آقا دمت گرم نمیدونستم میشه این کاروکرد ممنون:11:نقل قول:
آقا دمت گرم نمیدونستم میشه این کاروکرد ممنون:11:نقل قول:
من هم موافقم اگه قراره مقایسه ای انجام بگیره باید شرایط اون کاملا یکسان باشهنقل قول:
بهتر بود عکسهایی رو میذاشتید که از یک مکان یکسان گرفته شده!
اینم در شرایط یکسان
ark
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
galaxy ii
ark
galaxy ii
اینم منبع
اینم تمام عکسهای مقایسه ای ارک وگالاکسیه 2کد:http://www.xperiablog.net/2011/04/27/camera-showdown-samsung-galaxy-s-ii-versus-xperia-arc
کد:http://up.--------.com/images/c91e9svzrq41g1atgd08.rar
حامد جان منم موافقم که شرایط باید یکسان باشه اما دیدیم که بازم s2 بهتر بودنقل قول:
یکی از دوستای من arc رو خریده خدایی خیلی خوشگله اما همون طور که قبلا هم گفتم رقیب gs1 هست ن 2:46:
دوستان کسی پک نرم افزاری کامل واسه آندروید سراغ داره؟
سلام دوستان:5:
ویدئو:
کد:http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=17ajk4LYgTc
سلام:5:نقل قول:
دوست عزیز مگر قرار هست که با هم معامله کنیم یا سر خودمونو شیره بمالیم......
یا قرار حقایق رو کتمان کرد و دیگران رو فریب بدیم!!!!!!!!!!!
شما خودت میگی متعصب نباشیم بعد میگی چون فلان برند فلان سابقه رو تو صنعت دوربین عکاسی داشته پس توی صنعت موبایلم همون نتایج رو باید ازش انتظار داشته باشیم!!!!!!!
آخه مگر سنسوری که برای موبایل ساخته میشه یکی هست با سنسوری که برای دوربین عکاسی ساخته میشه یا اصلا کل ساختار و نحوه عملکرد یک دوربین عکاسی با یک دوربین موبایل یکی هست؟(اگه یکی هست خوشحال میشم با دادن منبع اطلاعات کم منو افزایش بدی) یا در مبحث دوربین فقط صرفا سنسور مهم هست؟
اخه واقعا این استدلالت منطقیه!!!!!!!!!!!!!!!
در حالیکه توی دنیای واقعی موبایل اتفاقا نه تنها این برند محبوب شما نتونسته موفقیت مناسبی و سهمی قابل توجه از بازارو کسب کنه بلکه حتی در زمینه دوربین موبایلم انچنان فرقی با رقیبان خود نداشته وحتی در بعضی مقایسه هایی که توسط سایتای معروف بین دوربین موبایلها صورت گرفته پایین تر از سایر رقبا هم عملکرده .غیر از اینه؟؟؟
این جملت رو نگاه کن:
شمایی که دیگران رو پند و اندرز میدی وقتی هیچکدوم از این دو تا گوشی رو نداشتی که عکساشونو با هم بگیریو مقایسه کنی بر طبق کدوم مدرک و سند و منطق این جمله رو نوشتی؟؟!!!نقل قول:
هر چه قدر هم که دوربین گالکسی خوب باشه در مقابل آرک کم میاره دیگه
این حرفت که داد میزنه یک فرد متعصب هستی, !!!
مورد بعد اینکه بحث دوربین شامل عکسبرداری و فیلمبرداری میشه.
میخوام بدونم کدومیک از برندهایی که اسم بردی در حال حاضر گوشی دارن که مشخصات و قابلیت فیلمبرداریش مشابه گالاکسی اس 2 باشه؟
در مورد طراحی هم بحث بیشتر سلیقه ایی هست و سلیقه افراد مختلف باهم متفاوته و نباید سلیقه خودمون رو به دیگران تحمیل کنیم. اتفاقا این طرح سه دکمه سونی اریکسون واقعا به نظر من تکراری و خسته کننده شده که اکثر گوشیهای اندرویدیه این برندو شامل میشه.
خیلی خوب هست اگر بتونی منبعی برای این حرفت بیاری چون بنظر من این کاملا یک حرف متعصبانه و صرفا ناشی از علاقمند بودن بیش از اندازه و غیر واقعی نسبت به یک برند هست(چون بحث طراحی بیشتر بحثی است سلیقه ایی و در مورد دوربینهای عکاسی هم شرکتهای قدری همچون Canon و Nikon و غیره وجود دارن که در رده های مختلف دوربین جایگاه های برتر رو به خودشون اختصاص دادن) :
ضمن اینکه اول شما ثابت کن سونی و سونی اریکسون یک برند واحدن که طراحی های سونی اریکسون رو سونی انجام میده بعد بحث سونی اریکسون رو به سونی ارجاع بده !!!نقل قول:
همیشه سونی در طراحی و دوربین حرف اول رو زده
همینطور حالا مثلا فلان گوشی یک برند طرحش خوب باشه باید نتیجه گرفت که کل طراحی گوشیهای اون برند خوب هست؟؟!!!!
بنظر من صبر کنیم تا هر دو گوشی بیان و عکسای دوربیناشون مقایسه بشه و بعد راجع بشون قضاوت کرد .
دیگه فک نمیکنم بحثی رو دوربین باشه و عوام فریبی سونی مشخصهنقل قول:
من هم موافقم اگه قراره مقایسه ای انجام بگیره باید شرایط اون کاملا یکسان باشه
بهتر بود عکسهایی رو میذاشتید که از یک مکان یکسان گرفته شده!
آرک یه گوشی فانتزیه و کاربردی نیست و وقتی طرفداراش کم میارن میگن نمیشه از دیزاینش گزشت!
همه ضعفهارو میخان با دیزاین به اصطلاح قشنگش پوشش بدن
اصلاً سونی کارش فانتزی کاریه
x10 میزنه اونموقع که تو اوجشه کاربر میخاد بازی مولتی تاچ کنه این نداره ... gpu ش اندازه گوشی 250 تومنی سامسونگه :27:
فقط به اصطلاح دیزاینش خوبه ... دیزاینو باید بزاری در کوزه آبشو بخوری دوست عزیز
خودتم اگه واقعاً تعصب نداشته باشی به خاطر یه دیزاین نمیری یه گوشی فانتزی بخری
آرک همون x10 ه فقط 2 تا اسم بهش اضافه کردن exmor و bravia engine بعدم طرف میگه سامسونگ میخاد با دو هسته ای پول مردمو بکشه ... اتفاقاً این سونیه که با دوتا اسم میخاد پول مردمو بخوره
دوربين gs2 آدم رو ديوانه ميکنه شما يه سرچ کوچولو بزن تو you tube بزار رو 1080p ببين چقدر زيبا فيلم و عکس ميگيره راستی صدای فيلم برداری هم همون شد که حدس ميزدم استريو به گفته فون ارنا .
اين جيگر نه تنها امسال بلکه سال 2012 هم با mali-400mp تو ليست گوشی های محبوب خواهد بود
امیدوارم این دیگه به لگ فیکس نیازی نداشته باشه....:5:
داداش لگ فیکس چیه؟:18:نقل قول:
آقا چرا کلید کردین به مقایسه ی آرک و گالکسی اس2!
آقا آرک الان 640 و با عرضه ی گوشیهای دو هسته ای افت بیشتری پیدا میکنه!
فکر میکنید آرک و گالکسی توی یه بازه ی قیمتیند؟!
آرک یه گوشی تک هسته ایه در حالی که گالکسی یه گوشی دو هسته ایه!
فکر میکنید که اونها توی یک توان سخت افزارین؟!
چه معنی داره که دو تا گوشی کاملا متفاوت از هر لحاظ، که حتی توی یک موضوع هم با هم مشترک نیستند با هم مفایسه بشند آخه!
من عکسهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که ملاحظه میکردم متوجه شدم دوربین آرک نویز زیادی داره و متوجه شدم که شاترش از s2 بازتره و نور بیشتری رو جذب میکنه
ولی در کل نویز s2 کمتره و به نظر من این مهمتره
مطمئن باشید نداره چون فرمت سیستمی این گوشی برخلاف گالاکسی1 ext4 هستنقل قول:
توی فرمت پارتیشن ها از rfs یا jfs خبری نیست و همه ext4nj و ext4 و ext2 هستن
خبری از عرضه نیست؟
انگار هنوز از کره بیرون نزده نه؟
ديروز 4 مي بود و قرار بود كه تو دبي عرضه بشه
كسي خبر داره كه اين اتفاق افتاده يا نه؟
باشه منم گفتم که اگه منطقی بگین ما قبول میکنیم من طبق عکس هایی که قبلا از این دو تا دیدم ارک رو بهتر دیدم اما با این عکس هایی که شماها گزاشتین واقعا حرفی واسه گفتن نداشت
در ضمن من اصلا هم متعصب نیستم تو جواب اون دوستمون
شما با مدرک نشون دادی که گالکسی بهتره منم قبول میکنم
حالا وقتی گالکسی هم اومد بهتر از این میشه قضاوت کرد
آقا من یه چیزی رو نمی فهمم!!! چرا اینقدر رو دیزاین آرک تاکید دارین!؟ باور کنید من از همون اول از قیافش خوشم نیومد، X10 ازش خوشگلتره.....
در ضمن یکی از مهم ترین فاکتور ها توی طراحی ارگونومیک هست......اگه سونی طراح بود، یکم بیشتر تو طراحی گوشیش دقت میکرد:
1. جای لنز دوربین.....
2. محل قرار دادن جک 3.5.....(که توی جیب شلوار دچار مشکل میشه و همینطور استهلاک کابل میره بالا!)
3. المان تنظیم صدا واسه گوشی به این درازی.....آخه شاتر دوربین هم اینقدر کوچیک نیست!!! :دی
4....
اینجا داره از موضوع اصلی منحرف میشه بابا یکی درباره خود گالکسی بگه الان تو چه مرحله ای از فروشه اینایی که خریدن ازش راضی هستن در مورد اینا بحث کنید
کیایی که خریدن؟نقل قول:
اونهایی که تو خود کره هم گوشی و پیش خرید کردن هنوز به دستشون نرسیده!
یعنی اینا الان تو صف Pre-Order هستن ؟!
4 روزه GS II تو کره داره بفروش میرسه .
از امروز هم هرکسی تو انگلیس سفارش داده بوده الان گوشی بهش رسیده .
مخلصیم .
نقل قول:
نوشته شده توسط IranDeliver' pid='1958' dateline='1304610121
گروه ایران دلیور میده 965...تحویل 2 هفته ای....:31:
ای خدا مردم از بی گلکسی اس دوییی:31:
965 خوبه بخريم؟
از كجا ميشه خريد؟
مطمئنه؟
من که صبر میکنم 700 بشه بعد بدو بدو میگیرمش:27:
نقل قول:
عمرا ! قیمتش کاهش زیادی نداره .
مثل گالاکسی ، مگه قیمتش افت ریادی داشت ؟
این هم خیلی باید پایین همون حدود 800 تا 850
سلام دوستان قیمت جهانیش چقدره من اواسط تیر میخوام از فرانسه بخرم
نه نداشت :31:نقل قول:
گلکسی یهو افت کرد من خودم یه ماه پیش 8گیگشو 580 قیمت کردم در صورتی که الان 460 هست.
هر گوشی افت قیمت داره .. یکی زود یکی دیرتر :46:
ميبينم كه ما پا پيش كشيديم اين حسن سه چرخه داره بار ملت بيچاره مي كنه :31:
چه قدر تعصب؟؟؟؟؟؟؟
چه قدر ديد محدود....
چه قدر خز بازي؟؟؟؟؟؟
گالاكسي 2 در سخت افزار بينظيره! هيچ كس هم نميتونه بگه نه!
ولي آخه مگه مجبوريد بگيد دوربينشم بهترين دوربينه؟
طراحيش هم سليقه ايه :31: (براي آدم هاي فوق خوش سليقه البته:31:)
امير سامسونگي تو ديگه عاقل شو! سني ازت گذشته مرد گنده! هنوز داري اين پستاي تعصبي ميدي؟؟؟
حالا هي بشينيد موتو آتريكس رو بكوبيد!
هي آيفون رو بكوبيد
هي فلان گوشي رو بكوبيد....
فکر کنم این سایت ارزون ترین قیمت تا حالا رو زده .
740 دلار !
مخلصیم .کد:http://www.evotronix.com/samsung-galaxy-s-ii-i9100-16gb-unlocked
الان که من نگاه کردم شده 739.95 :31::31::31:
دیدین داره قیمتش افت میکنه
هی بگین عمرا که افت کنه
سلام دوستان:5:
کد:http://www.mobicity.com.au/samsung-galaxy-s2.html
کد:http://threestore.three.co.uk/priceplans.aspx?phonecode=SAMGALII3D
كسي نگفت! 960 بخريم يا نه؟
خب اگه اين ايران دليور از اون ور ميخره خب مطمئنا از اين 740 دلار كه كمتر ميخره مثلا حداقل 720
پس چرا اين ور ميده 960؟؟؟؟
خب نهايتا اگه 100 تومن هم بخوان اضافه بكشن ميشه 800 و خورده اي
حالا فروشنده ها هم حتما از اين بيشتر ميگن!
حالا ما قيمت اروپا نخواستيم ولي خب 850 قيمت خوبيه واسه تو ايران اگه جاهاي ديگه 740 باشه
يكي بگه كه چيكار كنيم؟
راستي آخرش ما نفهميديم دبي اومده يا نه؟
اگه اومده قيمت اونجارو به درهم بدين
راستي قيمت 32ش مشخص نشد؟
بله داداش.تو امارات رليز شده.البته اين سايت زده فردا.
نه بابا براچي 960 بخريم.قيمت جهانيش بين 700 تا 800 دلاره.اينجا نهايتا 850-880 باشه.فقط كافي يكي دو هفته صبر كنيم.کد:http://www.expansys.ae/samsung-i9100-galaxy-s-ii-16gb-209114/
مگه يادتون نيست! arc چند روز بعد رليز جهانيش اومد؟ايران 3-4 روز.اولش 850 بود بعد يك هفته شد 750 بعد 2 هفته 650 ...
اينم همينجوره فقط فرقش اينه كه رليز جهاني نشده.منطقه به منطقيه. ):
من كه پسر عموم تا دو هفته ديگه از مالزي مياد.خدا كنه اونجا تا اونموقع رليز بشه.
امروز شماره ي نمايندگيهاي سامسونگو بهش دادم زنگ بزنه بپرسه.
ایران دلیور نا.....هزینه گمرک رو حساب نکرده:19:نقل قول:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ... ، سامسونگ در مدت سه روز پس از عرضه گوشی Galaxy S II در کره جنوبی از رقم فروش شگفت انگیز 120 هزار دستگاه از این گوشی خبر داد. با در نظر گرفتن تعداد 200 هزار دستگاهی که هفته گذشته پیش فروش شد می توان در حال حاضر آمار فروش Galaxy S II را 320 هزار در نظر گرفت که به این ترتیب آمار فروش آن از iPhone 4 در کره حنوبی فراتر می رود.
در بین اپراتورهای کره جنوبی SK Telecom با فروش 65 هزار دستگاه بیشترین میزان را به خود اختصاص داد و پس از آن اپراتورهای KT 40 هزار و LG U+ 15 هزار دستگاه Galaxy S II به فروش رساندند. سال گذشته گوشی Galaxy S در سه روز اول عرضه خود در کره جنوبی تعداد 70 هزار دستگاه به فروش رساند.
سلام من تازه عضو شدم:2::2:
خب ديگه اگه تو دبي اومده واسه ايران حكم رليز جهاني رو داره :31:نقل قول:
حالا جدي آرك3-4 روز بعد از رليز جهاني اومد ايران؟؟؟:18:
دوستان مشکل سه دکمه و این حرفا نداره که ؟