شرکت پارس آنلاین نامحدوداش قیمتاش خیلی عالیهنقل قول:
Printable View
شرکت پارس آنلاین نامحدوداش قیمتاش خیلی عالیهنقل قول:
قیمت 256 نامحدود پارس آنلاین ماهانه 45 تومان هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون عالیه؟
قیمت 256 مخابرات در 3 ماه 40 تومان بود!
الان هرجایی یه قیمته!!
خراسان جنوبی. بیرجند.۸گیگ ۲۵۶ میدن ماهی 1500 تومن.!!!!خب ما چرا تو مشهد نداریم! پارس انلاین پارس انلاینه فرقش چیهههههه!!!
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2
الان یه عکسو به زور لود کرد. نمیدونم تا کی میخواد اینجری باشه:n30:
512 نامحدود کجایی که یادت بخیر!!کاش یک ساله تمدید میکردم.دو ماه دیگه چه غلطی بکنم؟اصلا دیگه نمیتونم اینترنت محدود رو تحمل کنم.خدا کنه بیخیال بشن
آقایونی که میتونند خوب برید از دیگر شرکتها سرویس بگیرد.ول کنید این مخابرات رو.
عجب بدبختی ایی شده.:n23:
بابا ما چه گناهی کردیم که خطمون فیبرنوریه و فقط باید از خود مخابرات سرویس بگیرم ؟ والا من *** میخوردم از مخابرات سرویس بگیرم.
ای خدا ای خدا .آمریکا حمله کنه به ایران لااقل با خودش یه اینترنت 32 مگی هم بیاره.:n09:
[SPOILER]آمریکا حمله کنه به ایران لااقل با خودش یه اینترنت 32 مگی هم بیاره[/SPOILER]
سلام. داداش اگه حمله کنه، از کجا معلوم که ما و شما زنده باشیم:n02: ولی درکل موافقم:n01: خدایا..... مارو از این بدبختی نجات بده....:n28:
من فردوسم امروز رفتم نامحدودمو تمدید کنم گفتن زرشک! کاشکی شش ماه شارژ کرده بودم!
به نظرتون چیکار کنم؟ از خود مخابرات بگیرم یا پیشگامان؟ تو شهر ما همین دوتا هست،
چاره ایی دیگه ای نیست.نقل قول:
بیان منم با خودشون ببرند.:n10:
سرعت امروز: افتضاح
امید جان گذشته از بحث سرعت که افتضاح هست. واقعا با نحوه استفاده اس میل های شما حال میکنم :sq_13:نقل قول:
بچه ها الان سرعت بهتر نشده؟ نظر بدین. دانلودتون چنده؟
نه بابا از 40 بیشتر نمیشه
چ قد به فکر مردم هستند اینا .قرار بود اینترنت نامحدود بدن دست مردم (ک البته ما هم راضی نبودیم) ندادن ک هیچ همین اینترنت حجمی مونم سرعتشو اوردن به 128 .
قرار بود اینترانت را بیوفته ک از ترافیک اینترنت کم بشه و باعث افزایش سرعت اینترنت بشه ک اونم راه افتاد ولی دمشون گرم سرعت ک بالا نرفت هیچ کم هم شد (برا تست میتونید برید سایت بانک ملی نرم افزار همراه بانکشو دانلود کنید تا ببینید با په سرعتی دانلود میکنه و با سرعت خودتون مقایسه کنید بقیشو خودتون متوجه میشید) اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم اگه سرعت 40 باشه راضی هستیم ولی همونم نیست ی فایل 1 مگ رو ک دانلود میکنی اخرش ک میخواد تموم بشه میبینی سرعت تازه رسید به 30
واسه ما ایرانیها هم که چیزی که زیاد داریم وقته . اشکالی نداره ما که بیکاریم . همیشه روزی دو ساعت با اینترنت کار میکردیم الان به لطف مسولین محترم که اینقدر به فکرمون هستند روزی 6 ساعت تازه اگه کارمون را بیوفته هزینه برقو الافی و اعصاب خوردی هم ب کنار.
نمیدونم این اینترنت پر سرعت پ مشکلی داره که ما نباید ازش استفاده کنیم!!!! خودمونی بگم فک کنم خیلی آدمای مهمی هستیم که اینقدر برامون محدودیت ایجاد کردن:n03: .
ای بابا...
کجاشو دیدی تازه هنوز اون خوب خوبش مونده! یه حالی بمون بدن حالستون..:n09:نقل قول:
من الآن حدود 20 روزه سرعت دانلودم از 60 اومده به 20. کی به کیه آقا گور بابای کیفیت , حالشو ببر آقای مخابرات اصلا اصلا هم نگران وقت و عمر مردم نباش , پاچه ی گشاد گیر آورده چرا ازش استفاده نکنه ! نوش جانش. به قول ما مشهدی ها میتونن میکنن.
من که دیگه انقدر تو این دو سال زنگ زدم و رفتم مخابرات که دیگه وقتی زنگ میزنم 7230000 اون خانومه شروع میکنه به حرف زدن میخوام بالا بیارم:n21:.
دوستانی که میتونن از جای دیگه سرویس بگیرن قدر عافیت بدونن و معطلش نکنن.تا مثه ما بدبختا فیبر نشدین از فضای وب حالشو ببرین.:n28:
یه نفر پیدا نمیشه درد ما رو یه جا بگه به صد تا مرجع خبری اطلاع دادیم , عمل که در هیچ صورت نمیشه ولی کاشکی یکی این وسط پیدا مشید حداقل حرف دل ما رو میزد.:n03:
ای خدا برس به داد ما:n28::n28::n28:
چاره اش همون پست 682 هستش. :n02:نقل قول:
من نمیدونم این مخابرات کم پول داره که این همه یوزر میگیره و پولاشون و میچاپه یه سرویس درست حسابی هم نمیتونی بده، خوب فلان فلان شده ها به جایی اینکه با یه دست 10000 تا هندونه بلند کنین،بیاین مثله آدم اندازه ظرفیتتون مشتری بگیرین.شما که فیبر نوری رو تحت انحصار خودتون درآوردین خوب به همینا سرویس بدین حداقل مثل آدم،بقیه هم بدین به سایر شرکتای خدمات ADSL خوبه باز اینا هم به شماها خراج میدن بابت اینترنت.
واقعا واسه پست اول شما شروع خوبی بود.:n02:نقل قول:
حرف خوبی زدی. :n18:
واقعا هم باید همین کارو بکنند ولی خوب چه فایده.پول شمال رفتن و هزار و یه گند کاری های دیگه شون رو چجوری میخوان در بیارن ؟:n08:
دوستان میشه وسط دوره قراردادمونو فسخ کنیم؟
توجه توجهکاربران ADSL مخابرات که با افت شدید سرعت اینترنت و قعطی مداوم همراه هستند ، برای احقاق حق خود لطفا همراه ما اعتراض هایشان را به آدرس های زیر ارسال کنند.
مطمئننا با افزایش در خواست و اعتراض ما شانس پیگیری و رفع این مشکل بیشتر خواهد شد.
پس بیاییم تماشاچی نمانیم و حداقل کاری که از دستمون بر می اد رو انجام دهیم.
اول ) راحترین و بهترین کار ارسال SMS به :
پیام کوتاه شبکه خبر: 1000601
پیام کوتاه افکار نیوز: 09384094006
دوم ) قطعی ترین روش گذاشتن پیام تلفن گویا شبکه خبر:
تلفن گویا: 22013911 و 22013912
سوم (مهم) ) گزارش خبری به سایت های پربازدید و معتبر زیر :
تمام
پی نوشت :
- دوستان دقت کنند اگه حتی یکی از سایت های بالا خبری رو ارسال کنه میشه در کامنت های اون سایت کلی مانور داد و اعتراضمون رو گسترش بدیم.
- از متن های ارسالی به سایت های بالا کپی بگیرید و به بقیه سایت ها هم ارسال کنید. اما اگر خواستید به سایتی 2 بار گزارش بدین حتما متن ارسالی رو عوض کنید.
- از همکاری شما برای احقاق حق خودتون و دوستاتون متشکریم.
- در صورت ارسال پیام لطفا توی این تاپیک هم اعلام کنید تا انگیزه دوستان دیگه بشتر بشه.
در ضمن من به نوبه خود اولین گزارش هارو ارسال کردم. منتظر شما دوستان هستم
دوستانی که مثل من تو این 2 هفته گذشته مشکل سرعت دانلود دارن توجه کنند که من الان چند روزی میشه که موقع دانلود از س-ا-ک-س- استفاده میکنم و سرعتم شده مثل قبل
شما هم یک امتحانی بکنید
خیر.نقل قول:
اینجوری نیست.
روز اولی که رفتم طرح بعثت بگیرم شماره خونمون رو یه شماره اش رو اشتباهی دادم :n02:و ADSL روی یه خط دیگه نصب شد.:n08:نقل قول:
بدبختی یارو هم رفت پورت رو تخلیه کرد :n04:. بعد رفتم مخابرات میگفتند باید دوباره درخواست بدم.
در صورتی که من حتی یه دقیقه هم از اون سرویس استفاده نکرده بودم.
اقا من همه رو فرستادم امیدوارم فرجی بشود.
دوستان الان ساعت 22:28 تاریخ پست هم ک مشخصه سرعت من برگشته سر جاش یعنی با همون سرعت 120 دانلود میکنم.خدا کنه دوباره ب مشکل نخوره.کسی هست سرعت تغییر کرده باشه؟
دیشب که خواب موندم تست نکردم اما امشب سرعت 18 هست! پریشب هم مسخره بود ولی پس پریشب ! خوب بود :D
دوستان نگفتین میشه وسط دوره قراردادو فسخ کرد؟
نه نمیشه دوست عزیز.نقل قول:
حتی اگه یه دقیقه هم استفاده بکنی بازم نمیشه.
پول باقی شارژت رو از کی میخوای بگیری ؟ :n13:
فوقش شاید بتونی طرح ات رو عوض بکنی.
برای منم سرعت با ساکـ ـس برگشت . :]
سلام منم 512 نامحدود داشتم الان نمیتونم شارژ کنم! شما چطوری این سرویس جدید رو گرفتی؟ برای من گزینه تمدید اعتبار و تعرفه جدید و اعتبار جدید و.... غیر فعاله!!! راستی هزینه این 3 مگ 75 گیگ سه ماه چقدره؟
بیچاره شدیم دیگه باید دانلود رو تعطیل کرد، سرعت هم که افتضاحه. فاتحه...
نقل قول:سلام منم 512 نامحدود داشتم الان نمیتونم شارژ کنم! شما چطوری این سرویس جدید رو گرفتی؟ برای من گزینه تمدید اعتبار و تعرفه جدید و اعتبار جدید و.... غیر فعاله!!! راستی هزینه این 3 مگ 75 گیگ سه ماه چقدره؟نقل قول:
کدوم سرویس ؟نقل قول:
128 ـه بعثت .نقل قول:
کدوم سرویس ؟
دوستان کسی هست به من یه س ا ک س بده؟ میخوام ببینم سرعت منم با س ا ک س زیاد میشه یا نه. :n03:
خداوکیلی با دیال آپ فرقی نداره این اینترنت ما.
اینقدر تایم اوت داره که نمیشه نرم افزار تانگل رو آپدیت کنم.همش ارور میده میگه شما دیسکانت شدید.
**** و **** شون *******. :4:
من نیشابورم و مشکل شمارو دارم........الان دو هفته ای میشه که سرعت من از 120 که شبا از ساعت 3 به بعد دانلود میشد ......حتی تو روزانه هم رسیده به 15 20 و بهترین حالت 30نقل قول:
خداوکیلی با دیال آپ فرقی نداره این اینترنت ما.
آقا فک کنم قضیه ملی شدن اینترنته..........الان برین سایت aparat که برا ویدئو هست...........مثه نور ویدئو هارو برات باز میکنه در حالی که سرعت دانلود من در همون لحظه به 20 نمیرسه!
+
همین الان از همین سایت یه ویدئو دان کردم دیدم سرعت رو 80 هست!
چیزی به اسم اینترنت ملی وجود نداره ، اینترانت ملی هست و ربطی به اینترنت ندارهنقل قول:
دوستان هرکسی مشکلی داره بره تو سایت مخابرات خراسان رضوی، طرح شکایت کنه. شاید نتیجه گرفتین