سلام..نقل قول:
خواهش میکنم..
ببین توقع ساپورت فارسی در حد 2.1 رو نداشته باشین ... در همین حده که فارسی رو نشون میده یعنی sms فارسی میخونه... صفحه کیلید فارسی داره .. اگه مرورگری که استفاده میکنید از فارسی پشتیبانی کنه اونم جواب میده..
Printable View
سلام..نقل قول:
خواهش میکنم..
ببین توقع ساپورت فارسی در حد 2.1 رو نداشته باشین ... در همین حده که فارسی رو نشون میده یعنی sms فارسی میخونه... صفحه کیلید فارسی داره .. اگه مرورگری که استفاده میکنید از فارسی پشتیبانی کنه اونم جواب میده..
سلام گوشیه خوبیه و الان هم برای خرید گمونم مناسب باشه و یکی از بچه ها دیروز پریروز خریده بود 211 تومننقل قول:
مموری هم بستگی به خودت داره
اما این گوشی رو اگه بخوای به اندروید بالاتر از 2.1 اپدیت کنی حداقل فعلا ساپورت فارسی مناسبی نداره
سلام .. . به همه . . .
من مشکیش رو خریدم . . .
واقعا گوشیه عالی هستش .. .
حالا یه سوال!!
فایل منیجر کجاست ؟ :دی اطلاعات داخل مموری ارد رو نمیتونم از داخل پیدا کنم !!
بعدش اطلاعات در مورد یه فیلم ( مثلا ) که رزولوشین چقدر هست رو باید از کجا ببینم. . ؟ هرچی میگردم پروپرتیس رو پیدا نمیکنم !!
فایل منیجر درست و حسابی نداره یک سرچ بکن asto manager یا root explorer پیدا میکنی.
یکم بهتر ادرس بدید ممنون میشم !
سلام به همگی..
این یک مدیا پلیر عالی..
با این برنامه میتونید اکثر فرمت ها مثل mp4.avi.fly و.... رو اجرا کنید..
خودم هم از این برنامه استفاده میکنم..
میتونید کیلیپ ها رو به صورت تمام صفحه نگاه کنید..
در ضمن قابلیت پخش کیلیپ ها رو با حجم بالا رو هم داره...
من زیاد موزیک و ویدیو گوش میدم و بخصوص زیاد مسابقه های WWE یا همون کشتی کج رو از اینترنت دانلود و نگاه میکنم و معمولا اخر شب ها نگاه میکنم
مسابقه 2011_Undertaker_vs._Triple رو با حجم 110 مگابایت رو با فرمت MP4 به راحتی و با کیفیت بالا و تمام صفحه تماشا کردم روی X8...( عجب کیفی میداد... همه خواب بودن همه جا تاریک بود handfree هم زده بودم کیفیت پخشش عالیه..)
حتما دانلود کنید...
Rock(divx)Player
کد:http://up.--------.com/images/kcpbm462caaxm7y3q.rar
مبارک باشه انشا اللهنقل قول:
بطور پیش فرض آندروید 1.6-2.1 فایل منیجر ندارند
برای نصب هر چیزی به هر حال ذر ابتدا
یا باید با مرورگر گوشی بری تو سایت دانلود و نصب کنی
یا با بلوتوث دریافت و نصب کنی
بغد نصب فایل منیجر دیگه با کلیک روی برنامه میتونی نصب کنی
پس اول 1 فایل منیجر نصب کن
شما ببین ورژن آندرویدت چیه
اول آپدیت کن بعد برو سراغ مابقی قضایا
این پست دوستمون جواد گیمر میتونه کمکتون کنه
[HTML][/HTML]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5999331&postcount=581
امیر جان فک کنم بد متوجه شدی. . .
ببین اصلا بحث نصب نیست . . .مثلا من میخوام پوشه مربوط به آهنگامو ببینم که به طور پیش فرض میره تو خود گالری . . .
من اطلاعات آهنگ رو از داخل گوشی میخوام که نمیتونم پیدا کنم.. .. !!
ورژن هم 2.1 هستش. . .
سلام دوستان من گوشی رو آپدیت کردم با همون برنامه ی آپدیت سرویس . فارسی ساز هم خودکار نصب شد.مشکل هم از کابلم بود .کابل خراب داده بود موبایلیه ، گارانتی هم نداده بود گفت سونی اصلا گارانتی نداره!نقل قول:
حالا میخوتم روت کنم وقتی فایلoNECLICK رو اجرا میکنم همچین اروری میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای همین کاری هم که شما میخوای انجام بدی همونطور که دوستمون گفت باید فایل منجر نصب کنی(چون خودش بصورت پیش فرض ندارهنقل قول:
برای نصب هم میتونید به بخش نرم افزار انجمن خودمون مراجعه کنی
---------- Post added at 09:02 AM ---------- Previous post was at 08:59 AM ----------
اینجورر که از ارور معلومه .net framework سیستم تون مشکل دارهنقل قول:
شما باید .net framework رو دوباره روسیستمتون نصب کنی(فروشگاه ها نرم افزارش رو دارن)
راه حل دیگه ای نداره؟
لینک دانلود net framework هست برای دانلود؟
گمون کنم عوض کردن ویندوز جواب بدهنقل قول:
برای دانلود هم میتونی از سایت خود مایکروسافت اقدام کنی اما گمونم حجمش 200 مگ یا بالاتر باشه
اسم کاملشم NET framework. هست(دات نت فرم ورک )
ويرايش..............
حذف شود
مرسي مشكل حل شد.شاخه اش رو اشتباه ميرفتم .بي دقتم بس كه!نقل قول:
روت كردم گوشي رو .
كسي ميدونه چجوري ميشه عكسي كه انتخاب ميكنيم براي مخاطبين گوشي به همون اندازه ي اصليش و بزرگ رو صفحه ظاهر بشه وقتي تماس ميگيريم با طرف؟
net framework
ویرایش...................................... ..........................................
خود net framework بطور جداگانه............
------------ جای -----
کد:http://www.-------.com/archives/utility/programming/download_microsoft_net_framework_full/
سلام..
دوستان الحمدالله که همه کوچ کردین به 2.2..
خب کسی مشکلی نداره؟ هنگ و....
اگه مشکلی هست بگین..
فقط بازم تاکید میکنم قبل از نصب هر رامی باید factory reset کنید..
سعی کنید زیاد رام نصب نکنید من خودم شخصا بهترین رام ها رو معرفی میکنم.. که فیکس شده باشند
پانیشر جان اگه ممکنه اسم کامل رامی که تو امضاته میزاریش
بعدش فروم اندروید ایرانی چرا رو سرورش نیست
سلام...نقل قول:
اسم دقیقش mini cm6 RC1 هست FORYO ..
دوستان لطف کنند بگین مال کسی تا حالا هنگ یا رستارت داشته؟ ( یعد از factory reset)
کلا مشکلی هست لطفا ذکر کنید...
اگه هم نیست لطفا بازم ذکر کنید
من حدودا 4 روز پیش نصب کرده بودم هنگ زیاد بود. ولی بعد از factory reset خیلی خیلی بهتر شد... ولی امروز 1 بار هنگ کرد ..نقل قول:
در کل بهترین Custom Rom موجود واسه این گوش همینه ... ولی هیچ چیز رام رسمی نمیشه ... البته الان 2 روزه که دارم از همین رام استفاده می کنم ...
من که باهاش مشکل خاصی ندارم
فقط تو اس ام اس دادن تو کیبورد دیفالتش فقط فارسیه و موقع نوشتن بعضی وقتا این "ا چشمک زنش" نصف میشه
امروزم اون تیک نصب برنامه تو مموری زدم
بعد یه نرم افزار نصب کردن
رفتم تو منجر اپلیکشن و انتقال به SD زدم و کار کرد
فقط باید بعد نصب بری و اینکارو بکنی تا بره توSDl?
سلام دوستان
من این گوشی رو 20 فروردین خریدم 210 تومن , البته سفیدش 205 بود
آپدیت 2.1 هم روش بود + منو فارسی
حالا چون اولین گوشی تاچی هست که دارم یه زره ناشی ام.
چند تا سوال میپرسم , ممنون میشم اگه جوابم رو بدند دوستان:
آقا من هرچی گشتم فایل منیجر این گوشی رو پیدا نکردم !
موزیک پلیر هم اکولایزر هاشو پیدا نکردم , (فکر کنم نداره)
در گوشی هم تاحالا بازش نکردم و بلد نیستم
مهمترین مشکلم همون فایل منیجره چون بدون اون نمیتونم برنامه نصب کنم
مرسی
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما باید اول یه فایل منجر نصب کنید چون خودش نداره برای ای کار یا باید از طریق گوشی دانلود کنی یا از طریق pc از طریق pc وقتی دانلود تموم شد باید با یه گوشی دیگه بلوتوث کنی و نصب کنی فایل منجر هم تو سایت p30day هستش
سلام..نقل قول:
میتونید یک صفحه کلید نصب کنی که فارسی رو داشته باشه صفحه کلید فراوونه براش...
خیلی عجیبه!!! باید اول پارتیشن بندی کنی بدون پارتیشن بندی اگه روی مموری تنظیم کنی نصب نمیکنه....
تازه move to sd card هم بزنی انتقال نمیده.... چطور مال شما داده؟...
شما تا حالا گوشیت رست نشده؟
سلام..نقل قول:
چی کار کردی که هنگ کرده؟ من که از همون روزی که این RC1 امد دارم استفاده میکنم اصلا هنگ نداره...
FOLYO خیلی کم یک وقتایی رست میشد..
من بر عکس کاستوم رو بشتر ترجیه میدم ... معمولا رام های رسمی سنگین هستند و ولی رام های کاستوم خیلی سبک تر هستند و برنامه های اضافی رو حذف میکنند...
فقط مشکل X8 اینه که فعلا نتونست کرنل خودشون بسازند و فقط مجبورند روی همون کرنل رام بدن بیرون ...
ولی X10MINI فعلا تونستند کرنل رو -- کنند احتمال خیلی زیاده مال X8 هم -- بشه...
سلام...
داخل سایت XDA بودم همینطور میچرخیدم امروز یک تاپیک زده شده بود که نوشته شده بود بهترین بازی ها برای X8 .گفتم لیستشو اینجا قرار بدم..( تست شده هست)
-Pro Evolution Soccer 2011
-Angry Birds Rio
-Asphalt 5 HVGA
-Dungeon Hunter HD
-fast and fourious adrenalin HD
HAWX
-Motor Academy HD
Brother in Arm 2
-Worms
RAGING THUNDER 2 full
EXZEUS HD
-Gangstar Miami Vindication HD
سلام عزیز پیغام خصوصی واست فرستادم میشه جواب بدید ممنون میشمنقل قول:
راستی من نرم افزار vplayer رو دانلود کردم ولی نصب نشد و همچنین بازی shrek carting اونم نصب نشد
ایا راهی داره نصب بشه با تشکر از جوابت
:11:
سلام..نقل قول:
پیام خصوصی برام نه امده...
vplayer بعضب ورژن هاش نصب میشه بعضی ها نصب نمیشه...
اگه از لحاظ مدیا پیلیر میخوای rockplayer که داخل صفحه قبل قرار دادم نصب کن.. حتی کیلیپ های با حجم بالا هم به صورت تمام صفحه نشون میده...
خودم استفاده میکنم تست هم کرده..
اون بازی فکر میکنم apk رو نصب کردم قبلا... دقیق یادم نیست.. ولی یک تستی میکنم خبرشو بهت میدم.
سلام...
یک خبر خوب..
رام 2.2 nexus برای x8 پورت شد...
این رام طبق نوشته ها اینطور که من فهمیدم دوربین و ویدیو هم کار میکنه ....
در ضمن cpu در این رام 710mhz اورکلاک شده و فکر میکنم مشکلی نداشته باشه..
من اینترنت --- از کار افتاده ... لینک فیلتر هست از دوستان کسی میتونه دانلود کنه تست کنه یا اینکه اپلود کنه یکی من تست کنم..
لینک تاپیک...
اسکرین شات هم قرار داده شده حتما دیدن کنید:
یک بار دیگه میگم.. اگه کسی قصد داره نصب کنه backup فراموش نشه...کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1028974
بفرماييد اپلود كردم حجم 135 مگابايت . :20:
کد:http://uploadfa.com/levk1g75cwbz
نقل قول:
سلام..
خیلی ممنون که سریع اپلود کردی.. در حال دانلود هستم به زودی امار این رام رو کامل قرار میدم ...
اگه خوب بود باز باید کوچ کنید به این رام:31::40:
منتظر باشید.
punisher عزیز ممنون از راهنمایی های شما. من پست های اخیر رو دنبال کردم و می خوام رام کاستوم بریزم. اگه بتونید تو یه پست معایب و مزایا این کار رو خلاصه کنید ممنون می شم. و اگه راجع به این رام جدید هم توضیح بدبد که دوباره کاری نشه و هرکدوم بهتره نصب کنم.نقل قول:
سلام به همه.من بین خرید X8 و vivaz گیرکردم به نظر شما کدوم یکی رو بخرم
بهتره؟
من از زمان رام 2.1 رمم fat32 کرده بودم بخاطر نقشه های Maverick که روی حالت عادی رم حجم زیادی اشغال میکردنقل قول:
ریست نشده اصلا
این پلیر rock که شما لطف کردی گذاشتی
نسخه RockPlayer Universal v1.6.3 Full خیلی بهتره و حجم دو برابر داره برای فیلم
برای موزیکم من PowerAMP Music Player v1.0 Build 230 Full [Cracked] پیشنهاد میکنم
چون Rock رو بعضی پسوندای موزیک هنگه مثل wma
درود دوستان.
من بیشتر از 20 بار اوون قفل صفحه که یه صورت دایره ای هست رو اشتباه زدم/حالا ازم سوال امنیتی میخواد...واسه سوال امنیتی چی رو یزنم ؟؟
چیزی به عنوان پیش فرض نداره تا از این حالت خارج بشه؟؟
پانیشر عزیز برنامه rock player رو نصب کردم ولی روی ویدئو کلیک میکنم هیچ کاری نمیکنه مشکل از چیه ممنون میشم جواب بدیدنقل قول:
سلامنقل قول:
مزیت رام های کاستوم نسبت به رسمی اینه که ورژن هایی از اندروید که برای گوشی ارائه نشده رو میتونید داشته باشید
(در مورد ما 2.2 و 2.3 )
همچنین رام های کاستوم اکثرا سبک ترن و سرعت گوشی بالاتر میره
1 سری رام کاستوم هم هست که بر پایه ی رام رسمی درست شدن(مثل رام های behradgh ) که کمی سبکترن و
برنامه های کاربردی و قابلیتهای اضافی دارن
این ها مزایا بود
اما معایب اینکه اکثر این رامها ریست دارن(بعضیا مثل رام فرویو 2.2 به ندرت و بعضیا هم زیاد)
بعضی چیزاشون کار نمیکنه که تتو بعضی رام ها مثل همین فرویو 2.2 با نصب پند تا برنامه اون مشکل ها هم حل میشه
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
بچه ها کسی میتونه 2 تا فایل فیلمبرداری رام فرویو 2.2 رو تو 1 سرور بدون مشکل اپلود کنه
شما 1 بار دیگه نصب کن اگه درست نشد گوشی رو factory reset کن و دوباره نصب کننقل قول:
یا اصلا 1 نسخهی دیگه رو نصب کن بلکه نتیجه بگیری
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
شما وقتی اون قفل صفحه رو فعال میکردی 1 سوال امنیتی با جوابش رو به گوشی دادینقل قول:
حالاا اگه جواب یادته که اون رو وارد کن
اگه یادت نیست و xrecovery روی گوشیت نصبه میتونی از طریق این برنامه factory reset کنی که گمونم مشکلت حل میشه
اگر هم این برنامه رو نداری روی گوشی,گمون کنم تنها راه فلش کردن گوشی باشه
[/QUOTE]نقل قول:
[/COLOR]
شما وقتی اون قفل صفحه رو فعال میکردی 1 سوال امنیتی با جوابش رو به گوشی دادی
حالاا اگه جواب یادته که اون رو وارد کن
اگه یادت نیست و xrecovery روی گوشیت نصبه میتونی از طریق این برنامه factory reset کنی که گمونم مشکلت حل میشه
اگر هم این برنامه رو نداری روی گوشی,گمون کنم تنها راه فلش کردن گوشی باشه
به چه صورتی میشه رفت حالت xrecovery ؟؟
ممنون
به چه صورتی میشه رفت حالت xrecovery ؟؟
در صورتی که روی گوشی ریکاوری نصب باشه :
گوشیتون رو یکبار ری استارت کنید ، موقعی که نوشته سونی اریکسون رو دیدید چند بار کلید "بک" گوشیتون رو بزنید و وارد ریکاوری شوید
سلام ....نقل قول:
این بازی رو تست کردم نصب میشه ....
به تنظیمات برو محل نصب رو external اگه باشه بدون پارتیشن هیچی نصب نمیکنه...
لطفا خواهش میکنم به نکاتی که ذکر میکنم توجه کنید!!!
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
سلام..نقل قول:
این برنامه رو نمیتونی به صورت پیش فرض قرار بدی
برای استفاده به منو برو و وارد برنامه شو اونجا به بعد مثل فایل منجر هست .
به مسیر ویدیو هات برو . استفاده کن.