من نمي دونم تو مبدل ps2 چجوري كار ميكنه . من اگه كارش بندازم 2 سوته برات تراينرشو كار ميندازمنقل قول:
Printable View
من نمي دونم تو مبدل ps2 چجوري كار ميكنه . من اگه كارش بندازم 2 سوته برات تراينرشو كار ميندازمنقل قول:
با نرم افزار ArtMoney میشه این کار رو انجام داد البته فقط بر روی کامپیوتر این عمل اجرا میشه.نقل قول:
من فقط مي گم با كدوم گیم شارک مي توني روز كاري كار گرارو زياد كني . اگه مي شه بگو
من تو ps2 بازی می کنمنقل قول:
خوب نرم افزار زياده ولي كار كردن باهاش مهمهنقل قول:
اين سايتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود نرم افزار ArtMoney
خوب 2 تا بهت ميدم
Game Shark 3-4
M) F411BF14 BEEC440E
Max Gold == 24B49978 75F9DF58
14A0187A 3C7095F8
,..... بقيه
کسی تراینر harvest moon داره که با epsxe کار کنه.
کسی هست.:10:
میخواستم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز برای گذاشتن ترانر تشکر کنم.:10:
من دو تا سوال از آقای harvest moon Iman دارم.
1.چرا کارگرای من با زدن تراینر کار نمیکنند.؟
2.چه طوری روز کار کردن کار گرارو زیاد کنیم؟
آفای harvest moon Iman من با تشکر دباره از تراینر شما می خواستم بگم که اگه میشه سیو که عکس های آنراگذاشته اید من نتوانستم دانلود کنم اگه ممکنه دوباره آنرا با لینک مستقیم بگذارید.:10:نقل قول:
نقل قول:
یه چیز جالب برای دیدن اله ها
10 تا 15 میوه در آبشار روبروی معدن انداخته در اول به شما یه سیب قدرتی میده اما باز ادامه دهید تا از شما یه
سوال بپرسه جواب بله را انتخاب کنید بعد یه دمو باحال ببینید.:10:
آقای اharvest_Moon_Imanنقل قول:
نقل قول:
این نرم افزار شما pass دارهpass اون چیه.:10:
این سیوی یه که دیروز در موردش صحبت کردم .
ابته الان 10 مرغ طلا 10گاو طلا و 10 گوسفند طلا داره که 9999999 پول و999 غذا برای هر حیوان داره و............
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
harvest moon 2 لطفا تاپیک پشت سر هم نفرستید
مراعاد بفرمایید
اینم چند تا از بهترین عکس ها. :19:
لینک دانلود:
بقیش را بعدا براتون میزارم.:10:
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HASANE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HASANE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HASANE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HASANE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HASANE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HASANE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HASANE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HASANE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HASANE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-8.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HASANE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-9.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HASANE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-10.jpg[/IMG]
با ارز معذرتنقل قول:
باشه اما تایپیکی نیست.منم پشت سر هم میفرستم.
اینم یه عکس دیگه:
این عکس ها که نمیاد
سلام
من چند تا چیز ازت می خواهم
1.اجرا کننده ی بازیش
2.سیو بازیش
همش رو تویی یک پست بده من خیلی گیج شدم صد تا لینک دادی
ترینرشم بده
همش رو توی یک پست بده
اجرا کننده بازیو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم سیو بازی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تراینرش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
یکی ار عزیزان یه سایت آپلود برای من بکذارد.
نقل قول:کد:www.4shared.com
www.divshare.com
www.rapidshare.com
www.megaupload.com
اگه می تونی ترینرش با سیوش رو یه جای دیگه اپلود کن:46:نقل قول:
از وحید آقا برای گذاشتن سایت تشکر میکنم.نقل قول:
الان برات میزارم:10:
یکی به ما بگه پر رو کجا چطوری بدست بیارم
پر را وقتی یکی یا دو تا از قلب دختر را رو قرمز کردی . مرد چینی برات میاره یا میتونی از بقالی بخری.
سوالی هست بپرسید:10:
اگه منظورت پر ابی هست توی سوپر مارکت
اقایون کسی این بازی رو هنوز نتونسته بره شهر؟
این ارور واسه چیه؟
واسه اینه که یا تنظیمات گرافیک رو انجام نداده اید و یا این که سورس گرافیکی که بهش داده اید اشتباه هست.نقل قول:
این ارور واسه چیه؟
من یه بار تا س سال را که میخواستم تموم کنم 2 روز قبل پدر بزرک 3 سوال کرد من اشتباهن زدم روی گزینه که در
روستا میمونم بعد همون شب سیو کردم که فرداش دیدم اشتباه زدم و برتم جشن گرفتن که میمونم.
برید به منویconfig و در قسمت graphic اونجا تنظیمات رو انجام بده.
این ارور میگه که گرافیکی که تو تنظیم کردی با دستگات نمیوخنه
تنظیمات را داری یا بگم. برات بفرستم
خوب چه جوری باید تنظیمش کنم؟نقل قول:
وقتی میرم این میاد
اونو یا درست نصب نکردی یا ناقص دانلود شده
نقل قول:
من یه بار تا س سال را که میخواستم تموم کنم 2 روز قبل پدر بزرک 3 سوال کرد من اشتباهن زدم روی گزینه که در
روستا میمونم بعد همون شب سیو کردم که فرداش دیدم اشتباه زدم و برتم جشن گرفتن که میمونم.
عجب شانس بدی!
البته یک بار تقریبآ برای من همچین اتفاقی افتاد البته برای لباس اونم این بود که یک روز پیرزنه (مادر بزرگ شهردار)اومد خونه و ازم خواست که براش کاموا ببرم ولی شانس بد اقبال من این بود که دستگاه کاموا درست کنی نداشتم.اگه بهش می دادم در اولین روز بهار سال بعدش برام لباس دامادی و یکی دیگه که یادم نیست واسم می دوخت.
در ضمن این رو به همه دوستان توصیه می کنم و اونم اینک هر روز به تمامی خونه ها سر زده تا یه وقت دموهای زیبای بازی رو از دست ندهید.با همه مردمان شهر هر روز حداقل یک بار صحبت کرده و تا جایی که می تونید بهشون هدیه بدید تا با شما کاملآ صمیمی شوند.این کار باعث میشه شما در خونشون به هر جایی که دوست داشتید سرک بکشید.
و یک نکته مهم: والا به الله من بیش از بیست بار این بازی رو تا پایان سه سال رفته ام ولی از شهری خبری نبود.البته یک بار هم تا 13 سال بازی کردم ولی انگار نه انگار.
نقل قول:
خوب چه جوری باید تنظیمش کنم؟
وقتی میرم این میاد
شما که هنوز فایلهای گرافیک رو توی پوشه اش نریختید که!
تازه با صدا و تنظیمات مشخصات کامپیوتر هم به مشکل بر می خورید.
با این نرم افزار کارتون خیلی راحته چون تنظیمات نمی خواد.
حالا دیگه با این یکی میشه سیو های دیگر رو اجرا کرد؟
از کجا باید این فایل ها رو پیدا کنم؟نقل قول:
شما که هنوز فایلهای گرافیک رو توی پوشه اش نریختید که!
تازه با صدا و تنظیمات مشخصات کامپیوتر هم به مشکل بر می خورید.
برای صدا خودش چند تا گزینه داشت