[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام!
برای رفع این ارور چکار کنم؟
[CODEhttp://www.pic.p30 ask.com/images/76961895854710435486.bmp][/CODE]
فاصله رو حذف کنید
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام!
برای رفع این ارور چکار کنم؟
[CODEhttp://www.pic.p30 ask.com/images/76961895854710435486.bmp][/CODE]
فاصله رو حذف کنید
اقا کسی این بازی رو XP نصب کرده؟
عکس باز نمیشه...
یه جا دیگه آپ کن
وقتی بازیو اجرا میکنید این اررو رو میده؟
دوستان جالبه ما به اسم اورجینال گرفتیم کلهم فایل ستآپ داغوونه . عجب بازاری شده
اینو امتحان کنید :نقل قول:
a.. Right click My PC / Properties.
b.. Click Advanced Tab
c.. Under Performance, click Settings
d.. Click Data Excecution Prevention tab
e.. Select Turn on DEP for essential Windows programs and services only
f.. Restart Windows
----------------------------------------------------------------------------------
At System Properties” => “Advanced” => “Performance” “Settings”, the DEP setting is set to "Turn on DEP for all programs and services except those I select :"
آره، تو loadingنقل قول:
تست کردم، نشد
به اینجا یه سری بزن ...:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من این بازی رو از همین سایت دانلود کردم ولی پارت 21 مشکل داره
کسی میتونه راهنمایی کنه
برای من یک مشکلی داره اونم این که زبانش روسیه یک می تونه کل پوشه ی language را آپ کنه
:42::42::42::42:
سلام
من در اجرای بازی با دسته مشکل دارم وقتی وارد قسمت تنظیمات میشم تا کیبورد رو به دسته بازی عوض کنم هر کاری میکنم نمیشه دوستان کسی این بازی رو با دسته بازی کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل رو بنداز توی پوشه_ی language ببین توی منوی تنظیمات زیان آیا انگلیسی اضافه میشه اگه نشد نام دو فایل language_eng وlanguage_rush (یا هر فایلی که به زیان روسی مربوط میشه رو عوض کن)احتمالا به طور اتوماتیک باید زیان نوشتاریش انگلیسی شه....نقل قول:
شما روی هر کلید enter رو بزن وقتی ازت خواست یه کلید رو به عنوان پیش فرض معرفی کن به جای کیبورد دکمه گیم پد رو بزن ...نقل قول:
سلام
یه مشکل جدی این بازی داره اونم اینکه خیلی وقت ها موقع اجرا کلا سیستم هنگ میکنه و باید چند بار ریست کنم یا بلو اسکرین میشه و کلا عجیبه تنها با این بازی هم این مشکل رو دارم از کرکش هست؟ نسخه fightclub
سلام
یه مشکل جدی این بازی داره اونم اینکه خیلی وقت ها موقع اجرا کلا سیستم هنگ میکنه و باید چند بار ریست کنم یا بلو اسکرین میشه و کلا عجیبه تنها با این بازی هم این مشکل رو دارم از کرکش هست؟ نسخه fightclub
سلام
9 گیگ بازی رو دانلود کردم ولی نمیتونم فایل نصبش رو اجرا کنم.
راهی داره؟
Win7 x64
از کرک اسکیدرو استفاده کنید مشکلتون حل میشه :46:نقل قول:
من کلی وقت گزاشتم این بازی رو دانلود کردم.اما اکسترکتش که کردم.نمیدونم چه جوری باید نصبش کنم.
عکس محتویات اکسترکت شده رو تو این آدرس گزاشتم:
dirt3 و dirt3_game رو میزنم فقط یه لحظه DOS باز میشه بعد سریع بسته میشه.همین.
توروخدا یکی کمکم کنه.کلی وقت گزاشتم تا کامل دانلودش کنم.
ویندوزم 7 x32
با سلام
منم نسخه LiMiTED EDiTiON PRELOAD را از ميهن دانلود با كلي مكافات دان نمودم متاسفانه اجرا نميشه
اناع كركها رو هم امتحان كردم اما داخل بازي نميره
ويندوز لايو نصبه و دايرتكس 11 و اپن ال
ويندوزم xp
گرافيك جي فورسGT 9400 يك گيگ
سي پي يو اينتل CORE 2 DOU 3 GIG - E8400
رم 2 گيگ
با مشخصات فق ميشه اين بازي رو اجرا كرد
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
با تشكر
اجرا شدن که میشه،البته در جزئیات پایین...نقل قول:
دقیقا چه اخطاری میده؟
سلامنقل قول:
من کلی وقت گزاشتم بازی dirt3 رو دانلود کردم.اما اکسترکتش که کردم.نمیدونم چه جوری باید نصبش کنم.
عکس محتویات اکسترکت شده رو تو این آدرس گزاشتم:
dirt3 و dirt3_game رو میزنم فقط یه لحظه DOS باز میشه بعد سریع بسته میشه.همین.
توروخدا یکی کمکم کنه.کلی وقت گزاشتم تا کامل دانلودش کنم.
ویندوزم 7 x32
شما از کرک Skidrow استفاده کنیدنقل قول:
من هم با اجرای این خیلی مشکل داشتم و خودم بالاخره تونستم درستش کنم و حتی جرقه های زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک هم ازین بازی زده شد
شما ازین کرکی که گفتم استفاده کنید
یادمه یه چیزی رو باید جایگزین یه چیز دیگه میکردیم
دقت کنید یه فایل به اسم PAUL.DLL تو پوشه ی روت بازی باشه
اگه چیزی یادم اومد میگم:46:
ممنون از راهنمایی تون:11:نقل قول:
اون فایلی زو که گفتید (PAUL.DLL ) نتونستم پیدا کنم
در واقع من تو نصب بازی مشکل دارم
این عکس محتویات پوشه پس از اکسترکت هست
روی dirt3 و dirt3_game که کلیک میکنم یه لحظه dos باز و سریع بسته میشه. وقتی روی فایل راست کلیک میکنم از قسمت properties وارد تب program میشم و تیک گزینه close on exit رو برمیدارم. و دوباره فایل رو اجرا میکنم یه صفحه dos میشه که توش نوشته program too big to fit in memory. با ویندوز xp هم امتحان کردم همینجوری بود.
این فایل به همراه چند تا فایل دیگه توی یه فایل زیپ شده بود به اسم کرک skidrow واسه Dirt 3نقل قول:
شما این کرک رو بریز و حالت بازی رو هم روی ویندوز 2000 بزار
راستی همه ی نصبی های مورد نیاز هم نصب کن
اینا:
ویندوز لایو
فیزیک x
DX
آخرین آپدیت گرافیک و ...
شما ایتا رو بکن نشد بگو تا یه راه دیگه بگم
من چون عجله دارم میخوام برم سر کار
راه حل دوم رو الان میگم:20:
احتمالا سیستم شما با اجرای این بازی با DX11 مشکل داره
شما برید به پوشه ی Codemaster
در داکیومنت
و پوشه ی دیرت 3
فایلی بود به اسم
Hardware setting
البته شک دارم اسمش این باشه
این رو با notepad
باز کنیدو
در خط نمیدونم همون اولاش گزینه ای است به اسم شاید
Directx11 <1
شما 1 رو بکنید 0
و فایل متنی رو سیو کنید
این کار بازی DX9 میشه و شاید اجرا شه گرچه 11 چیز دیگه ای هستش:11:
با سلامنقل قول:
مشكلم با اپديت شماره 1 كه حدود 500 مگ هست حل شد دوست عزيز
البته اپديت رو نتونستم بريزم چون فايل ناقص دان شده بود و ستاپ اجرا نميشد فقط سه تا فايل داخل پوشه كرك داخل اپديت رو در محل نصب بازي ريختم و درست شد .
با تشكر:31:
روی فایل اجرایی کلیک راست کن و properties رو بزن و بعد روی تب compa,, کلیک کن و ویندوز رو یزن 7-32 بیت یا ویستا یا ایکس پی و....نقل قول:
سلام
9 گیگ بازی رو دانلود کردم ولی نمیتونم فایل نصبش رو اجرا کنم.
راه حل اول رو امتحان کردم ولی نشد متاسفانه:41:نقل قول:
در مورد راه حل دوم هم همچین پوشه ای تو داکیومنت نیست یعنی نباید هم باشه چون من هنوز بازی رو نصب نکردم بعد از این که دانلودش کردم (تو 9 پارت با فرمت rar) اکسترکش کردم.عکس محتویاتش رو هم که گذاشتم....:23:
یعنی تو مرحله نصبش مشکل دارم:sad:
ممنون از وقتی که میگذارید :11:
با سلامنقل قول:
دوست عزيز اين نسخه اي كه شما گرفته ايد احتياج به نصب نداره دقيقا منم همين نسخه را دان نموده ام شما
اول كرك اسكيدرو كه حدود 17/ 8 مگه بگير و انتي ويروس خودتو غير فعال كن و محتويات پوشه كه 2 تا فايل هست بريز داخل همون پوشه كه عكس شو گذاشتي و
دوم يك پوشه داخل اپديت شماره يك بنام كرك هست كه 3 تا فايل داخلش هست كه اونارو هم بايد در پوشه بازي بريز ي و تمام
هر 2 تا فايل رو در تاپيك بازي ميتوني در همين سايت پيدا كني اگه نتونستي خبرشو بده تا برات اپلودش كنم
ضمنا اگه بازي با dirt3.exe اجرا نشد با play.exe اجراش كن
لودينگ بازي يه كم دير مياد
موفق باشي :31:
امیدوارم کار دوستمون راه بیفتهنقل قول:
ولی شما اگه بتونی بازی رو روی DX11 اجراش کنی شما دیگه صفحه ای به اسم لودینگ دیگه نمیبینی:18:
در صورتی که اگه از DX9 استفاده کنی چیزی در حدود 1 دقیقه لودینگش طول میکشه:20:
ممنون میشم اگه برام اپلودش کنین:11:نقل قول:
با سلام
چند روزي سايت دچار مشكل بود دوست عزيز
دو تا كرك زير رو كه لينك شو در پايين برات گذاشتم وبا كلي مكافات با اينتر نت ذغاليم برات اپلود كردم دان كن و توي پوشه بازي بريز انشا... كارت راه بيوفته .
ضمنا نصب ويندوز لايو و OpenALرا هم فراموش نكنيد
قبل از اكستركت فايلهاي زيپ حتما انتي ويروس رو غير فعال كن و فايلها رو به انتي ويروس بشناسون تا در مراحل بعدي پاكشون نكنه .براي اينكار اگه انتي ويروست نود 32 هست بشرح زير عمل كن
روي ايكن انتي ويرس روي تكسبار دبل كليك كن كه باز بشه بعد f5 رو بزن تا advanced setup باز بشه بعد علامت فلش جلوي computer كليك كن تا گزينه هاشو باز كنه گزينه exclusions رو انتخاب كن و در پنجره باز شده روي add كليك كن و ادرس محلي كه بازي رو روي سيستمت ريخته اي رو پيدا كن و 3 تا فايل زير را انتخاب كن و در اخر تمام پنجره ها رو با ok ببند
فايلهايي كه به انتي ويروس بايد بشناسوني binkw32.dll و paul.dll و SKIDROW.DLL ميباشد .
موفق باشي :12:
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز.نقل قول:
فقط یه سوال دیگه:
کرک رو دان کردم و ریختم تو پوشه ی بازی و برنامه هایی رو هم که گفته بودید نصب کردم ولی این دفعه با یه ارور جدید مواجه میشم: dss launcher has stopped working:weird:
نقل قول:
با سلام دوست عزيز
توي ويندوز xp براي من با همين كركها كه برات پيوست كردم به راحتي اجرا شد البته با DX 11.
ضمنا 2 تا ايكن اجرايي براي بازي داريد كه اگه بازي رو با dirt3.exe اجرا كردي وبازي بالا نيامد از طريق تكسمنيجر فايل dirt 3.exe رو ببند و بازي رو مجددا با play.exe اجرا كن انشاا...كه اجرا ميشه
باز هم اگه اجرا نشد سعي كن اپديت شماره يك رو بگيري و نصب كني
بيشتر اين ارور ها با اين اپديت حل ميشه .
موفق باشي
:12:
میگم شما روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست رو هم عمل کن ببین جواب میدهنقل قول:
ممنون از راهنمایی تون.نقل قول:
ولی هیچ پوشه ای تو داکیومنت برای این بازی ایجاد نشده:41:.
خب گویا شما نسخه ای رو دانلود کردید که پرتابل هستش یعنی نصب نشده بگو یکی که این رو نصب داره پوشه داکیومنت و پوشه یوزر رو واستون آپلود کنه.نقل قول:
با سلام مجددنقل قول:
چون اين نسخه اي كه منو تو دوست عزيز دان نموده ايم احتياج به نصب نداره داخل داكيومنت اين مسير اين فايل ايجاد نشده ولي اگه همه موارد درست باشه اولين باري كه بازي اجرا بشه اين مسير اتومات ايجاد ميشه
با اينكه سيستم و نوع ويندوز من تو با هم فرق داره اما اين پوشه را داخل فايل زيپ برات كذاشتم اميد وارم كارت را راه بندازاه از لينك زير بگيرش
كل پوشه را در مسير \My Documents\My Games بريز
موفق باشي
پوشه رو دانلود کردم وریختم توی داکیومنتفایل hardware_settings_config رو با notepad همونطور که گفته بودید ویرایش کردم ولی بازم جواب نداد:44:.
فکر کنم باید بیخیال بازی بشم:13:
راستی وقتی با ویندوز اکس پی بازی رو اجرا میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده در صورتی که تو task manager که نگاه میکنم بازی داره بردازش میشه و 50درصد سی پی یو رو هم گرفته!!
به هر حال ممنون از راهنمایی ها تون.