نقل قول:
mamnoon az javabetun..merc
vali inkaro kardam vali bazam dorost nahsod!!!!
Printable View
نقل قول:
mamnoon az javabetun..merc
vali inkaro kardam vali bazam dorost nahsod!!!!
5110 بگییرم یا نه بالاخره
بچه ها این درایور های 5110 i7 رو چه جوری بشناسونم به ویندوز 7 64بیتی ؟
یعنی از کجا بیارم ؟
آخه lan رو هم نمی شناسه که دانلود کنم !!!
مرسی
شما برو تو قسمت دانلود درایور سایت دل ، تگ لپ تاپت رو بزن همونجا همه درایورهاش هست راحتم نصب می شن به جز بلوتوثش که یکم دردسر دارهنقل قول:
دوستان دکمه وایرلس این لپتاپ چرا کار نمیکنه؟ وقتی میخوام درایور بلوتوث رو نصب کنم میگه باید وایرلس رو روشن کنم ولی هرکاری که می کنم روشن نمی شه!
سلام دوست عزیزنقل قول:
این چیزایی که درباره ی dell 5110 میگن والا ما ندیدیم. البته چرا با گارانتی متفرقه بگیرید اینجوری میشه . چون متاسفانه تو کشور ما انصاف دیگه کم شده و میان کانفیگ اصلی رو تغییر میدن یا اینکه قطعاتی مانند رم و هارد و باتری رو عوض میکنن. بارها شده من سرویس تگو وارد سایت کردم و مشخصات با سایت همخوانی نداشته . با گارانتی اصلی بگیری چنین مشکلاتی رو نخواهی داشت. البته بیشتر مشکلات مث بلوتوث و سویچ رو من مشکل user میدونم. تو تایپیک رفع مشکلات 5110 بری متوجه میشی. من بازی crysis رو باهاش تست کردم انصافا روی ultra خیلی خوب جواب داد و گذاشتم روی hard دیگه عالی شد. دماش هم طبیعی بود.
با گارانتی زیگورات بگیر خیالت تخت.
یه چیز دیگه:
خیلی از دوستان لطف میکنن و میان میگن شما دارید برا شرکت و مارک خاصی تبلیغ میکنید. ببینید دوستان محترم من تو این سایت نه بازاری دارم و نه تو تهرانم که بخوام به بیشتر بچه های تهرانی بفروشم. و نه اینکه زیگورات یا اون شرکتی رو پیشنهاد میدم به من پاداش یا تشکری میکنه.
من فقط دارم تجربه 6 سال بازاری بودنم رو بهتون میگم. چون روال کار شرکتا رو میدونم. الحمدا.. از اون بازاری ها هم نبودم که نمیدونم دارم چی میفروشم و فقط دنبال سود باشم. این چیزا که دارم میگم واسم ثابت شده و همه اینا رو تجربه کردم. و دوست دارم دوستانم تجربه ی بدی تو خرید نداشته باشن
سلام
بچه ها کیا اینجا مدل بلوتوث و وایرلس لپ تاپشون Europe Intel Centrino Wireless هست ؟
واسه چی؟ اگه کمکی میخواید میتونم کمکتون کنم .نقل قول:
[QUOTE=farhad moradi;6513749]واسه چی؟ اگه کمکی میخواید میتونم کمکتون کنم .[/QUOTE
بله ممنون می شم . من تو تاپیک مشکلات و درایور هر چی سوال کردم کسی جوابم رو نداد ، می خواستم ببینم کدوم درایور رو باید برای بلوتوث دانلود کنم ؟
نزدیکه 4 ماهه دارم این لپ تاپ رو ولی همچنان درگیر نصب بلوتوثم . تمام درایورها رو دانلود کردم نصب کردم ولی جواب نداد منتهی شنیدم با اپدیت جدید بایاس و همچنین درایورهای جدیدی که اومده این مشکل حل شده ، من بایاس رو آپدیت کردم ولی نمی دونم کدوم یکی از درایورها که جدید اومده رو این مدل کارت وایرلس جواب می ده برا راه اندازی بلوتوث ...
[QUOTE=Armin1370;6514355]سرویس تگ ؟نقل قول:
[QUOTE=farhad moradi;6514786]6VQ3TP1نقل قول:
خدمت شما
[QUOTE=Armin1370;6515225]خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=farhad moradi;6515379]نقل قول:
ممنون ، فقط من وایرلسم وصله برای بلوتوث باید جفتشو نصب کنم ؟
[QUOTE=Armin1370;6515965]منظورتو متوجه نشدم. همین که علامت زدم 1 درایوره . هم مربوط به وایرلسه هم بلوتوثنقل قول:
[QUOTE=farhad moradi;6516657]درسته درسته من اشتباه فهمیدم منظورتون رو ، باشه ممنون تستش می کنم امیدوارم جواب بده ، بازم ممنون از لطفتون ...نقل قول:
*** موقع نصب این ارور رو داد ، باید چیکار کنم ؟ ***
[QUOTE=Armin1370;6516880]این ارور رو تا حالا ندیده بودم. ویندوزتون چن بیتیه؟نقل قول:
من حدود 1 ماه پیش کانفیگ i5 شو خریدم ، الان مانیتورش مشکل پیدا کرده متاسفانه گارانتی ش هم متقلب بود و جمع کرده رفته
توی تهران کجا برای تعمیرش معتبرتره ببرم ؟
دوست دارم دوستانی که گارانتی متفرقه رو بخاطر چند تومن انتخاب میکنن این پست رو بخونن. فرق گارانتی اصلی با گارانتی یه فروشگاه اینه.نقل قول:
شما میتونید ببرید پیش زیگورات براتون درست کنه. همین الان پرسیدم و براتون درستش میکنن و هزینشو ازتون میگیرن.
متاسفانه من فکر میکردم خود فروشگاه گارانتی کنه بهتره چون گارانتی های مشهور معمولا سرشون شلوغه و خیلی زمانبره ولی این دسترسی بهش راحتتره همیشه میشه گیرش آورد ، اما یه درصدم فکرشو نمیکردم که یارو جمع کنه در بره!!!نقل قول:
زیگورات با اینکه میگه ساعت کاریش تا 5 عصره ولی من ساعت 3 زنگ زدم کسی جوابمو نداد ! ولی به امرتات زنگ زدم گفتن فردا بیار مشکلی نیست ...حالا نمیدونم به امرتات چقدر میشه اطمینان کرد که قطعه اوریجینال بندازه نه متفرقه و اینکه قیمتو دولا پهنا حساب نکنه ؛ زیگورات آدرسشم آفریقاست یه مقدار رفتنش برام سخته واسه همین ترجیح میدم برم امرتات ولی اگه دوستان فکر میکنن که اشتباه میکنم حتما بگید که برم همون زیگورات...واقعا من دیگه به هیچی نمیتونم اعتماد کنم!!
راستی نظرتون راجع به دل ایران چیه؟ اونم ادعا میکنه نمایندگی انحصاری دله !
[QUOTE=farhad moradi;6517336]64 بیتیه با آخرین آپدیتنقل قول:
زیگورات تا ساعت 5 واقعا هستش. چون ما تا ساعت 5 سفارشامونو میزاریم. شمارش 27555 .نقل قول:
شرکت امرتات هم شرکت معتبریه و همه مارکی رو کار میکنه . زیاد باهاش کار نکردم ولی باز پیشنهادم اینه همون بری زیگورات چون تخصصش dell هست.
[QUOTE=Armin1370;6518061]همونطور که گفتم تا حالا این ارور رو ندیدم. اگه راهی پیدا نکری یه ویندوز عوض کن ببین چی میشه.نقل قول:
[QUOTE=farhad moradi;6518978]اوه نه اصلا امکان این کارو ندارم حالا حالا هانقل قول:
[QUOTE=Armin1370;6519120]خب یکی در کنارش نصب کن یا یه مجازی نصب کن.نقل قول:
مرسی داداش امروز بردم همون زیگورات ....ولی چقدر قیمتاش سرسام آور بالاست من هر جا پرسیم گفتن LED قیمتش 120-130 تومنه ولی اینجا گفت حدودا 215 تومن در میاد تازه 15 روز هم طول میکشه :24:نقل قول:
ولی بازم به خاطر مطمئن بودنش گذاشتم بمونه حالا ببینیم چی میشه
داداش الان راجب همین تماس گرفتم. و گفتن با تعویضش اینقد میشه و گارانتی هم داره.نقل قول:
سلام دوستام میشه بگید اخرین ورژن بایوس چند هست و چطور اپدیت کنم
منم به جمع طرفداران 5110 پیوستم
امروز لپ تاپم رو از مادیران تحویل گرفتم با کانفیگ cori7
سرویس تگ دستگاه رو در سایت دل چک کردم و شکر خدا ریفر نبود و همچیز اوکی بود.:31::8:
فعلا روش ویندوز نریختم
یه سی دی درایو باهاش دادن که کمی از آخرین ورژن روی سایت عقب تره(مثل گرافیک و ...)
یه سی دی ایمیج ویندوز 7 هم روش بود
اگر به سوال من جواب بدید نصب و تست رو شروع میکنم
سوالم اینه که الان من باید چیکار کنم؟ویندوز نصب کنم و استفاده کنم یا باهاش ور برم خاموش بشه بعد بزنمش تو شارژ؟و بعد ویندوز بریزم؟
اگر میشه فورا جواب بدید الان خوجالم:31:
دوست عزیز شما میتونی باتریشو در بیاری ویندوزتو نصب کنی و بقیه کاراشو انجام بدی بعد باتریشو وصل کن و تا هر مدت که میدونی بزن به شارژنقل قول:
آخرین ورژن N5110-A08 که 10 روز پیش آپدیت شده.نقل قول:
مرسی عزیزم
کلی سایت نوردی کردم به این نتیجه رسیدم باطری رو در نیارم
الان هم باطری روشه هم به شارژه گذاشتم ویندوز نصب کنه
روی سی دی که بهم داده بودن داخلش یه ایمیج بود که به نظر خیلی زیاده حجمش نمیدونم چرا...گذاشتم نصب بشه.
همین الان تموم شد و و ریستارت کردم ویندوز نصبید روش نسخه سون التیمیت با تمامی درایورهاش..!
به نظرتون درایورهارو پاک کنم نسخه جدید نصب کنم؟
با توجه به اینکه همچیز به درستی کار میکنه...!
جو گرفته هااا چقدر پست میزنم:31:
وقتی اون سی دی رو کامل نصب کردم تمامی درایورهام+نرم افزارهایی که لازم دارم برای مثلا وب کم و اینها نصب شد منم دیگه دستی بهش نمیزنم.
به نظرم مادیران با دادن این سی دی کارو خیلی راحت کرده
اگر کسی از بچه ها این سی دی رو میخواد بگه براش رایت کنم(اگه بشه)بدم بهش
من تهرانم.
در مورد شارژر بهم توضیح میدید کی شارژش تموم میشه...الان آبیه
a08 اگه اشتباه نکنم. برو تو سایت سرویس تگتو وارد کن بعد بایوسو که دانلود کردی اجراش کن. شارژر باید وصل باشهنقل قول:
کد:http://support.dell.com/support/DPP/Index.aspx?c=us&cs=555&l=en&s=biz
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
چی آبیه ؟ سوکت شارژرت ؟ اگه اشتباه نکنم شارژرت slim 130w هست. هر وقت خاموش شد یعنی شارژ متوقف شده.نقل قول:
البته شارژ اولیه رو دو تا 4 ساعت بزار که بین این چهار ساعت ، ربع ساعت استراحت باشه. این بهترین حالت بوده
یه بازی مث crysis روش نصب کن تا اونوقت بپری هوا:27:نقل قول:
من گرافیستم(هم شغلم هم دانشجوی هنرم...گرافیک)به بازی و کلا کار گرافیکی علاقه زیاد دارم الان کلی چیز میز گرافیکی روش نصب میکنم ببینم چطوریاست.نقل قول:
یه بازی مث crysis روش نصب کن تا اونوقت بپری هوا
08 جدیدشه روی سایتنقل قول:
a07 اگه اشتباه نکنم. برو تو سایت سرویس تگتو وارد کن بعد بایوسو که دانلود کردی اجراش کن. شارژر باید وصل باشه
نه چراغ سر سوکتش آبیه الان...نقل قول:
چی آبیه ؟ سوکت شارژرت ؟ اگه اشتباه نکنم شارژرت slim 130w هست. هر وقت خاموش شد یعنی شارژ متوقف شده.
البته شارژ اولیه رو دو تا 4 ساعت بزار که بین این چهار ساعت ، ربع ساعت استراحت باشه. این بهترین حالت بوده
روی ویندوز زده شارژ فول شده الان بکشمش کافیه؟
و اینکه توی battery meter الان capacity باطری رو زده 100%
الان داره از باطری استفاده میکنه یا برق مستقیم؟
چطور میتونم بین اینها سوییچ کنم؟
شارژ اولیه شده ؟نقل قول:
برا اینکه از برق مستقیم استفاده کنی fn+ f3 رو بزن ( همون f که روش شکل باتری هست) و بعد عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه ممنون..
این باطری هاکه شارژ اولیه نمیخواد.....!نقل قول:
شارژ اولیه شده ؟
هرجا خوندم و دیدم گفتم اون مال باطری های قدیمی بوده و اینها نمیخواد.
فقط سوال من اینه که الان که لپ تاپ خاموشه از کجا باید بدونم شارژ فول شده؟
همین چراغ آبی یعنی شارژ فوله؟
اطلاعاتم تو این زمینه در حد خیاره:31:
تا جایی که میدونم باتری ها هنوز به شارژ اولیه نیاز دارن و بعد از 5 بار شارژ و دشارژ شدن به توان اصلی خودشون میرسننقل قول:
من خودم ندارم. ولی فکر کنم چراغ شارژ جلوی لپ تاپ خاموش میشه .
نه چراغ آبی مال اون نیست. مال خودم l501 هست و هر وقت فول شارژ میشه چراغ آبی خاموش میشه ولی مال شما رو نمیدونم.
دوست عزیز درایوها رو پاک نکن فقط از توی دیوایس منیجر اپدیتشون کن به همین راحتینقل قول: