دوست عزیز ممنون از رویو هایی که گزاشتی حالا که بحث عکاسی داغه یه عکس ماکرو از یک نوشته بزار
ممنون
Printable View
دوست عزیز ممنون از رویو هایی که گزاشتی حالا که بحث عکاسی داغه یه عکس ماکرو از یک نوشته بزار
ممنون
عکس نمیخواد که، شما یک تصویر با نوشته کاملا تار رو در نظر بگیر، اون میشه عکس گوشی! (انقدر تار که اصلا نمیشه خوند!)نقل قول:
مگه تو تنظیمات دوربین این گوشی حالت ماکرو وجود نداره ؟
خیلی ممنون بابت نکات واقع بینانه ای که گفتی! هم خوب و هم بد! [جای فرسوده خالی که مثل همیشه بیاد بگه: دیدی گفتم صداش کمه!تازه موقع فیلمبرداریشم زوم نداره!:))]نقل قول:
یعنی اتو فوکوسش واسه اجسام نزدیک کار نمیکنه؟ توی فیلما که چیز دیگه نشون میداد! یادمه طرف دستشو با فاصله کمی گرفته بود پشت موبایل و جلوی دوربین و انگشتاش به وضوح توی اسکرین قابل تشخیص بود!
کاش نمونه کارهای نیمه کدر رو هم میذاشتی روش یه قضاوتی بکنیم.
بعد اینکه شما همه آپشناشو چک کردی؟! توی مشخصاتش نوشته، 2.6 زوم دیجیتال داره! چطور ممکنه توی فیلمبرداری زوم نداشته باشه آخه؟! برام خیلی عجیبه!!!
پيمان جان اينطور كه معلومه خيلي زياد با گوشي ها آشنا نيستي! چون اكثر دوربين گوشي ها همين طوري هستش!نقل قول:
اول اینکه فوکوس اتوماتیک برای اجسام نزدیک افتضاح عمل میکنه! (تقریبا عمل نمیکنه!!)
بعدش هم اجسام نزديك اگه خيلي نزديك به لنز باشه بايد حالت ماكرو باشه...
اونو كه دوربين sx30 كنون من هم كدر ميكنه! وقتي در مورد موبايل صحبت ميكنيم خود به خود سطح توقع از دوربين مياد پايين! بعلاوه اين كه عكاسي يه هنره!نقل قول:
دوم اینکه در هوای تیمه روشن، تصاویر کدر میشن (نمونه اون کدرها رو نذاشتم!)
باز اين يه چيزي :31: ولي خيلي مهم نيست. احتمالا تو سايز هاي كوچيك تر از اچ دي زوم هم فعال باشه. حالا زومش اپتيك كه نيست آدم ناراحت بشهنقل قول:
سوم اینکه موقع فیلمبرداری خبری از زوم نیست!!
درمورد گزینه اول، خدمتت عرض کنم اولا من با گوشیها خیلی آشنا هستم (ناسلامتی کارمه!) دوما یکی از تستهایی که من همیشه از دوربین گوشیهایی که فوکوس اتوماتیک دارند میگیرم، همین تست فوکوس هست! پس اینکه این حرف رو میزنم روی تجربه بوده، منظره و شرایط رو هم کاملا برای گوشی ها یکسان انتخاب میکنم و در این بین Arc از همه ضعیف تر عمل کرده! (فکر میکنم شما زیاد در این مورد اطلاعات نداری دوست عزیز، پس خیلی توضیح نمیدم)نقل قول:
درمورد اینکه میگی دوربین شما هم اینطوری عمل میکنه و کدر میگیره، توصیه میکنم یه نشونش به تعمیرکار بدی!! (دوباره توضیح نمیدم که این عکس رو هم در شرایط مشابه با سایر دوربینهای موبایل گرفتم)
فكر كنم بايد حالت ماكرو در تنظيمات فعال بشه.نقل قول:
منم با نظرتون موافقمنقل قول:
بچه ها! اینم یه بررسی دیگه که به نظرم بی طرفانه ست!
واسم جالبه که عمر باطریشو از دیزایر اچ دی بیشتر دونسته!کد:http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-ericsson-xperia-arc-930891/review
ببینید، اولا وقتی که یک دوربین فوکوس اتوماتیک داره (واژه اتوماتیک یعنی خودش باید انقدر فهم داشته باشه که چه جسمی و در چه فاصله ای قرار داره!) حتی در زمانی که یک جسمی بهش خیلی نزدیک باشه، تشخیص میده و عکس میگیره، مشکلی که الان هست اینه که یه جورایی اصلا تشخیص نمیده!! در ضمن، دوربین رو خود من زیر و رو کردم، سه حالت داره ، normal، scene recognition و smile detectionنقل قول:
البته ظاهرا حالت ماکرو هم جزو تنظیماتی هست که دوربین خودش به صورت اتوماتیک روش قرار میگیره (آخه یکبار، اونهم زمانیکه من خیلی هم به جسم مورد نظر نزدیک نبودم، آیکون ماکرو، اتوماتیک ظاهر شد!) در هرصورت احتمال اینکه مشکل تشخیص مسافت واسه فوکوس باشه زیاد هست (شاید هم این نمونه ای که من دارم مشکل داره)
اما اینکه برخی از دوستان بیان بگن تو از موبایل سر در نمیاری!!!! این دیگه یه کمی کم لطفیه (دفعه اولم نیست که دوربین یه گوشی رو واسه تستش دستم میگیرم)
فوکوس اوتوماتیک یعنی اینکه لنز جلو و عقب میره و تصویر رو صاف میکنه ! این یعنی فوکوس اتوماتیک
اونی که شما میگی تشخیص بده که ماکرو بشه یا نه مربوط میشه به تشخیص منظره !
اون زمانی که گفتی ماکرو فعال شده رو حالت scene recognition بوده !
شما capturing mode رو بذار رو حالت normal > بعدش از قسمت scenes بازم normal رو انتخاب کن ! بعدش از تب focus mode گزینه macro رو انتخاب کن :دی
بهمین راحتی بهمین خوشمزگی !
تازشم اگه پیدا نکردی از تو همون تب scenes گزینه document رو انتخاب کن !
اینو دیگه بعیده از شما که ندونی:27:
چون سونی از زمان ک800 اینو داشته !!
apoosh جان میتونی یه عکس با ایزوی بالای 1000 در محیط داخلی بگیری (ترجیحا کم نور ) و بدون فلاش ؛ میخوام رفتار نویزی رو در ایزوهای بالا ببینم .
من تا الان اکثر گوشیها رو تجربه کردم باهاشون ولی هیچ کدوم نتونستند از یک مطلب از فاصله نزدیک با فکوس اتوماتیک عکس بگیره که واضح بشه....
همیشه یا ماکرو بوده یا document...
طبق پست بالا....
خب عزیز من، وقتی لنز نمیتونه با عقب و جلو رفتن تصویر رو صاف کنه، نتیجه میشه همینی که من همش دارم میگم دیگه!نقل قول:
بخداااا همه اینکار رو کردم، روی حالت document هم 200تا عکس گرفتم، اما میگم مشکل داره! شما بیا خودت گوشی رو ببر، اگه تونستی این فوکوسش رو درست کنی، گوشی مال شما!
پيمان قاطي نكن ! بعضي وقتا همه اشتباه ميكنن!نقل قول:
درمورد گزینه اول، خدمتت عرض کنم اولا من با گوشیها خیلی آشنا هستم (ناسلامتی کارمه!) دوما یکی از تستهایی که من همیشه از دوربین گوشیهایی که فوکوس اتوماتیک دارند میگیرم، همین تست فوکوس هست! پس اینکه این حرف رو میزنم روی تجربه بوده، منظره و شرایط رو هم کاملا برای گوشی ها یکسان انتخاب میکنم و در این بین Arc از همه ضعیف تر عمل کرده! (فکر میکنم شما زیاد در این مورد اطلاعات نداری دوست عزیز، پس خیلی توضیح نمیدم)
ما هم هيچ وقت ادعا اطلاعات زياد نكرديم!!!!!!!!! شما هم زود دور برندار! ما ريويو نمي نويسيم ولي 12 سالي ميشه تو كار گوشي و گوشي بازي هستيم!!!!!! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
اينم اين حالت كپچرينگ
این بهترین عکسی بود که در محیط داخلی با نور متوسط گرفتم، مقدار ایزو هم 1250 هست (از نظر من خیلی باکیفیت نیست و نویز هم فراوان داره، حالا باز یه سری طرفدار سونی اریکسون میان میگن من هنر عکاسی ندارم و...! ولی چیزی که مهمه این هست که حقیقت این نیست، من درست در همین شرایط کلی دوربین گوشی های دیگه رو با همون بی هنریم!! تست کردم، از این جهت عرض میکنم که دوربین Arc در وسط می ایسته)نقل قول:
آپوش ميخواي من با دوربين پاناسونيك FZ40 يه عكس با ايزوي 1250 تو محيط تاريك بگيريم ببيني چه رفتاري داره ؟؟؟؟؟؟ :31: لووووووولنقل قول:
این بهترین عکسی بود که در محیط داخلی با نور متوسط گرفتم، مقدار ایزو هم 1250 هست (از نظر من خیلی باکیفیت نیست و نویز هم فراوان داره، حالا باز یه سری طرفدار سونی اریکسون میان میگن من هنر عکاسی ندارم و...! ولی چیزی که مهمه این هست که حقیقت این نیست، من درست در همین شرایط کلی دوربین گوشی های دیگه رو با همون بی هنریم!! تست کردم، از این جهت عرض میکنم که دوربین Arc در وسط می ایسته)
ببین، من نمیدونم دارم ترکی حرف میزنم ؟!! هی من میگم نمیشه، شما بیا عکس آموزشی بذار!!! عزیز من، برادر من، همه این راههایی که شما میگی رو رفتم، همین الان هم با یه گوشی درب و داغون 5800 با یکی از دوستهام که کارش عکاسی هم هست، باز تست ماکرو رو انجام دادیم.لنز Arc نمیتونه در کمتر از یک فاصله ای، تصویر رو شفاف بگیره و فوکوس صحیح بکنه (حالا روی هر مودی) اما همین 5800 زپرتی! در حالت اتوماتیکش (و نه حتی ماکرو) و درست در همون فاصله و همون جسم، کاملا فوکوس میکنه و تصویر شفاف میگیره!نقل قول:
حالا من هی میگم نمیشه، شما بیا آموزش عکاسی ماکرو بذار و ادعا کن که من دور برداشتم!!
من غلط کنم دیگه بخوام گوشی اینجا تست کنم...
شما زحمت نکش، من دارم میگم دوربین این کیفیت نداره، شما میخوای با یه دوربین دیگه عکس بهتر بگیری؟! (اینو که مادربزرگ منهم بلده!!)نقل قول:
داداش قاطی نکن !
شاید اینی که دست شماس خرابه :دی
یه کار دیگه کن ! وقتی فوکوس میکنی ولی قرمز میشه دستتو از دکمه برندار ! خودش یدور دیگه فوکوس میکنه ! ببین دوباره که فوکوس میکنه بازم خراب میشه :دی ؟
apoosh جان
بهترین عکسی که از فاصله نزدیک از دید خودت تونستی بگیری رو آپ کن تا ما هم ببینیم چطوره....؟!
اینو که شاید این مدل خراب باشه رو خودم که گفتمنقل قول:
تازه، باور کن من نه ناراحت میشم و نه بهم برمیخوره، اما وقتی که حرف حساب باشه! مثلا سر اون قضیه فارسی بودن، من خیلی خوشحال شدم که فهمیدم این کار رو سونی اریکسون کرده و نه اندروید، به اشتباه خودم هم اعتراف کردم
اما اینکه یه نفر، بدون اطلاعات از این گوشی و اشکال دوربینش، بیاد بگه که من بلد نیستم با موبایل کار کنم، خب یه کمی برخورنده هست
این حالتی هم که شما میفرمایین تست کردم، دقیقا اون کادر قرمز هم میاد اما فایده نداره، دوربین نمیتونه کمتر از یک فاصله ای رو در هر مودی هم که باشه، فوکوس کنه
چرا حرفت رو عوض ميكني؟ اول ميگفتي ماكرو نداره حالا ميگي نميشه...
پيمان جان جسارت نباشه ولي قبل شما جي اس ام آرنا ريويوي معتبر تر و كامل تر بيرون داده ...تو قسمت ابزار مقايسه هم ميشه عكسش رو با همه گوشي ها مقايسه كرد.!!!!!!!!
در ضمن عنواني هم كه براي دوربين اين گوشي انتخاب كرده اينه :
Excellent 8 megapixel camera
خيلي ممنون از شما
نمیدونم والا !!!نقل قول:
این حالتی هم که شما میفرمایین تست کردم، دقیقا اون کادر قرمز هم میاد اما فایده نداره، دوربین نمیتونه کمتر از یک فاصله ای رو در هر مودی هم که باشه، فوکوس کنه
این یه نمونه ماکرو که GSMArena گرفته :
اينم بگم اگه فاصله كمتر از 10 سانتي متر باشه عاديه كه نتونه عكس بگيره
من نمی دونم این گوشی فوکاس چطوریه ولی من با c903 c905 elm anio کار کردم هیچ کدومشون در حالت اتوماتیک روی سوژه های نزدیک ( 20cm) بخوبی فوکاس نمیکنند اما اگه بزاری رو ماکرو خیلی راحت فوکاس میکنند.
باباجون سرویسش کردین این بیچاره apoosh رو:31:
احتمالا این نسخه ای که دسته ایشونه باگ نرم افزاری داره یا یجور ورژن بتا نرم افزاری!
دستت درد نکنه جناب apoosh که یک ریویو هرچند کوچیک داشتین:46:
تیتی و بهراد بیخیال دیگه:دی
انقدر متعصب نباشین:دی
همیشه بهترین ریویو کاربرا میدن apoosh هم ایراداتش گفت دستش هم درد نکنه
این ایراد هم از اون ایرادایی هست که با یه اپدیت کوچیک حل میشه
راستی این تاپیک 70 صفحه ازش گذشته و بیشترش هم اسپم بوده
اگه بشه یه تاپیک جدید و کامل تر زد خیلی بهتره
گوشی آرک رو دیروز تو سنندج از طریق مرز مغازه دارا آوردن قیمتشم 780 هزاره وفقط یه رنگ موجوده اونم نقره ای
ولی طراحی اون واقعا استثنایه و فعلا تو طراحی رقیب نداره
عکس های گرفته شده توسط اکسپریا آرک
کد:http://urandroid.com/2011/01/27/camera-samples-photos-taken-with-the-sony-ericsson-xperia-arc/
کد:http://xinyun.sg/2011/04/04/photo-taken-with-xperia-arc/
:40:
خلاصه دم بچه ها گرم انقدر گفتن و گفتن تا اسم تاپیک عوض شد!
اگه قشنگ با مدیرا صحبت کنی عوض میکنن
منم این کارو کردم تا برو بچ سونی یکم با ما دوست بشن :46:
لول:31:
اینم مدرکش:31:
عزیز برو تو تاپیک کانسپتا ببین من کی به میثم گفتم عوض کن اسمشو. اونم گفت بزار گوشی بیاد تو بازار بعد. بچه های قدیمی هم شاهد:دینقل قول:
اگه قشنگ با مدیرا صحبت کنی عوض میکنن
منم این کارو کردم تا برو بچ سونی یکم با ما دوست بشن
لول
اینم مدرکش
باریکلا :دی
البته قرنها پیش ما از ایشون خواسته بودیم :دی
اینم مدرکش :
ادیت : موقعی که این پستو تایپ کردم و تا عکس بگیرم و آپ کنم این سعید بالا من پست داد :دیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5951586&postcount=4950
نقل قول:
رفتم دیدم
تایید میشه
ولی تا من گفتم عوض کرد :31:
............
راستی بارسا میخواد مثل رفت ۵ تا بچپونه در این مادریدیها:31:
خوزه موریچی هم که آخی رکردش رفت تو هوا
ولی خودمونیم چجه حالی میده:46:
رفع اسپم
کسی قیمت جدیدی نداره
راستی تو موبایلستان یه نفر گوشی رو برا فروش گذاشته
بزار گوشی حسابی بیاد بازار .... بعد همتون میگید کاش اسمشو گذاشته بودیم " سوتی اریکسون آرک "
:31::46:
شما کلاً بکش بیرون از آرک :دی
از عشق تو من پیر شدم مردم
باور نداری ادرس قبر رو بدم:دی
قيمت در دبي:
650 تومن
این براویا لینک چه چیز باحالیه !
میتونی گوشی رو وقتی با HDMI وصل کردی با کنترل TV کنترل کنی :دی
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
کد:http://www.youtube.com/watch?v=leKCBeqzQA0&feature=related
سلام عزیز دلنقل قول:
دیدی گفتم htc بازی حالا بگو نیستم:31:
حالا اگه واقعا نظر منو بخوای بدونی من همیشه دنبال گوشی هستم که واقعا نسبت به قیمتش ارزش داشته باشه:20:
من زیاد دربند برند گوشی نیستم تا الان که ark خوب جواب داده اگر همینجوری خوب جواب بده که عالی میشه
حتما میخرمش البته امیدوارم همینجور خوب بمونه:31:
با چه قیمت پایینی هم اومده تو بازار تعجب میکنم از سونی:31: