اموزش شبکه کردن کامپیوتر با ال ای دی سامسونگ رو میخوام
Printable View
اموزش شبکه کردن کامپیوتر با ال ای دی سامسونگ رو میخوام
دوستان کسی موفق شد کالیبراسیون رنگ تصویر رو درست کنه؟ مشکل تیره شدن تصویر؟
آیا چاره ای جز تغییر مین بورد نداره؟ هزینش چقدره؟
خارجی ها از صفحات شطرنجی استفاده میکنن،کسی تست کرده؟
قابلیت --- و pvr رو روی سامسونگ c630 ساخت مالزی میشه فعال کرد؟!
دوستان عزیز سری 5 سامسونگ 46 اینچ مود یو اس بی دار.
راهی هست --- رو فعال کرد؟ داییم مدل اروپای همین تلویزیون رو داره ،اون میتونه دیجیتال بگیره،البته منوش فرق میکنه،و فارسی هم نداره!
اون کد mute >1>1>9>ok چطور باید زد؟ موقعی که روشن هست دو تا یک میزنی میره رو 11 آخرش هم که9 بزنی میره رو9 !
یک سوال دیگه راهی هست پخش ویدو رو هم فعال کرد چون این مدل فقط موزیک و عکس نشون میده!
لطفااگر راهی بلدین کمک کنید!
نقل قول:
وقتی این دکمه mute رو بزنی بقیه رو که بزنی دیگه روی اونا نمیره ولی باید خیلی سریع این اعداد رو وارد کنی
mute >1>1>9>ok
سلام من TV مدل 6260 خریدم اما مثل مدلهای جدید سامسونگ (اسمارت ) نمیشه وارد اینترنت شد کسی میتونه کمکی بکنه ؟؟؟ ممنون .
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه مودم adsl که داری قابلیت اینو داره که چیز p n توش ست کنی میشه .
اگه نه گرفتار ف ی-ل-ت-رینگ مخابرات می شی.
تا جایی که من میدونم تعداد کمی از مودم ها این قابلیت رو دارن
دوست عزیز اگه ممکنه برای من هم بفرست به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Windows%20Xp/Desktop/%E2%80%AAAttivare%20PVR%20su%20Samsung%20C650%20LC D%E2%80%AC%E2%80%8F%20-%20YouTube.flv
من یه سامسونگ d5500 گرفتم
میشه راهنماییم کنین که چجوری کانالای دیجیتالش فعال میشه؟
hotel مود رو موقعی که با این کد هم وارد میشی inf0>menu>mute>power هم میاره ،فرقی داره با اون هتل مود؟نقل قول:
من از پست های اول متوجه نشدم باید برا --- دیقیقا باید چی رو فعال کرد؟
برا پخش فیلم چی؟
سلام دوستان من یک LCDسام سونگ مدلLA32C450خریدم منو فارسی نداره واز پیام هاونوشته های بالا هیچی گیرم نیومد لطفا در موردمنو مخفی هم راهنمائی نمائید متشکرم
من با d5500 این کارو کردم اما بازم کانالای دیجیتال رو پیدا نمیکنه:41:نقل قول:
این کاری که گفتینو من انجام دادم
اما کانال دیجیتال پیدا نمیکنه:41:
سلام
عزیز منطقه رو روی استرالیا بگذارید
نتیجه رو هم اعلام کنید
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
سلام دوستان. من یه ال ای دی 46d5500 گرفتم ولی متاسفانه با دستکاری که توی منوی مخفی انجام دادم کالیبراسیون رنگهاش به هم خورده و تصویر تیره شده. کل صفحات این تاپیکو خوندم ولی عکسی از منوی این مدل توش پیدا نکردم. ممنون میشم اگه یکی از دوستان که این مدلو داشته باشه برام از قسمت تنظیمات adc/wb یه عکس بذاره. با خوندن مطالب دوستان متوجه شدم که این مدل تیونر دیجیتال نداره و متاسفانه من با دیدن کانال یابی دیجیتال توی منوش گول خوردم. خیلی حالم گرفته است چون یه پاناسونیک 42 مدل یو20 داشتم که واقعا گیرندگیش عالی بود و دیجیتال هم میگرفت ولی فروختم و اینو گرفتم که نسبت به قیمتش اصلا ازش راضی نیستم بخصوص اینکه این مشکل هم براش پیش اومده.
لطفا راهنمایی کنید دوستان
سلامنقل قول:
تو منوی مخفی منطقه رو روی استرالیا بگذارید تیونر دیجیتال فعال میشه
من وقتی هتل مد رو روشن میکنم بازم هیچ چیزی زیر Hotel Option تو سرویس منو نمیاد
C630
كمك لطفا
سلام
من 1 ua46c8880 xr دارم دیروز از 1008 به 1014 ارتقا دادم ( فایل رو از سایت رسمی سامسونگ ایران گرفتم و مال سری c8000 هست)
الان 3d درست عمل نمی کنه چیکار کنم ؟
اگه reset factory کنم درست میشه؟ یعنی به ورژن قبلی بر میگرده؟
دوستان عزیز، این نصیحت رو بشنوید و وارد منوی مخفی HD TV هاتون نشین.نقل قول:
با وارد شدن به این منو، نه تنها چیز خاصی بدست نمیارین، خطر بزرگی هم خواهید کرد که ممکنه به تلویزیون شما آسیب بزنه. همونطور که من و چندین نفر از دوستان دیگه با این مشکل مواجه شدیم.
من یک تلویزیون LED 40C7770 داشتم که با وارد شدن به منوی مخفی، به حالت کما رفت و دیگه بر نگشت و نیاز پیدا کرد به تعویض Mainboard که حدود 280 هزارتومن هزینه داره.
دوستان واساتید سایت
بلاخره کسی پیدا نشد که اپشنهای سرویس منو ua40d6600wr را فعال کنه
امروز یکی از دوستانم ua46d7000خریده بود داخل سرویس منویش رفتم درست مثل d6600 خودم سرویس منویش بسته بودند
هیچ کدام از منوهایش نمی شد فعال کنی
اگر از دوستان کسی چیزی در این باره داره ما را راهنمای کنه
آیا کسی نیست این مدلها را داشته باشه من تابحال چهارتاش دیدم مال چهارتاش بسته بودند کسی داره در اینجا مطرح کنه
من یه سامسونگ d5500 گرفتم
میشه راهنماییم کنین که چجوری کانالای دیجیتالش فعال میشه؟
لطفا از اول کامل توضیح دهید
ممنون
نقل قول:
درD5000 هم رو ایران تنظیمه ولی دیجیتال رو نمی گیره
چیکارش میشه کرد تا دیجیتال رو بگیره
salam aval az hame az matalebe mofideton tashakor mikonam ye soal
model led samsung series 6 UA40C9600 ham mitone chanale digital begire ya na?
emkanesho dare?
sakht afzari va narmafzari?
cheikar bayad bokonam?
salam.man led 6900 az bane kharidam.tamame karayy ke goftino anjam dadam.zabano farsi kardam.kanalaye digitalam gereftam ama internet tv ro natonestam faal konam.az ip irad migire.to ghesmate internet nemitonam az meno bezaramesh ro bi sim.faghat ye gozine ba sim ro dare.bi zahmat rahnamayy konid mano.bara ghabliha ham ye donia mamnoooooooooooooon
با سلام
دوستان ما هر کاری کردیم نتونستیم Local Set فعال کنیم
مدل تی وی D7000 2011 هستش ممنون میشم کمکم کنید
Local Set هم روی عراق فعال و روی هیچ گزینه دیگه ای نمیره
زمانی هم که می خام به اینترنت وصل شم میگه دانگل رو وصل کن مگه نباید دانگل داخلی باشد ؟
سلام من یه ua40b7000wrs دارم داخل منو مخفی ریست فکتوری کردم. الان داخل خود منوی تلوزیون بعضی از گزینه ها غیر فعال شذه. مشکل بزرگ اینه که قسمت سرچ کانال های تلوزیونی کاملا غیر فعال شده. اصلا نمی شه وارد شد و کانال سرچ کرد. کسی می دونه باید پیکار کنم په طوری این منو رو فعال کنم؟:41:
شما وارد Hotel Mod شدید و اون رو روشن گذاشتید،وارد گزینه Hotel Mod شید و خاموش کنید گزینه رو.نقل قول:
با دستور زیر وارد شید:
زمانی که TV روشن هست ابتدا کلید MUTE +1+1+9+OK(از چپ به راست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ssoohheeiillجاننقل قول:
d7000وای فای(دانگل) داخلی داره من خودم با وایرلس adsl tpilink با7000 d وصل انترنت شدم
اما درباره local set تا بحال کسی نتو نسته فعال کنه
تا حالا که من هر کاری کردم نتونستم از طریق وای فای وصلش کنم همش ازم دانگل می خاد عکسشو نشون میده ومیگه به یو اس بی تی وی وصلش کننقل قول:
اما درباره local set شاید در سایت های خارجی بشه چیزی پیدا کرد حالا هرکی از دوستان اطلاعاطی پیدا کرد ما رو هم در جریان بزاه با
راستی با اپدیت فعال میشه اصلا اپدیت چی کار می کنه ؟ چه جوری باید تی وی رو اپدیت کنم ؟
با سپاس فراوان
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------
دوست عزیز من led d5000 گرفتم دیجیتالش فعاله ولی کانال پیدا نمی کنه .همون کابل و میزنم پشت انتن دیجیتال (با 68% آنتن) همه شبکه مارو میگیره .
لطف کن و راهنمایی کن به ایمیلم . دستت درد نکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. تلویزیون من هم همین مدل هست، خیلی گشتم ولی نتونستم دیجیتالش رو فعال کنم. ظاهرا سری 5 اصلا تیونر دیجیتال نداره یعنی نمیتونه کانالهای دیجیتال رو بگیره. یه توصیه من به شما اینکه وارد منوی مخفی نشو. تلویزیون من به دلیل دستکاری توی قسمت وایت بالانس توی منو مخفی رنگ تصاویرش غیرواقعی شده. البته دنبال یکی میگشتم که همین مدلو داشته باشه و من بتونم تنظیماتو ازش بگیرم ولی میترسم شما زیاد وارد نباشید و به بلایی که سر من اومده دچار بشید.نقل قول:
از دوستانی که مدل D5500 دارن و با ورود به منوی مخفی مشکلی ندارن خواهش میکنم تنظیمات وایت بالانس رو توی منوی مخفی برای من بفرستن. خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره دریغ نکنه. با تشکر فراوان
نقل قول:
نه دوست عزيز سري D5000 گيرنده ديجيتال داره منتهي نميدونم چرا همه تو فعال سازيش موندن!
تو مشخصات يكي از مدل هاي پرفروشش تو ايران دقت كنين ميبينين كه ديجيتال داره:
کد:http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UE40D5000PWXXU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification#s275_TableView
صد در صد دارهنقل قول:
با اپدیت بعضی مشکلات نرم افزاری بر طرف میشند
برو سایت سازنده اش اخرین فریموراش دانلود کن بعد از دانلود فایل دانلود شده را باز(extract) کن داخل یواس بی
بعد یواس بی را به پشت پنل زده برو داخل menu-support-software upgrade-buy usb پنل ریستارت میشه اپدیت شروع بعد سه چهار دقیقه تمام موقع اپدیت نه پنل خاموش کنی نه یواس بی را بکشی
دوست عزیز ریسک با خودت انشالا اتفاقی نمی افته اینا میگم یهو وسط کار برق بره خدا را چی دیدی
اگر اطلات ندارید این کار نکنیبد
من ودوستم D6600 وD7000 را با اخرین فریمور سایت سازنده اش اپدیت کردیم
سلام دوستان
واقعا تاپیک مفیدی هستش من دارم لذت میبرم و نمیدونستم که تلوزیون من اینهمه قابلیت داره
چند تا سوال از دوستان دارم
1- حالت ریست فکتوری تو منوی مخفی تمام تنظیمات رو برمیگردونه به حالت قبل ؟ مثلا اگر شک داریم چیزی رو دستکاری کردیم با ریست فکتوری میشه مطمئن شد برگشته به حالت اول ؟
2- تلوزیون من c650 هستش و توی منوی مخفی خاصیت 3d رو زده off آیا امکانش هست با روشن کردن این حالت سه بعدی هم فعال بشه ؟
3- اینترنت تی وی رو با موقیت فعال کردم فقط الان میگه باید آپدیت بشه و تو همون حالت میمونه یعنی امکان داره پورت ایران برای آپدیت بسته باشه نمیشه به صورت آفلاین آپدیت کرد ؟ یا وی پی ان ست کرد واسش ؟
ممنون از شما
سری های 5000، اونهایی که داخل ایران با ضمانت به فروش میرسه، گیرنده ی دیجیتال داره.نقل قول:
اما اونهایی که با ضمانت سام سرویس نیست، مثلا تولیدهای مالزی، گیرنده دیجیتال ندارند. به سایت سامسونگ مالزی مراجعه کنید متوجه میشین.
نقل قول:
البته توي سايت مالزي درباره تلويزيوني مثلUA 55 D8000هم نوشته شده ديجيتال نداره!
در ثاني اگه سري 5000ديجيتال ندارن پس چرا امكان جستجو وسرچ تو منوي اين مدل وجود د داره ؟
با توجه به موجود نبودن c6960 در سايز 32 ، مجبور به خريد d5550 شدم كه البته بد هم نيست ولي دلم هنوز پيش C6960 . با راهنمايي دوستان وارد منوي مخفي شدم و البته قبل از هر چيز به همه هشدار دادم كه حرف نزنند وگرنه قاطي مي كنم و تنظيمات بهم مي خوره! ساعت تلويزيون رو هم چك كردم كه صفر بود و CLONE TV TO USB هم كردم و همونطوري كه دوستان گفته بودند، اين مدل قابليت pvr رو نداره. متاسفانه وروديهاش خيلي كمه و يك ورودي AV بيشتر نداره و براي اتصال دو دستگاه كه HDMI نيستند بايد از convertor استفاده كرد. سعي مي كنم تصاويري از منوي سرويس و خود تلويزيون بذارم.
c6900cبا c6960 چه فرقی باهم دارن ؟دوستان لطفا نظر بدن