خیلی جالب بود چون صبح که جواب دادم هم پاسختون رو دیدم!!!نقل قول:
Printable View
خیلی جالب بود چون صبح که جواب دادم هم پاسختون رو دیدم!!!نقل قول:
درود بر شمانقل قول:
مرسی
چطور حالا اصلشو باید تشخیص داد؟
ولی خیلی عالیه با ترکیب یک خمیر ریش که دارم اسمشو نمیدونم چیه ولی عالیه
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
مرسی از شما دادانقل قول:
والا باید باشه چند جا دیگه رو بگرد ببین چطوریه ؟!!! این دوستمون هم که میتونه واست بگیره.
ولی چیزی که از فیوژن فهمیدم مثلا خودشو با دو تاتیغه میخری 12 تومن بعدش یه بسته 4 تایی تی؛ش 13 تومنه!!!!
نوع بهتر هم هست که میگن دائمی و ازین جور چیزا ( البته من خودم به دائمی اعتقاد ندارم بخوای نخوای کند میشه )
کلا مارکهای جالبتر و بهتر هم سراغ دارین ؟
ماشین هم یک فیلیپس 5 تیغ دارم ازین قابل شستشوها کارش عالیه
Take Care:40:
اتفاقاً تحریم هستیم و خیلی خیلی کمیاب شده.میشه بفرمائید چطوری میشه اصلو از تقلبی تشخیص داد؟نقل قول:
خب انگار شما در مورد شوتی ها اطلاعی نداری:دی
سری قبل که کم گیر میاد ولی خب سری جدید proGlide ارائه شده که تیغش هم تقریبا بهتره این سری مدل تقبلی فعلا نداره
سری قبلی هم اصل بودنش از نوع بسته بندی و دفترچه و باتری و کیفیت دسته کاملا میشه تشخیص داد
والا من یه مدت که با ژیلت اصلاح میکردم اصلا جالب نبود تیغه هاش که زود کل شد منم دیگه زورم اومد 13 تومن بدم 4 تا تیغه بخرم.نقل قول:
الان یه جایگزین پیدا کردم که ژیلت schick معروفه که توی بسته های 4 تایی عرضه میشه و این محصول د اصل آمریکایی هست بسته ای 3.500 تومنه از نظر موندگاری هم عالیه ....اینو به ژیلت ترجیح میدم.
اینم سایتشه :
کد:http://www.schick.com/ca/en/xtreme3.shtml
ممنون دادانقل قول:
این Shick که گفتین چندبار مصرف جواب داده؟
قیمت ؟
چند تیغس؟
من که میمیرم واسه جنس آمریکایی !
Take Care:40:
زنده باد برادران قاچاقچی هر چی ارادی کنی تو ایران هست!نقل قول:
والا منظورتونو نفهمیدم شوتی؟!!نقل قول:
راستی عملکرده این ویبره دارها چطوره ؟
راستی اگه قیمت معمولیش+یه پک تیغشو داری بگو
آیا این پرو گلایدر رو سری فیوژن هم نصب میشه ؟
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
سه تیغست و الان از هرچی ژیلت آشغال و ایرانی هست بهتر جواب داده (تا اونجایی که من تست کردم با سن 21)نقل قول:
قیمت هم تو ویرایش نوشتم ....دسته ارگنومیک و محافظ تیغه برای هر 4 تاش داره صابون هم که داره و کیفیت دستش هم ارگونومی خوبی داره.موندنش واست بستگی به استفادت داره که چه نقاطی رو استفاده کنی:31: تقریبا هر یک ماه رو یکی استفاده دارم....هنوز در حیرتم
منظورم از شوتی همون ماشینهایی که عقبشون رو میارن بالا و جنس قاچاق میارن اینجا:دی....نقل قول:
قیمت پاورش 22 بود البته قیمت چند وقت پیشه....شاید بشه من امتحان نکردم که روی سری قبلی نصب بشه یا نه
من که خودم ماشین ریش تراش دارم ولی بقیه که استفاده کردن از تیغش خیلی راضی بودند ویبرش تفاوتی با سری قبل نداره
سلامنقل قول:
از کجا این می شه تهیه کرد؟
آیا این ها به دسته ژیلت می خوره ؟
من با این ریش تراش هر دو سه ماه یه بار مشکل پیدا میکنم
فویلش پاره میشه چرا؟
---------- Post added at 01:37 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
براون سری 5
---------- Post added at 01:39 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد
من رفتم ریش تراش هارو نگاه کردم و قیمتاشون و....
نمیدونم چرا فکر میکردم با 80 - 100 تومن میشه ریش تراش خوب خرید
ولی مثل اینکه اینطور نیست
حالا تا 200 تومن هم اگه چیزی هست ممنون میشم راهنمایی کنین
10 تومن بالا پایین مشکلی نیست
امروز چند مدلی از براون دیدم
یه بنده خدایی هم میگفت سری 3 رو بخر ( مگه بی ام و است؟؟!!)
از بازار البته باید بگردی.نقل قول:
خیر
[تا اونجایی که میدونم یکی از بچه ها رفت فویل سری 7 انداخت روش و میگفت که از این رو به اون رو شده بود فویلش دون دونی هست. این فویلی که الان روشه به اسمارت فویل معروفه که کروزر 3 منم همینو داشت و در یک کلام آشغال بود اما پاره شدن فویل رو من تا حالا ندیدم....نقل قول:
QUOTE=shabnam1986;6673692]من با این ریش تراش هر دو سه ماه یه بار مشکل پیدا میکنم
فویلش پاره میشه چرا؟[COLOR="Silver"]
مدیر عزیز من تو نت سرچ کردم و با یک فروشنده هم راهنمایی گرفتم و همون مدل 104 تومنی کارمو خیلی خوب راه انداخت.نقل قول:
شما از فیلیپس هم چیزی دیدی ؟ تو ایران از براون سری 7 تعریف میکنن....فکر نکنم به بودجتون بخوره؟!
به نظرم ریشتراش ارزون بگیر و 2 سال بعدی عوضش کن....البته نمیدونم شاید تنوع طلبی من رو قبول نداشته باشی....هیچ وقت پول بیشتر این پا ریشتراش نده...
میشه به منم بگین چی بگیرم چه مارک خوبه؟
هزینش هم مهم نیست فقط خوب باشه.
پس با این حساب که شما میفرمائین باید نخ دندون اورال بی هم تو ایران زیاد پیدا بشه درسته؟:31:نقل قول:
من بیشتر جاهای تهرانو برای نخ دندون گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اگه بتونی برام بیاری ممنون میشم
سری 3 فک نکنم بتونی پیدا کنی ببین سری 5 میتونی گیر بیاری؟نقل قول:
اینجا( کرمانشاه ) ریخته و به وفور گیر میادنقل قول:
روشون زدن بود Designed By Germany با گارنتی 3 ساله و کلا ساخت چین بود
همینه یا اینا مدل های بیکیفیتشونه که میگین شاید گیر نیاد؟
از فیلیپس این مدلی که شما گفتین نهنقل قول:
مدیر عزیز من تو نت سرچ کردم و با یک فروشنده هم راهنمایی گرفتم و همون مدل 104 تومنی کارمو خیلی خوب راه انداخت.
شما از فیلیپس هم چیزی دیدی ؟ تو ایران از براون سری 7 تعریف میکنن....فکر نکنم به بودجتون بخوره؟!
به نظرم ریشتراش ارزون بگیر و 2 سال بعدی عوضش کن....البته نمیدونم شاید تنوع طلبی من رو قبول نداشته باشی....هیچ وقت پول بیشتر این پا ریشتراش نده...
توی کاتالوگی که دسته فروشنده ها هم بود نبود
کلا میگفتن فیلیپس از این مدله تیغه خطی ها نداره
این مدل qc5550 تولید 2011 هستش....از اونجایی که فروشندگان ما خیلی آپدیت تشریف دارن اینطوری جوابتون دادن من اینترنتی از همون سایت ی که دادم خرید کردم و انصافا خوب بود.نقل قول:
اینم سایت نمایندگی اصلی محصولات فیلیپس در ایران:
کد:http://www.shekofa.ir/fa/?current=home
ریش تراش اینطوری نیست که امسال یه ارزونشو بخری سال آینده عوضش کنی.چرا؟ چون تو همون یه سال که داریش بلایی به سر پوست صورتت میاره که از کرده خودت پشیمون شی.البته باید دید منظور شما از ارزون بودن چقدره؟نقل قول:
پس تقلبیه چون طرحش مثل سری 3 براون اصله.حالا چقدر قیمتشه؟نقل قول:
چون سال به سال هر شرکت یه سری تکنولوژی میده مثلا اسمارت فویل براون موصوم به لانه زنبوری که یکی از بچه ها سری لانه زنبوری رو با سری جدید سری 7 عوض کرده بود و از کیفیت اصلاح فویل جدید راضی بود و یا همین تکنولوژی lift & cut فیلیپس کا ریش رو قبل از تراشیدن بلند میکنه و باعث میشه اصلاح عمیق تری داشته باشی ....نقل قول:
من دنبال این تکنولوژی هام و کسی که میره 450 یا حتی 600 تومن میده پای یه ریش تراش سال بعدش یکی از برند ها یه تکنولوزی دیگه میده بیرون که اگر پولشو سیو کرده بود ضرر کمتری میکرد.
سلام
من یک ریش تراش می خوام که اولا کیفیت خوبی در اصلاح داشته باشه یعنی همه جای صورت رو مثل اصلاح با تیغ بزنه.دوما قیمتش 200-250 باشه.چی پیشنهاد می کنید؟
سلام لطفا کمک کنید
یه سوال دارم خیلی مهمه یه دونه برون 790cc گرفتم الان زدم به برق ولی هیچ عکس العملی نشون نداد یعنی نه چراغی که نشون بده داره شارژ میشه نه چیز دیگه هم مستقیم زدم به شارژ هم با پایه شستشوش ولی هیچ چیزی اتفاق نمیفته حتی دکمه روشنش رو هم زدم ولی بازم هیچی . اینگار نه اینگار نمیدونم چشه باید کاره خاصی بکنم یا مشکلی داره
البته بگم وقتی تو پایه شستشو میزارم چراغ مربوط به میزان مایع شوینده روشن میشه فقط همین چراغ
سلامنقل قول:
اگه خود ریشتراش قبلا روشن میشده و سالم بوده احتمالا یا شارژر خراب شده یا اینکه باتری تخلیه کرده با یه شارژر دیگه امتحان کنید اگه باز هم روشن نشد احتمالا باتری تخلیه کامل شده و بایستی توسط تعمیر کار وارد شک داده بشه (البته اگه ایراد دیگه ای نداشته باشه) دقت کنید فقط زمان شستشو و یا شارژ از واحد شستشو استفاده کنید در سایر مواقع ریشتراش رو داخل همون قاب مخصوص نگه داری کنید چون قرار دادن ریشتراش داخل واحد شستشو بدون اینکه به برق وصل باشه برای مدت زمان طولانی باتری رو تخلیه میکنه به طور کلی پایه فقط برای شستشو و شارژ است و بعد از اتمام کار بایستی ریشتراش رو در قاب یا کیسه مخصوص نگهداری کرد .
آقای آرش از پاسختون متشکرم ولی گفتم که اونو نو خریدم و اکبند هم بود که از کارتون خارج کردمنقل قول:
دوست عزیز بایستی موقع خرید تست میکردید مگر اینکه کسی براتون خریده باشه یا اینترنتی خرید کرده باشید به هر حال با فروشنده تماس بگیرید و اگه گارانتی داره تعویض کنید (زمانی که ریشتراشم رو خریدم فروشنده شارژر رو به برق زد و بعد به ریشتراش وصل کرد و روشن شده تحویل داد البته واحد شستشو رو تست نکرد ولی حداقل شارژر و خود ریشتراش رو باید موقع خرید تست کنید)نقل قول:
پس با این حساب که شما میفرمائید ما هیچ موقع نمیتونیم بهترین ریش تراش یا بهترین جنسو داشته باشیم.واسه اینکه تکنولوژی هر ساله داره کالاهای به مراتب با کیفیت تر از سالهای قبل تولید میکنه.شما امسال که ریش تراش خوبی نخرین پولتونو بذارین واسه سال بعد مطمئن باشین دو سال دیگه باز یه ریش تراش دیگه بهتر تولید میکنن پس چطوره با همین تیغهای معمولی صورتمونو اصلاح کنیم و خیلی هم مهم نباشه که چه بلایی به سر پوست صورتمون میاریم؟؟؟؟!!!!!:46:نقل قول:
اصلاً شارژ نداشت که روشنش کنید؟نقل قول:
نخیر اصلاً شارژ نداشتنقل قول:
سلام
لطفا یه ریش تراش خوب معرفی کنید تا 150 تومن .یه مقدار بالا و پاین هم باشه مشکلی نیست .در ضمن بنده پوستم معمولی هستش و زیاد حساس نیست و یه چیز دیگه اینکه عملکرد خط زنی خوبی برای شکل و شمایل دادن به ریش داشته باشه و اگر بشه زیر دوش هم ازش استفاده کرد که خیلی خوبه .
با سپاس
میشخ راهنمایی کنین که از کجا باید تهیه کنم؟نقل قول:
منظورم اینترنتیه
سلام دوستان من یه ریش تراش می خواستم که ریشام رو به هر میزانی که دوست دارم تنظیم کنم برای زدنش (ته ریش بلند و کوتاه) و برای خط ریش...(واسه ته ریش ترجیحا باشه . چون همیشه ته ریش می زارم) حاج آقاییم چون که :31: شوخی ! :دی
از چه قیمتایی(کف قیمت) و مارکایی میشه خرید ؟یه چیزی که کارامد و با طول عمر بالا باشه و 1 ساله خراب نشه...
اگه شارژی هم نبود و با برق کار کنه مشکلی نیست
چطور اینقدر مطمئن میگی تقلبیه؟ :دینقل قول:
قیمت فکر میکنم 180 یا 200 تومن بود :(
نپرسیدم دقیق
کسی نیست ما رو راهنمایی کنهنقل قول:
من نمیگم ریش تراش خوب نگیر من میگم ریش تراش قیمت متوسط به پایین بگیر تا اگر سال بعد یه برندی یه تکنولوژی شاخی معرفی کرد دلت نسوزه.نقل قول:
والا من از مغازه میخرم نه اینترنتی.نقل قول:
فیلیپس QC 4050 یه جاروی کوپیک هم داره که موهای تراشیده شده رو توی خودش نگه میداره و جایی مو نمیریزه.نقل قول:
61.000 تومن
پاسخ داده شدنقل قول:
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
این هست اما فکر نکنم خط زن داشته باشه :نقل قول:
کد:http://www.philips-kala.com/component/virtuemart/page/shop.product_details/flypage/flypage.tpl/product_id/92/category_id/18.html
کسی راهنمایی نمیکنه؟نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.philips-kala.com/component/virtuemart/page/shop.product_details/flypage/flypage.tpl/product_id/90/category_id/17.html
ماشین اصلاح فیلیپس یه مدل خوب معرفی کنین .
نوع پوستتون و حدود قیمت رو بگید تا بشه معرفی کرد.نقل قول:
مدل hs8440 دقیقا این مدل هست ولی با خط زن و با اختلاف قیمت 90 تومننقل قول:
دوست عزیز roteal نظرت در مورد همین زیر دوشی چیه؟ ریشم بسیار ضخیم و زبر و خوابیده هست(اگه یه هفته نزنم میشه موکت:31:)
بین این مدل و سری سنسوتاچ (البته 2D چون احساس میکنم 3D بیخودی گرونه) موندم
قیمت تا 110نقل قول:
پوست معمولی ولی جوش داره صورتم .
سلام
میخاستم بدونم تو رنج 150 بهترین ریش تراش چی هست ؟
در ضمن این چهار مدل چه فرق های دارند و کدوم بهتره ؟
RQ1150-17
HS8420
HQ8240
و این مدل پاناسونیک
ES-LT20
ولی بنظر من هیچ وقت طرف ریش تراشهای فیلیپس نرید من خودم داشتم میدونم چطروی هستند البته اینو بگم که من از ریش تراشهای گرون قیمت فیلیپس نداشتم و کامل نمیتونم بگم چطورین ولی ریش تراشهای زیر 300 تومنش بدرد نمیخورن.
راستی من خط زن نیازی ندارم و وزن هم برام مهم نیست