راستي من نميدونم .من تو سرنوشت بازي هم خوندم كه وقتي دارن دفنت ميكنن شما بلند ميشي و همه رو ميكشي.ولي تو گيم من من حتي چند بار امتحان كردم ولي كشيش دعا رو ميخوند و منم ميرفتم تو قبره و همه چي تموم ميشد.من كجا رو اشتباه مي كردم؟لطفا راهنمايي كنين
Printable View
راستي من نميدونم .من تو سرنوشت بازي هم خوندم كه وقتي دارن دفنت ميكنن شما بلند ميشي و همه رو ميكشي.ولي تو گيم من من حتي چند بار امتحان كردم ولي كشيش دعا رو ميخوند و منم ميرفتم تو قبره و همه چي تموم ميشد.من كجا رو اشتباه مي كردم؟لطفا راهنمايي كنين
دوست عزیز! اگه بخواین که مامور 47 بلند بشه (اگه اشتباه نکرده باشم) کافی هست کلید های W و S رو یک در میان فشار بدین.نقل قول:
امتحان ميكنم حتما
شما مطمئني چون من هركاري كردم بلند نشد
آره دوست من.ببین اون جونش که هی کم می شه تو باید همینطوری پشت سره هم یه دگمه رو بزنی (فکر کنم دگمه بالا بود) اگه این کارو بکنی می بینی که جونش آروم آروم زیاد می شه تا به بیشترین حد برسه.بعدش بلند می شه و ...
ممنون آره همين كارو ميكردمك جونش زياد ميشد و لي بازم برميگشت.
گرفتم مرسي
راهنمای کامل بازی هست ؟
خیر ... راهنمای کامل بازی در این تاپیک قرار داده نشده.نقل قول:
شما در هر قسمت از بازی که مشکل داشتید, مطرح کنید.
آقا یه سوال :
هیچ پچی ، ترفندی ، چیزی نیست که بشه وسط یک مرحله سیو کرد ؟؟
چون میدونید که وقتی یه مرحله رو شروع می کنی باید تا تهش بری که اینجوری باید یه 2 ساعتی بشینی پاش اگه چیزی سراغ دارید بگید که خیلی کمک بزرگی کردید ..........
با تشکر
امکان save بازی در حین مرحله وجود داره ولی بعد از خروج از بازی save ها حذف میشه.نقل قول:
شما چاره ای جز تموم کردن اون مرحله با همون save ها در همون وقت رو ندارید.
نمیدونم چرا اینجوری می کنن خب می مردن سیو وسط یازی میذاشتند............اه
من این بازی رو با لپ تاپ با سی پی یو 1.6 دوال و 2 گیگ رم و گرافیک ایکس 1100 ای تی آی بازی میکنم چرا انقدر ریپ میزنه ؟! استارکر رو خیلی رون اجرا میکردم ؟!
با با دو هسته ای 1.8 البته تو پی سی ریپ میزنه -مثل اینکه یه پچ لازم داره
پیدا کردید به منم بدید خیلی دوست دارم تمومش کنمنقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می گم چون با گرافیک جی فورس بهتر میاد. البته این بازی کلا مشکل رو داره.
بازی بدی نیست ولی من با هیتمن 2 بیشترد حال کردم
نمیدونم چرا اینجوریه .گرافیک شما چیه مال من 5500 ولی با Ati 1100 هم همین جوریه
این بازی رو تموم کردم آخرش مگه مامور 47 نمی میره!!!وقتی دمو می شه 47 تو تابوته تا آخرشم دمو رو دیدم ولی...!!!
دوستم گفتش آخرش زنده می شه و همه رو می کشه دیانا هم کمکش می کنه
لطفا آخرش رو توضیح بدین؟!
وقتي كه دمو رو نشون ميده اگه دكمه W رو پشت سر هم فشار بديد هيتمن بلند ميشه و بازي ادامه پيدا ميكنه .....
اون قسمت اخر که صدای ضربان قلبش میاد باید دوباره هیتمن رو احیا کن
البته دست خودته
میتونی بزاری بمیره یا میتونی دوباره زندش کنی
آره اونجا مامور 47 با زدن پشت سر هم w پا ميشه...بعدش بايد چند نفري رو بكشي ...آخرشم بايد اون يارو تو ويلچر بودو بكشي...محيط مرحله آخرشم خيلي قشنگه با يه موزيك بسيار عالي....تو انتها هم يه دمو نشون ميده كه معلوم ميكنه بازي نسخه ي بعدي هم داره...:46:...ما كه منتظريم...نقل قول:
سلام
آقا من مشکل سیو کردن دارم
وقتی توی Save Game سیو میکنم (همونجا که 3 تا جا برای سیو کردن داره) وقتی از بازی میام بیرون دوباره وارد میشم اصلا سیو ها نیست آیا باید کار خاصی رو انجام بدم یا اینکه این سه تا سیو فقط موقتی هستند یعنی اینکه تا مرحله رو رد نکردیم این سیو ها دائمی نیستند؟
ممنون از شما
:11:
امکان save بازی در حین مرحله وجود داره ولی بعد از خروج از بازی save ها حذف میشه.نقل قول:
شما چاره ای جز تموم کردن اون مرحله با همون save ها در همون وقت رو ندارید.
سلام
یه سوال داشتم :
این بازی ارزش بازی کردن رو داره ؟ یعنی ارزش پول خرج کردن رو داره که بریم بخریمش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
هیچکدوم از هیتمن های 1 یا 2 یا 3 رو بازی کردی؟ ازشون خوشت اومده؟ اگر از سبک هیتمن بدت نیاد, Blood Money واقعا خوبه و بهت می چسبه.
مخصوصا امکانات و تجهیزاتی که بهش اضافه شده کاملا اونرو از شماره 3 بازی بهتر میکنه. با اینکه بازی مال حدود 2006 هه اما مطمئن باشید پیشرفته است و در حین بازی اصلا احساس عقب موندگی نمی کنید. تنظیم اسلحه ها و بستن تجهیزات, گرافیکش, انواع روشهای کشتن, مخفی کاری و ... اونقدر حال میده که از بازی کردنش خسته نشید.
من که توی موضوع قاتل حرفه ای سری Hitman رو بهترین بازی می بینم و واقعا بهم حال میده.
سلاح مورد علاقه من: کلت کوچک (تا حد امکان ساده) + صداخفه کن.
راستی من با دانلود آفلاین این بازی رو رایگان گرفتم, نمی دونم شما قراره چقدر براش هزینه کنید. شاید برای شما نصرفه.
...
فیلم هیتمن هم مدتی پیش (2007) ساخته شد. اگر اهل بازیش بودین فیلمش رو هم ببینید حس خوبی میده. فقط, یک عنصر که توی بازی هاش اصلا مطرح نبود به فیلم اضافه شده. شاید برای جذابیت فیلم.
...
موفق باشید.
بازی هیتمن 4 چند تا مرحلست؟
سیو یا ترینرشو دارین؟
نقل قول:
اگه وژن های قدیمی و یا تو این سبک بازی؛بازیهایی رو کرده اید چرا که نه؟!!!نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم این بازی هیتمن 4 که خوب از آب در اومده
من خودم دارم ولی چون یه کم سیستمم پایینه یه کمی بازی کرده ام ...
در ضمن از اینترنت می تونید دان کنید هااااااااااا!
~200meg هستش!
؟
سیو و ترنیر هم ازش هست اگه خواستی واستت میذارم.:20:
نقل قول:نقل قول:خیلی ممنونم:10:ولی 2باره باید از اولش ولی ارزشش رو داره:46:نقل قول:
من فک می کردم این سری آخرین سری هیتمن و مامور 47 باشه:18:ولی نگو...!!!:19:
ایول خیلی خیلی حال کردم:8:
ممنون از جوابتوننقل قول:
با تشکر :11:
2باره تمومش کردم
47 رفتش تو یه مسافرخونه ی چینی و خودش رو جانسون معرفی کرد بعدم صفحه قرمز شد و کردیت بازی اومد منم کانتینیو رو زدم دموی آخرش همین بود یا بعد کردیت هم بازم دمو داره؟!!!
همون دموی آخرش بود دوست عزیز...نقل قول:
نقل قول:این بازی تا اونجائی که یادمه 13 تا مرحله داره...100% هم ارزش بازی کردن دارهنقل قول:
من این بازی رو به کسائی که تا حالا این بازی رو بازی نکردن, توصیه میکنم...بهترین بازی که تا حالا کردم همین بازی بوده...با اینکه بازی رو چندین بار تموم کردم...ولی هنوز چیز های خیلی جدیدی تو این بازی می بینم...مهمترین ویژگی بازی اینه که میتونین هر مرحله رو هر جوری دوست دارین تموم کنید...واقعا دستتون برای به پایان بردن یه مرحله کاملا بازه...
در ضمن من عاشق مامور 47 هستم...شخصیت اول بازی که محبوب ترین و خونسرد ترین و خوش تیپ ترین شخصیت بازی های رایانه ای از نظر منه...محبوب ترین اسلحه ی منم تو این بازی همون سیم خفه کن هست...یکی از پر کاربرد ترین سلاح های بازی هم است..
اگه بتونید با مامور 47 هم شخصیت پنداری کنید که دیگه بازی خیلی بیشتر بهتون می چسپه...واقعا سرتون کلاه رفته اگه تا حالا این بازی رو بازی نکرده باشید
ما که همچنان منتظر خبر هائی از نسخه ی جدید این بازی هستیم...
سلام
میشه ریتینگ هایی که آخر هر مرحله میده رو به ترتیب بنویسید؟(بالاترین کدومه ؟)
می خوام برای هر مرحله قدم به قدم بنویسم با بهترین سبک و بالاترین ریت!(البته هر مرحله رو میشه با ده ها روش تموم کرد هر کسی هم میتونه کمک کنه )
با تشکر
بالا ترین رتینگ به قول شما منم! یعنی Silent Assassin
خب حالا یه سوال:
گفته بودین کسانی که سیستم ضعیفی دارن بعد از وصله 1.2 کرک رو نصب نکنن و از همون راههای حال گیر برن تو بازی
حالا من که سیستمم قوی هست و بازی را با حداکثر بازی میکنم کرک 1.2 را نصب کنم یا نه؟
ممنون.
نصب آخرین پچ نه تنها بازی رو کمی رونتر میکنه بلکه ایرادات و مشکلات بازی رو اصلاح میکنه... نصب این پچ رو کاملا توصیه میکنم.نقل قول:
آقا پچی نیومده که مرحله به بازی اضافه کنه
اخه خیلی زود تمومش کردم
اگه پچی هم هست که اسلحه اضافه کنه ممنون میشم
خیر ... آخرین پچ که برای این بازی اومده همون ورژن 1.2 هست. Mode هم به این بازی نمیخوره.نقل قول:
سلام دوستان
من یک هفتست سر یه مرحله موندم نمیدونم چه کار کنم
نمیدونم مرحله چندمه و اسمش چیه ولی اینطوریه:
فکر کنم یه پارتی هستش که ما باید 2 تا مرد و یکی دیگه که جای عکسش علامت سوال هست رو بکشیم
خوب اون دو تا مرد که یکیشون توی آب نشسته چند تا دختر هو دورش هستند یکیشون هم با کت و شلواره تو یه طبقه دیگه اون دو تا رو میکشم نفر سوم کیه و کجاست؟
واین که من همه اینها رو علنی میکشم یعنی مخفی کاری تو کارم نیست که بی سر و صدا بکشمشون آیا این مشکلی نداره؟ همه رو قتل عام کردم
لطف کنید بگید باید چکار کنم؟
ممنون از شما
:20:
شما باید یه نوار فیلم پیدا کنین.نه این که کسی رو بکشین.نقل قول:
نه بابا جدی؟
یعنی هیچ کدوم رو نکشم؟
خوب این نوار فیلمه کجاست؟
اون دو تا مرد رو همینطوری ولشون کنم؟