بله اومدهنقل قول:
صفائیه ، پاساژ گنجینه هم فیفا رو اورده هم پیس
منم الان دارم میرم بگیرم
Printable View
بله اومدهنقل قول:
صفائیه ، پاساژ گنجینه هم فیفا رو اورده هم پیس
منم الان دارم میرم بگیرم
من بازی رو خریدم دزدا کردنش تو 3 تا دی وی دی...
بعد از نصب میام خبرشو میدم...:46:
درسته بی ربط ولی جواب بدید دیگهنقل قول:
:14::23:!!!!!!نقل قول:
دلیلش اینه که همه ی کشورا مثل ما نیستن که قانون کپی رایت توشون انجام نشه پس به همیننقل قول:
ببخشید یک سوال می پرسم بی ربط هست به تاپیک ولی چون شلوغ هست می پرسم:
چرا برخی بازی ها میگن داخل اروپا فلا روز منتشر میشه ولی همان بازی برای ژاپن مشخص نیست!!!!!!!!!
دلیل زمان رسیدن بازی ها به هر کشوری فرق میکنه و چون اونا نسخه ی اصلی رو میخرن باید
صبر کنن تا بازی بیاد..
نقل قول:
:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
تو اینجا چیکار میکنی :31: برو بازی رو نصب کن بعدش بازی کن بیا نقد کن :11:نقل قول:
داره نصب میشه بعد نصب بازی میکنم حتما یه نقد توپول مینویسم...:31:نقل قول:
تو اینجا چیکار میکنی برو بازی رو نصب کن بعدش بازی کن بیا نقد کن
راستي چرا گل زدن اينقدر سخته من دمو رو هم بازي نكردم
سخت باشه که حالش بیشتره :8:نقل قول:
ديگه زيادي ميره رو اعصاب حريفم كه فكر كنم مترو گير اورده سرشو ميندازه پايين ميره با توپ تو دروازه
میگم این رونالدو مثل بولدوزر همه رو دریبل میکنه این چه وضعشه دوباره شده عین pes 2010 که؟!!!!!
یعنی هنوز بازار کویتی ها نیومده ؟؟؟نقل قول:
بازار کویتی ها یه روز دیرتر میارهنقل قول:
آقا بازی که الان دست شماهاست هیچ مشکلی نداره! بازی فقط به این دلیل گزارشگر انگلیسیش خرابه چون بازی به زبون انگلیسی 14 اکتبر ریلیز میشه، همیییین!
حالا هی بپرسید پس این بازی چیه و چه جوری اومده وقتی کونامی نداده بیروون؟؟ بازی که ما خریدیم یا دی ال کردیم نسخه ی بازی به زبون های دیگه هست که زود تر از زبون انگلیسی ریلیز شدن.
پس با خیال راحت از بازی لذت ببرید و کیفتونو بکنید:10:
پس کی این فیزیک لعنتیه بازی درست میشـــــــــه :2:
یعنی منو انگیسی هست و فقط زبان گزارشگر انگلیسی نیست ؟؟نقل قول:
اگر این نسخه رو بخریم بعدا قابلیت اصلاح رو داره یا باید مجدد بازی رو خریداری کنیم ؟
ای گفتینقل قول:
دست رو دلم نذار که خونه
کسی جواب ما رو ندادنقل قول:
خب خب بازی رو نصب کردم تنها مشکلی که توی بازی بود همین گزارشگر بود که فقط اولای بازی یه چیزی میگفت
بعد دیگه حرف نمیزد .....
ولی خود بازی ...
tp player یه مقدار اسون شده نسبت به دموی اول فکر میکنم بخاطر سوپراستار باشه سختی تاپ پلیر رو کم کردن به سوپر استار
اضافه کردن ....
تغییر زیادی که نسبت به دموی اول کرده اینه که پاسا خیلی سریعتر شدن ...
یه دوربین جدید به بازی اضافه شده ب نام blimp که تصویر رو دو سه برابر wide میکنه...
قیافه ی بازیکنا مخصوصا بازیکنای معروف مثل رونالدو و مسی خیلی خوب شده نسبت به 2011 و پیشرفت خوبی داشته...
دروازه بانها واکنشای بهتری نشون میدن مثلا موقعی که نزدیک به دروازه ی خودی هستی دروازه بان توی دمو مثل بازیکنا رفتار میردن
و بیشتر موارد گل به خودی مزندن ولی الان خیلی راحت روی توپ شیرجه میرن...
فعلا همینا بعدا بیشتر مینویسم :46:
موفق باشید...
اینم نقد من بعد چندین ساعت بازی کردن:
- بازی در مجموع تفاوت آنچنانی با نسخه قبل نداره به نظر من، اما توو یه سری از موارد در جهت مثبت تغییراتی کرده که همین تغییرات در مجموع این نسخه رو خیلی سر تر از pes 11 کرده.
- مهم ترین تغییری که بازی کرده بر می گرده به گیم پلی بازی که خیلی روون تر و هوشمندانه تر از قبل شده، شما خیلی بهتر و روون تر می تونید فکرتون رو توو بازی پیاده کنید چون پاس های بازی بهبود خیلی زیادی پیدا کردن.
- یه نکته جالب تر اینه که امسال کونامی انتخاب نحوه ی پاسکاری رو به گیمرا داده، یعنی میشه از حالت کاملا Manual تا حالت کاملا اتوماتیک پاسکاری رو تنظیم کرد که این خودش حسن خیلی بزرگیه.
- در مورد دفاع کردن دیگه کمتر پیش میاد پاس توو عمق ها به خاطر باگ مدافعین به مقصد برسه، با اینکه هنوز باگ هایی وجود داره اما نسبت به pes11 خیلی خیلی بهتر شده ساختار دفاعی.
- داوری هم نامردیه اگه نگیم بهتر شده، حداقل توو این 7 8 ساعتی که بازی کردم بار ها و بارها دیدم آوانتاژایی رو میده که عمرا توو نسخه قبل وجود نداشت، البته هنوز هم یه اشکال وجود داره بازم مثل قبل یه هو یارتون عوض میشه یه جای دیگه ی زمین یکی تکل میزنه و داورم بلافاصله بازیکنو اخراج می کنه.
- در مورد دروازبان ها هم نمیدونم چی بگم! هنوز به نتیجه ای نرسیدم! توو بعضی صحنه ها خیلی باهوش عمل می کنن و توو بعضی صحنه ها هم کاملا احمقانه!! فکر نمی کنم تفاوت آنچنانی با نسخه قبل کرده باشن چون بازم سوتی زیاد میدن..
در کل بازی کاملا گیمرو درگیر خودش میکنه و حس خوبی از بازی کردن میده. واسه منی که سالها pes بازی کردم همین که نسبت به سال پیش پسرفت نکرده خیلی جای شکر داره!
ویوا کونامی:40:
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
نقل قول:
بله منو انگیلیسی هست همه ی بخش های بازی هم کامله. گزارشگر اسپانیولی هم داره که خیلی هیجان انگیز تر از اون صدای ترکراریه گزارشگره اینگیلیسه! بعد از ریلیز نسخه ی انگیلیسی بازی با یه دانلود ساده میشه زبون گزارشگر رو هم درست کرد:46:
بچه ها من صبر میکنم نسخه 2013 سال بعد بیاد :31::31:
تماشا بازی رو نسخه اصلی نیاورده نسخه دمو هست صدا هم نداره نسخه اصلی تازه برای دانلود اومده که خود تماشا هم گفت بعد میاد . . . :46:[/QUOTE]
تماشا آورده نسخه کامل هم هست فقط گزارشگر فرانسویه خودم امروز گرفتم
چرا ما هم میتونیم. کلا" به نظر من دریبل زدن راحتتر شدهنقل قول:
میهنم طرفدار PES هستش:31::
و در نهایت بین دو بازی فیفا 2012 و فوتبال تکاملی حرفه ای Pro Evolution Soccer 2012 شخصا بازی Pro Evolution Soccer 2012 انتخاب میکنم...
یکی بیاد بگه میشه رایگان انلاین بازی کرد یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:5:
دوستان به نظر شما چه کسی تو pes2012 بهتر از همه ایستگاهی میزنه ؟؟؟؟:11:
لیووووووووووووووو مسی....................:11::40::11::40::11:نقل قول:
امشبم با باته:31: بازی داریم...
راست پا کدوم بهتره ؟نقل قول:
آره بازی صفر صفر تا دقیقه 15 :11:
مگه بازی اومده؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی که اکتبر میاد!
ژاوی و ویا (خودم با اینا راحتم*)نقل قول:
نگو دیگه میخوام از اول بازی امشب تکرارشو ببینم!(هیجانشو کم نکن:31:)
آقا رو باش دیر رسیدی ته دیگشم خوردن :31:نقل قول:
باشه آقای MESSi دیگه نتیجه رو نمیگم :40:
ای وای ای وای من که دیگه کچل شدم رفت...............:31::41:نقل قول:
برای 100مین بار متوالی و آخرین بار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.konami-pes2012.com/eu/en/2011/09/pes-2012-release-date-overview/
پس ازیتت میکنم :21:نقل قول:
2-0
مسی دقیقه 19
پدرو دقیقه 22
آخـــه من چه می دونم بازی اومده!!!!!!!!!! .M E S S I جون نگران نباش از این تجربه ها زیاد داری فک کنم یه 10 باری اینجا کچل شدی
:19::19::19::19::19:نقل قول:
نگووووووووووووووووووووووو وووووووووووووو...................... .........
شما دارین در مورد چی بحث می کنید؟:31::31:نقل قول:
از کچلی اونورترنقل قول:
تاسی حاد گرفتم....:41:
دوستان چرا نمشه تو مسترلیگ با بازیکنان اصلی بازی کرد کسی میدونه باید چیکار کرد؟
:24::24::24::37::37::37::37:نقل قول: