سلام عزيزنقل قول:
اين يه دي وي دي آموزشي در مورد حركات مخفي و آموزش حرفهاي بازي هستش
اتفاقا من داشتم دانلود ميكردمش از 4.4 گيگ 3.9 گيگ رو دانلود كرده بودم كه پاك شد !:sad:
Printable View
سلام عزيزنقل قول:
اين يه دي وي دي آموزشي در مورد حركات مخفي و آموزش حرفهاي بازي هستش
اتفاقا من داشتم دانلود ميكردمش از 4.4 گيگ 3.9 گيگ رو دانلود كرده بودم كه پاك شد !:sad:
سلام امین جاننقل قول:
ممنون که راهنمایی کردی
اگه این جوریه پس خیلی محشره
از دوستان اگه یکی جایی سراغ داره بگه
سلام به همه اساتید....
آیا برای pes6 یه چیزی مثل pestools که برای pes5 بود , وجود داره؟
با تشکر
سلام
می خواستم بپرسم که میشه به جای صورت بازیکنهای یه تیم عکس خودمون رو بزاریم مثل وقتی که برای یه بازیکن face می زارن به جای عکس بازیکن عکس دلخواه خودمون رو بزاریم
با تشکر
توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه بار آموزش این کار رو دانلود کردم.نقل قول:
باید از فوتوشاپ و Game Graphic Studio و یه برنامه دیگه که اسمش یادم نیست استفاده کنی.
نبود؟؟؟؟خفن کاری , چیزی,میزی؟؟؟؟:)نقل قول:
سلام به همه اساتید....
آیا برای pes6 یه چیزی مثل pestools که برای pes5 بود , وجود داره؟
با تشکر
سلام ممنوننقل قول:
توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من یه بار آموزش این کار رو دانلود کردم.
باید از فوتوشاپ و Game Graphic Studio و یه برنامه دیگه که اسمش یادم نیست استفاده کنی.
پس این کار شدنیه
لطفا اگه کسی بلد بود اموزش بده
با تشکر
آموزش تصویری ساخت:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش وارد کردن در بازی:
مرسی منم دنبال این بودم
سلام دوستان
دوست عزیزم gagsta یک فایل 60 مگی در صفحه 59 شماره 587 برای داونلود گذاشت که من داونلود کردم ولی حالا نمی دانم این فایل چیه و باید چه کارش کنیم. در ضمن وقتی می خواهم از حالت rar خارجش کنم پسورد میخاد
دوست عزیزم آقای مورینیو در صفحه 48 شماره 480 دو فایل Ligue 1 GDB Kits Pack و EPL GDB Kits Pack
برای داونلود گذاشتند که اینو هم نمیدونم چه کار کنم و اصلاچی هست.
ببخشید سوادمون خیلی پایینه
دوستان من با این بازی این مشکلاتو دارم که اگه تونستید راهنماییم کنید:
1- وقتی یک بازیکن از رو به رو میاد و من میخام تکل بزنم اگه قبل من پاس بده ، ان بازیکن من که رو به رو بازیکنی
است که قراره توپ به اون برسه تکل میزنه و کلا شماره هارو خیلی مزخرف عوض میکنه
2- بعضی از بازیکنان خیلی ابتدایی بر می گردند عقب و مثلا من تو یه محوطه شلوغ و جلوی دروازه با مدافعم دارم خارج میشم که یک بازیکن خودی ییهو سریع میاد رو به روم و باعث میشه به خودم گل بزنم یا توپو از دست بدم
3- بازیکن رو به رو ته ، بخدا رو به روته ، قشنگ رو به اون فلشو می گیرم و وقتی یک پاس ساده می خام بدم
عین ... تو پو یک جا دیگه می فرسته
در ضمن یک تاپیکی هم بگذاریم برای صحنه های خنده دار بازی
مثلا من یک بار با دروازه بان با دست به صورت بلند پاس دادم به بازیکن بغلی ، و وقتی توپ به او داشت می رسید
توپ به سر او خورد و عقب عقب افتاد و توپ اوت شد که یک کم مونده بود از خنده ...
( تو رو خدا یک لحظه تصورش رو بکنید )
راستی میشه یک کاری کرد که مثلا هم لیگ آلمان رو داشته باشیم (در محل تیمهای c ) و هم لیگ برتر خودمو نو داشته باشیم (در محل تیمهای
a یا b ) ، چون دو آپشن فایل جدا هستند و هر دوشون می رن در جای تیمهای c ، در حالی که ما با تیمهای a و b کمتر بازی می کنیم
ممنون
نقل قول:
دوست عزیزم gagsta یک فایل 60 مگی در صفحه 59 شماره 587 برای داونلود گذاشت که من داونلود کردم ولی حالا نمی دانم این فایل چیه و باید چه کارش کنیم. در ضمن وقتی می خواهم از حالت rar خارجش کنم پسورد میخاد
پسورد كه نوشته شدهنقل قول:
pass: iran
اين بازي فقط با دسته حال ميده به کسايي که عشق اين بازي اند و دسته ندارند توصيه مي کنم دسته بخرند
اقا این کیت سرور ها رو چجوری بریزیم تو بازی
سلام امین جاننقل قول:
ما که گفتیم سوادمون خیلی پایینه
حالا نمیشد ییهو یه کمی توضیح میدادی
سلامنقل قول:
چيز خاصي نيست
همون دي وي دي آموزشي بازي رو تيكهايش رو آپلود كردن ( يه حركت مخفي رو)
سلام
تو مستر لیگ چند تا بازی آخر لیگ دسته دو بود که به چند تا بازیکن مثل رونالدو راموس پیشنهاد دادم تو قسمت لیست اضافه شد
ولی نمیشه اپلی ترانسفر کرد آیا باید صبر کنی که نیم فصل لیگ یک برسه یا نه راه دیگری داره ؟ کلا اصل چه جوری بازیکن جذب یا ترانسفر میکنی؟
ممنونم
با سلام
ایا اپشن فایل جدید نیومده
کسی از دوستان اپشن فایل جدید نداره ؟؟
فردا قراره PES SuperPatch رو بزارن که باهاش یه اپشن فایل جدید هم هست که تمامی Update ها رو داره.نقل قول:
اينجا هر چه زودتر بزاريدنقل قول:
قابل توجه اونایی که میخوان SP رو دانلود کنن ... من هم یکی از اعضای NT89.net هستم اگه برین تو صفحه Staff میبینید ...
2 تا از کارام هم اونجاس .... استادیوم جدید یووه و فیرنتینا ....
آقا دمت گرم بد جوری معتاد یک آپشن جدید هستمنقل قول:
linkin_parkجان خیلی حال کردم وقتی اسم 3 تا از بچه های ایرانی رو توی اون لیست دیدم حالا من چند تا سوال راجع به این سوپرپچ دارم;نقل قول:
حجمش چقده؟
کی واسه دانلود میزارن دقیق؟(آخه من خیلی حولم)
چند تا استادیوم توش هست و آیا استادیوم ایرانی هم داره؟
لیگ آلمان رو داره؟یعنی حتی اسم بازیکنانی که قبلا توسط گزارشگر گفته نمیشد الان گفته میشه؟(این یکی خیلی مهمه)
سلام دوستان
اینم یه Option File جدید.ساعت Gaming Access هنوز Super Patch خودش رو برای دانلود نزاشته.
که توی اون این 2 انتقال جدید باشگاه رئال مادرید انجام شده و در ضمن تیم های ملی هم به روز شدند.
عزیز این لینک دانلود نداره
یک نگاه بنداز
من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
موفق باشی
حجمش چقده؟ ------ 2.02 گیگابایتنقل قول:
کی واسه دانلود میزارن دقیق؟(آخه من خیلی حولم) --------- تو این هفته به احتمال زیاد
چند تا استادیوم توش هست و آیا استادیوم ایرانی هم داره؟ ------------ 254 استادیوم و استادیوم های ایرانی در دست ساخته ، من خودم ثامنو ساختم ... شرکتمون تا 1 ماه دیگه 1 DVD میده به بازار ... با استادیوم های ایرانی ... سوال بیشتر در این مورد نکنید ...
لیگ آلمان رو داره؟یعنی حتی اسم بازیکنانی که قبلا توسط گزارشگر گفته نمیشد الان گفته میشه؟(این یکی خیلی مهمه) ----------- بله به جای لیگ C گذاشته شده ... 2400 تا صورت و مو داره که بوندسلیگا هم جزوشه ولی اسم ها رو نمیدونم ...
بيا عزيز برات آپلود كردمنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/13761686/OK.zip
یه لینک دیگه برای دانلود:نقل قول:
دستت درد نکنه آقا امین
شرمنده کردی
ممنون از زحمتی که کشیدید
مارتین جان از شما هم ممنونم
ولی آقا امین زحمتش را کشید و کارمون را راه انداخت
باز هم ممنون
ببخشید یک سوال داشتم
کسی اینجا option file برای تیمهای باشگاهی کلاسیک نداره مثل کلاسیک میلان و بقیه تیمها
قبلا یک فایل دانلود کردم
ولی تیمها بازیکنانشان خیلی کم است
اگه فایلی سراغ دارید لینکش را برام بذارید ممنون میشم
مارتین جان یه سوال داشتم ازت
امیدوارم بدونی چجوری میشه اینکارو کرد ...
این لینک یه سری کامل لوگوی تیمها و ... هست .
میخواستم ببینم چجوری باید وارد بازی کنمش ...
ممنونم ...
یا حق
با برنامه DKZ Studio بازش کن بعد طبق عکسای زیر عمل کن:نقل قول:
یه آپشن فایل می خوام که کلی پول اضافه کنه
در ضمن میشه از این پول در مستر لیگ استفاده کرد؟
آقا این سوپر پچ اومده
حالا این 2 گیگ رو از کجا گیر بیاریم
اگه کسی میفروشه بگه
سلام
من چند ماهی است که این بازی رو انجام میدم مشکل من اینه که هرتیمی تو هر لیگی یا کاپی بازی میکنم بعد یه مدت بازی ها برام تکراری میشه مخصوصا نحوه گل زدن مثلا من با یه بازیکن از سمت چپ یا راست حرک میکنم و سانتر بعدش گل یا با حرکات فردی در محوطه جریمه یه سر توپ بعدش هم شوت . حالا چکار کنم ؟
خوب یکم سختش کن بعد بیبین چی میشه
با سلامنقل قول:
لطفا غیر از مورد اول، به بقیه جواب بدید
یه جوری نشه که تو این تاپیک هی دنبال آپشن فایل جدید باشیم و بس
سایتی که برای دانلود گزاشتن ف.ی.ل.ت.ر.ه و نمیشه دانلود کرد.تورنت هم که در اینترنت پر سرعت غیرفعاله.نقل قول:
یکی از دوستان گفت که شرکتشون قراره یه دی وی دی بده بیرون که البته اسم شرکت رو نگفت.
این دو تا فایل مربوط به پیراهن تیمهای لیگهای فرانسه و انگلستانه.که بعد از دانلود از حالت فشرده باید خارج بشه و در پوشه GDB موجود در کیت سرور کپی بشن.نقل قول:
در مورد پاسها اگه بازیکن خیلی نزدیکه باید به صورت لحظه ای روی پاس فشار بدی و اصلا دستتو روش نگه نداری چون باعث میشه توپو به بازیکن بعدی که در فاصله دورتریه پاس بدهنقل قول:
من سوپر پچ رو دانلود کردم البته یک روز طول کشید حالا میرم واسه نصب ببینم چی میشه