اون جعبه ابي مال اپراتور orange انگليسهنقل قول:
اون جعبه ابي مال اپراتور orange انگليسهنقل قول:
نقل قول:
بله حرفت درسته اما همیشه قیمت مهم نیست ، شما با ایشون معامله نکردی این رو میگی
من خودم به صورت حضوری ازش خرید کردم ، چون همشهریمه ، تا مدت ها به بقیه می گفتم ازش خرید نکنید که سرتون کلاه میره ، حالا می بینم که با برخی ها چه کارایی که نکرده
این تاپیک رو شما بخون :
یک تاپیک هم جهت گذارش مشکلات از این طرف بوده که الان پاکش کردن ، کاش اون رو میدیدیکد:http://www.forum.persiantools.com/t175357-page46.html
طرف محافظ SGP خریده وسش محافظ 2 هزار تومانی فرستاده :دی
به هر حال من وظیفه خودم دونستم این ها رو بگم ، فکر کنم بهتر باشه این بحث رو بزاریم کنار
ببخشید اگر قوانین انجمن رو زیر پا گذاشتم و این مطالب رو بیان کردم
فکر میکنم مال O2 باشه... تا جایی که میدونم O2 انگلیسیه و Orange فرانسوی... چون یکی از فوامیلمون توی Orange تو پاریس کار میکنه :دینقل قول:
sکلاه بردار نیست دزده خیلیم عوضی اصلا هیچکس سمتش نره که خطرناکه :31:نقل قول:
هم آل دیجیتال و هم اون دوستمون در پرشین تولز مدل انلاک فکتوری رو دارن که غیر 4g هست و جعبش به صورت زیره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نزدیک دیدم
مال هیچ اپرتری نیست جعبه آبی و آنلاک فکتوری هست
دوستان یکی میتونه از این جعبه آبی ها تو آمازون واس من پیدا کنه؟؟؟ :دی
تنکس ;)
يه سري به اينجا بزن كه گفته قراره اين گوشي را اپراتور orange uk به صورت قراردادي به مشتركينش بده و اسمي از orange فرانسه نياورده.نقل قول:
اينم قسمت فروش orange انگليسيکد:http://www.gsmarena.com/motorola_atrix_for_orange_uk_in_may_reduced_price_for_the_docks-news-2529.php
تو اين جعبه ابي ها علاوه بر كابل usb و كابل hdmi يك هدست نيز وجود داره كه تو بسته AT&T نيست .کد:http://shop.orange.co.uk/motorolaatrix
امیر جاننقل قول:
ژیروسکوپ از آیفون 4 به بعد تو محصولات اپل اومده .
اين جعبه ابي ها رو بايد تو سايتهاي فروش اروپايي پيدا كنين مخصوصا انگليسي.نقل قول:
دوستان کسی نمیدونه این موتورولا فوتون هم رو میشه آنلاکش رو گیر آورد یا نه ؟
پیش فروشش شروع شده . گوشی توپیه
کد:http://www0-walmart.letstalk.com/product/product.htm?prId=39249&corpId=511
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www8.wirefly.com/product/sprint/motorola/photon-4g-black
تو اين 2 ادرسي كه گذاشتين فقط براي شركت SPRINT امده و CDMA هست و هنوز نسخه GSM اش نيامده.
مشخصاتش همين اتريكس هست و فقط دوربينش 8 مگاپيكسل شده
دوستان گرامي مثل اينكه سخت مشغول گشتن به دنبال گوشي هستيد و راهي براي خريد ميگرديدو ديگه از اينجا خبري نميگيريد وقت سر زدن به اينجا رو نداريد.
zare جان . خودت چیکارا کردی ! نری بی خبر گوشیو بخری :31:نقل قول:
----------
گوشی توپیه .نقل قول:
اما فعلا" فقط در اپراتور sprint موجو د هست . اونم بصورت قراردادی .
گوشي خريدن ما شده قصه هزار و يك شب.
چه اتفاقهاي كه براي خريد گوشي بر سر ما نيامده . ديوانه شديم .
چرا !؟ مگه چیکار کردی !نقل قول:
به چند نفر از اشنا ها كه دبي بودن براي خريد سپرده بودم ، اونا همه ماشااله اينقدر امروز فردا بهم گفتن كه ديگه يادم رفت چي بهشون سفارش دادم ، يكي هم كه يه خورده سر از گوشي در مياورد دست رد زد به سينه ام.
حالا يه چند روزي كه سفارش خريد را به ايران دليور دادم (كه اينم بايد 3 هفته صبر كنم ) البته اگه از اول به اينجا سفارش ميدادم الان بايد يه ماهي گوشي دستم بود.
راستي من با اداره پست مركزي استان مون تماس گرفتم و بهش گفتم يه گوشي از اون ور برام داره مياد قيمت روي فاكتور گفتم 200 دلار
گفت ميشه 50 هزار تومن بعد كلي زبون ريزي و صحبت از تكنولوژي و غيره گفت تا 50 دلار از گمرك معافيت داره بعدش از 150 دلار گمرك ميگيره و حالا بايد منتظر باشم بياد برم پيشش و حتي شايد كمتر بگيره .
منم پسر عممو فرستادم دبی بره دنبالش :دی 2 جا که رفتنش واسش آسون بود رو رفته اونا هم کلا موتو هیچی نداشتن :دی چه برسه به اتریکس :دی حالا میگه بعدا باید برم جاهای کاردرست ببینم گیر میاد یا نه :|
سلام، سایت گوشی بازار گوشی رو اورده 860 تومنم قیمت زده.
خیلی گرون میده بااااااااوووو... نهایتا قیمتش 600 دربیاد...
خوب . پس به سلامتی گوشی تو راهه . ایشالا ما هم مشکل پولیمون حل بشه یکی به ایران دلیور سفارش بدیم .نقل قول:
- -
شیطونه میگه زنگشون بزنم 4 تا چیز بارشون کنم مثل اینکه سر گردنه است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا پارسا جان تو سر مال نزن . سنسیشن درپیت رو میدن 670 .نقل قول:
خیلی گرون میده بااااااااوووو... نهایتا قیمتش 600 دربیاد...
آتریکس قیمتش 650- 700 در بیاد برای شروع و الان خوبه .
این هم از آپدیت Atrix به جینجربرد:
کد:http://www.motorola.com/Support/US-EN/Atrix%20Upgrade/Atrix-Gingerbread-Update
ایران دلیور فروش ویژه زده 635 تومان همراه با car charger
خوب دوستان رفت جینجر برد و خیلی هم خوبه... توی ایکس دی ای یه توضیحاتی راجع به تغییرات و اینا گفته بود که من اعصابم خورد بود این دو روز نخوندم ولی به زودی ترجمه میکنم...
توی ایکس دی ای ، یه تاپیک زدم در رابطه با اتریکس ، که مثلا در صورت رام ریختن دوباره باید کد آنلاک بخرم و یه سری سوالات اینطوری که هیشکی جواب نداد :| اما یک دوست ایرانی ، با پرایویت مسیج بهم جواب داد و گفت اونایی که با قیمت خیلی پایین فروخته نمیشن همیشه آنلاک میمونن و به لاک بر نمی گردن... بعد از اینکه توی ایکس دی ای رفتم و گفتم که بیخیال فقط همین سوال رو جواب بدین ، یک دوست مهربون خارجی :دی اومد و جواب داد که توی اتریکس رو نمیدونه ، اما توی گوشی های لاکی که آنلاک شدن که داشته ، توی هر کدوم کلی رام عوض کرده اما دوباره لاک نشده... پس از این لحاظ هم خیالم راحت شد و به زودی گوشی دستمه :دی
خوب دوستان رفت جینجر برد و خیلی هم خوبه... توی ایکس دی ای یه توضیحاتی راجع به تغییرات و اینا گفته بود که من اعصابم خورد بود این دو روز نخوندم ولی به زودی ترجمه میکنم...
توی ایکس دی ای ، یه تاپیک زدم در رابطه با اتریکس ، که مثلا در صورت رام ریختن دوباره باید کد آنلاک بخرم و یه سری سوالات اینطوری که هیشکی جواب نداد :| اما یک دوست ایرانی ، با پرایویت مسیج بهم جواب داد و گفت اونایی که با قیمت خیلی پایین فروخته نمیشن همیشه آنلاک میمونن و به لاک بر نمی گردن... بعد از اینکه توی ایکس دی ای رفتم و گفتم که بیخیال فقط همین سوال رو جواب بدین ، یک دوست مهربون خارجی :دی اومد و جواب داد که توی اتریکس رو نمیدونه ، اما توی گوشی های لاکی که آنلاک شدن که داشته ، توی هر کدوم کلی رام عوض کرده اما دوباره لاک نشده... پس از این لحاظ هم خیالم راحت شد و به زودی گوشی دستمه :دی
گوشی شاپ هم میخواد بیاره . البته با قیمت سرسام آور 850 :18:
باز هم صد رحمت به ایران دلیور قیمتش خیلی عالی شده 635
خیالتون راحت باشه در مورد انلاک سیم!نقل قول:
من گوشیم را لاک خریدم و از ebay هم کد انلاکش را خریدم!
کلی هم تا حالا رام عوض کردم!
کلا سیستم عامل به sim lock ربطی نداره!
من حتی رام اپراتور orange فرانسه را روی گوشیم که AT&T هست ریختم و مشکلی پیش نیومده!
چون اکثر رام ها با پارتیشن system و boot کار دارند!
دوست عزیز چطوری خرید کردید ؟نقل قول:
چه قیمتی ؟
برای ما هم امکان تهیه دارید ؟
فکر کنم ایشون از اولین نفراتی بود که از ایران دلیور خریدننقل قول:
قیمت گوشی شاپ خیلی افتضاحه
850!:)) یعنی چه فکری کردن
AT&T-bound Motorola Atrix 4G successor leaks in live shots
We just got wind of a few pictures of an unannounced a Motorola Atrix-like droid. The device looks much like the AT&T's Atrix 4G, but the camera has been boosted to 8 megapixels, there is 1080p video recording and the front screen seems curved much like on the HTC Sensation.
The updated Atrix design is slightly different than the current one - the earpiece shape, the headset jack and Power/Lock combo are repositioned and there is a dedicated camera key, but no fingerprint scanner.
The Atrix 4G successor
The supposed Android 2.3 Gingerbread inside is somewhat different and if there is MOTOBLUR UI on top it is not like anything we've seen so far.
Anyway the most notable differences are in the camera department - it now has an 8 megapixel snapper and 1080p-capable camcorder at its disposal plus a dedicated camera shutter.
There is no info on the chipset yet, but we hope an official announcement to clear that up soon.
source:
[HTML]http://sebbs.it168.com/[/HTML]
[HTML]http://www.unwiredview.com/2011/07/27/new-motorola-atrix-with-8mp-camera-and-1080p-video-recording-coming-to-att/[/HTML]
[HTML]http://www.gsmarena.com/motorola_and_at_t_are_prepping_an_atrix_4g_success or-news-2937.php[/HTML]
همون طور که دوستان گفتند من هم گوشی و هم کد انلاک را از ebay و از طریق ایران دلیور خریدم!نقل قول:
دوستان چند تا بازی تگرا میشه معرفی کنین؟؟؟ از الان بزارم دانلود شبانه که آخر ماه که گوشی میرسه مستقیم نصب کنم :دی
مبارک باشه عزیزنقل قول:
اما هنوز یک رویوو از گوشیتون نذاشتیا :46:
Arma IIنقل قول:
دوستان چند تا بازی تگرا میشه معرفی کنین؟؟؟ از الان بزارم دانلود شبانه که آخر ماه که گوشی میرسه مستقیم نصب کنم
Traniz
Guerrillbob THD
Samurai II
Riptide GP
Fruit Ninja THD
و....
راستی این عکسهایی ه پرشین جان گذاشتن مربوط به نسخه جدید آتریکس با دوربین 8مگاپیکسلی هست که ظاهرش هم کمی شبیه به سنسیشن شده ! و فینگر تاچ هم حذف شده
ایران دلیور قیمتش رو کرد 620 بعد گوشی شاپ .و گوشی بازار هنوز میدن 860 :18:
کد:www.irandeliver.com/forum/Forum-قیمت-روز-جدیدترین-تبلت-ها-ایبوک-ریدر-ها-و-گوشی-ها--67
من امروز این گوشی رو قیمت کردم حدودای 810 تومن تازه خود مغازه دار نمیدونست که atrix یا atrix 4g :41:
اگه نخوای حتی یه کلمه هم از روی جعبه بخونی :31:نقل قول:
از روی رنگ جعبه راحت میشه تشخیص داد. 4جی ها جعبشون نارنجی هست و همگی at&t هستن و با کد آنلاک شدن و غیر 4جی آنلاک فکتوری جعبش آبی رنگ هست و در جعبه هدست هم موجود هست.
نقل قول:
نسخه global الان حدود 760 اینا هست.
4G بودن یا نبودنش هم مهم نیست زیاد ، تو ایران که تا 10 سال دیگه هیچ فرقی نداره!!!