نقل قول:
دقیقا موافقم
من آکتروس بازم و از اسکانیا خوشم نمیاد. زشت و بی ریخته .
Printable View
نقل قول:
دقیقا موافقم
من آکتروس بازم و از اسکانیا خوشم نمیاد. زشت و بی ریخته .
اينا خودشون نمي فهمند چكار مي كنند هر روز يك تاريخي ميدن
اين طوري كه اينا كار مي كنند اين 59 روز مي شه 159 روز:13:
جاده ها كه چپست من كه اينجوري اصلا دوست ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگر بتونید این بازی هارو ویرایش کنید و زبانش رو فارسی کنید خیلی عالی میشه ..:31:
لطفا چند تا عکس از VOLVOبزاریننننننننننننننننن نننننننننن
تو کشور انگلیس این طوره بیای بیرون جاده ها بازم از راست میشن.چند تا عکس هم داره که از راست داره حرکت میکنهنقل قول:
اينم يك عكس از اسپرت كردن بنز
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
سلام این دوتا عکس از داخل آکتروس توبازی ets2
ویدیوی کوتاه از یکی از امکانات جدید بازی : ( شاید قبلا دیده باشین حالا گذاشتم واسه اونایی که ندیدن .)
[HTML]http://s2.picofile.com/file/7325366769/videoplayback_2.flv.html[/HTML]
سلام عکس های جدید نیومد؟:5::42::thumbsup:
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
سلام عکس های جدید نیومد؟:5:
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
لطفا یه فیلم دیگه ازبازی بزارین؟
نقل قول:
عزیز اینجا دوستان وقت نداشته باشن هم عکس بزارن شما خودت برو اینجا تمام عکس های جدید رو میذاره
سلام بلاخره این بازی به بازار عرضه شد و لینک دانلود بازی رو در زیر قرار داده ام:40:
نقل قول:
این لینک هایی که برای بازی دادی توسط خودت تست شده؟
بازی نصب شده؟
کرک داره؟
Euro Truck Simulator 2 واقعی هست یا نه؟
چون من چک کردم خبری نبود
چون از این لینک های سر کاری توی تورنت خیلی هستش خیلی وقته این نوع لینک ها رو میذاره به عنوان Euro Truck Simulator 2 ولی صحت نداره
عکس جدیدی نیست حالا با همینا سر کنید
ببخشید چرا عکس ازماشین های دیگه نمیزارین؟ مثلا MAN , DAF , RENOLT , :11:
تو عکس های مربوط به 2012 همیناست (اگر اشتب نکنم ) :نقل قول:
سلام دستتون درد نکنه اما اگر بازی جدید تری اومد خبر بدید دمتون گرممممممممممم:5::20::31::46::10:
راستی عکس های volvoپیدا نکردین؟
سلام خیلی عکس های توپی گذاشتین دمتون گرررررم:8:
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
:19:چرااین سایتها فیلتره؟:18::wac::wub::whistle::24:
عزیز اینجا چت رو نیستا!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر اون حرف هارو در پروفایلتون ادامه بدین بهتر هستش
آخرش این بازی اومده یا نه ؟
نقل قول:
نه نیومده مرداد ماه میاد
سلام اقا اخرین ورژن این بازی 1.03 هست؟نسبت به german truck چطوره؟من german رو نصب کردم کامیون ها مثل لاکپشت حرکت میکنن ایا این عادیه یا اوایل بازی این طوریه؟
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز هنوز این بازی نیومده که بخواد ورژنش مشخص بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستتون درد نکنه تا میتونین عکس بذارین حداقل سبک تر میشیم{اسکانیاهاشو بیشتر}
سلام بچه ها من دارم یه وبلاگ میسازم زیاد وقت نمیکنم روش کارکنم ولی یه سری از عکسهای بازی ets 2رواگذاشتم هنوز کاملش نکردم اگه دوست داشتید یه سربزنید عکساش بدنیستند اینارو ببینید تا یه خبرخوبی ام بهتون بدم
سلام خسته نباشید میخواستم ببینم هنوز عکس از داخل وبیرون ماشین های دیگه نیومده؟
لطفا زود تر جواب بدین.:46:
سلامی دوباره ..بچه ها من میخوام یه فایل نصبی رااز هاردم آپلود کنم تا شما نصبش کنید چه جوری باید انجام بدم سایتی هست
ایول داداش :5: فکر کنم کل عکسای scs رو آپ کردی تووبلاگت از این به بعد اونایی که چیز چی ان ندارن میتونن بیان تو وبلاگ شما از عکسا فیض ببرن :31:نقل قول:
فقط اگه ویدئو هاش روهم بذارین دیگه شدی خود scs یه وقت دیدی خود بازی روهم عرضه کردی .! حالا این فایل نصبی چیه می خوای بذاری واسه دانلود ؟
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
عکس جدیدی نیومده ولی این دوستمون کل عکسای این بازی رو گذاشته تو وبلاگش برین اونجا ببینین .نقل قول:
سلام تشکر میکنم از سایتی که معرفی کردین.:20:
بااجازت رفیق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بهت برنخوره میخوام تمام ویدو های بازی ets 2را بهتون نشون بدم برو حال کن بابچه محلات
دستت درد نکنه ولی من دیدم گفتم واسه اونایی که چیز چی ان ندارن . ولی به هر حال دمت گرم .نقل قول:
نگفتی اون فایل نصبی چی بود ؟
دوستان این بازی در مقایسه بازی 18 wheel Extreme Trucker 2 چقدر فرق داره و بهتر هست؟
:31:سلام مثل این که پراید رو با بنز c200 مقایسه کنی:31:یورو دو فوق العاده هستش:27:نقل قول:
یعنی اینقدر؟:31: ولی این بازی 18 wheel هم بازی خوبیه ها ولی گیم پلی اش یکنواخت میشه وگرنه گرافیکش بد نیست.. حالا لینک دانلودش رو داری به من بدی.:31:نقل قول:
عکس هاش که دیدم فوق العاده بود.
این وبلاگی که معرفی کردید خیلی عای بو دمتون داغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ غ
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سایتی است که تمامی ودیو های یورو تراک 2 هستش منتهاش فیلتر بااین فایل نصبی من راحت وبدون سرعت کم میتونی از دیدن ودیو هاش لذت ببری اسم برنامه من هم socs هستش
اینم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]