دیگه این فرید خدایی خیلی داره گدا بازی در میاره:دی
اغراق هم حدی داره بیشتر از یه حدی میره رو اعصاب آدم ،چه وضعشه خب:دی
اون از پول دوستی ش ،طرز رفتارش با آدمای پولدار،اه اه:دی
Printable View
دیگه این فرید خدایی خیلی داره گدا بازی در میاره:دی
اغراق هم حدی داره بیشتر از یه حدی میره رو اعصاب آدم ،چه وضعشه خب:دی
اون از پول دوستی ش ،طرز رفتارش با آدمای پولدار،اه اه:دی
جدا چرا میگن روانشناس ها دکتر نیستند؟!
برام سوال شده!
اینم جواب شمانقل قول:
کد:http://www.nooreaseman.com/forum287/thread20800.html
نقل قول:
نگاههاي لذتگراي زنومرد نامحرم به هم، روابط غيرعرفي زن و مرد نامحرم كه در اين سريال يافت ميشود را چگونه توجيه و تفسير ميكنيد؟
نقل قول:
پخش سريال مبتذل ساختمان پزشكان مي باشد كه اين شبها روي آنتن شبكه سه سيما مي رود
نقل قول:
كارگردان در بازي گرفتن از بازيگران ضعيف مثل بازي فرناز رهنما (نازنين) و مونا فرجاد (كتي) ناموفق بوده است.
نقل قول:
لهجه اصفهاني او و برخوردش با خانمها يادآور بازيهاي غيراخلاقي رضا ارحام صدر در فيلمفارسيهاي قبل از انقلاب است.
نقل قول:
مهمترين اصول اخلاقي و ارزشهاي خانواده و جامعه ايراني را زير پا گذاشته و خواسته و ناخواسته سعي در القاي باوري ديگر در بحث محرميت داشتهاند. به طوري كه اكثر برخوردها و روابط زنان و مردان در اين سريال غالباً به برخوردهاي جنسيتي تبديل شده است.
واقعا این مطالب رو آدم میخونه میفهمه طنز و فیلم درست حسابی ساختن تو ایران ساختن سخت نیست غیر ممکن هست !نقل قول:
استفاده مكرر ديالوگ "ميزنم تو دهنت! " كه تكيه كلام نازنين همسر دكتر افشار است خطاب به شوهرش
این انتقاد فقط برای این خبرگزاری نیست همونطور که گفتم تو صدا سیما خودشون به خودشون همین چیزها رو سربسته در مورد این سریال گفتن.
رامبد جوان رو هم آورده بودن صدا سیما بهش گیر داده بود مجریه چرا دختره جلوی پدرش تو خونشون پاش رو دراز کرد تو فیلم شما !!!؟( فیلم ورود آقایان ممنوع)
میزنم تو دهنت رو نازنین میگه !؟نقل قول:
استفاده مكرر ديالوگ "ميزنم تو دهنت! " كه تكيه كلام نازنين همسر دكتر افشار است خطاب به شوهرش
کدوم رابطه ؟ :18:نقل قول:
روابط غيرعرفي و غيرمنطقي زن و مرد نامحرم مثل رابطه نازنين و هومن (بيژن بنفشهخواه)
---------------------------------
عجب توهمی هستن بعضیا
اینجور چیزا دیگه عادی شده..........................نقل قول:
عجب توهمی هستن بعضیا
البته این جور مسائل عادی شده دیگه . دست اینا باشه کاری میکنن کل سریال ها همش گریه و زاری باشه :13:
واقعا" اون متن رو خوندم از درون داغون شدم :27: چقدر روشن فکرانه نوشته شده !
نیما اومده بود تو برنامه دورخیز D:
دو چیز همیشه تو سریال هست. یکی ناصر هر دختری رو که میبینه میخواد باهاش رابطه باز کنه.
یکی هم پول دوست بودن اون فریده :31: هر دو تاش مسخره شده. تکرارش زیاده . مشکل از تکرارش نیست. خیلی اون موقع رو اعصابن یا همون اغراق یا نمیدونم چی چی D:
ما که سریالو می بینیم همچین چیزایی رو ابدا نمی بینیم فقط اونا هستن که این حرفارو می زنن و فقط خودشونم چرت پرتای خودشونو باور می کنن.ولی من می خوام یه چیزی بگم به نظر شما(همون اونا)یه سریال طنز چطوری باید باشه که باب میل شما باشه.
البته گیج بازی زیاد خانم شیر زاد + بدبختی بیش از حد دکتر نیما:21:نقل قول:
من به مطلب اشاره شده کار ندارم اما بعضی موارد زیاد جالب نیستنقل قول:
مثل : ناصر خطاب به زن برادرش با کمربند سیاهت می کنم
یا جعل امضا و اثر انگشت گرفتن ناصر از باباش برای سودجویی و منافع شخصی
امروز شبکه اصفهان داشت سریال چار خونه رو پخش میکرد
اون قسمتش بود که شبکه ماهواره ای راه انداخته بودن
خیلی با حال بود
+
دوستان به نظر شما این کار سروش صحت قویتره یا چارخونه ؟؟
مسلماً این کار !!نقل قول:
چارخونه اون قدر ضعیف بود که مهران مدیری نگران سروش و کارش شد، رفت سر صحنه به سروش گفت: سروش، تو رو خدا اگه کاری از دست من بر میاد، کمکی میتونم بکنم کارت بهتر شه، بگو ... که سروش هم گفت نه، ممنون
ساختمان پزشکان، جدای از تیم بازیگری فوقالعادهاش، پیمان قاسمخانی رو به عنوان سرپرست نویسندهها به خودش میبینه ...
همین کافیه برای اینکه شکی به خودمون راه ندیم در بهتر بودن ساختمان پزشکان ...
خودمم این کارش رو بهتر میدونمنقل قول:
ولی چار خونه اینقدر ها هم دیگه بد نبود خدایی
مخصوصا اون یارو که میومد میگفت " چطور هستی خوب هستی در سلامتی کامل به سر میبری هووو :31: ) خیلی با حال بود :31:
عزیزم شما نگران نباش :27: یه نیگا به منبع و خبرگذارش بنداز همه چیز رو تا ته بخون :27:نقل قول:
:دینقل قول:
SHIA-NEWS شيعه نيوز
:دی ادم خنده اش میگیره :27:نقل قول:
منبع :پايگاه اطلاعرساني نداي انقلاب
یه ذره درست میگه!نقل قول:
در نتيجه شيوه و قالب نوشتاري اين سريال به لحاظ شخصيت پردازي ها، استفاده از يك لوكيشن ثابت مثل مطب براي پيگيري روند قصه، حساسيت و نگاه خاص كاراكترها به مقوله پول، جنس ديالوگها، كودن بودن كاراكترها، نارو زدن آدمهاي قصه به هم زماني كه پاي مباحث مالي وسط باشد و نحوه انتخاب شخصيت ها كه عموماً رابطه خانوادگي با هم دارند و در رأس آنها پدر و مادر به عنوان اهرم فشار و اجبار و اشخاصي كه حق وتوي مسائل را دارند در سريال ساختمان پزشكان كاملاً منطبق بر كارهاي قبلي مديري است و از اشلهايي كه اين كارگردان در آثارش لحاظ كرده تبعيت مي كند.
شما یادتونه که رضویان این کار رو میکرد؟:13:اگه یادتونه بگین لطفا :20:نقل قول:
براي نمونه ميتوان به ريكشن دادنهاي هوشنگ حريرچيان (نقش پدر) اشاره كرد كه در برخورد با مسائل مالي دهانش باز و بيحركت ميماند كه اين افه در بازي حريرچيان سريعاً ذهن را به بازي جواد رضويان در سريال پاورچين و بازي در نقش داوود پيوند ميزند
اسغفرالله اینا( شیعه نیوز:دی) هم همچین سریالایی دیدن :27: اگه کسی دیده این سریال رو بگه واقعا اینطوری بوده؟:13:نقل قول:
و از طرفي لهجه اصفهاني او و برخوردش با خانمها يادآور بازيهاي غيراخلاقي رضا ارحام صدر در فيلمفارسيهاي قبل از انقلاب است.
:31::31::31: ( چیزه دیگه ای میشه نوشت؟!)نقل قول:
مهمترين اصول اخلاقي و ارزشهاي خانواده و جامعه ايراني را زير پا گذاشته و خواسته و ناخواسته سعي در القاي باوري ديگر در بحث محرميت داشتهاند. به طوري كه اكثر برخوردها و روابط زنان و مردان در اين سريال غالباً به برخوردهاي جنسيتي تبديل شده است.
اولا که ما تو اسلام داریم دکتر زن واسه مرد اشکالی نداره از نظر تماس ! بعدش کجا شوخی میکرد؟! یادمه که فرید میگفت خانم این چیه منو قلقلک میده :دی یعنی اینکه زنه داشت یا با دست ماساژ میداد یا با وسیله !(حالا بحث چش چیز :دیبودن فرید جداست:دی) در ضمن قبل از این قضیه مگه یادتون نیست وقتی زنه اومد پیشه فرید و هومن اومد، بعد زنه گفت واسه کمک لطفا پاشونو بیارین بالا! :19:نقل قول:
براي نمونه ميتوان به سكانسي كه پدر خانواده بهعلت شكستگي پا در منزل بستري ميباشد و براي فيزيوتراپي وي خانم پرستاري جوان به منزل ميآيد و در همين حين با تماس تلفني كه از آن مرگ مادر و همسر حريرچيان القا مي شود، مريض در اتاقي كه تصويري از آن ارائه نمي شود و تنها صداي پدر و پرستار شنيده ميشود خيلي زود گريهاش بند مي آيد و با تكرار ديالوگي شرمآور با صداي بلند ميخندد و با پرستار شوخي ميكند
خاک عالم تو سرشون:دی اینا دیگه کیا هستن:27: اینا همون چهارچرخ واسشون کافیه که بازیگر های شاخص توش هستند:31::27:( حالا اینگار کیا توش بودن:دی!)نقل قول:
مورد هجوم قرار گرفتن جامعه روانپزشكان، عدم استفاده از چهرههاي شاخص طنز، بازي با اعصاب مردم و . . .
:18: بی مهری نسبت به پدر!!!!!!! والا ما تا جایی که دیدم نسبت به پسر بود تا به پدر:27:نقل قول:
چرا در اين سريال توهين و بيمهري به والدين بهخصوص به پدر صورت ميگيرد؟
کدوم نیگا :دی( البت یه چن تایی بود:دی) ، نازنین وقتی اینو میگفت که عصبانی میشد تازه این بهترین جمله بود که اون تو این موقعیت میگفت :27:نقل قول:
نگاههاي لذتگراي زن و مرد نامحرم به هم، شكستن حريم ميان زن و مرد و استفاده مكرر ديالوگ "ميزنم تو دهنت! " كه تكيه كلام نازنين همسر دكتر افشار است خطاب به شوهرش، روابط غيرعرفي و غيرمنطقي زن و مرد نامحرم مثل رابطه نازنين و هومن (بيژن بنفشهخواه)
کدوم رابطه؟ :18::18: همین یه احوال پرسی؟!!!!
دیگه اینا خیلی ..... هستند:دی:27:
من چند صفحه قبل گفتم این مطالب فقط مال این پایگاه نیست . من یک برنامه از خود صدا و سیما دیدم که داشت این از این طنز و عادی سازی ها انتقاد می کرد منتها خیلی دربسته ! تو فروم پرسیدم منظور اینا چیه دوستان یه مقاله سرگشادش رو نشون دادن.نقل قول:
عزیزم شما نگران نباش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نیگا به منبع و خبرگذارش بنداز همه چیز رو تا ته بخون
وای امشب اون تیکه که شیرزاد به کتی گفت براشون بدقدم بودی خیلی عالی بود حرفش نمیومد
به نظر من باید روی شیرزاد کار کنن که به کتی تیکه بندازه ادم دلش خنک میشه:دی
این مونا فرجاد همچنان رو اعصابه :2:
ســـلام
بحــث جدیــد انـتــقادات رو که چند صفحه ای بـود کامــل خــوندم ...
اول بگم که عزیزانم ... سعی کنید منطقی تر بحث کنین ... ما سر جریان اصفهان تقریبا هفت هشت صفحه بحث کردیم و کاملا منطقی ! بدون هیچ نیش و کنایه و اهانت و فحاشی ! به نتیجه هم رسیدیم !
ولی تویه این دو صفحه دیدم که بعضی از دوستان کمی زیاده روی کردند و تند روی ! ... فقط اینارو دارم میگم که این تاپیک نشه تاپیک مختارنامه و امثال هم و درش تخته شه ! چون خیلی حساس هم هست موضوع ! :20:
سعی کنید با اعصاب مخالفان نظرتون بازی نکنین !
================================================== ===========
ولی در مورد موضوع بحث :
به نظرم این گیر دادن بود تا انتقاد ... چون خیلی چیز هاش برام مفهوم نبود !
حداقل 85 در صد از کسایی که سریال رو میبینن و میان تویه این تاپیک ، خانوم رهنما رو جزو 3 بازیگر برتر سریال میدونن !نقل قول:
كارگردان در بازي گرفتن از بازيگران ضعيف مثل بازي فرناز رهنما (نازنين) و مونا فرجاد (كتي) ناموفق بوده است.
ناموفق ؟ بازیگر ضعیف ؟ ... محبوب ترین شخصیت ، نقش نازنین هست ! ... حس شخصیتش به دل نشسته ! به نظر من موفق ترین حضور خانوم رهنما در همین سریاله !
مونا فرجاد ؟ ... جالب اینجاست که کارگردان انقدر موفق بوده که همین قدر قبول داریم ، محبوبیت شخصیت نازنین ، علتش منفور بودن شخصیت کتی هست ! شاید اگر نقش کتی انقدر در سریال منفور نبود ، نازنین هم محبوب دل ها نمیشد ! دو مکمل نقش !
نقل قول:
نگاههاي لذتگراي زنومرد نامحرم به هم، روابط غيرعرفي زن و مرد نامحرم كه در اين سريال يافت ميشود را چگونه توجيه و تفسير ميكنيد؟
این دیــگه کمی بهانه گیری و گیر بی مورده !نقل قول:
فقط به همین راحتی میشه گفت که ، چرا تویه سریال مذهبی مختار نامه ، زنان به راحتی دست و بدن مردان را میگیرند و لمس میکنند ؟ : دی
جامعه ما روز به روز باید آماده پذیرش چند جزء جدید در فرهنگ سینماییش باشه که خیلی خوب هم هست !
شاید تویه فیلم های 20 سال پیش ... گفتن جمله " دوست دارم " یک مرد یا زن به دیگری ، مثل مباحث امروزی بلوایی به پا میکرده و جنجال بر انگیز بوده !
ولی الان چی ؟ ...
به مرور زمان همه چی منظم تر و شکل پذیر تر میشه !
البته کمی هم با این مورد موافقم ولی نه با این همه اغراق ! ... از حق نگذریم که این سریال کمی راحت تر از بقیه سریال هایی که دیدیم بوده !
نوع لباس ، رنگ لباس ، دیالوگ های بین شخصیت های نامحرم در سریال ، ناز کردن خانوم شیرزاد : دی و ...
ولی در مورد رفتار نقش ناصر با نازنین کاملا موافقم ... اصلا ملموس نیست این رابطه ! که یه مرد جلو برادرش به زن برادرش بخواد حمله ور بشه و بخواد اونو هم بزنه ! تاز انقدر هم با اغراق !
در آخر هم بگم که سیل انتقادات به سمت سریال مثله همیشه تاریخ تلویزیون ایران سرازیر شده و این خوده انسان که باید بفهمه که چی درسته و چی نادرست ! :20:
ممنون
حالا چرا شعر زانیار رو سانسور کردن؟!
بخدا این دیگه زور داره!
کی سانسور کرده؟ چی رو؟
سیروان خواننده تیتراژ هاست ها... ؟!
اولاش شعر درست بود چند مدتی هست 2 بیت اول تغییر کرده
خودتون مقایسه کنید
اینی که دادم اصلی هستکد:http://dl10.tehranmusic133.com/t/Sal90/Ordibehesht/Music/128/Sirvan%20Khosravi%20-%20Man%20Asheghet%20Shodam.mp3
خود سیروان هم اعتراض کرده و گفته آخرین کارش با صدا و سیماست
میگما هی این چهار خونه کدوم سریال بود ! با این حرفای شما فهمیدم. آره اون یارو میگفت منم خوشم میومد خندمون میگرفت باحال بود :31: دوست دارم دوباره بپخشنش کیف کنیم :31: با اون داستاناش :31: چکار کنیم که پخش شه؟ دوباره میخوام ببینم تو تی وی :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
بابا سانسور کدومه اون بخش شعرش بی معنی بودیعنی چی تو لحن خنده هات احساس غم نبود؟نقل قول:
تو لحن خنده هات احساس غم نبود
حالا به این شکل عوض شده:
اینطوری با معنی تره،میشه همچین معنی ازش برداشت کرد:وقتی تو می خندی جایی برای ناراحتی و غم وجود نداره.نقل قول:
تو لحن خنده هات جا واسه غم نبود
در مورد بیت دوم هم:
از نظر ادبی زیاد جالب نیست(یه کم به این بیت و معنیش فکر کنین)،بیتی که به جاش گذاشتن جالب تره و با معنی تره:نقل قول:
من عاشقت شدم دست خودم نبود
به نظر من با این بیت هایی که عوض کردن شعر جالب تر و با معنی تر شده.نقل قول:
احساس من به تو دست خودم نبود
شما هم زیادی حساسیست به خرج می دید.
خدایی مادر و پدر نیما دیگه نوبر هستن....چرا اینطوری میکنن؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
من عاشقت شدم دست خودم نبود
کلمه های عشق و عاشقی توی تلویزیون جرمه... یادمه توی چند تا سریال دیگه هم وقتی بازیگرا داشتن آواز می خوندن، عاشقتم رو به دوست دارم تبدیل می کردن. از فتحعلی اویسی و امیر جعفری بگیر تا جواد رضویان...نقل قول:
احساس من به تو دست خودم نبود
دقیقا حق رو به شما میدم چون اول شعر کلا زیاد نباید احساسی بشه باید اول آدم بفهمه چه خبره بعد عاشق بشه!:27:نقل قول:
اولای این قسمت، اون تیکه که سر میز، هی این به اون می گفت: ترشی رو بده، سالادو بده، زیتونو بده و ...
به نظرم جزء سکانس های شاهکار بود!
کلاّ این ساختمان پزشکان، 3 تا سکانس شاهکار تا به حال داشته که یکی رو قبلاً توی این تاپیک گفتم، یکیشم که الآن گفتم، اون یکیشم بین خودم می مونه :34:
ببخشید شما احیانا از مسئولین نیستی؟!نقل قول:
یعنی چی زدن بی اجازه شعر رو عوض کردن این 1
2 چرا اسمی از زانیار نیاوردن؟
3 این دیگه واقعا نوبره ها!خود فیلم هم یک قسمت نشون داد که میخواستن از مسئولین انتقاد کنند اینقدر تغییرش دادند و گفتند اینکار رو اونکار کنید که دیگه هیچی تهش نموند!یعنی چی مگه توی هر چیزی تسلط و تخصص دارند که میخوان تغییرش بدن؟خود این یکی از مشکلات جامعه هست...وقتی خود شاعر و خواننده ناراضی هستند چرا باید اینطور بشه؟!
4:قرار نیست معنی هرترانه ای واضح باشه که کلا معنیش داخل جملش باشه که!توی لحن خنده هات احساس غم نبود که مشخصه یک کلمه احساسی وجود داره...احساس هست...یعنی وقتی میخندی خنده واقعی داری اشاره به اون جمله "اونی که بیشتر از همه میخنده غمش بیشتره"
من عاشقت شدم دست خودم نبود عاشقی جرم محسوب میشه
حالا فهمیدید چرا سانسور شده؟!
بی جهت دفاع نکنید!
شعر تیتراژ آخر رو که خانم عاملی گفته ! :20:نقل قول:
چرا اسمی از زانیار نیاوردن؟
شعر تیتراژ آغازین ماله زانیار هست !
شاید با این تغییر به قول شما بهتر شده باشه ولی حق دست بردن توی اون آهنگ رو نداشتند.... منم اگه بودم دیگه کاری واسشون نمیخوندمنقل قول:
این قسمت رو من امروز ظهر دیدم خیلی جالب بود.... مخصوصا عکس هایی که خانوم شیرزاد میگرفت شاخ میذاشت برای این مریضا
آره، قسمت دیشب بخشای خیلی خوب داشت ...
از یه سکانسش خیلی خوشم اومد، وقتی کتی میخواست عکس دوماد رو به نیما نشون بده، شیرزاد له له میزد، بچه بازی درمیآورد، بالا پایین میپرید که عکسا رو بهش نشون بدن! وقتی بهش گفت برو به کارات برس، خیلی خوب عین این بچههای تخص بالا پایین پرید و گفت کار ندارم، بده دیگه! نشونم بده! :27:
بازیش چشمنوازه شقایق دهقان ...
مثل خیلیای دیگه ...
دوست من :20:نقل قول:
کجای بیت مذکور از شعر اصلی بی معنی بود؟ کجاش مشکل ادبی داشته؟
غم، شادی، خنده، گریه از احساسات انسان نیستند؟ اون موقع معلوم نیست چرا تغییر پیدا کرده به مصرعی که برای اینکه از نظر سجع کلمه حفظ بشه، از واژه "واسه" (بر وزن "احساسه") استفاده شده که عامیانه شده واژه "برای من" هستش و عبارتی نیست که در اشعار خیلی استفاده بشه.
مصرع دوم هم که "من عاشقت شدم، دست خودم نبود" اوج حس علاقه و دوست داشتن انسان رو نشون میده که تو آثار ادبی از شعرای قرن چهارم پنجم تا داستان نویس های معاصرمون بارها در وصفش شعر و نثر و مدح گفتند. اکثر آثار ادبی خودمون رو مطالعه کنید از عاشقی به عنوان پدیده ای یاد شده که خود آگاه نبوده. این مصرع دقیقا به همین موضوع اشاره کرده. بعد ممیزی برای اینکه دوز قضیه پایین بیاد برداشته "عاشقت شدم" رو به کلمه "احساس" تغییر داده که مصرع قبلی همون واژه "احساس" رو حذف کرده بود!!!:13: بارالها!:18:
به نظر من هم دلیل این تغییر بابت این بوده که خواستند غیر ارادی بودن عاشقی رو به نوعی تغییر بدن که دیدن شد این:
نقل قول:
تو لحن خنده هات احساس غم نبود - احساس من به تو دست خودم نبود
بعد دیدند وجود مصرع ها با وجود دو کلمه احساس زیاد جالب نشده، اومدند مصرع اول رو هم تغییر دادند که نهایتا شده این:
البته به نظرم اگه لهراسبی خواننده مجموعه بود، ابیات شعرش ممیزی نمیشد؛ به یاد آورید دلنوازان رو:نقل قول:
تو لحن خنده هات جا واسه غم نبود - احساس من به تو دست خودم نبود
+نقل قول:
پای دنیای تو موندم مثل عاشقای عالم
سوای این حرفا:
این نیما چقدر بدشانسه... :41: بنده ی خدا...:31: حتی وقتی هم میاد خودخواه باشه و مثل بقیه بشه، باز گیر و گور میفته تو کارش...:45:
یاعلی:11:
این شقایق دهقان واقعا فوق العاده بازه میکنه......:31:
این قسمتش خیلی خوب بود
بعد از چند قسمت که سریال نسبتا افت کرده بود یه قسمت خیلی خوب رو دیدیم
این قضیه پاسکاری کردن هم واقعا اعصاب خورد کن شده
هر جا که زنگ میزنی اول این تلفن گویا ـه 10 تا شماره میگه که کار همشون یکیه کلا میشه تو 2 تا بخش خلاصه ش کرد
بعد هم که پاسکاری کردن شروع میشه !! این به اون،اون به این: دی
من خودم واسه وصل شدن اینترنتم شاید با بیشتر از 10 نفر حرف زدم هیچ فایده ای نداشت آخرشم حضوری پا شدم رفتم تا وصل کردن
+
این خانم شیرزاد هم آخرشه :27:
دهن همه رو سرویس کرده :27:
مخصوصا وقتی که این کتی رو دست میندازه من کلی حال میکنم :27:
انتقام نازنین رو میگیره :31:
دوستان کسی میدونه دلیل اینکه ترانه تیتراژ پایانی رو عوض کردند و شعرش رو تغییر دادند چی بوده دقیقا؟
بحث عشق و عاشقی هست فکر کنم مدیر صدا سیما شکست عشقی داشته اینطوری شده!:27:نقل قول:
چرا از اول و قبل از شروع سریال اینکارو نکردن؟بعد صد سال مناسب ندیدن یا دستور از بالا رسیده؟نقل قول:
جالبه..نقل قول:
عوض کردن؟! تاحالا توجه نکرده بودم:31:
میشه چند بیت از قبلی و چند بیت از الان رو بگید؟