نمیشه مثل همه بازیهای ماشین دیگه، گاز رو دسته بالا کیبورد و ترمز رو دسته پایین تنظیم کرد؟؟؟
من که هر کار کردم نشد.
Printable View
نمیشه مثل همه بازیهای ماشین دیگه، گاز رو دسته بالا کیبورد و ترمز رو دسته پایین تنظیم کرد؟؟؟
من که هر کار کردم نشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتماََ نظرتون رو اعلام کنید. ممنون
بازی خوبی بود ... روی حالت hard امروز تمومش کردم ... مرحله آخر خیلی مسخره بود ... یه عالمه از اون استون مارتین جلوتر یا عقب تر می افتادیم فرقی نمیکرد چون سراون پیچ که اسلحشو در میاره باز بقل هم در میومدیم ... یا سر پیچ اخر که باید گاز بدیم تا خط پایان ....... . بعضی موقع ماشین یه ذره از خط جاده بیرون میرفت علکی ریست میداد ... بعضی مواقع که کامیپوتر کنترل ماشین رو دست میگرفت که مثلا از رده خارج شدن یه پلیس رو نشونت بده خدا خدا باید میکردی که وقتی کنترل بده دست خودت کجایی که معمولا بعد از دادن کنترل توی دست خودم میرفتم تو در و دیوار و یا از دره پرت میشدم پایین ... طوری که به خودت میگفتی غلط کردم پلیس رو کشتم .... دیگه حال extremly رو ندارم ...
سوال خیلی خیلی مهم من ... من این بازی رو 90 درصد فقط برای اونتادور توش گرفتم چرا اونجا توش گاراژ پاگانی و پورش ازاد ولی اونتادور رو قفل زده و نوشته limited edition ؟
چقدر جوااااااااااااااااااب !!! :31:نقل قول:
خوب برادر خودت جواب خودتو دادی
این بازی نسخه lmited هست یعنی محدود:41:
البته از عوضی بازی شرکت سازنده هست :2:
4 تا دی وی دی گرفتم 4 هزار تومن اصلا حال نکردم حیف پول حالا اونور آب هایی که پول به ادلار میدن :31:
یه چیز دیگه بازی به قولی اگه من میخواستم بازی کنم که توش آدمیزاد باشه و شلیک کنه فرار بکنی و اینا میرفتم یه بازی اول شخص میگرفتم
البته با این کار یه کار جدید ارائه دادن اما من فکر میکردم که مثل همیشه هست توش ولگردی داره :31: فیس ماشین و عوض میکنی و خیلی چیزای دیگه که یه نمه حالمو گرفت گرافیک بازی بد نیست خوبه اما اشکال داره
در کل منو ارضا نکرد بقیه رو نمیدونم
این لامصبو اگه یه 2R 2R توش می گذاشتن خیلی حال می داد :31:
سلام. برای آنلاک کردن این ماشینا یعنی شورلت کامارو و لامبورگینی آوتندو و پورشه کریرا اس باید از نسخه لیمیتد ادیشن استفاده کنیم.نقل قول:
دوستان یه سوال دارم. ظاهرا نسخه لیمیت از استاندارد بهتره و ماشینای بیشتری داره. حالا یه آپدیتی آپگریدی چیزی واسه تغییر استاندارد به لیمیتد هست یا نه؟ اگه بگین ممنون میشم....
مرسیییییییی:11::10:
چند تا ماشین اینور و اونور فرقی نداره :20:
مشکل بازی اینه که اوپن وورلد ندارهکه بریم تو طبیعت خوشگل بازی چرخی بزنیم :19:
nfs چشماشو بسه و دیگه به حرفهای مشتری هاش گوش نمیده ...
شما به این پست برید.نقل قول:
من از این آپدیت استفاده کردم و همه ی ماشینها و این ماشین هایی که شما میگید باز شدند و هیچ مشکلی نبود.:46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6714130&postcount=605
سلام
الان محلی که فایل SAVE بازی هست کجاس؟
موفق باشید
سلامنقل قول:
در My Documents
اه چه زود تموم شد.
من نفهمیدم آخرش چی شد.اون مارکوسو بردم یهو از بازی پرید اومدم دیدم contniueه چیه حالا هر چی حذف شده و stage select داره فقط.
سلام دوستان.
من می خوام این بازی رو بگیرم. از شمایی که این بازی رو انجام دادید چندتا سوال دارم.
این بازی هم مثل Most Wanted ولگردی داره؟
میشه تو ماشین ساخت؟ رنگ، توربو، شکلک واز این جور چیزا روش نصب کرد؟
کیفیت بازی چطوریا هست؟
کارت گرافیک من GTX 550 Ti هست که حدود 2.5 گیگابایت حافظه شیر شده داره (رم خود کارت 1 گیگ هست). بازی رو تا چه حدی بالا میاره؟
کد تقلب هم داره؟ از کجا گیر بیارم؟
سلام دوستان عذر می خوام نسخه ای که من دارم بازی می کنم LIMITED EDITION هستش ، زیاد متوجه قضیه نشدم ! یعنی چی یعنی این نسخه کامل نیست و محدودیت توی ماشین ها و مسابقه ها داره ؟ ممنون میشم جواب بدید
خیر دوست عزیز نمیشه بطور آزادانه ولگردی کردنقل قول:
شخصی سازی زیادی نمیشه انجام داد فکر کنم فقط بشه رنگ ماشین رو موقع خریدش انتخاب کرد ! :27:
کیفیت بازی هم اگه منظورتون جلوه های گرافیکی و صدا گذاری و این چیزاست خوبه بد نیست نسبتا راضی کنندست ...
کارت گرافیکتون هم کارت خوبیه احتمالا میتونید بازی رو با ستینگ های و رزولوشن بالا اجرا کنید
کد تقلب هم بله مگه میشه نباشه ! ولی به نظر من اصلا نیازی ندارید چون سبک ریسینگه و هدف اصلی بی فرست (be first ) بودنه ! :20:
البته بگم که به غیر رنگ عوض کردن که مثل hot pursuit هست چند تا اسپرت از پیش تعیین شده (3یا4تا) داره که میتونی استفاده کنی.(البته بعضی ماشین های به خصوص نه اسپرت دارن و فقط یه رنگ دارن.:27:)نقل قول:
کدوم ورژنش NFS، مثل MW میشه اسپرت هم توش انجام داد؟
NFS Undercoverنقل قول:
البته به MW نمیرسه!:5:
under ground 2 هم خوبه ولی MW از همه بهتره.نقل قول:
دوستان نیترو با کدوم دکمه کار میکنه؟
در حالت پیش فرض دکمه ی شیف سمت چپ ( البته شاید دکمه ی شیفت سمت راست هم کار کنه ) :27:
کسی کد تقلبی چیزی نداره بزنیم اخه حوصله ندارم اینطوری بازی کنم با اینکه میدونم تمام لذتش اینه که خودت تموم کنی بازیو:31:
هنوز راهی نداره بشه این اونتادور رو برداشت ؟ آخه برای من میزنه limit edition !!!!
خوبه بدنیست و راضی کننده چیه بابا؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این بنظر من گرافیکش بهترینه.3 گیگ رم میخواد
آقا یه بازی ماشین بگو گرافیکش از این بهتر باشه.ببینم شما به چی میگی خوب؟موتور گرافیک این و battlefield 3 یکیه.البته صدا گذاری خوب نیست.ولی هر کی به گرافیک این بازی توهین کنه بامن طرفه :4:
بهترین بازی ماشینی بود که تا حالا دیدم.most wanted دیگه چه کوفتیه؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان ...
ببخشید ...
من خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم ...
قبلا نصب کردم و افتضاح کند بود و مثل اینکه ایراد از سیستم بود ...
میخوام ببینم پچی چیزی براش نیومده که منم بتونم بازی کنم ؟؟
نقل قول:
درسته تو خوبي اين بازي شكي نيست حالا من نميدونم شما مست وانتد بازي كردين يا نه اما مست وانتد به خاطر خط داستاني فوق العاده قوي كه داشت:21: و تنوع ماشين ها و ساختنشون كه داشت و از همه مهمتر با امدنش تحول عظيمي رو در سري بازي هاي نيد فوراسپيد به وجود اورد به دل اكثر بازيبازها نشت و به خاطر همينه كه هنوز كه هنوز ازش ياد ميبرن :20:
سلام.
به تازه گی Need for Speed : The Run را نصب کردم. یه مشکل دارم!
با تنظیم دسته بازی مشکل دارم. بعضی از دکمه های دسته بازی فعال نمیشه. ضمنا دکمه ها در کیبرد هم خیلی به هم ریخته است.
میشه یه راهنمایی در مورد دکمه ها در کیبرد و همچنین نصب "دسته بازی" اینجا بزارید.
ممنون از شما.
کسی در این باره اطلاعاتی نداره؟نقل قول:
با سلام
کسی کد تقلب این بازی رو نداره اگه دارین خواهش میکنم زود بزارین با تشکر
اگر می خواین یه "مقدار" رو داخل بازی زیاد تر کنید از Cheat Engine استفاده کنید.نقل قول:
من هر کاری کردم که دکمه گاز و ترمز رو عوض کنم نشد که نشد می خوام فلش بالا بشه گاز فلش پایین بشه ترمز ولی لامصب نمیشه چیکار کنم راهنمایی لطفا:11:
منم دقیقا همین مشکل را دارم.نقل قول:
ممنون میشوم اگر راهنماییم کنید.
سلام دوستان.من بازی را نصب کردم همون موقع nod32 فایل اجرایی بازی را تروژان شناخت و حذف کرد:31:.حالا باید دوباره بازی را نصب کنم یا کاری میشه کرد؟؟؟؟؟
از کرک RELOADED استفاده کنید...نقل قول:
برای دریافت کرک میتویند به بخش مشکلات و نصب NFS The Run برید.:11:
برای تغییر دادن دکمه ها باید از صفحه کلید مجازی ویندوز استفاده کنیدنقل قول:
سلام
دوستان آیا تا به حال پچی برای باز کردن فریم این بازی تا 60 اومده یا نه ؟
سلام
من نسخه خود Reloaded رو دانلود کردم .
الان که می خوام تو مرحله اول از 5 تا ماشین یکیشو انتخاب کنم باز برا دوتاش می نویسه Limited Edition .
یعنی نسخه Reloaded هم Limited هست ؟
من بازی رو تموم کردم رو Ps3.یک مشکلی هست که همه ی ماشین ها باز نشدند؟؟گویا رمز میخواد..کسی میدونه چه طوریه؟
من توي ايكس باكس بازي ميكنم مشكل اينجاست كه آخرين مرحله كه Stage10 هست رو توي بخش مسابقه با نفر فكر كنم 37 ام مشكل دارم. به سختي ميتونم ازش بگذرم جلو .واقعا پوست كني هست اين مرحله!
بهترين ماشين رو شما چي پيشنهاد ميكنيد واسه اين مرحله؟