نه سری 4 فول اچ دی نیست، HD ready است.
این هم مشخصات سری های مختلف LED های سامسونگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه سری 4 فول اچ دی نیست، HD ready است.
این هم مشخصات سری های مختلف LED های سامسونگ
سلامنقل قول:
درسته که تکنولوژی پسیو جدید تره و تصاویر 3 بعدی بهتری میده اما به خاطر اشکالاتی که داره و روی تصاویر 2 بعدی اثر منفی داره خیلی از شرکتها از این تکنولوژی استفاده نمی کنند حتی خودرکت ال جی هم تو تلوزیون رده بالای خودش که از پنل های خوب این شرکت هستند از تکنولوژی اکتیو بهره می بره و کیفیت خوب پنل های خودش رو در تصاویر معمولی فدای کیفیت بهتر در تصاویر 3 بعدی نمی کنه .
ضمن این که به هیج عنوان این دوشرکت با هم در ارتباط نیستند البته منظور ارتباطی از نوع زیر شاخه یا بودن یا شراکتی بودنه .
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
نقل قول:
تو LED ها که سری 4 فول نیست و HD اما این جدول شما اگر مربوط به LED ها هم باشه اشتباهاتی داره اول اینکه سایز LED ها تا 55 نه 52 و دوم اینکه از سری 7 به بالا پنل ها 200 هرتز می شوند .
دلیل این اختلاف به جز گارانتی چیز های دیگه هم هست با قیمت 6 میلیون به شما یک سینما خانگی و مودم و اشتراک رایگان می دهند که روی جنس بانه ای نیست و این خودش بیشتر از 1 میلیون این اختلاف رو پوشش میدهنقل قول:
حق با شماست. الان که بررسی کردم متوجه شدم.نقل قول:
تو LED ها که سری 4 فول نیست و HD اما این جدول شما اگر مربوط به LED ها هم باشه اشتباهاتی داره اول اینکه سایز LED ها تا 55 نه 52 و دوم اینکه از سری 7 به بالا پنل ها 200 هرتز می شوند .
رفرنس عکس بالا اشتباه کرده!
LED سری 7 و 8 سامسونگ 200 هرتز است.
البته الان LED سایز 65 هم هست. مثلا 65D8880
با سلام مجدد خدمت دوستان
یکبار این سوالات رو پرسیدم ولی بی جواب موند؛ از دوستان متخصص اگه کسی میدونه ممنون میشم کمک کنه:
در مورد نحوه کنترل مدل 40 اینچ D6960 :
1-اینکه کنترل لمسی هوشمند روی این مدل کار میده یا نه؟
2-از اونجا که کار با اینترنت توسط کنترل معمولی سخت و وقت گیره، هیچ روش دیگه ای وجود داره؟ مثلا استفاده از گوشی های موبایل اندروید سامسونگ و یا Keyboard وایرلس و ...؟؟
3- آیا Application ای وجود داره که با اون بشه فایلهای PDF رو باز کرد؟
با تشکر از شما
سلام
در مورد کنترل لمسی کسی نمی تونه جواب درستی بده چون هنوز وارد بازار نشده اما اگر بیاد 99% روی 6960 هم کار می کنه چون این مدل هیج فرق خاصی با 7770 نداره الا در پنل 200 هرتز و شکل ظاهری
روشی فعلا وجود نداره کیبورد وایرلس که نمیشه روش وصل کرد اما شاید چون می شه راحت از allshare استفاده کرد توی اینده اپیکلیشنی برای گوشی ها بیاد که کار کیبرد مجازی و بکنه اما فعلا که من ندیدم
برای فایل های PDF هم چیزی نیست
این مشخصات این مدله که تو خود سایت رسمی سامسونگ ایران زده :نقل قول:
دیگه نمیدونم !
هر رزولیشن بالایی دلیل بر HD بودن نیست...نقل قول:
البته این مدلی که شما زدی 22 اینچ است.نقل قول:
یکم بیشتر توضیح میدی !؟ پس به 1920 در 1080 چی میگن !؟ 1080 چیه !؟نقل قول:
تا جایی که من می دونم یه تی وی ممکنه رزولیشن بالایی داشته باشه اما اچ دی نباشه.نقل قول:
ممکنه من اشتباه کنم! اما همینقدر می دونم
کلا رزولوشن 1280 در 720 میشه HD ! بالاتر از اون تا 1920 در 1080 هم همون HD میشه ! 1920 در 1080 میشه FULL HD و بالاتر از اونم همینطور FULL HD ه !نقل قول:
تا جایی که من می دونم یه تی وی ممکنه رزولیشن بالایی داشته باشه اما اچ دی نباشه.
ممکنه من اشتباه کنم! اما همینقدر می دونم
اون مدلی هم که خواسته بودن همین 22 بود !نقل قول:
سلام، آقا فرمویرو چجوری روی ال سی دی نصب کنم؟ یه فایل exe از سایت سامسونگ گرفتم، میریزمش روی فلش و فلشو میزنم به ال سی دی ولی اتفاقی نمیفته، روش خاصی داره؟ ممنون
دوستان من زیاد اطلاعات ندارم میخواستم مدل 6920 بخرم بهم گفتن سری 6000 بخر .6000 بهتره دیگه نه؟
SAMSUNG LED TV 2011
دوستان من عجله دارم این پست منو نشون بدید این کارا ینی چی؟
فکر کنم این تاپیک جای مناسبی برای مطرح کردن این سئوال نبود به هر حال 6920 به نظر من مدل معقولی برای خرید و الان قیمتی حدود 1370000 تومان داره اگر حدود قیمت مشخص می کردید شاید می شد انتخاب های دیگه ای هم داشت .نقل قول:
باید بری قسمت Upgrade و بعد usb را انتخاب کنی.نقل قول:
اگر فایل آپگریدت درست باشه، خودش شروع به آپدیت میکنه.
البته دوستان اینجا میگفتند که باید خیلی دقت کنی که فایل آپگرید دقیقا مربوط به مدل تلویزیون شما و حتی اینکه تلویزیونت ساخت کجاست باشه وگرنه دچار مشکل میشی.
سلام ما 4 سال پيش يه سامسونگ 46 خريديم تا آورد خونه ديدم پر گرد و خاك و... خلاصه پشت ويتريني بود كه تا زنگ زدم اومدن عوض كردن ديشب هم براي اتاق خواب يه 32d585 خريدم كه باز تحويل نداد گفت فردا شب مياريم رايگان حالا ميخوام اون كد كه كاركرد تلويزيون رو ميگه بدونم تا تست كنم دوباره كاركرده بهم ندن .ممنون
دوستان با سلام،
می خواستم یه led samsung 46 اینچ بخرم بین مدلهای 6920 و 6940 و 9660 که مقایسه می کنم فقط میزان هرتز اونا فرق می کنه آیا اختلاف دیگری هم دارند؟ و پیشنهاد شما برای خرید با حدود 3 میلیون تومان 46 اینچ چیه؟ برای خرید خیلی عجله ندارم آیا صبر کنم تا مدلهای سال 2012 بیایند یا اینکه با توجه به هدیه های سام سرویس الان بخرم؟ ممنون می شم جواب بدید. :1:
دوسته عزیز شما مدل d7770 بهترین انتخاب واسه شماست از همه نظر نسبت به مدل هایی که گفتید بهتره و قیمتش هم دقیقآ با گارانتی و هدیه های پاییزه ( اشتراک وایمکس و سینمای خانگی ) 2 میلیون 900 هزار تومان هستش!!نقل قول:
مگه D8880 سایز 46 هم داره (البته با گارانتی)؟نقل قول:
مگه باز توضیع شده که هر دقیقه تبلیغ می کنه؟!!!!
دوستان مدل تلویزیون دوست من c575 است. که گویا زیر شاخه c550 است.
من فایل آپدیت c550 را گرفتم
و نصب کردم اما هنوز زیر نویسش فارسی نشده و مربع نشان می دهد.
آیاراهی برای حل مشکل فارسی نشان دان وجود دارد؟
مثلا می توان فایل های srt زیر نویس را دستکاری کرد؟ یا پچی برای زبان فارسی نیست؟؟
باید اضافه کنم که این تلویزیون منوی فارسی دارد!!
موقع پخش فیلم دکمه tools را بزن و وارد منوی زیرنویس بشو و بعد در قسمت رمزگشایی " عربی" را انتخاب کن.نقل قول:
اگر مشکلت حل نشد،
از این برنامه استفاده کن
کافی است که این فایل را دانلود کنید و بعد از اکسترکت کردن، برنامه shPersianSubtitleFixer را اجرا کنید.کد:http://www.persiancall.net/wp-content/uploads/2011/08/shPersianSubtitleFixer.exeWin.zip
بعد فایل زیرنویستان که فرمت srt دارد را به داخل برنامه درگ کنید، خود برنامه بطور خودکار یک فایل با همان نام زیرنویس اولیه میسازد که فقط کلمه edited بهش اضافه شده است
که البته بعدا باید شما زیرنویس اولیه را پاک کنید و نام این زیرنویس را با نام فیلمتان یکی کنید و بعد فیلم و زیرنویس را روی فلش بریزید و به راحتی با تلویزیونتان آن را ببینید.
مشکل من حل شد
چه مشکلی و چطوری ؟نقل قول:
سری 8 ، 46 اینچ ، وارد بازار ایران شده ؟
سلام میشه درباره ال سی دی سامسونگ LA40D575 توضیح بدین؟
من خریدمش ولی تو سایت سامسونگ نیست؟
میشه فیلم ریخت تو فلش بعد وصل کرد به تلویزیون بعد نگاه کرد؟چجوری؟فرمت فیلم چی باشه؟
ممنون
مدل گارانتی دارش را خریدید؟نقل قول:
احتمالا از این مدلهای ساخت ایران است که در وبسایت اصلی سامسونگ نیست.
بعنی هیچ جا نیست.
مثل مدلی که من خریدیم D5550 که این هم هیچ جایی نتوانستم چنین مدلی را پیدا کنم
ولی احتمالا شما میتوانی فایلهای avi و MP4 و حتی MKv را با این تلویزیون ببینی
اگر زیرنویس هم با فرمت srt باشه، کافیست نام فیلم و زیرنویس یکی باشه، زیرنویس هم نمایش داده میشود
فیلم را بریز روی فلش و وصل کن به پورت usb. بعد در تنظیمات Source همان usb را انتخاب کن.
بعد گزینه نمایش فیلم و بعد فیلمت را انتخاب کن و enter بزن.
سلام دوستان
یه مدل تلویزیون سامسونگ C585 گرفتم .
مشکل من از جهت پخش زیر نویس هست ، البته دستگاه پخش ندارم و صرفا به واسطه USB فیلم تماشا میکنم
میخواستم بدونم چطور میشه زیر نویس و فعال کرد توی این تلویزیون ؟
بعضی از زیر نویس ها هم بجای حروف فارسی مربع میکشه ...
دقیق نشدم کدوم فرمت ها هست .
خلاصه هلاکشم بد جور ...
شما باید زیرنویس با پسوند srt بزاری و اسم فایل ویدیویی با اسم فایل زیر نویس یکی باشه در ضمن برو تو تنظیمات subtitle و زبان زیر نویس را فارسی انتخاب کن یا عربینقل قول:
یه مدل تلویزیون سامسونگ C585 گرفتم .
مشکل من از جهت پخش زیر نویس هست ، البته دستگاه پخش ندارم و صرفا به واسطه USB فیلم تماشا میکنم
میخواستم بدونم چطور میشه زیر نویس و فعال کرد توی این تلویزیون ؟
ممنون ازدوست عزیز
..................
یه مشکل هم با یکی دو تا فیلم دارم ، مثلا آوتار و با 1.99 گیگ دانلود کردم ولی توی تلویزیون نشون نمیده اما توی کامپیوتر مشکلی نداره .. فکر میکنم می زد شناسایی نشد در صورتیکه همون فرمت MKV بوده ..
راه حلی برای پخش این فیلم نیست در تی وی ؟
اگه واقعا فایل خراب باشه از چه راه حلی درستش کنم ( البته توی PC پخش میشه )
ممنون
سلامنقل قول:
یه مشکل هم با یکی دو تا فیلم دارم ، مثلا آوتار و با 1.99 گیگ دانلود کردم ولی توی تلویزیون نشون نمیده اما توی کامپیوتر مشکلی نداره .. فکر میکنم می زد شناسایی نشد در صورتیکه همون فرمت MKV بوده ..
راه حلی برای پخش این فیلم نیست در تی وی ؟
اگه واقعا فایل خراب باشه از چه راه حلی درستش کنم ( البته توی PC پخش میشه )
عزیز شما باید ببینی اون فیلمی که میگی با چه مشخصاتی ریپ شده و اصلا مشخصات صوتی تصویری اون فایل mkv با حالت های قابل پشتیبانی توسط تلویزیونت می خونه یا نه.
در نهایت میتونی با یکی از نرم افزار های تبدیل ویدیو اون رو به avi تبدیل کنی که دیگه صد در صد میخونه ولی اگه سیستمت پایین باشه فکر کنم یه 5 تا 6 ساعتی تبدیلش طول بکشه :18:
بالاخره بعد یک سال تحقیق! امروز D7770 گرفتم میگم من 60 تومان اضافه دادم برای کابلی بنام srt که فروشنده میگفت کیفیت بالاتر نسبت به کابل HD داره و بعضی از امکانات D7770 با این کابل راه میفته کسی اطلاعاتی داره ؟
همانطور که دوستمون گفتند، فرمت زیرنویس باید srt باشد و اسم فیلم و زیرنویس دقیقا یکی باشد.نقل قول:
مثلا اگر فیلمتان
Avatar.2009.720p.BDRip.XviD.AC3-ViSiON
است
اسم فیلمتان و زیرنویس میشود
Avatar.2009.720p.BDRip.XviD.AC3-ViSiON.mkv
Avatar.2009.720p.BDRip.XviD.AC3-ViSiON.srt
دقت کنید که پسوند فایلها عوض نشود.
بعد در هنگام پخش فیلم دکمه tools را از روی کنترل تلویزیون ( ریموت) بزنید تا تنظیمات زیرنویس فعال شود.
بعد در قسمت Encoding یا رمزگشایی تلویزیون ، زبان " عربی" را انتخاب کنید.
چرا کسی جواب منو نمیده؟
گفتم که ایا 6920 از روی فلش مموری 3d پخش میکنه یا نه؟ و اینکه میشه این هدایایی که همراهش هست رو نگرفت و بجاش تحفیف گرفت؟> ممنون .
بله از رو فلش هم 3D پخش میکنه !نقل قول:
چرا کسی جواب منو نمیده؟
گفتم که ایا 6920 از روی فلش مموری 3d پخش میکنه یا نه؟ و اینکه میشه این هدایایی که همراهش هست رو نگرفت و بجاش تحفیف گرفت؟> ممنون .
مودم و عینک 3 بعدی و فیلم 3 بعدی رو باید بگیری ! فقط سیتما خانگیرو بر میدارن از روش اگر بخوای !
دمت گرم بابت جواب دادن ... نمیدونی چقدر بر میدارن؟ ...نقل قول:
همون قیمتی که تو بازار باشه بر میدارنش !نقل قول:
تی وی رو از کجا تهیه کردی ؟نقل قول:
در مورد کابل یه تصویری ازش بذار