برای ما فقط رده 4 مهمه بسکتبالم که باخته ولی طلای امروز یزدانی اگر به دست بیاد خیلی خوبه میترسم اینم نقره بگیره خدا این طلارو بیاریم خیلی بهش احتیاج داریم کاری ندارم عیده عید نیست طلا میخواهیم امروز
برای ما فقط رده 4 مهمه بسکتبالم که باخته ولی طلای امروز یزدانی اگر به دست بیاد خیلی خوبه میترسم اینم نقره بگیره خدا این طلارو بیاریم خیلی بهش احتیاج داریم کاری ندارم عیده عید نیست طلا میخواهیم امروز
داش مجتبی خودتو کنترل کننقل قول:
خوب اوشین و یکی دوتا دیگه اشکال قبیحه روی دستشون نقاشی کرده بودن عیب داشت زن و بچه مردم می دیدن!!!!!!:31:
دیدی حرف بد زدی ایران یه گل از کره خورد شدیم سه به دو همش تقصیر...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:نقل قول:
رونی جان من از شبکه سه بد گفتم بچه های بسکتبال گلن همشون اشکالی نداره باختنم باختن دیگه کاریش نمیشه کرد ولی صداوسیما گندشو امروز درآورد واقعاً اون از اذانو نمازو دعا و !! اینم پخش فوتبالشون گل بگیرن فوتبالشونو
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
حالا آقایون دلشون به رحم اومد میگه اگر مسابقه رضا یزدانی شروع شد با اجازتون مسابقه فوتبالو قطع میکنیم !! بابا فوتبال چیه تازه الان مساوی شد !:13:
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
کشتی حساس رضا یزدانی شروع شد
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
ای دهن این سیما سرویس داره فوتبالو با صدای کشتی نشون میده
4.3 کره ... برنز هم پرید
گندشو دراورده شبکه سه بابا گورپدر فوتبال اه :weird:
خاک بر سرشون ، 3 ، 0 جلو بودن ، 4 ،3 باختن
.بدبختای ... :13:
از اول گفتم زیاد به این تیم بسکت امید نداشته باشید فکر می کردم سرگروه میشیم که همین بازی رو تو فینال ببازیم که نشد حالا برنز رو میگیرند ایشالا!:دی
من که خیلی خوشحال شدم فوتبال باخت
بلکه دیگه این همه هزینه نره سمت فوتبال و بره سمت بستکبال و قایق رانی و.....
کفاشیان باید جمع کنه بره که تو دوره اش هم گند خوردیم
3 امتیاز رو دادن به یزدانی
چه لحظات حساسیه
واااااااااااااااااااااااا یییییییی بچه ها رضا یزدانی عجب بازی کرد برد طلارو برد
تبریک تبریک
تبریک تبریک بزن به افتخار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
آقا 18 طلایی شدیم ایشالا بیستایی هم میشیم فردا
رادیو ورزش خیلی خوب داره مسابقات را ساپورت میکنه از اونجا گوش کنید
بساط اهنگ های حماسی هم که براهه:31:
واااای عجب کشتی باحالی گرفت یزدانی.
دمش گرم.
تبریک به همه...
البته در کل روز خوبی نبود به جز این دوتا طلا همه فرصتا از دست رفت
کاراته ها و بسکتبال حیف شد انصافاً
البته فاطمه چالاکی برنز برنزش ارزشمند بود
ولی واقعا بسکتبال و کبدی خیلی من رو سوزوند . قزاق ها هم یه مدال طلای تو دوی 800 متر گرفتند. کبدی هم برنز گرفت ولی دخترها به نا داوری داشتند اعتراض می کردند.
خیابانی چه خوشگل الان فوتبال رو با حرکتش مسخره کرد :27: ایول یه کار کرد این جواد
طلای دوی 800 متر
ماشالا ایراننقل قول:
ماشالا دو برادر
ماشالا سجاد و برادرش امیر مرادی
طلای دو و میدانی 800 متر رو بردیم
19 تایی شدیم
این دیگه تبریک ویژه داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب داداش فداكاري بود! بقيه رو خسته كرد تا سجاد طلا بگيره!
واقعا باید به امیر تبریک گفت 500 متر دوید همه رو خسته کرد و خودش کشید کنار و اصلا تموم نکرد بازی رو تا سجاد بیاد طلا رو ببره
کلی حال کردم با این دو تا طلا.یزدانی عین ببر یارو رو خورد
این دو تا داداش هم...اون دو تا سیاهه جر دادن خودشون رو نتونستن برسن.
البته دلم برای داداشش سوخت آخر شد ولی همون بود که همه رو خسته کرد
تبریک به همه
بچه ها امیر مرادی کاری کرد که بحرینی و عربستانی خسته بشند و حتی مدال نگیرند و سجاد مرادی 1.45 اول شد.من جای سعیدلو بودم حداقل جایزه مدال نقره رو به امیر مرادی می دادم. عراقی هم با زرنگ بازی این بچه ها دوم شد. سجاد مرادی سرعت 50.1 کیلومتر بوده .
من خوشحالیم از اینه که کشتیمون با مجموعاً 7 طلا باز هم ثابت کرد توی آسیا حداقل حرف اول رو میزنه البته ایشالا تو دنیا هم میشیم
بچه ها یکی رده بندی مدالها رو بذاره ببینیم با تیمهای پایینتر چقدر فاصله داریم
ماشالا فردین معصومی هم با برنزش بد جوری قزاقای نامردو داغ کرد
اونا که خودشون استاد ناجوانمردین حالا بهشون برخورده بود دست کشتیگیرشون مصدوم شده
من نمیدونم این فردین معصومی کی میخواد دست از سر کشتی برداره
تيم فوتبال اميد با شكست مقابل كره از مدال برنز بازماند
تيم فوتبال اميد ايران با قبول شکست 4 بر 3 مقابل کره جنوبي مدال برنز بازيهاي آسيايي را از دست داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدار تيمهاي فوتبال اميد ايران و کره جنوبي براي کسب مدال برنز از ساعت 11 به وقت تهران در ورزشگاه تيانهه در حضور هفت هزار تماشاگر آغاز شد.
شاگردان پيرواني در دقيقه 4 با اشتباه خط دفاع کره و توپ ربايي غلامرضا رضايي، توسط اين مهاجم به گل رسيدند.
بازيکنان کره براي تغيير نتيجه حملاتي داشتند و حتي يک گل به ثمر رساندند که آفسايد اعلام شد. در دقيقه 45+2 حميد علي عسگر با شوتي زيبا گل دوم ايران را به ثمر رساند.
نيمه دوم با بازي هجومي کره جنوبي آغاز شد و کاپيتان اين تيم موفق شد در دقيقه 47 دروازه ايران را باز کند اما يک دقيقه بعد در پي حمله شاگردان پيرواني کريم انصاري فرد با شوتي زيبا دروازه کره جنوبي را باز کرد.
درحالي که بازيکنان ايران با بي تفاوتي دقايقي از بازي را سپري مي کردند بازيکنان کره در دقيقه 74 به گل دوم رسيدند.
در ادامه بازي محسن مسلمان موقعيتي خوب را از دست داد.
در دقيقه 87 بازي تيم کره جنوبي توانست به گل سوم و تساوي برسد.
کره اي ها در دقيقه 89 توانستند گل چهارم را به ثمر برسانند تا ايران بازي برده را با باخت عوض کند و از کسب مدال برنز هم دستش کوتاه بماند.
در دقايق پاياني بازي حتي مهدي رحمتي هم براي تغيير نتيجه به جلو آمد اما فايده اي نداشت.
قضاوت اين مسابقه بر عهده داور عراقي بود. وي به سينا عشوري، آرش افشين، ايمان موسوي ، سيد جلال حسيني و دو بازيکن از کره کارت زرد داد.
اسامي بازيکنان ايران: مهدي رحمتي، سيد جلال حسيني، حميد علي عسگر، احسان حاج صفي، غلامرضا رضايي، کريم انصاري فرد (56- ايمان موسوي)، محسن مسلمان، علي مرزبان (64- امير شرفي)، آرش افشين ( 74- مسعود ابراهيم زاده)، سينا عشوري، رسول کر
سرمربي: غلامحسين پيرواني
پنجشنبه 04/09/1389کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=31472
قزاقستان یواش یواش داره میاد بالا ! داره طلا ها رو جمع میکنه ! الان شد 10 طلا !
نقل قول:
تيم فوتبال اميد ايران با قبول شکست 4 بر 3 مقابل کره جنوبي مدال برنز بازيهاي آسيايي را از دست داد.
همون بهتر !
بسکتبالم تو 10 ثانیه آخر بازی رو 65 به 68 به چین واگذار کرد:13:
اونم از فوتبال که تو 5 دقیقه آخر دو تا گل خورد:13:
و دمش گرم یزدانی که تو 30 ثانیه آخر بازی رو برد:11:
آدم از وضعیت فوتبال نمیدونه بخنده یا گریه کنه
بازم به غیرت دیگر ورزشکاران که این مسائل رو زیر سایه خودشون مخفی میکنند
والیبال وضعش چطوره؟
داداش این جدول را از کجا گرفتی؟من می خوام هم از وضعیت مدالها خبر داشته باشم و هم اینکه بدونم تو فینالها کدام کشورها هستن؟از کدوم سایت میشه این اطلاعات رو دید؟نقل قول:
من بازی بسکتبال رو از الجزیره اسپرت میدیدم واقعا حق ایران رو تو داوری خوردن
به امید اینکه کبدی-والیبال-و هندبال جبران کنند
نقل قول:کد:http://www.gz2010.cn/info/ENG_ENG/ZZ/ZZM195A_@@@@@@@@@@@@@@@@@ENG.html
قزاقستان شده 11 طلا در صورتی که امروز 2 تا بوکس و یک واترپلو هم داره برای طلا
قزاقستان امروز 3 تا فینالیست تو دو میدانی هم داره .
قزاقستان با 12 طلا الان پنجمه :13:
قزاقا از 18 تا بالاتر نمیرن دوره قبل 6 تا از مدالاشون تو تیراندازی بوده امسال هیچی نیوردن
قزاقستان شد 12 طلا...
امیر مرادی فوق العاده بود....دمش گرم.سجاد هم که ترکوند.:40:
اوه ... قزاقستان داره همينجوري جلو مياد ... فعلا 12 طلا ... اومد پنجم !