت بالایی نداره و هر چه جلوتر میره بیشتر به بی راهه نزدیک میشه و نسبت به شماره های قبلی از این نظر ضعیف عمل کرد. مدام هم کات سنس های طولانی پخش میشه که احساس میشه بعضی وقتا این کات سنس ها بیهودن و بعضی وقتا هم مدت اونا از خود مرحله مورد نظر بیشتر میشه!
2- هوش مصنوعی با اینکه از بعضی نظرها خوبه ولی با این حال ایرادات بزرگی در اون دیده میشه
در مراحلی که به چند قسمت تقسیم میشن شما فقط هدفتون باید این باشه که از در خروجی بگذرین و به قسمت بعدی مرحله برید و مهم نیست اصلا با دشمنان چی کار کنین. یعنی ممکنه به طور کامل شناسایی بشید ولی بعد خیلی راحت دشمنان رو دور بزنید و به قسمت بعدی مرحله برید و هیچ اتفاقی نیافته. در مواقعی که وضعیت قرمزه نمیشه از در خروجی رد شد ولی خیلی راحت وقتی وضعیت زرد میشه از سد اون گذشت و ضعف هوش مصنوعی اینجا خودشو نشون میده!
حتی در درجه های سختی بالاتر هم تغییر خیلی خاصی توی هوش مصنوعی دیده نمیشه و کلیت اون عوض نمیشه و تناقضات و مشکلات هنوز پا بر جاست
در بعضی مراحل تعداد دشمنان بیش از اندازه زیاده و شاید در ابتدا فکر کنید این مرحله رو امکان نداره بشه رد کرد ولی بعضی جاها دشمنان اون قدر سوتی های بد میدن که میشه با استفاده از همون اون مراحل رو بدون سختی تموم کنید! به طور کلی اینکه دشمنان در یه مرحله خیلی زیاد باشن باعث نمیشه که اون مرحله حتما خیلی سخت باشه و اگه دشمنان خیلی کمتر بودن ولی هوش مصنوعی اونا بالاتر بود به مراتب تموم کردن ماموریت سختر میشد
3- بعد از تموم کردن بازی انگیزه زیادی برای دوباره رفتن اون نیست چون برای دوباره رفتن اون چیز خاص و جدیدی رو نمی تونید تجربه کنید و نکته خاصی توی گیم پلی و داستان بازی برای دوباره تجربه کردن نیست
4- مواردی در بازی وجود داره که اصلا با سری هیتمن سازگار نیست مثل چند مراحل اضافی مثل تیراندازی و فایتینگ یا همین طور اینکه بعضی جاها یه جوری به گیمر می خواد القا بشه که بازی حالت سینمایی داره در صورتی که اصلا قسمت های سینمایی بازی خوب از کار در نیومده
در کل به بازی به این صورت امتیاز میدم:
گیم پلی: 8
داستان: 6.5
گرافیک : 8.5
صدا و موزیک : 8.5
جذابیت : 8
امتیاز بازی : 8
ظاهرا قراره شماره بعدی سال دیگه بیاد که امیدوارم بازی روندی مثل cod پیدا نکنه که هر سال بخواد یه شماره از اون بیاد که در اونصورت نمیشه انتظار داشت که هر سال کیفیت بازی بالاتر بره و یا پیشرفت خاصی در اون دیده بشه...
منم بازی رو گرفته بودم و به همراه اساسین 3 نصبش کرده بودم که دیروز بعد تموم کردن اساسین 3 گفتم بزار اینو شروع کنم !! اما اصلا بازی به من نچسبید ! نمی دونم چرا ! هر چند این اولین باری بود کلا می واستم هیتمن بازی کنم !
حالا نمی دونم اینو ادامه بدم یا بازی مس افکت 3 رو شروع کنم ( اینم تازه نصبیدم ) : دی یا اینکه دو - سه روز دیگه که دانلود فار کرای 3 تموم شد اونو بازی کنم . : دی
این هیتمن کلا چند ساعت گیم پلی داره ؟ تو چند روز میشه تمومش کرد ؟
بازی رو تازه نصب کردم. گرافیک بازی واقعا عالیه/ الان مرحله ی اول چرا حتی موقعی که کسی رو مخفی میکشی بازم امتیاز منفی میده؟
[SPOILER] الان مرحله ی اول کارت اتاق رو چه جوری باید گرفت؟ من مرده رو کشتم و کارت رو از جیبش برداشتم! ولی انتیاز منفی داد! همون قسمتیه که کلید رو میزنی پنجره ها باز میشن[/SPOILER]
حیفه که اینا فقط مخصوص ماد کانترکت هست
کاش بشه کرک بشه ما هم آفلاین بازی کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تونسته توی PC کانترکت را بازی کنه؟
به نظرم هیتمن بلاد مانی یه سر و گردن از این بالاتر بود. من اونو 4 بار تموم کردم ولیی این نسخه خیلی انگیزه دوباره رفتن نمیده. بازی در کل فاز میده ولی انتظار من بیشتر بود. بزرگترین ضعفش هم گیم پلی و هوش مصنوعیه. من با داستانش خیلی حال کردم تا اینجای بازی
محتوای مخفی: لو رفتن داستان
کم کم دیگه بازی داره نا امیدم میکنه ... رسیدم به اون مرحله که باید همه ی saint هارو بکشی.
مرحله های اول خیلی خوب کار شده بود ... ولی هر چی مرحله ها میگذره افت دیزاین مرحله ها به شدت خودشو نشون میده و از همه مهمتر باگ های هوش مصنوعی.
بیشتر احساس میکنم دارم کانویکشن بازی میکنم تا هیتمن !
اولاش دوس دارم هر چی زودتر تموم کنم تا رو درجه ی سختی pursit بازی کنم ولی الان اصلا انگیزه ندارم.
واقعا آخراش دیگه گند زدن به بازی :41:
من تا اینجای بازی نسبتا از بازی راضی بودم.نقل قول:
الان هم فکر کنم 2 مرحله جلوتر از شما باشم
د ا ن ل و د ه ا واسه دانلود گذاشته که تموم بازیاش مجازننقل قول:
البته صحنه های هم داره که نمیتونم بگم چون تو تعهد نامه انجمن موافقم رو زدم
من از اون مرحله که باید دو تا دکتر تو اون سازمان دکستر میکشتیم اصلا خوشم نیومد ... بعدشم که سینت های آجانس ریختن سرمون خیلی بد شد.نقل قول:
من تا اینجای بازی نسبتا از بازی راضی بودم.
الان هم فکر کنم 2 مرحله جلوتر از شما باشم
الان اونارو رد کردم و اول اون مرحله م که دادگاهه.
فک کنم دوباره داره باحال میشه :20:
ولی سیستم سیو بازی خیلی رو عصابه ... این همه میرم میکشم بعد طرف بهم شک میکنه دوباره باید از اول بازی رو برم !
چک پوینتاشم که از بازی میای بیرون پاک میشه !
منم که گفتم :۳۱:نقل قول:
ولی سیستم سیو بازی خیلی رو عصابه ... این همه میرم میکشم بعد طرف بهم شک میکنه دوباره باید از اول بازی رو برم !
چک پوینتاشم که از بازی میای بیرون پاک میشه !
هنوزم که هنوزه نفهمیدم سیستم ریتینگ بازی چه جوریه. یه بار یه مرحله رو تمیز میری سایلنت میشی یه بار نمیشی :۳۱:
داستانش که تا اینجاش آبکی بود . خیلی جذاب و پخته نبوده تا الان.
خب بازی تموم شد
بازی خوبی بود. لذت بردم. اما اون چیزی نبود که انتظار داشتم.
دوستان چرا اینقد گیر دادید به داستان؟ هیتمن های قبلی هم داستان قویتری نسبت به این نداشتن. قطعا جای کار بیشتری داشت اما من از همین هم راضی بودم (حالا یکی بیاد بگه ببینیم اصلا داستان این بازی چی بود؟!!!!!!!!!!:sq_2:)
محتوای مخفی: داستان و سوالات من
من چند مرحله ی اولشو رفتم ولی نمیدونم چرا اصلا حال نمیده
منم امشب بازی رو تموم کردم.
بعد 5 سال انتظار آخرش این شد :sq_3:
انتظار داشتم یه بازی خاطره انگیز بازی کنیم ... ولی این بازی هیج وقت خاطره انگیز نمیشه.
متاسفانه گند زدن تو هیتمن ... مث بقیه بازیا ... مث مکس پین و ...
فعلا فقط به سم فیشر امید دارم :sq_3:
تازه هر سالم که میخوان یه هیتمن بدن دیگه خدا میدونه چه گند کاری راه بندازن ...
بعد 5 سال این شد آخرش ...
سالی یه بار چی میشه :sq_3:
داستان بازی به شدت مسخره بود و فقط مث فیلمای ایرانی هی کشش میدادن.
در صورتی که از اولش معلوم بود آخرش چی میشه.
اصلا نمیفهمم دلیل اینکه 47 اینقد باید به حرفای دایانا گوش بده چیه ؟ به خاطر اون کل آجانس رو میزاره زیر پا تا از اون دختره مواظبت کنه.
آخه اینم شد داستان ...
آخرای بازی رو روی ایزی رفتم چون واقعا حالمو گرفته بود ... به زور داشتم بازی میکردم.
تقریبا پنج 6 تا مرحله ی خوب و هیتمنانه داشت، بقیه ش یا کانویکشن بود یا مکس پین 3.
حالا از داستان بازی بگذریم باگ های هوش مصنوعی و چک پوینتایی که رو عصاب بودو چی کار کنیم !
سیستم لباس عوض کردن کاملا بازی رو مصنوعی کرده بود ...
توقع داشتم حداقل این نسخه طبیعی تر بشه، ولی اتفاقا مصنوعی تر شد چون سرعت لباس عوض کردن 47 تو این نسخه فوق العاده س !
جالب این جاس حتی توی اون کات سینز که نشون داد میره مغازه ی تام و کت و شلوار میخره اونجا هم در عرض 1 ثانیه کت و شلوار پوشید !!
نسخه ی بعدم که تابلو شد داستانش چیه ... پلیس میفته دنبال 47 !!
مراحل بازی به شدت روند نزولی داره ... به طوری که از خیلی باحال میرسه به مزخرف !!
:41:
نقد و بررسی کوتاه
Hitman : Absolution
بعد از اتمام بازی تصمیم گرفتم یه نقد خیلی کوتاه و مختصر در مورد بازی مورد علاقم بنویسم، طبیعتا تمام مطالب این نقد به صورت شخصی و سلیقه ای نوشته شده. :20: :31:
گیم پلی 8.5/10 :
بزرگترین دغدغه ای که طرفداران هیتمن توی این 5 سال داشتند گیم پلی بازی بود!! همه نگران این بودند که نکنه این بازی دیگه سبک قدیمی خودش رو حفظ نکرده باشه. وقتی بازی اومد طرفدارا متوجه شدن که سبک قدیمی بازی به خوبی حفظ شده و هنوز میشه حال و هوای هیتمنانه ی بازی رو حس کرد. اما این حالت متاسفانه مختص چندین مراحل بود !! در این نسخه نه تنها ما در بعضی مراحل کاملا هیتمن بازی میکنم، بلکه خیلی وقتا کانویکشن و حتی مکس پین 3 هم تجربه میکنیم !! ... البته من به سازنده ها کاملا حق میدم ... چون با گذشت زمان این طبیعیه که همچین ویژگی هایی به هیتمن اضافه بشه اما این ویژگی ها نباید باعث از بین رفتن اتمسفر هیتمنانه ی بازی بشه که متاسفانه چون سازنده های این نسخه میخواستند گیمر رو بیشتر درگیر داستان بازی کنن (بر خلاف سایر قسمت ها) مجبور شدن تا روند بعضی از مرحله ها رو به خاطر داستان بازی از حالت هیتمنانه خارج کنن ... البته برای تنوع خیلی خوبه ولی بعضی از مراحل اینقد خطی و تکراری هستن که برای یه هیتمن باز خسته کننده و تکراریه. پیشرفت گیم پلی مبارزه در هیتمن به خوبی احساس میشه. راه های بیشتری برای کشتن دشمن ها وجود داره. میشه از مجسمه،پیچ گوشتی،آچار فرانسه، چاقو و ... استفاده کرد تا دشمن هارو از پا در آورد و سیستم qte فایت کردن یکی از جالب ترین ویژگی های این نسخه س. ویژگی جدید نه چندان جالب و منطقی برای مامور 47 به نام غریزه (instinct) هم اضافه شده که من از همون اول باهاش مشکل داشتم !! اگه میخواید توی بازی هوش مصنوعی نسبتا خوبی داشته باشید حتما باید درجه ی سختی رو روی Hard بزارید، چون رو دو درجه ی پایین تر هوش مصنوعی واقعا ضعیف عمل میکنه و اصلا به درد یه هیتمن باز نمیخوره !! وقتی شما تصمیم میگیرید بازی رو اکشن برید و از مخفی کاری استفاده نکنید باگ های هوش مصنوعی بیشتر خودشو نشون میده، فقط کافیه یه کمدی صندوقی چیزی پیدا کنید برای قایم شدن !! اون وقت با خیال راحت دشمن هارو بکشید و سریع برید توی کمد قایم شید ! و صبر کنید تا آبا از آسیاب بیفته ... وقتی بعد از 5 دقیقه شما به بازی ادامه میدید اونا دیگه هیچ شکی به شما نمیکنن ... و چه بهتر که در این هنگام لباستونم عوض کرده باشید !! سیستم چک پوینت بازی شدیدا رو عصابه ! شما محکومید که خیلی کارهایی که توی بازی کردید برای دست بعد دوباره انجام بدید!! در کل گیم پلی رضایت بخش بود اما نمیشه از ایراداتی که تو ذوق میزد گیمر میزد گذشت ...
گرافیک 9/10 :
گرافیک بازی کاملا رضایت بخشه و نسبت به گرافیک بازی های زمان خودش حرفی برای گفتن داره. صحنه ها با جزئیات زیادی طراحی شدن که کاملا حس واقع گرایانه بودن مکان رو میرسونه و همین باعث شده تا اکتشافات توی هیتمن آمرزش دلپذیر و جذاب تر از قبل باشه. نور پردازی بازی در محیط های باز خیلی خوب کار شده. بلاخره در این نسخه شاهد یه چهره ی متفاوت و پر جزئیات از مامور 47 بودیم. نا گفته نماند که lip-sync های کاراکتر ها (حرکات لب) زیاد دلچسب و طبیعی نبود. در مورد گرافیک صحنه های سینماتیک بازی باید بگم که در حد انتظار نبود و حرکات مصنوعی صورت توی انیمیشن هاش موج میزد، اما واقعا حس یه فیلم سینمایی اکشن و قشنگ رو میرسوند. البته از مشکل گرافیکی پورت PC نمیشه گذشت، بازی برای اجرا شدن روی تنظیمات Ultra نیاز به کارت گرافیک قدرتمندی داره چون بهینه سازی نشده و این از نقاط ضعف گرافیکی هیتمن آمرزشه. از قابلیت های انجین بازی هیتمن پردازش کاراکتر های زیاد در ثانیه بدون افت فریمه که البته توی نسخه ی PC به دلیل پورت بدی که داشته افت فریم رو تا حد کمی میشه احساس کرد.
صداگذاری 9/10 :
صداگذاری از نکات مثبت بازیه که البته بدون اشکال نیس. صداهای محیط نسبتا با جزئیات و خوب طراحی شده و افکت های شلیک اسلحه و مبارزه قانع کننده س. موسیقی یکی از مهم ترین و موثر ترین بخش ها روی روند بازی بود که به خوبی حس صحنه ها و مبارزه ها رو منتقل میکنه. دیالوگ ها بسیار جالب نوشته شدن و به خوبی حال و هوای بازی رو منتقل میکنن و باعث میشن تا گیمر لحظاتی از بازی دست بکشه و به دیالوگ های NPC گوش کنه! با این حال اشکالاتی مثل شنیده نشدن دیالوگ ها یا شنیدن یه دیالوگ از راه دور و ... وجود داره.
داستان 7.5/10 :
داستان بازی به شدت خسته کننده س و کاملا مشخصه که برای کش دادن بازی طولانیش کردن. چیز جذابی توی داستان پیدا نمیشه و به نظرم حتی داستان هیتمن آمرزش قدرت جذب گیمر رو برای ادامه ی بازی نداره. این روند در آخرای بازی به خوبی احساس میشه. به دلیل اینکه ممکنه داستان بازی لو بره و برای کسی که بازی نکرده فاش بشه زیاد نمیشه در مورد این قسمت صحبت کرد و فقط یه نظر کلی شخصی بود.
امتیاز کلی 8.5/10 :
هیتمن آمرزش یکی از بهترین بازی های امساله و جواب انتظار طرفداران هیتمن رو میده اما متاسفانه مشکلات هوش مصنوعی،پورت بد گرافیکی PC و داستان ضعیف و بعضی از مرحله های خسته کننده از جمله نکات منفی هستن که باعث ناراحت کردن گیمر میشه.
جواب سوالای silent-assassin :
:31:محتوای مخفی: سوال 1
:20:محتوای مخفی: سوال 2
:31:محتوای مخفی: سوال 3
:31:محتوای مخفی: سوال 4
محتوای مخفی: سوال 5
حالا من یه سوال دارم هر کی میدونه جواب بده ... دموی آخر بازی که نشون داد خیلی شبهه بر انگیز بود :31:
کسی توضیحی در موردش داره بده ؟
همون صحنه که 47 با اسنایپ ....
به نظر من قصد کار خاصی نداشت! فقط میخواست از دور چکشون کنه ببینه در چه حالن! خوش میگذرونن یا نه!نقل قول:
یه جورایی شبیه به صحنه آخر فیلم هیتمن
محتوای مخفی: گردنبند
آره اینم میشه ... ولی خب مگه مرض داره ؟! خب با دوربین ببینه ... البته هیتمنه دیگه ... استیلش همینه ... :31:نقل قول:
به نظر من قصد کار خاصی نداشت! فقط میخواست از دور چکشون کنه ببینه در چه حالن! خوش میگذرونن یا نه!
یه جورایی شبیه به صحنه آخر فیلم هیتمن
ولی :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن آخر بازی :دی
نقل قول:
کسی جایی سراغ داره از این گردنبندا بفروشن؟
:31:محتوای مخفی: خطر خطر
دوستان یه سوال
من هر لباسی عوض میکنم زود میفهمن کیم.خوب اینجوری که نمیشه جلو رفت.چیکار باید بکنم نفهمن؟
وقتی وارد گروهی خاص میشی سعی کن لباس گروهی دیگه را داشته باشی. مثلا با لباس کارگر برو تو پلیسا. و اگه مجبوری با لبلس یه گروه از وسط همون گروه رد بشی با نگه داشتن ctrl و کاورگیری! سریعا ازشون رد شونقل قول:
حالا که دقت میکنم میبینم این تنوع مراحلی که مجید جان تو نقدش اشاره کرد خیلی هم خوبه
20 مرحله هیتمنانه واقعا عالی میشد اما اینکه بعد از 1 مرحله اصیل ( که خب صبر و حوصله هم میطلبه) یه مرحله میگذاره که با دست بازتر بتونی بری جلو به نظرم خوبه.
در کل من واقعا ازا ین نسخه راضیم
دقت کردین تو مرحله حمله راهبه ها علاوه بر حرکت ابرای آسمون خود آسمون هم حرکت میکنه؟:sq_2:
تو این هیتمن چیزی به نام نقشه موجود نیست؟ !!!!!
فقط یه mini map که رو درجه سختی pursuit نیستش.نقل قول:
تو این هیتمن چیزی به نام نقشه موجود نیست؟ !!!!!
آخرین و بهعترین کرک این بازی رو میشه بذارید !!
اگه رادیو توی آشپزخونه رو میگی قبل از کشتن دایانانقل قول:
میتونی از نرمافزار های ظبط صدای سیستم استفاده کنی
اینجا رو نگاهی بندازید
تنوع مراحل که خوبه !نقل قول:
حالا که دقت میکنم میبینم این تنوع مراحلی که مجید جان تو نقدش اشاره کرد خیلی هم خوبه
من قبلا (قبل از نقدم) گفته بودم خوب نیس چون تا وسطای بازی رفته بودم.
الان که تا تهش رفتم میگم خوبه.
اما آخرای بازی واقعا برام خسته کننده شده بود ...
بیشتر به خاطر داستان که الکی کشش میدادن.
الان برای بار دوم دارم بازی میکنم روی pursit شاید نظرم عوض بشه.:n18:
من روی purist دارم میرم ولی تو بعضی مراحل واقعا هوش مصنوعی رو اعصابه , به شدت قوی هست و البته غیر مصنوعی , یارو رو میکشم بعد اونی که 20 متر اون طرف تر وایساده میفهمه و میاد به من تیر میزنه یا بعضی وقت ها با این که instinct استفاده میکنم ولی بازم یارو دنبال من راه میوفته و منو میشناسهنقل قول: