کسری جان خیلی وقت پیش بود و جزئیات یادم نیست. فکر کنم اون موقع هنوز رابرت پیرس تو تیم بود. تیم حریف هم یه تیم کوچک و گمنام بود. حتی به نظرم میرسه که تو لیگ برتر هم نبود. چیزایی که یادم میاد در همین حد مبهمه.نقل قول:
Printable View
کسری جان خیلی وقت پیش بود و جزئیات یادم نیست. فکر کنم اون موقع هنوز رابرت پیرس تو تیم بود. تیم حریف هم یه تیم کوچک و گمنام بود. حتی به نظرم میرسه که تو لیگ برتر هم نبود. چیزایی که یادم میاد در همین حد مبهمه.نقل قول:
مرتهساکر غايب بزرگ آرسنال مقابل ميلان
مدافع ملي پوش و لژيونر آلماني تيم فوتبال آرسنال بخت حضور در بازي رفت با آ.ث ميلان در ليگ قهرمانان را از دست داد.
به نقل از دیلی میل، پرمرته ساکر که ابتدای فصل جاری از تیم وردربرمن آلمان خارج شد و به عضویت توپچیها درآمد، به خاطر مصدومیت استخوان ساق پا قادر نیست در بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی یارانش مقابل آ.ث میلان به میدان رود.
این بازیکن در دقیقه 72 بازی روز شنبه با ساندرلند دچار مصدومیت و از بازی خارج شد تا برای دیدار چهارشنبه در ورزشگاه سن سیرو آنگونه که سران تیم لندنی عنوان میکنند، غایب باشد.
در این مورد آرسن ونگر، سرمربی فرانسوی توپچیها اظهار داشت: به خاطر مصدومیت استخوان پای مرته ساکر بسیار نگرانش هستیم. به او گفتیم اکنون برای جلوگیری از فشار با عصا رفت و آمد کند. او قبلا از ناحیه زانو نیز مصدومیت داشت که همین کار را برایش مشکل کرد.
وی ادامه داد: آنچه مسلم است این که مرته ساکر غایب بزرگ ما در بازی با میلانیها خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو توی فوتیران دیدم ؛ با حاله!:دی:
نقل قول:
Aaron Ramsey scores V Man Utd (01/05/11) - Bin Laden died
Aaron Ramsey scores V Tottenham (02/10/11) - Steve Jobs died
Aaron Ramsey scores V Marseille (19/10/11) - Gadaffi died
Aaron Ramsey scores V Sunderland (11/2/12)- Whitney Houston died.
نفر بعدی ... یعنی کی میتونه باشه ؟؟
احتمال پيوستن پودولسکي به آرسنال
احتمال پيوستن لوکاس پودولسکي به آرسنال با توجه به اينکه اين بازيکن گفته در پايان فصل از کلن جدا خواهد شد، قوت گرفت.
آرسن ونگر پیشتر نسبت به جذب این بازیکن 26 ساله ابراز علاقمندی کرده بود و آرسنال می تواند در صورت ارائه پیشنهاد مناسب، پودولسکی را در تابستان به خدمت بگیرد.
بر پایه گزارش ساکرنت، پودولسکی فوتبال خود را با کلن آغاز کرد و سپس به بایرن مونیخ پیوست اما پس از اینکه نتوانست در این تیم به جایگاهی که انتظار داشت برسد، سه سال قبل به کلن بازگشت. این بازیکن در 95 بازی ملی، 43 گل برای تیم فوتبال آلمان به ثمر رسانده است.
پودولسکی به "بیلد ام زونتاگ" گفت: به من گفته بودند که با حضورم در کلن، این تیم بازیکنان خوب دیگری را هم به خدمت خواهد گرفت تا ابتدا در جمع هشت تیم برتر بوندس لیگا و سپس در میان 6 تیم برتر قرار بگیریم. اما وضعیتی که در حال حاضر شاهد آن هستیم چنین چیزی را تصدیق نمی کند و این، نا امیدکننده است.
خب دوستان فردا شب آرسنال باید در زمین تیم آث میلان به میدان بره و گفتم شاید بد نباشه یه فلاش بک بزنیم به 4 سال قبل یعنی سال 2008 که آرسنال تونست این حریف ایتالیایی خودش رو حذف کنه و به مرحله بعد صعود کنه علاوه بر این اسم خودش رو به عنوان اولین تیم انگلیسی که تونسته آث میلان رو در سن سیرو شکست بده ثبت کنه.
در اون فصل آرسنال تازه تیری هانری رو از دست داده بود و همه تقریبا فکر میکردن آرسنال به یه تیم ضعیف تبدیل میشه اما برخلاف انتظار آرسنال قدرتمند ظاهر شد و اگه مصدومیت های چندتا از مهره های کلیدی این تیم نبود حداقل دو جام رو میتونست بگیره.
تو مرحله یک هشتم نهایی آرسنال با قرعه سختی روبرو شد و باید با آث میلان بازی میکرد در حالیکه برخلاف امسال بای برگشت تو سن سیرو برگزار شد. تو بازی رفت که در ورزشگاه امارات شهر لندن برگزار شد حریف ایتالیایی تقریبا هیچ حرفی برای گفتن نداشت و آرسنال به حدی خوب بازی کرد که آث میلان حتی در طول بازی یک موقعیت گل هم نداشت اما با بدشانسی آرسنال هیچ گلی نزد تا اینکه بازی با تساوی بدون گل تموم شد.
تو بازی برگشت همه فکر میکردن آرسنال بازی رو واگذار میکنه اما شاگردان ونگر باز هم بهتر از حریف بودن و کاملا بازی رو در اختیار داشتن تا اینکه در نیمه دوم فابرگاس با یه شوت دیدنی دروازه حریف رو باز کرد و حریف به کلی روحیه خودش رو از دست داد و در ادامه هم نتونستن نتیجه رو جبران کنن تا اینکه در دقایق آخر آدبایور گل دوم رو هم برای آرسنال زد و شاگردان ونگر به مرحله بعد صعود کردن چیزی که کمتر کسی میتونست پیش بینی کنه.
ما امیدواریم فردا شب هم آرسنال بتونه حریفش رو شکست بده چیزی که دور از دسترس نیست.شاید نبودن مرته ساکر که ضربات سر رو خیلی خوب میزنه تا حدودی به تیم ضربه بزنه اما با اضافه شدن جروینیو و تیری هانری شاید یه مقدار ناراحتیمون کمتر میشه.
به امید پیروزی آرسنال
ونگر نگران کيفيت چمن سين سيرو
آرسن ونگر مربي فرانسوي آرسنال نگران کيفيت زمين چمن ميلان در آستانه ديدار امشب است.
امشب و در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا دو تیم میلان و آرسنال مقابل هم قرار خواهند گرفت.
مربی فرانسوی آرسنال اکنون نگران آن است که زمین چمن نامناسب سن سیرو برای تیمش مشکلاتی را ایجاد کند. ونگر در صحبتهایی گفته:« اندکی نگران کیفیت زمین چمن هستم. زمین چمن ایده آل و مناسب به نظر نمی رسد و امیدواریم که در زمان برگزاری بازی شرایط بهتر شود.»
ونگر ادامه داد:« آنها اخیرا زمین را آماده کرده اند و می دانید که زمانی که به تازگی چنین کاری را کرده باشید، اوضاع به چه ترتیب است. اندکی طول می کشد تا چمن جا بیفتد و صاف و هموار شود. در حال حاضراصلا شرایط این طور نیست.»
مربی توپچی ها در انتظار یک بازی تهاجمی از سوی تیمش است و به این نکته اشاره کرد که آرسنال به دنبال تکرار نتیجه مصاف دو تیم در سال 208 که با برد 0-2 توپچی ها همراه بود، است
ونگر گفت:« اگر فکر می کردم که ما شانسی برای برد دراین بازی نداریم، در خانه می ماندم.
سلام
واقعا بازی نا امید کننده ای بود گرچه فقط نیمه اول را دیدم. (بین کنکورین واقعا حال گیری بود !!)
عجب باختی بود تیم خیلی ضعیف ظاهر شد :41:
ونگر: در لندن جبران ميکنيم
سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: با وجود دريافت چهار گل در سن سيرو، در بازي برگشت با ميلان براي کسب نتيجه تلاش خواهيم کرد.
به نقل از سایت یوفا، آرسن ونگر که شب گذشته تیمش در ورزشگاه سن سیرو 4 بر صفر مغلوب آ. ث میلان در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا شد، اظهار داشت: از نظر آماری فاصله ما با میلانی ها اکنون زیاد است، اما در بازی برگشت به این آمار توجه نخواهیم کرد و تمام تلاش خود را خواهیم کرد که حتما این فاصله را جبران کنیم. من قول می دهم برای این منظور تمام توان خود را خرج کنیم و با بهترین توان ممکن تلاش برای نتیجه گیری مقابل میلانی ها کنیم.
وی افزود: در این بازی مرتکب اشتباهاتی شدیم و در جاهایی حساس، توپ را از دست دادیم که ضررش دریافت 4 گل از حریف ایتالیایی بود.
او ادامه داد: باید اشتباهات مان را مورد تجزیه و تحلیل قراردهیم. به نظرم با آگاهی کامل از اشکالات خود می توانیم در بازی برگشت نتیجه گیری کنیم.
وی اضافه کرد: برای این بازی لورانت کوچیلینی و پرمرته ساکر را نداشتیم. به این خاطر در دفاع با مشکلاتی عدیده روبه رو شدیم با این حال تا بازی برگشت فرصت داریم که رفع اشکال کرده و با بهترین نفرات به بازی با میلان قدم گذاریم.
چسني:ايبرا يکي از بهترين مهاجمان دنياست
بعد از بواتنگ و روبينيو اين مهاجم سوئدي ميلان بود که از روي نقطه پنالتي براي تيمش به گل رسيد.
چسنی، دروازه بان جوان آرسنال در پایان دیدار چهار شنبه شب سن سیرو که با شکست 0-4 تیمش مقابل میلان همراه بود به تمجید از زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم سوئدی روسونری پرداخت.
این دیدار با برتری 0-4 روسونری به اتمام رسید. درجریان این بازی زلاتان 30 ساله چهارمین گل تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند و دو پاس گل به هم تیمی هایش داد.
درپایان این مسابقه چسنی که با وجود برخورد دستانش با توپ، نتوانسته بود پنالتی زلاتان را مهار کند، در صحبتهایی اعلام کرد که میلان تیم برتر مسابقه بود.
دروازه بان توپچی ها به آی تی وی اسپور گفت:« فکر می کنم که این شکست برای همه ما بود. میلانی ها می دانستند که چطور باید بازی کنند. آنها تیم بهتر میدان بودند و این داستان روز ما بود. فکر نمی کنم که این یک سورپرایز باشد.میلانی ها چند تا از بهترین بازیکنان تهاجمی دنیا را دارند.»
دروازه بان جوان آرسنال ادامه داد:« وقتی جلوی ایبرا بازی می کنی، باید بدانی که او یکی از بهترین مهاجمانی است که جلوی تیم ما قرار گرفته. میلانی ها در خط حمله واقعا با کیفیت بودند و به خوبی از توانشان استفاده کردند.ما باید به مبارزه ادامه دهیم و تلاشمان را بکنیم تا اعتماد به نفسمان را باز یابیم و درتورنمنتهای دیگر به رقابت بپردازیم و دربازی برگشت هم همین طور.»
اولین گل این بازی خیلی زود توسط کوین پرینس بواتنگ از راه رسید و بعد از آن هم روبینیو برای میلان گلزنی کرد.
البته چسنی معتقد است که آرسنال هم بازی افتضاحی نداشته است:« ما یکی از بهترین بازی هایمان را اارائه ندادیم ولی باید به ارزش عملکرد میلان اشاره کرد. آنها در صحنه ما را تنبیه می کردند. میلانی ها گلهای با کیفیتی را به ثمر رساندند و شایسته برد بودند. این روز ناامید کننده ای برای ما بود و امیدواریم که بتوانیم خودمان را بالا بکشیم و در دیدار برگشت با آنها رقابت کنیم.»
به نظر من دیشب را میتوان تراژدی سال نامید
اصلا از شاگردای ارسن ونگر توقع این بازی ضعیف رو نداشتم . به نظر من دیشب بیشتر اشتباه رو فرمایلن و شزنی مرتکب شدن و بدترین خط دفاع کل دهه رو داشت . اشتباهات پی در پی هافیک ها , دفاع مستحکم و پرسینگ بازیکن های میلان دلیلی دیگر بر شکست توپچی ها بود . فقط خدا کنه تیم مثل تیم های بزرگ دیگه نابود نشه
راستش من از باخت دیشب به حدی ناراحتم که اصلا توان تایپ کردن رو هم ندارم!
به نظر من ما به اشتباهات خودمون باختیم مخصوصا گل اول که ژسنی اشتباه کرد و توپ رو داد به بازیکن حریف روی گل دوم و سوم هم که روسیچکی مقصر بود و توپ رو در بدترین شرایط از دست داد و گل خوردیم.
من نمیدونم این هافبک های آرسنال چیکار میکردن که انقدر راحت میذاشتن این زلاتان مغرور هر کاری که دلش میخواست انجام بده انگار نه انگار که اون وسط بازیکنی هست.
امیدمون واسه صعود کم رنگ شد اگه سمیر نصری و فابرگاس به تیم خیانت نمیکردن میلان عمرا اگه میتونست 4 تا گل به ما بزنه.
فکر کنم این بازی ضعیف ترین بازی بود که تا حالا از آرسنال دیدم.
همه بد بودن به جز 2 - 3 نفر. ورمالن که اصلا معلوم نبود چش شده بود. آرون و آرتتا هم که مثلا جزو بهترین پاسورهای لیگ برترن یه پاس درست و حسابی ندادن.
اگه تیم روز متوسطش هم بود عمرا همچین نتیجه ای پیش نمیومد. میلان بیشتر رو ضد خمله کار میکرد. البته آرسنال هم اصلا حمله درست و حسابی نکرد. زمین ورزشگاه هم که از رنگ خود چمن معاوم بود چی بود.
گل دوم هم باید آفساید زلاتان اعلام میشد که نشد.
دقیق ترش اینه :نقل قول:
آرون رمزی در تاریخ 26/12/1990 متولد شد..
در روز تولدش، اتحاد جماهیر شوروی تجزیه شد.
در 13امین سالگرد تولدش، زلزله ی 6.6 ریشتری بم رو با خاک یکسان کرد.
در 14امین سالگرد تولدش، سونامی اقیانوش هند هزاران کشته برجای گذاشت.
در16امین سالگرد تولدش، تایوان لرزید.
در 18امین سالگرد تولدش، زلزله ای در یونان چین رخ داد.
پس از گلزنی به یونایتد (2/5/2011)، بن لادن کشته شد.
پس از گلزنی به تاتنهام(5/10/2011)، استیو جابز فوت کرد.
پس از گلزنی به مارسی(20/10/2011)، قذافی کشته شد.
پس از گلزنی به ساندرلند(12/2/2012)، ویتینی هاستون فوت کرد.
+
:31:
این ارسنال بود دیشب تو زمین؟؟:18:
لااقل کاش بازی برگشت رو فقط ببره 4 تا هیچی فقط ببره یه ابروداری بشه
:41:
پيروزي برساندرلند،التيام زخم ونگر ومردان آرسنالي
تيم فوتبال آرسنال در پيکارهاي جام جذفي انگليس قصد دارد با غلبه بر ساندرلند، شکست سنگين در ليگ قهرمانان اروپا را به دست فراموشي بسپارد.
فردا شب در ادامه مسابقات دور پنجم این پیکارها، تیم آرسنال که چهارشنبه شب در دیدار لیگ قهرمانان اروپا به خاطر شکست 4 بر صفر زخم خورد، راهی دیدار خارج از خانه با ساندرلند می شود.
ونگر و مردانش امیدوارند پس از آن شکست سنگین و تلخ بتوانند با غلبه بر«گربه سیاه» های ساندرلندی، اندکی زخم خود را التیام بخشیده و برای ادامه فصل احیا شوند.
همچنین در ورزشگاه استامفوردبریج چلسی به استقبال از بیرمنگام خواهد رفت . مصافی که گفته می شود در سرنوشت ادامه حضور آندره ویاس بواس پرتغالی در نزد آبی پوشان تاثیر گذار خواهد بود.
در دیدارهای دیگر این تاریخ اورتون پذیرای بلاکپول خواهد شد. لستر سیتی در میهمانی نوریچ شرکت خواهد کرد و بولتون مصافی خارج از خانه با میل وال خواهد داشت.
مکسس: هانري اسطوره آرسنال است
فيليپ مکسس، مدافع ميلان، با ستايش از تيري آنري، او را اسطوره باشگاه آرسنال ناميد؛ هرچند دوران حضور اين مهاجم باتجربه در اين باشگاه، با سنگين ترين شکست اروپايي توپچي ها به پايان رسيد.
این مهاجم 34 ساله برای دو ماه به طور قرضی از نیویورک ردبولز به آرسنال پیوست و در 4 دیداری که برای این باشگاه به میدان رفت، دو گل حساس به ثمر رساند و اکنون باید به نیویورک برگردد.
مکسس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" همه ما به بهترین شکل از او استقبال کردیم. من اول از همه به او تبریک گفتم. او یک الگو برای همه است. او اسطوره آرسنال است.
او با شجاعت به آرسنال برگشت و تعهدش را به این باشگاه نشان داد. او بازیکن فوق العاده ای است.
جدایی او از آرسنال اندکی ناراحت کننده است. اما فکر نمی کنم او از کاری که انجام داد پشیمان شده باشد. هواداران، هم تیمی هایش در آرسنال و مربی این می توانند به او تبریک بگویند. او جادویی است."
متیو ، توپچی جدید
می توان گفت یکی از افتخارات هر باشگاهی، هواداران آن باشگاه است. بدون شک همه ما با شناختن هواداران مشهور آرسنال به وجد می آییم و دوست داریم افراد مشهور بیشتری به تیم مورد علاقه ما نزدیک باشند. در سال های اخیر فوتبال در بین افراد زیادی رواج پیدا کرده است و قشر عظیمی از بازیگران سینما، خوانندگان، نوازندگان، نقاشان و هنرمندان مشهور دیگر، رو به فوتبال آورده اند و هر کدام طرفدار تیم مورد علاقه خود شده اند.
چندی پیش و قبل از راه اندازی سیستم فعلی سایت، خبری در سایت درج شد و لیستی از هواداران مشهور آرسنال به شما عرضه شد. اما جالب است بدانید که آرسنال طرفدار جدیدتری هم دارد.
لینک این خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید خیلی از شما سریال زیبای گمشدگان (Lost) را دیده باشید. متیو فاکس (Matthew Fox) که در نقش جک شفرد در این فیلم ظاهر شده بود، به تازگی طرفدار آرسنال شده است و فیل ویلیامز (Phil Williams) در برنامه FiveLive بی بی سی با او مصاحبه ای ترتیب داده است و در میان صحبت هایشان، بحث فوتبال شکل میگیرد و متیو از نحوه طرفداری خود میگوید. البته این مصاحبه مربوط به سال پیش است اما خواندن و دیدن دوباره آن خالی از لطف نیست.
- خوب، متیو آیا شما یک توپچی هستید؟
بله، بله. طرفداری اختصاصی خود را از آرسنال از ماه نوامبر (سال 2010) شروع کردم. من یک هوادار جدید هستم اما واقعا از آن لذت می برم.
- توضیح بدید که چطور به اینجا رسیدید؟
فقط می خواستم یک بازی لیگ انگلیس را ببینم. ماه نوامبر بود که به لندن برای کارهای فیلمبرداری و گردهمایی آمدیم. همسرم هم همراه من آمد و ما توانستیم برای دیدن بازی برویم و ما به آنجا رفتیم و من توانستم تیری هانری را ببینم و ما برای نشستن روی صندلی های آن بازی رفتیم که مقابل تاتنهام در خانه بود.
- چه اتفاقی افتاد؟
باختند !!
- همان که نیمه اول با یک گل جلو بودند؟
بله، بازی سختی بود اما فکر می کنم این باخت در خانه و مقابل حریف همیشگی، برای شروع یک هواداری جدید بهتر بود!!!
- یک هواداری واقعی
بله. بله. فکر می کنم شروعی ایثارگرانه بود!! سپس هانری ما را دعوت کرد تا بازی را در کنار او ببینیم که واقعا فوق العاده بود. من هم فرصتی پیدا کردم تا با بعضی از بازیکنان ملاقات داشته باشم و کارهای دیگر بکنم. هنوز به ادامه لیگ برتر و کاری که آنها می توانند انجام دهند، امیدوارم.
- پس شما سعی می کنید بازی های بیشتری از لیگ را تماشا کنید؟
بله، چند بازی دیگر هم هست. لیورپول روز یکشنبه بازی می کند و منچستر که می تواند بازی تعیین کننده لیگ برتر باشد. فکر می کنم در این بازی های یکشنبه بتوانم حاضر باشم.
- و شما به عنوان یک فرد آمریکایی که فوتبال را دوست دارد
در واقع همسرم فوتبال را به من معرفی کرد. او ایتالیایی است. در جام جهانی ایتالیا سال 1990 ما با هم بودیم و در آنجا برای اولین بار شاهد بازی فوتبال بودم. ای کاش فرصت این را داشتم تا فوتبال بازی می کردم. میدانید من در جایی بزرگ شدم که فوتبالی وجود نداشت اما واقعا بازی زیبایی است.
- شما فوتبال آمریکایی بازی کردید؟
بله. بله.
- تا مراحل حرفه ای؟
در کالج بود. من به دانشگاه نیویورک سیتی رفتم و 4 سال در آنجا بازی کردم. تجربه خیلی خوبی بود و آن را دوست داشتم.
لینک خبر
هانري: نميتوانم به آرسنال نه بگويم
تيري هانري اعلام کرد در صورتي که تيم آرسنال در آينده به وجود او نياز داشته باشد، حاضر است به اين تيم بازگردد. وي همچنين معتقد است که نسل جديد بازيکنان آرسنال در آينده به موفقيت خواهند رسيد.
تيري هانری که در حال حاضر بازيکن تيم نيويورک ردبولز آمريکا محسوب ميشود با يک قرارداد قرضي چند ماهه به آرسنال، تيم سابقش بازگشته بود اما با اتمام قراردادش بايد راهي آمريکا شود تا تيمش را در ليگ MLS همراهي کند.
هانری در نيمه دوم ديدار تيمهاي آرسنال و ميلان در دور رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا براي آخرين بار در ترکيب اين تيم قرار گرفت و به دليل شکست 4 – صفر تيمش وداع تلخي داشت.
وي درباره احتمال بازگشت مجدد به آرسنال گفت: نميدانم. در حال حاضر 34 ساله هستم ولي آن قدر عاشق آرسنال هستم که اگر به من نياز داشته باشند، نميتوانم نه بگويم. وقتي به آمريکا آمدم گفتم که ديگر هيچ وقت در اروپا بازي نخواهم کرد ولي وقتي حرف آرسنال در بين باشد، اوضاع فرق ميکند.
وي که به مسئولان نيويورک ردبولز قول داده بود براي حضور در تمرينهاي پيش از فصل به آمريکا بازگردد گفت: من کاپيتان نيويورک ردبولز هستم و نميتوانم در آخرين لحظه به تيم بپيوندم. بازيکنان جديدي به تيم ما اضافه شدهاند و بايد براي بازيهاي آينده آماده شويم. از اول هم قرار ما همين بود ولي من از حضورم در آرسنال خيلي لذت بردم.
وي با رد اين موضوع که قصد داشت براي هميشه در آرسنال بماند و به آمريکا بازنگردد، گفت: چنين چيزي غيرممکن است. من بازيکن تيم ردبولز هستم و به دوستان و همتيميهايم گفته بودم که به اين تيم بازخواهم گشت و براي کل فصل به آرسنال نميروم. من 100 درصد به باشگاهم متعهد هستم و قصد دارم همراه ردبولز قهرمان MLS شوم.
اين مهاجم فرانسوي در رابطه با شکست سنگين آرسنال مقابل ميلان در سن سيرو گفت: نتيجه خيلي بدي بود. پيش از بازي گفته بودم که ميلان تيم بزرگي است و در ليگ قهرمانان اروپا، کسب پيروزي در خارج از خانه کار آساني نيست اما شرايط بازي آن طور که ما ميخواستيم پيش نرفت. گاهي اوقات از اين اتفاقات ميافتد. اي کاش ميتوانستم کمکي به تيم کنم ولي هنوز بازي برگشت باقي مانده است و نبايد نااميد بود.
هانری با اشاره به ديدار روز شنبه آرسنال مقابل ساندرلند در جام حذفي انگليس گفت: رقابتهاي جام حذفي در اين فصل براي ما اهميت زيادي دارند و اميدوارم آرسنال بتواند در اين رقابتها به موفقيت برسد چون چيزي که ميتواند به اين تيم کمک کند، آوردن جام قهرماني به خانه است. پس از آن ميتوان، شرايط تيم را بهتر کرد. در بازي بعدي بايد به مصاف ساندرلند برويم که بازي بسيار مهمي براي ما خواهد بود.
وي گفت: زماني که من براي اولين بار به آرسنال پيوستم، در فينال جام يوفا شکست خورديم و در ليگ برتر هم به هيچ موفقيتي نرسيديم. سال بعد هم شرايط ما در ليگ برتر همين گونه بود و فينال جام حذفي را هم واگذار کرديم. در آن زمان، آنلکا، پتي و اورمارس از آرسنال رفته بودند و مردم ميگفتند که اين تيم ديگر همان آرسنال قبلي نيست. کمي طول کشيد تا شرايط ما بهتر شد ولي بالاخره موفق شديم.
مهاجم سابق آرسنال افزود: من اطمينان دارم که اين نسل آرسنال هم ميتواند موفق باشد. هواداران بايد به اين موضوع باور داشته باشند و از تيمشان حمايت کنند. به تنها چيزي که نياز است، اولين قهرماني است. پس از آن به شما اطمينان ميدهم که اين نسل از بازيکنان آرسنال اعتماد به نفسي را که بايد داشته باشند، پيدا ميکنند.
اگر ونگربرود، فان پرسي هم ميرود
يک روزنامه چاپ انگليس نوشت باخت سنگين آرسنال از آ.ثميلان ، روبين فان پرسي را بطور جدي به فکر ترک توپچيها انداخته است.
به نقل از دیلیاستار، برخی از تحلیلگرانی که وقایع لیگ برتر را به دقت زیر نظر دارند، معتقدند امسال ، آخرین فصلی خواهد بود که آرسن ونگر، مربی ۶۲ ساله توپچیها در مقامش خواهد بود.
این عده پس از آنکه چهارشنبه شب تیم شهر لندن در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا ۴ بر صفر متحمل شکست سنگینی از آ.ثمیلان شد و شانس صعودش به دور بعد بسیار کاهش یافت، بر نظریه خود تاکید ورزیدند.
با توجه به این موضوع اکنون شنیده می شود همراه با ونگر، احتمال دارد برخی از ستارگان آرسنال نیز اقدام به ترک تیم کنند. در این ارتباط بیشترین شایعات حول و حوش روبین فان پرسی است. گلزنی که با زدن بیشترین تعداد گل، یک تنه بار سنگین نتایج تیمش را به دوش کشیده است.
در مورد او از گوشه و کنار شنیده می شود با وجود داشتن قرارداد با باشگاه تا سال ۲۰۱۳، تابستان تیم باشگاهی خویش را تغییر خواهد داد.
وی از سال ۲۰۰۴ تاکنون در خدمت تیم انگلیسی است.
اونيل:آرسنال از رفتن ونگر خيلي ضرر ميکند
سرمربي تيم فوتبال ساندرلند انگليس گفت: در صورتي که آرسن ونگر اقدام به ترک آرسنال کند، اولين کساني که از اين بابت افسوس خواهند خورد و ضرر ميکنند، هواداران هستند.
به نقل از روزنامه سان، در شرایطی که عصر روز شنبه (امروز) گربههای سیاه ساندرلند با آرسنال دیدار میکنند، مارتین اونیل مربی «گربههای سیاه» نسبت به اتفاقات حاشیه ای «توپچیها» هشدار دارد.
این مربی ایرلندی که چهارشنبه شب یکی از تماشاگران بازی منجر به باخت ۴ بر صفر آرسنال مقابل آ.ثمیلان در لیگ قهرمانان اروپا بود، از بعضی از هواداران این تیم ابراز تاسف کرد.
اونیل وقتی فهمید در این بازی همچون اکثر دیدارهای فصل جاری، گروهی از هواداران تیم لندنی علیه مربی فرانسوی ۱۵ سال گذشته شعار داده و خواهان کنارهگیریاش هستند، اظهار داشت: دوست ندارم در مسائل دیگر تیمها دخالت کنم. امور تیمی بزرگ مثل آرسنال ربطی به من ندارد. اما وقتی حرفهایی درباره حواشی توپچیها میشنوم واقعاً ناراحت میشوم.
وی افزود: گفته میشود هواداران خواهان ترک آرسن ونگر به خاطر نتایجی که تیم شان گرفته شدهاند. حتی علیه او شعار دادهاند. به نظرم در صورتی که مربی بزرگ مثل او از آرسنال جدا شود، فقط لیگ برتر ضرر نخواهد کرد. بلکه در اولین گام این ضرر شامل باشگاه لندنی است.
او ادامه داد: هواداران آرسنال باید درک کنند مشکلات کنونی تیمشان مربوط به مربی نیست. در صورتی که ونگر از لندن برود، خود آنها اولین کسانی خواهند بود که از این بابت ضرر خواهند کرد.
لی دیکسون، مدافع راست افسانه ای باشگاه آرسنال هفته گذشته در یک گفتگو آنلاین به سوالات غیر معمولی جواب داد که خواندن آن خالی از لطف نیست.
قهرمان ورزشی شما کیست؟
کالین بل. وقتی بچه بودم یک سال در بخش بلیط فروشی منچستر سیتی کار می کردم و او در همان پست من بازی می کرد.
اگر ورزشکار نبودید چه کاره می شدید؟
احتمالا با پدرم در شغل خانوادگیمان که مزه دار کردن غذاهاست کار می کردیم. برادرم "گری" اکنون در آنجا کار می کند.
دوست داشتید جای کدام ورزشکار باشید؟
کادل ایوانز. من یکی از بزرگترین دوستداران دوچرخه سواری هستم و او نیز قهرمان توردو فرانس شده است.
برجسته ترین نقطه حرفه شما؟
آنفیلد 1989، زمانی که آرسنال 2 - 0 پیروز شد و ما جام را بالای سر بردیم. نیاز است بیشتر در مورد آن بگویم!
... و بدترین لحظه؟
شکست 3 - 1 در نیمه نهایی جام حذفی 1991 مقابل تاتنهام. نمی توانم به شما بگویم چقدر بد بود زیرا فقط باید فوحش بدهم!
اگر خانه شما آتش بگیرد چه چیزی را اول نجات می دهید؟
اگر خانواده ام در امان باشند آنوقت سگ هایم سابر و بلو خواهد بود.
بهترین توصیه ای که تاکنون گرفته اید؟
"هرگز تسلیم نشو" فکر می کنم که پدرم این را به من گفت.
آهنگ کارائوکه مورد علاقه شما چیست؟
آهنگ My Way از فرانک سیناترا. اما من بدترین خواننده جهان هستم.
3 تا از بیشترین آهنگ هایی که در آی پد خود گوش می دهید؟
Bob Schneider Blauu.
Counting Crows Los Angeles
Bloc Party Flux
آخرین فیلمی که دیدید؟
بطور عجیب من یک شب فیلم پرتقال کوکی را دیدم. خیلی ناراحت کننده بود.
اخرین کتابی که خواندید؟
Engage: The Fall and Rise از Matt Hampson داستان شگفت انگیزی بود، واقعا قدرتمند. این یقینا باعث میشود به مراتب روزتان را آسانتر سپری کنیم.
غذای مورد علاقه شما ییش از بازی؟
همیشه عادت داشتم کنسرو ماکارونی را روی نان توست خالی کنم!
آشپزی می کنید؟ بهترین غذا؟
بله، در این کار بد نیستم. اسپاگتی پوتانسکای دلچسبی درست می کنم.
تعطیلات مورد علاقه شما؟
هاوائی. من با همسرم "یولاندا" در آنجا ازدواج کردم.
در فیلم زندگی شما، دوست دارید کدام بازیگر نقش شما را ایفا کند؟
کوین اسپیسی. یکبار یک نفر گفت من شبیه او هستم، اگرچه فکر می کنم این تنها به این خاطر است که ما پیشانی یک اندازه ای داریم!
گران قیمت ترین چیزی که تاکنون خریده اید؟
یک جعبه نوشیدنی Chateau Lafleur سال 1992. یک قطره از آن را نیز مصرف نکردم، تنها آن را به عناون یک سرمایه گزاری خریدم و فروختم.
یک چیز مخفی از خودت به ما بگو...
یک روز بدون پرداخت پول از یک پمپ بنزین رفتم. یکی از آن پمپ های بین راهی بود. فکر کردم بهای آن را پرداخت کردم اما بعد بچه ها درون ماشین می خواستند سریع آن را در توئیتر منتشر کنند و من بلافاصله بازگشتم تا آن مبلغ را پرداخت کنم!
لینک خبر
خدا حافظ لیگ قهرمانان و حالا بای بای اف ای کاپ ...
درباره ارسنال این روزا خیلی حرفها می شه زد ...
بد از بدترین بازی ارسنال تا جای که من یادمه و 4-0 باختن .. حالا هم ساندرلند .
الان تنها کاری که تیم باید بکنه حفظ ابرو توی ادامه لیگه اگه نتونیم برای فصل بعد سهمیه اروپایی بگیریم اونوقت ... میشیم مثل شهری که زلزله شده .. تا دوباره ساخته شه ...کلی زمان می بره .
ونگر خواهد موند!؟؟
شکست آرسنال مقابل ساندرلند
با شکست 0-2 آرسنال مقابل ساندرلند ، مشکلات توپچي ها بيشتر و بيشتر شود.
در جریان این بازی که از سری رقابتهای اف ای کاپ ( جام حذفی انگلیس) برگزار شد،علاوه بر شکست، آرسنال سه بازیکنش را به دلیل مصدومیت از دست داد.
آنها در دیدار ورزشگاه «لایت» فرصتهای کمی برای گلزنی خلق کردند تا هفته سخت آنها ادامه داشته باشد.
در ابتدا این کئیران ریچاردسون بود که در دقیقه 40 برای ساندرلند به گل رسید و گل به خودی الکس اکسالد چمبرلین در دقیقه 77 کار را برای توپچی ها سخت تر کرد تا آرسنال متحمل شکست سختی شده و از گردونه رقابتهای جام حذفی انگلیس کنار برود.
آرسنال که در آخرین بازی اش با نتیحه 0-4 در سن سیرو مغلوب میلان شده بود، بازی مقابل ساندرلند را با اعتماد به نفس فراوان آغاز کردند. و در دقایق ابتدایی چندین فرصت را خلق کردند ولیدر دقیقه 9 بازی بود که کوکلین به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ زمین مسابقه را ترک کد.
توپچی بر بازی تسلط داشتند ولی در نهایت این ساندرلند بود که به گل رسیدتا نیمه اول را با برتری 0-1 به پایان ببرد.
در جریان بازی ارون رمزی هم به دلیل مصدومیت زمین را ترک کرد و جایش را به توماس روسیچکی داد و اسکوئیلاچی هم مجبور شد تا جایش را به تئو والکات بدهد.
در نهیات گل به خودی چمبرلین کار را برای آرسنال سخت تر کرد تا آرسنال از گردونه رقابتهای جام حذفی خارج شود.
بچه ها دیشب همه چیز تموم شد و حسرت جام برای طرفداران آرسنال 8 ساله شد!
تنها دلخوشی ما همین جام حذفی بود که اینم از دست رفت و الان دیگه فقط باید به فکر کسب سهمیه لیگ قهرمانان باشیم.واقعا ناراحتم دیشب وقتی نتیجه رو فهمیدم اصلا نتونستم بخوابم آخه من نمیدونم فوتبال کی میخواد روی خوش به ما نشون بده.
آخرین باری که جام گرفتیم سال 2005 بود و اون زمان هیچکس فکر نمیکرد آرسنال تا 8 سال دیگه نتونه جام بگیره وقتی فابرگاس و سمیر نصری بود یه امیدی بود اما با این بازیکن ها هیچ امیدی نیست مسئولان آرسنال بارها قول دادن که تو زمان نقل و انتقالات بازیکنان بزرگ رو خریداری کنن اما هیچ وقت قولشون قول نبوده از طرفی به خاطر ساختن ورزشگاه امارات باشگاه حسابی بدهی بالا آورده من دلم میخواد همون ورزشگاه هایبوری رو داشتیم اما تیم به این حال و روز نمی افتاد.
دلم میخواد از شدت عصبانیت فریاد بزنم!
خبرنگاران به فکر حفظ آرامش آرسنال باشند
ونگر: آرسنال همچنان متحد باقي مي ماند
سرمربي تيم فوتبال آرسنال پس از باخت از ساندرلند در جام حذفي آنقدر ناراحت بود که به ذکر چند جمله کوتاه در کنفرانس مطبوعاتي بسنده کرد.
به نقل از دیلیاستار، آرسن ونگر امیدوار بود پس از شکست سنگین ۴ بر صفر تیمش از آ.ثمیلان در هفته گذشته در لیگ قهرمانان اروپا، شنبه شب یارانش واکنشی خوب در جام حذفی و بازی با ساندرلند از خود نشان دهند.اما این انتظار هیچگاه تحقق نیافت و تیمش ۲ بر صفر مقابل«گربههای سیاه» مارتین اونیل شکست خورد و از این جام بیرون شد.
وی در مواجه با خبرنگاران گفت: اجازه می خواهم در مورد اشکالات و انتقادات اینجا حرف نزنم و در کمیته فنی باشگاه سخن بگویم. این کار را به منظور جلوگیری از ایجاد اختلاف در تیم انجام خواهم داد.
ونگر ادامه داد: تنها حرفی که باقی می ماند که بر زبان آورم، ذکر این نکته است که آرسنال همچنان متحد باقی می ماند، خواهد جنگید و روی بازی بعدی تمرکز می کند.
ونگر تصریح کرد: از خبرنگاران می خواهم بگذارند آرامش تیم حفظ شود تا بتواند کارش را در لیگ ادامه دهد.
بازيکنان به خودشان فکر ميکنند تا تيم!
کين: هيچوقت آرسنال را به اين ضعيفي نديده بودم
کاپيتان پيشين منچستريونايتد گفت: در تمام عمرم آرسنال را اينچنين ضعيف و ناتوان نديده بودم.
نمایشهای ضعیف «توپچیهای شهر لندن» در فصل جاری آنقدر ناراحت کننده بوده که صدای روی کین، فرمانده ایرلندی پیشین منچستریونایتد را نیز درآورده است.
وی پس از باخت تیم تحت امر آرسن ونگر از ساندرلند (بازی شنبه شب در جام حذفی) و نیز شکست سنگین ۴ بر صفر از آ.ثمیلان (هفته قبل در لیگ قهرمانان) در مصاحبه ای اظهار داشت: در تمام طول عمرم هیچوقت آرسنال را به ضعیفی امسال ندیدهام و از این بابت متاسف هستم.
کین که در سالهای اخیر به عنوان کارشناس نیز با رسانهها همکاری میکند، افزود: باید به بازیکنان آرسنال گفت لااقل به خاطر مربیشان تلاش میکردند تا او یکبار دیگر آماج حملات و انتقادات واقع نشود.
به اعتقاد ستاره سابق اولدترافوردیها، بازیکنان کنونی آرسنال بیشتر از آنکه دغدغه نتیجه تیم را داشته باشند، به فکر سلامت خود هستند.
وی در اینباره ادامه داد: مایه تاسف است که از همان دقیقه اول بازیکنان آرسنال به خود فکر میکنند. به عنوان مثال حداقل ۵، ۶ بازیکن را میبینید که دستکش به دست میکنند و مرتب در مورد سرماخوردن و این جور چیزها با هم حرف میزنند تا اینکه دنبال نتیجهگیری باشند. برایم این موضوع قابل درک نیست زیرا بازیکن حرفهای که دستکش به دست نمیکند.
او ادامه داد: آنها اینقدر در این گونه مسائل غرق میشوند که روی فوتبال تمرکز کافی ندارند. از این رو میبینید در ضربات نهایی چقدر بد عمل میکنند.
آرسنال دیگه نمیتونه با این سیاست ادامه بده.
آخه تا کی این باشگاه میخواد بازیکن بسازه بعد بفروشه؟! با این کار فقط جیب صاحب باشگاه پر پول میشه و ونگر خراب میشه.
چه فایده ای داره شما بازیکن بسازی در طول چند سال بعد بدی به تیم رقیت اون جام ببره!!
یکم سر کیسه رو شل کنه میتونه از من سیتی و پاریسنژرمن هم بیشتر بازیکن خوب بخره...
شايعه جديدي درباره توپچيها
مربي کاتالانها در فهرست مربيگري آرسنال
برخي از رسانههاي خبري انگليس گزارش کردند مربي موفق تيم فوتبال بارسلونا گزينه جانشيني آرسن ونگر در آرسنال است.
به نقل از دیلیاستار، کسب نتایج ضعیف در فصل جاری باعث شده تا شایعات بیشماری در اطراف تیم شهر لندن، بخصوص نیمکت مربیگری «توپچیها» شنیده شود. از جمله شنیدههای جدید، تمایل مسئولان آرسنال برای جذب مربی تیم قهرمان اروپا و لالیگا اسپانیا برای جانشینی آرسن ونگر است.
با توجه به اخباری که از این تیم قدیمی شنیده میشود و دامنه انتقاد رسانهها در کنار هواداران هر روز از قبل علیه کادر فنی این تیم، گسترش مییابد، مقامات تیم لندنی در اندیشه خاتمه همکاری با مربی فرانسوی و ۶۲ ساله خود پس از ۱۵ فصل همکاری مشترک در پایان فصل جاری هستند.
از این رو در فهرست مربیگری خود نام مربی کاتالانها را در اولویت اول قرار دادهاند تا بلکه امکان همکاری با وی را بیابند.
کاملا موافقم!نقل قول:
البته با همین نتایج هم مسئولان آرسنال باید از ونگر تشکر کنن و دستش رو هم ببوسن چون مطئنم هیچ مربی دیگه ای نمیتونه مثل ونگر با این بضاعت کم انقدر خوب نتیجه بگیره!
حالا اینا به کنار من از این میترسم آخر فصل رابین فان پرسی رو هم از دست بدیم اونوقت معلوم نیست با این ولخرجی ها میخوان چه بازیکنی رو جایگزین کنن؟
توصيه به توپچيها براي تغيير سياست باشگاه
پتي: آرسنال بايد سياست کاري خود را تغيير دهد
ستاره فرانسوي پيشين آرسنال معتقد است توپچيها بايد سياست کاري خود را تغيير داده و به استخدام بازيکنان مجرب گرايش پيدا کنند.
در سالهای گذشته آرسنالیها بیشتر از آن که دغدغه کسب مقام قهرمانی لیگ برتر را داشته باشند، در عرصه شکار استعدادها، پرورش و فروش آنان به تیمهای دیگر، فعالیت کردهاند.
در پیش گرفتن این رویه کاری سبب شده تا «توپچیهای لندن» به درآمد خوبی بابت فروش بازیکن برسند؛ اما ویترین افتخاراتشان از کسب مقامها و عناوین خالی مانده و گلایه و انتقاد هواداران پرشمار این تیم را به همراه داشته باشد.
از این رو «امانوئل پتی» ستاره فرانسوی پیشین توپچیها معتقد است آرسنال ضمن حفظ اصل جذب و پرورش استعدادها، بازیکن مجرب و ستارگان دنیای فوتبال را نیز به خدمت بگیرد تا نقشی اساسی در کسب مقامهای قهرمانی ایفا کند.
وی که خود از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۰ برای لندنیها بازی کرد، گفت: من یکی از کسانی هستم که تحت تاثیر رویه کاری آرسنال در زمینه پرورش استعدادها در پنج سال گذشته قرار گرفتهام. آنها از این حیث آن قدر خوب کار کردهاند که شاید بتوان گفت که پس از بارسلونا بهترین تیمی هستند که روی پرورش استعدادها سرمایهگذاری میکنند.
او که در سال ۱۹۹۸ با تیم کشورش قهرمان جهان شد، ادامه داد: آرسنالیها فصل گذشته از کسب جام دور ماندند. به باورم آنها با کمبودهایی نیز مواجه هستند. نیاز به بازیکنان باتجربه زیادی دارند. شخصیتهایی که سطح کیفی تیم را ارتقا دهند و در مواقع حساس، به تنهایی دست تیم را بگیرند.
پشت اعداد رنگ های آرسنال
جاش جیمز (Josh James) در ستون آماری این هفته در سایت رسمی آرسنال نگاهی به عملکرد آرسنال با لباس های مختلف می اندازد.
آرسنال در 3 دیدار گذشته از لباس های غیر اصلی خود استفاده کرد و آنها با لباس آبی رکورد بهتری نسبت به لباس زرد دارند، این مورد در 10 فصل گذشته صادق بوده.
توپچی ها از فصل 2001/02 تاکنون 320 بازی در خارج از خانه و یا زمین بی طرف انجام داده اند و در این مدت 6 رنگ مختلف را بر تن کرده اند.
با فاصله بسیار، موفق ترین پیراهن متعلق به رنگ طلایی در فصل 2001/02 است. آرسنال در آن لباس بدون شکست بود (10بازی،7 پیروزی،3 تساوی، 0 شکست) توپچی ها در این فصل فاتح یک دوگانه شدند و هنگامی که قهرمانی لیگ در الدترافورد تثبیت شد همین رنگ را برتن داشتند. در فصل بعد آنها دو بازی دیگر را نیز در همین لباس انجام دادند که با پیروزی همراه بود.
در این فصل لباس دوم آبی است، رنگی که تیم از فصل 2001/02 تاکنون 43 بار بر تن کرده و 21 پیروزی بدست آورد (48.8%) از کل بازی ها.
این بدان معناست که آرسنال با این رنگ بیشتر از لباس قرمز در خارج از خانه پیروز شده است (47%)، هرچند لباس سفید غیر مرسوم آرسنال با میانگین 50% پیروزی آمار بهتری دارد.
طبق آمار لباس زردی که آرسنال هفته گذشته مقابل میلان بر تن کرد یک پیراهن بدشانسی بوده که میانگین پیروزی 39.1% در 92 بازی را به همراه داشته.
آرسنال مجبور بود در 53.4% از سفرهای خود لباسش را تغییر دهد که بدان معناست تیم لباس های سفید و قرمز خود را برای 3 چهارم از کلی بازی هایی که انجام می دهد بر تن می کند.
آخرین بازی که آرسنال در خانه لباسی غیر از قرمز و سفید و یا جگری (به بیان خود باشگاه دانه انگوری که فصل 2005/06 مورد استفاده قرار می گرفت) را بر تن کرد به فصل 2002/03 باز می گردد.
در آن فصل توپچی ها در دور چهارم جام حذفی میزبان فارنبورگ تاون (Farnborough Town) بودند که در هیچ لیگی حضور نداشت اما این بازی به دلیل نگرانی های امنیتی موجود در ورزشگاه فارنبورگ راشمور (Farnbough's Rushmoor) در هایبوری انجام شد و آرسنال لباس آبی خود را در خانه بر تن کرد، از رختکن تیم میهمان استفاده کرد و تمام درآمد حاصل نیز به باشگاه فارنبورگ تاون داده شد. آرسنال آن بازی را 5 - 1 پیروز شد.
پیش از آن دیدار نیز آرسنال در دور بازی جام اروپا در فصل 1991/92 مقابل آستریا ممفیس و بنفیکا در خانه از لباس های زرد و آبی خود استفاده کرد. این کار سیاست یوفا در آن زمان بود. آرسنال نخستین بازی را 6 - 1 پیروز شد و دومین بازی را 3 - 1 شکست خورد.
* لباس قرمز شامل پیراهن مخصوص دانه انگوری فصل 2005/06 نیز می شود.
آرسنال در 30 دیداری که در فینال جام ها انجام داد از لباس قرمز و یا زرد استفاده کرد: 21 دیدار (71%) لباس قرمز و 9 بازی (30%) لباس زرد یا طلایی. موفقیت در لباس قرمز 52% در مقایسه با 33% در لباس زرد است.
اولین بازی که آرسنال از لباس دوم خود در فینال استفاده کرد به فینال جام حذفی 1950 مقابل لیورپول باز می گردد، توپچی ها در ان بازی پیراهن های طلایی با شورت های سفید را برت ن کردند. این لباس خوش شانسی مردان تام ویتاکر بود که با پیروزی 2 - 0 در ومبلی پایان یافت.
باشگاه در چند فصل آینده بطور پراکنده از رنگ آبی و یا سفید استفاه کرد تا زمانی که رنگ زرد در اواخر دهه 60 به عناون رنگ پیراهن دوم باشگاه تثبیت شد.
پیروزی معروف آرسنال در فینال جام حذفی 1971 که باز هم مقابل لیورپل بود در لباس زرد به وقع پیوست و سپس در فینال 1979 منچستر یونایتد نیز در همین لباس مقابل آرسنال شکست خورد. اما این لباس زمانی که آرسنال در فینال جام حذفی 1978 و 1980 شکست خورد نیز بر تن تیم بود.
از آن به بعد آرسنال در 6 فینال جام حذفی به میدان رفت که هر بار از لباس قرمز استفاده کرد، در 5 فینال پیروز بود و یک بار نیز شکست خورد.
دو قهرمانی دهه 70 در جام حذفی با پیراهن زرد، تنها فینال هایی بودند که آرسنال خارج از لباس قرمز پیروز می شد. شکست 1969 در فینال جام اتحادیه مقابل سویدن تاون، شکست در ضربات پنالتی مقابل والنسیا در فینال جام فیرس کاپ 1980، شکست در ضربات پنالتی مقابل گالاتاسرای در فینال جام یوفا 2000 و شکست مقابل بارسلونا در فینال جام باشگاه های اروپا سال 2006 همگی در لباس زرد بود.
هرچند مایکل تومس گل فراموش نشدنی خود را که موجب قهرمانی آرسنال در لیگ مقابل لیورپول در آنفیلد شد را نیز در لباس زرد به ثمر رساند در حالی که سیلوین ولیتورد زمانی که قهرمانی آرسنال در لیگ سال 2002 قطعی گشت، در لباس طلایی دروازه منچستر یونایتد را در الترافورد باز کرد.
لباس هیا سفید و آبی تیم قبل از جنگ جهانی پوشیده می شد، هرچند تا 1950 لباس دوم مرسوم نبود و سپس برای ممانعت از درگیری تیم ها بر سر پوشیدن لباس ها این روند شکل گرفت.
در فصل 1982/83 از یک لباس آبی و سبر استفاده شد اما رنگ زرد، رنگ مورد علاقه آرسنال از اواخر دهه 60 تا فصل 1994/95 بود، زمانی که نایک مسئولین تهیه لباس های باشگاه را بر عهده گرفت و یک پیراهن آبی را منتشر کرد.
از آن زمان به بعد لباس دوم تیم بین آبی و زرد در تغییر است اگرچه در فصل 2007/08 و 2009/010 از پیراهن های سفید استفاده شد و در فصل 2001/02 بطور استثنا لباس طلایی بر تن بازیکنان رفت و در فصل 2007/08 نیز لباس آبی به عنوان لباس سوم به کار گرفته شد.
جاش جیمز مسؤول تهیه صفحات آمارهای آرسنال در برنامه فروش بلیط و بسته های پیش از مسابقه نیز هست که پیش ار هر مسابقه به فروش می رسد.
لینک خبر
بیانیه مشترک باشگاه های آرسنال و تاتنهام در مورد دربی لندن
باشگاه فوتبال آرسنال و تاتنهام هاتسپر بیانیه ای مشترک به شرح زیر منتشر کرده اند :
" در مورد بازی روز یکشنبه، هر دو باشگاه، فعالانه همه هواداران خود را به تمرکز بر روی حمایت از تیم خود و لذت بردن از یک بازی بزرگ، تشویق می کنند.
دربی شمال لندن همیشه شرایط ویژه ای داشته است و ما امیدواریم این بازی به دلیل عملکرد درون زمین و حمایت های مثبت خارج زمین برای هر دو تیم در یادها باقی بماند. همه هواداران باید آگاه باشند که نقض قوانین داخل زمین، شامل رفتار ضداجتماعی، قابل تحمل نخواهد بود. "
آرسنال برای همه
ما تحمل تبعیض در هیچ قسمت از باشگاه، اعم از درون زمین و بیرون آن را نداریم. اگر شما هر گونه تخلفی در این زمینه در ورزشگاه امارات مشاهده کردید، لطفا آن را از طریق پیام گوتاه به شماه 67777 و یا ارتباط با ناظر بازی گزارش دهید.
لینک خبر
احتمال پيوستن آرشاوين به زنيت سنت پترزبورگ
تيم فوتبال زنيت سنت پترزبورگ روسيه خواهان به خدمت گرفتن مهاجم روسي آرسنال شده است.
آندری آرشاوین که پیش از حضور در آرسنال در عضویت تیم فوتبال زنیت سنت پترزبورگ بود اکنون با حضور گروینهو در امارات جای خود را در تیم لندنی از دست داده است.
این هافبک روسی بیشتر 27 بازی این فصل خود را به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدان شده است. ماکسیم میتروفانف، مدیر اجرایی باشگاه زنیت، نسبت به جذب این بازیکن ابراز تمایل کرده است.
وی در گفت و گو با سوویتسکی اسپورت اظهار داشت: ما با آنها گفتگو کرده ایم. باید ببینیم خودشان چگونه مایل به ادامه گفت و گو با ما هستند.
بودجه 100 میلیونی ونگر برای بازار نقل و انتقالات تابستانی
پیش از این اعلام شده بود بودجه سرمربی فرانسوی برای تقویت تیمش 50 میلیون پوند خواهد بود اما استن کرونکه، سهامدار اصلی این باشگاه، در این مورد تجدید نظر کرد
سایت گل- به گزارش نشریه تلگراف، آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، برای بازار نقل و انتقالات تابستانی 100 میلیون بودجه برای خرید بازیکنان جدید در اختیار خواهد داشت.
پیش از این اعلام شده بود که بودجه سرمربی فرانسوی برای تقویت تیمش بعد از این فصل ناامید کننده 50 میلیون پوند خواهد بود اما استن کرونکه، سهامدار اصلی این باشگاه، در این مورد تجدید نظر کرد.
یک منبع نزدیک به باشگاه آرسنال بودجه این باشگاه برای خرید بازیکن در بازار تابستانی را بین 50 تا 100 میلیون اعلام کرد.
باشگاه آرسنال در چند فصل اخیر همواره در بازار نقل و انتقالات فعالیت بسیار کمی داشته و کمتر ستاره بزرگی به خدمت گرفته است. اخیرا گروهی از هواداران این باشگاه از مدیران آرسنال خواسته اند در مورد اینکه چرا همه پول حاصل از فروش بازیکنانی مانند فابرگاس و نصری صرف خرید بازیکنان جدید نشده، توضیح دهند.
آرسنال در حال حاضر در رتبه چهارم جدول لیگ برتر قرار دارد و رقابت سختی با چلسی برای راهیابی به رقابت های چمپیونزلیگ دارد.
آنها از هر دو جام اتحادیه و حذفی حذف شدند و در چمیپونزلیگ نیز در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی 4-0 مغلوب میلان شدند.
گزارش روز:دربی لندن و جای خالی تی تی!
جای خالی سسک، مصدومیت ویلشر، بی وفایی نصری و بازی های پُر نوسان تئو والکات در برابر تاثیر بسیار مثبت تی تی، طرفداران را به حقیقتی تلخ رسانده که برای آنها دیگر آنری تکرار نمی شود
سایت گل-دربی شمال لندن. مصافی که آرسنالی ها منتظرش نبودند! توپچی های بحران زده در امیریتس (ورزشگاه اختصاصی آرسنال) در جدال با همشهری کاملاً آماده ی خود. لشکر شکست خورده ی آرسنال، سرخورده از حذف در جام حذفی و تحقیر شده در سن سیرو، با علم به اینکه این فصل را هم بدون کسب جام به پایان خواهند برد. یک فصل کابوس وار و سیاه دیگر.نفرت از آدبایور نمک نشناس هم در لباس دشمن دیگر سوژه و هدف اصلی نیست. فاصله ی 10 امتیازی با رقیب دیرینه هم مساله ی اصلی نیست. در حالی که هنوز راه طولانی ای تا پایان فصل باقی است آنها باید فقط برای کسب سهمیه جام باشگاه های اروپای فصل بعد بجنگند، در حالی که حتی جایگاه چهارمی کنونیشان نیز به شدت متزلزل است. البته بُغض توپچی ها سنگین تر از چنین مسائلی است. آنها در سال های اخیر بهترین ستارگان را پرورش داده اند اما اکنون اگر فان پرسی را هم از این تیم بگیری دیگر حتی یک ستاره هم در آسمان ابری آرسنال دیده نمی شود!
حالا تنها دلخوشی هواداران آرسنال، یعنی حضور دوباره اسطوره ی معاصرشان، تیه ری آنری هم با پایان یافتن قرارداد کوتاه مدتش جای خود را با دلتنگی برای پادشاه زمین های شهر پادشاهی بریتانیا عوض کرده است! سکوهای امارات استادیوم، سرد و سکو نشینان بی روحیه، با یادآوری گذشته درخشان نه چندان دورشان خود را تسلی و دلهایشان را گرم نگه می دارند. به اُمید درخشش روزهای آتی جوانان گمنام تیم محبوبشان.جای خالی سسک، مصدومیت ویلشر، بی وفایی نصری و بازی های پُر نوسان تئو والکات در برابر تاثیر بسیار مثبت تی تی، آن هم در مدتی بسیار کوتاه طرفداران را به حقیقتی تلخ رسانده که برای آنها دیگر آنری تکرار نمی شود. پلاکارد هواداران توپچی های لندنی در سن سیرو هم حاکی از این مساله است. آنها برای لحظات لبالب از احساس و دراماتیک جدایی بدرقه اسطوره شان چیزی جز قدردانی برای گفتن نداشتند: آنری برای همه چیز ممنون!
آرشاوین به صورت قرضی به زنیت سن پترزبورگ پیوست!
فوروارد 30 ساله باشگاه آرسنال که در 133 بازی خود برای آرسنال 30 گل به ثمر رساند در فوریه سال 2009 به آرسنال ملحق شد.
گل های او شامل 4 گل در یک دیدار مقابل لویرپول در آنفیلد در فصل نخست حضورش در تیم و همچنین گل پیروزی بخش آرسنال مقابل بارسلونا در جریان پیروزی 2 - 1 مقابل این تیم در لیگ قهرمانان فصل گذشته است.
کاپیتان تیم ملی روسیه به شهر زادگاه و باشگاه سابق خود بازگشت، باشگاهی که اکنون تحت هدایت لوچیانو اسپالتی است و او اکنون این فرصت را دارد تا با انجام بازی های بیشتر شانس خود برای حضور ثابت در رقابت های یورو 2012 در ماه زوئن را افزایش دهد.
همه اعضای باشاه آرسنال در دوران حضور اندری در زنیب برای وی آرزوی موفقیت می کنند.
من خیلی وقته که طرفدار آرسنال هستم و میدونم که این وعده و وعیدها فقط برای آروم کردن اوضاعه به هم ریخته آرسناله و به قول خودمون جوجه رو آخر پاییز میشمارن.یادم میاد چند سال پیش یه همچین وضعیتی داشتیم و مسئولان آرسنال اومدن گفتن تو فصل نقل و انتقالات تابستانی ونگر هر بازیکنی رو بخواد به خدمت میگیریم اما هیچ خبری نشد....نقل قول:
بودجه 100 میلیونی ونگر برای بازار نقل و انتقالات تابستانی
وسواس ونگر تو خریدن بازیکن + مشکلات مالی و البته خسیس بودن مسئولان آرسنال
دیگه خودتون فکرشو بکنید چی میشه!
ونگر:رويارويي با تاتنهام فينالي تاثيرگذار است
سرمربي تيم فوتبال آرسنال انگليس گفت: ملاقات با تاتنهام مثل فينالي تاثيرگذار است.
آرسن ونگر که فردا عصر تیمش در هفته بیست و ششم لیگ برتر در دربی شهر لندن پذیرای تاتنهام خواهد شد، اظهار داشت: بازی با حریف پرقدرت و همشهری به مثابه یک فینال مهم و تاثیرگذار است. میهمان اکنون شرایط بسیار خوبی دارند و برای رویارویی با ما، با انگیزه هستند.
او که تیمش در بازی رفت ۲ بر یک مغلوب شد، ادامه داد: برای ما و آنها، این جدال و نتیجهاش بسیار اهمیت دارد. هر دو تیم در جدول موقعیت ممتازی دارند و خواهان جمعآوری امتیازات بیشتر هستند تا البته از استحکام بیشتری در جایگاه خود در جدول برخوردار شوند.
این مصاف ساعت ۱۶ به وقت تهران در ورزشگاه امارات برگزار خواهد شد.
پیش نمایش بازی آرسنال و تاتنهام
آرسنال در هفته بیست و ششم لیگ برتر میزبان تاتنهام هاتسپر است. در ادامه جزئیات این بازی را مطالعه نمایید.
مصدومین و محرومین دو تیم:
آرسنال: جک ویلشر (مچ پا)، کارل جنکینسون (کمر)، امانوئل فریمپونگ (لیگامنت زانو)، سباستین اسکیلاچی (کشیدگی کشاله ران)، فرانسیس کوکلن (همسترینگ)، پر مرته ساکر (مچ پا)، آندره سانتوس (مچ پا)، آبو دیابی (همسترینگ) از مصدومان آرسنال هستند.
حضور کایرن گیبز (کوفتگی)، مروان شماک (انگشتان پا)، لورن کوسیلنی (مچ پا) و آرون رمسی (مچ پا) در هاله ای از ابهام قرار دارد.
تاتنهام هاتسپر: در این دیوید بنتلی (زانو)، ویلیام گالاس (ساق پا)، جرمین جناس (آشیل) و تام هادلستون (مچ پا) مصدوم هستند.
حضور امانوئل آدبایور (زانو)، بنو آسو اکوتو (کشاله ران)، لوکا مودریچ (بیماری)، لدلی کینگ (زانو)، رافائل ون در وارت (ساق پا) و ساندرو (ماهیچه ساق پا) در هاله ای از ابهام است.
دو تیم محرومی برای این بازی ندارند.
عملکرد و آمار دو تیم تا به این جای فصل:
آرسنال:
توپچی ها در شش بازی آخر رسمی خود سه برد، یک تساوی و دو باخت کسب کرده اند. آن ها در شش بازی آخر خود در لیگ برتر نیز دو برد، یک تساوی و سه باخت کسب کرده اند که به طور مشترک رتبه ی نهم جدول را در شش بازی گذشته ی لیگ برتر به خود اختصاص داده اند و با کسب 43 امتیاز از بیست و پنج بازی در مکان چهارم جدول قرار دارند.
توپچی ها تا به اینجای کار سیزده برد داشته اند که هشت برد آن ها در خانه بوده است و هشت باخت کسب کرده اند که دو باخت آن ها در خانه بوده است. آن ها چهار تساوی نیز داشته اند که دو تساوی آن ها در خانه بوده است. در رقابت های داخل خانه در بین تیم های لیگ برتر آرسنال در رتبه ی چهارم قرار گرفته است. (12 بازی 26 امتیاز؛ 24 گل زده، 9 گل خورده)
آرسنال تا به اینجای کار 48 گل زده داشته که چهارمین خط حمله ی لیگ برتر بوده و با دریافت 35 گل به طور مشترک دهمین خط دفاع لیگ برتر می باشد.
آرسنال بیشتر گل های خود را در دقایق 75 تا 90 (11 گل از 48 گل) به ثمر رسانده و بیشتر گل های خود را نیز در دقایق 30 تا 45، 60 تا 75 و 75 تا 90 دریافت کرده است. (در هر یک از سه زمان 8 گل از 35 گل)
بهترین گلزن آرسنال در لیگ برتر رابین ون پرسی با 22 گل زده می باشد و جروینیو و میکل آرتتا هر یک با 4 گل در رتبه های بعدی می باشند. همچنین در لیگ برتر ووجیچ ژسنی با 2250 دقیقه حضور بیشترین حضور را در لیگ برتر داشته اند و رابین ون پرسی و لورن کوسیلنی به ترتیب با 2164 و 1974 دقیقه در رتبه های بعدی قرار دارند.
تاتنهام هاتسپر:
تاتنهام هاتسپر در شش بازی آخر رسمی خود سه برد، دو تساوی و یک باخت کسب کرده است. آن ها در شش بازی آخر خود در لیگ برتر نیز سه برد، دو تساوی و یک باخت را کسب کردند که رتبه ی ششم جدول را در شش بازی گذشته ی لیگ برتر به خود اختصاص داده اند و با کسب 53 امتیاز از بیست و پنج بازی در مکان سوم جدول قرار گرفته اند.
اسپرز تا به اینجای کار شانزده برد داشته اند که شش برد آن ها در خارج از خانه بوده است و چهار باخت نیز داشته است که سه باخت آن ها در خارج از خانه بوده است. آن ها پنج تساوی در این فصل کسب کرده اند که سه تساوی آن ها در خارج از خانه بوده است. آن ها در رقابت های خارج از خانه در بین تیم های لیگ برتر در رتبه ی سوم قرار دارند. (12 بازی 21 امتیاز؛ 20 گل زده، 25 گل خورده)
تاتنهام در این فصل 49 گل زده داشته که سومین خط حمله ی لیگ برتر بوده و با دریافت 25 گل، به طور مشترک سومین خط دفاع لیگ برتر می باشد.
تاتنهام بیشتر گل های خود را در دقایق 60 تا 75 (15 گل از 49 گل) به ثمر رسانده و بیشتر گل های خود را در دقایق 45 تا 60 دریافت کرده است. (8 گل از 25 گل)
بهترین گلزن این تیم در لیگ برتر امانوئل آدبایور با 10 گل زده می باشد و گرت بیل و جرمین دفو به ترتیب با 9 و 8 گل زده در رتبه های بعدی می باشند. همچنین در لیگ برتر برد فریدل با 2250 دقیقه بیشترین حضور را در زمین برای این تیم داشته است و بنو آسو اکوتو و گرت بیل به ترتیب با 2178 و 2137 دقیقه در رتبه های بعدی قرار دارند.
بازی های رو در رو:
- دو تیم آرسنال و تاتنهام هاتسپر تاکنون در رقابت های مختلف 167 بار به مصاف هم رفته اند. آرسنال موفق به کسب 69 پیروزی شده است. تاتنهام هاتسپر نیز 53 بازی را برده است. 45 بازی این دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است. آرسنال 255 گل در مقابل تاتنهام هاتسپر به ثمر رسانده و تاتنهام هاتسپر نیز 225 بار در مقابل آرسنال گلزنی کرده است.
- آرسنال در زمین خود، 79 بار به مصاف تاتنهام هاتسپر رفته است که 40 بازی را با پیروزی، 19 بازی را با شکست و 20 بازی را با تساوی پشت سر گذاشته است. در این بازی ها تا کنون 126 بار دروازه تاتنهام هاتسپر را گشوده است و 86 گل نیز دریافت کرده است.رفت و برگشت (لیگ): 149 بازی، 61 برد آرسنال، 47 برد تاتنهام هاتسپر، 41 مساوی
رفت و برگشت (لیگ برتر): 39 بازی، 14 برد آرسنال، 8 برد تاتنهام هاتسپر، 17 مساوی
در خانه آرسنال (لیگ): 74 بازی، 37 برد آرسنال، 18 برد تاتنهام هاتسپر، 19 مساوی
در خانه آرسنال (لیگ برتر): 19 بازی، 10 برد آرسنال، 2 برد تاتنهام هاتسپر، 7 مساوی* پر گل ترین بازی دو تیم، پیروزی 5-4 آرسنال در خارج از خانه و در فصل 2004/2005 بوده است.
* پرگل ترین برد آرسنال مقابل تاتنهام هاتسپر برد 6-0 آن ها در خارج از خانه و در فصل 1934/1935 بوده است.
* پرگل ترین برد تاتنهام هاتسپر در مقابل آرسنال، برد 5-0 آن ها در خانه و در فصل 1982/1983 بوده است.
آخرین بازی دو تیم در همین فصل و در چارچوب رقابت های لیگ برتر (هفته هفتم) و در ورزشگاه وایت هارت لین برگزار شد و با پیروزی 2-1 تاتنهام هاتسپر پایان یافت. (یکشنبه 10 مهر 1390 | 2 اکتبر 2011). در آن بازی رافائل ون در وارت (دقیقه 40) و کایل واکر (دقیقه 73) برای تاتنهام هاتسپر و آرون رمسی (دقیقه 51) برای آرسنال گلزنی کردند.
نکات حاشیه ای بازی:
* رافائل ون در وارت در سه بازی خود در لیگ برتر مقابل آرسنال چهار گل به ثمر رسانده است.
* از زمانی که هری ردنپ سرمربی تاتنهام شده است اسپرز در هشت دیدار خود مقابل آرسنال در تمامی رقابت ها سه پیروزی، سه تساوی و دو باخت کسب کرده است.
* تاتنهام در 32 دیدار اخیر خود مقابل آرسنال در تمامی رقابت ها تنها یک کلین شیت داشته است که آن هم تساوی 0-0 دو تیم در فصل 2008/09 بوده است.
* هری ردنپ در سه دیداری که با تاتنهام در ورزشگاه امارات داشته است در مقطعی از مسابقه دو گل عقب افتاده است اما یک دیدار را با پیروزی، یک دیدار را با تساوی و یک دیدار را با شکست به پایان رسانده است.
* اسپرز تنها در یک دیدار از هفت دیدار اخیر دو تیم در لیگ بازنده بوده است (3 پیروزی، 3 تساوی، 1 باخت) و در چهار دیدار اخیر سه پیروزی داشته است. (3 پیروزی، 1 تساوی، 0 باخت)
* رابین ون پرسی در پنج دیدار اخیرش مقابل تاتنهام در لیگ برتر که در ترکیب ثابت قرار گرفته است چهار گل به ثمر رسانده است.
گرت بیل سه گل در مقابل آرسنال به ثمر رسانده است که بهترین رکورد گلزنی او در لیگ برتر مقابل یک تیم (به طور مشترک با ویگان) می باشد.
* آرسنال این فصل کمترین امتیاز را مقابل 7 تیم بالای جدول این فصل لیگ برتر را کسب کرده است. (4 امتیاز)
* توپچی ها تحت نظر آرسن ونگر 248 گل در داربی های لندن به ثمر رسانده اند.
* پیروزی اسپرز در ورزشگاه امارات در فصل گذشته به رکورد 17 بازی بدون برد خارج از خانه ی آن ها مقابل آرسنال پایان داد.
* تنها داوید سیلوا (12 پاس گل) پاس گل های بیشتری نسبت به امانوئل آدبایور (10 پاس گل) در این فصل از لیگ برتر داشته است.
* آخرین باری که اسپرز موفق شد آرسنال را دابل کند در فصل 1992/93 بود که در خانه 1-0 و در هایبوری 3-1 پیروز شد.
* آرسنال پس از چهار بازی بدون برد در سال نو توانسته است پیروزی های پیاپی در لیگ برتر به دست بیاورد.
* توپچی ها توانسته اند در بازی های که در مقطعی از مسابقه بازنده بوده اند 10 امتیاز بگیرند که تنها رکورد ولوز و استون ویلا از آن ها بهتر است.
* با این حال توپچی ها در سه مسابقه که در مقطعی از مسابقه پیروز بوده اند شکست خورده اند که تنها وست بروم رکورد بدتری از آن ها دارد.
* رابین ون پرسی در این فصل 22 گل در لیگ برتر به ثمر رسانده است که 21 گل او در 20 بازی اخیرش بوده است.
* بنا بر آمار اپتا، تئو والکات در 103 سانتری که در طول جریان بازی در این فصل لیگ برتر داشته است (نه روی ضربات کاشته) تنها 14 بار هم تیمی های خود را صاحب توپ کرده است.
* اسپرز در پنج بازی خارج از خانه اخیر خود در لیگ برتر تنها یک پیروزی داشته است و از 15 امتیاز ممکن 5 امتیاز کسب کرده است.
* تیم هری ردنپ در داربی های لندن این فصل شکست نخورده است و در چهار مسابقه سه پیروزی و یک تساوی به دست آورده است.
* اسپرز کمترین ضربات سر درون چارچوب را نسبت به سایر تیم های لیگ برتر در این فصل داشته است. (6 ضربه)
* لوکا مودریچ 1,691 پاس و سانتر در این فصل داشته است که بی رقیب است.
* امانوئل آدبایور در روز تولد 28 سالگیش برای اولین بار با پیراهن تاتنهام در خانه آرسنال بازی خواهد کرد. او در این دربی در نه بازی با پیراهن آرسنال هشت گل به ثمر رساند. جیمی رابرتسون تنها بازیکنی است که برای هر دو باشگاه آرسنال و اسپرز در داربی شمال لندن گلزنی کرده است.
* مایکل داوسون می تواند دویست و پنجاهمین بازی ثابت دوران حرفه ای خود در لیگ را تجربه کند. کایل واکر نیز آماده ی صدمین بازی خود در لیگ می شود.
لیست دو تیم برای این بازی:
Arsenal: Szczesny, Gibbs, Vermaelen, Koscielny, Sagna, Song, Arteta, Gervinho, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Van Persie, Fabianski, Benayoun, Arshavin, Chamakh, Park, Rosicky, Miquel
Tottenham: Friedel, Gomes, Cudicini, Assou-Ekotto, Rose, Kaboul, Khumalo, Walker, King, Dawson, Nelsen, Livermore, Sandro, Parker, Bale, Kranjcar, Lennon, Dos Santos, Modric, Defoe, Adebayor, Van der Vaart, Saha, Lancaster, Luongo
اطلاعات تکمیلی بازی:
این بازی روز یکشنبه 7 اسفند 1390 | 26 فوریه 2012، ساعت 17:00 به وقت ایران در ورزشگاه امارات برگزار خواهد شد.
قضاوت این دیدار بر عهده مایک دین (M Dean) می باشد و دستیاران وی چایلد و لانگ می باشند (S Child, S Long). داور چهارم فیل داود (P Dowd) خواهد بود. نماینده ی لیگ برتر آقای پایک (G Pike) و نماینده ی کمیته داوران آقای رید (M Reed) خواهد بود.
تیم آرسنال در بازی قبل خود با نتیجه 2-0 مقابل ساندرلند در خارج از خانه و در جام حذفی شکست خورد و تاتنهام هاتسپر در جام حذفی و در خارج از خانه 0-0 مقابل استونیج به تساوی رسید.
فیفا 12 این بازی را 2-1 به نفع آرسنال پیش بینی کرده است.
ترکیب پیش بینی شده برای دو تیم:
یورو اسپورت:
اسکای اسپورت:Arsenal: Szczesny; Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs; Song, Arteta, Ramsey, Oxlade-Chamberlain; Walcott, Van Persie
Tottenham: Freidel; Walker, King, Kaboul, Assou-Ekotto; Parker, Modric, Bale, Lennon; Van der Vaart, Adebayor
لینک خبر
آرسنال5 - 2 تاتنهام
واقعا سیدورف راست میگه که آرسنال تیم عجیبیه یعنی این فصل عجیب شده!
این برد ارزشمند رو به همه بچه ها تبریک میگم! البته من از دقیقه 55 به بعد دیدم چون تا یک ساعت برق محله ما قطع شده بود:19: وقتی برق اومد دیدم آرسنال سه بر دو جلو هست جالب اینجاست که دو بر صفر عقب بودیم کلا فکر کنم آرسنال وقتی عقب بیوفته خطرناک تر میشه:31:
واقعا فان پرسی تو این بازی همه کار کرد ولکات هم عالی بود و دو تا گل زیبا زد.
هفته بعد یه بازی حساس با لیورپول تو آنفیلد داریم که امیدواریم اونجا هم پیروز بشیم.
اول تبریک.
ولی من ناراحتم چون بازی رو ندیدمک. بعد از این همه مدت که TV یه بازی مستقیم پخش کرد، من حواسم نبود. پدرم اومد خونه گفت چیکار میکنی آرسنال داره بازی میکنه و 2-2 بودن. روشن کردم یهو خیال کردم چشام ایراد پیدا کرده ولی باز نگاه کردم دیدم نه بابا! انگار راستی راستی 5-2 هست!!!!!
بازم تبریک و بازم افسآـــــــوس که بازی رو ندیدم.
عالــــــــــــی بود!
نشون دادیم تو بدترین شرایطم پادشاه لندنیم ;)
chel53a
5pur2
:دی
تبریک میگم به آرسنالی های عزیز
یه جورایی به نفع چلسی هم کار کردین :دی
الان جالبه آرسنال و چلسی هر دو امتیاز 46 رو دارن و تفاضل گلشون هم مساویه ولی آرسنال به دلیل گل زده بیشتر در رده چهارم قرار داره و چلسی پنجم. تاتنهام هم 53 امتیاز داره که این برد آرسنال خیلی برد ارزشمندی هم برای آرسنال و هم برای چلسی بودش. چون می دونید که رقابت برای راهیابی به لیگ قهرمانان خیلی سخت شده و با تمام احترام که برای تیم خیلی خوب تاتنهام دارم دوس دارم آرسنال و چلسی در رده های سوم و چهارم قرار بگیرن و به لیگ قهرمانان صعود کنن و واقعا حیفه یکی از این دو تیم صعود نکنن! اول و دوم هم که مشخصه از الان بین دو تیم منچستری تقسیم شده...
در هر صورت این برد برای آرسنال خیلی خوب بود. از طرفی دربی مهم رو برد و از طرفی فاصله رو با تاتنهام کم کرد و می تونه امیدوار به سومی هم باشه...
برد رو به تمام دوستان آرسنالی تبریک میگم.
دیروز کمتر کسی فکر میکرد این تیم بتونه تاتنهام قدرتمند رو با این نتیجه ببره.
گلی که فن پرسی زد یکی از بهترین گل هایی بود که من ازش دیده بودم.. شوتش Fifaیی بود!