مرسی دوست عزیز
کیفیت تصوریرش در حده سری 8000 سامسونگ هست؟
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
کیفیت تصوریرش در حده سری 8000 سامسونگ هست؟
نقل قول:
نقل قول:
NX720 مدل امسال نیست خب که تو مغازه ای باشه و الان بشه مقایسش کرد اما تصویرش اینطور که تو سایتها نوشتن عالیه، منم مقایسه چشمی نکردم اینو با سری 8 سامسونگ و این مدلو فقط یبار دیدم و چون قصد خریدشو نداشتم زیاد به تصویرش دقت نکردم، اما میتونم بگم تصویرش از سری 6 سامسونگ مطمئنا بهتره...
نسبت به سری 7 و 8 سامسونگ نمیدونم راستش...
الان یه نگاهی تو سایتای خارجی انداختم اینا دستگیرم شد:
مزایاش کیفیت تصویر خیلی خوب 2بعدیشه و کیفیت ساخت بالای سونی، و کنتراست خیلی خوبی که این پنل داره و ازش زیاد تعریف میکنن.
معایبی اگه بخوام ازش بگم ایناست: از نظر 3بعدی تکنولوژی سال 2011 سونی رو داره و عینکهاش یکم تصویرو تیره میکنن.
از نظر پشتیبانی فرمتهای تصویری با فلش ضعیفه سونی همه مدلاش.
اما به قیمت 2.5 واقعا میارزه، در واقع دارن از قیمت نوش که 3900 هست 40% ارزونتر میفروشن و فروشنده هم آشناست پس شرایط اینطور که به نظر میاد خیلی عالیه.
قضاوت با خودتون.
ممنونم از توضیحات کاملتون
مرسی
نقل قول:
دوستان اگه میدونید راهنمایی کنید
یکی ازآشناهام یه براویا سونی خریده این مدام روی صفحه تلویزیونش نوشته های قرمز رنگ میاد
مثلا می نویسه full hd
left motion flow off
right motion flow on
اینارو من ندیدم
خودش تلفنی بهم گفته
منم خودم براویا ندارم که بگردم تو منوهاش ببینیم مشکلش چیه
اگر میدونید یه لطفی کنید بهم بگید ممنون میشم
کچلم کرده از صبح
سلام دوستان
از بین دو مدل samsung 46es6950 و sharp 40le8300 کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟
سلامنقل قول:
امکان دار هبه اون سواات دیگه ام در پست پاسخ بدهید؟
راستش خوب نفهمیدم :n03:
به طور کلی اگر گیرنده HD نباشه نمی تونه کانال های HD رو بگیره ولی اگر تلویزیون HD نباشه کیفیت تصویر کانال HD رو میاره پایین و جزئیات تصویر حذف میشه.نقل قول:
معمولا منظور از HD همون 720i و 720p هست و منظور از Full HD همون 1080i و 1080p هست.
es8300 رو نمیدونم اما این es6950 یه نمه از لحاظ مدت زمان پاسخدهیش به تصاویر متحرک شل میزنه اگه واسه کارای حرفه ای مثل بازی کردن میخوای طرف es6950 نرو .نقل قول:
سلام ايا lg 76100 42" واسه بازي خووبه؟
در ضمن اين تلويزيون جاي هدفون داره يا هه؟چون من نميبينم ...چيكار كنم؟
درود دوستان
1 دونه سامسونگ 8880 خریدم ، 55"
هوم سینما هم 5550 گرفتم
سوالم در مورد برق و ترانس و این هاست
اول که ترانس خوب چی بگیرم براش ؟! چیزی که با کم و زیاد شدن جریان ، تلوزینم آسیب نبینه !؟
دوم اینکه باید پیرز های برق هوم سینما و تی وی جدا باشه ؟!
اگر بازه ولتاژ ورودی که پشت تلویزیون نوشته 100 تا 240 ولت هست، وسواس به خرج نده و مشکل از بابت نوسان پیش نمیاد.نقل قول:
درود دوستان
در 8880 سامسونگ ، گیرنده دیجیتال داخلی موجود هست ؟
این توی دریافت کانال هاش ، گزینه دریافت دیجیتال رو داره ، همین هست دیگه ، آره ؟!
بعد باید سیم ازین آنتن هوایی ها بهش وصل باشه برای دریافت دیجیتال ها ؟! ( محل سکونت هم شیراز )
مرسی :n16:
بله همون گزینه هست. همون آنتنی که قبلا برای آنالوگ ازش استفاده می کردید برای دیجیتال هم کفایت می کنه.نقل قول:
ممنون که وقت میگذارید بزرگوارنقل قول:
بعد 1 مساله دیگه ، من دیشب تلوزیون رو آپدیت کردم و آپدیت هم شد ( در کمال ناباوری :دی ) اما برنامه هایی که روی اسمارت هست ، کماکان شرت کات هستند ، برنامه ها رو میزنم ، روی در حال بروز رسانی میمونه ، بعدش هم اررور میده ! همون بحث فیل هست ؟!
من لپ تاپ و وایرلس روتر دارم ، چطور میتونم چیز پی ان رو به صورت وایرلسِ خروجی از روتر بندازم روی اینترنت تا نتِ بدونِ فیلی برسه به تلوزیونم ؟!
سپاس
کلا چند وقته اسمارت مشکل دار شده علتش هم از سرور سامسونگه. من خودم قبلا یه سری تست کردم ولی نتونستم چیز پی ان رو شیر کنم ولی بعضی دوستان تونستن.نقل قول:
سلام به همه.
دوستان من تلویزیون ES 5960 گرفتم.(البته مجبور شدم.دوست داشتم سونی بخرم)
حالا یه سوال دارم.این که میخوام بدونم فن آوری LED این تی وی چیه؟منظورم اینه که Full LED هستش یا Edge LED؟
هر جا سرچ کردم چیزی یافت نکردم.
ممنون.
سامسونگ اصلا تا به حال فول ال ای دی نزده و همشون اج هستند.نقل قول:
فن آوری Edge بهتره فکر کنم.نه؟نقل قول:
نمیشه با قطعیت گفت کدوم فناوری بهتره البته اج هم ارزانتره و هم مصرف کمتری داره در عوض فول می تونه کنترل نور نقطه ای پس زمینه رو راحت تر اننجام بده ولی مهم کیفیت تصویری هست که نهایتا بیننده می بینه که سامسونگ تونسته این کیفیت رو برآورده کنه.نقل قول:
منم کلیت حرفاتو قبول دارم، درسته؛ اما به نظر من درباه مصرف برق به نظرم منطقی تر باشه علارقم تبلیغات شرکتها full led ها کمتر مصرف کنند، چون led های اضافی همه خاموش میشن و انرژی کمتری اتلاف میشه.نقل قول:
درباره کیفیت هم مسلما تنها تفاوتی که تکنولوژی نوردهی میتونه ایجاد کنه بحث کنتراست هست واقعا(به استثنای اون چیزی که LG ادعا کرد تونسته با کار کردن روی اسکن نور زمینه در مدل Lm9600 قابلیت تازه سازی refresh Hz پنلو دوبرابر کنه و از 240Hz به 480hz برسونه) و در این زمینه هم معمولا Full led ها یه پله بالاتر قرار دارن، البته مشکلات black crush توی full led های local dim دار به نسبت edge led های micro dim طبیعیه که بیشتر باشه اما کنتراست معمولا بهتره.
برای مثال مقایسه کنتراست و میزان مشکی sharp elite بعنوان full led با samsung es8000 و panasonic wt50 هر دو بعنوان edge led.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا تحلیل سایت Cnet درباره Sharp elite
The picture of the Sharp Elite PRO-X5FD LED TV delivers deeper black levels and better contrast than any other LCD or plasma on the market. Unlike other full-array local dimming TVs, it maintains its superior picture from normal viewing angles and blooming artifacts are virtually nonexistent. Color is relatively accurate, shadow detail is excellent and video processing does everything we expect. The screen maintains black levels well under ambient light. No-nonsense styling, best-ever energy efficiency and a nearly-complete feature set
منم با کلیت حرفت موافقم:n11: فقط تو بحث مصرف برق در پنل های LED خیلی بستگی به میزان سیاهی تصویر داره. مثلا اگر بخوای فیلمی ببینی که اکثرا صحنه های تاریک داره، Full LED مصرف کمتری داره ولی تو حالت کلی که صحنه های درخشان و رنگی با حداکثر نور پس زمینه رو داشته باشیم، مصرف Edge ها کمتره.نقل قول:
سلام دوستان
یه سوالی دارم نمیدونم به اینجا ربط داره یا نه اگه نبود به بزرگواریتون ببخشید
میخوام لپ تاپمو با HDMI به تلویزیون وصل کنم ولی یه سر کابل HDMI از اون یکی سرش کوچکتر هست ولی هم تلویزیون هم لپ تاپ ورودی بزرگ میخواد
همه کابل ها اینطوری هستند یا مال من اینجوری هست؟
تبدیلی چیزی هست یا باید یکی دیگه بخرم
با سپاس:n16:
میخوام یک 32 اینچ بگیرم به این مدلها رسیدم
سامسونگ5550 و ال جی ال اس 46100وال اس 4600
رنچ قیمتشون هم بین 1300 تا 1400 بود
یک شارپ هم 32 مدل ال ئی 430 ایکس که قیمت نداردم
اینها همه فول اچ دی هستند و ال ای دی
به نظر من چه ال ای دی و چه ال سی دی فول اچ دی باشند مهمتر نظر من؟اگر غلط بگید
چی بگیریم؟واقعان الان موندم چی بگیرم کمک کنید مدل بهتر
ایا اسمارت بودن اونقدر مهمه؟ارزش پول بیشتر خرج کردن برای اسمارت هست؟یا برای من که بخوام کانل های ایران رو نگاه کنم و فیلم هم یو اس بی یا کامپیوتر نگاه کنم اسمارت مهمه؟وافعا نمیدونم اسمارت چی ؟یا فول اچ دی بودن مهمتر ؟
نقل قول:
اسمارت یعنی شما کابل lan رو وصل میکنید پشت تلویزیون و مثل کامپیوتر و internet explorer باهاش وب گردی میتونید کنید، اما سرعتش پایینه و کند هستش و واسه من و شما که کامپیوتر داریم هزینه بیخودیه.
Eh5550 تلویزیون خوبیه تقریبا، اون مدل شارپ رو ندیدم خدوتون ببینید و بررسیش کنید.
سامسونگ اخیرا یعنی هفته پیش افزایش قیمت داشت، ببینید اگه توی تعاونی یا مغازه ای که نمایندگی مستقیم سامسونگ نیست، یا سایتهای فروش اینترنتی اگه تونستید به قیمت قدیم eh5550 رو پیدا کنید که تقریبا 100 تومن ارزونتره، همون eh5550 رو بردارید به نظر من.
اما اگه بقیمت جدیدش فقط پیدا میشه هنوز به بررسیتون ادامه بدید و اون مدل شارپو بررسی کنید.
می خواستم بدونم همون فیلم سه بعدی رو که با یه عینک اکتیو شاتر میشه دید در یه تلویزیون دیگه با عینک پسیو هم میشه همون فیلم رو دید یا اینکه هر عینکی یه فرمت مخصوص به خودش داره؟
جواب مثبته.میشه دید.نقل قول:
میگم هیچ تاپیک جدیدی برای مدلهای 2013 زده نشده ها
مدیران لطفا مدلهای 2013 کمپانیها رو معرفی کنید.
سونی، سامسونگ، پاناسونیک، ال جی، چه مدلهایی برای 2013 ارائه دادن؟
با تشکر.
متاسفانه تو سایت، تاپیک جامعی برای تلویزیون های SONY نیست. بنابراین مجبور شدم این آگهی رو اینجا بزارم:
این اگهی خیلی ها از جمله خود من رو به اشتباه انداخت متاسفانه بازرگانی ایران اصلا موجود تی وی ظاهرا نداره و این آگهی هم مربوط به دوربین های عکاسی خود من همین دیروز با دیدن این اگهی تو روزنامه خبر ورزشی خیلی تعجب کردم چون می دیدم که اصلا تی وی تو بازار نیست قیمتها هم خیلی بیشتر از قیمت اسمی شرکته تو مغازه ها برای همین تا دیروز این اگهی دیدم با یکی از دوستان تو جمهوری تماس گرفتم معلوم شد این اگهی مربوط به دوربین های عکاسی و یکی دو مدل فیلم برداری ولی با شیطنت تو متن اگهی خیلی کلی گفته شده تا در ظاهر شامل تی وی هم باشه .
البته ظاهرا جشنواره دوربینها جشنواره زمستانیه و با این اگهی (جشنواره نوروزی)فرق دارهنقل قول:
اما هنوز تو صفحه اصلی سایت خبری از جشنواره نوروزی نیست!
دوستان کسی میدونه تنظیمات پیش فرض سه بعدی . منتهی قسمت تبدیل دو بعدی به سه بعدی LED 6960 سامسونگ چیه؟
منظورم عمق و این چیزاشه. ماله من به هم خورده
نقل قول:
خودم یه اطلاعاتی گیر آوردم
سامسونگ مدلای جدیدشو با F تولید میکنه مثل F8000 این سری متاسفانه Full LED نیست، از تکنولوژی edge-lit استفاده کردن، باریک و از تکنولوژی بزل هم استفاده کردن
سونی هم بیشتر تمرکز کرده روی مدلای با اینچ بالا مثل 65 و 55 اینچ با همون تکنولوژی سال گذشته روی 4K بیشتر تمرکز کرده سونی
پانا و ال جی هم فعلا بی خبرم.
دوستان ما یک تلویزیون پلاسما ال جی مدل pt3510 داریم و من باهاش فیلم های mkv 1080p , 720p میبینم و اکثر اوقات فیلم ها به صورت فول اسکرین نیستند یعنی کل صفحه رو در بر نمیگیرن و بالا و پایین صفحه یک فضای سیاهی داره !
میخواستم ببینم باید چه کاری انجام بدن که تصویرو بکشم و اون سیاهیی ها هم از بین بره و جز تصویر فیلم بشه ؟
چون تو تلویزیون سامسونگ دیدم میشد اینکارو کرد ! دقیقا مثل Kmplayer که یک گزینه فول اسکرین (استریچ) داره و میشه کل صفحه رو با فیلم پوشوند !
ولی تو تلویزیون خودمون کهpt35010 lg هست نمیسه اینکارو کرد و یک گزینه داره که نوشته تمام صفحه که وقتی انتخابش میکنم یک فضای بالا و پایین سیاه میشه و یک گزینه اندازه اصلی که اینطوری دیگه فضای بیشتری هم سیاه میشه !!!!!
کلا گزینه ایی نداره که بشه کل تلویزیون رو با فیلم پوشوند ! فقط بعضی فیلم ها خودشون طوری هستند که کل صفحه رو میپوشونن !
البته بعضی اوقات هم پیش میاد که یکسری فیلم ها رو اصلا پخش نمیکنه !
خوهشا اگه کسی راهی بلده یا آپدیتی چیزی هست بهم بگه
سلام روی تلویزیون
42LV34000
LG
زده قابلیت DLNA/WiFi
اما من هر چه گشتم این رو پیدا نکردم و نتونستم فعاللش کنم
آیا این قابلیت رو نداره یا منظورش اینه که قابیلت اتصال به دانگل وای فای رو داره؟ در این صورت دانگلو از کجا باید بخرم و قیمتش چنده؟
این مدل نه DLNA داره نه WiFi. حتی پورت LAN هم نداره. فقط یدونه پورت USB داره برای فیلم دیدن.نقل قول:
سلامنقل قول:
این مدل ها الان خریدار هم داره؟
بد جوری دلمو زده!
می خوام اسمارت بگیرم
3بعدی اکتیو شاتر در حال فراموشی...!!!سال 2013 علاوه بر پاناسونیک که همه LED های 3بعدیشو پسیو میزنه، سونی هم همین کارو میکنه و به استثنای مدل W900 سونی همه مدلهای 3بعدیه دیگش پسیو هستن...
Panasonic 2013 Line-up
Sony 2013 Line-up
سلام دوست گرامینقل قول:
ایا از این ES 5960 راضی هستین ؟ گزینه های خریدتون ال جی هم بود ؟ مقایسه کردین ؟
من مدتی هست که بین این مدل و ال جی LS 57000موندم که کدامیک بهتره
نقل قول:
سلام
ایا سایتی وجود داره که مورد به مورد بتونم مقایسه کنم سامسونگ ES 5960 و LG LS57000
ایا ال جی هم FULL LED هست ؟
ممنون
سلام و ممنون بابن اطلاعاتتون.
LED سامسونگ 5300 گرفتم لطف مي كنيد اطلاعات كافي راجه به آن به من دهيد.