فكر كنم تيم برنده فينال ليگ قهرمانان (بارسلونا) 120 ميليون يورو و تيم دوم (همون منچستر خودمون) 72 ميليون يورو برنده شدن.
Printable View
فكر كنم تيم برنده فينال ليگ قهرمانان (بارسلونا) 120 ميليون يورو و تيم دوم (همون منچستر خودمون) 72 ميليون يورو برنده شدن.
پرچم بالاس....پرچم یونایتد....2-1 بازی اول رو بردیم با درخشش اشلی یانگ....1گل و پاس گل....البته گل دوم رو گل به خودی ثبت کردند...یه جورایی درست هم بود چون اندی دیر مسیر توپ رو عوض کرد...یانگ میخواست پاس عرضی بده...به هر حال
عالی بازی کردیم تقریبا همیشه صاحب توپ بودیم....دهه ا هم عالی بود اما باز هم از شوت گل خورد که خیلی هم عصبانی شد....کلا تو شوت زمینی یه کم مشکل داره فکر کنم....چندتا واکنش عالی داشت.....قبل از گل اول هم یه شوت رو عالی گرفت....خیلی بهش امیدوارم....
تبریک:40:
تبریک.بازیو ندیدم.
اشلی یانگ گویا دو پاس گل داده و خوب کار کرده.همچنین دی حیا یا همون خیا هم خوب بازی کرده.
گل اول رو رونی زد و گل دوم گل به خودی بود.
این رو یادم رفت بگم که انصافا رونی خیلی خیلی خطرناک شده....گل اولش گل زدن تو اون شرایط خیلی سخت بود اما با چپ شوت قشنگی زد:40:
خبر بد اینکه رافائل 10 هفته مصدوم شده:41:
واسه همین هم اسمالینگ فول بک راستمون وایمیسته....
10هفته؟؟!!!!:37:
اگه والنسیا برسه میتونه جای رافائل وایسهکد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Aug/rafael-out-for-10-weeks.aspx
خب 2 -1 بردیم ... تبریک میگم :20:
باز هم گلی که خوردیم تقصیر دخه آ بود و باز هم از روی شوت زمینی گل خورد که نشون میده روی این شوتها ضعف داره .
نانی به خوبی بازی قبل نبود .
کلورلی خوب بازی میکرد که نشون داد تبدیل به بازیکن بزرگی خواهد شد .
اندرسون هم خوب بود مخصوصا توی یه صحنه وسط زمین با یه حرکت 2 - 3 نفرو دریبل کرد که خیلی خوشم اومد .
ولبک هم مثل بازی قبل خیلی معمولی بود و فکر نمیکنم که این فصل خیلی به دردمون بخوره .
فردیناند و ویدیچ هم که مصدوم شدن ، امیدوارم که مشکلی نباشه .
تبریک بابت برد :11:
خبر بد هم اینکه فردیناند و ویدیچ مصدوم شدن. فردیناند تا 6 هفته نیستش، وضعیت ویدیچ هم فردا مشخص میشه، البته منچستر تو این
چند فصل اخیر به این جور بد شانسی ها عادت کرده!
امیدوارم تو سه بازی خونگی پیش رو با تاتنهام آرسنال چلسی ،این روند پیروزی رو حفظ کنیم:46:
آقا تبريك بابت برد. ايشالا هميسه بحث تبريك تو اين تاپيك مطرح باشه.
دوستان اين اشلي يانگ به نظر من خيلي بازيكنه تاپيه.
خب منم تبريك ميگم اما واسه اينكه تكراري نشه 2-3 مورد از سايت گل انگليسي بگم :
1_ بهترين بازيكن زمين از نظر كاربران سايت و خود سايت گل اشلي يانگ شده به واسطه ي پاس هاي خوبش در اين بازي.نمره ي 8
2_ بدترين بازيكن زمين از نظر سايت گل انگليسي De Gea شده با نمره ي 5
3_ بدترين بازيكن از نظر كاربران سايت اندي ريد شده كه يه كارت زرد گرفته و يك گل به خودي زده.نمره ي 6
4_ توصيف گل برومويچ رو كه ميخوندم به نظر ميرسه دروازبان تيم گل بدي رو خورده.( اينجور كه من فهميدم). البته باز بايد بهش زمان داد به قول پيتر اشمايكل ... اما شايد ليندگارد هم گزينه ي خوبي باشه.دروازبان هاي دانماركي در 20 سال اخير از خوب هاي اروپا بودند.
موفق باشيد.
منم برد رو تبریک میگم:31:... میخواستم بعد از بازی پست بدم که رفیقم اومد دنبالم بریم پارک آب و آتش والیبال!:31:
any way...
چون صدا سیما علاقه شدیدی به برنامه های افطار و البته ارواح و... داره بازی رو بالتبع ندیدم... ولی چیزی که از espn دنبال کردم، تو زمین حریف خیلی خوب بازی کردیم... صحبت های دوستان کامل بود! دخه آ واقعا نگرانم کرده! وین بی نظیره... چه گل عالی ای زد... معلومه بدن سازی هم خیلی خوب کار کرده... هیکل میزون... موهاش در اومده!:31: اشلی یانگ هم محشر... نسبت به فصل پیش خیالمون راحت تره حتی اگه یکی یا حتی دو تا از وینگرامون نباشن...
+
سامان یادت بود من پیش از شروع فصل نگران دفاع راست بودم... حالا بیا... نه اوشی هست نه وس... + مرسی ازاطلاعات حمید... من آمار بازی رو هم چاشنیش کنم:
محتوای مخفی: آمار بازی
کد:http://soccernet.espn.go.com/gamecast?id=318256&cc=4716
البته به شرط اینکه پست هاصرفا برای تبریک گفتن نباشه... چون اسپمه و پاک میشه./نقل قول:
آقا تبريك بابت برد. ايشالا هميسه بحث تبريك تو اين تاپيك مطرح باشه.
یاعلی:11:
اولین برد رو تبریک میگم
اشلی یانگ . وین . کلورلی و اندرسون خوب بودن
انصافا اسمالینگ نمیتونه گوش بازی کنه ... وسط عالی هست اما گوش ..........
ریو هم تا 6 هفته و ویدا احتمالا تا 2 هفته غایب خواهند بود اما اورا هفته بعد برمیگرده
به هر حال فرصت خوبی هست که جونز - اسمالینگ و ایونز خودشونو یه بار دیگه نشون بدن
بچه ها در مورد دهه ا اشتباه نکنید...رو گلی که خورد اول یه سوپر واکنش داشت و بعد تو یه رفت و برگشت توپ شوت شد و گل خورد...خیلیم عصبانی بود از دست مدافع ها...در کل زود در مورد دهه ا قضاوت کنیم...واکنش هاش نشون از یه استعداد شگرف هست
با حرفهای سامان موافقم ، توی همین بازی دو تا توپ خیلی خوب رو گرفت .نقل قول:
اما چیزی که معلومه اینه که روی شوتهای زمینی مشکل داره و باید این مشکلشو برطرف کنه و تیم حریف هم خوب این مسئله رو میدونست چون از همون اول بازی شروع کردن به شوت زدن .
اوه اوه حسین جون نگرانت شدم ، آب بازی که نکردی !!!؟ جرمه ها !!! :31: :31: :31:نقل قول:
پ.ن : دوستان مگه این ولبک فصل قبل به صورت قرضی توی ساندرلند نبود !؟ گزارشگره میگفت به خاطر بازیهای خوبش توی ساندرلند فرگوسن خریدش :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وست بروم 1-2 منچستریونایتد: اولین پیروزی برای قهرمانی شماره 20
فرگوسن در این دیدار تیمش را با ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه به میدان فرستاد
سایت گل - شاگردان فرگوسن در اولین هفته از فصل جدید لیگ برتر انگلیس در خانه وست بروم 2-1 به پیروزی رسیدند تا گام اول برای رسیدن به بیستمین قهرمانی را محکم برداشته باشند.
این در حالی است که سایر مدعیان قهرمانی از جمله چلسی، آرسنال و لیورپول فصل را با تساوی آغاز کردند و این به ترتیب یونایتدها از همین هفته ابتدایی از رقبا فاصله گرفتند.
در این دیدار ابتدا وین رونی در دقیقه 13 منچستریونایتد را پیش انداخت اما شین لانگ در دقیقه 37 روی اشتباه داوید دخه بازی را به تساوی کشاند تا نیمه اول با تساوی 1-1 به پایان برسد.
بازی در نیمه دوم با حملات یونایتدها دنبال شد اما میزبان خوش شانس بود که دروازه اش روی حملات حریف باز نشد تا اینکه در دقیقه 81، اشلی یانگ که یکی از بهترین های میدان بود، دروازه وست بروم را نشانه گرفت و توپ بعد از برخورد به استفن رید، بازیکن حریف، وارد دروازه شد و به این ترتیب یونایتدها 2-1 به پیروزی رسیدند.
فرگوسن در این دیدار تیمش را با ترکیبی از بازیکنان جوان و باتجربه به میدان فرستاد و در تعویض هایش نیز بازیکنانی مانند فیل جونز و جانی اونز را جانشین فردیناند و ویدیچ کرد تا نشان بدهد در این فصل قصد دارد حساب بیشتری روی ستاره های جوانش باز کند.
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/14/2619830/%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D9%85-1-2-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%87
فرگوسن: دخه آ می توانست مقابل وست بروم، بهتر باشد
دروازه بان اسپانیایی در گلی که یونایتد در هفته اول رقابتهای لیگ برتر دریافت کرد بود ولی مربی او معتقد است که این دروازه بان، درنهایت به اندازه پیتراشمایکل تاثیرگذار خواهد بود
سایت گل - داوید دخه آ، دروازه بان جدید منچتسریونایتد در اولین دیدار تیمش در فصل جدید رقابتهای لیگ برتر نمایش چندان خوبی نداشت و در گلی که یونایتد دریافت کرد مقصر بود.
درپایان این دیدار سرالکس فرگوسن هم اعلام کرد که دخه آ باید بهتر شود. او به اسکای سپورتس گفت:« داوید می توانست مقابل وست بروم بهتر از اینها بازی کند. حس می کنم که او اندکی تمرکزش را از دست داد ولی درنهایت باید حضورش در فوتبال انگلیس رابه او خوشامد گفت. او درنیمه دوم بازی خوبی را به نمایش گذاشت. او باید بیشتر مورد حمایت داوری قرار می گرفت و البته این تجربه خوبی برای او خواهد بود.»
مربی یونایتد ادامه داد:« پیتراشمایکل هم زمانی که به یونایتد آمد همین طور بود و ویمبلدون اولین دیدار خارج از خانه او بود که برای او بسیار هم سخت گذشت ولی پیتر تقریبا مبدل به یکی از بزرگترین دروازه بانان تاریخ شد. داوید هم الان 20 سال سن دارد و روند آموزشی او باید طی شود و درنههایت خواهیم دید که چطور خواهد شد.»
فرگوسن درادامه صحبتهایش به تمجید از اشلی یانگ، خرید 18 میلیون پوندی تیمش پرداخت و گفت:« او بازی خوبی با توپ دارد و به خوبی با هم تیمی هایش مشارکت می کند. اشلی با پاس خوبی که داد، یک گل را برای رونی ساخته و پرداخته کرد و در جریان بازی به منزله یک تهدید جدی بود.»
مربی یونایتد درمورد عملکرد تیمش در بازی یکشنبه شب گفت:« در 25 دقیقه اول بازی خیلی خوب بودیم و توپ را خیلی خوب درزمین به جریان در می آوردیم و بازیکنان به خوبی با هم مشارکت می کردند و سرعت بازی فوق العاده بود ولی بنا به دلایلی بازی ما کند شد و در نهایت یک گل دریافت کردیم.»
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/15/2620470/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D8%AF%D8%AE%D9%87-%D8%A2-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D9%85-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
یونایتد تایید کرد، رافائل 10 هفته از میادین دور خواهد بود
مدافع باشگاه منچستریونایتد به دلیل در رفتگی شانه حداقل 10 هفته از میادین دور خواهد بود
سایت گل - رافائل در تمرینات منچستریونایتد دچار در رفتگی شانه شده است و 10 هفته دور از میادین خواهد بود.
این مدافع برزیلی فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی در سمت راست خط دفاعی یونایتد داشت و 28 بازی برای این تیم انجام داد.
کریس اسمالینگ اخیرا در پست دفاع راست برای یونایتد بازی کرده و در دیدار کامیونیتی شیلد و دیدار مقابل وست بروم در این پست برای شیاطین سرخ به میدان رفت البته فابیو و فیل جونز نیز گزینه های دیگر هستند.
مصدومیت مدافع 21 ساله یونایتد خبر بدی برای کادر فنی این تیم بود، آنها پاتریس اورا را نیز به دلیل مصدومیت در بازی امروز مقابل وست بروم در اختیار نداشتند. آنتونیو والنسیا، خاویر ارناندس و مایکل اوون نیز به دلایل مشابه نمی توانند یونایتد را همراهی کنند.
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/14/2619965/%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%A7%D8%A6%D9%84-10-%D9%87%D9%81%D8%AA%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A8%D9%88%D8%AF
فرگوسن: یونایتد کاملا آماده شروع لیگ برتر است
سرمربی شایطین سرخ اعلام کرد تیمش کاملا برای شروع فصل جدید آماده است
سایت گل - سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد اعلام کرد تیمش برای آغاز رقابتهای لیگ برتر کاملا اماده است.
یونایتد در هفته نخست میهمان وست بروم خواهد بود اما در سه هفته بعدی رقابتها در الدترافورد به ترتیب میزبان تاتنهام، آرسنال و چلسی خواهد بود.
فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" از اردوهای تدارکاتی پیش فصل بسیار راضی هستم و اکنون تیمم کاملا آماده شروع فصل است."
"چند بازیکن جوان که انگیزه بسیار بالایی برای درخشش دارند در این فصل در ترکیب تیم قرار خواهند گرفت و امیدوارم بتوانند به بازیکنان بزرگی تبدیل شوند."
"ما برای کسب همه جام ها در این فصل تلاش خواهیم کرد. از نظر آمادگی بدنی بازیکنانم در وضعیت آرمانی قرار دارند. این را در بازی هفته گذشته کامیونیتی شیلد مقابل منچسترسیتی نیز ثابت کردیم. آنها به اندازه ما آماده نبودند."
لینک منبع خبر:
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/08/14/2619256/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
دوستان هسته نباشید نمیدونم چرا وقتی پست میدم پستم پاک میشه منم به برد شیاطین سرخ رو تبریک میگم به همه دوستاران
این تیم
حسین جان میشه یه لیست مرتب از نقل انتقالات این فصل بزاری ممنون میشم
به امید فتح سه گانه
راستی بازی سوپر کاپ انگلیس هم مثل اسپانیا رفت و برگشتی نیست که ؟؟
انگلیس سوپرکاپ نداره...همون کامیونتی شیلد بود که بین قهرمان جام حذفی و لیگ برتر برگزار میشه که یونایتد به طرزی دراماتیک سیتی رو شکست داد و قهرمان شدنقل قول:
راستی بازی سوپر کاپ انگلیس هم مثل اسپانیا رفت و برگشتی نیست که ؟؟
تبریک میگم این برد ارزشمند و . ارزش این برد به امتیاز های از دست رفته رقیباس. ولی حیف که ریو و ویدا مصدوم شدن. ریو 6 هفته و ویدا 2 هفته مصدومه. رافائل هم 10 هفته.
ظاهرا دخیا روی گل اول هم خیلی مقصر بوده.
رفقا هایلایت این بازی و کسی نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر الکس فرگوسن بعد پیروزی در اولین بازی لیگ که باعث مصدومیت دو مدافع اصلیش شد در صحبت با خبرنگاران گفت:"رافائل از ناحیه شانه درد داشت و 10 هفته از میادین دور است ضمن اینکه باید جراحی هم انجام دهد."
"ریو از ناحیه همسترینگ مشکل دارد و شش هفته غایب خواهد بود.در مورد ویدا ما هنوز نمیدانیم که مشکل از عصبش هست یا نه .فردا وضعیتش را بررسی میکنیم و احتمالا دو هفته نمیتواند بازی کند.اما اگر با شما صادق باشم داشتن ایوانز،جونز و اسمالینگ نعمت بزرگی است .اورا هم برای هفته اینده اماده خواهد بود بنابراین من گزینه هایی را دارم."
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Aug/boss-unfazed-by-defensive-injuries.aspx
کد:http://www.footiran.com/showpost.php?p=575916&postcount=84
خرید جدید یونایتد اشلی یانگ ،"چیز های بزرگی" برای یونایتد پیشبینی میکند بعد از کمک به یونایتد برای کسب اولین پیروزی در فصل 12_2011.
یانگ که با شبکه باشگاه مصاحبه میکرد گفت:"این اولین بازی فصل بود و ما میدونستیم که بازی سختی خواهد بود.ما باید به سختی تلاش میکردیم و این کاری بود که انجام دادیم."
وی در ادامه افزود:"ما ذهنیت هیچوقت تسلیم نشدن را داریم و تا سوت پایان تلاش میکنیم و در پایان پاداش خود را با پیروزی گرفتیم."
یانگ 25 ساله به خوبی در یونایتد جا افتاده است و خودش این را به تجربه بازی در تیم انگلیس و روحیه حاکم بر باشگاه مرتبط میداند.
"مشخصا من قبلا با چند تا از بچه ها در انگلیس بازی کردم و با بازی ان ها اشنا هستم.
اینجا همه درک درستی از نحوه بازی منچستر دارند و این دلیلی است که ان ها جام های زیادی بردن.حالا من اینجا هستم و هر وقت پیراهن یونایتد را بپوشم میخوام بهترین بازیم را انجام دهم.من فکر میکنم چیز های بزرگی در راه هستند."
این هافبک انگلیسی تائید میکند که قطعا دیوید ده حیا از گلی که دریافت کرد ناامید است ولی این بازیکن ترجیح میدهد که به نمایش تیم اهمیت بیشتری دهد.
"ما همیشه تا اخرین دقیقه دنبال خلق موقعیت هستیم این روشی است که ما انجام میدهیم ،بازی تا سوت پایان.امروزم این کار را انجام دادیم و از خوش شانسی من این توپ من بود که گل شد."
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Aug/Young-Big-things-to-come.aspx
کد:http://www.footiran.com/showpost.php?p=575933&postcount=85
فرگی خطاب به اشنایدر: به تو نیازی نداریم
سر آلکس از کار با جوانان تیمش خشنود است
سرمربی منچستریونایتد میگوید که تلاشی برای خرید اسنایدر نخواهد کرد و میخواهد به استعداد جوانان تیمش مانند پاول پوگبا بها دهد تا آنها به اوج خود برسند.زمانی که یونایتدها به تور آمریکای خود می رفتند فرگی در اظهارنظری مشخص اعلام کرد که تمایلی به خرید اسنایدر ندارد و حالا نیز همان را تکرار میکند.این در تضاد با صحبت های پیشین دیوید گیل بود که خبر از یک خرید جدید میداد و همینطور خود اسنایدر که مذاکرات غیر رسمیش با منچستریونایتد را تایید میکرد. اما فرگی این انتقال را رد کرده است.اما در آستانه دیدار نخست یونایتد برابر وست برومویچ در لیگ برتر ، فرگی اعتماد و باور خودش به جوانان را نشان میدهد.جوانانی که باعث قهرمانی این تیم در کامیونیتی شیلد نیز شدند. فرگی در این باره میگوید : " این پسر جوان ، پاول پوگبا بسیار درخشان بوده است. ما نسبت به او دید مثبتی داریم.ما اگر بخواهیم او را عقب نگه داریم چه اتفاقی می افتد؟ او چندسال بعد که قراردادش تمام شود ، باشگاه را ترک خواهد کرد. ما میخواهیم به او فرصتی دهیم تا ببینیم برای تیم اول چگونه خواهد بود.او توانایی های زیادی دارد. از قدرت و فیزیک بدنی خوبی سود می برد و مسئولیت پذیر است.ما دارن فلچر را نیز داریم و همینطور مایکل کریک که از ماه نوامبر در حال تلاش برای پیشرفت است. بنابراین با داشتن چنین نفراتی ، من دلیلی نمی بینم که به آنها کسی را اضافه کنم.شما می توانید هرکسی را که به دنبالش بودید فراموش کنید. من از بازیکنان جوانی که داریم ، راضی هستم."
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:http://www.skysports.com/story/0,,11667_7096400,00.html
کد:http://www.footiran.com/showpost.php?p=575351&postcount=157
سر الکس فرگوسن به دنبال هافبک 20 میلیون پوندی باشگاه دورتموند یعنی ماریو گوتزه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از این که قرارداد بستن با وسلی اسنایدر هافبک بازیساز باشگاه اینتر میلان منتفی شد،باشگاه منچستر یونایتد به دنبال جذب ماریو گوتزه بازیکن جوان آلمانی باشگاه دورتموند است.یونایتد بعد از بازی آلمان-برزیل که در اشتوتگارت انجام شد و 2-3 به نفع بازیکنان آلمان تمام شد به فکر خریدن این بازیکن 19 ساله افتاد.ماریو گوتزه در این بازی یک گل زد و خوش درخشید.گوتزه که سال گذشته به قهرمانی دورتموند در بوندس لیگا کمک کرد به عنوان بهترین بازیکن جوان این رقابت ها اعلام شد.او همچنین مورد توجه باشگاه های رئال مادرید و بارسلونا قرار دارد.باشگاه منچستر یونایتد می داند که اگر سر این بازیکن با دورتموند وارد جنگ شود،باشگاه دورتموند مجبور به فروش این بازیکن می شود.ماریو گوتزه تا سال 2014 با باشگاه دورتموند قرارداد دارد و قیمت او حدود 20 میلیون پوند است.همچنین این بازیکن قبلا اعلام کرده بود:چه کسی است که رویای بازی در باشگاه های رئال مادرید،بارسلونا و منچستر یونایتد را نداشته باشد؟
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:http://www.express.co.uk/football/view/264906/Sir-Alex-Ferguson-eyes-Germany-s-20m-super-Mario-Goetze
کد:http://www.footiran.com/showpost.php?p=575771&postcount=158
ترسم از اینه که منچستر هم بشه مثل ارسنال ( البته با احترام به طرفداراش ) . بازیکن تربیت میکنه ولی خیلی وقته نتونسته جام بگیره .
به نظرم تیمی موفقه که ترکیبی از بازیکنای جووون و با تجربه داشته باشه .
به نظرم فرگوسن خیلی روی نیومدن اسنایدر داره پافشاری میکنه . بعدا برامون مشکل ساز میشه . همین که بیاد و یه تکان اساسی به هافبک ها میده جنگ بر سر بودن تو ترکیب زیاد میشه . و این به نفع تیمه .
بدبختی 3 تا از بازیهای مهممون هم همین چند هفته اول هست :41:نقل قول:
هفته بعد تاتنهام
هفته بعدش آرسنال
و بعد دو هفته بعدش چلسی
البته فاصله بین بازی آرسنال تا چلسی حدودا 20 روزه .
از این حرفش من خوشم نیومد!نقل قول:
فرگی خطاب به اشنایدر: به تو نیازی نداریم
امان از دست این رسانه های رویاپرداز انگلیسی.نقل قول:
باشگاه منچستر یونایتد می داند که اگر سر این بازیکن با دورتموند وارد جنگ شود،باشگاه دورتموند مجبور به فروش این بازیکن می شود.
تنها بازیکنی که دورتموند مجبور به فروشش بود شاهین بود چون بند بازخرید داشت توی قراردادش.
تا سال اینده مطمئنا هیچ بازیکن کلیدی از دورتموند جدا نمیشه
به شدت امیدوارم این خبر درمورد ماریو گوتزه درست باشه
بازیکن خیلی خوبی هست
حیف که آلمانی هست و دورتموند عمرا" از دستش بده :(
اسمی از اسنایدر نبرده...گفته به بازیکن جدید احتیاج نداریم....به نظرت فرگوسن هیچوقت خطاب به کسی همچین حرفی میزنه؟!!نقل قول:
اینجوری ترجمه کردند که به خوندن ادامه خبر تشویق بکنه خواننده ها رو!
سلام دوستان
اين اولين پست من تو اين تايپيكه اميدوارم عضو مفيدي باشم
من يه خبر بد شنيدم كه فرديناند و رافائل چند هفته اي مصدوم شده :41:
شما چيزي در اين باره شنيديد
بچه ها در مورد اسنایدر من صحبت های فرگوسن رو که گذاشتم صفحه قبل یه جورایی منظورش این بود که ترافیک تو خط میانیش زیاده....میخواد به پوگبا بازی بده که خودش میگه بازیکن با استعدادیه....تام کلورلی اندرسون کریک فلچر....درسته اسنایدر خیلی بازیکن بهتریه اما یه نگاه بندازید....اندرسون تام همین پوگبا....اینها به بازی کردن احتیاج دارند تا خودشون رو نشون بدن....در ضمن کریک و فلچر با تجربه هم هستند....
اومدن اسنایدر برای این فصل خوبه....اما اگه به اینده نگاه کنی پیشرفت جوون ها رو به عقب میندازه....اگه امسال تام همه بازی رو بازی کنه...و یا اندرسون و بقیه....از کجا میدونید فصل بعد بهتر از اسنایدر نشن؟!
دارید حرف های همون تحلیل گر انگلیسی رو میزنید....خطاب به فرگوسن که وقتی نیکی بات گیگز اسکولز بکهام نویل رو داشت گفت...با این بچه ها جام نمیگیری! و دیدید همین بچه ها تو پست های خودشون بهترین های دنیا بودند...پس به روال قبل بزاریم فرگوسن کار خودش رو بکنه....ما هم ازش حمایت میکنیم
Mike Phelan دست یار سرمربی و کریس اسمالینگ از دروازبان جوان منچستر یونایتد حمایت کردند. دیوید دخیا که در روز گذشته در بازی مقابل وست برومویچ به میدان رفته بود Long بازیکن وسن برومویچ تواسنت با یک شوت دروازه ی او را باز کند. دخیا که در بازی مقابل منچستر سیتی در کامنتی شیلد بر روی گل دومی که تیم حریف زده بود تاثیر گزار بود و در بازی دیشب او مقابل وست برومویچ هم یک گل بحث بر انگیز را در یافت کرد.
با این حال Phelan گفت: پیر یا جوان در هر صورت دروازبان اشتباه می کند ما به او اعتماد داریم و به نظر من او در آینده به یکی از دروازبانان خوب لیگ برتر تبدیل خواهد شد. کریس اسمالینگ هم تیمی او هم درباره ی دخیا گفت: او سعی می کند که بهترین بازی هایش را در میدان به نمایش بگذارد او شوت های محکم و قوی را میزند و او در حال تبدیل شدن به یک دروازبان سطح بالاست.
شیاطین سرخ این دروازبان را تابستان امسال از اتلتکومادرید با حدود 19 میلیون بخدمت گرفت تا بتواند جای ادوین فاندرسار که شش در الترافورد موفق بود را پر کند.
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/944270/manchester-united-rally-round-david-de-gea?campaign=rss&source=soccernet&cc=4716
کد:http://www.footiran.com/showpost.php?p=576306&postcount=86
درینک واتر قرض داده خواهد شد
هافبک جوان یونایتدها آماده شروعی دیگر است
این هافبک جوان تایید میکند که میخواهد به رقابت های چمپیونشیپ انگلستان برود تا به پیشرفتش ادامه بدهد.او تمام دوران حرفه ایش را در منچستریونایتد گذرانده اما به تیم های کاردیف ، هادرسفیلد تاون و واتفورد نیز قرض داده شده و حالا به نظر میرسد بار دیگر نیز به طور قرضی باشگاه را ترک خواهد کرد. درینک واتر فعلا در تیم ذخیره های یونایتد در کنار دارن فلچر و دارن گیبسون در حال بازی است اما میخواهد برای راهیابی به ترکیب یونایتد در آینده ، به تیمی دیگر برود و به طور ثابت بازی کند. " من چیزی درباره اینده ام نمیدانم. من باید با رئیس صحبت کنم. من شاید به چمپیونشیپ بروم و مانند سایر بازیکنان جوان تیممان دنبال فرصتی برای ثابت بازی کردن هستم.هافبک های وسط با کیفیتی در تیم هستند و بسیار دشوار است که در بین آنان جایی باز کنید."
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:http://www.skysports.com/story/0,,11667_7105619,00.html
کد:http://www.footiran.com/showpost.php?p=576428&postcount=159
اسمش میشه: آب بنوش:دینقل قول:
درینک واتر قرض داده خواهد شد
عجب اسم باحالی داره این پسره:دی
اکادمی باشگاه داره خوب کار میکنه
مرتضی جان. قوانین انجمن ورزش، بند 401 رو مطالعه کن، علت حذف پستت رو متوجه میشی.:20: (خصوصا بخش های بولد شده پایین):نقل قول:
درباره نقل و انتقالات این فصل دوستان پیشتر مطالب زیادی رو گذاشتند. بهترین لینک برای آگاهی از نقل و انتقالات اتفاقات فصل جاری به طور مختصر و مفید لینک پایینه:نقل قول:
401- بيهودهنويسی و Spamming ممنوع! پستهای بیفایدهای كه "به اطلاعات مفيد كاربران نيفزايد"، در هر تاپيكی كه داده شده باشد حذف خواهد شد.
تذکر: با توجه به شمارش پستها و وجود دکمه تشکر در انجمن، ارسال لحظه به لحظه، پستهای بیمحتوا، صرفا تبریک، تشکر و امثال اینها ممنوع میباشد. در جهت تایید یا قدردانی از سایر پستها از کلید تشکر استفاده کنید.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/2011%E2%80%9312_Manchester_United_F.C._season#Transfers
+
همانطور که دوستان گفتند کامیونیتی شیلد تک بازیه که در استادیوم ومبلی انجام میشه.:20:
دوست من، میتونید از اینجا گل ها و هایلایتز بازی رو دانلود کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یاعلی:11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6369840&postcount=179
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی طرز تلفظ دقیق این de gea رو میگه؟:دی
بالاخره دخه آ یا دخیا یا دگیا یا دگه آ؟
daˈβið de 'xea
مختلفه...عرب ها میگن ده خیا....انگلیسی ها میگن دهیا....نقل قول:
ما همون انگلیسیش رو میگیم دهیا:دی
همونطور که سامان گفت ده حیا درست هست
مارتین تایلر هم ده حیا تلفظ می کرد !
خب اگه اینطوری باشه sergio aguero هم میشه سرهیو آگوهرو؟
چون زبان آرژانتینیام اسپانیایی هستش
من با اسپانیایی هم چک کردم الان که از قرار معلوم میشد دابید دهیا
البته انگلیسی ها این "خ" ای که اسپانیولها میگن رو چون نمیتونن مثل خودشون تلفظ کنن تقریبا میگن "ه". مثل خوزه یا الخاندرو که میگن هوزه و الهاندرو. خود اسپانیایی ها هم که من گوش دادم مثل ما "خ" نمیگن و یه جورایی همون تلفظ "ح" عربی رو که به "خ" نزدیک میشه دارن.نقل قول:
منچستر یونایتد،پردرامدترین تیم فصل 11-2010 لیگ قهرمانان
منچستر یونایتد نایب قهرمان فصل گذشته طبق امار و ارقام ارائه شده توسط ارگان برگزاری مسابقات یوفا،با 53.2 میلیون یورو پردرامدترین تیم فصل 11_2010 انتخاب شد.
27 میلیون از این مبلغ به دلیل صعود این تیم به مراحل بالاترکه 5.6 میلیون ان به خاطر نایب قهرمانی است و 25.9 میلیون ان از طریق معاملات پخش تلویزیونی است.
قهرمان رقابت ها بارسلونا،موفق به کسب 51میلیون یورو شد .که 30.7 میلیون به خاطر نتایج ، که 9 میلیون ان به خاطر قهرمانی است و 20.3 میلیون از بازار تلویزیونی رقابت هاست.
یوفا اعلام کرده که کل مبلغ داده شده به تمام 32 تیم حاضر در این رقابت ها 754.1 میلیون یورو بوده است.
که سهم چلسی 44.5 ،شالکه 39.75 و رئال مادرید 39.3 میلیون بوده است.
کمترین سهم را هم باشگاه MSK Zilina اسلواکی که هر شش بازی مرحله گروهی خود را باخت با 7.4 میلیون داشته است که سهم تلویزیون اسلواکی 212 هزار یورو بوده یعنی کمتر از حقوق یک هفته وین رونی!
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:http://www.uefa.com/uefa/management/finance/news/newsid=1661038.html
کد:http://www.footiran.com/showpost.php?p=576590&postcount=87
یانگ به سمت شکوه و افتخار حرکت می کند
تابستان امسال اشلی یانگ به منچستر یونایتد آمد و در اولین بازی خود در لیگ نمایشی بسیار خوب را از خود به جای گذاشت او با سرعت خوب و چشمگری خودش از جناه باعث شد که یونایتد مقابل وست برومویچ دو گل بزند و بازی را با پیروزی پشت سر بگذارد.
جما تامپسون (Gemma Thompson) روزنامه نگار manutd.com با اشلی یانگ گفتگو کرده و به او گفته که افکارت در مورد مبارزه ها و چالش های پیشرو چیست ..
آیا شما لذت میبرید از این که یکی از بازیکنان یونایتد هستید؟
این فوق العاده است وقتی من بچه بودم همیشه دوست داشتم که در یکی از تیم های سطح جهانی دنیا بازی کنم و منچستر یونایتد بزرگترین باشگاه است بنا بر این آنها به من علاقه مند شدند و من احساس بزرگی می کردم و این افتخار بزرگیست که در کنار چنین مربی و کارکنان یونایتد و در کنار چنین بازیکنان بزرگی که در سطح جهانی قرار دارند کار کنم.
به ما بگویید که یونایتد چگونه برای اولین بار به شما علاقه مند شد؟
در واقع در ماه ژانویه بود که یونایتد میخواست مرا بخدمت بگیرد در آن زمان بود که این موضوع جدی شد و استون ویلا برای حفظ من وارد جنگ شد اما اینطور که معلوم بود یونایتد هنوز هم برای من علاقه نشان داد تیم های زیادی میخواستند مرا بخدمت بگیرند ولی من به محضی که موتجه شدم دوست داشتم که هرچه سریع تر به آنجا انتقال پیدا کنم و مطمئنم که انتخاب بسیار درستی کردم من بسیار هیجان زده هستم و وقتی که من به اینجا آمدم همه ی کارکنان به من خوش آمد گفتند.
وقتی شما برای تیم ملی انگلستان بازی میکردید حرف هایی نظیر اینکه شما به یونایتد خواهید آمد گفته میشد؟
بله قطعا وقتی شما برای تیم کشورتان انگلستان بازی می کنید دوست دارید که در مورد زندگی باشگاهی خودتان هم صحبت کنید و این فوق العاده بود من در اینجا احساس راحتی میکنم و لحظه به لحظه از اینکه در یونایتد هستم لذت میبرم ...
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Exclusive-Interviews/2011/Aug/ashley-young-gunning-for-glory.aspx
پ.ن: بخشی از مصاحبه ترجمه شده.کد:http://www.footiran.com/showpost.php?p=576613&postcount=88
من این جوایز و پاداش رو خونده بودم تو سایت یوفا ولی یادمه قبل فینال لندن توی سایتا میگفتن تیم قهرمان حدود126میلیون یورو بدست میاره و نایب قهرمان هم نزدیک 73میلیون یورو.
اون حرف یه اشتباهی بود که خیلی ها کردن از جمله مزدک تو گزارش فینال. این پول در واقع میزان درآمدی بود که بازی فینال برای اقتصاد لندن داشت. 126 میلیون یوروی اون به خاطر بارسلونا به دست اومد و 73 میلیون به وسیله منچستر. (رقمها رو از خودت نقل کردم والا من دقیقش رو نمیدونم) اینکه بارسا سهم بیشتری داشت به خاطر این بود که یه تیم خارجی بود و خب جذب توریست با خودش داشت. واسه همین هم میگفتن اگر به جای منچستر یه غیر انگلیسی میرسید فینال درآمد بیشتر میشد.نقل قول:
چیزی از این پول تو جیب تیمها نمیرفت و در واقع تو جیب کسی نمیرفت بلکه به اقتصاد تزریق میشد. این کفار از این برآوردهای اقتصادی واسه همه چیز میکنن و الکی مسایل پیچیده میشه. مثلا واسه عروسی سلتنتی هم از این رقمها اعلام شد